Italija slavi smrt Amrija: "I reći ću, Srećan Božić!"

Ministar unutrašnjih poslova Italije Marko Miniti je konstatovao da eliminacijom Anisa Amrija sada treba da se bave nemački istražitelji.

Izvor: B92

Petak, 23.12.2016.

11:36

Italija slavi smrt Amrija:
Getty Images

On je prethodno saopštio da je 24-godišnji Tunišanin osumnjičen za izvršenje terorističkog napada u Berlinu, ubijen tokom noći u Milanu.

Dodao je i da je veoma zahvalan policajcu Kristijanu Moviju, koga je terorista ranio, pošto mu je on prethodno zatražio ličnu kartu.

“On je bio najtraženiji čovek u Evropi, a mi smo ga odmah identifikovali i neutralisali. To znači da naše bezbednosne službe rade veoma dobro. I reći ću, Srećan Božić!“, rekao je Miniti.

Italijanska policija je saopštila da je ubila Anisa Amrija, 24-godišnjaka iz Tunisa osumnjičenog da je izvršilac terorističkog napada u Berlinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: