Šta mislite o spoljnoj politici Srbije?

UČESTVUJTE U ANKETI

Izvor: B92

Utorak, 28.05.2013.

14:03

Default images

 

 

 

 

Spoljna politika Srbije ima zvanično i dalje četiri stuba, to su Rusija, SAD, Kina i EU. Šta mislite koji je od tih stubova najviši, koji ima najbolje temelje i da li će možda neki da se slomi? Uz podršku Evropskog fonda za Balkan, ISAC fond sprovodi istraživanje o tome kako građani vide strateško usmerenje naše zemlje i proces donošenja spoljno-političkih odluka. Zato vas pozivamo da sa nama podelite svoje viđenje o spoljnoj politici Srbije. Odgovori iz ove ankete biće obrađeni u posebnoj analizi ISAC fonda i predočeni ključnim političkim činiocima u zemlji.

Uz anketu, na ovoj stranici možete preuzeti i studiju praktične politike na teme kojima se bavi anketa, a koju je pripremio istraživački tim ISAC fonda.

link: http://www.isac-fund.org/download/Od_cetiri_stuba_spoljne_politike_do_evropskih_integracija.pdf

Pozivamo Vas da u polju za komentare date svoje mišljenje o procesu formulisanja spoljnopolitičkih prioriteta kao i o načinu sprovođenja spoljne politike Srbije.

 

 

 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: