Izvinjenje Bete zbog netačne vesti

Beograd -- Novinska agencija Beta se izvinjava direktoru Instituta za majku i dete Radoju Simiću zbog neprecizne interpretacije njegove izjave date RTS-u.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. meni ovo liči na klasični politički marketing. Neko je hteo da se slika i hvali kako spašava ljude po Srbiji a onda je nažalost sve krenulo kako ne treba.

  Mislim da je vreme da se Gašić vrati među keramiračare.
  (hiperbola, 15. mart 2015 08:20)

  # Link komentara

 2. Sami sebe zapliću, kolariću paniću...sami će se i konačno ulupati, pre ili kasnije. Samo je problem što će posle njih ostati gola ledina od države.
   (Slobodni radikali, 15. mart 2015 07:35)

  # Link komentara

 3. Meni je zanimljivo da se Beta izvinila direktoru, ali ne i gradjanima Srbije.
  Verovatno zato sto misli da je direktor moze tuziti, a narod i ako je tuzi to im nije vazno
  (sima, 14. mart 2015 22:17)

  # Link komentara

 4. Na žalost i na gađenje, i bolest bebe, kao i jučerašnja propagandna okorisna farsa Neše sl... sa otmicom deteta, odnosno pokušaj njenog helikopterskog spašavanja bila je medijski izrežirana i sprovedena da pokupi nekome nekakve umišljene poene zarad lične koristi. Po direktivi, sjatili se novinarčići-potrčci da odrade svoj deo posla. Međutim, iluzionistički "juniti" i novokomponovani britanski školarci su ostali zatečeni tužno-tragičnim ishodom pa su kalkulisali, cevčili, taktizirali i na kraju, režirali fatamorganičnu scenu vanredne sednice i toga da predsednik vladice postaje i teve spiker osim što je odavno već teve najavljivač (najava).
   (Čitač redova, 14. mart 2015 18:47)

  # Link komentara

 5. Ugušiti ćete se u svojim lažima. Kao i uvijek.
  (Mutavi Ivica, 14. mart 2015 14:54)

  # Link komentara