Utorak, 27.01.2015.

15:53

Jelena Trivan umesto Radoša Ljušića

Vlada Srbije imenovala je nekadašnju visoku funkcionerku Demokratske stranke Jelenu Trivan za vršiteljku dužnosti direktora Javnog preduzeća "Službeni glasnik".

Izvor: Beta

Jelena Trivan umesto Radoša Ljušiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

189 Komentari

Sortiraj po:

pravda za botove

pre 9 godina

Biće urnebesno ako Vučić ubaci Tadića nazad u vlast. Mislim na botovske komentare tipa: "Ubeđen sam da će gospodin Tadić svojim šarmom, elokvencijom i obrazovanjem, kao i velikim državničkim iskustvom doprineti reformama u odsutnom trenutku za naš narod i državu. Politička pripadnost nije i ne sme biti prepreka za angažovanje sposobnih.." Samo gledajte :)

b

pre 9 godina

Bavila se nekad politikom i bila funkconer DS-a, sada više nije. Po zanimanju je profesor knjjiževnosti i ne vidim razlog zašto ne bi dobro obavljala posao direktora "Službenog glasnika". Ako je neko stručan i dobro radi svoj posao, totalno je nebitno da li je politički aktivan ili ne, i kojoj stranci pripada bitan je profesionalizam.

SPASKA

pre 9 godina

Vidim da mnogi osudjuju sto je gospoja avanzovala, ali ona je dokaz koliko ono sve nije bilo dobro, ovo je dobro priznanje novoj vlasti..

Borko

pre 9 godina

Vidim da su neki iznenađenji ovakvom odlukom, sad im smeta što je postavljena na mesto vd direktora pripadnica opozicione stranke. Šta bi bilo da je iz stranke na vlasti? I to tek ne bi valjalo. Ko ima na umu samo da zamera, on će to uvek da radi. Bitno je da oni koji o tome odlučuju nisu opterećeni stranačkim pripadanjem. Za stručnost smo se zalagali, zar ne?

Milos

pre 9 godina

J.Trivan, iritirajuca zena koja je kostala B.T izbora i poslala ga u politicki karantin, na neodredjeno vreme.
(mattko, 27. januar 2015 17:49)

Ako je tako hvala joj! B.T je bio od Radomana Bozovica.

TVRDJAVA

pre 9 godina

Zena je strucna tostoji, zavrsila je redovno faks , u struci je tata mata, ali proslost joj je jarko zuta..SSticajem okolnosti dobija sansu i vidim da ovi gledaju steucnost, da ne rade osvetnicki. da li sudobro uradili videcemo ubrzo.

anticenzura

pre 9 godina

Najbolji su komentari botova!
Realno ova zena nema kvalifikacije,ali ima partijsko iskustvo. A Ljusic,kao i ostali koji su dizali sns treba da vide kalo im funkcionise partija,oni se borili a Trivanka proffitirala.

milos

pre 9 godina

Kad pomislis da ne moze gore od pseudo-istoricara dodje ti "skola za negu lepote i napucenosti". Svaka cast Vucicu, za samo tri godine na vlasti obesmislio je SVE.

Goran

pre 9 godina

Vlada odgovara za ovo kadrovsko imenovanje.Sigurno zna razloge.U svakom slučaju g-đa Trivan nema nikakvih zakonskih prepreka da bude imenovana na to mesto.Drugo je što je za deo javnosti ona moralno-politički neprihvatljiva ali to je politika.U svakom slučaju vreme će da pokaže ko je u pravu.Pravo na rad je osnovno ljudsko pravo.

ana 52

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem ako je zena kfalifikovana za vršiteljku dužnosti direktora Javnog preduzeća "Službeni glasnik" da tu funkciju i obavlja.

Realni

pre 9 godina

Ne znam ništa o gospodji Trivan, samo znam da će u Srbiji trajati mrak dok neko konačno ne shvati da za vođenje institucija nije neophodna relevantna struka (npr. ministar zdravstva - ljekar ) nego talenat za organizaciju, zdrav razum, sposobnost za okupljanje stručnog tima, upravljačka intuicija i naravno vizija.

Pantagruel

pre 9 godina

Кључ је у томе да се сетите чији је саветник била пре него што је постала посланик и портпарол ДС-а, односно ко је свој улазак у коалицију са "жутима" условио тиме да она одмах постане посланик и портпарол.

specnaz

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vlada ne ide "ni po babu ni po stričevima"...ako je žena kvalifikovana za taj posao i ako ga bude obavljala dobro,to je ok.
(siki82, 27. januar 2015 20:39)


Znaš li ti zemljače da je gdin Radoš Ljusic akademik, dr,redovni profesor Filozofskog fakulteta,grupa istorija, nemam bre vise reči da se objasnim sa većinom polupismenih i neobavestenih koji posećuju ovaj sajt.

siki82

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vlada ne ide "ni po babu ni po stričevima"...ako je žena kvalifikovana za taj posao i ako ga bude obavljala dobro,to je ok.

tomi

pre 9 godina

Ovo je hit decenije. Izmedju ostalih kako rece jedan komentator ova zena je razlog zasto je DS izgubio izbore. Sledeci je naravno SNS. Srecno vam bilo.

Don Quijote

pre 9 godina

Službeni Glasnik je jedna od najozbiljnih izdavačkih kuća u Srbiji i stvarno je krajnje neodgovorno da za direktorku postave propali DS kadar, Jelenu Trivan! Ni Ljušić mi nije bio ni najmanje simpatičan ali izgleda da se u Srbiji nastavlja 20-godišnja tradicija da uvek može gore?! Pored intelektualaca ranga Branka Kukića, Sretena Ugričića i još mnogih manje poznatih široj javnosti, SNS odluči da postavi Jelenu Trivan!?! Nadam se da se neće puno mešati u svoj posao i da će se tamo voditi da radi samo da bi podigla platu.

Kreker

pre 9 godina

Demokrate su se očigledno infiltrirale svuda, u to nema sumnje. Njihova politika i način rada su nas i doveli u teško stanje. To nam definitivno više ni malo ne treba.

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Gđa Trivan je vrhunski stručnjak za sve oblasti pa tako i za službeni glasnik. Jednostavno ima žena gen za to, kao Maja Nikolić za željeznicu.

Ivica Osim

pre 9 godina

Jelenu Trivan pamtim kao vrsnog govornika za vreme mandata u skupstini, mada se ne bih reklo da je bas bila vrsna politicarka u redovima tadasnje vladajuce stranke. Ona je zavrsila knjizevnost, sto znaci da bi mogla da kroz rad doprinese mnogo instituciji kao sto je Sluzbeni glasnik. Ima priliku da se pokaze, da dokaze poverenje koje su joj ukazali.

Ruzica

pre 9 godina

Nikada necu shvatiti ove kojima sve smeta, pa i izbor Jelene Trivan na ovo mesto! Neka se svako pokaze u svom delokrugu rada, nesto je bas ne pamtim kao vrsnu politicarku, ali zato neka se na ovom poslu pokaze da vredi poverenja koje joj je dala Vlada.

Antibot

pre 9 godina

Ihihihi, botovi? A vi kako te?
(gillien, 27. januar 2015 16:22)

Ma njima je super. Ima ženske ima sve. Još ako im komentar izađe na televizor... Bog da ih v... pardon, Vučić da ih vidi.
Nego, valjalo bi malo pregledati botovske komentare iz vremena dok je Trivanka još bila u DS-u i uporediti sa današnjim komentarima.

Sonja

pre 9 godina

Botovi imajte malo obraza ne pljujte po sebi, hvaleci kadar kao sto je ova DS-ovka. Kako juce ste sve najgore o njoj ovde pisali. Da nije mozda strucna ha ha ha? Za dobrobit Srbije?

SMRZAVANJE

pre 9 godina

Sve manje razumem kadrovsku politiku sns, gube orjentire, nema opravdanja za Trivanku, mogu navesti da država propada, stranka, obećanja, bilo šta, ovo su krivi potezi koji teraju članstvo iz sns i u opstrukciju sa podrškom.

Gugl

pre 9 godina

Našao sam podatak o plati direktora, ali iz 2008:
"plata direktora "Službenog glasnika" u septembru bila 247.427 dinara"
Izvor RTS http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/30200/Plate+direktora+javnih+preduze%C4%87a.html

rade

pre 9 godina

Ako je gđa kompetentna za funkciju na koju je postavljena, ne vidim u čemu bi mogao da bude problem?!
(Tijana, 27. januar 2015 17:03)

Pa to i jeste problem. Nije.
Ko njoj bese suprug?

radikali preuzimaju najgori ološ od DS

pre 9 godina

"ima nešto što je jače od politike i političara"... naravno, to nešto se zove korupcija. Ova vlast ne samo da je loša nego je čak i odvratna.

pragMATIČNI

pre 9 godina

Ono što je nesporno to je da ova vlast nema predrasude prema političkim protivnicima.Ako je neko stručan dobro je došao bez obzira na stranačko obeležje jer je ovoj vladi prvenstveni cilj oporavak države,a ne stranačka promocija.

Коста П.

pre 9 godina

А "рециклирани радикали", њена омиљена изрека. Што каже Љушић- има нешто јаче од политике и политичара.

i tata bi sine

pre 9 godina

Auuuuuuuuu!
Ovo se nikako neće dopasti botovima.
Vučić najbolje funkcije deli šakom i kapom - ali ne njima, nego bogtepitaj kome sve ne, pa sad i Trivanki!
Eeeej, onoj Trivanki zbog koje su oni vid očinji gubili kucajuci komentare po komentarima i društvenim mrežama!
(devojka jednog bota (volim ga i u dobru i u zlu!), 27. januar 2015 16:10)

E to je prava devojka, i u dobru i u zlu!

ivana

pre 9 godina

ako ce uspesno da obavlja posao, ne interesuje me ni da je dosla sa Marsa. Kad kazem uspesno: mislim za dobrobit Srbije.
Ali me koci izjava da postoji nesto iznad politike i politicara...

kiki

pre 9 godina

Jelena Trivan je promenila svoje stavove a uvek je bila strucna osoba cime je zadovila poverenje gospodina Vucic, kome nije vazno iz koje je neko stranke.

Sasha

pre 9 godina

Prosle godine bila je u Utisku i kada ju je Olja pitala zasto je napustila DS u tako kljucno teskom momentu za stranku, g-dja Jelena je izjavila zato sto vise nista ne razumije pri tom sebe nazvavsi "zbunjenom gradjankom". Evo, sada je inkasirala svoju strategiju kod Vucica dokazavsi time da nije uopste bila "zbunjena" nego vrlo strateski ponesena.

Bez teksta sam.

cobi

pre 9 godina

G-din Ljusic je pre nekoliko meseci podneo ostavku koja nije tada prihvacena jer su iz SNS rekli da ne talasa. Ljusic sada kaze: "zamoljen sam da se povucem i da cutim". Da li je neko cuo da se mozda ne osniva neka nova stranka

Crni

pre 9 godina

Pa da li je ovo moguce, jel to na konkursu uspela? Dokle bre vise ovi zuti kadrovi da vaskrsavaju. Pa oni su nas i unistili. Ova vlast je stvarno mekana, treba nam ocigledno SRS da se osvestimo. Ovako idemo ravno do dna.

I.j.kv

pre 9 godina

Dokaz da su svi isti,da su svi u strankama ne iz ubedjenja ili zelje za pomoci zemlji i narodu,vec svi ali svi su u politici iz koristi....zamislite gospodju Trivan i u ovoj podeli vlasti deo kolaca joj pripada....bravo Trivanka...bravo svima koji se politikom bave....sisajte ovce,i onako za bolje i nismo....

black & white

pre 9 godina

E ovo je vrhunac!

Ajde botovi, pocnite da hvalite Vladu, ovakav potez se moze smatrati genijalnoscu!

Jos malo pa cete postaviti Djilasa za Ministra privrede, pa cete ga hvaliti kao najveceg strucnjaka u Srbiji!!!

PEDJA

pre 9 godina

Ej , pa ona je vedrila i oblacila po Demokratskoj stranci ?
Nije ni cudo sto se stranka raspala ko je sve bio u vrhu ... Jos malo da se procisti stranka od olosa i da se vrati svojoj izvornoj politici...

Politicka starleta je na celu zavoda za izdavanje udzbenika ? E, Srbijooo

Vesna 315

pre 9 godina

Posle Mladje, za koga je spremano zatvorsko odelo od strane AV , do pregovaraca sa arapskim investitorima, pa sada i ovo.


Hoće li nam Vučić objasniti o čemu se radi ...

Crvenkapica

pre 9 godina

Pitam se, pitam jel su to isti oni funkcioneri DS koji su nas upropastili i od kojih ne možemo da se oporavimo, pa zbog njih imamo manje plate i penzije, veće poreze....a koji su sad u velikom broju glavni funkcioneri i direktori kod SNS....stvarno mi nije jasno, ako ima neki bot da mi objasni....

ivana

pre 9 godina

ima nesto jace od politike i politicara!
sta je to? narod koji bira svoje predstavnike na slobodnim, demokratskim izborima.
da, da, taj narod je bas Trivanku imao na umu kad je glasao za sns

drzavna je plata mama

pre 9 godina

Ovo je svakako najbolje resenje koje ce doprineti dodatnoj afirmaciji kulture, naucnog i kulturnog stvaralastva. Gospodju trivan je uvek odlikovala harizma, stvaralacki i naucni integritet o cemu govore njeni brojni radovi i uspesna akademska karijera. Hahaha ma lozim vas ne primajte se ?

Lornjon

pre 9 godina

Свака част Вучићу, за само две године успео је да избрише разлике између себе и ДС-а.

jovan

pre 9 godina

Ne morate bas tako direktno da ponizavate ono sto vas ne interesuje i sto prevazilazi vasu limitiranost. Ili idite do krajnosti: recimo Ekrema Jeftica ili Mimi Oro za direktora.

dex

pre 9 godina

Nema u politici ni trunke morala. Da ne govorimo da se osobe popu Trivanke, Vucica i slicnih prave blesavi i nadaju se da se ne secamo sta su pricali...

no

pre 9 godina

Najgori sloj ljudi su ovi što uđu u stranku zarad lične koristi i onda pri neuspehu odmah pobegnu. Iako je to toliko očigledno opet ih neko zove na visoke funkcije. Tuga kao brdo.

Petar

pre 9 godina

Jelena Trivan je od onih "kontraverznih" kadrova zbog kojih je DS izgubio vlast. Promena vlasti, kao što vidimo, ne pomaže mnogo. Ona je ujedno i personifikacija neuništive sile entropije koja je oduvek vladala ovom zemljom.

Istini za volju!

pre 9 godina

Ako,ako. Hteli ste SNS dobili ste SNS-DS. Nece se ovaj narod opametiti dok ne bude gladan! Veliki vodja pati jer nema kadrove pa poziva demokrate koje su unistile Srbiju. Pocetak kraja slavne drzave kojoj neprijatelji u 2 Sv.rata nisu mogli nista, ali zato ce joj doci glave domaci izdajnici.

Sale

pre 9 godina

Teško je već i ispratiti sve greške koje prave ovi SNSovski kadrovi. Ne mogu ni da zamislim šta je Ljušić zgrešio kada ga se i Toma odrekao ovako.

bravo na 2

pre 9 godina

Dvostruko bravo! Bravo Jelena, pokazala si sta je politicka doslednost. Pokazala si svim onim clanovima DS koji ma se gadila sopstvena stranka dok si je predstavljala da su bili u pravu! Bravo za SNS! Pokazali su da je nebitno koga i sta skupljaju, vec da je bitno samo sto vise. Jel' ste sada OK? Mislim na ono kada ste pljuvali jedni druge? Manite se deco skole, cim napunite 18, vi odmah otrcite do prvog odbora SNS-a, jel' vidite kako se napreduje!

Zika

pre 9 godina

Vlada Srbije jos jednom pokazuje da nema veze ko je iz koje partije vec kakav je kadar. Svaka cast premijeru Vucicu na mudrom izboru. Jelena Trivan ima zavidno iskustvo u izdavastvu i sigurno ce dobro obavljati svoju funkciju.
Kome da se javim za novac za komentar?

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Jel postoji u ovoj nasoj drzavi jos neka osoba osim ovih bivsi-sadasnjih likova iz DS,SNS,SPS,G17,PUPS...Covece,jedne te iste likove vrtite od 1991.godine!

GoxyBombas

pre 9 godina

Srbijanski politicari su veoma beskrupulozni i opasni ljudi koji bi u svakom normalnom drustvu bili u zatvoru. Podsecaju me na kacu kupusa u maju.

Aleksandar

pre 9 godina

SNS je ovu osobu napadao dok je bila u DS-u. Sada je postavlja na mesto direktora jednog državnog preduzeća. Dobro je što likovi poput Trivanke prelaze u SNS. Sada znam da SNS neće još dugo.

prvi stalez

pre 9 godina

Vidite sta znaci elita. Izdvojeni sloj, povezani ko creva, uvek na vlasti, nikad nista u zivotu nisu radili, a samo se premestaju iz jedne direktorske fotelje u drugu, iz jedne stranke u drugu.
I guslaju o "evropskim vrednostima".

suzana p.

pre 9 godina

Svaka cast naprednjaci. Nisam za vas glasala niti cu to ikada uciniti, ali ovakvim potezima nervirate svoje glasace. Perjanicu DS imenujete za direktorku? Gde su vasi kadrovi? Ne zalim vas, jedva cekam da i vi padnete s vlasti, jer nesposobnost dokazujete svakodnevno. Stavise, drago mi je. Sto cu da zezam prijatelje koji su glasali za Vucica i mislili da su se resili "zutih". Na kraju, zelim da vas zamolim da nam vratite Djilasa za gradonacelnika BG.

Nislije

pre 9 godina

Svi su deo istog sistema, a ovo je ocigledan primer! Zato i toliko zaziru od Radulovica i Dveri jer se ne uklapaju u taj isti "sistem".

surovo iskren

pre 9 godina

Taj Ljusic kakav god da je makar je doktor nauka, napisao je onolike knjige, iz njegovih udzbenika su generacije ucile istoriju. A cime je ova persona zasluzila da se nadje na mestu direktora sem sto je sluzila kao potparol DSa u prepucavanjima sa SNSom. Ona je jedna od najzasluznijih sto je DS pao sa vlasti i dosao SNS. Bahata, bezobrazna, puna mrznje, uvek narogusena...

nesa

pre 9 godina

Znaci dobila je obecanu nagradu da bi u recenom trenutku napustila DS i doprinela njegovom rasturanju. Sramota. Koje znanje i koje zasluge ta zena ima da bi bila postavljena na tu duznost. Jel bio konkurs? Jel postoji neko strucan da se postavi na to mesto. Uzas.

Arhivator

pre 9 godina

Ova je jedan od razloga zašto je DS izgubio izbore. Znam članove DS-a koji su pljuvali televizor čim bi se ona pojavila na ekranu. I sad odjednom valja Vučiću i SNS-u? Hajde što ne uče na svojim greškama, nego što ne uče ni na tuđim.
Goran Knežević, Trivanka, Šapić (ne zvanično, ali samo što nije), raznorazni lokali moćnici po Srbiji... Nisam znao da se SNS bavi preradom sekundarnih sirovina.

idc

pre 9 godina

Neverovatno da je ona postavljena,šok.
Radoš me je bacio u razmišljanje-šta je to jače od politike i političara?,jedino mi padaju na pamet,neki mali zeleni!?

Vlada

pre 9 godina

HA HA HA HA HA HA kah, kah, kah, HA HA HA HA !!!

Pa ona je jedan od glavnih razloga sto sam vam svojom pasivnoscu dozvolio da dodjete na vlast!

Ok, znaci na spisak razloga zbog kojih cu se ponovo aktivirati pored Vucica, Selakovica, doktora Stefanovica, Vulina, Gasica... dodati i Trivanku.

devojka jednog bota (volim ga i u dobru i u zlu!)

pre 9 godina

Auuuuuuuuu!
Ovo se nikako neće dopasti botovima.
Vučić najbolje funkcije deli šakom i kapom - ali ne njima, nego bogtepitaj kome sve ne, pa sad i Trivanki!
Eeeej, onoj Trivanki zbog koje su oni vid očinji gubili kucajuci komentare po komentarima i društvenim mrežama!

Vučić

pre 9 godina

Gospođa i gospodin Trivan su se lepo snašli i posle pada DS-a i pričaju kao da nikada nisu bili u toj stranci. Gospodin Trivan je jedini od prošle vlasti ostao na mestu gradskog sekretara, a njegova supruga brže bolje je napustila DS. To samo govori kakve su ljudske gromade na srpskoj političkoj sceni prisutne.
Jedino su Đilas i onaj Šaranović(srs) ostali dosledni svojoj politici, a i oni su priča za sebe.

Љубиша ЕУ

pre 9 godina

Trivan za vršiteljku dužnosti direktora Javnog preduzeća "Službeni glasnik".

Висина месећне зараде? Да ли неко зна? Хвала унапред.

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Gđa Trivan je vrhunski stručnjak za sve oblasti pa tako i za službeni glasnik. Jednostavno ima žena gen za to, kao Maja Nikolić za željeznicu.

devojka jednog bota (volim ga i u dobru i u zlu!)

pre 9 godina

Auuuuuuuuu!
Ovo se nikako neće dopasti botovima.
Vučić najbolje funkcije deli šakom i kapom - ali ne njima, nego bogtepitaj kome sve ne, pa sad i Trivanki!
Eeeej, onoj Trivanki zbog koje su oni vid očinji gubili kucajuci komentare po komentarima i društvenim mrežama!

Arhivator

pre 9 godina

Ova je jedan od razloga zašto je DS izgubio izbore. Znam članove DS-a koji su pljuvali televizor čim bi se ona pojavila na ekranu. I sad odjednom valja Vučiću i SNS-u? Hajde što ne uče na svojim greškama, nego što ne uče ni na tuđim.
Goran Knežević, Trivanka, Šapić (ne zvanično, ali samo što nije), raznorazni lokali moćnici po Srbiji... Nisam znao da se SNS bavi preradom sekundarnih sirovina.

surovo iskren

pre 9 godina

Taj Ljusic kakav god da je makar je doktor nauka, napisao je onolike knjige, iz njegovih udzbenika su generacije ucile istoriju. A cime je ova persona zasluzila da se nadje na mestu direktora sem sto je sluzila kao potparol DSa u prepucavanjima sa SNSom. Ona je jedna od najzasluznijih sto je DS pao sa vlasti i dosao SNS. Bahata, bezobrazna, puna mrznje, uvek narogusena...

jovan

pre 9 godina

Ne morate bas tako direktno da ponizavate ono sto vas ne interesuje i sto prevazilazi vasu limitiranost. Ili idite do krajnosti: recimo Ekrema Jeftica ili Mimi Oro za direktora.

nesa

pre 9 godina

Znaci dobila je obecanu nagradu da bi u recenom trenutku napustila DS i doprinela njegovom rasturanju. Sramota. Koje znanje i koje zasluge ta zena ima da bi bila postavljena na tu duznost. Jel bio konkurs? Jel postoji neko strucan da se postavi na to mesto. Uzas.

idc

pre 9 godina

Neverovatno da je ona postavljena,šok.
Radoš me je bacio u razmišljanje-šta je to jače od politike i političara?,jedino mi padaju na pamet,neki mali zeleni!?

pragMATIČNI

pre 9 godina

Ono što je nesporno to je da ova vlast nema predrasude prema političkim protivnicima.Ako je neko stručan dobro je došao bez obzira na stranačko obeležje jer je ovoj vladi prvenstveni cilj oporavak države,a ne stranačka promocija.

suzana p.

pre 9 godina

Svaka cast naprednjaci. Nisam za vas glasala niti cu to ikada uciniti, ali ovakvim potezima nervirate svoje glasace. Perjanicu DS imenujete za direktorku? Gde su vasi kadrovi? Ne zalim vas, jedva cekam da i vi padnete s vlasti, jer nesposobnost dokazujete svakodnevno. Stavise, drago mi je. Sto cu da zezam prijatelje koji su glasali za Vucica i mislili da su se resili "zutih". Na kraju, zelim da vas zamolim da nam vratite Djilasa za gradonacelnika BG.

Vlada

pre 9 godina

HA HA HA HA HA HA kah, kah, kah, HA HA HA HA !!!

Pa ona je jedan od glavnih razloga sto sam vam svojom pasivnoscu dozvolio da dodjete na vlast!

Ok, znaci na spisak razloga zbog kojih cu se ponovo aktivirati pored Vucica, Selakovica, doktora Stefanovica, Vulina, Gasica... dodati i Trivanku.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Jel postoji u ovoj nasoj drzavi jos neka osoba osim ovih bivsi-sadasnjih likova iz DS,SNS,SPS,G17,PUPS...Covece,jedne te iste likove vrtite od 1991.godine!

no

pre 9 godina

Najgori sloj ljudi su ovi što uđu u stranku zarad lične koristi i onda pri neuspehu odmah pobegnu. Iako je to toliko očigledno opet ih neko zove na visoke funkcije. Tuga kao brdo.

Aleksandar

pre 9 godina

SNS je ovu osobu napadao dok je bila u DS-u. Sada je postavlja na mesto direktora jednog državnog preduzeća. Dobro je što likovi poput Trivanke prelaze u SNS. Sada znam da SNS neće još dugo.

i tata bi sine

pre 9 godina

Auuuuuuuuu!
Ovo se nikako neće dopasti botovima.
Vučić najbolje funkcije deli šakom i kapom - ali ne njima, nego bogtepitaj kome sve ne, pa sad i Trivanki!
Eeeej, onoj Trivanki zbog koje su oni vid očinji gubili kucajuci komentare po komentarima i društvenim mrežama!
(devojka jednog bota (volim ga i u dobru i u zlu!), 27. januar 2015 16:10)

E to je prava devojka, i u dobru i u zlu!

Zika

pre 9 godina

Vlada Srbije jos jednom pokazuje da nema veze ko je iz koje partije vec kakav je kadar. Svaka cast premijeru Vucicu na mudrom izboru. Jelena Trivan ima zavidno iskustvo u izdavastvu i sigurno ce dobro obavljati svoju funkciju.
Kome da se javim za novac za komentar?

Љубиша ЕУ

pre 9 godina

Trivan za vršiteljku dužnosti direktora Javnog preduzeća "Službeni glasnik".

Висина месећне зараде? Да ли неко зна? Хвала унапред.

tomi

pre 9 godina

Ovo je hit decenije. Izmedju ostalih kako rece jedan komentator ova zena je razlog zasto je DS izgubio izbore. Sledeci je naravno SNS. Srecno vam bilo.

specnaz

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vlada ne ide "ni po babu ni po stričevima"...ako je žena kvalifikovana za taj posao i ako ga bude obavljala dobro,to je ok.
(siki82, 27. januar 2015 20:39)


Znaš li ti zemljače da je gdin Radoš Ljusic akademik, dr,redovni profesor Filozofskog fakulteta,grupa istorija, nemam bre vise reči da se objasnim sa većinom polupismenih i neobavestenih koji posećuju ovaj sajt.

Petar

pre 9 godina

Jelena Trivan je od onih "kontraverznih" kadrova zbog kojih je DS izgubio vlast. Promena vlasti, kao što vidimo, ne pomaže mnogo. Ona je ujedno i personifikacija neuništive sile entropije koja je oduvek vladala ovom zemljom.

Sonja

pre 9 godina

Botovi imajte malo obraza ne pljujte po sebi, hvaleci kadar kao sto je ova DS-ovka. Kako juce ste sve najgore o njoj ovde pisali. Da nije mozda strucna ha ha ha? Za dobrobit Srbije?

kiki

pre 9 godina

Jelena Trivan je promenila svoje stavove a uvek je bila strucna osoba cime je zadovila poverenje gospodina Vucic, kome nije vazno iz koje je neko stranke.

milos

pre 9 godina

Kad pomislis da ne moze gore od pseudo-istoricara dodje ti "skola za negu lepote i napucenosti". Svaka cast Vucicu, za samo tri godine na vlasti obesmislio je SVE.

ivana

pre 9 godina

ako ce uspesno da obavlja posao, ne interesuje me ni da je dosla sa Marsa. Kad kazem uspesno: mislim za dobrobit Srbije.
Ali me koci izjava da postoji nesto iznad politike i politicara...

Don Quijote

pre 9 godina

Službeni Glasnik je jedna od najozbiljnih izdavačkih kuća u Srbiji i stvarno je krajnje neodgovorno da za direktorku postave propali DS kadar, Jelenu Trivan! Ni Ljušić mi nije bio ni najmanje simpatičan ali izgleda da se u Srbiji nastavlja 20-godišnja tradicija da uvek može gore?! Pored intelektualaca ranga Branka Kukića, Sretena Ugričića i još mnogih manje poznatih široj javnosti, SNS odluči da postavi Jelenu Trivan!?! Nadam se da se neće puno mešati u svoj posao i da će se tamo voditi da radi samo da bi podigla platu.

Ruzica

pre 9 godina

Nikada necu shvatiti ove kojima sve smeta, pa i izbor Jelene Trivan na ovo mesto! Neka se svako pokaze u svom delokrugu rada, nesto je bas ne pamtim kao vrsnu politicarku, ali zato neka se na ovom poslu pokaze da vredi poverenja koje joj je dala Vlada.

GoxyBombas

pre 9 godina

Srbijanski politicari su veoma beskrupulozni i opasni ljudi koji bi u svakom normalnom drustvu bili u zatvoru. Podsecaju me na kacu kupusa u maju.

Sale

pre 9 godina

Teško je već i ispratiti sve greške koje prave ovi SNSovski kadrovi. Ne mogu ni da zamislim šta je Ljušić zgrešio kada ga se i Toma odrekao ovako.

Antibot

pre 9 godina

Ihihihi, botovi? A vi kako te?
(gillien, 27. januar 2015 16:22)

Ma njima je super. Ima ženske ima sve. Još ako im komentar izađe na televizor... Bog da ih v... pardon, Vučić da ih vidi.
Nego, valjalo bi malo pregledati botovske komentare iz vremena dok je Trivanka još bila u DS-u i uporediti sa današnjim komentarima.

Pantagruel

pre 9 godina

Кључ је у томе да се сетите чији је саветник била пре него што је постала посланик и портпарол ДС-а, односно ко је свој улазак у коалицију са "жутима" условио тиме да она одмах постане посланик и портпарол.

dex

pre 9 godina

Nema u politici ni trunke morala. Da ne govorimo da se osobe popu Trivanke, Vucica i slicnih prave blesavi i nadaju se da se ne secamo sta su pricali...

Gugl

pre 9 godina

Našao sam podatak o plati direktora, ali iz 2008:
"plata direktora "Službenog glasnika" u septembru bila 247.427 dinara"
Izvor RTS http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/30200/Plate+direktora+javnih+preduze%C4%87a.html

Kreker

pre 9 godina

Demokrate su se očigledno infiltrirale svuda, u to nema sumnje. Njihova politika i način rada su nas i doveli u teško stanje. To nam definitivno više ni malo ne treba.

Ivica Osim

pre 9 godina

Jelenu Trivan pamtim kao vrsnog govornika za vreme mandata u skupstini, mada se ne bih reklo da je bas bila vrsna politicarka u redovima tadasnje vladajuce stranke. Ona je zavrsila knjizevnost, sto znaci da bi mogla da kroz rad doprinese mnogo instituciji kao sto je Sluzbeni glasnik. Ima priliku da se pokaze, da dokaze poverenje koje su joj ukazali.

Sasha

pre 9 godina

Prosle godine bila je u Utisku i kada ju je Olja pitala zasto je napustila DS u tako kljucno teskom momentu za stranku, g-dja Jelena je izjavila zato sto vise nista ne razumije pri tom sebe nazvavsi "zbunjenom gradjankom". Evo, sada je inkasirala svoju strategiju kod Vucica dokazavsi time da nije uopste bila "zbunjena" nego vrlo strateski ponesena.

Bez teksta sam.

siki82

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vlada ne ide "ni po babu ni po stričevima"...ako je žena kvalifikovana za taj posao i ako ga bude obavljala dobro,to je ok.

Lornjon

pre 9 godina

Свака част Вучићу, за само две године успео је да избрише разлике између себе и ДС-а.

radikali preuzimaju najgori ološ od DS

pre 9 godina

"ima nešto što je jače od politike i političara"... naravno, to nešto se zove korupcija. Ova vlast ne samo da je loša nego je čak i odvratna.

black & white

pre 9 godina

E ovo je vrhunac!

Ajde botovi, pocnite da hvalite Vladu, ovakav potez se moze smatrati genijalnoscu!

Jos malo pa cete postaviti Djilasa za Ministra privrede, pa cete ga hvaliti kao najveceg strucnjaka u Srbiji!!!

rade

pre 9 godina

Ako je gđa kompetentna za funkciju na koju je postavljena, ne vidim u čemu bi mogao da bude problem?!
(Tijana, 27. januar 2015 17:03)

Pa to i jeste problem. Nije.
Ko njoj bese suprug?

bravo na 2

pre 9 godina

Dvostruko bravo! Bravo Jelena, pokazala si sta je politicka doslednost. Pokazala si svim onim clanovima DS koji ma se gadila sopstvena stranka dok si je predstavljala da su bili u pravu! Bravo za SNS! Pokazali su da je nebitno koga i sta skupljaju, vec da je bitno samo sto vise. Jel' ste sada OK? Mislim na ono kada ste pljuvali jedni druge? Manite se deco skole, cim napunite 18, vi odmah otrcite do prvog odbora SNS-a, jel' vidite kako se napreduje!

PEDJA

pre 9 godina

Ej , pa ona je vedrila i oblacila po Demokratskoj stranci ?
Nije ni cudo sto se stranka raspala ko je sve bio u vrhu ... Jos malo da se procisti stranka od olosa i da se vrati svojoj izvornoj politici...

Politicka starleta je na celu zavoda za izdavanje udzbenika ? E, Srbijooo

Коста П.

pre 9 godina

А "рециклирани радикали", њена омиљена изрека. Што каже Љушић- има нешто јаче од политике и политичара.

drzavna je plata mama

pre 9 godina

Ovo je svakako najbolje resenje koje ce doprineti dodatnoj afirmaciji kulture, naucnog i kulturnog stvaralastva. Gospodju trivan je uvek odlikovala harizma, stvaralacki i naucni integritet o cemu govore njeni brojni radovi i uspesna akademska karijera. Hahaha ma lozim vas ne primajte se ?

prvi stalez

pre 9 godina

Vidite sta znaci elita. Izdvojeni sloj, povezani ko creva, uvek na vlasti, nikad nista u zivotu nisu radili, a samo se premestaju iz jedne direktorske fotelje u drugu, iz jedne stranke u drugu.
I guslaju o "evropskim vrednostima".

SMRZAVANJE

pre 9 godina

Sve manje razumem kadrovsku politiku sns, gube orjentire, nema opravdanja za Trivanku, mogu navesti da država propada, stranka, obećanja, bilo šta, ovo su krivi potezi koji teraju članstvo iz sns i u opstrukciju sa podrškom.

Crvenkapica

pre 9 godina

Pitam se, pitam jel su to isti oni funkcioneri DS koji su nas upropastili i od kojih ne možemo da se oporavimo, pa zbog njih imamo manje plate i penzije, veće poreze....a koji su sad u velikom broju glavni funkcioneri i direktori kod SNS....stvarno mi nije jasno, ako ima neki bot da mi objasni....

ivana

pre 9 godina

ima nesto jace od politike i politicara!
sta je to? narod koji bira svoje predstavnike na slobodnim, demokratskim izborima.
da, da, taj narod je bas Trivanku imao na umu kad je glasao za sns

Vesna 315

pre 9 godina

Posle Mladje, za koga je spremano zatvorsko odelo od strane AV , do pregovaraca sa arapskim investitorima, pa sada i ovo.


Hoće li nam Vučić objasniti o čemu se radi ...

Vučić

pre 9 godina

Gospođa i gospodin Trivan su se lepo snašli i posle pada DS-a i pričaju kao da nikada nisu bili u toj stranci. Gospodin Trivan je jedini od prošle vlasti ostao na mestu gradskog sekretara, a njegova supruga brže bolje je napustila DS. To samo govori kakve su ljudske gromade na srpskoj političkoj sceni prisutne.
Jedino su Đilas i onaj Šaranović(srs) ostali dosledni svojoj politici, a i oni su priča za sebe.

Istini za volju!

pre 9 godina

Ako,ako. Hteli ste SNS dobili ste SNS-DS. Nece se ovaj narod opametiti dok ne bude gladan! Veliki vodja pati jer nema kadrove pa poziva demokrate koje su unistile Srbiju. Pocetak kraja slavne drzave kojoj neprijatelji u 2 Sv.rata nisu mogli nista, ali zato ce joj doci glave domaci izdajnici.

cobi

pre 9 godina

G-din Ljusic je pre nekoliko meseci podneo ostavku koja nije tada prihvacena jer su iz SNS rekli da ne talasa. Ljusic sada kaze: "zamoljen sam da se povucem i da cutim". Da li je neko cuo da se mozda ne osniva neka nova stranka

I.j.kv

pre 9 godina

Dokaz da su svi isti,da su svi u strankama ne iz ubedjenja ili zelje za pomoci zemlji i narodu,vec svi ali svi su u politici iz koristi....zamislite gospodju Trivan i u ovoj podeli vlasti deo kolaca joj pripada....bravo Trivanka...bravo svima koji se politikom bave....sisajte ovce,i onako za bolje i nismo....

Nislije

pre 9 godina

Svi su deo istog sistema, a ovo je ocigledan primer! Zato i toliko zaziru od Radulovica i Dveri jer se ne uklapaju u taj isti "sistem".

anticenzura

pre 9 godina

Najbolji su komentari botova!
Realno ova zena nema kvalifikacije,ali ima partijsko iskustvo. A Ljusic,kao i ostali koji su dizali sns treba da vide kalo im funkcionise partija,oni se borili a Trivanka proffitirala.

Crni

pre 9 godina

Pa da li je ovo moguce, jel to na konkursu uspela? Dokle bre vise ovi zuti kadrovi da vaskrsavaju. Pa oni su nas i unistili. Ova vlast je stvarno mekana, treba nam ocigledno SRS da se osvestimo. Ovako idemo ravno do dna.

pravda za botove

pre 9 godina

Biće urnebesno ako Vučić ubaci Tadića nazad u vlast. Mislim na botovske komentare tipa: "Ubeđen sam da će gospodin Tadić svojim šarmom, elokvencijom i obrazovanjem, kao i velikim državničkim iskustvom doprineti reformama u odsutnom trenutku za naš narod i državu. Politička pripadnost nije i ne sme biti prepreka za angažovanje sposobnih.." Samo gledajte :)

Realni

pre 9 godina

Ne znam ništa o gospodji Trivan, samo znam da će u Srbiji trajati mrak dok neko konačno ne shvati da za vođenje institucija nije neophodna relevantna struka (npr. ministar zdravstva - ljekar ) nego talenat za organizaciju, zdrav razum, sposobnost za okupljanje stručnog tima, upravljačka intuicija i naravno vizija.

Milos

pre 9 godina

J.Trivan, iritirajuca zena koja je kostala B.T izbora i poslala ga u politicki karantin, na neodredjeno vreme.
(mattko, 27. januar 2015 17:49)

Ako je tako hvala joj! B.T je bio od Radomana Bozovica.

ana 52

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem ako je zena kfalifikovana za vršiteljku dužnosti direktora Javnog preduzeća "Službeni glasnik" da tu funkciju i obavlja.

TVRDJAVA

pre 9 godina

Zena je strucna tostoji, zavrsila je redovno faks , u struci je tata mata, ali proslost joj je jarko zuta..SSticajem okolnosti dobija sansu i vidim da ovi gledaju steucnost, da ne rade osvetnicki. da li sudobro uradili videcemo ubrzo.

SPASKA

pre 9 godina

Vidim da mnogi osudjuju sto je gospoja avanzovala, ali ona je dokaz koliko ono sve nije bilo dobro, ovo je dobro priznanje novoj vlasti..

b

pre 9 godina

Bavila se nekad politikom i bila funkconer DS-a, sada više nije. Po zanimanju je profesor knjjiževnosti i ne vidim razlog zašto ne bi dobro obavljala posao direktora "Službenog glasnika". Ako je neko stručan i dobro radi svoj posao, totalno je nebitno da li je politički aktivan ili ne, i kojoj stranci pripada bitan je profesionalizam.

Goran

pre 9 godina

Vlada odgovara za ovo kadrovsko imenovanje.Sigurno zna razloge.U svakom slučaju g-đa Trivan nema nikakvih zakonskih prepreka da bude imenovana na to mesto.Drugo je što je za deo javnosti ona moralno-politički neprihvatljiva ali to je politika.U svakom slučaju vreme će da pokaže ko je u pravu.Pravo na rad je osnovno ljudsko pravo.

Borko

pre 9 godina

Vidim da su neki iznenađenji ovakvom odlukom, sad im smeta što je postavljena na mesto vd direktora pripadnica opozicione stranke. Šta bi bilo da je iz stranke na vlasti? I to tek ne bi valjalo. Ko ima na umu samo da zamera, on će to uvek da radi. Bitno je da oni koji o tome odlučuju nisu opterećeni stranačkim pripadanjem. Za stručnost smo se zalagali, zar ne?

Vlada

pre 9 godina

HA HA HA HA HA HA kah, kah, kah, HA HA HA HA !!!

Pa ona je jedan od glavnih razloga sto sam vam svojom pasivnoscu dozvolio da dodjete na vlast!

Ok, znaci na spisak razloga zbog kojih cu se ponovo aktivirati pored Vucica, Selakovica, doktora Stefanovica, Vulina, Gasica... dodati i Trivanku.

Zika

pre 9 godina

Vlada Srbije jos jednom pokazuje da nema veze ko je iz koje partije vec kakav je kadar. Svaka cast premijeru Vucicu na mudrom izboru. Jelena Trivan ima zavidno iskustvo u izdavastvu i sigurno ce dobro obavljati svoju funkciju.
Kome da se javim za novac za komentar?

devojka jednog bota (volim ga i u dobru i u zlu!)

pre 9 godina

Auuuuuuuuu!
Ovo se nikako neće dopasti botovima.
Vučić najbolje funkcije deli šakom i kapom - ali ne njima, nego bogtepitaj kome sve ne, pa sad i Trivanki!
Eeeej, onoj Trivanki zbog koje su oni vid očinji gubili kucajuci komentare po komentarima i društvenim mrežama!

i tata bi sine

pre 9 godina

Auuuuuuuuu!
Ovo se nikako neće dopasti botovima.
Vučić najbolje funkcije deli šakom i kapom - ali ne njima, nego bogtepitaj kome sve ne, pa sad i Trivanki!
Eeeej, onoj Trivanki zbog koje su oni vid očinji gubili kucajuci komentare po komentarima i društvenim mrežama!
(devojka jednog bota (volim ga i u dobru i u zlu!), 27. januar 2015 16:10)

E to je prava devojka, i u dobru i u zlu!

suzana p.

pre 9 godina

Svaka cast naprednjaci. Nisam za vas glasala niti cu to ikada uciniti, ali ovakvim potezima nervirate svoje glasace. Perjanicu DS imenujete za direktorku? Gde su vasi kadrovi? Ne zalim vas, jedva cekam da i vi padnete s vlasti, jer nesposobnost dokazujete svakodnevno. Stavise, drago mi je. Sto cu da zezam prijatelje koji su glasali za Vucica i mislili da su se resili "zutih". Na kraju, zelim da vas zamolim da nam vratite Djilasa za gradonacelnika BG.

pragMATIČNI

pre 9 godina

Ono što je nesporno to je da ova vlast nema predrasude prema političkim protivnicima.Ako je neko stručan dobro je došao bez obzira na stranačko obeležje jer je ovoj vladi prvenstveni cilj oporavak države,a ne stranačka promocija.

Aleksandar

pre 9 godina

SNS je ovu osobu napadao dok je bila u DS-u. Sada je postavlja na mesto direktora jednog državnog preduzeća. Dobro je što likovi poput Trivanke prelaze u SNS. Sada znam da SNS neće još dugo.

siki82

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vlada ne ide "ni po babu ni po stričevima"...ako je žena kvalifikovana za taj posao i ako ga bude obavljala dobro,to je ok.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Jel postoji u ovoj nasoj drzavi jos neka osoba osim ovih bivsi-sadasnjih likova iz DS,SNS,SPS,G17,PUPS...Covece,jedne te iste likove vrtite od 1991.godine!

Arhivator

pre 9 godina

Ova je jedan od razloga zašto je DS izgubio izbore. Znam članove DS-a koji su pljuvali televizor čim bi se ona pojavila na ekranu. I sad odjednom valja Vučiću i SNS-u? Hajde što ne uče na svojim greškama, nego što ne uče ni na tuđim.
Goran Knežević, Trivanka, Šapić (ne zvanično, ali samo što nije), raznorazni lokali moćnici po Srbiji... Nisam znao da se SNS bavi preradom sekundarnih sirovina.

Sale

pre 9 godina

Teško je već i ispratiti sve greške koje prave ovi SNSovski kadrovi. Ne mogu ni da zamislim šta je Ljušić zgrešio kada ga se i Toma odrekao ovako.

nesa

pre 9 godina

Znaci dobila je obecanu nagradu da bi u recenom trenutku napustila DS i doprinela njegovom rasturanju. Sramota. Koje znanje i koje zasluge ta zena ima da bi bila postavljena na tu duznost. Jel bio konkurs? Jel postoji neko strucan da se postavi na to mesto. Uzas.

Lornjon

pre 9 godina

Свака част Вучићу, за само две године успео је да избрише разлике између себе и ДС-а.

Ivica Osim

pre 9 godina

Jelenu Trivan pamtim kao vrsnog govornika za vreme mandata u skupstini, mada se ne bih reklo da je bas bila vrsna politicarka u redovima tadasnje vladajuce stranke. Ona je zavrsila knjizevnost, sto znaci da bi mogla da kroz rad doprinese mnogo instituciji kao sto je Sluzbeni glasnik. Ima priliku da se pokaze, da dokaze poverenje koje su joj ukazali.

black & white

pre 9 godina

E ovo je vrhunac!

Ajde botovi, pocnite da hvalite Vladu, ovakav potez se moze smatrati genijalnoscu!

Jos malo pa cete postaviti Djilasa za Ministra privrede, pa cete ga hvaliti kao najveceg strucnjaka u Srbiji!!!

dex

pre 9 godina

Nema u politici ni trunke morala. Da ne govorimo da se osobe popu Trivanke, Vucica i slicnih prave blesavi i nadaju se da se ne secamo sta su pricali...

Crvenkapica

pre 9 godina

Pitam se, pitam jel su to isti oni funkcioneri DS koji su nas upropastili i od kojih ne možemo da se oporavimo, pa zbog njih imamo manje plate i penzije, veće poreze....a koji su sad u velikom broju glavni funkcioneri i direktori kod SNS....stvarno mi nije jasno, ako ima neki bot da mi objasni....

Sonja

pre 9 godina

Botovi imajte malo obraza ne pljujte po sebi, hvaleci kadar kao sto je ova DS-ovka. Kako juce ste sve najgore o njoj ovde pisali. Da nije mozda strucna ha ha ha? Za dobrobit Srbije?

ana 52

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem ako je zena kfalifikovana za vršiteljku dužnosti direktora Javnog preduzeća "Službeni glasnik" da tu funkciju i obavlja.

PEDJA

pre 9 godina

Ej , pa ona je vedrila i oblacila po Demokratskoj stranci ?
Nije ni cudo sto se stranka raspala ko je sve bio u vrhu ... Jos malo da se procisti stranka od olosa i da se vrati svojoj izvornoj politici...

Politicka starleta je na celu zavoda za izdavanje udzbenika ? E, Srbijooo

Crni

pre 9 godina

Pa da li je ovo moguce, jel to na konkursu uspela? Dokle bre vise ovi zuti kadrovi da vaskrsavaju. Pa oni su nas i unistili. Ova vlast je stvarno mekana, treba nam ocigledno SRS da se osvestimo. Ovako idemo ravno do dna.

GoxyBombas

pre 9 godina

Srbijanski politicari su veoma beskrupulozni i opasni ljudi koji bi u svakom normalnom drustvu bili u zatvoru. Podsecaju me na kacu kupusa u maju.

prvi stalez

pre 9 godina

Vidite sta znaci elita. Izdvojeni sloj, povezani ko creva, uvek na vlasti, nikad nista u zivotu nisu radili, a samo se premestaju iz jedne direktorske fotelje u drugu, iz jedne stranke u drugu.
I guslaju o "evropskim vrednostima".

bravo na 2

pre 9 godina

Dvostruko bravo! Bravo Jelena, pokazala si sta je politicka doslednost. Pokazala si svim onim clanovima DS koji ma se gadila sopstvena stranka dok si je predstavljala da su bili u pravu! Bravo za SNS! Pokazali su da je nebitno koga i sta skupljaju, vec da je bitno samo sto vise. Jel' ste sada OK? Mislim na ono kada ste pljuvali jedni druge? Manite se deco skole, cim napunite 18, vi odmah otrcite do prvog odbora SNS-a, jel' vidite kako se napreduje!

Ruzica

pre 9 godina

Nikada necu shvatiti ove kojima sve smeta, pa i izbor Jelene Trivan na ovo mesto! Neka se svako pokaze u svom delokrugu rada, nesto je bas ne pamtim kao vrsnu politicarku, ali zato neka se na ovom poslu pokaze da vredi poverenja koje joj je dala Vlada.

Vesna 315

pre 9 godina

Posle Mladje, za koga je spremano zatvorsko odelo od strane AV , do pregovaraca sa arapskim investitorima, pa sada i ovo.


Hoće li nam Vučić objasniti o čemu se radi ...

Коста П.

pre 9 godina

А "рециклирани радикали", њена омиљена изрека. Што каже Љушић- има нешто јаче од политике и политичара.

Nislije

pre 9 godina

Svi su deo istog sistema, a ovo je ocigledan primer! Zato i toliko zaziru od Radulovica i Dveri jer se ne uklapaju u taj isti "sistem".

Antibot

pre 9 godina

Ihihihi, botovi? A vi kako te?
(gillien, 27. januar 2015 16:22)

Ma njima je super. Ima ženske ima sve. Još ako im komentar izađe na televizor... Bog da ih v... pardon, Vučić da ih vidi.
Nego, valjalo bi malo pregledati botovske komentare iz vremena dok je Trivanka još bila u DS-u i uporediti sa današnjim komentarima.

Istini za volju!

pre 9 godina

Ako,ako. Hteli ste SNS dobili ste SNS-DS. Nece se ovaj narod opametiti dok ne bude gladan! Veliki vodja pati jer nema kadrove pa poziva demokrate koje su unistile Srbiju. Pocetak kraja slavne drzave kojoj neprijatelji u 2 Sv.rata nisu mogli nista, ali zato ce joj doci glave domaci izdajnici.

kiki

pre 9 godina

Jelena Trivan je promenila svoje stavove a uvek je bila strucna osoba cime je zadovila poverenje gospodina Vucic, kome nije vazno iz koje je neko stranke.

Goran

pre 9 godina

Vlada odgovara za ovo kadrovsko imenovanje.Sigurno zna razloge.U svakom slučaju g-đa Trivan nema nikakvih zakonskih prepreka da bude imenovana na to mesto.Drugo je što je za deo javnosti ona moralno-politički neprihvatljiva ali to je politika.U svakom slučaju vreme će da pokaže ko je u pravu.Pravo na rad je osnovno ljudsko pravo.

cobi

pre 9 godina

G-din Ljusic je pre nekoliko meseci podneo ostavku koja nije tada prihvacena jer su iz SNS rekli da ne talasa. Ljusic sada kaze: "zamoljen sam da se povucem i da cutim". Da li je neko cuo da se mozda ne osniva neka nova stranka

Sasha

pre 9 godina

Prosle godine bila je u Utisku i kada ju je Olja pitala zasto je napustila DS u tako kljucno teskom momentu za stranku, g-dja Jelena je izjavila zato sto vise nista ne razumije pri tom sebe nazvavsi "zbunjenom gradjankom". Evo, sada je inkasirala svoju strategiju kod Vucica dokazavsi time da nije uopste bila "zbunjena" nego vrlo strateski ponesena.

Bez teksta sam.

radikali preuzimaju najgori ološ od DS

pre 9 godina

"ima nešto što je jače od politike i političara"... naravno, to nešto se zove korupcija. Ova vlast ne samo da je loša nego je čak i odvratna.

Don Quijote

pre 9 godina

Službeni Glasnik je jedna od najozbiljnih izdavačkih kuća u Srbiji i stvarno je krajnje neodgovorno da za direktorku postave propali DS kadar, Jelenu Trivan! Ni Ljušić mi nije bio ni najmanje simpatičan ali izgleda da se u Srbiji nastavlja 20-godišnja tradicija da uvek može gore?! Pored intelektualaca ranga Branka Kukića, Sretena Ugričića i još mnogih manje poznatih široj javnosti, SNS odluči da postavi Jelenu Trivan!?! Nadam se da se neće puno mešati u svoj posao i da će se tamo voditi da radi samo da bi podigla platu.

ivana

pre 9 godina

ako ce uspesno da obavlja posao, ne interesuje me ni da je dosla sa Marsa. Kad kazem uspesno: mislim za dobrobit Srbije.
Ali me koci izjava da postoji nesto iznad politike i politicara...

I.j.kv

pre 9 godina

Dokaz da su svi isti,da su svi u strankama ne iz ubedjenja ili zelje za pomoci zemlji i narodu,vec svi ali svi su u politici iz koristi....zamislite gospodju Trivan i u ovoj podeli vlasti deo kolaca joj pripada....bravo Trivanka...bravo svima koji se politikom bave....sisajte ovce,i onako za bolje i nismo....

SMRZAVANJE

pre 9 godina

Sve manje razumem kadrovsku politiku sns, gube orjentire, nema opravdanja za Trivanku, mogu navesti da država propada, stranka, obećanja, bilo šta, ovo su krivi potezi koji teraju članstvo iz sns i u opstrukciju sa podrškom.

jovan

pre 9 godina

Ne morate bas tako direktno da ponizavate ono sto vas ne interesuje i sto prevazilazi vasu limitiranost. Ili idite do krajnosti: recimo Ekrema Jeftica ili Mimi Oro za direktora.

ivana

pre 9 godina

ima nesto jace od politike i politicara!
sta je to? narod koji bira svoje predstavnike na slobodnim, demokratskim izborima.
da, da, taj narod je bas Trivanku imao na umu kad je glasao za sns

b

pre 9 godina

Bavila se nekad politikom i bila funkconer DS-a, sada više nije. Po zanimanju je profesor knjjiževnosti i ne vidim razlog zašto ne bi dobro obavljala posao direktora "Službenog glasnika". Ako je neko stručan i dobro radi svoj posao, totalno je nebitno da li je politički aktivan ili ne, i kojoj stranci pripada bitan je profesionalizam.

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Gđa Trivan je vrhunski stručnjak za sve oblasti pa tako i za službeni glasnik. Jednostavno ima žena gen za to, kao Maja Nikolić za željeznicu.

Petar

pre 9 godina

Jelena Trivan je od onih "kontraverznih" kadrova zbog kojih je DS izgubio vlast. Promena vlasti, kao što vidimo, ne pomaže mnogo. Ona je ujedno i personifikacija neuništive sile entropije koja je oduvek vladala ovom zemljom.

Realni

pre 9 godina

Ne znam ništa o gospodji Trivan, samo znam da će u Srbiji trajati mrak dok neko konačno ne shvati da za vođenje institucija nije neophodna relevantna struka (npr. ministar zdravstva - ljekar ) nego talenat za organizaciju, zdrav razum, sposobnost za okupljanje stručnog tima, upravljačka intuicija i naravno vizija.

tomi

pre 9 godina

Ovo je hit decenije. Izmedju ostalih kako rece jedan komentator ova zena je razlog zasto je DS izgubio izbore. Sledeci je naravno SNS. Srecno vam bilo.

Borko

pre 9 godina

Vidim da su neki iznenađenji ovakvom odlukom, sad im smeta što je postavljena na mesto vd direktora pripadnica opozicione stranke. Šta bi bilo da je iz stranke na vlasti? I to tek ne bi valjalo. Ko ima na umu samo da zamera, on će to uvek da radi. Bitno je da oni koji o tome odlučuju nisu opterećeni stranačkim pripadanjem. Za stručnost smo se zalagali, zar ne?

Kreker

pre 9 godina

Demokrate su se očigledno infiltrirale svuda, u to nema sumnje. Njihova politika i način rada su nas i doveli u teško stanje. To nam definitivno više ni malo ne treba.

TVRDJAVA

pre 9 godina

Zena je strucna tostoji, zavrsila je redovno faks , u struci je tata mata, ali proslost joj je jarko zuta..SSticajem okolnosti dobija sansu i vidim da ovi gledaju steucnost, da ne rade osvetnicki. da li sudobro uradili videcemo ubrzo.

specnaz

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vlada ne ide "ni po babu ni po stričevima"...ako je žena kvalifikovana za taj posao i ako ga bude obavljala dobro,to je ok.
(siki82, 27. januar 2015 20:39)


Znaš li ti zemljače da je gdin Radoš Ljusic akademik, dr,redovni profesor Filozofskog fakulteta,grupa istorija, nemam bre vise reči da se objasnim sa većinom polupismenih i neobavestenih koji posećuju ovaj sajt.

SPASKA

pre 9 godina

Vidim da mnogi osudjuju sto je gospoja avanzovala, ali ona je dokaz koliko ono sve nije bilo dobro, ovo je dobro priznanje novoj vlasti..

drzavna je plata mama

pre 9 godina

Ovo je svakako najbolje resenje koje ce doprineti dodatnoj afirmaciji kulture, naucnog i kulturnog stvaralastva. Gospodju trivan je uvek odlikovala harizma, stvaralacki i naucni integritet o cemu govore njeni brojni radovi i uspesna akademska karijera. Hahaha ma lozim vas ne primajte se ?

surovo iskren

pre 9 godina

Taj Ljusic kakav god da je makar je doktor nauka, napisao je onolike knjige, iz njegovih udzbenika su generacije ucile istoriju. A cime je ova persona zasluzila da se nadje na mestu direktora sem sto je sluzila kao potparol DSa u prepucavanjima sa SNSom. Ona je jedna od najzasluznijih sto je DS pao sa vlasti i dosao SNS. Bahata, bezobrazna, puna mrznje, uvek narogusena...

Љубиша ЕУ

pre 9 godina

Trivan za vršiteljku dužnosti direktora Javnog preduzeća "Službeni glasnik".

Висина месећне зараде? Да ли неко зна? Хвала унапред.

Milos

pre 9 godina

J.Trivan, iritirajuca zena koja je kostala B.T izbora i poslala ga u politicki karantin, na neodredjeno vreme.
(mattko, 27. januar 2015 17:49)

Ako je tako hvala joj! B.T je bio od Radomana Bozovica.

no

pre 9 godina

Najgori sloj ljudi su ovi što uđu u stranku zarad lične koristi i onda pri neuspehu odmah pobegnu. Iako je to toliko očigledno opet ih neko zove na visoke funkcije. Tuga kao brdo.

milos

pre 9 godina

Kad pomislis da ne moze gore od pseudo-istoricara dodje ti "skola za negu lepote i napucenosti". Svaka cast Vucicu, za samo tri godine na vlasti obesmislio je SVE.

idc

pre 9 godina

Neverovatno da je ona postavljena,šok.
Radoš me je bacio u razmišljanje-šta je to jače od politike i političara?,jedino mi padaju na pamet,neki mali zeleni!?

Vučić

pre 9 godina

Gospođa i gospodin Trivan su se lepo snašli i posle pada DS-a i pričaju kao da nikada nisu bili u toj stranci. Gospodin Trivan je jedini od prošle vlasti ostao na mestu gradskog sekretara, a njegova supruga brže bolje je napustila DS. To samo govori kakve su ljudske gromade na srpskoj političkoj sceni prisutne.
Jedino su Đilas i onaj Šaranović(srs) ostali dosledni svojoj politici, a i oni su priča za sebe.

rade

pre 9 godina

Ako je gđa kompetentna za funkciju na koju je postavljena, ne vidim u čemu bi mogao da bude problem?!
(Tijana, 27. januar 2015 17:03)

Pa to i jeste problem. Nije.
Ko njoj bese suprug?

Gugl

pre 9 godina

Našao sam podatak o plati direktora, ali iz 2008:
"plata direktora "Službenog glasnika" u septembru bila 247.427 dinara"
Izvor RTS http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/30200/Plate+direktora+javnih+preduze%C4%87a.html

Pantagruel

pre 9 godina

Кључ је у томе да се сетите чији је саветник била пре него што је постала посланик и портпарол ДС-а, односно ко је свој улазак у коалицију са "жутима" условио тиме да она одмах постане посланик и портпарол.

pravda za botove

pre 9 godina

Biće urnebesno ako Vučić ubaci Tadića nazad u vlast. Mislim na botovske komentare tipa: "Ubeđen sam da će gospodin Tadić svojim šarmom, elokvencijom i obrazovanjem, kao i velikim državničkim iskustvom doprineti reformama u odsutnom trenutku za naš narod i državu. Politička pripadnost nije i ne sme biti prepreka za angažovanje sposobnih.." Samo gledajte :)

anticenzura

pre 9 godina

Najbolji su komentari botova!
Realno ova zena nema kvalifikacije,ali ima partijsko iskustvo. A Ljusic,kao i ostali koji su dizali sns treba da vide kalo im funkcionise partija,oni se borili a Trivanka proffitirala.