Četvrtak, 17.07.2014.

21:04

Aleksandar Šapić prelazi u SNS?

Predsednik opštine Novi Beograd i funkcioner Demokratske stranke Aleksandar Šapić mogao bi da pređe u redove Srpske napredne stranke, piše Danas.

Izvor: Danas

Aleksandar Šapiæ prelazi u SNS? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

273 Komentari

Sortiraj po:

šteta

pre 9 godina

Multiplikacija žute štampe - prvo jedan medij spinuje lažnu vest a onda se ostali !paparaco" upecaju. Tako i somovi jurnu na "bućku"!

Surf

pre 9 godina

Sto se sporta tice tu je veoma dobar i medalja koliko je on osvojio je samo za pohvalu. Sto se politike tice, treba da je zaboravi a da ne masta o naprednjacima, daleko je on od te price.

RUZICA

pre 9 godina

@ (Čonka, 18. jul 2014 12:30)
Ovo je bruka za Ds kako se lako odricu svojih ljudi, tako su se odrekli i svih bivsih predsednika, pokojnog Djindjica i njegovu porodicu su potpuno zaboravili, zato su i pali na 6 %, a pasce i jos i ispod cenzusa cak. To je prava slika Ds-a,danas.

AKO - JEDNOM - VIDIS - MARIJU

pre 9 godina

Demokratska stranka je objektivno vec duzi period pustila niz vodu Aleksandra Sapic. Sva je sreca sto je bio vrhunski sportista, inace bi se vec davno udavio. Koliko vidim da je i on shvatio da vise nema nikakvu perspektivu kada je DS u pitanj. Takodje vidim da ima onih koji klazu da se stide sto su gradjani opstine Novi Beograd ciji je Aleksandar Sapic predsednik. Stvarno su cudne ove Demokrate da se veoma lako i brzo odricu svojih clanova. Covek jos nije ni presao oni ga se odrekli.

ЗаЗа

pre 9 godina

Takav sportista, šteta što je uplivao u pogrešan bazen... Sad neka se davi tu gde jeste, SNS mu neće pružiti ruku, ne uklapa se u njihove standarde.

CEDOMIR

pre 9 godina

Sapic je davno potonuo sa svojom politickom karijerom, I to cak I pre nego njegova stranka, I to onog famoznog trenutka kada je izgovorio Nambija.

Micko

pre 9 godina

Ocigledno neko zeli da narusi ugled SNS-u objavljivanjem ovakve vesti...Ma kakav Sapic, on je u zaboravu kao i stranka u kojoj je, i on nije potreban naprednjacima ... sad pokusava da dodje do medija preko ovakvih vesti kako bi mu se digao rejting...strasno!!!!

Aleksandar

pre 9 godina

Ima li kraja samoponižavanju ovoga čoveka?!Razumem da je "funkcija i fotelja"nešto što se lepi za stražnjicu,ali šta je previše-previše je!Sve ono što je u vaterpolu bio i ostao ovim će se srušiti zauvek!Jadno!!!

Zoe

pre 9 godina

Gde moze Sapic da napusti demokrate, pa on je tamo njima najmladji clan, medju naprednjake bi morao da se bori sa omladincima koji se stalno uclanjuju, a ovde nema konkurenciju.

Sapke

pre 9 godina

Aca naucio da menja dresove, kad je mogao 1991 da predje iz Partizana u Zvezdu, onda bi voleo i ovo. Pitanje je da li naprednjacima treba bastovan.

DexR

pre 9 godina

Do juče su naprednjaci pljuvali na Šapića a sada jedva čekam da vidim kako ga brane. U pravu je DS što ga nije branio. Ako je doktorat prepisan ne treba ga braniti.

boric

pre 9 godina

Sapic je bio jedan od nasih najboljih vaterpolista svih vremena , ali sto se tice politike definitivno je izabrao pogresnu stranu , mislim da nije trebao da se uplice u te vode ...............

Bojan

pre 9 godina

Plagijatori svih doktorata - Ujedinite se!
Svi plagijat-doktori u Jednoj Partiji!
Plagijat ili Partija - zašto odlučivati kad može i jedno i drugo!

Dragoljub

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan dokaz da ne treba mesati politiku i sport. Neuspeli pokusaj sportiste da se bavi politikom i to u taboru gde se najvise kralo. Sad je izgubio reputaciju pa bi jos da menja stranu, bezveze, nije mu to trebalo.

beogradjanka

pre 9 godina

Da to su ti politički ideali kojima teže i kojih se drže....i u koju veruju..... FUJ više sa ovima. Osladilo im se da muzu narod pa onda gaze sve principe... GROZNO

Komediograf

pre 9 godina

Puste zelje, pusti snovi. Siguran sam Sapic prelazi u ZNS, Zambijska napredna stranka, na mesto predsednika stranke, a u SNS iskreno mislim da ce tesko da predje.

andrej

pre 9 godina

Tačna vest, od dobro obaveštenog izvora sam čuo da mu je obećano mesto počasnog atašea za sport u prijateljskoj nam zemlji Nambiji.

Nenad

pre 9 godina

Ipak sportisti treba da ostanu u sferi svoje profesinoalne karijere posto se ona zavrsi, Sapic veliki sportista, a kao politicar mislim da ne pliva tako dobro kao sto je plivao u bazenu.

Bozidar

pre 9 godina

Koliko mogu da primetim ovakve vesti sluze samo za jedno, ali necemo sad u to. Ne bih me zacudilo da za par dana procitam vest da Djilas prelazi u SNS. Ali sasvim je ocekivano da imamo ovakve "pouzdane" informacije, obzirom na popularnost dr.mr.Sapica posle pokazivanja svojih plesnih sposobnosti.

Roxette

pre 9 godina

Valjda će Šapić jednog dana shvatiti da nije čovek za politiku, i da su ga slagali oni, koji su mu rekli da može da uspe kao političar.

Deksa

pre 9 godina

Bilo bi zbilja neverovatno da se ovo desi. Tesko je ocekivati da se jedan tabor napusta zbog drugog, jos ako se ima na umu da je Sapic jedan od velikih kritizera vlasti. Sve mi se cini da je rec o neplasiranim informacijam koje stete i Sapicu i Naprednoj stranci.

Bilja

pre 9 godina

Nadam se da neće biti mesta tu za njega. Pa on nije za politiku uopšte. I kako takav je bio "kadar" DS-a za predsednika opštine? A ovi koji su svoj i ugled stranke takvim kadrovima srozali načisto se čak i ne oglašavaju, veruju da će ostati njihov ili su i oni svesni da i SNS ima kriterijume gde se Gangule ne uklapa.

DWQXY

pre 9 godina

Kako i sam izvor informacije lista Danas kaže "mogao bi da pređe", tačno tako mogao bi on ali neće moći, jer za takve kao što je Šapić nema mesta u SNS. Do juče je pljuvao po SNS, bio ogorčeni protivnik ideja i reformi Vučića, ponosno stajao u vrhu DS, podržavao njihove ideje i politiku, a sada kada je DS shvatila da sa njim ništa nije dobila, i da im više nije potreban, on bi preplivao u SNS. On bi ali SNS nikako ne bi smela da sebi dozvoli takav blam.

Kz

pre 9 godina

Ma kako da ne. Treba da se proveri njegov doktorat i svih ostalih, a čim nešto zaškripi najlakše je odmah pretrčati u najjaču stranku. Čisto sumnjam da bi SNS prihvatio Šapića za svog člana.

Markoni

pre 9 godina

Zato sam i izasao iz DS. Tadic ga doveo, postavio na mesto predsednika Gradskog odbora, potom Sapic podrzao Djilasa koji ga je postavio za Gen seka stranke a onda dao ostavku posle 2 meseca. Umesto nesto da radi - plese sa "zvezdama"?!?! Geneza srozavanja DS-a, predsednici Gradskog odbora: Muskatirovic, Saper (stariji), Radoje Prica, Nenad Bogdanovic..... Gangula pa Balsa Bozovic! Toliko.

Branko Von Beca

pre 9 godina

Aha, a da li to znači da je i on politički sazreo posle tri dana razmišljanja, ili hoće samo da legalizuje doktorat, pitanje je sad... ;)

Zvezdan

pre 9 godina

Ma kakav Šapić i SNS, to nikako ne ide zajedno. Ovo su totalne budalaštine. Nema ništa od toga. Bilo bi glupo posle svega što je ovaj sportista izrekao o SNS-u.

Bojan

pre 9 godina

Haha kakva glupost! Ispašće da se stranke otimaju oko Gangule, velikog eksperta. Njega se stide i u DS koja nikada nije bila u težoj situaciji, pa ne vidim šansu da ga neko primi u SNS koja je ubedljivo najjača politička stranka u zemlji.

DRAGAN STOJNIC

pre 9 godina

Najgore od svega je sto Sapic zaista veruje u politiku Ds i kao da ne vidi da su oni unistili Srbiju ,smesno je kako je sebi napravio etiketu da je zuti i da saradjuje sa takvim ljudima.

miljanpravnik

pre 9 godina

:) :):) nisam citao tekst , nemam vise snage za gluposti, ali stvarno je rodjen za sns, to je taj profil....zatupasti lilihip....a ima i adekvatnu strucnu spremu :) :) :) bas sam se slatko nasmejao a procitao sam samo naslov!!!!

Slobodan

pre 9 godina

Posto su ga se njegovi odrekli, ovo su sada Sapiceve puste zelje da se nekao pokusa prebaciti u SNS i da opstane na vlasti, ali uzalud trosi energiju, jer od tog prelaska nema nista.

Višnjica

pre 9 godina

Ganguli očito nije dovoljna promocija preko Plesom do snova, već sad fura i fazon "i ja ću u SNS"! Sve mi to liči na neku daleku naučnu fantastiku! neverujem da im je baš i do njega nešto stalo!

Dedobarac

pre 9 godina

Mnogi na lokalu gledajući svoje interese prelaze u SNS, i pored činjenice da tu ima kvlaitetnih ljudi, koji mogu da spomognu radu na lokalu, ipak Šapić ne pripada u tu intelekturalnu elitu!

Dragoslav

pre 9 godina

Sapica su njegove demokrate pustile niz vodu, odnosno oko svih tih napada na vodece ljude iz SNS u vezi diploma, bio koleteralna steta i sada on posmatra reakcije na ovu njegovu izjavu, a reakcija je da nema nista od njegovog prelaska u SNS.

Pera ložač

pre 9 godina

Ja sam par puta pročitao njegovu izjavu i imam sasvim drugačije tumačenje od novinara koji je sastavio ovaj tekst. Ako pročitate, između redova, shvatićete da on, kao penzionisani vrhunski sportista, u stvari želi da pređe u PUPS gde za par godina može da preuzme stranku. Ujedno bi bio i najmlađi funkcioner navedene stranke koji je samostalno, bez pomoći roditelja, popunio pristupnicu. Ukoliko to ne uradi brzo postoji opasnost da ga preteknu praunuci današnjih PUPS-ovaca i tada bi šanse za napredovanje u stranci bile realno umanjene.
PS. Šapiću izvini što se našalih na tvoj račun, mislim da ovaj moj scenario ima više logike od teksta koji mi je poslužio kao inspiracija.

Ana

pre 9 godina

Da li je bio vrhunski sportista ili nije bio vrhunski sportista me savrseno ne zanima, jer me sport savrseno ne zanima i to je moje legitimno pravo. Takodje je moje legitimno pravo da ne zelim da mi zemlju, ili grad, ili opstinu vode ljudi koji ne umeju da sastave dve prostoprosirene recenice.

Vojin

pre 9 godina

To sto je Sapicu, kako je sam izjavio jedino posao predsednika Opstine Novi Beograd bitan, nece uopste uticati na SNS, kada bude preuzimala vlast i u ovoj opstini.

buga

pre 9 godina

Definitivno smo postali zemlja doktora, jos moj pijani komsija Leka ujdura da doktorira bicemo superiorna rasa. Maloga zeza dragstor Macan, kag god krene da doktorira na Megatreshu njegov pijani ortak Rozmir ga pozove na unuce i on zagine. Sapicu i Mico ako citate ovo dodjite u pomenuti dragstor da Ujdura doktorira, bio bi to lep gest, pride covek je strucan i uporan. Dok se ne urolja ne ustaje sa gajbe. Steta bi bilo da ovakav kapacitet ostane na osnovnom obrazovanju.

Milos

pre 9 godina

Bolje je bilo da ga pamtimo kao dobrog sportistu nego kao kvazi-politicara. Ja mogu da dam i desnu ruku i glavu da on kapaciteta za doktorat nema, a jos manje vremena i volje da se bavi naucnim radom. Ko je gledao njega u duelu sa Vukom Jeremicem, shvatice o cemu pricam, nije znao sta znaci OEBS (Organizacija za Evropsku Bezbednost i Saradnju), a mesa se u pitanje Kosova. Ma koliko neko voleo DS ili ne, ispravno su postupili kada su rekli da treba nezavisno telo da proveri doktorat njihovog clana, u ovom slucaju Sapica. Shvatam zasto zeli da predje u SNS-u, oni su na vrhuncu dok je opozicija prilicno slaba. Politicki populizam, svako gleda sta mu je u tom trenutku najbolje, tako i on.
U svakom slucaju, ako predje u SNS, ocekujem da ce se naprasno ispostaviti da je njegov doktorat validan, kako i da nije, covek ga je spremao u bazenu, dok je ronio, jednom rukom pisao, drugom drzao loptu...

rene dekart

pre 9 godina

@Ja mislim da je DS resio da se resi ovog "kadra" i da ga sad vuku po novinama, markirajuci ga kao ''prebeglicu'' ... A bio je najbolji vaterpolista...
(mislim, dakle postoim!, 17. jul 2014 22:48)


Slazem se sa tobom, DS je iz nekog razloga resio da se resi Sapica, a citajuci komentare vidi se da je sve pisano po direktivi,verovatno opet neke struje u DS se prepucavaju.Ne verujem da ce Sapic u SNS i najvaznije sta ce on u SNS-u, a najbolje bi mu bilo da se mane politike, jer mu ne ide najbolje, on dobro pliva u bazenu, ali DS je bazen sa ajkulama i tu tesko da moze da se bori.

Melenci

pre 9 godina

Nemanja,ja te razumem i podrzavam.Silni minusi su na tvoj komentar,ali bas te briga zato sto se sportiste Sapica tice potpuno si u pravu.Ko ne zna kakav je on vaterpolista bio mnogo je propustio u zivotu.Sapic je legenda vaterpola u svetskim razmerama.Sada takvog coveka bukvalno pljuvati nije u redu.Cak i ako je politika u pitanju.Ali kratka je nasa pamet u dobru,a duga u zlu,pa se pretvori u bes i mrznju....

deda MAŠAN

pre 9 godina

Nemojte deco njega ako za boga znate.Šta će vam nemoj da oduzimate demokratama i poslednji slamku spasa nemoj da im uzimate njihovog DR,neka njega kod njih.

Frodo

pre 9 godina

O ovom "doktoru" Šapiću i moralnoj gromadi neću trošiti reči, drugi su već rekli sasvim dovoljno. Ne znam ni koji je SNS-ov interes da sakuplja cubok i otpad iz drugih stranaka, ali to je njihova stvar koja me ne zanima jer nisam njihov glasač.

Ono što mi je mnogo neobično je to što je sada oko 11 sati uveče, ima 130 komentara na ovu vest, ali skoro se nijedan bot nije usudio da komentariše! Niko od njih nije pokušao čak ni nešto traljavo u stilu "Vučić pruža šansu svakome ko hoće da radi na obnovi Srbije i da bi nama bilo bolje".

Ma, ljudi moji, je li to moguće! Botovski komentari toliko zagađuju da je na ovom sajtu vest bez njih postala izuzetna retkost i pravo osveženje otkad je SNS pokrenuo svoj Internet odred botova.

Broj minusa jasno pokazuje da prate ovu vest, ali očigledno ne znaju kako da je komentarišu, pozitivno ili negativno jer im još nije stiglo uputstvo iz Centralne botovske uprave. Do juče su na svaki pomen Stefanovićevog plagijata odmah dizali dreku "A Šapić?! A Šapić?!" E, pa eve vam ga Šapić, pa uživajte!

Jack

pre 9 godina

Da li je moguće da nisi nigde pročitao da Nambija postoji i da ima konzulat u Beogradu? Pa ako nisi to čuo, onda bar ne prosipaj ovde bajate viceve.
(Gajdar, 17. jul 2014 22:41)


Stvarno? Care, daj adresu, idem da im odnesem gajbu piva, kao znak zahvalnosti sto postoje! I gde je tacno ta Nambija, posalji nam i mapu, osim adrese konzulata?

Ne glasm od kraja '80

pre 9 godina

Koja smo mi banana država, ne zna se ko koga, ko gde i ko kako, samo da si u toj vlasti a čim si malo eksponiraniji odmah kreću fraze kako su ti "bitne ideje, ljudi, dobrobit grada/opštine itd itd" a u stvari pravi razlog je moć i novac koji privlače na tu poziciju.
Iskreno, na neki način mislim da je "potisnuo" svo zlato koje je osvojio na pošten način! Srozal mi se "veličina" ovog čoveka u mojim očima

Silvester

pre 9 godina

Ovo ni Nusic ne bih mogao da smisli. Najveci umovi naseg naroda ne mogu da pariraju sa svojom mastom nasoj stvarnosti.
(Milos, 17. jul 2014 22:20)

Bravo Miloše, čak ni Domanović. Ni Monti Pajtoni. Ovo je čist satanizam. Znaš ono kad se sve što se smatra normalnim okrene naopačke.

dragan

pre 9 godina

Nije mu trebalo sve ovo izgleda da covek luta,kakav bre doktorat i politika,smesno je to, on je vrhunski sportista i tu je priznat...samo je pao u mojim ocima...

Duh vremena

pre 9 godina

Kada bi postojao bar jedan razlog da ovakva vest bude tacna,Sapic se nicim ne cini pozvanim u sferi odgovorne politike koju vlast trenutno vodi,a to sto ga se stranka ciji je clan odrice samo pokazuje kakvu besciljnu politiku vodi opozicija koja nas je svojom vlascu u proslosti i dovela u ovako losu situaciju.

preduzetnik

pre 9 godina

Auuuu kakav transfer, kao spasić u real, ili ognjenović u real, ili rambo petković u real, kuku nama, predlažem promenu imena u dr. Sns. Nambija., a diga je Mica dr?

malivuk

pre 9 godina

pa sto da ne predje kad je covek doktor nauka. i on mora da bira drustvo i da se druzi sa ostalim kolegama (citaj doktorima nauka). bravo za sns i predlazem da malo smanje sa disertacijama jer ce se ispostaviti na kraju da u stranci samo vucic nije dr, a ako im se on naljuti sve ce ih propitati za ocenu

NemanjaVac8

pre 9 godina

Nasla krpa zakrpu!
(haha, 17. jul 2014 21:59)
...
Aleksandar Šapić niti je krpa niti zakrpa. Aleksandar Šapić je jedan od najboljih vaterpolista svih vremena i zemlju je prezentovao u najboljem mogućem svetlu kroz celu svoju sportsku karijeru.Najbolji ni u pljuvanju u dalj ne može da bude krpa ili zakrpa. Pljuvanje Šapića bez osnova je klasična malograđanština. Kreitike na račun političkog delovanja Aleksandra Šapića mogu da razumem, ali njega zapravo niko i ne kritikuje za neke konkretne političke stvari. To je tragedija. Mnogi se utrkuju ko će bolje i jače da ga pljune i to onako seljački. Razumem kritike da neko misli da je pogrešio u nekim odlukama vezanim za politiku, ali omalovažavanje Šapićeve ličnosti, kao i drugih naših činjenično uspešnih ljudi koje svet priznaje kao takve, je dokaz primitivizma ovog naroda koji ništa ne ume da poštuje i ceni.

apolitican

pre 9 godina

Dobro,a gde ce doktor nauka ako ne u SNS? Nemam obicaj da pisem komentare,ali ovo je katastrofa. Sad kao neko ko je uvek glasao DS,zao mi je koga su sve imali u stranci.Znaci,picousti ih je sve kupio,samo im je cena razlicita. U principu su svi jeftini. bljak...

Vojvođanin

pre 9 godina

Kakav autogol sns i gos'n šapića, ako se može nazvati gospodinom. DS nije stao iza tebe prijatelju!? Pa jesi možda razmislio zašto nije stao iza tebe? Zato što je tvoj doktorat plagijat?? Svaka čast za DS što nije stao iza tvog plagijata, ovim potezom je dobio nekoliko novih glasača!!!

Milos

pre 9 godina

Vidite koliko ste smesni i jedni i drugi. Do skoro zario i palio sa Djilasom po Bg-u i u DS-u. Niste hteli Tadica pa ste glasali Djilasa a on doveo ovog lika (inace Djilasa je podrzala i Ruzica Djindjic, cisto da se ne zaboravi). Kada je Djido napustio kormilo Pajtic ima nove pastuve, pa zaboravlja na Sapica, a onda njega ceka rasirenih ruku SNS i da mu kaze: dodji sve ti je oprosteno bio si mlad i lud. Pa ce kao ovaj Martinovic iz SRS-a sto je proklinjao Vucica i Tomu, a sada je spreman za vodju i oci da iskopa da zauzme mesto u prvim SNS rovovima. Ovo ni Nusic ne bih mogao da smisli. Najveci umovi naseg naroda ne mogu da pariraju sa svojom mastom nasoj stvarnosti.

Habib

pre 9 godina

Burgiba, a ti znaš da je plagijat? Zašto ne sačekaš, kako to misliš da jedan sajt određuje sudbinu ljudi, na kome svako može da piše šta mu na um padne. Ako si ti demokrata, a ovako misliš i presuđuješ bez da išta znaš, srećan sam što nisam više član DS i što nikada neću više biti član nijedne stanke.

Gajdar

pre 9 godina

@Nikola Zemun
Da li je moguće da nisi nigde pročitao da Nambija postoji i da ima konzulat u Beogradu? Pa ako nisi to čuo, onda bar ne prosipaj ovde bajate viceve.

FromQ

pre 9 godina

To je sigurno prelomio pod sugestijama Ljilje Jovčić, njegove pomoćnice, ona je karijerista a i ona ima neke kombinacije (stručni radovi/specijalizacija) i sa Megatrendom.

mislim, dakle postoim!

pre 9 godina

Ja mislim da je DS resio da se resi ovog "kadra" i da ga sad vuku po novinama, markirajuci ga kao ''prebeglicu'' ... A bio je najbolji vaterpolista...

ljubitelj burleski

pre 9 godina

Ako je ova vest tačna zaslužuje da se lepo SNS odluči da ga ni pod razno SNS ne primi u svoje redove,,,zbog posvećenosti poslu,,.Da li je DS polagala dokrorat ili je to lični čin i,,poduhvat ,,bilo koga iz bilo koje stranke ,ili je politikanstvo toliki afrodizijak da mu se nemože odupreti ni jedan vaterpolista svetske klase u najboljim godinama svog života.Žalost božja na šta su pojedinci spali, i šta im je ,,domet,,.BLJAK.

Nikola

pre 9 godina

Iz Vikipedije:
"Каријера:
Након што је прошао све селекције у ВК Црвена звезда, Шапић је прешао у ВК Партизан децембра 1991, након што је затворен базен његовог претходног клуба на Новом Београду."

buki

pre 9 godina

I on kao i slicni ako predje to je verovatno zbog ideala i politickih ideja za koje se svi oni zalazu ...Bljak i Bljak po hiljadu puta za svu ovu bagru koja zivi i raste u nasem narodu.... Bljak.

snezana

pre 9 godina

Nije slučajno Novi Beograd dobio najveći bužet od svih beogradskih oština. Istina da se radi o najvećoj opštini, ali treba videti koliko je ovogodišnji budžet za Novi Beograd uvećan u odnosu na prošlogodišnji, dok je mnogim drugim opštinama znato smanjen. samo mi nije jasno kakoće SNS botovi prihvatiti Šapića kad im je on bio jedan od "jačih aduta" za ismevanje i urušvanje DS-e, dok su ga nazivali Gangulom i Nambijom?!

vox populi

pre 9 godina

Dakle, Šapić bi u SNS da ga Vučić štiti od ovih dosadne akademske javnosti koja ne voli plagijate. Au!!! Time narušava već ozbiljno narušen ugled SNS-a, koji, ako ga primi pod svoje okrilje, dobija još jedan autogol. DS je ispravno reagovao na vest o Šapićevom doktoratu.

igor

pre 9 godina

Probudjeni SNS botovi, pogledajte na minuse, cak na po pet sest komentara uzastopno daju isti broj minuseva, valjda neki im program sa kopi pejst, uglavnom daju 160 do 168 negativnih. Trebalo bi na Gigatrendu otvoriti novi smer-botovanje, a ko da 1000 botova dnevno, odmah da postane Doktor za botovanje.
Ajmo sad SNS, udri po minusu posto ima dva pozitivna i 150 negavinih komenatara za Sapica, ali sa Mega-giga trendom se ne moze nauciti vise od lupanja plus minus kao u drugom razredu osnovne. Ajmo sad udri, plus, minus, jos minus, minus, da pokazemo koliko smo jaki!!!

eto

pre 9 godina

samo dokazuju kakvi su politicari. da im je na prvom mestu licno napredovanje i zarada i da nikoga od njih nije briga za narod. prodali bi i dusu.

R. Marković

pre 9 godina

Očekivano. Drug druga nađe. Monolitan skup plagijatorskih doktora. {Mali, Stefanović, Gangula}. Ne znamo za mnoge druge iz SNS i SPS-a. Sve su us*ali i omalovažili. Prosto kada se kaže doktor nauka ljudi... Ne znaju ni za sramotu ni za obraz,... Šta čovek da kaže deci? Kupiću ti za rođendan doktorat.

ivan kostic

pre 9 godina

Iako ti je konkurencija velika ti si ipak,najjaci covek politicke scene Srbije.Bez ove informacije nisam mogao zaspati veceras.Tebe kad vidim odmah odvajam za novi TV na rate.ovaj stari je vec negde izmedju drugog i treceg sprata i privlaci ga gravitacija na beton.Ljudska i politicka gromado!Vidis li da se otimaju za tebe i jedni i drugi?Ne zna se koji te vise zele u svojim redovima.
Denise Sefiku treb'o si ti to jace!

Qe passa

pre 9 godina

So long suckers.................. i ovako nema više veze sa mozgom u ovoj zemlji ama baš ništa tutu rutu tuuu paloma i kao u Radovanu III svi će sa Vilotićima zauzeti sa njim svoj stan......... pa čak i da ovo nije istina ništa nije više nije važno jer prsli smo zar ne.

Lav

pre 9 godina

Njegov menadzer je potvrdio transfer, ali jos nisu dogovoreni uslovi obestecenja. Spekulise se da ce Sapic napustiti DS kao slobodan agent, nakon 6 sezona u kojima osvojio jedne izbore i dva puta bio proglasavan za MVP-a Novog Beograda.

dejan

pre 9 godina

Baš bi voleo da pređe, samo zbog botova koji će odjednom promeniti ploču... ali dobro, navikli su već da menjaju mišljenje kako se Vučiću ćefne.

Milos

pre 9 godina

sve na stranu, ima štošta da se kaže na ovu temu, ali 'odbornici slabo dolaze na sednice' u meni ovo budi neki bes, pošto se država raspada praktično, a oni su izabrani i plaćeni za taj posao na koji ni ne dolaze. Prava slika Srbije danas

nema sta, napredno radikalski

pre 9 godina

Kao da ne zna da ds nikada nije stao iza nekoga svog.
(Sapke, 17. jul 2014 21:08)
A sta mislis da li bi DS trebao da stane iza lznog doktorata, kao Vucic ?
Vi ste stvarno moralne gromade u svakom pogledu, nema sta.

Бојан Илић

pre 9 godina

Ajmo obraz Djon !
(Nasmejani, 17. jul 2014 21:26)

За поткивање!:-)
А до јуче "перјаница"....

Neko

pre 9 godina

Gangula, Gangula, a i SNS-ovci, terate me da glasam za demokrate posle jedno 6-7 godina pauze. On je nama upravo indirektno rekao da se STRANKA nije dovoljno zauzela da mu brani DOKTORAT koji, uzgred, i jeste plagirao. Znaci on i dalje ocekuje partokratiju. Te price da "Sve radi u interesu Novog Beograda" su glasan signal svima "Spasite me i vas sam, samo mi privilegije ne dirajte". Uzas zivi u kakvom drustvu zivimo. Ako SNS primi Gangulu u svoje redove, moze samo da ocekuje da ce da izgubi glasace, ili da ce makar da gurnu nas koji nismo izlazili do sada na drugu stranu ka DS-u. Zapravo ka bilo kome ko se protivi partokratiji drzave. Mozda Radule? Hm?

milan

pre 9 godina

Svojim "doktoratom" na Gigatrendu se preporucio za SNS, da se pridruzi drugarima sa faksa, Stefanovicu, Tomi,Sinisi Malom. Bice to veliki dobitak za DS da se oslobodi Gigatrendovaca, a i za SNS da upotpuni svoje redove i kompletira sastav sa laznim doktorantima.
Dok je imao veliku korist od Djilasa, "doktoru" Sapicu nista nije smetao DS, ali sada kada mu je ugrozena stolica, spreman je i on da krene "trbuhom za kruhom", tj. da i on da nastavi da omascuje brke kroz veliku platu predsednika opstine, putovanja i druge privilegije. Sramota je koliko se srozao jedan bivsi najbolji vaterpolista planete. Najpre je lazirao doktorat, sad planira zarad para da predje u SNS, sutra ce se opet vratiti u DS samo da bi sacuvao fotelju. Veliki plus za DS sto se ogradila od plagijatora Sapica, cime je stekla postovanje. Sapicu ce ovo biti velika mrlja jer ce ostati zapamceno "bio je veliki vaterpolista, ali je to posle ukaljao menjajuci poli.stranke samo zarad licnog bogacenja". E moj Sapicu..

ukinuti stranke

pre 9 godina

i onda treba verovati ljudima,menjaju stranke ko carape ,idelogoije menjaju zarad licne koristi.goran knezevic perjanica ds pa prelazi u sns,kako je to moguce ako se celu politicki karijeru borio za suprotne stavove.isto kao i ovaj.

sou program

pre 9 godina

Pa naravno da ce u SNS, tamo su plagijatori najcenjeniji.
Sad su botovi zbunjeni. Do juce su ga pljuvali, a sad moraju da ga hvale! Ni obraza, ni stida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Budi lopov, ne budi Bot, 17. jul 2014 21:08)

A ovi sto su ga do juce branili, oni ce da ga pljuju?

Budi lopov, ne budi Bot

pre 9 godina

Pa naravno da ce u SNS, tamo su plagijatori najcenjeniji.
Sad su botovi zbunjeni. Do juce su ga pljuvali, a sad moraju da ga hvale! Ni obraza, ni stida.

Novosadjanin

pre 9 godina

On nezadovoljan? On?

JA sam nezadovoljan i reakcijom DS koja je morala istog momenta da opere ruke od tog ociglednog plagijata, a nije, i time dodatno sebi urusila ugled (ako je to moguce).

Jos gora je reakcije SNSa u slucaju doktorata Sinise Malog.

Madre mia, ovde se mora sazivati komisija da bi se dokazalo da je 2+2=4.

GuyFawkes

pre 9 godina

Gangula style... Nije lako kvalifikovati se za pristupanje takvom trustu mozgova/mr/dr/prim sci. Prvo treba zavrsiti neki od akreditovanih univerziteta,po mogustvu na nekoj livadi,ili koji ima opskurnog dekana. Zatim zavrsiti dr studije,ili makar magistrirati,ali pod uslovom da je rad plagijat,a da u ispitnoj komisiji sede clanovi sa zagubljenim disertacijama. At last,but not at least, bitno je ne razmisljati svojom glavom,jer od mnogo misljenja hoce ista i da zaboli,a to,je li,nije ni lepo ni prijatno... A onda ce premijer svojim bespostednim zalaganjem i velikom drzavnickom mudroscu opet da... Slaze.

Miki

pre 9 godina

Covek izgleda bolje pliva u politici nego nekad dok je bio aktivan vaterpolista.Jedina razlika je sto je tada plivao za Srbilju a sada izgleda samo za sebe.A sto se tice doktorata on sam zna dali je doktor nauka ili nije a papir je nevazan za pravog naucnika .Naprimer Tesla Nikola kazu nije to bio a da nije bilo njega ovaj svet bi bio mnogo drugaciji pa i sama nauka naprimer elektrotehnika.Mada bi to bilo i sa nekimasrodnim.

Intelektualac

pre 9 godina

Stidim se sto sam gradjanin opstine ciji je ovaj covek predsednik. Neka ostane u stranci koja ga je, rugajuci se obrazovanim gradjanima tu i dovela.

sportsman

pre 9 godina

Samo im on jos fali za kolekciju falcifikatora. Vidi covek ako si u vladajucoj stranci sve mozes i sve ti je oprosteno. Mozes da kazes i falcifikujes, i na sve to moze samo tamo neki dekan da kaze da si nevesto koristi nejasnu literaturu. Ne zaboravimo da je Toma Nilolic u rekordnom roku zavrsio faks i master, a da ga niko sem tog profesora nije video na faksu. Po Bolonji inace ne smete da odsustvujete sa predavanja vise od 10%. A na vezbama morate obavezno pridustvovati. Kako li je carobnjak Toma uspeo sve to da postigne i svakodnevno bude u skupstini.

Vladica

pre 9 godina

Svaka cast gospodinu Aleksandru Vucicu, vidi se da zna da primeti i na jednom mestu okupi sve kvalitetne ljude. Svojim nesebicnim zalaganjem a i zalaganjem ovih ljudi, Srbija mora krenuti u reforme i veoma brzo cemo osetiti boljitak u svim sferama zivota.
Jos jednom, sve pohvale za ovaj potez i samo napred!!!

ab

pre 9 godina

Postici ce nekoliko efekata :
- doktorat ce mu nostrificirati Megatrend,
- zavolece ga i Kurir,
- vaterpolisti ce ga predloziti za nacionalnu penziju,
- golubari ce ga primiti u svoj savez jer su na ceni golubovi prevrtaci.
- nece vise morati farbati jaja samo u zuto.( Sve ovo mozda bude a mozda i ne bude. Ko zna ?)

...

pre 9 godina

I, molim vas, nemojte više da govorite za političku scenu Srbije da je cirkus, prevazilaze sve okvire istog. Da plačemo ili da se se smejemo?! Oni guraju po svome.

Budi lopov, ne budi Bot

pre 9 godina

Pa naravno da ce u SNS, tamo su plagijatori najcenjeniji.
Sad su botovi zbunjeni. Do juce su ga pljuvali, a sad moraju da ga hvale! Ni obraza, ni stida.

Intelektualac

pre 9 godina

Stidim se sto sam gradjanin opstine ciji je ovaj covek predsednik. Neka ostane u stranci koja ga je, rugajuci se obrazovanim gradjanima tu i dovela.

nema sta, napredno radikalski

pre 9 godina

Kao da ne zna da ds nikada nije stao iza nekoga svog.
(Sapke, 17. jul 2014 21:08)
A sta mislis da li bi DS trebao da stane iza lznog doktorata, kao Vucic ?
Vi ste stvarno moralne gromade u svakom pogledu, nema sta.

Neko

pre 9 godina

Gangula, Gangula, a i SNS-ovci, terate me da glasam za demokrate posle jedno 6-7 godina pauze. On je nama upravo indirektno rekao da se STRANKA nije dovoljno zauzela da mu brani DOKTORAT koji, uzgred, i jeste plagirao. Znaci on i dalje ocekuje partokratiju. Te price da "Sve radi u interesu Novog Beograda" su glasan signal svima "Spasite me i vas sam, samo mi privilegije ne dirajte". Uzas zivi u kakvom drustvu zivimo. Ako SNS primi Gangulu u svoje redove, moze samo da ocekuje da ce da izgubi glasace, ili da ce makar da gurnu nas koji nismo izlazili do sada na drugu stranu ka DS-u. Zapravo ka bilo kome ko se protivi partokratiji drzave. Mozda Radule? Hm?

sou program

pre 9 godina

Pa naravno da ce u SNS, tamo su plagijatori najcenjeniji.
Sad su botovi zbunjeni. Do juce su ga pljuvali, a sad moraju da ga hvale! Ni obraza, ni stida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Budi lopov, ne budi Bot, 17. jul 2014 21:08)

A ovi sto su ga do juce branili, oni ce da ga pljuju?

Lav

pre 9 godina

Njegov menadzer je potvrdio transfer, ali jos nisu dogovoreni uslovi obestecenja. Spekulise se da ce Sapic napustiti DS kao slobodan agent, nakon 6 sezona u kojima osvojio jedne izbore i dva puta bio proglasavan za MVP-a Novog Beograda.

Novosadjanin

pre 9 godina

On nezadovoljan? On?

JA sam nezadovoljan i reakcijom DS koja je morala istog momenta da opere ruke od tog ociglednog plagijata, a nije, i time dodatno sebi urusila ugled (ako je to moguce).

Jos gora je reakcije SNSa u slucaju doktorata Sinise Malog.

Madre mia, ovde se mora sazivati komisija da bi se dokazalo da je 2+2=4.

mislim, dakle postoim!

pre 9 godina

Ja mislim da je DS resio da se resi ovog "kadra" i da ga sad vuku po novinama, markirajuci ga kao ''prebeglicu'' ... A bio je najbolji vaterpolista...

ljubitelj burleski

pre 9 godina

Ako je ova vest tačna zaslužuje da se lepo SNS odluči da ga ni pod razno SNS ne primi u svoje redove,,,zbog posvećenosti poslu,,.Da li je DS polagala dokrorat ili je to lični čin i,,poduhvat ,,bilo koga iz bilo koje stranke ,ili je politikanstvo toliki afrodizijak da mu se nemože odupreti ni jedan vaterpolista svetske klase u najboljim godinama svog života.Žalost božja na šta su pojedinci spali, i šta im je ,,domet,,.BLJAK.

Bojan

pre 9 godina

Plagijatori svih doktorata - Ujedinite se!
Svi plagijat-doktori u Jednoj Partiji!
Plagijat ili Partija - zašto odlučivati kad može i jedno i drugo!

andrej

pre 9 godina

Tačna vest, od dobro obaveštenog izvora sam čuo da mu je obećano mesto počasnog atašea za sport u prijateljskoj nam zemlji Nambiji.

Habib

pre 9 godina

Burgiba, a ti znaš da je plagijat? Zašto ne sačekaš, kako to misliš da jedan sajt određuje sudbinu ljudi, na kome svako može da piše šta mu na um padne. Ako si ti demokrata, a ovako misliš i presuđuješ bez da išta znaš, srećan sam što nisam više član DS i što nikada neću više biti član nijedne stanke.

Markoni

pre 9 godina

Zato sam i izasao iz DS. Tadic ga doveo, postavio na mesto predsednika Gradskog odbora, potom Sapic podrzao Djilasa koji ga je postavio za Gen seka stranke a onda dao ostavku posle 2 meseca. Umesto nesto da radi - plese sa "zvezdama"?!?! Geneza srozavanja DS-a, predsednici Gradskog odbora: Muskatirovic, Saper (stariji), Radoje Prica, Nenad Bogdanovic..... Gangula pa Balsa Bozovic! Toliko.

Roxette

pre 9 godina

Valjda će Šapić jednog dana shvatiti da nije čovek za politiku, i da su ga slagali oni, koji su mu rekli da može da uspe kao političar.

ivan kostic

pre 9 godina

Iako ti je konkurencija velika ti si ipak,najjaci covek politicke scene Srbije.Bez ove informacije nisam mogao zaspati veceras.Tebe kad vidim odmah odvajam za novi TV na rate.ovaj stari je vec negde izmedju drugog i treceg sprata i privlaci ga gravitacija na beton.Ljudska i politicka gromado!Vidis li da se otimaju za tebe i jedni i drugi?Ne zna se koji te vise zele u svojim redovima.
Denise Sefiku treb'o si ti to jace!

rene dekart

pre 9 godina

@Ja mislim da je DS resio da se resi ovog "kadra" i da ga sad vuku po novinama, markirajuci ga kao ''prebeglicu'' ... A bio je najbolji vaterpolista...
(mislim, dakle postoim!, 17. jul 2014 22:48)


Slazem se sa tobom, DS je iz nekog razloga resio da se resi Sapica, a citajuci komentare vidi se da je sve pisano po direktivi,verovatno opet neke struje u DS se prepucavaju.Ne verujem da ce Sapic u SNS i najvaznije sta ce on u SNS-u, a najbolje bi mu bilo da se mane politike, jer mu ne ide najbolje, on dobro pliva u bazenu, ali DS je bazen sa ajkulama i tu tesko da moze da se bori.

boric

pre 9 godina

Sapic je bio jedan od nasih najboljih vaterpolista svih vremena , ali sto se tice politike definitivno je izabrao pogresnu stranu , mislim da nije trebao da se uplice u te vode ...............

Nenad

pre 9 godina

Ipak sportisti treba da ostanu u sferi svoje profesinoalne karijere posto se ona zavrsi, Sapic veliki sportista, a kao politicar mislim da ne pliva tako dobro kao sto je plivao u bazenu.

AKO - JEDNOM - VIDIS - MARIJU

pre 9 godina

Demokratska stranka je objektivno vec duzi period pustila niz vodu Aleksandra Sapic. Sva je sreca sto je bio vrhunski sportista, inace bi se vec davno udavio. Koliko vidim da je i on shvatio da vise nema nikakvu perspektivu kada je DS u pitanj. Takodje vidim da ima onih koji klazu da se stide sto su gradjani opstine Novi Beograd ciji je Aleksandar Sapic predsednik. Stvarno su cudne ove Demokrate da se veoma lako i brzo odricu svojih clanova. Covek jos nije ni presao oni ga se odrekli.

Duh vremena

pre 9 godina

Kada bi postojao bar jedan razlog da ovakva vest bude tacna,Sapic se nicim ne cini pozvanim u sferi odgovorne politike koju vlast trenutno vodi,a to sto ga se stranka ciji je clan odrice samo pokazuje kakvu besciljnu politiku vodi opozicija koja nas je svojom vlascu u proslosti i dovela u ovako losu situaciju.

ЗаЗа

pre 9 godina

Takav sportista, šteta što je uplivao u pogrešan bazen... Sad neka se davi tu gde jeste, SNS mu neće pružiti ruku, ne uklapa se u njihove standarde.

Surf

pre 9 godina

Sto se sporta tice tu je veoma dobar i medalja koliko je on osvojio je samo za pohvalu. Sto se politike tice, treba da je zaboravi a da ne masta o naprednjacima, daleko je on od te price.

Komediograf

pre 9 godina

Puste zelje, pusti snovi. Siguran sam Sapic prelazi u ZNS, Zambijska napredna stranka, na mesto predsednika stranke, a u SNS iskreno mislim da ce tesko da predje.

Slobodan

pre 9 godina

Posto su ga se njegovi odrekli, ovo su sada Sapiceve puste zelje da se nekao pokusa prebaciti u SNS i da opstane na vlasti, ali uzalud trosi energiju, jer od tog prelaska nema nista.

Bozidar

pre 9 godina

Koliko mogu da primetim ovakve vesti sluze samo za jedno, ali necemo sad u to. Ne bih me zacudilo da za par dana procitam vest da Djilas prelazi u SNS. Ali sasvim je ocekivano da imamo ovakve "pouzdane" informacije, obzirom na popularnost dr.mr.Sapica posle pokazivanja svojih plesnih sposobnosti.

Dragoljub

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan dokaz da ne treba mesati politiku i sport. Neuspeli pokusaj sportiste da se bavi politikom i to u taboru gde se najvise kralo. Sad je izgubio reputaciju pa bi jos da menja stranu, bezveze, nije mu to trebalo.

CEDOMIR

pre 9 godina

Sapic je davno potonuo sa svojom politickom karijerom, I to cak I pre nego njegova stranka, I to onog famoznog trenutka kada je izgovorio Nambija.

deda MAŠAN

pre 9 godina

Nemojte deco njega ako za boga znate.Šta će vam nemoj da oduzimate demokratama i poslednji slamku spasa nemoj da im uzimate njihovog DR,neka njega kod njih.

Vojin

pre 9 godina

To sto je Sapicu, kako je sam izjavio jedino posao predsednika Opstine Novi Beograd bitan, nece uopste uticati na SNS, kada bude preuzimala vlast i u ovoj opstini.

Ana

pre 9 godina

Da li je bio vrhunski sportista ili nije bio vrhunski sportista me savrseno ne zanima, jer me sport savrseno ne zanima i to je moje legitimno pravo. Takodje je moje legitimno pravo da ne zelim da mi zemlju, ili grad, ili opstinu vode ljudi koji ne umeju da sastave dve prostoprosirene recenice.

DWQXY

pre 9 godina

Kako i sam izvor informacije lista Danas kaže "mogao bi da pređe", tačno tako mogao bi on ali neće moći, jer za takve kao što je Šapić nema mesta u SNS. Do juče je pljuvao po SNS, bio ogorčeni protivnik ideja i reformi Vučića, ponosno stajao u vrhu DS, podržavao njihove ideje i politiku, a sada kada je DS shvatila da sa njim ništa nije dobila, i da im više nije potreban, on bi preplivao u SNS. On bi ali SNS nikako ne bi smela da sebi dozvoli takav blam.

Deksa

pre 9 godina

Bilo bi zbilja neverovatno da se ovo desi. Tesko je ocekivati da se jedan tabor napusta zbog drugog, jos ako se ima na umu da je Sapic jedan od velikih kritizera vlasti. Sve mi se cini da je rec o neplasiranim informacijam koje stete i Sapicu i Naprednoj stranci.

Micko

pre 9 godina

Ocigledno neko zeli da narusi ugled SNS-u objavljivanjem ovakve vesti...Ma kakav Sapic, on je u zaboravu kao i stranka u kojoj je, i on nije potreban naprednjacima ... sad pokusava da dodje do medija preko ovakvih vesti kako bi mu se digao rejting...strasno!!!!

Višnjica

pre 9 godina

Ganguli očito nije dovoljna promocija preko Plesom do snova, već sad fura i fazon "i ja ću u SNS"! Sve mi to liči na neku daleku naučnu fantastiku! neverujem da im je baš i do njega nešto stalo!

Bojan

pre 9 godina

Haha kakva glupost! Ispašće da se stranke otimaju oko Gangule, velikog eksperta. Njega se stide i u DS koja nikada nije bila u težoj situaciji, pa ne vidim šansu da ga neko primi u SNS koja je ubedljivo najjača politička stranka u zemlji.

Zvezdan

pre 9 godina

Ma kakav Šapić i SNS, to nikako ne ide zajedno. Ovo su totalne budalaštine. Nema ništa od toga. Bilo bi glupo posle svega što je ovaj sportista izrekao o SNS-u.

Bilja

pre 9 godina

Nadam se da neće biti mesta tu za njega. Pa on nije za politiku uopšte. I kako takav je bio "kadar" DS-a za predsednika opštine? A ovi koji su svoj i ugled stranke takvim kadrovima srozali načisto se čak i ne oglašavaju, veruju da će ostati njihov ili su i oni svesni da i SNS ima kriterijume gde se Gangule ne uklapa.

Dragoslav

pre 9 godina

Sapica su njegove demokrate pustile niz vodu, odnosno oko svih tih napada na vodece ljude iz SNS u vezi diploma, bio koleteralna steta i sada on posmatra reakcije na ovu njegovu izjavu, a reakcija je da nema nista od njegovog prelaska u SNS.

Dedobarac

pre 9 godina

Mnogi na lokalu gledajući svoje interese prelaze u SNS, i pored činjenice da tu ima kvlaitetnih ljudi, koji mogu da spomognu radu na lokalu, ipak Šapić ne pripada u tu intelekturalnu elitu!

DRAGAN STOJNIC

pre 9 godina

Najgore od svega je sto Sapic zaista veruje u politiku Ds i kao da ne vidi da su oni unistili Srbiju ,smesno je kako je sebi napravio etiketu da je zuti i da saradjuje sa takvim ljudima.

Sapke

pre 9 godina

Aca naucio da menja dresove, kad je mogao 1991 da predje iz Partizana u Zvezdu, onda bi voleo i ovo. Pitanje je da li naprednjacima treba bastovan.

...

pre 9 godina

I, molim vas, nemojte više da govorite za političku scenu Srbije da je cirkus, prevazilaze sve okvire istog. Da plačemo ili da se se smejemo?! Oni guraju po svome.

milan

pre 9 godina

Svojim "doktoratom" na Gigatrendu se preporucio za SNS, da se pridruzi drugarima sa faksa, Stefanovicu, Tomi,Sinisi Malom. Bice to veliki dobitak za DS da se oslobodi Gigatrendovaca, a i za SNS da upotpuni svoje redove i kompletira sastav sa laznim doktorantima.
Dok je imao veliku korist od Djilasa, "doktoru" Sapicu nista nije smetao DS, ali sada kada mu je ugrozena stolica, spreman je i on da krene "trbuhom za kruhom", tj. da i on da nastavi da omascuje brke kroz veliku platu predsednika opstine, putovanja i druge privilegije. Sramota je koliko se srozao jedan bivsi najbolji vaterpolista planete. Najpre je lazirao doktorat, sad planira zarad para da predje u SNS, sutra ce se opet vratiti u DS samo da bi sacuvao fotelju. Veliki plus za DS sto se ogradila od plagijatora Sapica, cime je stekla postovanje. Sapicu ce ovo biti velika mrlja jer ce ostati zapamceno "bio je veliki vaterpolista, ali je to posle ukaljao menjajuci poli.stranke samo zarad licnog bogacenja". E moj Sapicu..

Milos

pre 9 godina

sve na stranu, ima štošta da se kaže na ovu temu, ali 'odbornici slabo dolaze na sednice' u meni ovo budi neki bes, pošto se država raspada praktično, a oni su izabrani i plaćeni za taj posao na koji ni ne dolaze. Prava slika Srbije danas

Gajdar

pre 9 godina

@Nikola Zemun
Da li je moguće da nisi nigde pročitao da Nambija postoji i da ima konzulat u Beogradu? Pa ako nisi to čuo, onda bar ne prosipaj ovde bajate viceve.

Pera ložač

pre 9 godina

Ja sam par puta pročitao njegovu izjavu i imam sasvim drugačije tumačenje od novinara koji je sastavio ovaj tekst. Ako pročitate, između redova, shvatićete da on, kao penzionisani vrhunski sportista, u stvari želi da pređe u PUPS gde za par godina može da preuzme stranku. Ujedno bi bio i najmlađi funkcioner navedene stranke koji je samostalno, bez pomoći roditelja, popunio pristupnicu. Ukoliko to ne uradi brzo postoji opasnost da ga preteknu praunuci današnjih PUPS-ovaca i tada bi šanse za napredovanje u stranci bile realno umanjene.
PS. Šapiću izvini što se našalih na tvoj račun, mislim da ovaj moj scenario ima više logike od teksta koji mi je poslužio kao inspiracija.

dragan

pre 9 godina

Nije mu trebalo sve ovo izgleda da covek luta,kakav bre doktorat i politika,smesno je to, on je vrhunski sportista i tu je priznat...samo je pao u mojim ocima...

igor

pre 9 godina

Probudjeni SNS botovi, pogledajte na minuse, cak na po pet sest komentara uzastopno daju isti broj minuseva, valjda neki im program sa kopi pejst, uglavnom daju 160 do 168 negativnih. Trebalo bi na Gigatrendu otvoriti novi smer-botovanje, a ko da 1000 botova dnevno, odmah da postane Doktor za botovanje.
Ajmo sad SNS, udri po minusu posto ima dva pozitivna i 150 negavinih komenatara za Sapica, ali sa Mega-giga trendom se ne moze nauciti vise od lupanja plus minus kao u drugom razredu osnovne. Ajmo sad udri, plus, minus, jos minus, minus, da pokazemo koliko smo jaki!!!

malivuk

pre 9 godina

pa sto da ne predje kad je covek doktor nauka. i on mora da bira drustvo i da se druzi sa ostalim kolegama (citaj doktorima nauka). bravo za sns i predlazem da malo smanje sa disertacijama jer ce se ispostaviti na kraju da u stranci samo vucic nije dr, a ako im se on naljuti sve ce ih propitati za ocenu

Zoe

pre 9 godina

Gde moze Sapic da napusti demokrate, pa on je tamo njima najmladji clan, medju naprednjake bi morao da se bori sa omladincima koji se stalno uclanjuju, a ovde nema konkurenciju.

ab

pre 9 godina

Postici ce nekoliko efekata :
- doktorat ce mu nostrificirati Megatrend,
- zavolece ga i Kurir,
- vaterpolisti ce ga predloziti za nacionalnu penziju,
- golubari ce ga primiti u svoj savez jer su na ceni golubovi prevrtaci.
- nece vise morati farbati jaja samo u zuto.( Sve ovo mozda bude a mozda i ne bude. Ko zna ?)

Vojvođanin

pre 9 godina

Kakav autogol sns i gos'n šapića, ako se može nazvati gospodinom. DS nije stao iza tebe prijatelju!? Pa jesi možda razmislio zašto nije stao iza tebe? Zato što je tvoj doktorat plagijat?? Svaka čast za DS što nije stao iza tvog plagijata, ovim potezom je dobio nekoliko novih glasača!!!

dejan

pre 9 godina

Baš bi voleo da pređe, samo zbog botova koji će odjednom promeniti ploču... ali dobro, navikli su već da menjaju mišljenje kako se Vučiću ćefne.

Бојан Илић

pre 9 godina

Ajmo obraz Djon !
(Nasmejani, 17. jul 2014 21:26)

За поткивање!:-)
А до јуче "перјаница"....

Jack

pre 9 godina

Da li je moguće da nisi nigde pročitao da Nambija postoji i da ima konzulat u Beogradu? Pa ako nisi to čuo, onda bar ne prosipaj ovde bajate viceve.
(Gajdar, 17. jul 2014 22:41)


Stvarno? Care, daj adresu, idem da im odnesem gajbu piva, kao znak zahvalnosti sto postoje! I gde je tacno ta Nambija, posalji nam i mapu, osim adrese konzulata?

Milos

pre 9 godina

Vidite koliko ste smesni i jedni i drugi. Do skoro zario i palio sa Djilasom po Bg-u i u DS-u. Niste hteli Tadica pa ste glasali Djilasa a on doveo ovog lika (inace Djilasa je podrzala i Ruzica Djindjic, cisto da se ne zaboravi). Kada je Djido napustio kormilo Pajtic ima nove pastuve, pa zaboravlja na Sapica, a onda njega ceka rasirenih ruku SNS i da mu kaze: dodji sve ti je oprosteno bio si mlad i lud. Pa ce kao ovaj Martinovic iz SRS-a sto je proklinjao Vucica i Tomu, a sada je spreman za vodju i oci da iskopa da zauzme mesto u prvim SNS rovovima. Ovo ni Nusic ne bih mogao da smisli. Najveci umovi naseg naroda ne mogu da pariraju sa svojom mastom nasoj stvarnosti.

sportsman

pre 9 godina

Samo im on jos fali za kolekciju falcifikatora. Vidi covek ako si u vladajucoj stranci sve mozes i sve ti je oprosteno. Mozes da kazes i falcifikujes, i na sve to moze samo tamo neki dekan da kaze da si nevesto koristi nejasnu literaturu. Ne zaboravimo da je Toma Nilolic u rekordnom roku zavrsio faks i master, a da ga niko sem tog profesora nije video na faksu. Po Bolonji inace ne smete da odsustvujete sa predavanja vise od 10%. A na vezbama morate obavezno pridustvovati. Kako li je carobnjak Toma uspeo sve to da postigne i svakodnevno bude u skupstini.

vox populi

pre 9 godina

Dakle, Šapić bi u SNS da ga Vučić štiti od ovih dosadne akademske javnosti koja ne voli plagijate. Au!!! Time narušava već ozbiljno narušen ugled SNS-a, koji, ako ga primi pod svoje okrilje, dobija još jedan autogol. DS je ispravno reagovao na vest o Šapićevom doktoratu.

preduzetnik

pre 9 godina

Auuuu kakav transfer, kao spasić u real, ili ognjenović u real, ili rambo petković u real, kuku nama, predlažem promenu imena u dr. Sns. Nambija., a diga je Mica dr?

R. Marković

pre 9 godina

Očekivano. Drug druga nađe. Monolitan skup plagijatorskih doktora. {Mali, Stefanović, Gangula}. Ne znamo za mnoge druge iz SNS i SPS-a. Sve su us*ali i omalovažili. Prosto kada se kaže doktor nauka ljudi... Ne znaju ni za sramotu ni za obraz,... Šta čovek da kaže deci? Kupiću ti za rođendan doktorat.

Frodo

pre 9 godina

O ovom "doktoru" Šapiću i moralnoj gromadi neću trošiti reči, drugi su već rekli sasvim dovoljno. Ne znam ni koji je SNS-ov interes da sakuplja cubok i otpad iz drugih stranaka, ali to je njihova stvar koja me ne zanima jer nisam njihov glasač.

Ono što mi je mnogo neobično je to što je sada oko 11 sati uveče, ima 130 komentara na ovu vest, ali skoro se nijedan bot nije usudio da komentariše! Niko od njih nije pokušao čak ni nešto traljavo u stilu "Vučić pruža šansu svakome ko hoće da radi na obnovi Srbije i da bi nama bilo bolje".

Ma, ljudi moji, je li to moguće! Botovski komentari toliko zagađuju da je na ovom sajtu vest bez njih postala izuzetna retkost i pravo osveženje otkad je SNS pokrenuo svoj Internet odred botova.

Broj minusa jasno pokazuje da prate ovu vest, ali očigledno ne znaju kako da je komentarišu, pozitivno ili negativno jer im još nije stiglo uputstvo iz Centralne botovske uprave. Do juče su na svaki pomen Stefanovićevog plagijata odmah dizali dreku "A Šapić?! A Šapić?!" E, pa eve vam ga Šapić, pa uživajte!

DexR

pre 9 godina

Do juče su naprednjaci pljuvali na Šapića a sada jedva čekam da vidim kako ga brane. U pravu je DS što ga nije branio. Ako je doktorat prepisan ne treba ga braniti.

apolitican

pre 9 godina

Dobro,a gde ce doktor nauka ako ne u SNS? Nemam obicaj da pisem komentare,ali ovo je katastrofa. Sad kao neko ko je uvek glasao DS,zao mi je koga su sve imali u stranci.Znaci,picousti ih je sve kupio,samo im je cena razlicita. U principu su svi jeftini. bljak...

snezana

pre 9 godina

Nije slučajno Novi Beograd dobio najveći bužet od svih beogradskih oština. Istina da se radi o najvećoj opštini, ali treba videti koliko je ovogodišnji budžet za Novi Beograd uvećan u odnosu na prošlogodišnji, dok je mnogim drugim opštinama znato smanjen. samo mi nije jasno kakoće SNS botovi prihvatiti Šapića kad im je on bio jedan od "jačih aduta" za ismevanje i urušvanje DS-e, dok su ga nazivali Gangulom i Nambijom?!

Vladica

pre 9 godina

Svaka cast gospodinu Aleksandru Vucicu, vidi se da zna da primeti i na jednom mestu okupi sve kvalitetne ljude. Svojim nesebicnim zalaganjem a i zalaganjem ovih ljudi, Srbija mora krenuti u reforme i veoma brzo cemo osetiti boljitak u svim sferama zivota.
Jos jednom, sve pohvale za ovaj potez i samo napred!!!

ukinuti stranke

pre 9 godina

i onda treba verovati ljudima,menjaju stranke ko carape ,idelogoije menjaju zarad licne koristi.goran knezevic perjanica ds pa prelazi u sns,kako je to moguce ako se celu politicki karijeru borio za suprotne stavove.isto kao i ovaj.

GuyFawkes

pre 9 godina

Gangula style... Nije lako kvalifikovati se za pristupanje takvom trustu mozgova/mr/dr/prim sci. Prvo treba zavrsiti neki od akreditovanih univerziteta,po mogustvu na nekoj livadi,ili koji ima opskurnog dekana. Zatim zavrsiti dr studije,ili makar magistrirati,ali pod uslovom da je rad plagijat,a da u ispitnoj komisiji sede clanovi sa zagubljenim disertacijama. At last,but not at least, bitno je ne razmisljati svojom glavom,jer od mnogo misljenja hoce ista i da zaboli,a to,je li,nije ni lepo ni prijatno... A onda ce premijer svojim bespostednim zalaganjem i velikom drzavnickom mudroscu opet da... Slaze.

Qe passa

pre 9 godina

So long suckers.................. i ovako nema više veze sa mozgom u ovoj zemlji ama baš ništa tutu rutu tuuu paloma i kao u Radovanu III svi će sa Vilotićima zauzeti sa njim svoj stan......... pa čak i da ovo nije istina ništa nije više nije važno jer prsli smo zar ne.

eto

pre 9 godina

samo dokazuju kakvi su politicari. da im je na prvom mestu licno napredovanje i zarada i da nikoga od njih nije briga za narod. prodali bi i dusu.

buki

pre 9 godina

I on kao i slicni ako predje to je verovatno zbog ideala i politickih ideja za koje se svi oni zalazu ...Bljak i Bljak po hiljadu puta za svu ovu bagru koja zivi i raste u nasem narodu.... Bljak.

Silvester

pre 9 godina

Ovo ni Nusic ne bih mogao da smisli. Najveci umovi naseg naroda ne mogu da pariraju sa svojom mastom nasoj stvarnosti.
(Milos, 17. jul 2014 22:20)

Bravo Miloše, čak ni Domanović. Ni Monti Pajtoni. Ovo je čist satanizam. Znaš ono kad se sve što se smatra normalnim okrene naopačke.

FromQ

pre 9 godina

To je sigurno prelomio pod sugestijama Ljilje Jovčić, njegove pomoćnice, ona je karijerista a i ona ima neke kombinacije (stručni radovi/specijalizacija) i sa Megatrendom.

Nikola

pre 9 godina

Iz Vikipedije:
"Каријера:
Након што је прошао све селекције у ВК Црвена звезда, Шапић је прешао у ВК Партизан децембра 1991, након што је затворен базен његовог претходног клуба на Новом Београду."

Ne glasm od kraja '80

pre 9 godina

Koja smo mi banana država, ne zna se ko koga, ko gde i ko kako, samo da si u toj vlasti a čim si malo eksponiraniji odmah kreću fraze kako su ti "bitne ideje, ljudi, dobrobit grada/opštine itd itd" a u stvari pravi razlog je moć i novac koji privlače na tu poziciju.
Iskreno, na neki način mislim da je "potisnuo" svo zlato koje je osvojio na pošten način! Srozal mi se "veličina" ovog čoveka u mojim očima

Aleksandar

pre 9 godina

Ima li kraja samoponižavanju ovoga čoveka?!Razumem da je "funkcija i fotelja"nešto što se lepi za stražnjicu,ali šta je previše-previše je!Sve ono što je u vaterpolu bio i ostao ovim će se srušiti zauvek!Jadno!!!

Miki

pre 9 godina

Covek izgleda bolje pliva u politici nego nekad dok je bio aktivan vaterpolista.Jedina razlika je sto je tada plivao za Srbilju a sada izgleda samo za sebe.A sto se tice doktorata on sam zna dali je doktor nauka ili nije a papir je nevazan za pravog naucnika .Naprimer Tesla Nikola kazu nije to bio a da nije bilo njega ovaj svet bi bio mnogo drugaciji pa i sama nauka naprimer elektrotehnika.Mada bi to bilo i sa nekimasrodnim.

Melenci

pre 9 godina

Nemanja,ja te razumem i podrzavam.Silni minusi su na tvoj komentar,ali bas te briga zato sto se sportiste Sapica tice potpuno si u pravu.Ko ne zna kakav je on vaterpolista bio mnogo je propustio u zivotu.Sapic je legenda vaterpola u svetskim razmerama.Sada takvog coveka bukvalno pljuvati nije u redu.Cak i ako je politika u pitanju.Ali kratka je nasa pamet u dobru,a duga u zlu,pa se pretvori u bes i mrznju....

NemanjaVac8

pre 9 godina

Nasla krpa zakrpu!
(haha, 17. jul 2014 21:59)
...
Aleksandar Šapić niti je krpa niti zakrpa. Aleksandar Šapić je jedan od najboljih vaterpolista svih vremena i zemlju je prezentovao u najboljem mogućem svetlu kroz celu svoju sportsku karijeru.Najbolji ni u pljuvanju u dalj ne može da bude krpa ili zakrpa. Pljuvanje Šapića bez osnova je klasična malograđanština. Kreitike na račun političkog delovanja Aleksandra Šapića mogu da razumem, ali njega zapravo niko i ne kritikuje za neke konkretne političke stvari. To je tragedija. Mnogi se utrkuju ko će bolje i jače da ga pljune i to onako seljački. Razumem kritike da neko misli da je pogrešio u nekim odlukama vezanim za politiku, ali omalovažavanje Šapićeve ličnosti, kao i drugih naših činjenično uspešnih ljudi koje svet priznaje kao takve, je dokaz primitivizma ovog naroda koji ništa ne ume da poštuje i ceni.

beogradjanka

pre 9 godina

Da to su ti politički ideali kojima teže i kojih se drže....i u koju veruju..... FUJ više sa ovima. Osladilo im se da muzu narod pa onda gaze sve principe... GROZNO

miljanpravnik

pre 9 godina

:) :):) nisam citao tekst , nemam vise snage za gluposti, ali stvarno je rodjen za sns, to je taj profil....zatupasti lilihip....a ima i adekvatnu strucnu spremu :) :) :) bas sam se slatko nasmejao a procitao sam samo naslov!!!!

buga

pre 9 godina

Definitivno smo postali zemlja doktora, jos moj pijani komsija Leka ujdura da doktorira bicemo superiorna rasa. Maloga zeza dragstor Macan, kag god krene da doktorira na Megatreshu njegov pijani ortak Rozmir ga pozove na unuce i on zagine. Sapicu i Mico ako citate ovo dodjite u pomenuti dragstor da Ujdura doktorira, bio bi to lep gest, pride covek je strucan i uporan. Dok se ne urolja ne ustaje sa gajbe. Steta bi bilo da ovakav kapacitet ostane na osnovnom obrazovanju.

Milos

pre 9 godina

Bolje je bilo da ga pamtimo kao dobrog sportistu nego kao kvazi-politicara. Ja mogu da dam i desnu ruku i glavu da on kapaciteta za doktorat nema, a jos manje vremena i volje da se bavi naucnim radom. Ko je gledao njega u duelu sa Vukom Jeremicem, shvatice o cemu pricam, nije znao sta znaci OEBS (Organizacija za Evropsku Bezbednost i Saradnju), a mesa se u pitanje Kosova. Ma koliko neko voleo DS ili ne, ispravno su postupili kada su rekli da treba nezavisno telo da proveri doktorat njihovog clana, u ovom slucaju Sapica. Shvatam zasto zeli da predje u SNS-u, oni su na vrhuncu dok je opozicija prilicno slaba. Politicki populizam, svako gleda sta mu je u tom trenutku najbolje, tako i on.
U svakom slucaju, ako predje u SNS, ocekujem da ce se naprasno ispostaviti da je njegov doktorat validan, kako i da nije, covek ga je spremao u bazenu, dok je ronio, jednom rukom pisao, drugom drzao loptu...

Branko Von Beca

pre 9 godina

Aha, a da li to znači da je i on politički sazreo posle tri dana razmišljanja, ili hoće samo da legalizuje doktorat, pitanje je sad... ;)

Kz

pre 9 godina

Ma kako da ne. Treba da se proveri njegov doktorat i svih ostalih, a čim nešto zaškripi najlakše je odmah pretrčati u najjaču stranku. Čisto sumnjam da bi SNS prihvatio Šapića za svog člana.

šteta

pre 9 godina

Multiplikacija žute štampe - prvo jedan medij spinuje lažnu vest a onda se ostali !paparaco" upecaju. Tako i somovi jurnu na "bućku"!

RUZICA

pre 9 godina

@ (Čonka, 18. jul 2014 12:30)
Ovo je bruka za Ds kako se lako odricu svojih ljudi, tako su se odrekli i svih bivsih predsednika, pokojnog Djindjica i njegovu porodicu su potpuno zaboravili, zato su i pali na 6 %, a pasce i jos i ispod cenzusa cak. To je prava slika Ds-a,danas.

Neko

pre 9 godina

Gangula, Gangula, a i SNS-ovci, terate me da glasam za demokrate posle jedno 6-7 godina pauze. On je nama upravo indirektno rekao da se STRANKA nije dovoljno zauzela da mu brani DOKTORAT koji, uzgred, i jeste plagirao. Znaci on i dalje ocekuje partokratiju. Te price da "Sve radi u interesu Novog Beograda" su glasan signal svima "Spasite me i vas sam, samo mi privilegije ne dirajte". Uzas zivi u kakvom drustvu zivimo. Ako SNS primi Gangulu u svoje redove, moze samo da ocekuje da ce da izgubi glasace, ili da ce makar da gurnu nas koji nismo izlazili do sada na drugu stranu ka DS-u. Zapravo ka bilo kome ko se protivi partokratiji drzave. Mozda Radule? Hm?

Vladica

pre 9 godina

Svaka cast gospodinu Aleksandru Vucicu, vidi se da zna da primeti i na jednom mestu okupi sve kvalitetne ljude. Svojim nesebicnim zalaganjem a i zalaganjem ovih ljudi, Srbija mora krenuti u reforme i veoma brzo cemo osetiti boljitak u svim sferama zivota.
Jos jednom, sve pohvale za ovaj potez i samo napred!!!

Melenci

pre 9 godina

Nemanja,ja te razumem i podrzavam.Silni minusi su na tvoj komentar,ali bas te briga zato sto se sportiste Sapica tice potpuno si u pravu.Ko ne zna kakav je on vaterpolista bio mnogo je propustio u zivotu.Sapic je legenda vaterpola u svetskim razmerama.Sada takvog coveka bukvalno pljuvati nije u redu.Cak i ako je politika u pitanju.Ali kratka je nasa pamet u dobru,a duga u zlu,pa se pretvori u bes i mrznju....

nema sta, napredno radikalski

pre 9 godina

Kao da ne zna da ds nikada nije stao iza nekoga svog.
(Sapke, 17. jul 2014 21:08)
A sta mislis da li bi DS trebao da stane iza lznog doktorata, kao Vucic ?
Vi ste stvarno moralne gromade u svakom pogledu, nema sta.

Lav

pre 9 godina

Njegov menadzer je potvrdio transfer, ali jos nisu dogovoreni uslovi obestecenja. Spekulise se da ce Sapic napustiti DS kao slobodan agent, nakon 6 sezona u kojima osvojio jedne izbore i dva puta bio proglasavan za MVP-a Novog Beograda.

milan

pre 9 godina

Svojim "doktoratom" na Gigatrendu se preporucio za SNS, da se pridruzi drugarima sa faksa, Stefanovicu, Tomi,Sinisi Malom. Bice to veliki dobitak za DS da se oslobodi Gigatrendovaca, a i za SNS da upotpuni svoje redove i kompletira sastav sa laznim doktorantima.
Dok je imao veliku korist od Djilasa, "doktoru" Sapicu nista nije smetao DS, ali sada kada mu je ugrozena stolica, spreman je i on da krene "trbuhom za kruhom", tj. da i on da nastavi da omascuje brke kroz veliku platu predsednika opstine, putovanja i druge privilegije. Sramota je koliko se srozao jedan bivsi najbolji vaterpolista planete. Najpre je lazirao doktorat, sad planira zarad para da predje u SNS, sutra ce se opet vratiti u DS samo da bi sacuvao fotelju. Veliki plus za DS sto se ogradila od plagijatora Sapica, cime je stekla postovanje. Sapicu ce ovo biti velika mrlja jer ce ostati zapamceno "bio je veliki vaterpolista, ali je to posle ukaljao menjajuci poli.stranke samo zarad licnog bogacenja". E moj Sapicu..

Novosadjanin

pre 9 godina

On nezadovoljan? On?

JA sam nezadovoljan i reakcijom DS koja je morala istog momenta da opere ruke od tog ociglednog plagijata, a nije, i time dodatno sebi urusila ugled (ako je to moguce).

Jos gora je reakcije SNSa u slucaju doktorata Sinise Malog.

Madre mia, ovde se mora sazivati komisija da bi se dokazalo da je 2+2=4.

Budi lopov, ne budi Bot

pre 9 godina

Pa naravno da ce u SNS, tamo su plagijatori najcenjeniji.
Sad su botovi zbunjeni. Do juce su ga pljuvali, a sad moraju da ga hvale! Ni obraza, ni stida.

ukinuti stranke

pre 9 godina

i onda treba verovati ljudima,menjaju stranke ko carape ,idelogoije menjaju zarad licne koristi.goran knezevic perjanica ds pa prelazi u sns,kako je to moguce ako se celu politicki karijeru borio za suprotne stavove.isto kao i ovaj.

Milos

pre 9 godina

sve na stranu, ima štošta da se kaže na ovu temu, ali 'odbornici slabo dolaze na sednice' u meni ovo budi neki bes, pošto se država raspada praktično, a oni su izabrani i plaćeni za taj posao na koji ni ne dolaze. Prava slika Srbije danas

dejan

pre 9 godina

Baš bi voleo da pređe, samo zbog botova koji će odjednom promeniti ploču... ali dobro, navikli su već da menjaju mišljenje kako se Vučiću ćefne.

ab

pre 9 godina

Postici ce nekoliko efekata :
- doktorat ce mu nostrificirati Megatrend,
- zavolece ga i Kurir,
- vaterpolisti ce ga predloziti za nacionalnu penziju,
- golubari ce ga primiti u svoj savez jer su na ceni golubovi prevrtaci.
- nece vise morati farbati jaja samo u zuto.( Sve ovo mozda bude a mozda i ne bude. Ko zna ?)

Qe passa

pre 9 godina

So long suckers.................. i ovako nema više veze sa mozgom u ovoj zemlji ama baš ništa tutu rutu tuuu paloma i kao u Radovanu III svi će sa Vilotićima zauzeti sa njim svoj stan......... pa čak i da ovo nije istina ništa nije više nije važno jer prsli smo zar ne.

sportsman

pre 9 godina

Samo im on jos fali za kolekciju falcifikatora. Vidi covek ako si u vladajucoj stranci sve mozes i sve ti je oprosteno. Mozes da kazes i falcifikujes, i na sve to moze samo tamo neki dekan da kaze da si nevesto koristi nejasnu literaturu. Ne zaboravimo da je Toma Nilolic u rekordnom roku zavrsio faks i master, a da ga niko sem tog profesora nije video na faksu. Po Bolonji inace ne smete da odsustvujete sa predavanja vise od 10%. A na vezbama morate obavezno pridustvovati. Kako li je carobnjak Toma uspeo sve to da postigne i svakodnevno bude u skupstini.

Milos

pre 9 godina

Vidite koliko ste smesni i jedni i drugi. Do skoro zario i palio sa Djilasom po Bg-u i u DS-u. Niste hteli Tadica pa ste glasali Djilasa a on doveo ovog lika (inace Djilasa je podrzala i Ruzica Djindjic, cisto da se ne zaboravi). Kada je Djido napustio kormilo Pajtic ima nove pastuve, pa zaboravlja na Sapica, a onda njega ceka rasirenih ruku SNS i da mu kaze: dodji sve ti je oprosteno bio si mlad i lud. Pa ce kao ovaj Martinovic iz SRS-a sto je proklinjao Vucica i Tomu, a sada je spreman za vodju i oci da iskopa da zauzme mesto u prvim SNS rovovima. Ovo ni Nusic ne bih mogao da smisli. Najveci umovi naseg naroda ne mogu da pariraju sa svojom mastom nasoj stvarnosti.

GuyFawkes

pre 9 godina

Gangula style... Nije lako kvalifikovati se za pristupanje takvom trustu mozgova/mr/dr/prim sci. Prvo treba zavrsiti neki od akreditovanih univerziteta,po mogustvu na nekoj livadi,ili koji ima opskurnog dekana. Zatim zavrsiti dr studije,ili makar magistrirati,ali pod uslovom da je rad plagijat,a da u ispitnoj komisiji sede clanovi sa zagubljenim disertacijama. At last,but not at least, bitno je ne razmisljati svojom glavom,jer od mnogo misljenja hoce ista i da zaboli,a to,je li,nije ni lepo ni prijatno... A onda ce premijer svojim bespostednim zalaganjem i velikom drzavnickom mudroscu opet da... Slaze.

buki

pre 9 godina

I on kao i slicni ako predje to je verovatno zbog ideala i politickih ideja za koje se svi oni zalazu ...Bljak i Bljak po hiljadu puta za svu ovu bagru koja zivi i raste u nasem narodu.... Bljak.

R. Marković

pre 9 godina

Očekivano. Drug druga nađe. Monolitan skup plagijatorskih doktora. {Mali, Stefanović, Gangula}. Ne znamo za mnoge druge iz SNS i SPS-a. Sve su us*ali i omalovažili. Prosto kada se kaže doktor nauka ljudi... Ne znaju ni za sramotu ni za obraz,... Šta čovek da kaže deci? Kupiću ti za rođendan doktorat.

apolitican

pre 9 godina

Dobro,a gde ce doktor nauka ako ne u SNS? Nemam obicaj da pisem komentare,ali ovo je katastrofa. Sad kao neko ko je uvek glasao DS,zao mi je koga su sve imali u stranci.Znaci,picousti ih je sve kupio,samo im je cena razlicita. U principu su svi jeftini. bljak...

malivuk

pre 9 godina

pa sto da ne predje kad je covek doktor nauka. i on mora da bira drustvo i da se druzi sa ostalim kolegama (citaj doktorima nauka). bravo za sns i predlazem da malo smanje sa disertacijama jer ce se ispostaviti na kraju da u stranci samo vucic nije dr, a ako im se on naljuti sve ce ih propitati za ocenu

igor

pre 9 godina

Probudjeni SNS botovi, pogledajte na minuse, cak na po pet sest komentara uzastopno daju isti broj minuseva, valjda neki im program sa kopi pejst, uglavnom daju 160 do 168 negativnih. Trebalo bi na Gigatrendu otvoriti novi smer-botovanje, a ko da 1000 botova dnevno, odmah da postane Doktor za botovanje.
Ajmo sad SNS, udri po minusu posto ima dva pozitivna i 150 negavinih komenatara za Sapica, ali sa Mega-giga trendom se ne moze nauciti vise od lupanja plus minus kao u drugom razredu osnovne. Ajmo sad udri, plus, minus, jos minus, minus, da pokazemo koliko smo jaki!!!

FromQ

pre 9 godina

To je sigurno prelomio pod sugestijama Ljilje Jovčić, njegove pomoćnice, ona je karijerista a i ona ima neke kombinacije (stručni radovi/specijalizacija) i sa Megatrendom.

Ne glasm od kraja '80

pre 9 godina

Koja smo mi banana država, ne zna se ko koga, ko gde i ko kako, samo da si u toj vlasti a čim si malo eksponiraniji odmah kreću fraze kako su ti "bitne ideje, ljudi, dobrobit grada/opštine itd itd" a u stvari pravi razlog je moć i novac koji privlače na tu poziciju.
Iskreno, na neki način mislim da je "potisnuo" svo zlato koje je osvojio na pošten način! Srozal mi se "veličina" ovog čoveka u mojim očima

RUZICA

pre 9 godina

@ (Čonka, 18. jul 2014 12:30)
Ovo je bruka za Ds kako se lako odricu svojih ljudi, tako su se odrekli i svih bivsih predsednika, pokojnog Djindjica i njegovu porodicu su potpuno zaboravili, zato su i pali na 6 %, a pasce i jos i ispod cenzusa cak. To je prava slika Ds-a,danas.

...

pre 9 godina

I, molim vas, nemojte više da govorite za političku scenu Srbije da je cirkus, prevazilaze sve okvire istog. Da plačemo ili da se se smejemo?! Oni guraju po svome.

eto

pre 9 godina

samo dokazuju kakvi su politicari. da im je na prvom mestu licno napredovanje i zarada i da nikoga od njih nije briga za narod. prodali bi i dusu.

snezana

pre 9 godina

Nije slučajno Novi Beograd dobio najveći bužet od svih beogradskih oština. Istina da se radi o najvećoj opštini, ali treba videti koliko je ovogodišnji budžet za Novi Beograd uvećan u odnosu na prošlogodišnji, dok je mnogim drugim opštinama znato smanjen. samo mi nije jasno kakoće SNS botovi prihvatiti Šapića kad im je on bio jedan od "jačih aduta" za ismevanje i urušvanje DS-e, dok su ga nazivali Gangulom i Nambijom?!

Vojvođanin

pre 9 godina

Kakav autogol sns i gos'n šapića, ako se može nazvati gospodinom. DS nije stao iza tebe prijatelju!? Pa jesi možda razmislio zašto nije stao iza tebe? Zato što je tvoj doktorat plagijat?? Svaka čast za DS što nije stao iza tvog plagijata, ovim potezom je dobio nekoliko novih glasača!!!

vox populi

pre 9 godina

Dakle, Šapić bi u SNS da ga Vučić štiti od ovih dosadne akademske javnosti koja ne voli plagijate. Au!!! Time narušava već ozbiljno narušen ugled SNS-a, koji, ako ga primi pod svoje okrilje, dobija još jedan autogol. DS je ispravno reagovao na vest o Šapićevom doktoratu.

buga

pre 9 godina

Definitivno smo postali zemlja doktora, jos moj pijani komsija Leka ujdura da doktorira bicemo superiorna rasa. Maloga zeza dragstor Macan, kag god krene da doktorira na Megatreshu njegov pijani ortak Rozmir ga pozove na unuce i on zagine. Sapicu i Mico ako citate ovo dodjite u pomenuti dragstor da Ujdura doktorira, bio bi to lep gest, pride covek je strucan i uporan. Dok se ne urolja ne ustaje sa gajbe. Steta bi bilo da ovakav kapacitet ostane na osnovnom obrazovanju.

miljanpravnik

pre 9 godina

:) :):) nisam citao tekst , nemam vise snage za gluposti, ali stvarno je rodjen za sns, to je taj profil....zatupasti lilihip....a ima i adekvatnu strucnu spremu :) :) :) bas sam se slatko nasmejao a procitao sam samo naslov!!!!

Branko Von Beca

pre 9 godina

Aha, a da li to znači da je i on politički sazreo posle tri dana razmišljanja, ili hoće samo da legalizuje doktorat, pitanje je sad... ;)

Milos

pre 9 godina

Bolje je bilo da ga pamtimo kao dobrog sportistu nego kao kvazi-politicara. Ja mogu da dam i desnu ruku i glavu da on kapaciteta za doktorat nema, a jos manje vremena i volje da se bavi naucnim radom. Ko je gledao njega u duelu sa Vukom Jeremicem, shvatice o cemu pricam, nije znao sta znaci OEBS (Organizacija za Evropsku Bezbednost i Saradnju), a mesa se u pitanje Kosova. Ma koliko neko voleo DS ili ne, ispravno su postupili kada su rekli da treba nezavisno telo da proveri doktorat njihovog clana, u ovom slucaju Sapica. Shvatam zasto zeli da predje u SNS-u, oni su na vrhuncu dok je opozicija prilicno slaba. Politicki populizam, svako gleda sta mu je u tom trenutku najbolje, tako i on.
U svakom slucaju, ako predje u SNS, ocekujem da ce se naprasno ispostaviti da je njegov doktorat validan, kako i da nije, covek ga je spremao u bazenu, dok je ronio, jednom rukom pisao, drugom drzao loptu...

preduzetnik

pre 9 godina

Auuuu kakav transfer, kao spasić u real, ili ognjenović u real, ili rambo petković u real, kuku nama, predlažem promenu imena u dr. Sns. Nambija., a diga je Mica dr?

DexR

pre 9 godina

Do juče su naprednjaci pljuvali na Šapića a sada jedva čekam da vidim kako ga brane. U pravu je DS što ga nije branio. Ako je doktorat prepisan ne treba ga braniti.

Silvester

pre 9 godina

Ovo ni Nusic ne bih mogao da smisli. Najveci umovi naseg naroda ne mogu da pariraju sa svojom mastom nasoj stvarnosti.
(Milos, 17. jul 2014 22:20)

Bravo Miloše, čak ni Domanović. Ni Monti Pajtoni. Ovo je čist satanizam. Znaš ono kad se sve što se smatra normalnim okrene naopačke.

Frodo

pre 9 godina

O ovom "doktoru" Šapiću i moralnoj gromadi neću trošiti reči, drugi su već rekli sasvim dovoljno. Ne znam ni koji je SNS-ov interes da sakuplja cubok i otpad iz drugih stranaka, ali to je njihova stvar koja me ne zanima jer nisam njihov glasač.

Ono što mi je mnogo neobično je to što je sada oko 11 sati uveče, ima 130 komentara na ovu vest, ali skoro se nijedan bot nije usudio da komentariše! Niko od njih nije pokušao čak ni nešto traljavo u stilu "Vučić pruža šansu svakome ko hoće da radi na obnovi Srbije i da bi nama bilo bolje".

Ma, ljudi moji, je li to moguće! Botovski komentari toliko zagađuju da je na ovom sajtu vest bez njih postala izuzetna retkost i pravo osveženje otkad je SNS pokrenuo svoj Internet odred botova.

Broj minusa jasno pokazuje da prate ovu vest, ali očigledno ne znaju kako da je komentarišu, pozitivno ili negativno jer im još nije stiglo uputstvo iz Centralne botovske uprave. Do juče su na svaki pomen Stefanovićevog plagijata odmah dizali dreku "A Šapić?! A Šapić?!" E, pa eve vam ga Šapić, pa uživajte!

Gajdar

pre 9 godina

@Nikola Zemun
Da li je moguće da nisi nigde pročitao da Nambija postoji i da ima konzulat u Beogradu? Pa ako nisi to čuo, onda bar ne prosipaj ovde bajate viceve.

Aleksandar

pre 9 godina

Ima li kraja samoponižavanju ovoga čoveka?!Razumem da je "funkcija i fotelja"nešto što se lepi za stražnjicu,ali šta je previše-previše je!Sve ono što je u vaterpolu bio i ostao ovim će se srušiti zauvek!Jadno!!!

Duh vremena

pre 9 godina

Kada bi postojao bar jedan razlog da ovakva vest bude tacna,Sapic se nicim ne cini pozvanim u sferi odgovorne politike koju vlast trenutno vodi,a to sto ga se stranka ciji je clan odrice samo pokazuje kakvu besciljnu politiku vodi opozicija koja nas je svojom vlascu u proslosti i dovela u ovako losu situaciju.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Nasla krpa zakrpu!
(haha, 17. jul 2014 21:59)
...
Aleksandar Šapić niti je krpa niti zakrpa. Aleksandar Šapić je jedan od najboljih vaterpolista svih vremena i zemlju je prezentovao u najboljem mogućem svetlu kroz celu svoju sportsku karijeru.Najbolji ni u pljuvanju u dalj ne može da bude krpa ili zakrpa. Pljuvanje Šapića bez osnova je klasična malograđanština. Kreitike na račun političkog delovanja Aleksandra Šapića mogu da razumem, ali njega zapravo niko i ne kritikuje za neke konkretne političke stvari. To je tragedija. Mnogi se utrkuju ko će bolje i jače da ga pljune i to onako seljački. Razumem kritike da neko misli da je pogrešio u nekim odlukama vezanim za politiku, ali omalovažavanje Šapićeve ličnosti, kao i drugih naših činjenično uspešnih ljudi koje svet priznaje kao takve, je dokaz primitivizma ovog naroda koji ništa ne ume da poštuje i ceni.

ivan kostic

pre 9 godina

Iako ti je konkurencija velika ti si ipak,najjaci covek politicke scene Srbije.Bez ove informacije nisam mogao zaspati veceras.Tebe kad vidim odmah odvajam za novi TV na rate.ovaj stari je vec negde izmedju drugog i treceg sprata i privlaci ga gravitacija na beton.Ljudska i politicka gromado!Vidis li da se otimaju za tebe i jedni i drugi?Ne zna se koji te vise zele u svojim redovima.
Denise Sefiku treb'o si ti to jace!

Habib

pre 9 godina

Burgiba, a ti znaš da je plagijat? Zašto ne sačekaš, kako to misliš da jedan sajt određuje sudbinu ljudi, na kome svako može da piše šta mu na um padne. Ako si ti demokrata, a ovako misliš i presuđuješ bez da išta znaš, srećan sam što nisam više član DS i što nikada neću više biti član nijedne stanke.

Intelektualac

pre 9 godina

Stidim se sto sam gradjanin opstine ciji je ovaj covek predsednik. Neka ostane u stranci koja ga je, rugajuci se obrazovanim gradjanima tu i dovela.

rene dekart

pre 9 godina

@Ja mislim da je DS resio da se resi ovog "kadra" i da ga sad vuku po novinama, markirajuci ga kao ''prebeglicu'' ... A bio je najbolji vaterpolista...
(mislim, dakle postoim!, 17. jul 2014 22:48)


Slazem se sa tobom, DS je iz nekog razloga resio da se resi Sapica, a citajuci komentare vidi se da je sve pisano po direktivi,verovatno opet neke struje u DS se prepucavaju.Ne verujem da ce Sapic u SNS i najvaznije sta ce on u SNS-u, a najbolje bi mu bilo da se mane politike, jer mu ne ide najbolje, on dobro pliva u bazenu, ali DS je bazen sa ajkulama i tu tesko da moze da se bori.

deda MAŠAN

pre 9 godina

Nemojte deco njega ako za boga znate.Šta će vam nemoj da oduzimate demokratama i poslednji slamku spasa nemoj da im uzimate njihovog DR,neka njega kod njih.

sou program

pre 9 godina

Pa naravno da ce u SNS, tamo su plagijatori najcenjeniji.
Sad su botovi zbunjeni. Do juce su ga pljuvali, a sad moraju da ga hvale! Ni obraza, ni stida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Budi lopov, ne budi Bot, 17. jul 2014 21:08)

A ovi sto su ga do juce branili, oni ce da ga pljuju?

mislim, dakle postoim!

pre 9 godina

Ja mislim da je DS resio da se resi ovog "kadra" i da ga sad vuku po novinama, markirajuci ga kao ''prebeglicu'' ... A bio je najbolji vaterpolista...

Kz

pre 9 godina

Ma kako da ne. Treba da se proveri njegov doktorat i svih ostalih, a čim nešto zaškripi najlakše je odmah pretrčati u najjaču stranku. Čisto sumnjam da bi SNS prihvatio Šapića za svog člana.

Deksa

pre 9 godina

Bilo bi zbilja neverovatno da se ovo desi. Tesko je ocekivati da se jedan tabor napusta zbog drugog, jos ako se ima na umu da je Sapic jedan od velikih kritizera vlasti. Sve mi se cini da je rec o neplasiranim informacijam koje stete i Sapicu i Naprednoj stranci.

DWQXY

pre 9 godina

Kako i sam izvor informacije lista Danas kaže "mogao bi da pređe", tačno tako mogao bi on ali neće moći, jer za takve kao što je Šapić nema mesta u SNS. Do juče je pljuvao po SNS, bio ogorčeni protivnik ideja i reformi Vučića, ponosno stajao u vrhu DS, podržavao njihove ideje i politiku, a sada kada je DS shvatila da sa njim ništa nije dobila, i da im više nije potreban, on bi preplivao u SNS. On bi ali SNS nikako ne bi smela da sebi dozvoli takav blam.

boric

pre 9 godina

Sapic je bio jedan od nasih najboljih vaterpolista svih vremena , ali sto se tice politike definitivno je izabrao pogresnu stranu , mislim da nije trebao da se uplice u te vode ...............

Zoe

pre 9 godina

Gde moze Sapic da napusti demokrate, pa on je tamo njima najmladji clan, medju naprednjake bi morao da se bori sa omladincima koji se stalno uclanjuju, a ovde nema konkurenciju.

DRAGAN STOJNIC

pre 9 godina

Najgore od svega je sto Sapic zaista veruje u politiku Ds i kao da ne vidi da su oni unistili Srbiju ,smesno je kako je sebi napravio etiketu da je zuti i da saradjuje sa takvim ljudima.

Jack

pre 9 godina

Da li je moguće da nisi nigde pročitao da Nambija postoji i da ima konzulat u Beogradu? Pa ako nisi to čuo, onda bar ne prosipaj ovde bajate viceve.
(Gajdar, 17. jul 2014 22:41)


Stvarno? Care, daj adresu, idem da im odnesem gajbu piva, kao znak zahvalnosti sto postoje! I gde je tacno ta Nambija, posalji nam i mapu, osim adrese konzulata?

Bilja

pre 9 godina

Nadam se da neće biti mesta tu za njega. Pa on nije za politiku uopšte. I kako takav je bio "kadar" DS-a za predsednika opštine? A ovi koji su svoj i ugled stranke takvim kadrovima srozali načisto se čak i ne oglašavaju, veruju da će ostati njihov ili su i oni svesni da i SNS ima kriterijume gde se Gangule ne uklapa.

Markoni

pre 9 godina

Zato sam i izasao iz DS. Tadic ga doveo, postavio na mesto predsednika Gradskog odbora, potom Sapic podrzao Djilasa koji ga je postavio za Gen seka stranke a onda dao ostavku posle 2 meseca. Umesto nesto da radi - plese sa "zvezdama"?!?! Geneza srozavanja DS-a, predsednici Gradskog odbora: Muskatirovic, Saper (stariji), Radoje Prica, Nenad Bogdanovic..... Gangula pa Balsa Bozovic! Toliko.

andrej

pre 9 godina

Tačna vest, od dobro obaveštenog izvora sam čuo da mu je obećano mesto počasnog atašea za sport u prijateljskoj nam zemlji Nambiji.

Zvezdan

pre 9 godina

Ma kakav Šapić i SNS, to nikako ne ide zajedno. Ovo su totalne budalaštine. Nema ništa od toga. Bilo bi glupo posle svega što je ovaj sportista izrekao o SNS-u.

Komediograf

pre 9 godina

Puste zelje, pusti snovi. Siguran sam Sapic prelazi u ZNS, Zambijska napredna stranka, na mesto predsednika stranke, a u SNS iskreno mislim da ce tesko da predje.

Бојан Илић

pre 9 godina

Ajmo obraz Djon !
(Nasmejani, 17. jul 2014 21:26)

За поткивање!:-)
А до јуче "перјаница"....

ljubitelj burleski

pre 9 godina

Ako je ova vest tačna zaslužuje da se lepo SNS odluči da ga ni pod razno SNS ne primi u svoje redove,,,zbog posvećenosti poslu,,.Da li je DS polagala dokrorat ili je to lični čin i,,poduhvat ,,bilo koga iz bilo koje stranke ,ili je politikanstvo toliki afrodizijak da mu se nemože odupreti ni jedan vaterpolista svetske klase u najboljim godinama svog života.Žalost božja na šta su pojedinci spali, i šta im je ,,domet,,.BLJAK.

Dedobarac

pre 9 godina

Mnogi na lokalu gledajući svoje interese prelaze u SNS, i pored činjenice da tu ima kvlaitetnih ljudi, koji mogu da spomognu radu na lokalu, ipak Šapić ne pripada u tu intelekturalnu elitu!

Bojan

pre 9 godina

Haha kakva glupost! Ispašće da se stranke otimaju oko Gangule, velikog eksperta. Njega se stide i u DS koja nikada nije bila u težoj situaciji, pa ne vidim šansu da ga neko primi u SNS koja je ubedljivo najjača politička stranka u zemlji.

Dragoljub

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan dokaz da ne treba mesati politiku i sport. Neuspeli pokusaj sportiste da se bavi politikom i to u taboru gde se najvise kralo. Sad je izgubio reputaciju pa bi jos da menja stranu, bezveze, nije mu to trebalo.

Bozidar

pre 9 godina

Koliko mogu da primetim ovakve vesti sluze samo za jedno, ali necemo sad u to. Ne bih me zacudilo da za par dana procitam vest da Djilas prelazi u SNS. Ali sasvim je ocekivano da imamo ovakve "pouzdane" informacije, obzirom na popularnost dr.mr.Sapica posle pokazivanja svojih plesnih sposobnosti.

Roxette

pre 9 godina

Valjda će Šapić jednog dana shvatiti da nije čovek za politiku, i da su ga slagali oni, koji su mu rekli da može da uspe kao političar.

Micko

pre 9 godina

Ocigledno neko zeli da narusi ugled SNS-u objavljivanjem ovakve vesti...Ma kakav Sapic, on je u zaboravu kao i stranka u kojoj je, i on nije potreban naprednjacima ... sad pokusava da dodje do medija preko ovakvih vesti kako bi mu se digao rejting...strasno!!!!

Vojin

pre 9 godina

To sto je Sapicu, kako je sam izjavio jedino posao predsednika Opstine Novi Beograd bitan, nece uopste uticati na SNS, kada bude preuzimala vlast i u ovoj opstini.

Slobodan

pre 9 godina

Posto su ga se njegovi odrekli, ovo su sada Sapiceve puste zelje da se nekao pokusa prebaciti u SNS i da opstane na vlasti, ali uzalud trosi energiju, jer od tog prelaska nema nista.

Višnjica

pre 9 godina

Ganguli očito nije dovoljna promocija preko Plesom do snova, već sad fura i fazon "i ja ću u SNS"! Sve mi to liči na neku daleku naučnu fantastiku! neverujem da im je baš i do njega nešto stalo!

Ana

pre 9 godina

Da li je bio vrhunski sportista ili nije bio vrhunski sportista me savrseno ne zanima, jer me sport savrseno ne zanima i to je moje legitimno pravo. Takodje je moje legitimno pravo da ne zelim da mi zemlju, ili grad, ili opstinu vode ljudi koji ne umeju da sastave dve prostoprosirene recenice.

ЗаЗа

pre 9 godina

Takav sportista, šteta što je uplivao u pogrešan bazen... Sad neka se davi tu gde jeste, SNS mu neće pružiti ruku, ne uklapa se u njihove standarde.

Miki

pre 9 godina

Covek izgleda bolje pliva u politici nego nekad dok je bio aktivan vaterpolista.Jedina razlika je sto je tada plivao za Srbilju a sada izgleda samo za sebe.A sto se tice doktorata on sam zna dali je doktor nauka ili nije a papir je nevazan za pravog naucnika .Naprimer Tesla Nikola kazu nije to bio a da nije bilo njega ovaj svet bi bio mnogo drugaciji pa i sama nauka naprimer elektrotehnika.Mada bi to bilo i sa nekimasrodnim.

Nikola

pre 9 godina

Iz Vikipedije:
"Каријера:
Након што је прошао све селекције у ВК Црвена звезда, Шапић је прешао у ВК Партизан децембра 1991, након што је затворен базен његовог претходног клуба на Новом Београду."

dragan

pre 9 godina

Nije mu trebalo sve ovo izgleda da covek luta,kakav bre doktorat i politika,smesno je to, on je vrhunski sportista i tu je priznat...samo je pao u mojim ocima...

Dragoslav

pre 9 godina

Sapica su njegove demokrate pustile niz vodu, odnosno oko svih tih napada na vodece ljude iz SNS u vezi diploma, bio koleteralna steta i sada on posmatra reakcije na ovu njegovu izjavu, a reakcija je da nema nista od njegovog prelaska u SNS.

Pera ložač

pre 9 godina

Ja sam par puta pročitao njegovu izjavu i imam sasvim drugačije tumačenje od novinara koji je sastavio ovaj tekst. Ako pročitate, između redova, shvatićete da on, kao penzionisani vrhunski sportista, u stvari želi da pređe u PUPS gde za par godina može da preuzme stranku. Ujedno bi bio i najmlađi funkcioner navedene stranke koji je samostalno, bez pomoći roditelja, popunio pristupnicu. Ukoliko to ne uradi brzo postoji opasnost da ga preteknu praunuci današnjih PUPS-ovaca i tada bi šanse za napredovanje u stranci bile realno umanjene.
PS. Šapiću izvini što se našalih na tvoj račun, mislim da ovaj moj scenario ima više logike od teksta koji mi je poslužio kao inspiracija.

Nenad

pre 9 godina

Ipak sportisti treba da ostanu u sferi svoje profesinoalne karijere posto se ona zavrsi, Sapic veliki sportista, a kao politicar mislim da ne pliva tako dobro kao sto je plivao u bazenu.

Bojan

pre 9 godina

Plagijatori svih doktorata - Ujedinite se!
Svi plagijat-doktori u Jednoj Partiji!
Plagijat ili Partija - zašto odlučivati kad može i jedno i drugo!

beogradjanka

pre 9 godina

Da to su ti politički ideali kojima teže i kojih se drže....i u koju veruju..... FUJ više sa ovima. Osladilo im se da muzu narod pa onda gaze sve principe... GROZNO

Sapke

pre 9 godina

Aca naucio da menja dresove, kad je mogao 1991 da predje iz Partizana u Zvezdu, onda bi voleo i ovo. Pitanje je da li naprednjacima treba bastovan.

CEDOMIR

pre 9 godina

Sapic je davno potonuo sa svojom politickom karijerom, I to cak I pre nego njegova stranka, I to onog famoznog trenutka kada je izgovorio Nambija.

AKO - JEDNOM - VIDIS - MARIJU

pre 9 godina

Demokratska stranka je objektivno vec duzi period pustila niz vodu Aleksandra Sapic. Sva je sreca sto je bio vrhunski sportista, inace bi se vec davno udavio. Koliko vidim da je i on shvatio da vise nema nikakvu perspektivu kada je DS u pitanj. Takodje vidim da ima onih koji klazu da se stide sto su gradjani opstine Novi Beograd ciji je Aleksandar Sapic predsednik. Stvarno su cudne ove Demokrate da se veoma lako i brzo odricu svojih clanova. Covek jos nije ni presao oni ga se odrekli.

Surf

pre 9 godina

Sto se sporta tice tu je veoma dobar i medalja koliko je on osvojio je samo za pohvalu. Sto se politike tice, treba da je zaboravi a da ne masta o naprednjacima, daleko je on od te price.

šteta

pre 9 godina

Multiplikacija žute štampe - prvo jedan medij spinuje lažnu vest a onda se ostali !paparaco" upecaju. Tako i somovi jurnu na "bućku"!