Subota, 12.07.2014.

19:12

DS: Krstićeva ostavka obična farsa

Krstićeva ostavka je "najobičnija farsa", koja ima za cilj da skrene pažnju javnosti s toga da je Vlada usvojila katastrofalan Zakon o radu, saopštila je DS.

Izvor: B92

DS: Krstiæeva ostavka obièna farsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Zlo i naopako

pre 9 godina

Jao povraca mi se od ovih botovskih komentara "Krstic veliki strucnjak bla bla bla Vucic misli na narod bla bla bla za sve je kriva predhodna vlast bla bla bla". Da su Jevreji tako kukali na Hitlera kao sto vi kukate na predhodnike, nikad drzavu ne bi napravili. Bolje zasucite malo rukave (naruceno komentarisanje nije zasukavanje rukava) nesposobnjakovici

NIKKAT

pre 9 godina

Bice tezak put izlaska iz ovog bankrota do koga smo dosli zbog dugogodisnjih potkradanja drzave od strane prethodnih vlasti, ali izaci cemo iz bankrota, zato sto su sada pravi ljudi na vlasti! Ne svidja mi se to sto Krstic daje ostavku jer je kvalitetan covek, ali ipak podrzavam odluku Aleksandra Vucica! Vucic i u ovakvoj situaciji gleda kako da sve te reforme budu sto bezbolnije za gradjane Srbije i tako i treba! Gradjani Srbije ionako zive dovoljno tesko i nije u redu sve im oduzeti zbog toga sto je neko ranije pljackao zemlju! Mora se voditi racuna o gradjanima Srbije i o tome kako oni zive!

crni domino

pre 9 godina

Procitao sam Zakon o radu i stvarno je katastrofalan za radnike!
Doslovce, poslodavac moze da zatvori radnike u halu i da im radi sta hoce!
Radnici ne bi trebalo da dozvole usvajanje ovakvog zakona!

David

pre 9 godina

Reforme ne postoje to je samo farsa, sjaši kurta uzjaši murta, bogate se tajkuni oko SNSa,dok narod skapava, e to su Vučićeve reforme

zoky v.p.

pre 9 godina

kao sto je Dejan Stankovic shvatio igru T.Karadzica u FSS tako je i mladi Krstic ukapirao Vucicevu nebuloznu politiku spasavanja Srbije.

cutura

pre 9 godina

Podrska Vucicu da istraje do kraja za sve sto je naumio.Svi sad filozofiraju,a dok su se krale drzavne pare i bilo naglo bogacenje raznih pojedinaca,tad je bilo svima ok a posebno zutima.Zato i jesmo u ovakvoj situaciji...

manipulator

pre 9 godina

Krstić se neslaže dao ostavku i postao savetnik velikog imperatora...Pisem imperatora jer u vladi drugi i nemaju pravo glasa. zato ukinimo vladu i skupštinu ...

dida

pre 9 godina

Jedno je jasno da je Krstic izuzetan strucnjak i da ono sto on radi radi maksimalno onako kako i treba.Ne treba da zaboravimo da je on u vladi nestranacka licnost.Njega nije briga kako ce se svi ti njegovi rezovi odraziti zapravo na narod.Sa druge strane imamo Vucica koji je ipak na celu vlade i najvece stranke u srbiji i normalno je da te rezove mora malo da izbalansira zbog samog naroda.Najlakse je smanjiti plate i penzije a posle kako se ko snadje.Sigurno je da ce reforme biti teske i neprijatne ali mi se svidja prenijerovo ponasanje u ovoj situaciji,ipak ima obzira na obican narod.

Fantom

pre 9 godina

Ne znam o kakvoj se ovde farsi govori. Zakon o radu je neophodan za napredak i razvoj naše zemlje. On će sigurno privući ogroman broj stranih investitora. Napokon će se početi sa ulaganjima u našu zemlju, a broj nezaposlenih će se sigurno smanjiti.

dalido

pre 9 godina

Ostavka Krstica je veliki gubitak za ovu vladu.Covek je pokazao da je izuzetan strucnjak a to ne slaganje sa Vucecem gledam kao normalno sa jedne strane.Prvi covek vlade ipak je pokazao da se maksimalno zalaze da se reforme sto manje osete na grbaci obicnog naroda.

SNS prevaranti

pre 9 godina

SNS prevaranti, gde su vam strane investicije, zapošljavanje...kamioni, čipovi, podmornice...robovlqasnički zakon o radu neće proći, letećete vrlo brzo.

dalco

pre 9 godina

Ne razumem zasto uopste Demokratska stranka ima komentar na sve ovo kad se dobro zna da su svi pedstojeci teski rezovi upravo zbog njih neophodni.Dugo godina se arcilo drzavnim parama,mnogo naroda se obogatilo na racun svih nas,i sada kada je zemlja pred bankrotom oni pricaju o nekoj farsi.

nema dalje

pre 9 godina

mislim da je jedino resenje da zamolimo angelu merkel da nam napravi tim od stotinak sposobnih nemaca,ili koliko vec treba i da probaju da dovedu ovu zemlju u red.

lex speciallis

pre 9 godina

I pre nego sto sam procitao saopstenje isto sam pomislio!Iskreno od proslih izbora i ja sam "beli listic",nisam pristalica ni jedne stranke, a SNS-a nikada, ali ovo saopstenje, koja god stranka da je pisala, u ovom slucaju DS,sve potpisujem!P.S.I ne poredite botovi Krtsica i Radulovica, ovo je zaista naivna predstava za narod i zamazivanje ociju...to bi ovako izgledalo:
Vucic:Ovaj zakon sto sam napisao Krsticu reci cemo da si ti, ti se ne slazes, das ostavku, ja tako opet budem popularan iako zakon ne valja.Ja kazem da si u pravu, ti me pohvalis kazes da imam meko srce, i indirektno kazes da sam "spasao" narod.
Krstic:Vazi sefe
Vucic:Ja onda govorim kako se slazem s tobom,i kako je to dobar predlog zakona, ali jednostvano nemam petlju da usvojim tvoje zahteve i nisam hrabar jer zelim dobro narodu, pa poeni za mene a malo i za tebe.
Krstic: Vazi sefe

mirella

pre 9 godina

Ostavka Lazara Krstica je dosledan, posten i castan potez coveka kada ono sto je predlozio i za sta se zalaze kao ministar finansija ne usvoje ni premijer ni vlada. Cinjenica je da su njegove predlozene mere, premda drasticne, potrebne i neizbezne. Cinjenica je da ovako osiromaseno stanovnistvo te mere jednostavno ne moze da iznese na svojim plecima. Premijer i lider partije koja je stozer vlade ima diskreciono pravo da odluci o dubini i sirini ekonomskih, finansijskih i poreskih rezova koje mora da povuce.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Naravno da je farsa kao sto je farsa i da je on uopste bio ministar finansuja. Cudi me da se ne stidi ustanove na kojoj je stekao obrazovanje. Sumnjam da mu je i jedan profesor ikada rekao da u zivotu treba donositi odluke potpuno neprimerene situaciji, kao sto je sam priznao, a onda ocekivati podrsku i uspeh.

Andromeda

pre 9 godina

Demokratskoj stranci bi trebalo reći sledeće: Deda Mraz ne postoji, to su vam odavno rekli, tako da te dečije želje ostavite po strani i prihvatite realnost, Vučić ostaje premijer još dugo!

Slavica

pre 9 godina

Sramno za mlađanog Krstica, a još sramnije za Vučića koji vređaju inteligenciju srpskog naroda. Koliko god Vučicevi "vojnici" lupali minuse protiv osvešćenog naroda, jasno je da je "car go", a da je Vučic prodao veru za večeru, a videćemo kome.

Iznad proseka

pre 9 godina

Za prethodnih 12 god plate i penzije nisu smanjivane!
(grobar, 12. jul 2014 20:54)
Ali su zato nerealno podizane kako bi se sto duze ostalo na vlasti i sto vise okoristilo o nju. Cenu takve politike prethodne vlasti placamo danas svi. Ova Vlada je nasa poslednja sansa, verujem u nju.

ahahahahhahaha

pre 9 godina

LDP zakljucuje da je SNS nesposoban, a hteli su s njima u vladu.

Znaci, LDP smatra da bi sa njima bilo dobro, a ovako je lose.

Boze, gde mi zivimo.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Mislim da nije farsa već nam sledi "zatezanje kaiša". I to ono kada će se skoro sastaviti trbuh i kičma. Sledi nam teška bitka za goli život. Gorko će se razočarati oni koji misle da danas žive loše. Penzije će se svesti na simboliku a mnogi će morati da kopaju i pleve kukuruz kako bi samo preživeli. Još se uvek dobro živi u ovoj "propaloj državi" gde živi samo "pošten i vredan" narod, kome je permanentni problem sopstvena država, koju, ustvari, čini taj narod?! U takvom ludilu se ne može još dugo živeti. Gospodin Krstić je najavio ono što nas čeka i otišao. On je to mogao otvoreno da kaže jer nije političar. Ne trebaju mu naši prsti, odnosno glasovi. Snovi, pusti snovi će nam se brzo raspršiti kao balon od sapunice. Manućemo se i "bezalternativnog puta" jer, treba preživeti. Pored one zaje...cije koja se zvala Jugoslavija i na koju smo utrošili stotinak godina i dva-tri milona ljudskih života i ova utopija nas je stajala tridesetak uludo protraćenih godina, za vreme kojih su nam ispirali mozak pričama o "Laki kešu" o švedskim platama, o standardu koji zaslužujemo jer smo pametni itd.itd. Srbija je bila na "stend-baj" aranžmanu tridesetak godina, gospodo. "Čekajući Godoa" prošli su nam svi vozovi. Čini mi se, da se vraćamo onom starom, oprobanom i sigurnom metodu odnosno, konačno shavatmo da "Nema hleba bez motike".

matori

pre 9 godina

Početak raspada sistema - bez ikakve dileme!
Pitanje je samo (kratkog) vremena, kada će se srušiti kula od praznih obećanja, megalomanskih laži, izmišljenih afera, i nesposobnjakovića koji su diletanti i za vezivanje vlastitih pertli, a kamoli za nešto ozbiljnije...

sinisa

pre 9 godina

Ovi su preterali u svim postupcima.Sada za zelezaru iz Smedereva jos moramo da platimo,pa sta onda prodajemo?Penzije i plate da se smanje ,pa to je ludost ,penzija je stecena i neko je godinama odvajao od dohotka a sada Vucic da pojede.Ako je toliko tesko neka svi radnici primaju minimalac a politicari da se odreknu svih dodataka i vozila.

ahahahahhahaha

pre 9 godina

LDP zakljucuje da je SNS nesposoban, a hteli su s njima u vladu.

Znaci, LDP smatra da bi sa njima bilo dobro, a ovako je lose.

Boze, gde mi zivimo.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Mislim da nije farsa već nam sledi "zatezanje kaiša". I to ono kada će se skoro sastaviti trbuh i kičma. Sledi nam teška bitka za goli život. Gorko će se razočarati oni koji misle da danas žive loše. Penzije će se svesti na simboliku a mnogi će morati da kopaju i pleve kukuruz kako bi samo preživeli. Još se uvek dobro živi u ovoj "propaloj državi" gde živi samo "pošten i vredan" narod, kome je permanentni problem sopstvena država, koju, ustvari, čini taj narod?! U takvom ludilu se ne može još dugo živeti. Gospodin Krstić je najavio ono što nas čeka i otišao. On je to mogao otvoreno da kaže jer nije političar. Ne trebaju mu naši prsti, odnosno glasovi. Snovi, pusti snovi će nam se brzo raspršiti kao balon od sapunice. Manućemo se i "bezalternativnog puta" jer, treba preživeti. Pored one zaje...cije koja se zvala Jugoslavija i na koju smo utrošili stotinak godina i dva-tri milona ljudskih života i ova utopija nas je stajala tridesetak uludo protraćenih godina, za vreme kojih su nam ispirali mozak pričama o "Laki kešu" o švedskim platama, o standardu koji zaslužujemo jer smo pametni itd.itd. Srbija je bila na "stend-baj" aranžmanu tridesetak godina, gospodo. "Čekajući Godoa" prošli su nam svi vozovi. Čini mi se, da se vraćamo onom starom, oprobanom i sigurnom metodu odnosno, konačno shavatmo da "Nema hleba bez motike".

matori

pre 9 godina

Početak raspada sistema - bez ikakve dileme!
Pitanje je samo (kratkog) vremena, kada će se srušiti kula od praznih obećanja, megalomanskih laži, izmišljenih afera, i nesposobnjakovića koji su diletanti i za vezivanje vlastitih pertli, a kamoli za nešto ozbiljnije...

Iznad proseka

pre 9 godina

Za prethodnih 12 god plate i penzije nisu smanjivane!
(grobar, 12. jul 2014 20:54)
Ali su zato nerealno podizane kako bi se sto duze ostalo na vlasti i sto vise okoristilo o nju. Cenu takve politike prethodne vlasti placamo danas svi. Ova Vlada je nasa poslednja sansa, verujem u nju.

sinisa

pre 9 godina

Ovi su preterali u svim postupcima.Sada za zelezaru iz Smedereva jos moramo da platimo,pa sta onda prodajemo?Penzije i plate da se smanje ,pa to je ludost ,penzija je stecena i neko je godinama odvajao od dohotka a sada Vucic da pojede.Ako je toliko tesko neka svi radnici primaju minimalac a politicari da se odreknu svih dodataka i vozila.

lex speciallis

pre 9 godina

I pre nego sto sam procitao saopstenje isto sam pomislio!Iskreno od proslih izbora i ja sam "beli listic",nisam pristalica ni jedne stranke, a SNS-a nikada, ali ovo saopstenje, koja god stranka da je pisala, u ovom slucaju DS,sve potpisujem!P.S.I ne poredite botovi Krtsica i Radulovica, ovo je zaista naivna predstava za narod i zamazivanje ociju...to bi ovako izgledalo:
Vucic:Ovaj zakon sto sam napisao Krsticu reci cemo da si ti, ti se ne slazes, das ostavku, ja tako opet budem popularan iako zakon ne valja.Ja kazem da si u pravu, ti me pohvalis kazes da imam meko srce, i indirektno kazes da sam "spasao" narod.
Krstic:Vazi sefe
Vucic:Ja onda govorim kako se slazem s tobom,i kako je to dobar predlog zakona, ali jednostvano nemam petlju da usvojim tvoje zahteve i nisam hrabar jer zelim dobro narodu, pa poeni za mene a malo i za tebe.
Krstic: Vazi sefe

nema dalje

pre 9 godina

mislim da je jedino resenje da zamolimo angelu merkel da nam napravi tim od stotinak sposobnih nemaca,ili koliko vec treba i da probaju da dovedu ovu zemlju u red.

Slavica

pre 9 godina

Sramno za mlađanog Krstica, a još sramnije za Vučića koji vređaju inteligenciju srpskog naroda. Koliko god Vučicevi "vojnici" lupali minuse protiv osvešćenog naroda, jasno je da je "car go", a da je Vučic prodao veru za večeru, a videćemo kome.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Naravno da je farsa kao sto je farsa i da je on uopste bio ministar finansuja. Cudi me da se ne stidi ustanove na kojoj je stekao obrazovanje. Sumnjam da mu je i jedan profesor ikada rekao da u zivotu treba donositi odluke potpuno neprimerene situaciji, kao sto je sam priznao, a onda ocekivati podrsku i uspeh.

SNS prevaranti

pre 9 godina

SNS prevaranti, gde su vam strane investicije, zapošljavanje...kamioni, čipovi, podmornice...robovlqasnički zakon o radu neće proći, letećete vrlo brzo.

manipulator

pre 9 godina

Krstić se neslaže dao ostavku i postao savetnik velikog imperatora...Pisem imperatora jer u vladi drugi i nemaju pravo glasa. zato ukinimo vladu i skupštinu ...

zoky v.p.

pre 9 godina

kao sto je Dejan Stankovic shvatio igru T.Karadzica u FSS tako je i mladi Krstic ukapirao Vucicevu nebuloznu politiku spasavanja Srbije.

David

pre 9 godina

Reforme ne postoje to je samo farsa, sjaši kurta uzjaši murta, bogate se tajkuni oko SNSa,dok narod skapava, e to su Vučićeve reforme

crni domino

pre 9 godina

Procitao sam Zakon o radu i stvarno je katastrofalan za radnike!
Doslovce, poslodavac moze da zatvori radnike u halu i da im radi sta hoce!
Radnici ne bi trebalo da dozvole usvajanje ovakvog zakona!

mirella

pre 9 godina

Ostavka Lazara Krstica je dosledan, posten i castan potez coveka kada ono sto je predlozio i za sta se zalaze kao ministar finansija ne usvoje ni premijer ni vlada. Cinjenica je da su njegove predlozene mere, premda drasticne, potrebne i neizbezne. Cinjenica je da ovako osiromaseno stanovnistvo te mere jednostavno ne moze da iznese na svojim plecima. Premijer i lider partije koja je stozer vlade ima diskreciono pravo da odluci o dubini i sirini ekonomskih, finansijskih i poreskih rezova koje mora da povuce.

Andromeda

pre 9 godina

Demokratskoj stranci bi trebalo reći sledeće: Deda Mraz ne postoji, to su vam odavno rekli, tako da te dečije želje ostavite po strani i prihvatite realnost, Vučić ostaje premijer još dugo!

cutura

pre 9 godina

Podrska Vucicu da istraje do kraja za sve sto je naumio.Svi sad filozofiraju,a dok su se krale drzavne pare i bilo naglo bogacenje raznih pojedinaca,tad je bilo svima ok a posebno zutima.Zato i jesmo u ovakvoj situaciji...

Fantom

pre 9 godina

Ne znam o kakvoj se ovde farsi govori. Zakon o radu je neophodan za napredak i razvoj naše zemlje. On će sigurno privući ogroman broj stranih investitora. Napokon će se početi sa ulaganjima u našu zemlju, a broj nezaposlenih će se sigurno smanjiti.

dalco

pre 9 godina

Ne razumem zasto uopste Demokratska stranka ima komentar na sve ovo kad se dobro zna da su svi pedstojeci teski rezovi upravo zbog njih neophodni.Dugo godina se arcilo drzavnim parama,mnogo naroda se obogatilo na racun svih nas,i sada kada je zemlja pred bankrotom oni pricaju o nekoj farsi.

dida

pre 9 godina

Jedno je jasno da je Krstic izuzetan strucnjak i da ono sto on radi radi maksimalno onako kako i treba.Ne treba da zaboravimo da je on u vladi nestranacka licnost.Njega nije briga kako ce se svi ti njegovi rezovi odraziti zapravo na narod.Sa druge strane imamo Vucica koji je ipak na celu vlade i najvece stranke u srbiji i normalno je da te rezove mora malo da izbalansira zbog samog naroda.Najlakse je smanjiti plate i penzije a posle kako se ko snadje.Sigurno je da ce reforme biti teske i neprijatne ali mi se svidja prenijerovo ponasanje u ovoj situaciji,ipak ima obzira na obican narod.

dalido

pre 9 godina

Ostavka Krstica je veliki gubitak za ovu vladu.Covek je pokazao da je izuzetan strucnjak a to ne slaganje sa Vucecem gledam kao normalno sa jedne strane.Prvi covek vlade ipak je pokazao da se maksimalno zalaze da se reforme sto manje osete na grbaci obicnog naroda.

NIKKAT

pre 9 godina

Bice tezak put izlaska iz ovog bankrota do koga smo dosli zbog dugogodisnjih potkradanja drzave od strane prethodnih vlasti, ali izaci cemo iz bankrota, zato sto su sada pravi ljudi na vlasti! Ne svidja mi se to sto Krstic daje ostavku jer je kvalitetan covek, ali ipak podrzavam odluku Aleksandra Vucica! Vucic i u ovakvoj situaciji gleda kako da sve te reforme budu sto bezbolnije za gradjane Srbije i tako i treba! Gradjani Srbije ionako zive dovoljno tesko i nije u redu sve im oduzeti zbog toga sto je neko ranije pljackao zemlju! Mora se voditi racuna o gradjanima Srbije i o tome kako oni zive!

Zlo i naopako

pre 9 godina

Jao povraca mi se od ovih botovskih komentara "Krstic veliki strucnjak bla bla bla Vucic misli na narod bla bla bla za sve je kriva predhodna vlast bla bla bla". Da su Jevreji tako kukali na Hitlera kao sto vi kukate na predhodnike, nikad drzavu ne bi napravili. Bolje zasucite malo rukave (naruceno komentarisanje nije zasukavanje rukava) nesposobnjakovici

Iznad proseka

pre 9 godina

Za prethodnih 12 god plate i penzije nisu smanjivane!
(grobar, 12. jul 2014 20:54)
Ali su zato nerealno podizane kako bi se sto duze ostalo na vlasti i sto vise okoristilo o nju. Cenu takve politike prethodne vlasti placamo danas svi. Ova Vlada je nasa poslednja sansa, verujem u nju.

sinisa

pre 9 godina

Ovi su preterali u svim postupcima.Sada za zelezaru iz Smedereva jos moramo da platimo,pa sta onda prodajemo?Penzije i plate da se smanje ,pa to je ludost ,penzija je stecena i neko je godinama odvajao od dohotka a sada Vucic da pojede.Ako je toliko tesko neka svi radnici primaju minimalac a politicari da se odreknu svih dodataka i vozila.

matori

pre 9 godina

Početak raspada sistema - bez ikakve dileme!
Pitanje je samo (kratkog) vremena, kada će se srušiti kula od praznih obećanja, megalomanskih laži, izmišljenih afera, i nesposobnjakovića koji su diletanti i za vezivanje vlastitih pertli, a kamoli za nešto ozbiljnije...

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Mislim da nije farsa već nam sledi "zatezanje kaiša". I to ono kada će se skoro sastaviti trbuh i kičma. Sledi nam teška bitka za goli život. Gorko će se razočarati oni koji misle da danas žive loše. Penzije će se svesti na simboliku a mnogi će morati da kopaju i pleve kukuruz kako bi samo preživeli. Još se uvek dobro živi u ovoj "propaloj državi" gde živi samo "pošten i vredan" narod, kome je permanentni problem sopstvena država, koju, ustvari, čini taj narod?! U takvom ludilu se ne može još dugo živeti. Gospodin Krstić je najavio ono što nas čeka i otišao. On je to mogao otvoreno da kaže jer nije političar. Ne trebaju mu naši prsti, odnosno glasovi. Snovi, pusti snovi će nam se brzo raspršiti kao balon od sapunice. Manućemo se i "bezalternativnog puta" jer, treba preživeti. Pored one zaje...cije koja se zvala Jugoslavija i na koju smo utrošili stotinak godina i dva-tri milona ljudskih života i ova utopija nas je stajala tridesetak uludo protraćenih godina, za vreme kojih su nam ispirali mozak pričama o "Laki kešu" o švedskim platama, o standardu koji zaslužujemo jer smo pametni itd.itd. Srbija je bila na "stend-baj" aranžmanu tridesetak godina, gospodo. "Čekajući Godoa" prošli su nam svi vozovi. Čini mi se, da se vraćamo onom starom, oprobanom i sigurnom metodu odnosno, konačno shavatmo da "Nema hleba bez motike".

Andromeda

pre 9 godina

Demokratskoj stranci bi trebalo reći sledeće: Deda Mraz ne postoji, to su vam odavno rekli, tako da te dečije želje ostavite po strani i prihvatite realnost, Vučić ostaje premijer još dugo!

mirella

pre 9 godina

Ostavka Lazara Krstica je dosledan, posten i castan potez coveka kada ono sto je predlozio i za sta se zalaze kao ministar finansija ne usvoje ni premijer ni vlada. Cinjenica je da su njegove predlozene mere, premda drasticne, potrebne i neizbezne. Cinjenica je da ovako osiromaseno stanovnistvo te mere jednostavno ne moze da iznese na svojim plecima. Premijer i lider partije koja je stozer vlade ima diskreciono pravo da odluci o dubini i sirini ekonomskih, finansijskih i poreskih rezova koje mora da povuce.

Fantom

pre 9 godina

Ne znam o kakvoj se ovde farsi govori. Zakon o radu je neophodan za napredak i razvoj naše zemlje. On će sigurno privući ogroman broj stranih investitora. Napokon će se početi sa ulaganjima u našu zemlju, a broj nezaposlenih će se sigurno smanjiti.

cutura

pre 9 godina

Podrska Vucicu da istraje do kraja za sve sto je naumio.Svi sad filozofiraju,a dok su se krale drzavne pare i bilo naglo bogacenje raznih pojedinaca,tad je bilo svima ok a posebno zutima.Zato i jesmo u ovakvoj situaciji...

dalido

pre 9 godina

Ostavka Krstica je veliki gubitak za ovu vladu.Covek je pokazao da je izuzetan strucnjak a to ne slaganje sa Vucecem gledam kao normalno sa jedne strane.Prvi covek vlade ipak je pokazao da se maksimalno zalaze da se reforme sto manje osete na grbaci obicnog naroda.

dida

pre 9 godina

Jedno je jasno da je Krstic izuzetan strucnjak i da ono sto on radi radi maksimalno onako kako i treba.Ne treba da zaboravimo da je on u vladi nestranacka licnost.Njega nije briga kako ce se svi ti njegovi rezovi odraziti zapravo na narod.Sa druge strane imamo Vucica koji je ipak na celu vlade i najvece stranke u srbiji i normalno je da te rezove mora malo da izbalansira zbog samog naroda.Najlakse je smanjiti plate i penzije a posle kako se ko snadje.Sigurno je da ce reforme biti teske i neprijatne ali mi se svidja prenijerovo ponasanje u ovoj situaciji,ipak ima obzira na obican narod.

dalco

pre 9 godina

Ne razumem zasto uopste Demokratska stranka ima komentar na sve ovo kad se dobro zna da su svi pedstojeci teski rezovi upravo zbog njih neophodni.Dugo godina se arcilo drzavnim parama,mnogo naroda se obogatilo na racun svih nas,i sada kada je zemlja pred bankrotom oni pricaju o nekoj farsi.

ahahahahhahaha

pre 9 godina

LDP zakljucuje da je SNS nesposoban, a hteli su s njima u vladu.

Znaci, LDP smatra da bi sa njima bilo dobro, a ovako je lose.

Boze, gde mi zivimo.

lex speciallis

pre 9 godina

I pre nego sto sam procitao saopstenje isto sam pomislio!Iskreno od proslih izbora i ja sam "beli listic",nisam pristalica ni jedne stranke, a SNS-a nikada, ali ovo saopstenje, koja god stranka da je pisala, u ovom slucaju DS,sve potpisujem!P.S.I ne poredite botovi Krtsica i Radulovica, ovo je zaista naivna predstava za narod i zamazivanje ociju...to bi ovako izgledalo:
Vucic:Ovaj zakon sto sam napisao Krsticu reci cemo da si ti, ti se ne slazes, das ostavku, ja tako opet budem popularan iako zakon ne valja.Ja kazem da si u pravu, ti me pohvalis kazes da imam meko srce, i indirektno kazes da sam "spasao" narod.
Krstic:Vazi sefe
Vucic:Ja onda govorim kako se slazem s tobom,i kako je to dobar predlog zakona, ali jednostvano nemam petlju da usvojim tvoje zahteve i nisam hrabar jer zelim dobro narodu, pa poeni za mene a malo i za tebe.
Krstic: Vazi sefe

NIKKAT

pre 9 godina

Bice tezak put izlaska iz ovog bankrota do koga smo dosli zbog dugogodisnjih potkradanja drzave od strane prethodnih vlasti, ali izaci cemo iz bankrota, zato sto su sada pravi ljudi na vlasti! Ne svidja mi se to sto Krstic daje ostavku jer je kvalitetan covek, ali ipak podrzavam odluku Aleksandra Vucica! Vucic i u ovakvoj situaciji gleda kako da sve te reforme budu sto bezbolnije za gradjane Srbije i tako i treba! Gradjani Srbije ionako zive dovoljno tesko i nije u redu sve im oduzeti zbog toga sto je neko ranije pljackao zemlju! Mora se voditi racuna o gradjanima Srbije i o tome kako oni zive!

Kralj Ibi

pre 9 godina

Naravno da je farsa kao sto je farsa i da je on uopste bio ministar finansuja. Cudi me da se ne stidi ustanove na kojoj je stekao obrazovanje. Sumnjam da mu je i jedan profesor ikada rekao da u zivotu treba donositi odluke potpuno neprimerene situaciji, kao sto je sam priznao, a onda ocekivati podrsku i uspeh.

nema dalje

pre 9 godina

mislim da je jedino resenje da zamolimo angelu merkel da nam napravi tim od stotinak sposobnih nemaca,ili koliko vec treba i da probaju da dovedu ovu zemlju u red.

manipulator

pre 9 godina

Krstić se neslaže dao ostavku i postao savetnik velikog imperatora...Pisem imperatora jer u vladi drugi i nemaju pravo glasa. zato ukinimo vladu i skupštinu ...

Slavica

pre 9 godina

Sramno za mlađanog Krstica, a još sramnije za Vučića koji vređaju inteligenciju srpskog naroda. Koliko god Vučicevi "vojnici" lupali minuse protiv osvešćenog naroda, jasno je da je "car go", a da je Vučic prodao veru za večeru, a videćemo kome.

crni domino

pre 9 godina

Procitao sam Zakon o radu i stvarno je katastrofalan za radnike!
Doslovce, poslodavac moze da zatvori radnike u halu i da im radi sta hoce!
Radnici ne bi trebalo da dozvole usvajanje ovakvog zakona!

zoky v.p.

pre 9 godina

kao sto je Dejan Stankovic shvatio igru T.Karadzica u FSS tako je i mladi Krstic ukapirao Vucicevu nebuloznu politiku spasavanja Srbije.

David

pre 9 godina

Reforme ne postoje to je samo farsa, sjaši kurta uzjaši murta, bogate se tajkuni oko SNSa,dok narod skapava, e to su Vučićeve reforme

SNS prevaranti

pre 9 godina

SNS prevaranti, gde su vam strane investicije, zapošljavanje...kamioni, čipovi, podmornice...robovlqasnički zakon o radu neće proći, letećete vrlo brzo.

Zlo i naopako

pre 9 godina

Jao povraca mi se od ovih botovskih komentara "Krstic veliki strucnjak bla bla bla Vucic misli na narod bla bla bla za sve je kriva predhodna vlast bla bla bla". Da su Jevreji tako kukali na Hitlera kao sto vi kukate na predhodnike, nikad drzavu ne bi napravili. Bolje zasucite malo rukave (naruceno komentarisanje nije zasukavanje rukava) nesposobnjakovici