NS: Psi rastrgli komšiju, uhapšena vlasnica

Dva psa, rase pit bul, pobegla su rano jutros iz dvorišta svog vlasnika na Petrovaradinu i zaklala komšiju.

Izvor: Blic

Ponedeljak, 11.07.2016.

09:10

NS: Psi rastrgli komšiju, uhapšena vlasnica
Foto: B92

Psi su preskočili ogradu kuće R.M. i napali su prvog komšiju Đ.M. (84), koji živi u kući pored.

Kako je Tanjugu rečeno u novosadskoj Hitnoj pomoći, lekarska ekipa stigla je po dolasku u Ulicu Vukovački put na Petrovaradinu zatekla stariju mušku osobu i konstatovala je smrt.

Policija je uhapsila suprugu vlasnika pasa I. M. (29) koja se starala o psima koji su jutros u Petrovaradinu usmrtili čoveka starog 84 godine, saopštila je Policijska uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da je njoj određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinila teško delo protiv opšte sigurnosti.

"Uhapšena I.M. u zakonskom roku će biti dovedena na saslušanje sudiji za prethodni postupak", kaže se u saopštenju i dodaje da su psi predati u nadležnost javno-komunalnom preduzeću "ZOO higijena i veterina" u Novom Sadu.

Psi koji su na Petrovaradinu napali čoveka trenutno u privhatilištu na posmatranju, a uzeti su im brisevi sa šapa i vilice. Opširnije u posebnoj vesti

Prema tvrdnjama supruge vlasnika pasa, oni su pojurili za mačkom, koju je starac pokušao da odbrani, nakon čega su ga psi napali.

Porodica nastradalog čoveka, međutim, ne veruje u tu verziju događaja i ogorčeni su što neko, kako kažu, uopšte i drži tu rasu.

Direktor zoohigijene, ipak, tvrdi da nije problem u psima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

182 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: