PS: Peti oktobar se neće ponoviti

Pokret socijalista poručio da će izborna volja građana Srbije biti zaštićena i da se petootobarsko nasilje neće ponoviti koliko god to pojedinci priželjkivali.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

20:51

PS: Peti oktobar se neće ponoviti

"Cilj naprasne ljubavi Bojana Pajtića, Saše Radulovića, Sande Rašković Ivić, Borisa Tadića i ostalih jeste izazvanje nestabilnosti u zemlji i osporavanje izbornog procesa", ocenio je PS u saopštenju ističući da stranke koje su na vlast 2000. godine došle nasiljem sada opet prete ulicom.

Oni podsećaju da su tokom predizborne kampanje više puta upozoravali da će se celokupna "cenzus opozicija" ujediniti ako dobije i jedan glas više, dodajući da se može videti da su se ujediniki iako su dobili stotine hiljada glasova manje.

"Koalicije od kojih ni jedna nije osvojila preko 6 odsto gladova osporavaju pobedu koaliciji koja je osvojila preko 48 odsto glasova. Stranke koje su 2000. godine na vlast u Srbiji došle nasiljem i paljevinama, sada opet prete ulicom. Izborna volja građana Srbije će biti zaštićena i petootobarsko nasilje se neće ponoviti koliko god to pojedinci priželjkivali", poručio je PS u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: