Političari od ranog jutra na biralištima FOTO

U Srbiji se održavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori.

Izvor: Beta

Nedelja, 24.04.2016.

08:40

Političari od ranog jutra na biralištima FOTO
Foto: Tanjug

Premijer i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasao je danas oko podneva na Novom Beogradu. Vučić je na biračko mesto 27 u Bulevaru Mihajla Pupina 117 došao sa ćerkom.

Predsednik Demokratske stranke i predsednik pokrajinske vlade u predhodna dva mandata Bojan Pajtić glasao je danas u 11 sati na biračkom mestu 177 u Ulici Narodnih heroja broj 5 u Novom Sadu. Pajtić je na biralište došao sa suprugom Vesnom i sinom

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali glasao je jutros u sedam sati, po otvaranju biračkog mesta u Beogradskoj poslovnoj školi.

Gradski menadžer Goran Vesić glasao je jutros u 7.30 na biračkom mestu u Trećoj beogradskoj gimnaziji.

Funkcioner SNS Marko Đurić glasao je u Mesnoj zajednici Cvetni trg.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Stefanović je došao na glasanje sa suprugom Anom Stefanović.

Funkcioner Srpske napredne stranke Nikola Selaković glasao je danas u 8 sati na biračkom mestu 63, u Sazanovoj ulici u Beogradu.

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić glasao je nešto posle 8.30 časova na glasačkom mestu 37. Na glasačko mesto Dačić je došao u pratnji supruge.

Predsednik Liberalno demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu Ušće u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu. Jovanović je na izbore došao sa suprugom.

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

Ministar privrede Željko Sertić glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu na Miljakovcu u Beogradu.

Funkcionerka Srpske napredne stranke Jadranka Joksimović glasala je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Bora Stanković" na Banjici. Jadranka Joksimović je na biralište došla sa majkom i bratom.

Članica predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković glasala je jutros u 7.45 sati na biračkom mestu u Ulici Vase Stajića u Novom Sadu.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Branko Ćopić" na Vidikovcu. Vulin je na glasanje došao sa suprugom.

Nosilac izborne liste "Za slobodnu Srbiju - Zavetnici" Milica Đurdjević glasala je oko 9.30 sati na biračkom mestu 34 Šumice.

Zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić glasao je danas u 9.30 na Zvezdari u Beogradu.

Predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić glasala je danas oko 10 časova na biračkom mestu u opštini Palilula. Predsednica DSS došla je na glasanje sa suprugom Aleksandrom Ivićem i sinom.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj glasao je jutros u 10 sati na svom biračkom mestu 96 u Osnovnoj školi Svetislav Golubović Mitraljeta u Batajnici. Šešelj je svoju građansku dužnost obavio u društvu supruge i sina.

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić glasao je na biračkom mestu u beogradskoj opštini Stari grad.

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović glasala je danas na biračkom mestu u beogradskom naselju Dedinje. Zorana Mihajlović je na glasanje došla sa suprugom i sinom.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković glasao je u 10 sati u selu Končarevu, gde je rodjen i gde živi. Marković je na glasanje došao sa članovima porodice.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković glasao je danas na biračkom mestu na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Živković je na glasanje došao sa suprugom Biserkom i decom.

Član predsedništva Demokratske stranke Dragoljub Mićunović glasao je danas u osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi" na Novom Beogradu. Mićunović je na glasanje došao sa suprugom Dubravkom Mićunović.

Lider Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin glasao jutros u 9 sati na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Desanka Maksimović". Ugljanin je na glasanje došao sa suprugom.

Nosilac liste Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Sandžaka Muamer Zukorlić glasao je u 10.30 na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj". On se na glasanju pojavio sa suprugom i ćerkom.

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović glasao je danas na biračkom mestu u vrtiću "Cerak" u Beogradu.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glasao je na izbornom mestu u Novom Sadu.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: