OTPOR POZVAO OPOZICIJU DA SE NE SUKOBLJAVA MEDJUSOBNO

Izvor: B92

Utorak, 15.08.2000.

23:15

Default images
Aktivista Otpora Ivan Marovic ocenio je, na konferenciji za novinare, da su "gradjani sa pravom razocarani u opoziciju". “Situacija nije ni malo ruzicasta. Opoziciji je trebalo deset godina da se dogovori oko imena kandidata. Zato im necemo dozvoliti da prodje jos toliko da se dogovore oko prezimena predsednickog kandidata", rekao je Marovic, apelujuci na njih da ostave "po strani sve sukobe i sve nesuglasice, jer nema nista vaznije od odlaska ove vlasti, i od pocetka pravih promena da bi Srbija bila normalna zemlja". "Gradjani su s pravom zabrinuti jer se cini da odredjeni ljudi u opoziciji ovaj izborni okrsaj ne dozivljavaju kao bitku za prvog coveka u drzavi, nego kao bitku za mesto prvog coveka u opoziciji. Otpor to nece tolerisati. Mi dozivljavamo opoziciju kao alat kojim treba da smenimo Milosevica", ocenio je Marovic.

Aktivisti Otpora najavili su zajednicke predizoborne akcije sa udruzenom opozicijom, pod nazivom "Korak u novi vek bez Slobe", koje ce se, pocevsi od cetvrtka, odvijati u opstinama u kojima je opozicija na vlasti, javlja B2-92. Cilj svih akcija Otpora je, kako se navodi, pozivanje mladih da izadju na izbore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: