"Dobronamerni znaju poruku islama"

Sarajevo -- Državljanima BiH koji odu da se bore na stranim ratištima treba oduzeti državljanstvo jer krše zakone ove države.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Zoki, ajde malo se uozbilji. Koliko ti muslimana znas, pamsi kvalifikovan da raspravljas i etiketiras? Muslimani na Balkanu pa i na Kosovu su izuzetno umereni pa da kazem i liberalni. Na Kosovu imas izrazen nacionalizam i to kod Albanaca svih ispovesti. Mogu reci da su kataloci medju Albancima cak i ekstremniji. Neko ce reci da se veliki broj mladihnsa Balkana bori na strani ID, no to je relativno. Statisticki taj broj je na nivounstatisticke greske. Niko od muslimana na Balkanu nije podrzao napad pariski satiristicki list, ali ne treba ocekivati da neko nosi natpis Ja sam Carli na majici ako taj list vrijedja nekog cije ime muslimani spominju u svojim molitvama. Upoznajte malo svoje komsije muslimane, slobodno. Verujem da ce vecina biti iznenadjena kako je mnogo vise zajednickih stvari nego onih koje bi nas razdvajale. Drugacije ne mora biti lose ili losije, samo je drugacije. Oslobodite se sterotipova.
  (Ranko, 31. januar 2015 09:36)

  # Link komentara

 2. I mi treba da oduzmemo državljanstvo našim građanima koji čine ista dela.
   (Jovan, 30. januar 2015 19:38)

  # Link komentara

 3. "treba više težiti da se pojasni šta je islam, koja je njegova suština i koje su njegove vrednosti".

  treba vise teziti da se muslimani integrisu u drustvo u zapadnoj evropi.
  sa svoje strane, treba da prihvate drustvene norme drzava u kojima zive - da ne smatraju da je normalno da zene nose hidzabe i burke na slikama u licnim dokumentima, da ne prete smrcu zbog karikatura na kojima je prikazan muhamed i sl.
  sa druge strane, drzave u kojima zive treba da porade na njihovoj integraciji pogotovo kroz obrazovanje, da urade sta mogu da smanje diskriminaciju itd.

  te 2 strane treba tesno da saradjuju i da jedna drugu pomazu umesto sto se kriju jedna iza druge.
  (mrmlj, 30. januar 2015 11:54)

  # Link komentara

 4. Upitan, kako se "muslimani mogu zaštiti od generalizovanja i etiketiranja kao teroriste", Kavazović je rekao da "treba više težiti da se pojasni šta je islam, koja je njegova suština i koje su njegove vrednosti".
  Kad budete masovno izasli da protestvujete protiv nasilnog Islama tada ce nam biti jasnija poruka Islama!!
  Sve dok masovno izlazite na ulice samo kada se neko ismeva nasilnom Islamu pisi propalo!!
  Iz svega sto vidim zakljucujem da ima samo jedna poruka Islama a da se vi stidite da je javno priznate.
  Izadjite masovno u javnost, skandirajte protiv Islamske drzave, protiv glavosekaca a ne protiv tamo nekih novina koje kritikuju teroriste!!
  (Zoki, 30. januar 2015 11:48)

  # Link komentara