Ovi kandidati su ispunili uslove za direktora policije

Na javni konkurs za izbor direktora policije prijavilo se 10 kandidata, a komisija je utvrdila da četiri kandidata ispunjavaju uslove za učešće na konkursu.

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2016.

14:03

Ovi kandidati su ispunili uslove za direktora policije
Foto: Tanjug

Uslove za direktora policije ispunili su aktuelni vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, bivša načelnica užičke policije Dragica Jevtović, vojni penzioner Aleksa Markišić i advokat Dragomir Sekulić, nezvanično saznaje Tanjug u MUP-u.

Komisija za sprovođenje konkursa za izbor na radno mesto direktora policije održala je sednicu na kojoj su otvorene i pregledane pristigle prijave na javni konkurs koji je raspisan 2. septembra ove godine, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nakon otvaranja prijava i provere ispunjenosti uslova za učešće kandidata na konkursu, tačnije da li su prispele prijave blagovremene, potpune, dopuštene i da li su priloženi svi traženi dokazi, utvrđena je lista kandidata koji ulaze u izborni postupak. Komisija je konstatovala da se na javni konkurs za izbor direktora policije prijavilo 10 kandidata, a nakon uvida u podnete prijave i priložene dokaze utvrđeno je da četiri kandidata ispunjavaju uslove za učešće na konkursu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: