Ubica devojčice prevario poligraf u vezi s nestankom žene

Vladica Rajković, koji je ubio Anđelinu Stefanović, još 18. juna je ubio i Draganu Stanković, a 24. juna je prošao poligraf bez problema, pišu Večernje novosti.

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 12.07.2016.

09:48

Ubica devojčice prevario poligraf u vezi s nestankom žene

Iz izvora bliskih istrazi beogradski list saznaje da se ovakva ličnost retko sreće. Rajković ne pokazuje ni trunku kajanja za ono što je uradio, potpuno hladnokrvno govori o ovim događajima kao da ne shvata šta je uradio.

Kako je ispričao istražnim organima, on je kobnog dana tokom svađe krenuo da davi Draganu Stanković u njenoj kući, a kad je počela da krklja, dohvatio je čekić i udario nesrećnu ženu u glavu i naneo joj smrtonosne povrede. Potom je umotao telo u jorgan, stavio ga u kolica za prevoz đubreta i tako prošao gotovo celo selo. Stigao je do jedne padine i prevrnuo kolica tako da se telo skotrljalo u Timok.

Sutra uveče došao je da vidi leš i video da telo pluta u vodi. Zagazio je u reku i krenuo da vuče telo uzvodno oko pola kilometra. Stigao je do železničkog mosta i tu je gurnuo telo duboko pod neko granje kako ne bi moglo da ispliva, a potom se vratio kući.

Pitanje je da li bi se i kada ovaj slučaj rasvetlio da posle Rajkovićevog stravičnog zločina nad malom Anđelinom Stefanović njegova porodica nije izrazila sumnju da je povezan i sa nestankom Dragane Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: