Novinar Vladimir Ješić tvrdi da ga je fizički napao Velimir Ilić

Izvor: B92

Nedelja, 01.06.2003.

21:13

Default images

Novinar novosadske televizije "Apolo" Vladimir Ješić izjavio je da ga je lider Nove Srbije Velimir Ilić u nedelju fizički napao i verbalno izvređao. Ješić je za B92 rekao da je incident izbio na snimanju intervjua. Ilić ga je šutnuo u koleno, opsovao i vređao, nakon čega je snimanje prekinuto. "Kada sam mu postavio pitanje o fabrici duvana u Čačku i njenoj izgradnji a i o vezama njegovog brata, tačnije ja sam samo pomenuo ime njegovog brata Strahinje Ilića, koga vezuju za celu priču, on je u tom momentu veoma žestoko reagovao, ustao je sa svoje stolice i šutnuo me je u desno koleno, o čemu postoji i video zapis i naravno, uz pretnje i psovke je nastavio svoju tiradu", rekao je Ješić.

Velimir Ilić za B92 demantuje Ješićeve tvrdnje. "On je počeo da pričamo o čačanskom klanu, o mafiji porodice Ilić i tako dalje. I lepo sam mu rekao gospodine o tome nećemo da razgovaramo. On je i dalje bio drzak i počeo da imenuje moje članove porodice, jednog po jednog, i da pita kako komentarišeto ovo, kako komentarišete ono. I naravno, ja sam ustao, napustio emisiju i šutnuo sam mu onu fasciklu gde je on kao napravio neki koncept i odakle je to čitao. Ja sam postupio kao čovek koji je više puta opomenuo da neće više dozvoliti da ni MUP ni bilo ko da bilo koga iz moje porodice privodi, provocira i tako dalje", rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: