Jovanović: Postignut dogovor o skorom usvajanju zakona

Izvor: B92

Subota, 31.05.2003.

18:32

Default images
Potpredsednik Vlade Srbije Čedomir Jovanović izjavio jeda je Vlada Srbije napravila predlog sporazuma o Zakonu o sprovođenju akcionog plana harmonizacije odnosa Srbije i Crne Gore koji će prezentovati Vladi Crne Gore na sastanku koji će biti održan u ponedeljak. Jovanović je kazao da će zakon o sprovođenju akcionog plana u prvoj polovini juna biti dostavljen republičkim i saveznom parlamentu, u skladu sa dogovorom koji su dve vlade postigle nedavno u Briselu. "Zakon o sprovođenju akcionog plana omogućiće Srbiji i Crnoj Gori, ne samo usvajanje plana, koji je u kratkom roku i na zadovoljstvo Evropske unije urađen, već i njegovu implementaciju", kazao je potpredsednik Vlade Srbije. Jovanović je, komentarišući početak kampanje G17 plus o samostalnosti pod nazivom "Srbija na prvom mestu", rekao "da Srbiji nisu potrebne nove podele".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: