SNS: Nemaju šta da ponude osim mržnje prema Vučiću

Srpska napredna stranka se oglasila saopštenjem povodom protesta inicijative “Ne davimo Beograd” zbog rušenja objekata u Savamali.

Izvor: Tanjug

Sreda, 25.05.2016.

20:52

Default images

SNS je navela da je u u pitanju još jedan politički skup, u organizaciji Pajtićeve DS, DSS, Dveri, Radulovićeve i Tadićeve stranke, raznih Veselinovića i Vukadinovića.

“Iz čitave Srbije su uspeli da dovedu jedva 2.000 pristalica, i da skup pokazuje da svi oni zajedno nemaju baš ništa da ponude građanima Srbije, osim mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu što predstavlja prosperitet i razvoj Srbije”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će Srpska napredna stranka uložiti još više napora da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku i stabilnu državu, u koju će dolaziti strani investitori i u kojoj će se otvarati nova radna mesta.

"Nastavićemo da se borimo za državu u kojoj će mladi ostajati, a ne bežati iz zemlje, kao što je ranije bio slučaj, zbog korumpiranih političara, koji ni danas ne znaju ništa osim da lažu i mitinguju", dodaju iz SNS.

Ispred Skupštine grada Beograda danas popodne održan je protest povodom rušenja objekata u Savamali u noći između 24. i 25. aprila, u organizaciniji inicijative "Ne da(vi)mo Beograd".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: