Džip Ministarstva poljoprivrede usmrtio devojku

Izvor: B92

Utorak, 15.04.2003.

12:32

Default images

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila u centru Beograda poginula je Katarina Marić, stara 32 godine, kada je došlo do udesa između automobila marke “micubiši pajero”, vlasništvo Ministarstva za poljoprivredu kojim je upravljao Stevan Bakalov iz Pančeva, i taksi vozila “radio taksi” marke mercedes, kojim je upravljao Milivoje Stojanović iz Beograda, saopštila je beogradska policija.

Prilikom izletanja vozila “micubiši pajero” na trotoar , kada je usmrćena Katarina Marić, teške povrede zadobila je Snežana Vujičić, stara 24 godine, a lakše je povredjen Srbislav Ćirić star 61 godinu, kojima je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru. Uzroci i okolnosti nesreće se utvrđuju, navodi se u saopštenju SUP Beograd. Prema iskazima očevidaca, do nesreće je došlo kada se srebrni "micubiši pajero", koji se kretao velikom brzinom, sudario sa taksistom, a zatim skrenuo i udario pešake koji su stajali na uglu Njegoševe i Beogradske. U ministarstvu poljoprivrede su nam rekli da je u džipu bio i ministar Dragan Veselinov koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: