Osnovce na ekskurziji odveli u vilu Svetlane Ražnatović?

Priča da su učenici OŠ "23. oktobar" iz Sremskih Karlovaca tokom posete Beogradu odvedeni u posetu kući Svetlane Ražnatović nije skroz istinita, saznaje B92.

Izvor: B92

Petak, 03.06.2016.

13:44

Osnovce na ekskurziji odveli u vilu Svetlane Ražnatović?
Foto: Tanjug

Sajt „021.rs“ preneo je ranije izjave roditelja učenika trećeg razreda škole iz Karlovaca koji su istakli da su deca išla u posetu Svetlani Ražnatović koje se navodno družila sa njima i poklonila im svoje diskove.

O tom događaju njihovu redakciju obavestio je jedan roditelj, koji je rekao da njegovo dete nije vaspitano tako da "zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram".

"Na moje pitanje kako je bilo na ekskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje", kaže ovaj roditelj.

U dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde.

Prema rečima njegovog deteta, ali i još nekolicine vršnjaka koje je, kako tvrdi, zvao, tri učiteljice koje su vodile decu na ekskurziju dosetile su se da bi bilo zanimljivo da probaju da posete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane.

"U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete, da ipak govori istinu. Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje", jasan je on.

Za 021 dodaje i da je jutros lično pozvao direktora škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu "verovatno srele na parkingu", a kako tvrdi, nakon toga je počeo da ga vređa.

I redakcija 021 pokušala je da stupi u kontakt s direktorom škole "23. oktobar" Goranom Maravićem, ali je on spustio slušalicu nakon što je čuo razlog poziva.

Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević rekao je za 021 da ne može da komentariše slučaj o kome nema sve potrebne informacije, ali je napomenuo da nijedna škola ne sme da odstupa od utvrđenog plana ekskurzija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: