Vučić: U kasarni ostali samo Lončar, Nedimović i ja

Premijer Aleksandar Vučić kritikovao je neke od ministara koji su, kako je rekao, jedva dočekali da iz Niša odu za Beograd ili da se iz kasarne presele u hotel.

Izvor: B92

Utorak, 18.10.2016.

12:25

Vučić: U kasarni ostali samo Lončar, Nedimović i ja
Foto: Tanjug

Vučić je udovoljio novinarskoj znatiželji i rekao da su s njim u kasarni ostali samo ministri poljoprivrede i zdravlja Branislav Nedimović i Zlatibor Lončar.

Vučić je tokom obilaska Kompanije "Jura" rekao da su neki ministri u kasarni proveli tri, neki četiri ili pet, a neki dva dana, a da su se neki vrlo brzo vratili za Beograd.

"Oni imaju porodice, imam i ja, ali sam ja disciplinovan i težak čovek, ne moram da vidim kadu sedam dana, meni je dovoljno da imam tuš i baš me briga... Neki ne mogu, posebno ne žene", rekao je Vučić.

Nedimović i Lončar su, dodao je, samo po jedan dan bili odsutni iz Niša, a ministar privrede Goran Knežević je iz, kako je Vučić rekao, ličnih, opravdanih razloga, na jedan dan napustio kasarnu i otišao u hotel.

Premijer je, međutim, pomirljivo rekao da mu je najvažnije kakav će rezultat ministri da isporuče i da veruje da će taj rezultat biti dobar.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neki od kandidata za predsednika države žele Srbiju da "vrate u minus" u koji su zemlju doveli devedesetih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: