Stefanović: Odvija se baš kao što sam rekao

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da se "sve odvija kao što je rekao" i da to pokazuje da je bio u pravu kada je najavio "lažne prijave protiv MUP".

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.01.2016.

16:22

Stefanović: Odvija se baš kao što sam rekao
Foto: MUP

Stefanović je rekao da nekim ljudima ne odgovara unutrašnja stabilnost u Srbiji i rezultati Vlade Srbije i da će biti iznošene optužbe bez dokaza.

U reakciji na informacije koje je objavilo NUNS, Stefanović je rekao da se već odazvao pozivu nadležnih organa i dao izjavu o onome što se navodi u prijavi i da sada očekuje reakciju tužilaštva.

"Ukoliko se utvrdi sa sam uradio bilo šta mimo zakona, spreman sam da snosim sve posledice, ali očekujem i da će iste posledice snositi i oni koji su me lažno prijavili, ako se utvrdi da su prijave bile lažne i netačne", rekao je Stefanović.

Podsećamo, predsednik NUNS-a Vukašin Obradović izjavio je da će podneti prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: