Dveri: Britanci, čestitamo; Mi ovo pričamo od "EUtanazije"

Lider Sprskog pokreta Dveri Boško Obradović čestitao je građanima Velike Britanije odluku o izlasku iz EU, rekavši da je to veliki dan i za Evropu.

Izvor: B92

Petak, 24.06.2016.

11:19

Dveri: Britanci, čestitamo; Mi ovo pričamo od
Foto: Tanjug

Kako kaže, ovo je trenutak povratka državnom i nacionalnom suverenitetu evropskih nacija, povratak sopstvenom identitetu i domaćem ekonomskom interesu.

Obradović smatra da je ono za šta se Dveri zalažu još od posebnog tematskog broja časopisa "Dveri EUtanazija” iz 2008 danas je preovlađujući politički stav u Evropi.

To, prema njegovim rečima pokazuje da su Dveri moderna evropska politička organizacija.

"Možemo samo da potvrdimo ono što je rekao Najdžel Faraž. Nadamo se da ova pobeda obara propale projekte i dovodi nas do Evrope suverenih nacija koje trguju zajedno. Ovo je zaista bila borba protiv multinacionalista, velikih banaka, laži, korupcije i birokratije Centralnog komiteta u Briselu," zaključio je Obradović.

On tvrdi da i u Srbiji ima sve više onih koji su protiv ulaska Srbije u EU jer nas "Brisel pljačka, ucenjuje i ne poštuje", a sada se, dodaje taj glas čuje i u Narodnoj skupštini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: