Portparoli UNMIK-a: Nema uhapšenih za zločin u Goraždevcu

Izvor: Beta

Utorak, 30.09.2003.

22:48

Default images

Portparoli UNMIK policije Derek Čepel i Trejsi Ranar demantovali su u utorak pisanje dela beogradske štampe da je u Peći uhapšen Nedžmedin Lauša zvani Musa pod sumnjom da je organizovao i izvršio zločin u Goraždevcu kada je ubijeno dvoje i ranjeno četvroro srpske dece. "Takvu inforamciju nemamo. Do danas niko nije uhapšen i zadržan u zatvoru pod sumnjom da je 13. avgusta počinio zločin u Goraždevcu" rekao je Čepel. Čepel je saopštio da je prema informacijama UNMIK policje, koje su stigle iz Peći, Lauša uhapšen zbog učestvovanja u međusobnom obračunu Albanaca, vatrenim oružjem, koji se dogodio u subotu oko 15 sati u blizini fabrike baterija u Peći. Krizni štab Goraždevca potvrdio je da nema inforamcija da je do sada bilo ko uhapšen za taj zločin dodajući da su detaljno informisani o toku istrage povodom tog događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: