Rusi računaju na "praktičnu srpsku pomoć" u Alepu

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da računa na praktičnu pomoć srpske i kineske vojske u sprovođenju humanitarnih operacija u sirijskom gradu Alepu.

Izvor: B92

Utorak, 09.08.2016.

13:02

Rusi računaju na

"Osim odgovora međunarodnih humanitarnih organizacija, predloženo je konkretno učešće ministarstava odbrane jednog broja zemalja u dostavljanju humanitarne pomoći u Alep", navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva, a prenela je agencija TAS.

"Ministarstvo je zahvalno Republici Srbiji i Narodnoj Republici Kini, koje su prve podržale rusko-sirijsku inicijativu za realizaciju humanitarne operacije. Računamo na dalje praktične korake Ministarstava odbrane tih zemalja u podršci ruskih napora za obezbeđenje humanitarne pomoći stanovništvu Alepa", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: