Utorak, 25.11.2014.

18:35

Tribunal objavio uslove za Šešelja

Šešelj je obavezan da se pojavi pred sudskim većem kad od njega to bude zatraženo, i da preda pasoš vlastima u Srbiji, stoji između ostalog u aneksu uslova.

Izvor: Tanjug

Tribunal objavio uslove za Šešelja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Mišo

pre 9 godina

@Marija.Gde s god Šešelj pojavio i šta je rekao , sredstva informisanja su objavila , što znači da tvrdnja da je sve pod kontrolom Vučića je zlonameran.

notar

pre 9 godina

"Haški tribunal obelodanio je danas poverljivi aneks o uslovima puštanja na privremenu slobodu optuženika Vojislava Šešelja"

Vidim kako je poverljiv..
(niko kao ja, 25. novembar 2014 18:50)

BIO JE poverljiv, sad je prestao da bude. U tome je poenta.

Milan Ostojić

pre 9 godina

Pa valjda je sa ovim uslovima prvo trebali da se upoznaju vlati u Beogradu , a ne sada te uslove koji su kako kažu bili poverljvi, javno objavljuju u sredstvima informisanja.

Zasto ne objavkjujete moje komentare

pre 9 godina

A ko moze da mu zabrani da ulazi u Rusku ambasadu i traziti azil?
Nek uradi to pa Hag nek se slika.
(Cika Ramadan, 25. novembar 2014 22:49)

O čika Ramadane,
Reci nešto novo. Tu ideju su imali i oni na Kosovu pa im Putin reče NJET

Никола

pre 9 godina

Волео бих да видим првог ХРАБРОГ новинара који ће се одважити да га позове у емисију. Изванредна шанса за новинарски Олимп.

odgovorite slinavi sega-mega botovi

pre 9 godina

Zasto Seselja nema ni u jednoj emisiji?? Zasto botovi??? Mnoge u Srbiji zanima sta ima da kaze, a ne da citamo tumacenja njegovih izjava iz Kurvira i ostalih toalet-tabloida! Sloboda medija, sta to bese? Vi znate samo za slobodu uvlacenja u rektum velikom vodji, kod nekih se ni pertle vise ne vide. Zato i volite mrak.

guja

pre 9 godina

A jel može da cepa AV Drugovenčanog Intergalaktičku Silu svih Reformi i Svega?
Kako je život nepredvidljiv. Počneš da navijaš za Šekija jer je AV totalno podileisao. Šeki postaje glas razuma, jer svi ćute. E, sad počinje rokenrola. I sad bi neko pičio u Švicu ili Norvešku da živi normalno, a ovde počinje da kuva k'o u svinjcu. Ova žurka ne sme da se propusti. Biće bolje nego u Altamontu na Rolaćima. Iz ove totalne budalaštine jednostavno mora da se izrodi nešto dobro. Ali ne za AV-a.

Бојан Илић

pre 9 godina

(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)samo kad si ti meni sine skinuo ovcije odelo i krenuo u neke pozive u boj. Takvi kao ti su uglavnom negde daleko iza prve linije. kao sto rekoh, redovno pratim tvoje sovinisticke i fasirane ispade, od pljuvanje po jevrejima, preko borbe sa neistomisljenicima sugradjanima (citaj izdajnicima). pokusavao si da budes prikriven, ali ti ne ide, cim se Seki vratio odma u boj. Vazi, ali samo ako ti i tvoji drugari budete isli, a ne ko uvek mora neduzna boranija dok se vi lupate po grudima ko tarzani.
(mhm, 25. novembar 2014 22:42)

Заборавих:
Јевреје су чистили ви "без вуне", из "круга двојке Липовачке шуме", ми мало даље од Славије нисмо! ;-)
По питању Јевреја гледам као српски син Додик! ;-)
Имамо исте душмане.

Marija

pre 9 godina

Aktuelna vlast je zabranila bilo kakav interview u emisiji ili bilo koju vrstu njegovog izlaganja novinarima. Sve je pod kontrolom Vučića.

gg

pre 9 godina

Ustaše u Vukovaru lome table sa ćirilicom i aoko su u EU i to na nasilan način a njihova Vlada se za to nije zabrinula i tražila Rezoluciju o tome, već za Šešelja koji na nijedan način ne vredja Ustaše. Sramota za našu Vladu zašto to nie osudila i tražila rezoluciju EU već uskraćuje medijski prostor pobedniku nad Haškim tribunalom da se bori i dalje sa Srbiju.

mhm

pre 9 godina

(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)


samo kad si ti meni sine skinuo ovcije odelo i krenuo u neke pozive u boj. Takvi kao ti su uglavnom negde daleko iza prve linije. kao sto rekoh, redovno pratim tvoje sovinisticke i fasirane ispade, od pljuvanje po jevrejima, preko borbe sa neistomisljenicima sugradjanima (citaj izdajnicima). pokusavao si da budes prikriven, ali ti ne ide, cim se Seki vratio odma u boj. Vazi, ali samo ako ti i tvoji drugari budete isli, a ne ko uvek mora neduzna boranija dok se vi lupate po grudima ko tarzani.

zaluđeni

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!
(bora, 25. novembar 2014 20:38)

A TI si boro, LIČNO bio prevodilac kada je Zoran Đinđić BAŠ TAKO rekao Karli Delponte????
I Šešelja NIKO NIJE VODIO nego je SAM, SVOJOM SOPSTVENOM VOLJOM OTIŠAO i to posle najave "krvavog proleća" kada je, tri nedelje kasnije, izvršen atentat na Premijera (ponavljam k'o papagaj ne biste li shvatili sa tim vašim pilećim mozgovima)
"Nije nepismen ko ne zna da čita nego onaj koji veruje u sve što pročita" (Ivo Andrić)

Бојан Илић

pre 9 godina

@(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)

“Kletva uvijek čini klevetnika gorim, ali oklevetanog nikada.”Charles Caleb Colton
(master, 25. novembar 2014 20:02)

Браво за коментар!:-)
Само још да ми кажеш где је "клетва"?!

tanja

pre 9 godina

Pobogu,Šešelja mogu da optužen samo za verbalni delikt,zar su ga zato držali 12god.?A sta rade hrvatski i albanski zločinci? Oni pravi,koji su ubijali i mučili...?Naše vlasti bi ,ako imaju osećaj za pravdu i to trebale da kazu.

Bgd

pre 9 godina

Pa on i nema važeći pasoš. Zar ne? Otišao je iz zemlje kad Srbija nije imala pasoš
(kazandžija, 25. novembar 2014 19:19)

Da, e! Otiso u Hag iz SR Jugoslavije, prelezao je SCG i vratio se u Srbiju. Sa kakvim pasosem se on uopste vratio?

ZORAN

pre 9 godina

Dakle, mogucnostima za idiotizme, podmetanja i laganje svake vrste vise nema granice. Danas su definitivno ukinute sudskom odlukom. Strah hvata svakog normalnog gradjanina.

SRBOFIL

pre 9 godina

Gde ste sada svi vi koji ste tvrdili da je Šešelj oslobođen zahvaljujući nekakvim tobožnjih garancijama i zaslugom vlasti u Srbiji.
Gde se skrivate, oglasite se, izvinite se, dajte neki komentar.

Бојан Илић

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!
(bora, 25. novembar 2014 20:38)

Реално и истинито!

Homo politicus

pre 9 godina

Postoji izjava Zorana Djindjica gde kaze da Srbiju treba bombardovati i da ce otpor rezima Slobodana Milosevica za dva-tri meseca biti slomljen. Tada Djindjic nije mislio na majke, decu na koje su padale bombe vec mu je jedini cilj bio docepati se vlasti. Naravno posle toga su mediji godinama popravljali sliku o Djindjicu i vesto skrivali mutne radnje oko privatizacija.

PV

pre 9 godina

Klasično spinovanje. Umesto da ceo svet priča i da se kažnjavaju odgovorni za najduži pritvor i kršenje prava u istoriji, vodi se debata između EU, hrvatskih i srpskih vlasti, ko je kriv što je uopšte pušten na slobodu. Verovatno misle da treba kao grof Monte Hristo da bude zaboravljen u samici, da bi oni mogli da vladaju bez kritike. Kako samo jadno izgledaju naši duhoviti, lucidni, šmekerski voditelji tipa Ivanović, Marić, Papić koji dovode goste koji su u žiži javnosti i kontrolisano smišljaju fazone na račun vlasti, a njega ne smeju da pozovu u emisiju. Gledanost, rejting ništa ih ne zanima, samo da ne dobiju ćušku sa vrha.

boki

pre 9 godina

Ako ni zbog čega drugog čoveku treba dati poštovanja i makar malo prostora u medijima. Proveo je 12 godina u tamnici tribunala i vratio se sa ogromnom energijom.Vidi se stanje medija u Srbiji koje je katastofalno...
Ni jedna televizija ga nije pozvala makar na pola sata. Strašno.

Zaciorski

pre 9 godina

Ne daj se Vojvodo, Srbija je uz tebe... Svi mogu da velicaju svoje borce, generale, drzave I teritorije , samo je to srpskom narodu uskraceno. Da ne govorim o pobijenim, proteranim, ...kad su Srbi, onda se zlocinci, a Hrvati, onda zlikovci Srbi moraju na vesala

master

pre 9 godina

@(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)

“Kletva uvijek čini klevetnika gorim, ali oklevetanog nikada.”

Charles Caleb Colton

SASA

pre 9 godina

Nije vam svejedno. Umesto da ste mu priredili docek,
Kao svakom patrioti, a vi, da ga vratite nazad.
Stabi radili Hrvati da je njihov, a, sramota.
Nijedna TV emisija, nigde nije bio gost, da cujemo njegova razmisljanja.
Ne smete, od njegovih ucenika.

ejbre

pre 9 godina

Ovoliko frke oko nebitne face. Ne mogu da verujem. Stvarno su ovi zapadnjeci bolidi.
(Zoran Simic, 25. novembar 2014 19:22)

Ako je nebitna faca zasto onda komentarises vest? Zasto ne trosis vreme komentarisuci na bitne face? Daj botovi naucite se da ne budete providni toliko, a da to umete da uradite ne bi padali na tako niske grane da vam zanimanje bude bot.

Kobajagi nesto novo

pre 9 godina

Niti novo,niti interesantno.
On ima pasos koji vise ne vazi pa ne mogu ni da mu oduzmu.
Drugo, ako ne dobije novi i ako ga budu vracali u Hag nasilno (jer je rekao da se ne vraca) onda ce to morati da bude otmica lica bez dokumenata.

Jadni li smo!

pre 9 godina

Čime mi danima ispiramo usta!

"Симпатично сам гледао на његову упорност и истрајност, све до страшне изјаве да се поносио убиством човека чија су деца, супруга, мајка још живи."

Da se radi o nekom drugom, ili da Đinđićevi najbliži nisu živi, bilo bi u redu to što je govorio?

Cela ova priča je bacanje koske izgladnelom plebsu, ne bi li se poklali oko nje. Valjda su do danas svi rekli šta su imali.

A ako ima onih koji bi gledali Šešelja na nekoj televiziji, to treba omogućiti. Prikazuje se Grand, Veliki brat i još koješta, zašto narodu ne omogućiti još malo jeftine zabave?

bora

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!

veerghoen

pre 9 godina

Гнусном изјавом за убијеног премијера Ђинђића сам себи је затворио врата на политичкој сцени. Причом о оздрављењу српске привреде је могао да окупи око себе много разочараних ДС-ца и ДСС-ца. Симпатично сам гледао на његову упорност и истрајност, све до страшне изјаве да се поносио убиством човека чија су деца, супруга, мајка још живи.

Tassadar

pre 9 godina

Ovo se zove koska za Srbiju... Zapadni tribunal je imao vruć krompir u rukama,nije znao šta da radi sa njime ,pa ajde da nam ga prebaci... Ja bih rekao na sve ovo: Naš čovek,naša pravila... pa da se onda mi sami pozabavimo svinjskom glavom,a ne neki politizovani,korumpirani zapadnjak da nam određuje...

nikola

pre 9 godina

Pustili coveka bez uslova i sad neki aneks? Lepo je rekao da se nece vracati, jer ne znate ni sta radite, sudite mu 12 godina, pa ocete da ga pustite, pa necete da ga pustite, pa ga pustite ali ipak ne znamo da li smo trebali, neka se vrati, ustvari ne mora, ali bas budemo zeleli mora da se vrati. Toliko o ozbiljnosti suda

Sid

pre 9 godina

Vucicu, sta je sa tenderom za 100 zlatnih soljica u Elektrosrbiji Krraljevo, a sta sa tenderom za testosteron injekcije kojih nema duze od 8 meseci u slobodnoj prodaji!!!!

razuma

pre 9 godina

ja bih bas voleo da cujem uzivo Seselja na televiziji sta on ima da kaze mozda nesto i nije rekao od ovoga jer nema gde da se CUJE a ne da citamo ! ima neka televizija da sme?

mick

pre 9 godina

da mislite da ga vracate ne bi ga pustali. mozda ga eventualno pozovu da cuje presudu i da prebiju vreme sto je bio tamo cisto da ih ne tuzi i posle cao...

Ludi,zbunjeni,(ne)normalni

pre 9 godina

Znaci nista o zabrani javnih istupanja,obracanju medijima,drzanju politickih govora,mitinga i sl.
Zasto onda svi Srbiju krive,za nesto sto je Seselju dozvolio Haski tribunal?

sasa

pre 9 godina

Vecu glupost odavno nisam procitao. Prvo tajno, kakve su ovo gluposti pa zar vam je ovo tajna. Drugo aneks uslovima, kakav aneks ? kojim uslovima? Pa jel te uslove neko potpisao da ce postovati? Ili je ovo neko napisao juce da se smire Hrvati i ostali. Ja koliko se secam Seselj rece da nikakve uslove ne prihvata tako da je ovo jos jedna nebuloza iz Haga.

Alex

pre 9 godina

Ha, Ha, Ha, e jedva cekam da ga pozovu u Hag pa da ga privode ovi sto su nosili majice s njegovim likom I bili najblizi saradnici u "zajednickom zlocinackom poduhvatu."

Slavisa

pre 9 godina

Ovi uslovi naravno sluze samo radi zadovoljenja haske sujete, niko nece ni traziti da budu ispunjeni. Oni ce biti primenjeni samo u slucaju da se dogodi cudo i Seselj uspe da pobedi opaku bolest. No kako su sanse za to srazmerno male, sanse da oni stupe na snagu su iste takve. Ali, drugo nesto bode oci svima: zasto Seselja nema da gostuje na televizijama. Pa, zar stvarno mislite da se Seselj ne bi vec pojavio u nekoj emisiji tipa Cirilice kada bi o tome mogao da odlucuje Milomir Maric. Ali, o tome ne odlucuje Maric, o tome odlucuje Alexander The Great koji se inace hvali slobodom medija, jer zaboga, u kojoj to zemlji premijer moze da bude izvredjan u programu uzivo.

Бојан Илић

pre 9 godina

Стоп хашкој тиранији!!
Желим вас све најгоре што постоји на свету!
Опет свађају Србе између себе.....

niko kao ja

pre 9 godina

"Haški tribunal obelodanio je danas poverljivi aneks o uslovima puštanja na privremenu slobodu optuženika Vojislava Šešelja"

Vidim kako je poverljiv..

niko kao ja

pre 9 godina

"Haški tribunal obelodanio je danas poverljivi aneks o uslovima puštanja na privremenu slobodu optuženika Vojislava Šešelja"

Vidim kako je poverljiv..

Бојан Илић

pre 9 godina

Стоп хашкој тиранији!!
Желим вас све најгоре што постоји на свету!
Опет свађају Србе између себе.....

Slavisa

pre 9 godina

Ovi uslovi naravno sluze samo radi zadovoljenja haske sujete, niko nece ni traziti da budu ispunjeni. Oni ce biti primenjeni samo u slucaju da se dogodi cudo i Seselj uspe da pobedi opaku bolest. No kako su sanse za to srazmerno male, sanse da oni stupe na snagu su iste takve. Ali, drugo nesto bode oci svima: zasto Seselja nema da gostuje na televizijama. Pa, zar stvarno mislite da se Seselj ne bi vec pojavio u nekoj emisiji tipa Cirilice kada bi o tome mogao da odlucuje Milomir Maric. Ali, o tome ne odlucuje Maric, o tome odlucuje Alexander The Great koji se inace hvali slobodom medija, jer zaboga, u kojoj to zemlji premijer moze da bude izvredjan u programu uzivo.

Alex

pre 9 godina

Ha, Ha, Ha, e jedva cekam da ga pozovu u Hag pa da ga privode ovi sto su nosili majice s njegovim likom I bili najblizi saradnici u "zajednickom zlocinackom poduhvatu."

Sid

pre 9 godina

Vucicu, sta je sa tenderom za 100 zlatnih soljica u Elektrosrbiji Krraljevo, a sta sa tenderom za testosteron injekcije kojih nema duze od 8 meseci u slobodnoj prodaji!!!!

nikola

pre 9 godina

Pustili coveka bez uslova i sad neki aneks? Lepo je rekao da se nece vracati, jer ne znate ni sta radite, sudite mu 12 godina, pa ocete da ga pustite, pa necete da ga pustite, pa ga pustite ali ipak ne znamo da li smo trebali, neka se vrati, ustvari ne mora, ali bas budemo zeleli mora da se vrati. Toliko o ozbiljnosti suda

Ludi,zbunjeni,(ne)normalni

pre 9 godina

Znaci nista o zabrani javnih istupanja,obracanju medijima,drzanju politickih govora,mitinga i sl.
Zasto onda svi Srbiju krive,za nesto sto je Seselju dozvolio Haski tribunal?

bora

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!

SASA

pre 9 godina

Nije vam svejedno. Umesto da ste mu priredili docek,
Kao svakom patrioti, a vi, da ga vratite nazad.
Stabi radili Hrvati da je njihov, a, sramota.
Nijedna TV emisija, nigde nije bio gost, da cujemo njegova razmisljanja.
Ne smete, od njegovih ucenika.

Kobajagi nesto novo

pre 9 godina

Niti novo,niti interesantno.
On ima pasos koji vise ne vazi pa ne mogu ni da mu oduzmu.
Drugo, ako ne dobije novi i ako ga budu vracali u Hag nasilno (jer je rekao da se ne vraca) onda ce to morati da bude otmica lica bez dokumenata.

veerghoen

pre 9 godina

Гнусном изјавом за убијеног премијера Ђинђића сам себи је затворио врата на политичкој сцени. Причом о оздрављењу српске привреде је могао да окупи око себе много разочараних ДС-ца и ДСС-ца. Симпатично сам гледао на његову упорност и истрајност, све до страшне изјаве да се поносио убиством човека чија су деца, супруга, мајка још живи.

ejbre

pre 9 godina

Ovoliko frke oko nebitne face. Ne mogu da verujem. Stvarno su ovi zapadnjeci bolidi.
(Zoran Simic, 25. novembar 2014 19:22)

Ako je nebitna faca zasto onda komentarises vest? Zasto ne trosis vreme komentarisuci na bitne face? Daj botovi naucite se da ne budete providni toliko, a da to umete da uradite ne bi padali na tako niske grane da vam zanimanje bude bot.

odgovorite slinavi sega-mega botovi

pre 9 godina

Zasto Seselja nema ni u jednoj emisiji?? Zasto botovi??? Mnoge u Srbiji zanima sta ima da kaze, a ne da citamo tumacenja njegovih izjava iz Kurvira i ostalih toalet-tabloida! Sloboda medija, sta to bese? Vi znate samo za slobodu uvlacenja u rektum velikom vodji, kod nekih se ni pertle vise ne vide. Zato i volite mrak.

razuma

pre 9 godina

ja bih bas voleo da cujem uzivo Seselja na televiziji sta on ima da kaze mozda nesto i nije rekao od ovoga jer nema gde da se CUJE a ne da citamo ! ima neka televizija da sme?

Marija

pre 9 godina

Aktuelna vlast je zabranila bilo kakav interview u emisiji ili bilo koju vrstu njegovog izlaganja novinarima. Sve je pod kontrolom Vučića.

sasa

pre 9 godina

Vecu glupost odavno nisam procitao. Prvo tajno, kakve su ovo gluposti pa zar vam je ovo tajna. Drugo aneks uslovima, kakav aneks ? kojim uslovima? Pa jel te uslove neko potpisao da ce postovati? Ili je ovo neko napisao juce da se smire Hrvati i ostali. Ja koliko se secam Seselj rece da nikakve uslove ne prihvata tako da je ovo jos jedna nebuloza iz Haga.

mick

pre 9 godina

da mislite da ga vracate ne bi ga pustali. mozda ga eventualno pozovu da cuje presudu i da prebiju vreme sto je bio tamo cisto da ih ne tuzi i posle cao...

Никола

pre 9 godina

Волео бих да видим првог ХРАБРОГ новинара који ће се одважити да га позове у емисију. Изванредна шанса за новинарски Олимп.

tanja

pre 9 godina

Pobogu,Šešelja mogu da optužen samo za verbalni delikt,zar su ga zato držali 12god.?A sta rade hrvatski i albanski zločinci? Oni pravi,koji su ubijali i mučili...?Naše vlasti bi ,ako imaju osećaj za pravdu i to trebale da kazu.

Jadni li smo!

pre 9 godina

Čime mi danima ispiramo usta!

"Симпатично сам гледао на његову упорност и истрајност, све до страшне изјаве да се поносио убиством човека чија су деца, супруга, мајка још живи."

Da se radi o nekom drugom, ili da Đinđićevi najbliži nisu živi, bilo bi u redu to što je govorio?

Cela ova priča je bacanje koske izgladnelom plebsu, ne bi li se poklali oko nje. Valjda su do danas svi rekli šta su imali.

A ako ima onih koji bi gledali Šešelja na nekoj televiziji, to treba omogućiti. Prikazuje se Grand, Veliki brat i još koješta, zašto narodu ne omogućiti još malo jeftine zabave?

Homo politicus

pre 9 godina

Postoji izjava Zorana Djindjica gde kaze da Srbiju treba bombardovati i da ce otpor rezima Slobodana Milosevica za dva-tri meseca biti slomljen. Tada Djindjic nije mislio na majke, decu na koje su padale bombe vec mu je jedini cilj bio docepati se vlasti. Naravno posle toga su mediji godinama popravljali sliku o Djindjicu i vesto skrivali mutne radnje oko privatizacija.

guja

pre 9 godina

A jel može da cepa AV Drugovenčanog Intergalaktičku Silu svih Reformi i Svega?
Kako je život nepredvidljiv. Počneš da navijaš za Šekija jer je AV totalno podileisao. Šeki postaje glas razuma, jer svi ćute. E, sad počinje rokenrola. I sad bi neko pičio u Švicu ili Norvešku da živi normalno, a ovde počinje da kuva k'o u svinjcu. Ova žurka ne sme da se propusti. Biće bolje nego u Altamontu na Rolaćima. Iz ove totalne budalaštine jednostavno mora da se izrodi nešto dobro. Ali ne za AV-a.

Tassadar

pre 9 godina

Ovo se zove koska za Srbiju... Zapadni tribunal je imao vruć krompir u rukama,nije znao šta da radi sa njime ,pa ajde da nam ga prebaci... Ja bih rekao na sve ovo: Naš čovek,naša pravila... pa da se onda mi sami pozabavimo svinjskom glavom,a ne neki politizovani,korumpirani zapadnjak da nam određuje...

master

pre 9 godina

@(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)

“Kletva uvijek čini klevetnika gorim, ali oklevetanog nikada.”

Charles Caleb Colton

boki

pre 9 godina

Ako ni zbog čega drugog čoveku treba dati poštovanja i makar malo prostora u medijima. Proveo je 12 godina u tamnici tribunala i vratio se sa ogromnom energijom.Vidi se stanje medija u Srbiji koje je katastofalno...
Ni jedna televizija ga nije pozvala makar na pola sata. Strašno.

mhm

pre 9 godina

(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)


samo kad si ti meni sine skinuo ovcije odelo i krenuo u neke pozive u boj. Takvi kao ti su uglavnom negde daleko iza prve linije. kao sto rekoh, redovno pratim tvoje sovinisticke i fasirane ispade, od pljuvanje po jevrejima, preko borbe sa neistomisljenicima sugradjanima (citaj izdajnicima). pokusavao si da budes prikriven, ali ti ne ide, cim se Seki vratio odma u boj. Vazi, ali samo ako ti i tvoji drugari budete isli, a ne ko uvek mora neduzna boranija dok se vi lupate po grudima ko tarzani.

Bgd

pre 9 godina

Pa on i nema važeći pasoš. Zar ne? Otišao je iz zemlje kad Srbija nije imala pasoš
(kazandžija, 25. novembar 2014 19:19)

Da, e! Otiso u Hag iz SR Jugoslavije, prelezao je SCG i vratio se u Srbiju. Sa kakvim pasosem se on uopste vratio?

gg

pre 9 godina

Ustaše u Vukovaru lome table sa ćirilicom i aoko su u EU i to na nasilan način a njihova Vlada se za to nije zabrinula i tražila Rezoluciju o tome, već za Šešelja koji na nijedan način ne vredja Ustaše. Sramota za našu Vladu zašto to nie osudila i tražila rezoluciju EU već uskraćuje medijski prostor pobedniku nad Haškim tribunalom da se bori i dalje sa Srbiju.

SRBOFIL

pre 9 godina

Gde ste sada svi vi koji ste tvrdili da je Šešelj oslobođen zahvaljujući nekakvim tobožnjih garancijama i zaslugom vlasti u Srbiji.
Gde se skrivate, oglasite se, izvinite se, dajte neki komentar.

PV

pre 9 godina

Klasično spinovanje. Umesto da ceo svet priča i da se kažnjavaju odgovorni za najduži pritvor i kršenje prava u istoriji, vodi se debata između EU, hrvatskih i srpskih vlasti, ko je kriv što je uopšte pušten na slobodu. Verovatno misle da treba kao grof Monte Hristo da bude zaboravljen u samici, da bi oni mogli da vladaju bez kritike. Kako samo jadno izgledaju naši duhoviti, lucidni, šmekerski voditelji tipa Ivanović, Marić, Papić koji dovode goste koji su u žiži javnosti i kontrolisano smišljaju fazone na račun vlasti, a njega ne smeju da pozovu u emisiju. Gledanost, rejting ništa ih ne zanima, samo da ne dobiju ćušku sa vrha.

zaluđeni

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!
(bora, 25. novembar 2014 20:38)

A TI si boro, LIČNO bio prevodilac kada je Zoran Đinđić BAŠ TAKO rekao Karli Delponte????
I Šešelja NIKO NIJE VODIO nego je SAM, SVOJOM SOPSTVENOM VOLJOM OTIŠAO i to posle najave "krvavog proleća" kada je, tri nedelje kasnije, izvršen atentat na Premijera (ponavljam k'o papagaj ne biste li shvatili sa tim vašim pilećim mozgovima)
"Nije nepismen ko ne zna da čita nego onaj koji veruje u sve što pročita" (Ivo Andrić)

Zaciorski

pre 9 godina

Ne daj se Vojvodo, Srbija je uz tebe... Svi mogu da velicaju svoje borce, generale, drzave I teritorije , samo je to srpskom narodu uskraceno. Da ne govorim o pobijenim, proteranim, ...kad su Srbi, onda se zlocinci, a Hrvati, onda zlikovci Srbi moraju na vesala

Бојан Илић

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!
(bora, 25. novembar 2014 20:38)

Реално и истинито!

ZORAN

pre 9 godina

Dakle, mogucnostima za idiotizme, podmetanja i laganje svake vrste vise nema granice. Danas su definitivno ukinute sudskom odlukom. Strah hvata svakog normalnog gradjanina.

Бојан Илић

pre 9 godina

(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)samo kad si ti meni sine skinuo ovcije odelo i krenuo u neke pozive u boj. Takvi kao ti su uglavnom negde daleko iza prve linije. kao sto rekoh, redovno pratim tvoje sovinisticke i fasirane ispade, od pljuvanje po jevrejima, preko borbe sa neistomisljenicima sugradjanima (citaj izdajnicima). pokusavao si da budes prikriven, ali ti ne ide, cim se Seki vratio odma u boj. Vazi, ali samo ako ti i tvoji drugari budete isli, a ne ko uvek mora neduzna boranija dok se vi lupate po grudima ko tarzani.
(mhm, 25. novembar 2014 22:42)

Заборавих:
Јевреје су чистили ви "без вуне", из "круга двојке Липовачке шуме", ми мало даље од Славије нисмо! ;-)
По питању Јевреја гледам као српски син Додик! ;-)
Имамо исте душмане.

Бојан Илић

pre 9 godina

@(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)

“Kletva uvijek čini klevetnika gorim, ali oklevetanog nikada.”Charles Caleb Colton
(master, 25. novembar 2014 20:02)

Браво за коментар!:-)
Само још да ми кажеш где је "клетва"?!

Zasto ne objavkjujete moje komentare

pre 9 godina

A ko moze da mu zabrani da ulazi u Rusku ambasadu i traziti azil?
Nek uradi to pa Hag nek se slika.
(Cika Ramadan, 25. novembar 2014 22:49)

O čika Ramadane,
Reci nešto novo. Tu ideju su imali i oni na Kosovu pa im Putin reče NJET

notar

pre 9 godina

"Haški tribunal obelodanio je danas poverljivi aneks o uslovima puštanja na privremenu slobodu optuženika Vojislava Šešelja"

Vidim kako je poverljiv..
(niko kao ja, 25. novembar 2014 18:50)

BIO JE poverljiv, sad je prestao da bude. U tome je poenta.

Mišo

pre 9 godina

@Marija.Gde s god Šešelj pojavio i šta je rekao , sredstva informisanja su objavila , što znači da tvrdnja da je sve pod kontrolom Vučića je zlonameran.

Milan Ostojić

pre 9 godina

Pa valjda je sa ovim uslovima prvo trebali da se upoznaju vlati u Beogradu , a ne sada te uslove koji su kako kažu bili poverljvi, javno objavljuju u sredstvima informisanja.

veerghoen

pre 9 godina

Гнусном изјавом за убијеног премијера Ђинђића сам себи је затворио врата на политичкој сцени. Причом о оздрављењу српске привреде је могао да окупи око себе много разочараних ДС-ца и ДСС-ца. Симпатично сам гледао на његову упорност и истрајност, све до страшне изјаве да се поносио убиством човека чија су деца, супруга, мајка још живи.

Бојан Илић

pre 9 godina

Стоп хашкој тиранији!!
Желим вас све најгоре што постоји на свету!
Опет свађају Србе између себе.....

bora

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!

Jadni li smo!

pre 9 godina

Čime mi danima ispiramo usta!

"Симпатично сам гледао на његову упорност и истрајност, све до страшне изјаве да се поносио убиством човека чија су деца, супруга, мајка још живи."

Da se radi o nekom drugom, ili da Đinđićevi najbliži nisu živi, bilo bi u redu to što je govorio?

Cela ova priča je bacanje koske izgladnelom plebsu, ne bi li se poklali oko nje. Valjda su do danas svi rekli šta su imali.

A ako ima onih koji bi gledali Šešelja na nekoj televiziji, to treba omogućiti. Prikazuje se Grand, Veliki brat i još koješta, zašto narodu ne omogućiti još malo jeftine zabave?

Бојан Илић

pre 9 godina

(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)samo kad si ti meni sine skinuo ovcije odelo i krenuo u neke pozive u boj. Takvi kao ti su uglavnom negde daleko iza prve linije. kao sto rekoh, redovno pratim tvoje sovinisticke i fasirane ispade, od pljuvanje po jevrejima, preko borbe sa neistomisljenicima sugradjanima (citaj izdajnicima). pokusavao si da budes prikriven, ali ti ne ide, cim se Seki vratio odma u boj. Vazi, ali samo ako ti i tvoji drugari budete isli, a ne ko uvek mora neduzna boranija dok se vi lupate po grudima ko tarzani.
(mhm, 25. novembar 2014 22:42)

Заборавих:
Јевреје су чистили ви "без вуне", из "круга двојке Липовачке шуме", ми мало даље од Славије нисмо! ;-)
По питању Јевреја гледам као српски син Додик! ;-)
Имамо исте душмане.

SASA

pre 9 godina

Nije vam svejedno. Umesto da ste mu priredili docek,
Kao svakom patrioti, a vi, da ga vratite nazad.
Stabi radili Hrvati da je njihov, a, sramota.
Nijedna TV emisija, nigde nije bio gost, da cujemo njegova razmisljanja.
Ne smete, od njegovih ucenika.

Zaciorski

pre 9 godina

Ne daj se Vojvodo, Srbija je uz tebe... Svi mogu da velicaju svoje borce, generale, drzave I teritorije , samo je to srpskom narodu uskraceno. Da ne govorim o pobijenim, proteranim, ...kad su Srbi, onda se zlocinci, a Hrvati, onda zlikovci Srbi moraju na vesala

Homo politicus

pre 9 godina

Postoji izjava Zorana Djindjica gde kaze da Srbiju treba bombardovati i da ce otpor rezima Slobodana Milosevica za dva-tri meseca biti slomljen. Tada Djindjic nije mislio na majke, decu na koje su padale bombe vec mu je jedini cilj bio docepati se vlasti. Naravno posle toga su mediji godinama popravljali sliku o Djindjicu i vesto skrivali mutne radnje oko privatizacija.

Бојан Илић

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!
(bora, 25. novembar 2014 20:38)

Реално и истинито!

zaluđeni

pre 9 godina

Veerghoen,taj čovek za koga je Djindjić rekao Karli Delponte:"Vodite ga i ne vraćajte ga više",je isto tako tada imao majku (umrla dok je bio u pritvoru),suprugu i više dece nego Djindjić!!
(bora, 25. novembar 2014 20:38)

A TI si boro, LIČNO bio prevodilac kada je Zoran Đinđić BAŠ TAKO rekao Karli Delponte????
I Šešelja NIKO NIJE VODIO nego je SAM, SVOJOM SOPSTVENOM VOLJOM OTIŠAO i to posle najave "krvavog proleća" kada je, tri nedelje kasnije, izvršen atentat na Premijera (ponavljam k'o papagaj ne biste li shvatili sa tim vašim pilećim mozgovima)
"Nije nepismen ko ne zna da čita nego onaj koji veruje u sve što pročita" (Ivo Andrić)

tanja

pre 9 godina

Pobogu,Šešelja mogu da optužen samo za verbalni delikt,zar su ga zato držali 12god.?A sta rade hrvatski i albanski zločinci? Oni pravi,koji su ubijali i mučili...?Naše vlasti bi ,ako imaju osećaj za pravdu i to trebale da kazu.

ejbre

pre 9 godina

Ovoliko frke oko nebitne face. Ne mogu da verujem. Stvarno su ovi zapadnjeci bolidi.
(Zoran Simic, 25. novembar 2014 19:22)

Ako je nebitna faca zasto onda komentarises vest? Zasto ne trosis vreme komentarisuci na bitne face? Daj botovi naucite se da ne budete providni toliko, a da to umete da uradite ne bi padali na tako niske grane da vam zanimanje bude bot.

nikola

pre 9 godina

Pustili coveka bez uslova i sad neki aneks? Lepo je rekao da se nece vracati, jer ne znate ni sta radite, sudite mu 12 godina, pa ocete da ga pustite, pa necete da ga pustite, pa ga pustite ali ipak ne znamo da li smo trebali, neka se vrati, ustvari ne mora, ali bas budemo zeleli mora da se vrati. Toliko o ozbiljnosti suda

gg

pre 9 godina

Ustaše u Vukovaru lome table sa ćirilicom i aoko su u EU i to na nasilan način a njihova Vlada se za to nije zabrinula i tražila Rezoluciju o tome, već za Šešelja koji na nijedan način ne vredja Ustaše. Sramota za našu Vladu zašto to nie osudila i tražila rezoluciju EU već uskraćuje medijski prostor pobedniku nad Haškim tribunalom da se bori i dalje sa Srbiju.

Tassadar

pre 9 godina

Ovo se zove koska za Srbiju... Zapadni tribunal je imao vruć krompir u rukama,nije znao šta da radi sa njime ,pa ajde da nam ga prebaci... Ja bih rekao na sve ovo: Naš čovek,naša pravila... pa da se onda mi sami pozabavimo svinjskom glavom,a ne neki politizovani,korumpirani zapadnjak da nam određuje...

niko kao ja

pre 9 godina

"Haški tribunal obelodanio je danas poverljivi aneks o uslovima puštanja na privremenu slobodu optuženika Vojislava Šešelja"

Vidim kako je poverljiv..

Slavisa

pre 9 godina

Ovi uslovi naravno sluze samo radi zadovoljenja haske sujete, niko nece ni traziti da budu ispunjeni. Oni ce biti primenjeni samo u slucaju da se dogodi cudo i Seselj uspe da pobedi opaku bolest. No kako su sanse za to srazmerno male, sanse da oni stupe na snagu su iste takve. Ali, drugo nesto bode oci svima: zasto Seselja nema da gostuje na televizijama. Pa, zar stvarno mislite da se Seselj ne bi vec pojavio u nekoj emisiji tipa Cirilice kada bi o tome mogao da odlucuje Milomir Maric. Ali, o tome ne odlucuje Maric, o tome odlucuje Alexander The Great koji se inace hvali slobodom medija, jer zaboga, u kojoj to zemlji premijer moze da bude izvredjan u programu uzivo.

Kobajagi nesto novo

pre 9 godina

Niti novo,niti interesantno.
On ima pasos koji vise ne vazi pa ne mogu ni da mu oduzmu.
Drugo, ako ne dobije novi i ako ga budu vracali u Hag nasilno (jer je rekao da se ne vraca) onda ce to morati da bude otmica lica bez dokumenata.

mhm

pre 9 godina

(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)


samo kad si ti meni sine skinuo ovcije odelo i krenuo u neke pozive u boj. Takvi kao ti su uglavnom negde daleko iza prve linije. kao sto rekoh, redovno pratim tvoje sovinisticke i fasirane ispade, od pljuvanje po jevrejima, preko borbe sa neistomisljenicima sugradjanima (citaj izdajnicima). pokusavao si da budes prikriven, ali ti ne ide, cim se Seki vratio odma u boj. Vazi, ali samo ako ti i tvoji drugari budete isli, a ne ko uvek mora neduzna boranija dok se vi lupate po grudima ko tarzani.

sasa

pre 9 godina

Vecu glupost odavno nisam procitao. Prvo tajno, kakve su ovo gluposti pa zar vam je ovo tajna. Drugo aneks uslovima, kakav aneks ? kojim uslovima? Pa jel te uslove neko potpisao da ce postovati? Ili je ovo neko napisao juce da se smire Hrvati i ostali. Ja koliko se secam Seselj rece da nikakve uslove ne prihvata tako da je ovo jos jedna nebuloza iz Haga.

Бојан Илић

pre 9 godina

@(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)

“Kletva uvijek čini klevetnika gorim, ali oklevetanog nikada.”Charles Caleb Colton
(master, 25. novembar 2014 20:02)

Браво за коментар!:-)
Само још да ми кажеш где је "клетва"?!

Alex

pre 9 godina

Ha, Ha, Ha, e jedva cekam da ga pozovu u Hag pa da ga privode ovi sto su nosili majice s njegovim likom I bili najblizi saradnici u "zajednickom zlocinackom poduhvatu."

razuma

pre 9 godina

ja bih bas voleo da cujem uzivo Seselja na televiziji sta on ima da kaze mozda nesto i nije rekao od ovoga jer nema gde da se CUJE a ne da citamo ! ima neka televizija da sme?

master

pre 9 godina

@(Бојан Илић, 25. novembar 2014 18:48)

“Kletva uvijek čini klevetnika gorim, ali oklevetanog nikada.”

Charles Caleb Colton

Ludi,zbunjeni,(ne)normalni

pre 9 godina

Znaci nista o zabrani javnih istupanja,obracanju medijima,drzanju politickih govora,mitinga i sl.
Zasto onda svi Srbiju krive,za nesto sto je Seselju dozvolio Haski tribunal?

boki

pre 9 godina

Ako ni zbog čega drugog čoveku treba dati poštovanja i makar malo prostora u medijima. Proveo je 12 godina u tamnici tribunala i vratio se sa ogromnom energijom.Vidi se stanje medija u Srbiji koje je katastofalno...
Ni jedna televizija ga nije pozvala makar na pola sata. Strašno.

ZORAN

pre 9 godina

Dakle, mogucnostima za idiotizme, podmetanja i laganje svake vrste vise nema granice. Danas su definitivno ukinute sudskom odlukom. Strah hvata svakog normalnog gradjanina.

odgovorite slinavi sega-mega botovi

pre 9 godina

Zasto Seselja nema ni u jednoj emisiji?? Zasto botovi??? Mnoge u Srbiji zanima sta ima da kaze, a ne da citamo tumacenja njegovih izjava iz Kurvira i ostalih toalet-tabloida! Sloboda medija, sta to bese? Vi znate samo za slobodu uvlacenja u rektum velikom vodji, kod nekih se ni pertle vise ne vide. Zato i volite mrak.

SRBOFIL

pre 9 godina

Gde ste sada svi vi koji ste tvrdili da je Šešelj oslobođen zahvaljujući nekakvim tobožnjih garancijama i zaslugom vlasti u Srbiji.
Gde se skrivate, oglasite se, izvinite se, dajte neki komentar.

PV

pre 9 godina

Klasično spinovanje. Umesto da ceo svet priča i da se kažnjavaju odgovorni za najduži pritvor i kršenje prava u istoriji, vodi se debata između EU, hrvatskih i srpskih vlasti, ko je kriv što je uopšte pušten na slobodu. Verovatno misle da treba kao grof Monte Hristo da bude zaboravljen u samici, da bi oni mogli da vladaju bez kritike. Kako samo jadno izgledaju naši duhoviti, lucidni, šmekerski voditelji tipa Ivanović, Marić, Papić koji dovode goste koji su u žiži javnosti i kontrolisano smišljaju fazone na račun vlasti, a njega ne smeju da pozovu u emisiju. Gledanost, rejting ništa ih ne zanima, samo da ne dobiju ćušku sa vrha.

mick

pre 9 godina

da mislite da ga vracate ne bi ga pustali. mozda ga eventualno pozovu da cuje presudu i da prebiju vreme sto je bio tamo cisto da ih ne tuzi i posle cao...

Sid

pre 9 godina

Vucicu, sta je sa tenderom za 100 zlatnih soljica u Elektrosrbiji Krraljevo, a sta sa tenderom za testosteron injekcije kojih nema duze od 8 meseci u slobodnoj prodaji!!!!

Никола

pre 9 godina

Волео бих да видим првог ХРАБРОГ новинара који ће се одважити да га позове у емисију. Изванредна шанса за новинарски Олимп.

Marija

pre 9 godina

Aktuelna vlast je zabranila bilo kakav interview u emisiji ili bilo koju vrstu njegovog izlaganja novinarima. Sve je pod kontrolom Vučića.

guja

pre 9 godina

A jel može da cepa AV Drugovenčanog Intergalaktičku Silu svih Reformi i Svega?
Kako je život nepredvidljiv. Počneš da navijaš za Šekija jer je AV totalno podileisao. Šeki postaje glas razuma, jer svi ćute. E, sad počinje rokenrola. I sad bi neko pičio u Švicu ili Norvešku da živi normalno, a ovde počinje da kuva k'o u svinjcu. Ova žurka ne sme da se propusti. Biće bolje nego u Altamontu na Rolaćima. Iz ove totalne budalaštine jednostavno mora da se izrodi nešto dobro. Ali ne za AV-a.

Bgd

pre 9 godina

Pa on i nema važeći pasoš. Zar ne? Otišao je iz zemlje kad Srbija nije imala pasoš
(kazandžija, 25. novembar 2014 19:19)

Da, e! Otiso u Hag iz SR Jugoslavije, prelezao je SCG i vratio se u Srbiju. Sa kakvim pasosem se on uopste vratio?

Zasto ne objavkjujete moje komentare

pre 9 godina

A ko moze da mu zabrani da ulazi u Rusku ambasadu i traziti azil?
Nek uradi to pa Hag nek se slika.
(Cika Ramadan, 25. novembar 2014 22:49)

O čika Ramadane,
Reci nešto novo. Tu ideju su imali i oni na Kosovu pa im Putin reče NJET

Mišo

pre 9 godina

@Marija.Gde s god Šešelj pojavio i šta je rekao , sredstva informisanja su objavila , što znači da tvrdnja da je sve pod kontrolom Vučića je zlonameran.

notar

pre 9 godina

"Haški tribunal obelodanio je danas poverljivi aneks o uslovima puštanja na privremenu slobodu optuženika Vojislava Šešelja"

Vidim kako je poverljiv..
(niko kao ja, 25. novembar 2014 18:50)

BIO JE poverljiv, sad je prestao da bude. U tome je poenta.

Milan Ostojić

pre 9 godina

Pa valjda je sa ovim uslovima prvo trebali da se upoznaju vlati u Beogradu , a ne sada te uslove koji su kako kažu bili poverljvi, javno objavljuju u sredstvima informisanja.