moj ugao

Ni propisi, ni kazne, samo razum Srbi

Dve stravične saobraćajne nesreće na putevima u Srbiji odnele su za 12 sati 12 života. U dva lančana sudara koji su se dogodili ujutru na auto-putu Beograd-Niš stradalo je osam osoba, a uveće su četiri osobe poginule na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu.

moj ugao sreda 10.10. 13:07 Komentara: 33

Slatka, mala, izvrnuta demokratska Srbijo...

Kada je i ko odredio da se sa navršenih 18 godina života stiže do pravno-krivične, tehničko-taktičke, emotivno-socijalne i svake druge nominalne zrelosti? Nije mi to poznato, niti sam se trudio da saznam. Nije mi bitno, niti bi trebalo da bude, niti je moguće da baš svako biće ili pojava bude okarakterisano kao punoletno kada stigne do propisanog broja svećica na torti.

moj ugao petak 5.10. 08:42 Komentara: 56

"Zbogom istorijo..."

Da li je moderno samo ono što je moderno, da li je moderno podsećanje na staromodno samo izliv hipsterizma, da li je staromodno nedostojno postojanja u eri modernog?

moj ugao četvrtak 13.09. 11:00 Komentara: 72

Eto zašto je nacionalizam sranje

I HDZ-ovci, i pravaši, i ustaše, i časne sestre, i prostitutke, i vjerovničko vijeće Agrokora, i Grdović i njegova Brankica, i Oko Sokolovo, i Fashion Guru, svi su vrištali od sreće u jednoj kretenskoj zgodi da je, kraj više od pet stotina tisuća registriranih hrvatskih branitelja, domovinu obranio jedan Srbin

moj ugao ponedeljak 9.07. 09:09 Komentara: 25