"Sumnjivi slučajevi u rukama MUP-a"

Beograd -- Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da je prosledio nadležnima nepravilnosti na koje je naišao i da su sumnjivi slučajevi i poslovanja sada u rukama MUP-a

Izvor: Danas, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. V: Galenika je gotovo uništena , ali nema kupca.
  (Miro Đokić, 1. septembar 2014 10:41)

  # Link komentara

 2. Nekada smo imali prilican broj jakih farmaceutskih kompanija a danas nam je ta grana industrije unistena , a imamo potencijala i strucnih ljudi da taj posao ipak iznesu kvalitetno .. zato drzava mora da se pozabavi ovim problemom
  (Marija, 1. septembar 2014 09:19)

  # Link komentara

 3. Ovde se decenijama pustaju u promet neregistrovani lekovi I postoji vrlo razgranata mreža švercera, lekara, pojedinih apoteka, policajaca i inspektora koji zatvaraju oči.

  ili možda ministar nije obavešten da pojedini lekari prepisuju neregistrovane lekove i upućuju pacijente u određene apoteke, a inspektori zanemaruju da se ti lekovi puštaju u promet i bez fiskalnog računa? Ako je tako onda bolje da ćuti i radi nešto drugo gde će biti koristan.
   (MvM, 1. septembar 2014 08:38)

  # Link komentara

 4. Godinama nam je drzava unistavana na ovakve opstepoznate kombinacije , cak smo dosli do situacije da je i zdravstvo iskorisceno za one najpodlije stvari , a na stetu svih gradjana koji koriste usluge zdravstvene zastite
  (Milos, 1. septembar 2014 08:16)

  # Link komentara

 5. KAKVA NEISTINA!!!!! Dodjite novinari u NIŠ i snimite šta je do sada uradjeno na novoj zgradi KC.Treba mnogo da se završi a još da se opremi,najmanje dve-3 godine ako rade muški. Sramota za ministra!!!
   (p, 1. septembar 2014 07:15)

  # Link komentara

 6. A na osnovu koje analize je potrebno da Torlak dobije strateškog partnera??? Torlak je ključni resurs nacije. To se ne prodaje. Ko to ne razume je ili budala ili korumirana džukela.
   (gavrilo, 1. septembar 2014 06:25)

  # Link komentara

 7. Hoce li odgovarati bivse rukovodstvo beogradske hitne pomoci i njihovi politicki mentori iz grada i ministarstva?Sumnjam.
  (pitanje, 1. septembar 2014 06:22)

  # Link komentara

 8. Hocete li,konacno,poceti nesto da radite?!Ko sta radi,samo jurite neke krivce,smanjujete plate,smanjujete radna mesta,zivite u proslosti!Sve vreme masete papirima o tome sta su radili ovi pre vas.I ko je odgovarao za nepravilnosti?Niko...Kada cemo vas da vidimo?!Dajte,pogurajte ovu drzavu napred!Obecavali ste i obecavali i sta sad?!Dajte te velike plate,dajte ta radna mesta,fabrike,preduzeca...Prestanite,vise da glumite policajce,dosadili ste!I ovaj Loncar...
   (Danina, 1. septembar 2014 01:06)

  # Link komentara

 9. U zdravstvu je bilo mnogo zloupotreba koje valja istraziti a zatim uspostaviti mehanizme i procedure koje ce dovesti do trnsparentnog i zakonitog postupanja
  (nekilaki, 1. septembar 2014 00:15)

  # Link komentara

 10. I ovaj, kao i koleginica i "dama" Zorana Mihajlović samo kmeči.

  A da počnete nešto da radite za promenu?

  Evo, daću vam ja jedan predlog, ne košta ništa a značiće nešto: zašto one mice ubice iz domova zdravlja, koje sede po šalterima i kradu Bogu dane ne rasporedite po bolnicama da pomognu koleginicama koje se ubiše od posla s teškim i vrlo često nepokretnim bolesnicima?

  Eto, krenite od onoga što ne košta ništa, a onda u sledećem mandatu, kad nešto naučite da radite, počnite da trošite pare na korisne stvari, ako vi uopšte umete na pravite razliku između korisnog i nekorisnog.
  (Sanja, 1. septembar 2014 00:10)

  # Link komentara

 11. Ko kaze da se Torlak unistava da bi ga neko kupio? meni se cini da je to slucaj sa Galenikom.
  (VV, 31. avgust 2014 23:46)

  # Link komentara

 12. Pa za nekog koga bije glas da je bio egzekutor zemunskog klana bitno
  je da sada bude sve po zakonu i bez nepravilnosti...
   (nugi, 31. avgust 2014 23:42)

  # Link komentara

 13. kakav si ti ministar.pa ti i tvoji samo nesto o aferama.pa da li znate nesto da napravite?onaj Djilas napravio most,skole,obdanista,domove zdravlja.ne volim djilasa,ali bato sta si ti i tvoji uspeli da stvorite.nista.samo lupetate gluposti i pravite makete i mlatite praznu slamu.sram da te bude.proci ce tvoje pa ces se cesati iza usiju.
   (mikica, 31. avgust 2014 23:36)

  # Link komentara

 14. zar su srbi tolikoi lopovi i prevaramti,,pa sve sto se uradi je neka mucka,,,sami smi krivi
  (,,, 31. avgust 2014 23:32)

  # Link komentara

 15. Vi ste Ministar zdravstva a ne MUPa ni pravosuđa. Za ime sveta ko o cemu ministri samo proveravaju i istražuju. Krenite i radite nešto konkretno. Niko više ne može da se leci u bolnicama dok ga hitna pomoc ne dovede.
  I u Africi je bolje.
  (+WWW, 31. avgust 2014 23:09)

  # Link komentara