Utorak, 31.03.2015.

16:57

"Čim nam krene, pokreću mehanizme"

Postoji sindrom koji se često ispoljava, da se, kada nešto krene ka normalizaciji, pokrenu mehanizmi koji narušavaju, kaže šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Izvor: B92

"Èim nam krene, pokreæu mehanizme" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Dosta zamajavanja

pre 9 godina

"Prvi potpredsednik vlade rekao je juče, povodom odluke Haga da vrati Vojislava Šešelja u pritvor, da je to skandalozna odluka koja destabilizuje i Srbiju i region, dok je ministar Aleksandar Vulin rekao da je u pitanju direktan udar na Vladu Srbije i premijera Aleksandra Vučića."

Ne razumem ovoliko dramljenje!
Posaljes specijalce, uvate nosatog klovna, strpaju ga u avion, on zavrsi u Hagu i KRAJ.
Posle mozda bude dva dana buke i KRAJ.
Ovaj narod ionako ima pamcenje ko virus, koji i nije zivo bice.
Nego bice da vlastodrsce nesto drugo zulja, pa im ovo taman zvaka za JOS JEDNO zamajavanje naroda dok vuci meso jedu.

antibot

pre 9 godina

ma kako nam je dobro krenulo,jako mi je neprijatno zbog komsija mislim,daj usporite malo,stvarno ste super,a oni vama pokrecu mehanizam,mislim stvarno,nema smisla i ta evropa sta vam radi,ma viste nasi heroji sta sve ne trpite zbog nas,nedajte se mucenici nasi,izdrzite mozete vi to!!!

s.

pre 9 godina

Zašto i sa kojim pravom bib Rusija mogla da pravi probleme na našem putu u EU?
Ili ti znaš nešto što građani ove zemlje ne znaju?
Čudna i zabrinjavajuća izjava.

Dragoljub

pre 9 godina

Sef MIP predsedavajuceg Organizacije za Evropsku bezbednost i saradnju, clan vlade zemlje koja pretenduje da hoce da udje u EU, daje antievropske i antizapadne izjave. Sta ovde nije logicno?

pera never ever EU citizen

pre 9 godina

SVi vi komentatori koji kritikujete, pominjete Batajnicu, 90-te, Slobu, Djindjica zapitajte se jedno- za koga da glasamo sledeci put. Svaka sledeca vlast gora od bivse, tzv bivsi mudro...e kako imaju izlaz, pa sto ga ne nadjose ranije. Nije najveci problem sadasnji rezim- najveci problem je sro nema nikog pametnog da ih smeni. Doslo je vreme da u 40-tim pocinjem da razmisljam da odem sto dalje odavde- J. Afrika , N. Zeland, sto dalje od ovog odvratnog bensendin stanja. A dosta mi je vise i pominjanja genocidnih tendencija, necu da se nikom izvinjavam i tacka.
Evropa nas nece, Ruse podje....o , mislimo veliko nam d... za dve stolice. Nista nismo i necemo nauciti sve dok imamo ovakve trutove i secikese na vlasti.

Washington

pre 9 godina

Dacicu to se zove obican zivot, znaci borba non stop. A to sto ste vi nesposobni to je vas problem. Eto sad kukajte opet kako vas neko ugrozava, i kako su vam opet neki listici pokradeni. SMARATE i nesposobni ste! Ne znate da radite posao i samo trazite izgovore.

I kod mene na poslu kad god mislim da sam gotov sa zadatkom udari me novi problem, pa ne idem sefu da kukam nego ga resavam. Smesni ste.

oleg

pre 9 godina

Prvi put da se slazem sa njim oko bilo cega...
Mislim da se mehanizmi smenjuju,malo spoljni,a uglavnom unutrasnji,pa zajedno,a mi slajfujemo u mesto!

levac

pre 9 godina

Ja neznam zasto kukumavcite i zasto mislite da ce vam pasti rejting.Niste vi doneli odluku da se Seselj vrati u Hag, vi samo treba da uhapsite djilkosa Hrvata i nazad gde mu je i mesto.

gradjanin

pre 9 godina

Dve stvari me veoma zabrinjavaju: prva, Dacic kaze kako Rusija nema nista protiv naseg opredeljenja da udjemo u Evropu. Druga stvar zastrasujuce je da nijednu zemlju iz bivseg sovjetskog bloka nije briga sta Rusija misli o njihovim nacionalnim prioritetima, dok se mi, koji nikada nismo bili deo tog bloka, ponasamo kao da Sovjetski savez ponovo postoji, a mi smo ovaj put DOBROVOLJNO, pristupili njegovoj interesnoj sferi. Vrlo sizofreno i mislim da nas medjunarodna zajednica, UKLJUCUJUCI i Rusiju, sve vise posmatra kroz prizmu te bolesti... Umesto da pokrenete javno mnenje da pocne lecenje ove opasne izopacenosti, vi gurate sve pod tepih, a, pitacu vas samo jednu stvar na kraju: koji ludak ulaze makar jedan euro u zemlju koja ide u Evropu, pod uslovom da druga zemlja, Rusija, nema nista protiv toga? O drugim posledicama da ne govorim.

sumorni

pre 9 godina

"Pričali smo sa predstavnicom EU o normalizaciji, a sada stiže vest da u Prištini hoće deklaraciju o genocidu Srbije"

A kako bi ti, svojim rečima, nazvao ono što smo tamo uradili?

Pogotovo iz perspektive Batajnice, recimo?

Berkut

pre 9 godina

Pa jeste krenulo nam.Krenula kola nizbrdo pa sad tražite N:N lice koje je navodno odgovorno.Šta je to Srbiji krenulo.Dokle bre pumpate priče o teorijama zavere protiv Vlade,protiv Srbije.Majstori probudite se.Pa Vi ste kočničari,vi gurate kol anizbrdo svakog minuta.Aman dokle više.Ako neko ne želi da ruši vladu onda hoće da izvrši atentat na čoveka,ako to ne upali onda nas pritiskaju pa nas masiraju,pa toliko nas vole da nam pružaju erotsku masažu a onda kao grom iz vedra neba sado-mazo.Bože koliko ste dosadni,jednolični pa ni mašte nemate da malo oplemenite te teorije zavere.Da bude bar malo zanimljivo.

daleko i visoko

pre 9 godina

Ocigledno je da mnogi ne zele da Srbija postane lider na Balkanu.Odluka Haskog tribunala je u cilju destabilizacije Srbije, ali gradjani su apsolutno su uz vladu i premijeta Vucica.
(bux, 31. mart 2015 17:23)
....e ako ima tako pametne gradjane apsolutno uz sebe, daleko ce da dogura.Ja se jedino nadam za spas ove zemlje i naroda da cemo i njemu i takvima koji su apsolutno uz njega da vidimo ledja.

gradjanin

pre 9 godina

".. idemo u EU i Rusija to zna i ne pravi nam prblem", kaze Dacic. A, zasto bi i na osnovu cega Rusija mogla da nam pravi problem oko bilo kog opredeljenja? Jesmo li mi nezavisna drzava ili deo Rusije?

Svemir

pre 9 godina

Predstavnik srpske vlade je potpisao garanciju da ce isporuciti optuzenog na zahtev tribunala. Sta tu nije jasno?
Neka isporuce coveka i ispostuju dogovor.
Ako lazu nas, ne mogu da lazu ostatak sveta.

babushka

pre 9 godina

nema vise sa pet kasika da jedete, ima da prihvatite evropu u potpunosti ako zelite u toj uniji, ne mozete vi da ucite njih kako i s kim da trguju ali ako hocete sa njima morate da igrate po njihovim pravilima!

AR 159

pre 9 godina

Pusti priču, Ivice. Da zaista treba da se normalizujemo, nikoga od vas iz devedesetih ne bi bilo ni blizu vlasti. Ovako, tu ste da završavate posao, a čim na to malo zaboravite, oni vas podsete. Tako, da, nemoj da si kenjkav...

charlie

pre 9 godina

Nešto slično je imao pokojni Đinđić, a vi ste bili glavni zupčanik tog mehanizma.Pred svake izbore se niotkud pojavljivala Karla Del Ponte sa suludim ucenama,koje ste vi iz tkz patriotskog bloka maksimalno iskorištavali.Za razliku od vas iskreno je želeo da pomeri stvari unapred makar za milimetar. To je glavom platio.

tony

pre 9 godina

...krenulo nam...ja jedino vidim da su kola krenula nizbrdo, najgori smo u Evropi po svim parametrima, najmanje plate i penzije, skoro najviša nezaposlenost, ogroman dug koji je dostigao 75% BDP, zadužili ste nas za još 8 milijardi eura, pad industrijske proizvodnje od 3.3%, smanjene plate i penzije...a što se tiče Šešelja...u čemu je problem gospodo radikali bez bedža...ako je doneta odluka da se vrati u Hag, uhapsite ga i sprovedite do Haga, ako niste sposobni da to uradite, podnesite ostavke i pustite nekog drugog ko je sposoban da vodi ovu zemlju, nemojte samo da kukate, patetišete i optužujete bivšu vlast za svoju nesposobnost i neznanje.

Piksi

pre 9 godina

Gde su pare iz Galenike, Srbijagasa, Dunav osiguranja itd...ko je procesuiran od političara za korupciju...šta je sa neuspešnim projektima kojima smo se zadužili...kome je oduzeta nelegalno stečena imovina...proizvodnja?
Kraj!!!

bux

pre 9 godina

Ocigledno je da mnogi ne zele da Srbija postane lider na Balkanu.Odluka Haskog tribunala je u cilju destabilizacije Srbije, ali gradjani su apsolutno su uz vladu i premijeta Vucica.

dragutin

pre 9 godina

Ja sam tek sada skapirao, oni kada kazu da nam jako dobro ide, da nam je krenulo, da ih je sramota kako nam je dobro, to NAMA, ili NAM, misle ljudi o sebi, koji su na vlasti. Sad mi tek jasno, e jesam budala.

Seljak

pre 9 godina

Eeeeeej, a bas nam je bilo krenulo... Ccccc...

Ae dogovorite se, udar na drzavu kad su ga pustili ili sad sto ga traze nazad?

Cilj: destabilizacija drzave... Molim vas, pa ako krene kisa, ameri su krivi, cilj: destabilizacija drzave. Bude li previse komaraca, i to ce biti direktan udar na drzavu... ma aman prestanite vise sa glupostima ko boga vas molim, pa nismo mi ni maloumni ni deca iz zabavista... idite da vas ne gledamo, da vas ne cujemo, da vas ne bude ovde vise... :(

Kako rece onaj, ne date nam da disemo... ae molim vas napredno se razidjite... ostavka vlade, ako se vec toliko lako moze destabilizovati, i komarcima, pa ne trebate nam onda, samo kukate a nista, ama bas nista niste uradili, ne radite... svecano otvarate pesacke prelaze... ae molim vas...

Девојчица љубичицу брала

pre 9 godina

Сироте наше љубичице беле, оне поштене, вредне, паметне и надасве успешне... А ови трули и кварни им све подмеклу подмећу ноге, јаме им копају!

dr Zoki

pre 9 godina

Ne može da nam se nastavi to kretanje napred ili bolje reći idemo unazad, jer je tvoja partija unakazila ovu zemlju 90-ih, rasprodala teritorije, navukla ratove i bombardovanje i sravnila ekonomiju.

Neko iz mase

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam šta je problem u tome što Hag potražuje g. Šešelja nazad? Šta je naša Vlada potpisala u vezi uslova za puštanje istog? Da li je g. Šešelj nešto potpisao u vezi puštanja? Ako su potpisali onda svaka strana treba da se pridržava potpisanog i sa tim izaći na videlo javnosti i NEMA PROBLEMA!

Mavro

pre 9 godina

Tko su to "oni"? Tko je taj mitski "on"? Koje su to planetarne "sile" koje namaju bas nista drugo nego da zele zlo maloj Srbijici? Pa, dajte nismo djeca, svi imaju svoja imena i prezimena, nemojte da sad glumite diplomacku pristojnost. Ili to mislite na "domace" snage pa vam HAG i EU sluzi da ugusite demokraciju i svaku kritiku vladajucih? Kad vam pocme padat rejting dobro je nabacit se svime i svacim protiv EU NATOa ili Haga, onako - zlu ne trebalo, ipak rejting je u pitanju!

dr

pre 9 godina

Red stranih pa red domaćih neprijatelja i plaćenika, stalno ukrug spinovanje na istu foru, apsolvirali su Miloševića i Gebelsa zajedno. Konstantna kampanja. Zaboravili ste samo da je Milošević održavao kakav-takav socijalni mir, nije hapsio ljude po gspu i penalisao samo obične smrtnike za sve i svašta.
A nešto treba i pojesti, pa mi pogledamo s vremena na vreme u buđelar i stanje nam se ne poklapa sa ovim pričama kako nam sjajno ide. Tako da vam ne pridviđam dugo trajanje.

Zoran

pre 9 godina

Pa Dacic ne reče ko nas to destabilizuje, ali bi se reklo da misli na spoljasnje neprijatelje. Do juce je vlada pricala da nase čudesne reforme podrzava ceo svet, osim nezahvalnog naroda i njegove elite.

Brka

pre 9 godina

Odlicno nam ide... nezaposlenost, korupcija, organizovani kriminal, najnize plate i penzije, skolstvo, zdravstvo ... Ma sve je idealno! Samo je sada jedan Seselj problem o kome ce da se mlati prazna slama samo da zaboravimo da smo gladna i krezava nacija !

hfvb

pre 9 godina

Kakva patetika i optuzivanje drugih, opet se borimo protiv losih ljudi koji nam zele zlo, don kihot epizode. A ide nam savrseno, pogledajte "semafor" javnog duga :D i ne brinite nama je bolje, mi ne znamo da gledamo u brojeve :)

Александар Џунић

pre 9 godina

Нисте укапирали. Кирбију нује довољно да га само цоките у гузу - он хоће "француски" љубац.

HIPNOTISANA GOMILA

pre 9 godina

Dobro pise u naslovu CIM NAM KRENE--Vam je krenulo jos od 1991 godine a mi tonemo vec maltene 24 godine. Nemoj vise da brinete za NAS(narod) bolje je bilo sa osmanlijama nego sa Vama!

Dokle licemerje

pre 9 godina

Šta ono bi sa dronom :
-čiji je,
-koga je i odakle pustio
Nešto ste tih da dana pominjali i da ste u Pančevu uhvatili nekog ko ima veze sa dronom???
Što se tiče ujedinjenja Kosova i Albanije,
Rama je to rekao u kondicionalu tj.kada i jedni i drugi ai mi uđemo u EU, bićemo,, jedna država, jedna politika ili ćeš možda i tada druže Dačiću propagirati naš posebni put u Samoupravni Socijalizam "?

Evro 120 i pada

pre 9 godina

Dobrodosli u klub. To su shvatili i Djindjic, i Kostunica, i Tadic. Ko nije do sad izgradio licne odbrambene mehanizme, nema izgovor.

Biohemicar

pre 9 godina

Nista novo nije rekao., samo su se menjale razne situacije. Najgore je proslo, a to je isporuka oko 40 ljudi koji su bili optuzeni za razna zlodela na ovim nasim prostorima! Sns i SPS su golubovi prevrtaci. Vlast je slatka pa je usledila navodna transformacija samo da bi se dokopali funkcija! Obećanja nisu ispunili i zato je uvek neko drugi kriv, i oni pre njih i ovi sto ih kritikuju! MI VISE NEVERUJEMO U TAJ BOLJITAK. Nama je sve gore. DOLE VLADA.

boza

pre 9 godina

Ljudi mora da shvate da kad Dacic, Vulin, Steganovic, Vucic pricaju da nam je krenulo oni misle i bukvalno na sebe. I ja mislim da im je dobro. A za ostatak Srbije...

milan

pre 9 godina

EU je momentalno svoju trgovinsku razmenu sa Rusijom svela na minimum i u suštini oni hoće da stanemo na njihovu stranu a ako ne neće nam dozvoliti da sedimo na brisanom prostoru niti bi to za nas bilo dobro što je istorija pokazala više puta. Dačiću ti trebaš te neke koji nam prave destabilizaciju da nazoveš imenom bez obzira o kome se radi o spoljnoj ili unutrašnjoj prepreci.

Bucko razmišljam

pre 9 godina

"Čim nam krene, pokreću mehanizme"

Sve bih nekako i mogao da razumem ali nikako ne mogu da shvatim "kako oni i na osnovu cega primete da vam je krenulo" ?

Brka

pre 9 godina

Odlicno nam ide... nezaposlenost, korupcija, organizovani kriminal, najnize plate i penzije, skolstvo, zdravstvo ... Ma sve je idealno! Samo je sada jedan Seselj problem o kome ce da se mlati prazna slama samo da zaboravimo da smo gladna i krezava nacija !

Bucko razmišljam

pre 9 godina

"Čim nam krene, pokreću mehanizme"

Sve bih nekako i mogao da razumem ali nikako ne mogu da shvatim "kako oni i na osnovu cega primete da vam je krenulo" ?

Zoran

pre 9 godina

Pa Dacic ne reče ko nas to destabilizuje, ali bi se reklo da misli na spoljasnje neprijatelje. Do juce je vlada pricala da nase čudesne reforme podrzava ceo svet, osim nezahvalnog naroda i njegove elite.

dr

pre 9 godina

Red stranih pa red domaćih neprijatelja i plaćenika, stalno ukrug spinovanje na istu foru, apsolvirali su Miloševića i Gebelsa zajedno. Konstantna kampanja. Zaboravili ste samo da je Milošević održavao kakav-takav socijalni mir, nije hapsio ljude po gspu i penalisao samo obične smrtnike za sve i svašta.
A nešto treba i pojesti, pa mi pogledamo s vremena na vreme u buđelar i stanje nam se ne poklapa sa ovim pričama kako nam sjajno ide. Tako da vam ne pridviđam dugo trajanje.

Девојчица љубичицу брала

pre 9 godina

Сироте наше љубичице беле, оне поштене, вредне, паметне и надасве успешне... А ови трули и кварни им све подмеклу подмећу ноге, јаме им копају!

Neko iz mase

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam šta je problem u tome što Hag potražuje g. Šešelja nazad? Šta je naša Vlada potpisala u vezi uslova za puštanje istog? Da li je g. Šešelj nešto potpisao u vezi puštanja? Ako su potpisali onda svaka strana treba da se pridržava potpisanog i sa tim izaći na videlo javnosti i NEMA PROBLEMA!

AR 159

pre 9 godina

Pusti priču, Ivice. Da zaista treba da se normalizujemo, nikoga od vas iz devedesetih ne bi bilo ni blizu vlasti. Ovako, tu ste da završavate posao, a čim na to malo zaboravite, oni vas podsete. Tako, da, nemoj da si kenjkav...

Александар Џунић

pre 9 godina

Нисте укапирали. Кирбију нује довољно да га само цоките у гузу - он хоће "француски" љубац.

Dokle licemerje

pre 9 godina

Šta ono bi sa dronom :
-čiji je,
-koga je i odakle pustio
Nešto ste tih da dana pominjali i da ste u Pančevu uhvatili nekog ko ima veze sa dronom???
Što se tiče ujedinjenja Kosova i Albanije,
Rama je to rekao u kondicionalu tj.kada i jedni i drugi ai mi uđemo u EU, bićemo,, jedna država, jedna politika ili ćeš možda i tada druže Dačiću propagirati naš posebni put u Samoupravni Socijalizam "?

dragutin

pre 9 godina

Ja sam tek sada skapirao, oni kada kazu da nam jako dobro ide, da nam je krenulo, da ih je sramota kako nam je dobro, to NAMA, ili NAM, misle ljudi o sebi, koji su na vlasti. Sad mi tek jasno, e jesam budala.

hfvb

pre 9 godina

Kakva patetika i optuzivanje drugih, opet se borimo protiv losih ljudi koji nam zele zlo, don kihot epizode. A ide nam savrseno, pogledajte "semafor" javnog duga :D i ne brinite nama je bolje, mi ne znamo da gledamo u brojeve :)

Piksi

pre 9 godina

Gde su pare iz Galenike, Srbijagasa, Dunav osiguranja itd...ko je procesuiran od političara za korupciju...šta je sa neuspešnim projektima kojima smo se zadužili...kome je oduzeta nelegalno stečena imovina...proizvodnja?
Kraj!!!

HIPNOTISANA GOMILA

pre 9 godina

Dobro pise u naslovu CIM NAM KRENE--Vam je krenulo jos od 1991 godine a mi tonemo vec maltene 24 godine. Nemoj vise da brinete za NAS(narod) bolje je bilo sa osmanlijama nego sa Vama!

tony

pre 9 godina

...krenulo nam...ja jedino vidim da su kola krenula nizbrdo, najgori smo u Evropi po svim parametrima, najmanje plate i penzije, skoro najviša nezaposlenost, ogroman dug koji je dostigao 75% BDP, zadužili ste nas za još 8 milijardi eura, pad industrijske proizvodnje od 3.3%, smanjene plate i penzije...a što se tiče Šešelja...u čemu je problem gospodo radikali bez bedža...ako je doneta odluka da se vrati u Hag, uhapsite ga i sprovedite do Haga, ako niste sposobni da to uradite, podnesite ostavke i pustite nekog drugog ko je sposoban da vodi ovu zemlju, nemojte samo da kukate, patetišete i optužujete bivšu vlast za svoju nesposobnost i neznanje.

boza

pre 9 godina

Ljudi mora da shvate da kad Dacic, Vulin, Steganovic, Vucic pricaju da nam je krenulo oni misle i bukvalno na sebe. I ja mislim da im je dobro. A za ostatak Srbije...

Mavro

pre 9 godina

Tko su to "oni"? Tko je taj mitski "on"? Koje su to planetarne "sile" koje namaju bas nista drugo nego da zele zlo maloj Srbijici? Pa, dajte nismo djeca, svi imaju svoja imena i prezimena, nemojte da sad glumite diplomacku pristojnost. Ili to mislite na "domace" snage pa vam HAG i EU sluzi da ugusite demokraciju i svaku kritiku vladajucih? Kad vam pocme padat rejting dobro je nabacit se svime i svacim protiv EU NATOa ili Haga, onako - zlu ne trebalo, ipak rejting je u pitanju!

Berkut

pre 9 godina

Pa jeste krenulo nam.Krenula kola nizbrdo pa sad tražite N:N lice koje je navodno odgovorno.Šta je to Srbiji krenulo.Dokle bre pumpate priče o teorijama zavere protiv Vlade,protiv Srbije.Majstori probudite se.Pa Vi ste kočničari,vi gurate kol anizbrdo svakog minuta.Aman dokle više.Ako neko ne želi da ruši vladu onda hoće da izvrši atentat na čoveka,ako to ne upali onda nas pritiskaju pa nas masiraju,pa toliko nas vole da nam pružaju erotsku masažu a onda kao grom iz vedra neba sado-mazo.Bože koliko ste dosadni,jednolični pa ni mašte nemate da malo oplemenite te teorije zavere.Da bude bar malo zanimljivo.

sumorni

pre 9 godina

"Pričali smo sa predstavnicom EU o normalizaciji, a sada stiže vest da u Prištini hoće deklaraciju o genocidu Srbije"

A kako bi ti, svojim rečima, nazvao ono što smo tamo uradili?

Pogotovo iz perspektive Batajnice, recimo?

Seljak

pre 9 godina

Eeeeeej, a bas nam je bilo krenulo... Ccccc...

Ae dogovorite se, udar na drzavu kad su ga pustili ili sad sto ga traze nazad?

Cilj: destabilizacija drzave... Molim vas, pa ako krene kisa, ameri su krivi, cilj: destabilizacija drzave. Bude li previse komaraca, i to ce biti direktan udar na drzavu... ma aman prestanite vise sa glupostima ko boga vas molim, pa nismo mi ni maloumni ni deca iz zabavista... idite da vas ne gledamo, da vas ne cujemo, da vas ne bude ovde vise... :(

Kako rece onaj, ne date nam da disemo... ae molim vas napredno se razidjite... ostavka vlade, ako se vec toliko lako moze destabilizovati, i komarcima, pa ne trebate nam onda, samo kukate a nista, ama bas nista niste uradili, ne radite... svecano otvarate pesacke prelaze... ae molim vas...

dr Zoki

pre 9 godina

Ne može da nam se nastavi to kretanje napred ili bolje reći idemo unazad, jer je tvoja partija unakazila ovu zemlju 90-ih, rasprodala teritorije, navukla ratove i bombardovanje i sravnila ekonomiju.

Biohemicar

pre 9 godina

Nista novo nije rekao., samo su se menjale razne situacije. Najgore je proslo, a to je isporuka oko 40 ljudi koji su bili optuzeni za razna zlodela na ovim nasim prostorima! Sns i SPS su golubovi prevrtaci. Vlast je slatka pa je usledila navodna transformacija samo da bi se dokopali funkcija! Obećanja nisu ispunili i zato je uvek neko drugi kriv, i oni pre njih i ovi sto ih kritikuju! MI VISE NEVERUJEMO U TAJ BOLJITAK. Nama je sve gore. DOLE VLADA.

Washington

pre 9 godina

Dacicu to se zove obican zivot, znaci borba non stop. A to sto ste vi nesposobni to je vas problem. Eto sad kukajte opet kako vas neko ugrozava, i kako su vam opet neki listici pokradeni. SMARATE i nesposobni ste! Ne znate da radite posao i samo trazite izgovore.

I kod mene na poslu kad god mislim da sam gotov sa zadatkom udari me novi problem, pa ne idem sefu da kukam nego ga resavam. Smesni ste.

milan

pre 9 godina

EU je momentalno svoju trgovinsku razmenu sa Rusijom svela na minimum i u suštini oni hoće da stanemo na njihovu stranu a ako ne neće nam dozvoliti da sedimo na brisanom prostoru niti bi to za nas bilo dobro što je istorija pokazala više puta. Dačiću ti trebaš te neke koji nam prave destabilizaciju da nazoveš imenom bez obzira o kome se radi o spoljnoj ili unutrašnjoj prepreci.

gradjanin

pre 9 godina

Dve stvari me veoma zabrinjavaju: prva, Dacic kaze kako Rusija nema nista protiv naseg opredeljenja da udjemo u Evropu. Druga stvar zastrasujuce je da nijednu zemlju iz bivseg sovjetskog bloka nije briga sta Rusija misli o njihovim nacionalnim prioritetima, dok se mi, koji nikada nismo bili deo tog bloka, ponasamo kao da Sovjetski savez ponovo postoji, a mi smo ovaj put DOBROVOLJNO, pristupili njegovoj interesnoj sferi. Vrlo sizofreno i mislim da nas medjunarodna zajednica, UKLJUCUJUCI i Rusiju, sve vise posmatra kroz prizmu te bolesti... Umesto da pokrenete javno mnenje da pocne lecenje ove opasne izopacenosti, vi gurate sve pod tepih, a, pitacu vas samo jednu stvar na kraju: koji ludak ulaze makar jedan euro u zemlju koja ide u Evropu, pod uslovom da druga zemlja, Rusija, nema nista protiv toga? O drugim posledicama da ne govorim.

charlie

pre 9 godina

Nešto slično je imao pokojni Đinđić, a vi ste bili glavni zupčanik tog mehanizma.Pred svake izbore se niotkud pojavljivala Karla Del Ponte sa suludim ucenama,koje ste vi iz tkz patriotskog bloka maksimalno iskorištavali.Za razliku od vas iskreno je želeo da pomeri stvari unapred makar za milimetar. To je glavom platio.

gradjanin

pre 9 godina

".. idemo u EU i Rusija to zna i ne pravi nam prblem", kaze Dacic. A, zasto bi i na osnovu cega Rusija mogla da nam pravi problem oko bilo kog opredeljenja? Jesmo li mi nezavisna drzava ili deo Rusije?

daleko i visoko

pre 9 godina

Ocigledno je da mnogi ne zele da Srbija postane lider na Balkanu.Odluka Haskog tribunala je u cilju destabilizacije Srbije, ali gradjani su apsolutno su uz vladu i premijeta Vucica.
(bux, 31. mart 2015 17:23)
....e ako ima tako pametne gradjane apsolutno uz sebe, daleko ce da dogura.Ja se jedino nadam za spas ove zemlje i naroda da cemo i njemu i takvima koji su apsolutno uz njega da vidimo ledja.

Evro 120 i pada

pre 9 godina

Dobrodosli u klub. To su shvatili i Djindjic, i Kostunica, i Tadic. Ko nije do sad izgradio licne odbrambene mehanizme, nema izgovor.

Svemir

pre 9 godina

Predstavnik srpske vlade je potpisao garanciju da ce isporuciti optuzenog na zahtev tribunala. Sta tu nije jasno?
Neka isporuce coveka i ispostuju dogovor.
Ako lazu nas, ne mogu da lazu ostatak sveta.

levac

pre 9 godina

Ja neznam zasto kukumavcite i zasto mislite da ce vam pasti rejting.Niste vi doneli odluku da se Seselj vrati u Hag, vi samo treba da uhapsite djilkosa Hrvata i nazad gde mu je i mesto.

babushka

pre 9 godina

nema vise sa pet kasika da jedete, ima da prihvatite evropu u potpunosti ako zelite u toj uniji, ne mozete vi da ucite njih kako i s kim da trguju ali ako hocete sa njima morate da igrate po njihovim pravilima!

pera never ever EU citizen

pre 9 godina

SVi vi komentatori koji kritikujete, pominjete Batajnicu, 90-te, Slobu, Djindjica zapitajte se jedno- za koga da glasamo sledeci put. Svaka sledeca vlast gora od bivse, tzv bivsi mudro...e kako imaju izlaz, pa sto ga ne nadjose ranije. Nije najveci problem sadasnji rezim- najveci problem je sro nema nikog pametnog da ih smeni. Doslo je vreme da u 40-tim pocinjem da razmisljam da odem sto dalje odavde- J. Afrika , N. Zeland, sto dalje od ovog odvratnog bensendin stanja. A dosta mi je vise i pominjanja genocidnih tendencija, necu da se nikom izvinjavam i tacka.
Evropa nas nece, Ruse podje....o , mislimo veliko nam d... za dve stolice. Nista nismo i necemo nauciti sve dok imamo ovakve trutove i secikese na vlasti.

Dragoljub

pre 9 godina

Sef MIP predsedavajuceg Organizacije za Evropsku bezbednost i saradnju, clan vlade zemlje koja pretenduje da hoce da udje u EU, daje antievropske i antizapadne izjave. Sta ovde nije logicno?

Dosta zamajavanja

pre 9 godina

"Prvi potpredsednik vlade rekao je juče, povodom odluke Haga da vrati Vojislava Šešelja u pritvor, da je to skandalozna odluka koja destabilizuje i Srbiju i region, dok je ministar Aleksandar Vulin rekao da je u pitanju direktan udar na Vladu Srbije i premijera Aleksandra Vučića."

Ne razumem ovoliko dramljenje!
Posaljes specijalce, uvate nosatog klovna, strpaju ga u avion, on zavrsi u Hagu i KRAJ.
Posle mozda bude dva dana buke i KRAJ.
Ovaj narod ionako ima pamcenje ko virus, koji i nije zivo bice.
Nego bice da vlastodrsce nesto drugo zulja, pa im ovo taman zvaka za JOS JEDNO zamajavanje naroda dok vuci meso jedu.

antibot

pre 9 godina

ma kako nam je dobro krenulo,jako mi je neprijatno zbog komsija mislim,daj usporite malo,stvarno ste super,a oni vama pokrecu mehanizam,mislim stvarno,nema smisla i ta evropa sta vam radi,ma viste nasi heroji sta sve ne trpite zbog nas,nedajte se mucenici nasi,izdrzite mozete vi to!!!

s.

pre 9 godina

Zašto i sa kojim pravom bib Rusija mogla da pravi probleme na našem putu u EU?
Ili ti znaš nešto što građani ove zemlje ne znaju?
Čudna i zabrinjavajuća izjava.

bux

pre 9 godina

Ocigledno je da mnogi ne zele da Srbija postane lider na Balkanu.Odluka Haskog tribunala je u cilju destabilizacije Srbije, ali gradjani su apsolutno su uz vladu i premijeta Vucica.

oleg

pre 9 godina

Prvi put da se slazem sa njim oko bilo cega...
Mislim da se mehanizmi smenjuju,malo spoljni,a uglavnom unutrasnji,pa zajedno,a mi slajfujemo u mesto!

bux

pre 9 godina

Ocigledno je da mnogi ne zele da Srbija postane lider na Balkanu.Odluka Haskog tribunala je u cilju destabilizacije Srbije, ali gradjani su apsolutno su uz vladu i premijeta Vucica.

milan

pre 9 godina

EU je momentalno svoju trgovinsku razmenu sa Rusijom svela na minimum i u suštini oni hoće da stanemo na njihovu stranu a ako ne neće nam dozvoliti da sedimo na brisanom prostoru niti bi to za nas bilo dobro što je istorija pokazala više puta. Dačiću ti trebaš te neke koji nam prave destabilizaciju da nazoveš imenom bez obzira o kome se radi o spoljnoj ili unutrašnjoj prepreci.

sumorni

pre 9 godina

"Pričali smo sa predstavnicom EU o normalizaciji, a sada stiže vest da u Prištini hoće deklaraciju o genocidu Srbije"

A kako bi ti, svojim rečima, nazvao ono što smo tamo uradili?

Pogotovo iz perspektive Batajnice, recimo?

Neko iz mase

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam šta je problem u tome što Hag potražuje g. Šešelja nazad? Šta je naša Vlada potpisala u vezi uslova za puštanje istog? Da li je g. Šešelj nešto potpisao u vezi puštanja? Ako su potpisali onda svaka strana treba da se pridržava potpisanog i sa tim izaći na videlo javnosti i NEMA PROBLEMA!

oleg

pre 9 godina

Prvi put da se slazem sa njim oko bilo cega...
Mislim da se mehanizmi smenjuju,malo spoljni,a uglavnom unutrasnji,pa zajedno,a mi slajfujemo u mesto!

Александар Џунић

pre 9 godina

Нисте укапирали. Кирбију нује довољно да га само цоките у гузу - он хоће "француски" љубац.

gradjanin

pre 9 godina

Dve stvari me veoma zabrinjavaju: prva, Dacic kaze kako Rusija nema nista protiv naseg opredeljenja da udjemo u Evropu. Druga stvar zastrasujuce je da nijednu zemlju iz bivseg sovjetskog bloka nije briga sta Rusija misli o njihovim nacionalnim prioritetima, dok se mi, koji nikada nismo bili deo tog bloka, ponasamo kao da Sovjetski savez ponovo postoji, a mi smo ovaj put DOBROVOLJNO, pristupili njegovoj interesnoj sferi. Vrlo sizofreno i mislim da nas medjunarodna zajednica, UKLJUCUJUCI i Rusiju, sve vise posmatra kroz prizmu te bolesti... Umesto da pokrenete javno mnenje da pocne lecenje ove opasne izopacenosti, vi gurate sve pod tepih, a, pitacu vas samo jednu stvar na kraju: koji ludak ulaze makar jedan euro u zemlju koja ide u Evropu, pod uslovom da druga zemlja, Rusija, nema nista protiv toga? O drugim posledicama da ne govorim.

Dokle licemerje

pre 9 godina

Šta ono bi sa dronom :
-čiji je,
-koga je i odakle pustio
Nešto ste tih da dana pominjali i da ste u Pančevu uhvatili nekog ko ima veze sa dronom???
Što se tiče ujedinjenja Kosova i Albanije,
Rama je to rekao u kondicionalu tj.kada i jedni i drugi ai mi uđemo u EU, bićemo,, jedna država, jedna politika ili ćeš možda i tada druže Dačiću propagirati naš posebni put u Samoupravni Socijalizam "?

levac

pre 9 godina

Ja neznam zasto kukumavcite i zasto mislite da ce vam pasti rejting.Niste vi doneli odluku da se Seselj vrati u Hag, vi samo treba da uhapsite djilkosa Hrvata i nazad gde mu je i mesto.

Berkut

pre 9 godina

Pa jeste krenulo nam.Krenula kola nizbrdo pa sad tražite N:N lice koje je navodno odgovorno.Šta je to Srbiji krenulo.Dokle bre pumpate priče o teorijama zavere protiv Vlade,protiv Srbije.Majstori probudite se.Pa Vi ste kočničari,vi gurate kol anizbrdo svakog minuta.Aman dokle više.Ako neko ne želi da ruši vladu onda hoće da izvrši atentat na čoveka,ako to ne upali onda nas pritiskaju pa nas masiraju,pa toliko nas vole da nam pružaju erotsku masažu a onda kao grom iz vedra neba sado-mazo.Bože koliko ste dosadni,jednolični pa ni mašte nemate da malo oplemenite te teorije zavere.Da bude bar malo zanimljivo.

Bucko razmišljam

pre 9 godina

"Čim nam krene, pokreću mehanizme"

Sve bih nekako i mogao da razumem ali nikako ne mogu da shvatim "kako oni i na osnovu cega primete da vam je krenulo" ?

dr

pre 9 godina

Red stranih pa red domaćih neprijatelja i plaćenika, stalno ukrug spinovanje na istu foru, apsolvirali su Miloševića i Gebelsa zajedno. Konstantna kampanja. Zaboravili ste samo da je Milošević održavao kakav-takav socijalni mir, nije hapsio ljude po gspu i penalisao samo obične smrtnike za sve i svašta.
A nešto treba i pojesti, pa mi pogledamo s vremena na vreme u buđelar i stanje nam se ne poklapa sa ovim pričama kako nam sjajno ide. Tako da vam ne pridviđam dugo trajanje.

Brka

pre 9 godina

Odlicno nam ide... nezaposlenost, korupcija, organizovani kriminal, najnize plate i penzije, skolstvo, zdravstvo ... Ma sve je idealno! Samo je sada jedan Seselj problem o kome ce da se mlati prazna slama samo da zaboravimo da smo gladna i krezava nacija !

Mavro

pre 9 godina

Tko su to "oni"? Tko je taj mitski "on"? Koje su to planetarne "sile" koje namaju bas nista drugo nego da zele zlo maloj Srbijici? Pa, dajte nismo djeca, svi imaju svoja imena i prezimena, nemojte da sad glumite diplomacku pristojnost. Ili to mislite na "domace" snage pa vam HAG i EU sluzi da ugusite demokraciju i svaku kritiku vladajucih? Kad vam pocme padat rejting dobro je nabacit se svime i svacim protiv EU NATOa ili Haga, onako - zlu ne trebalo, ipak rejting je u pitanju!

Девојчица љубичицу брала

pre 9 godina

Сироте наше љубичице беле, оне поштене, вредне, паметне и надасве успешне... А ови трули и кварни им све подмеклу подмећу ноге, јаме им копају!

dragutin

pre 9 godina

Ja sam tek sada skapirao, oni kada kazu da nam jako dobro ide, da nam je krenulo, da ih je sramota kako nam je dobro, to NAMA, ili NAM, misle ljudi o sebi, koji su na vlasti. Sad mi tek jasno, e jesam budala.

hfvb

pre 9 godina

Kakva patetika i optuzivanje drugih, opet se borimo protiv losih ljudi koji nam zele zlo, don kihot epizode. A ide nam savrseno, pogledajte "semafor" javnog duga :D i ne brinite nama je bolje, mi ne znamo da gledamo u brojeve :)

tony

pre 9 godina

...krenulo nam...ja jedino vidim da su kola krenula nizbrdo, najgori smo u Evropi po svim parametrima, najmanje plate i penzije, skoro najviša nezaposlenost, ogroman dug koji je dostigao 75% BDP, zadužili ste nas za još 8 milijardi eura, pad industrijske proizvodnje od 3.3%, smanjene plate i penzije...a što se tiče Šešelja...u čemu je problem gospodo radikali bez bedža...ako je doneta odluka da se vrati u Hag, uhapsite ga i sprovedite do Haga, ako niste sposobni da to uradite, podnesite ostavke i pustite nekog drugog ko je sposoban da vodi ovu zemlju, nemojte samo da kukate, patetišete i optužujete bivšu vlast za svoju nesposobnost i neznanje.

babushka

pre 9 godina

nema vise sa pet kasika da jedete, ima da prihvatite evropu u potpunosti ako zelite u toj uniji, ne mozete vi da ucite njih kako i s kim da trguju ali ako hocete sa njima morate da igrate po njihovim pravilima!

gradjanin

pre 9 godina

".. idemo u EU i Rusija to zna i ne pravi nam prblem", kaze Dacic. A, zasto bi i na osnovu cega Rusija mogla da nam pravi problem oko bilo kog opredeljenja? Jesmo li mi nezavisna drzava ili deo Rusije?

Dosta zamajavanja

pre 9 godina

"Prvi potpredsednik vlade rekao je juče, povodom odluke Haga da vrati Vojislava Šešelja u pritvor, da je to skandalozna odluka koja destabilizuje i Srbiju i region, dok je ministar Aleksandar Vulin rekao da je u pitanju direktan udar na Vladu Srbije i premijera Aleksandra Vučića."

Ne razumem ovoliko dramljenje!
Posaljes specijalce, uvate nosatog klovna, strpaju ga u avion, on zavrsi u Hagu i KRAJ.
Posle mozda bude dva dana buke i KRAJ.
Ovaj narod ionako ima pamcenje ko virus, koji i nije zivo bice.
Nego bice da vlastodrsce nesto drugo zulja, pa im ovo taman zvaka za JOS JEDNO zamajavanje naroda dok vuci meso jedu.

Washington

pre 9 godina

Dacicu to se zove obican zivot, znaci borba non stop. A to sto ste vi nesposobni to je vas problem. Eto sad kukajte opet kako vas neko ugrozava, i kako su vam opet neki listici pokradeni. SMARATE i nesposobni ste! Ne znate da radite posao i samo trazite izgovore.

I kod mene na poslu kad god mislim da sam gotov sa zadatkom udari me novi problem, pa ne idem sefu da kukam nego ga resavam. Smesni ste.

pera never ever EU citizen

pre 9 godina

SVi vi komentatori koji kritikujete, pominjete Batajnicu, 90-te, Slobu, Djindjica zapitajte se jedno- za koga da glasamo sledeci put. Svaka sledeca vlast gora od bivse, tzv bivsi mudro...e kako imaju izlaz, pa sto ga ne nadjose ranije. Nije najveci problem sadasnji rezim- najveci problem je sro nema nikog pametnog da ih smeni. Doslo je vreme da u 40-tim pocinjem da razmisljam da odem sto dalje odavde- J. Afrika , N. Zeland, sto dalje od ovog odvratnog bensendin stanja. A dosta mi je vise i pominjanja genocidnih tendencija, necu da se nikom izvinjavam i tacka.
Evropa nas nece, Ruse podje....o , mislimo veliko nam d... za dve stolice. Nista nismo i necemo nauciti sve dok imamo ovakve trutove i secikese na vlasti.

Evro 120 i pada

pre 9 godina

Dobrodosli u klub. To su shvatili i Djindjic, i Kostunica, i Tadic. Ko nije do sad izgradio licne odbrambene mehanizme, nema izgovor.

dr Zoki

pre 9 godina

Ne može da nam se nastavi to kretanje napred ili bolje reći idemo unazad, jer je tvoja partija unakazila ovu zemlju 90-ih, rasprodala teritorije, navukla ratove i bombardovanje i sravnila ekonomiju.

boza

pre 9 godina

Ljudi mora da shvate da kad Dacic, Vulin, Steganovic, Vucic pricaju da nam je krenulo oni misle i bukvalno na sebe. I ja mislim da im je dobro. A za ostatak Srbije...

HIPNOTISANA GOMILA

pre 9 godina

Dobro pise u naslovu CIM NAM KRENE--Vam je krenulo jos od 1991 godine a mi tonemo vec maltene 24 godine. Nemoj vise da brinete za NAS(narod) bolje je bilo sa osmanlijama nego sa Vama!

charlie

pre 9 godina

Nešto slično je imao pokojni Đinđić, a vi ste bili glavni zupčanik tog mehanizma.Pred svake izbore se niotkud pojavljivala Karla Del Ponte sa suludim ucenama,koje ste vi iz tkz patriotskog bloka maksimalno iskorištavali.Za razliku od vas iskreno je želeo da pomeri stvari unapred makar za milimetar. To je glavom platio.

Zoran

pre 9 godina

Pa Dacic ne reče ko nas to destabilizuje, ali bi se reklo da misli na spoljasnje neprijatelje. Do juce je vlada pricala da nase čudesne reforme podrzava ceo svet, osim nezahvalnog naroda i njegove elite.

Biohemicar

pre 9 godina

Nista novo nije rekao., samo su se menjale razne situacije. Najgore je proslo, a to je isporuka oko 40 ljudi koji su bili optuzeni za razna zlodela na ovim nasim prostorima! Sns i SPS su golubovi prevrtaci. Vlast je slatka pa je usledila navodna transformacija samo da bi se dokopali funkcija! Obećanja nisu ispunili i zato je uvek neko drugi kriv, i oni pre njih i ovi sto ih kritikuju! MI VISE NEVERUJEMO U TAJ BOLJITAK. Nama je sve gore. DOLE VLADA.

Piksi

pre 9 godina

Gde su pare iz Galenike, Srbijagasa, Dunav osiguranja itd...ko je procesuiran od političara za korupciju...šta je sa neuspešnim projektima kojima smo se zadužili...kome je oduzeta nelegalno stečena imovina...proizvodnja?
Kraj!!!

Seljak

pre 9 godina

Eeeeeej, a bas nam je bilo krenulo... Ccccc...

Ae dogovorite se, udar na drzavu kad su ga pustili ili sad sto ga traze nazad?

Cilj: destabilizacija drzave... Molim vas, pa ako krene kisa, ameri su krivi, cilj: destabilizacija drzave. Bude li previse komaraca, i to ce biti direktan udar na drzavu... ma aman prestanite vise sa glupostima ko boga vas molim, pa nismo mi ni maloumni ni deca iz zabavista... idite da vas ne gledamo, da vas ne cujemo, da vas ne bude ovde vise... :(

Kako rece onaj, ne date nam da disemo... ae molim vas napredno se razidjite... ostavka vlade, ako se vec toliko lako moze destabilizovati, i komarcima, pa ne trebate nam onda, samo kukate a nista, ama bas nista niste uradili, ne radite... svecano otvarate pesacke prelaze... ae molim vas...

AR 159

pre 9 godina

Pusti priču, Ivice. Da zaista treba da se normalizujemo, nikoga od vas iz devedesetih ne bi bilo ni blizu vlasti. Ovako, tu ste da završavate posao, a čim na to malo zaboravite, oni vas podsete. Tako, da, nemoj da si kenjkav...

Svemir

pre 9 godina

Predstavnik srpske vlade je potpisao garanciju da ce isporuciti optuzenog na zahtev tribunala. Sta tu nije jasno?
Neka isporuce coveka i ispostuju dogovor.
Ako lazu nas, ne mogu da lazu ostatak sveta.

daleko i visoko

pre 9 godina

Ocigledno je da mnogi ne zele da Srbija postane lider na Balkanu.Odluka Haskog tribunala je u cilju destabilizacije Srbije, ali gradjani su apsolutno su uz vladu i premijeta Vucica.
(bux, 31. mart 2015 17:23)
....e ako ima tako pametne gradjane apsolutno uz sebe, daleko ce da dogura.Ja se jedino nadam za spas ove zemlje i naroda da cemo i njemu i takvima koji su apsolutno uz njega da vidimo ledja.

Dragoljub

pre 9 godina

Sef MIP predsedavajuceg Organizacije za Evropsku bezbednost i saradnju, clan vlade zemlje koja pretenduje da hoce da udje u EU, daje antievropske i antizapadne izjave. Sta ovde nije logicno?

antibot

pre 9 godina

ma kako nam je dobro krenulo,jako mi je neprijatno zbog komsija mislim,daj usporite malo,stvarno ste super,a oni vama pokrecu mehanizam,mislim stvarno,nema smisla i ta evropa sta vam radi,ma viste nasi heroji sta sve ne trpite zbog nas,nedajte se mucenici nasi,izdrzite mozete vi to!!!

s.

pre 9 godina

Zašto i sa kojim pravom bib Rusija mogla da pravi probleme na našem putu u EU?
Ili ti znaš nešto što građani ove zemlje ne znaju?
Čudna i zabrinjavajuća izjava.