Varali s registracijama vozila, "zaradili" 1,7 miliona RSD

Unutrašnja kontrola MUP-a uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su oštetile budžet Srbije za 1.713.665,5 dinara, kroz prevare s registracijama vozila.

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2016.

00:48

Varali s registracijama vozila,
Foto: Gettyimages

Uhapšen je policijski službenik Policijske uprave Beograd Đ. B. (40) i dvojica građana J. I. (26) i K. L. N. (41) zbog sumnje da su pomagali u zločinu.

Sumnja se da su osumnjičeni od marta 2015. do juna 2016. godine, uz pomoć Č. P. koji je sad u Centralnom zatvoru u Beogradu, tvrdili da poseduju Agenciju za registraciju vozila i lagali građane da će im registrovati vozila uz povlastice.

Sumnja se da su vlasnicima vozila uzimali dokumenta i novac za registraciju, ali novac nisu uplaćivali već su prilikom registracije predavali falsifikovana ovlašćenja i falsifikovane uplatnice sa pečatima banaka.

Sumnja se da su novac koji su dobijali od vlasnika vozila zadržavali i među sobom delili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: