Subota, 28.02.2015.

22:46

"Nemcov imao dokaze da RUS napada"

Ukrajinski predsednik Petro Porošenko rekao je da je ruski političar Boris Nemcov ubijen jer je planirao da otkrije dokaze o umešanosti Rusije u rat u Ukrajini.

Izvor: Tanjug

"Nemcov imao dokaze da RUS napada" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

skrozlos

pre 9 godina

citajuci sve ove komentare ne mogu a da ne primetim da jos uvek ima ljudi koji veruju u deda mraza i koka kolu, i koje mrzi da ukljuce mozak. dovoljno je samo pogledati okupacije (u pravom smislu te reci) koje je amerika izvela samo u ovom veku. sve je to proslo mimo un i pod plastom uvodjenja demokratije i americkog nacina zivota. sami mozete da vidite koja je od ponudjenih destinacija privlacnija za zivot: avganistan, irak ili libija? a pogledajte kako je bilo pre njihove intervencije. dalje, amerika skoro godinu dana optuzuje rusiju da ima vojsku u ukrajini i to nicim osim praznim pricama, ne moze da dokaze ali im to ne smeta da angazuju svoju vojsku u siriji i da se bore protiv snaga legalnog predsednika. i ko je onda licemer? pa jos nesto, amerika ima pravo da se bori protiv terorizma u avganistanu zbog sumnje da su talibani srusili stc, ali asad nema pravo da se bori protiv terorista koji unistavaju njegovu zemlju i bore se protiv njegove vojske? i opet, ko je tu licemer? da nije amerike i njihovih dvostrukih ili cak trostrukih standarda, svet bi bio mnogo mirnije mesto za zivot. na zalost, uvek ce naci neku individuu kao ovog potrosenka, kome su interesi amerike bitniji od njegovih sopstvenih i koji ce biti spreman da ratuje zbog njih. a najgora stvar je sto ce oni sa usporenim radom sive mase i dalje davati podrsku mutljavinama tipa potrosenka i jacenjuka, ne shvatajuci kakvo zlo se krije iza njih...

master

pre 9 godina

U svakoj zemlji se politicari bore da uzmu vlast u ruke,ne zbog vlasti,vec bogatstva koje im ta vlast omogucava.Porosenko je u pravu,naravno da svako normalan zna da je Rusija umesana u rat u Ukrajini i da se takozvanim humanitarnim konvojima transportuje i oruzje.Problem je sto Rusija nije neka mala i beznacajna zemlja i sila,pa su mogucnosti ogranicene i potrebno je vise vremena da bi se protiv onih koji su organizovali i sprovode svoje planove u dela,protivno ljudskim pravima i teritorijalnog integriteta,uspesno stalo na put i odgovarali za to.Bice to tesko i potrajace dugo,ali ce na kraju pobediti istina i volja gradjana Ukrajine da izuju ruske cizme.Licno sumnjam da ce Putin,koji je najodgovorniji za manipulisanje,otimanje dela teritorije i zrtve,ikada biti pozvan na odgovornost,sto smatram velikom greskom i nepravdom,jer se takvim ponasanjem daje zeleno svetlo svima koji krse ljudska prava i ugnjetavaju slabije.Nadam se da ce pobediti pravda u interesu ne samo ukrajinaca vec i rusa i mira koji je opasno ugrozen.Putin je pretnja miru,ono sto radi nikako se ne moze smatrati politikom dogovora i postovanja prava.On u svojoj zemlji moze da komanduje i radi ono sto mu njegov narod dozvoljava,ali on ne moze odlucivati u ime drugih i oduzimati im pravo na slobodu i lepsu buducnost.Podrska narodu Ukrajine,da se i oni konacno otarase ruske brace.

novac nikad ne spava

pre 9 godina

Boris Nemcov je nedeljama pre ubistva dobijao pretnje smrcu koje je prijavio policiji. Zastita mu nije dodeljena. Molim teoreticare zavere da mi objasne zasto? Mozda CIA upravlja moskovskom policijom? Molim da mi objavite komentar.
(Predrag, 1. mart 2015 06:35)

Bas oni koji hoce da ga ubiju mu najavljuju ubistvo kako bi se bolje cuvao? Svaki zaboravljeni politicar privlaci paznju tako sto govori da mu je zivot ugrozen. Ovaj bivsi miljenik Jelcina je bio kriticar vlasti zato sto mu je izmakla udobna fotelja, a ne zato sto je zeleo dobro Rusiji. Tako su i ovi nasi (srpski) politicari zeleli dobro narodu pa opljackase 50 milijardi dolara i iznese u strane banke.

Ovo ubistvo ce uciniti da miting bude bolje medijski ispracen i da ima vise demonstranata nego sto bi inace bilo. Pa ti vidi kome je to u interesu.

Licno smatram da su ovakva ubistva uvek povezana sa novcem. Treba imati u vidu da je ubijeni bio dugo godina gubernator i zamisliti koliki se novac tu vrti. Pandan su ubistva zvucnih imena bliska vlastima u Srbiji gde su skoro sva bila povezana sa pljackom drzave, svercom cigara itd.

konj

pre 9 godina

Sad Putin pretura pokojnikovu gajbu tražeći kompromitujuću kasetu. Inače verujem da su oba predsednika iskreno potrešeni ovim ubistvom, ništa manje kao i padom malezijskog aviona.

Istina boli

pre 9 godina

Sve ste znali, pa ste unapred i plakate stampali .. za nedaj boze ako nestane mastila .. .cccc. Ko se gerile lati, gerilski ce i nastradati.

Surovi

pre 9 godina

Milosevic je na kraju zavrsio na sudu zbog svega sto je uradio, za ove ne mogu da predpostavim kako ce zavrsiti. Drugacije su okolnosti, drzava, narod, okruzenje ... Svakako kraj nece biti kao u bajkama, posejave mnogo nesrece oko sebe do tada.
(Bojan, 28. februar 2015 23:06)

Da li si zaista toliko neozbiljan da poredis Milosevica sa Putinom?
Putin radi sve ono sto se od coveka na njegovom polozaju ocekuje,a ako se nekome bude sudilo ,bice to Janecuk,Porosenko i ostala boranija koja je zasluzna za smrt svojih gradjana.
Losa politika uz lazna obecanja zapada su uvek bila put u propast.Pola sveta drze u direktnoj zavisnosti od americke politike i pomoci.Rusija ,ne moze sebi da dozvoli da ima prozapadnu marionetsku vladu u svom dvoristu i to je cak i amerikancima jasno,pa su zato i izveli celu ovu budalastinu sa pucom .Putin se ponasa kao odgovoran covek,koji ne moze da dopusti da mu zapad kroji politiku,pored sve sile koju poseduje.

питам се питам

pre 9 godina

Сигурно му је млада девојка из Кијева која се шетала са Немцевим на мосту све пренела из прве руке. Колко људи је пуцало колико метака....

milan

pre 9 godina

Američka škola, pa vi i NATO ste to odavno dokazali navodno. Ako je Nemcov imao dokaze onda ih imaju i drugi da je on znao šta mu se može dogoditi. Ni jedan rat nije čist pa ni ovaj ni sa jedne strane.

Georg

pre 9 godina

Jao ameriko sta neces sve da izmislis ali ima boga dobicete vi ono sto zasluzujete.putin da bi tako nesto naredio bas sada ? Barem bi nestao kad bi putin to uradio. Ali sada se krivi za sve rusija i oluje sto ruse ameriku krive ruse da im salju oluju ...

Noki

pre 9 godina

Ne znam da li je Porosenko i koliko bio blizak sa stradalim ruskim opozicionarom,ali dajuci ovakvu izjavu sebe predstavlja kao vrlo bliskog sa zrtvom.Sto u prevodu znaci da je Nemcov ako je u pitanju politicko ubistvo izgubio glavu bas zbog tih dokaza i da senka moze da padne na sve one koji su znali sta to on ima.Tako da nacin na koji je covek stradao pokazuje koliko je bio hrabar jer su ocigledno mnogi u Rusiji ali i u EU znali za ono sto mu je doslo glave.A hrabrost je tesko definisati jer sam uveren da bi od stotinu anketiranih na nakoj uluci se dobilo isto toliko razlicitih odgovora.

Smederevac

pre 9 godina

Pre će izbije nuk.rat nego što će skinuti Putina sa vlasti!!!
Kerovi laju al ne napadaju.
Jedino se Merkelova, Oland i naravno Obama pobunio jer jedino njima Putin smeta!!!.
Al ne sme ni da mrdnu samo laju.
Videla se hrabrost amerike po pitanju Sirije kad je htela da bombarduje.
Ne bi me ćudilo da je ovaj marioneta iz Ukraine znao sve unapred!.

Jovanca Jagodiac

pre 9 godina

Pre vise od godinu dana napisao sam u komentarima da je Klickov zasluzan za izbijanje rata u Ukrajini. 5oktombarska strategija I majdan su unistili Ukrajinu. Ukrajina sada podseca, na Irak, Libiju, Siriju, Egipat, bivsu Jugu, Afriku, a sta ce im to. Rat im nije potreban. A Ako je Nemcov zeleo da Rusija bude ko Ukrajina u ratu, onda je ovo moralo da se desi. Bolje jedna zrtva no million.

Predrag

pre 9 godina

Boris Nemcov je nedeljama pre ubistva dobijao pretnje smrcu koje je prijavio policiji. Zastita mu nije dodeljena. Molim teoreticare zavere da mi objasne zasto? Mozda CIA upravlja moskovskom policijom? Molim da mi objavite komentar.

Milan

pre 9 godina

Pa sta ako je Rusija umesana u rat u Ukraini.Ima li neko ko veruje da Amerika nije izazvala i aktivno ucestvuje u svim dogadjajima u Ukraini?

alan ford

pre 9 godina

da, kao i Markale, kao i hemijsko oruzije u Iraku, kao i Gadafi..... Vi i Amerikanci ste ga ubili.....Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se radi. Dakle najopsnije je biti prijatelj Amerikanaca moj Potrosenko, pitaj Slobu, Sadama i Gadafija o tome.....Usput nisam za Ruse posto se pravi klima partizani icetnici....za nas normalne nema mesta.....

VlaD

pre 9 godina

Pa dooobro, ali ovo bas i nema logike! Neko ko je opozicionar i Putinov suparnik zeli da vlada u Rusiji, a ne van nje. Kolika bi njemu u popularnosti u Rusiji pomoglo otkrivanje necega sto pomaze Ukrajini, a odmaze Rusiji?

ojha

pre 9 godina

moje iskreno misljenje, je ako je imao ima i sada, prekticno je nemoguce da takav covjek radi sam... tako da .. ako je ima izace na vidjelo... a kao osoba koja je protiv nasilja, zao mi je svakog zivota...

live long and prosper!

Raush

pre 9 godina

Evo teorije Porosenko, Nemcova su ubili zapadnjaci a cak mozda neko kao "vi" sa zapadom u zaledjini.On je najmanje koristan Putinu , u ovom trenutku, mrtav.

Propakistanac

pre 9 godina

CIA je pronasla Putinovu licnu kartu pored tela nastradalog opozicionara. To je dokaz da je Putin autisticni diktator koji je oteo malezijski avion po savetu vanzemaljaca.

zoran

pre 9 godina

Kako nas ovaj covek pravi blesavima, pa nas teramo da pomislimo sa rusi imaju nesto sa ratom u Ukrajni, tera nas da pomislimo takvu glupost da rusi ne salju oruzje tamo. Tera nas da pomislimo da je ovog Nemcova ubila drzava i pomislja da Rusija nije demokratska zemlja. Tera nas da pomislimo da ne treba da se brani teritorija zemlje koja je napadnuta. Istorija je pokazala da je Rusija uvek bila ispravna i da se nikada oni ne mesaju u tudje poslove jer sve zemlje gde je njihova vojska usla su to izmislile i napale same sebe da bi Amerikanci i Zapadna Evropa bili ispravni. Ne dajte se zavarati, Putin je simbol slobode i sve je ovo slucajno. Isto kao Krim. Sami su Ukrajinci organizovali da ruska vojska tamo udje.

Adam

pre 9 godina

Za 1. mart ruska opozicija je zakazala miting na kom je trebalo da se iznesu dokazi za Rusko ucesce u ukrajinskom sukobu. Ima indicija da je Nemcov te dokumente podelio sa bliskim saradnicima. Cekamo izvestaj sa mitinga...

Rusofilima predlazem da diverzifikuju malo svoje izvore informacija. RT jeste mocan ali nije jedini medij.

MileZullu

pre 9 godina

E kad on to kaže, mnogo su veće šanse da Rusija ne nikakve veze s ovim ubistvom. Do kad bi to čekao Nemcov s tim informacijama? Odakle njemu, a ne nekome bitnijem, recimo baš Porošenku? I ovo će biti kao avion što je iznad Ukrajine pao, ako svi krenu da istražuju odustaće brzo. A info da su Rusi slali neku pomoć u Ukrajinu su potpuno sad nebitne. Beskorisne bilo kome. до свидания!

alfaC

pre 9 godina

Ne kontam kako neko mir biti na strani Rusije u Ukrainskom sukobu. 10 puta slabija država u kojoj 65% stanovništva želi na zapad, konačno se otrgnula Rusije koja je vijekovima ugnjetavanja. Još od careva, pa preko Staljina i njegovih sreljanja, pa do Sovjetskog Saveza. Sve i da ne znam ništa o ovom sukobu, uvijek bih drzao stranu slabijeg.

Bojan

pre 9 godina

Milosevic je na kraju zavrsio na sudu zbog svega sto je uradio, za ove ne mogu da predpostavim kako ce zavrsiti. Drugacije su okolnosti, drzava, narod, okruzenje ... Svakako kraj nece biti kao u bajkama, posejave mnogo nesrece oko sebe do tada.

ma da

pre 9 godina

lol lol, pa sta ce mu dokazi ?
svi znamo da Rusija pomaze Ruse u Ukrajini u resursima i ljudstvu, da li je to ispravno, nije na nama da sudimo !

ma da

pre 9 godina

lol lol, pa sta ce mu dokazi ?
svi znamo da Rusija pomaze Ruse u Ukrajini u resursima i ljudstvu, da li je to ispravno, nije na nama da sudimo !

Bojan

pre 9 godina

Milosevic je na kraju zavrsio na sudu zbog svega sto je uradio, za ove ne mogu da predpostavim kako ce zavrsiti. Drugacije su okolnosti, drzava, narod, okruzenje ... Svakako kraj nece biti kao u bajkama, posejave mnogo nesrece oko sebe do tada.

Surovi

pre 9 godina

Milosevic je na kraju zavrsio na sudu zbog svega sto je uradio, za ove ne mogu da predpostavim kako ce zavrsiti. Drugacije su okolnosti, drzava, narod, okruzenje ... Svakako kraj nece biti kao u bajkama, posejave mnogo nesrece oko sebe do tada.
(Bojan, 28. februar 2015 23:06)

Da li si zaista toliko neozbiljan da poredis Milosevica sa Putinom?
Putin radi sve ono sto se od coveka na njegovom polozaju ocekuje,a ako se nekome bude sudilo ,bice to Janecuk,Porosenko i ostala boranija koja je zasluzna za smrt svojih gradjana.
Losa politika uz lazna obecanja zapada su uvek bila put u propast.Pola sveta drze u direktnoj zavisnosti od americke politike i pomoci.Rusija ,ne moze sebi da dozvoli da ima prozapadnu marionetsku vladu u svom dvoristu i to je cak i amerikancima jasno,pa su zato i izveli celu ovu budalastinu sa pucom .Putin se ponasa kao odgovoran covek,koji ne moze da dopusti da mu zapad kroji politiku,pored sve sile koju poseduje.

Propakistanac

pre 9 godina

CIA je pronasla Putinovu licnu kartu pored tela nastradalog opozicionara. To je dokaz da je Putin autisticni diktator koji je oteo malezijski avion po savetu vanzemaljaca.

питам се питам

pre 9 godina

Сигурно му је млада девојка из Кијева која се шетала са Немцевим на мосту све пренела из прве руке. Колко људи је пуцало колико метака....

Milan

pre 9 godina

Pa sta ako je Rusija umesana u rat u Ukraini.Ima li neko ko veruje da Amerika nije izazvala i aktivno ucestvuje u svim dogadjajima u Ukraini?

Istina boli

pre 9 godina

Sve ste znali, pa ste unapred i plakate stampali .. za nedaj boze ako nestane mastila .. .cccc. Ko se gerile lati, gerilski ce i nastradati.

Georg

pre 9 godina

Jao ameriko sta neces sve da izmislis ali ima boga dobicete vi ono sto zasluzujete.putin da bi tako nesto naredio bas sada ? Barem bi nestao kad bi putin to uradio. Ali sada se krivi za sve rusija i oluje sto ruse ameriku krive ruse da im salju oluju ...

milan

pre 9 godina

Američka škola, pa vi i NATO ste to odavno dokazali navodno. Ako je Nemcov imao dokaze onda ih imaju i drugi da je on znao šta mu se može dogoditi. Ni jedan rat nije čist pa ni ovaj ni sa jedne strane.

Jovanca Jagodiac

pre 9 godina

Pre vise od godinu dana napisao sam u komentarima da je Klickov zasluzan za izbijanje rata u Ukrajini. 5oktombarska strategija I majdan su unistili Ukrajinu. Ukrajina sada podseca, na Irak, Libiju, Siriju, Egipat, bivsu Jugu, Afriku, a sta ce im to. Rat im nije potreban. A Ako je Nemcov zeleo da Rusija bude ko Ukrajina u ratu, onda je ovo moralo da se desi. Bolje jedna zrtva no million.

Raush

pre 9 godina

Evo teorije Porosenko, Nemcova su ubili zapadnjaci a cak mozda neko kao "vi" sa zapadom u zaledjini.On je najmanje koristan Putinu , u ovom trenutku, mrtav.

VlaD

pre 9 godina

Pa dooobro, ali ovo bas i nema logike! Neko ko je opozicionar i Putinov suparnik zeli da vlada u Rusiji, a ne van nje. Kolika bi njemu u popularnosti u Rusiji pomoglo otkrivanje necega sto pomaze Ukrajini, a odmaze Rusiji?

alan ford

pre 9 godina

da, kao i Markale, kao i hemijsko oruzije u Iraku, kao i Gadafi..... Vi i Amerikanci ste ga ubili.....Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se radi. Dakle najopsnije je biti prijatelj Amerikanaca moj Potrosenko, pitaj Slobu, Sadama i Gadafija o tome.....Usput nisam za Ruse posto se pravi klima partizani icetnici....za nas normalne nema mesta.....

Smederevac

pre 9 godina

Pre će izbije nuk.rat nego što će skinuti Putina sa vlasti!!!
Kerovi laju al ne napadaju.
Jedino se Merkelova, Oland i naravno Obama pobunio jer jedino njima Putin smeta!!!.
Al ne sme ni da mrdnu samo laju.
Videla se hrabrost amerike po pitanju Sirije kad je htela da bombarduje.
Ne bi me ćudilo da je ovaj marioneta iz Ukraine znao sve unapred!.

MileZullu

pre 9 godina

E kad on to kaže, mnogo su veće šanse da Rusija ne nikakve veze s ovim ubistvom. Do kad bi to čekao Nemcov s tim informacijama? Odakle njemu, a ne nekome bitnijem, recimo baš Porošenku? I ovo će biti kao avion što je iznad Ukrajine pao, ako svi krenu da istražuju odustaće brzo. A info da su Rusi slali neku pomoć u Ukrajinu su potpuno sad nebitne. Beskorisne bilo kome. до свидания!

ojha

pre 9 godina

moje iskreno misljenje, je ako je imao ima i sada, prekticno je nemoguce da takav covjek radi sam... tako da .. ako je ima izace na vidjelo... a kao osoba koja je protiv nasilja, zao mi je svakog zivota...

live long and prosper!

skrozlos

pre 9 godina

citajuci sve ove komentare ne mogu a da ne primetim da jos uvek ima ljudi koji veruju u deda mraza i koka kolu, i koje mrzi da ukljuce mozak. dovoljno je samo pogledati okupacije (u pravom smislu te reci) koje je amerika izvela samo u ovom veku. sve je to proslo mimo un i pod plastom uvodjenja demokratije i americkog nacina zivota. sami mozete da vidite koja je od ponudjenih destinacija privlacnija za zivot: avganistan, irak ili libija? a pogledajte kako je bilo pre njihove intervencije. dalje, amerika skoro godinu dana optuzuje rusiju da ima vojsku u ukrajini i to nicim osim praznim pricama, ne moze da dokaze ali im to ne smeta da angazuju svoju vojsku u siriji i da se bore protiv snaga legalnog predsednika. i ko je onda licemer? pa jos nesto, amerika ima pravo da se bori protiv terorizma u avganistanu zbog sumnje da su talibani srusili stc, ali asad nema pravo da se bori protiv terorista koji unistavaju njegovu zemlju i bore se protiv njegove vojske? i opet, ko je tu licemer? da nije amerike i njihovih dvostrukih ili cak trostrukih standarda, svet bi bio mnogo mirnije mesto za zivot. na zalost, uvek ce naci neku individuu kao ovog potrosenka, kome su interesi amerike bitniji od njegovih sopstvenih i koji ce biti spreman da ratuje zbog njih. a najgora stvar je sto ce oni sa usporenim radom sive mase i dalje davati podrsku mutljavinama tipa potrosenka i jacenjuka, ne shvatajuci kakvo zlo se krije iza njih...

Predrag

pre 9 godina

Boris Nemcov je nedeljama pre ubistva dobijao pretnje smrcu koje je prijavio policiji. Zastita mu nije dodeljena. Molim teoreticare zavere da mi objasne zasto? Mozda CIA upravlja moskovskom policijom? Molim da mi objavite komentar.

novac nikad ne spava

pre 9 godina

Boris Nemcov je nedeljama pre ubistva dobijao pretnje smrcu koje je prijavio policiji. Zastita mu nije dodeljena. Molim teoreticare zavere da mi objasne zasto? Mozda CIA upravlja moskovskom policijom? Molim da mi objavite komentar.
(Predrag, 1. mart 2015 06:35)

Bas oni koji hoce da ga ubiju mu najavljuju ubistvo kako bi se bolje cuvao? Svaki zaboravljeni politicar privlaci paznju tako sto govori da mu je zivot ugrozen. Ovaj bivsi miljenik Jelcina je bio kriticar vlasti zato sto mu je izmakla udobna fotelja, a ne zato sto je zeleo dobro Rusiji. Tako su i ovi nasi (srpski) politicari zeleli dobro narodu pa opljackase 50 milijardi dolara i iznese u strane banke.

Ovo ubistvo ce uciniti da miting bude bolje medijski ispracen i da ima vise demonstranata nego sto bi inace bilo. Pa ti vidi kome je to u interesu.

Licno smatram da su ovakva ubistva uvek povezana sa novcem. Treba imati u vidu da je ubijeni bio dugo godina gubernator i zamisliti koliki se novac tu vrti. Pandan su ubistva zvucnih imena bliska vlastima u Srbiji gde su skoro sva bila povezana sa pljackom drzave, svercom cigara itd.

Adam

pre 9 godina

Za 1. mart ruska opozicija je zakazala miting na kom je trebalo da se iznesu dokazi za Rusko ucesce u ukrajinskom sukobu. Ima indicija da je Nemcov te dokumente podelio sa bliskim saradnicima. Cekamo izvestaj sa mitinga...

Rusofilima predlazem da diverzifikuju malo svoje izvore informacija. RT jeste mocan ali nije jedini medij.

alfaC

pre 9 godina

Ne kontam kako neko mir biti na strani Rusije u Ukrainskom sukobu. 10 puta slabija država u kojoj 65% stanovništva želi na zapad, konačno se otrgnula Rusije koja je vijekovima ugnjetavanja. Još od careva, pa preko Staljina i njegovih sreljanja, pa do Sovjetskog Saveza. Sve i da ne znam ništa o ovom sukobu, uvijek bih drzao stranu slabijeg.

zoran

pre 9 godina

Kako nas ovaj covek pravi blesavima, pa nas teramo da pomislimo sa rusi imaju nesto sa ratom u Ukrajni, tera nas da pomislimo takvu glupost da rusi ne salju oruzje tamo. Tera nas da pomislimo da je ovog Nemcova ubila drzava i pomislja da Rusija nije demokratska zemlja. Tera nas da pomislimo da ne treba da se brani teritorija zemlje koja je napadnuta. Istorija je pokazala da je Rusija uvek bila ispravna i da se nikada oni ne mesaju u tudje poslove jer sve zemlje gde je njihova vojska usla su to izmislile i napale same sebe da bi Amerikanci i Zapadna Evropa bili ispravni. Ne dajte se zavarati, Putin je simbol slobode i sve je ovo slucajno. Isto kao Krim. Sami su Ukrajinci organizovali da ruska vojska tamo udje.

Noki

pre 9 godina

Ne znam da li je Porosenko i koliko bio blizak sa stradalim ruskim opozicionarom,ali dajuci ovakvu izjavu sebe predstavlja kao vrlo bliskog sa zrtvom.Sto u prevodu znaci da je Nemcov ako je u pitanju politicko ubistvo izgubio glavu bas zbog tih dokaza i da senka moze da padne na sve one koji su znali sta to on ima.Tako da nacin na koji je covek stradao pokazuje koliko je bio hrabar jer su ocigledno mnogi u Rusiji ali i u EU znali za ono sto mu je doslo glave.A hrabrost je tesko definisati jer sam uveren da bi od stotinu anketiranih na nakoj uluci se dobilo isto toliko razlicitih odgovora.

master

pre 9 godina

U svakoj zemlji se politicari bore da uzmu vlast u ruke,ne zbog vlasti,vec bogatstva koje im ta vlast omogucava.Porosenko je u pravu,naravno da svako normalan zna da je Rusija umesana u rat u Ukrajini i da se takozvanim humanitarnim konvojima transportuje i oruzje.Problem je sto Rusija nije neka mala i beznacajna zemlja i sila,pa su mogucnosti ogranicene i potrebno je vise vremena da bi se protiv onih koji su organizovali i sprovode svoje planove u dela,protivno ljudskim pravima i teritorijalnog integriteta,uspesno stalo na put i odgovarali za to.Bice to tesko i potrajace dugo,ali ce na kraju pobediti istina i volja gradjana Ukrajine da izuju ruske cizme.Licno sumnjam da ce Putin,koji je najodgovorniji za manipulisanje,otimanje dela teritorije i zrtve,ikada biti pozvan na odgovornost,sto smatram velikom greskom i nepravdom,jer se takvim ponasanjem daje zeleno svetlo svima koji krse ljudska prava i ugnjetavaju slabije.Nadam se da ce pobediti pravda u interesu ne samo ukrajinaca vec i rusa i mira koji je opasno ugrozen.Putin je pretnja miru,ono sto radi nikako se ne moze smatrati politikom dogovora i postovanja prava.On u svojoj zemlji moze da komanduje i radi ono sto mu njegov narod dozvoljava,ali on ne moze odlucivati u ime drugih i oduzimati im pravo na slobodu i lepsu buducnost.Podrska narodu Ukrajine,da se i oni konacno otarase ruske brace.

konj

pre 9 godina

Sad Putin pretura pokojnikovu gajbu tražeći kompromitujuću kasetu. Inače verujem da su oba predsednika iskreno potrešeni ovim ubistvom, ništa manje kao i padom malezijskog aviona.

Bojan

pre 9 godina

Milosevic je na kraju zavrsio na sudu zbog svega sto je uradio, za ove ne mogu da predpostavim kako ce zavrsiti. Drugacije su okolnosti, drzava, narod, okruzenje ... Svakako kraj nece biti kao u bajkama, posejave mnogo nesrece oko sebe do tada.

ma da

pre 9 godina

lol lol, pa sta ce mu dokazi ?
svi znamo da Rusija pomaze Ruse u Ukrajini u resursima i ljudstvu, da li je to ispravno, nije na nama da sudimo !

Predrag

pre 9 godina

Boris Nemcov je nedeljama pre ubistva dobijao pretnje smrcu koje je prijavio policiji. Zastita mu nije dodeljena. Molim teoreticare zavere da mi objasne zasto? Mozda CIA upravlja moskovskom policijom? Molim da mi objavite komentar.

alfaC

pre 9 godina

Ne kontam kako neko mir biti na strani Rusije u Ukrainskom sukobu. 10 puta slabija država u kojoj 65% stanovništva želi na zapad, konačno se otrgnula Rusije koja je vijekovima ugnjetavanja. Još od careva, pa preko Staljina i njegovih sreljanja, pa do Sovjetskog Saveza. Sve i da ne znam ništa o ovom sukobu, uvijek bih drzao stranu slabijeg.

Adam

pre 9 godina

Za 1. mart ruska opozicija je zakazala miting na kom je trebalo da se iznesu dokazi za Rusko ucesce u ukrajinskom sukobu. Ima indicija da je Nemcov te dokumente podelio sa bliskim saradnicima. Cekamo izvestaj sa mitinga...

Rusofilima predlazem da diverzifikuju malo svoje izvore informacija. RT jeste mocan ali nije jedini medij.

zoran

pre 9 godina

Kako nas ovaj covek pravi blesavima, pa nas teramo da pomislimo sa rusi imaju nesto sa ratom u Ukrajni, tera nas da pomislimo takvu glupost da rusi ne salju oruzje tamo. Tera nas da pomislimo da je ovog Nemcova ubila drzava i pomislja da Rusija nije demokratska zemlja. Tera nas da pomislimo da ne treba da se brani teritorija zemlje koja je napadnuta. Istorija je pokazala da je Rusija uvek bila ispravna i da se nikada oni ne mesaju u tudje poslove jer sve zemlje gde je njihova vojska usla su to izmislile i napale same sebe da bi Amerikanci i Zapadna Evropa bili ispravni. Ne dajte se zavarati, Putin je simbol slobode i sve je ovo slucajno. Isto kao Krim. Sami su Ukrajinci organizovali da ruska vojska tamo udje.

master

pre 9 godina

U svakoj zemlji se politicari bore da uzmu vlast u ruke,ne zbog vlasti,vec bogatstva koje im ta vlast omogucava.Porosenko je u pravu,naravno da svako normalan zna da je Rusija umesana u rat u Ukrajini i da se takozvanim humanitarnim konvojima transportuje i oruzje.Problem je sto Rusija nije neka mala i beznacajna zemlja i sila,pa su mogucnosti ogranicene i potrebno je vise vremena da bi se protiv onih koji su organizovali i sprovode svoje planove u dela,protivno ljudskim pravima i teritorijalnog integriteta,uspesno stalo na put i odgovarali za to.Bice to tesko i potrajace dugo,ali ce na kraju pobediti istina i volja gradjana Ukrajine da izuju ruske cizme.Licno sumnjam da ce Putin,koji je najodgovorniji za manipulisanje,otimanje dela teritorije i zrtve,ikada biti pozvan na odgovornost,sto smatram velikom greskom i nepravdom,jer se takvim ponasanjem daje zeleno svetlo svima koji krse ljudska prava i ugnjetavaju slabije.Nadam se da ce pobediti pravda u interesu ne samo ukrajinaca vec i rusa i mira koji je opasno ugrozen.Putin je pretnja miru,ono sto radi nikako se ne moze smatrati politikom dogovora i postovanja prava.On u svojoj zemlji moze da komanduje i radi ono sto mu njegov narod dozvoljava,ali on ne moze odlucivati u ime drugih i oduzimati im pravo na slobodu i lepsu buducnost.Podrska narodu Ukrajine,da se i oni konacno otarase ruske brace.

Noki

pre 9 godina

Ne znam da li je Porosenko i koliko bio blizak sa stradalim ruskim opozicionarom,ali dajuci ovakvu izjavu sebe predstavlja kao vrlo bliskog sa zrtvom.Sto u prevodu znaci da je Nemcov ako je u pitanju politicko ubistvo izgubio glavu bas zbog tih dokaza i da senka moze da padne na sve one koji su znali sta to on ima.Tako da nacin na koji je covek stradao pokazuje koliko je bio hrabar jer su ocigledno mnogi u Rusiji ali i u EU znali za ono sto mu je doslo glave.A hrabrost je tesko definisati jer sam uveren da bi od stotinu anketiranih na nakoj uluci se dobilo isto toliko razlicitih odgovora.

Surovi

pre 9 godina

Milosevic je na kraju zavrsio na sudu zbog svega sto je uradio, za ove ne mogu da predpostavim kako ce zavrsiti. Drugacije su okolnosti, drzava, narod, okruzenje ... Svakako kraj nece biti kao u bajkama, posejave mnogo nesrece oko sebe do tada.
(Bojan, 28. februar 2015 23:06)

Da li si zaista toliko neozbiljan da poredis Milosevica sa Putinom?
Putin radi sve ono sto se od coveka na njegovom polozaju ocekuje,a ako se nekome bude sudilo ,bice to Janecuk,Porosenko i ostala boranija koja je zasluzna za smrt svojih gradjana.
Losa politika uz lazna obecanja zapada su uvek bila put u propast.Pola sveta drze u direktnoj zavisnosti od americke politike i pomoci.Rusija ,ne moze sebi da dozvoli da ima prozapadnu marionetsku vladu u svom dvoristu i to je cak i amerikancima jasno,pa su zato i izveli celu ovu budalastinu sa pucom .Putin se ponasa kao odgovoran covek,koji ne moze da dopusti da mu zapad kroji politiku,pored sve sile koju poseduje.

Georg

pre 9 godina

Jao ameriko sta neces sve da izmislis ali ima boga dobicete vi ono sto zasluzujete.putin da bi tako nesto naredio bas sada ? Barem bi nestao kad bi putin to uradio. Ali sada se krivi za sve rusija i oluje sto ruse ameriku krive ruse da im salju oluju ...

Smederevac

pre 9 godina

Pre će izbije nuk.rat nego što će skinuti Putina sa vlasti!!!
Kerovi laju al ne napadaju.
Jedino se Merkelova, Oland i naravno Obama pobunio jer jedino njima Putin smeta!!!.
Al ne sme ni da mrdnu samo laju.
Videla se hrabrost amerike po pitanju Sirije kad je htela da bombarduje.
Ne bi me ćudilo da je ovaj marioneta iz Ukraine znao sve unapred!.

milan

pre 9 godina

Američka škola, pa vi i NATO ste to odavno dokazali navodno. Ako je Nemcov imao dokaze onda ih imaju i drugi da je on znao šta mu se može dogoditi. Ni jedan rat nije čist pa ni ovaj ni sa jedne strane.

Jovanca Jagodiac

pre 9 godina

Pre vise od godinu dana napisao sam u komentarima da je Klickov zasluzan za izbijanje rata u Ukrajini. 5oktombarska strategija I majdan su unistili Ukrajinu. Ukrajina sada podseca, na Irak, Libiju, Siriju, Egipat, bivsu Jugu, Afriku, a sta ce im to. Rat im nije potreban. A Ako je Nemcov zeleo da Rusija bude ko Ukrajina u ratu, onda je ovo moralo da se desi. Bolje jedna zrtva no million.

Milan

pre 9 godina

Pa sta ako je Rusija umesana u rat u Ukraini.Ima li neko ko veruje da Amerika nije izazvala i aktivno ucestvuje u svim dogadjajima u Ukraini?

Raush

pre 9 godina

Evo teorije Porosenko, Nemcova su ubili zapadnjaci a cak mozda neko kao "vi" sa zapadom u zaledjini.On je najmanje koristan Putinu , u ovom trenutku, mrtav.

Propakistanac

pre 9 godina

CIA je pronasla Putinovu licnu kartu pored tela nastradalog opozicionara. To je dokaz da je Putin autisticni diktator koji je oteo malezijski avion po savetu vanzemaljaca.

питам се питам

pre 9 godina

Сигурно му је млада девојка из Кијева која се шетала са Немцевим на мосту све пренела из прве руке. Колко људи је пуцало колико метака....

Istina boli

pre 9 godina

Sve ste znali, pa ste unapred i plakate stampali .. za nedaj boze ako nestane mastila .. .cccc. Ko se gerile lati, gerilski ce i nastradati.

VlaD

pre 9 godina

Pa dooobro, ali ovo bas i nema logike! Neko ko je opozicionar i Putinov suparnik zeli da vlada u Rusiji, a ne van nje. Kolika bi njemu u popularnosti u Rusiji pomoglo otkrivanje necega sto pomaze Ukrajini, a odmaze Rusiji?

MileZullu

pre 9 godina

E kad on to kaže, mnogo su veće šanse da Rusija ne nikakve veze s ovim ubistvom. Do kad bi to čekao Nemcov s tim informacijama? Odakle njemu, a ne nekome bitnijem, recimo baš Porošenku? I ovo će biti kao avion što je iznad Ukrajine pao, ako svi krenu da istražuju odustaće brzo. A info da su Rusi slali neku pomoć u Ukrajinu su potpuno sad nebitne. Beskorisne bilo kome. до свидания!

konj

pre 9 godina

Sad Putin pretura pokojnikovu gajbu tražeći kompromitujuću kasetu. Inače verujem da su oba predsednika iskreno potrešeni ovim ubistvom, ništa manje kao i padom malezijskog aviona.

alan ford

pre 9 godina

da, kao i Markale, kao i hemijsko oruzije u Iraku, kao i Gadafi..... Vi i Amerikanci ste ga ubili.....Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se radi. Dakle najopsnije je biti prijatelj Amerikanaca moj Potrosenko, pitaj Slobu, Sadama i Gadafija o tome.....Usput nisam za Ruse posto se pravi klima partizani icetnici....za nas normalne nema mesta.....

skrozlos

pre 9 godina

citajuci sve ove komentare ne mogu a da ne primetim da jos uvek ima ljudi koji veruju u deda mraza i koka kolu, i koje mrzi da ukljuce mozak. dovoljno je samo pogledati okupacije (u pravom smislu te reci) koje je amerika izvela samo u ovom veku. sve je to proslo mimo un i pod plastom uvodjenja demokratije i americkog nacina zivota. sami mozete da vidite koja je od ponudjenih destinacija privlacnija za zivot: avganistan, irak ili libija? a pogledajte kako je bilo pre njihove intervencije. dalje, amerika skoro godinu dana optuzuje rusiju da ima vojsku u ukrajini i to nicim osim praznim pricama, ne moze da dokaze ali im to ne smeta da angazuju svoju vojsku u siriji i da se bore protiv snaga legalnog predsednika. i ko je onda licemer? pa jos nesto, amerika ima pravo da se bori protiv terorizma u avganistanu zbog sumnje da su talibani srusili stc, ali asad nema pravo da se bori protiv terorista koji unistavaju njegovu zemlju i bore se protiv njegove vojske? i opet, ko je tu licemer? da nije amerike i njihovih dvostrukih ili cak trostrukih standarda, svet bi bio mnogo mirnije mesto za zivot. na zalost, uvek ce naci neku individuu kao ovog potrosenka, kome su interesi amerike bitniji od njegovih sopstvenih i koji ce biti spreman da ratuje zbog njih. a najgora stvar je sto ce oni sa usporenim radom sive mase i dalje davati podrsku mutljavinama tipa potrosenka i jacenjuka, ne shvatajuci kakvo zlo se krije iza njih...

ojha

pre 9 godina

moje iskreno misljenje, je ako je imao ima i sada, prekticno je nemoguce da takav covjek radi sam... tako da .. ako je ima izace na vidjelo... a kao osoba koja je protiv nasilja, zao mi je svakog zivota...

live long and prosper!

novac nikad ne spava

pre 9 godina

Boris Nemcov je nedeljama pre ubistva dobijao pretnje smrcu koje je prijavio policiji. Zastita mu nije dodeljena. Molim teoreticare zavere da mi objasne zasto? Mozda CIA upravlja moskovskom policijom? Molim da mi objavite komentar.
(Predrag, 1. mart 2015 06:35)

Bas oni koji hoce da ga ubiju mu najavljuju ubistvo kako bi se bolje cuvao? Svaki zaboravljeni politicar privlaci paznju tako sto govori da mu je zivot ugrozen. Ovaj bivsi miljenik Jelcina je bio kriticar vlasti zato sto mu je izmakla udobna fotelja, a ne zato sto je zeleo dobro Rusiji. Tako su i ovi nasi (srpski) politicari zeleli dobro narodu pa opljackase 50 milijardi dolara i iznese u strane banke.

Ovo ubistvo ce uciniti da miting bude bolje medijski ispracen i da ima vise demonstranata nego sto bi inace bilo. Pa ti vidi kome je to u interesu.

Licno smatram da su ovakva ubistva uvek povezana sa novcem. Treba imati u vidu da je ubijeni bio dugo godina gubernator i zamisliti koliki se novac tu vrti. Pandan su ubistva zvucnih imena bliska vlastima u Srbiji gde su skoro sva bila povezana sa pljackom drzave, svercom cigara itd.