Ponedeljak, 30.06.2014.

16:51

SNS: DS nije bila hrabra za reforme

Srpska napredna stranka saopštila je danas da Demokratska stranka nikad nije imala hrabrosti da reformiše Srbiju.

Izvor: Tanjug

SNS: DS nije bila hrabra za reforme IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Dragan Šcopulović

pre 9 godina

Opšte je smešno da demokratska stranka bilo koga proziva jer smo videli šta su oni radili dok su bili vlasti, to jest šta nisu radili a zanimali se samo svojim ličnim interesima. Tako da kada upropastite državu koju ste trebali da dovedete u red onda stvarno nemate prava da kritikujete nekog, niste imali volje ni želje za reforme a imali ste vremena sada dopustite drugima da rade svoj posao.

Miljana Prolović

pre 9 godina

Mnogo velikih firmi i giganata je uništeno tokom poslednjih godina dok su demokrate bile na vlasti. Jedino reforme i vlada koja radi u korist građana ove države može da vrati propalu ekonomiju u život.

konto03

pre 9 godina

Demokrate ma koliko ukazivali na propuste koje su pravili u toku vođenja ove države nikada priznati grešku i uvek iznova nalaziti izgovore za svoje dela.A ne treba biti posebno politički "načitan" pa videti šta je najveća boljka naše države i kako je ona nastala.Kada je trebalo imati hrabrosti i kada je trebalo prihavti deo odgovornosti DS je to izbegao praveći kompromis u jednom većem broju zapošljavanja svojih kadrova.

Đorđe Milanović

pre 9 godina

Da su bili zainteresovani za promene nešto bi i preduzeli, imali su 12 godina da nešto učine. Međutim rezultati i situacija u kojoj se nalazi država je prava slika njihovog rada, oprostite njihovog nerada koji se zasnivao na ličnim interesima. Prosto rečeno što da rade kad mogu da se bogate na račun građana koji su im nekad verovali. Na kraju progutala ih je njihova nemarnost, hvala bogu pa smo im videli leđa da neko i pokuša da nas spase.

Tijana Savić

pre 9 godina

Njihov rad se mogao oceniti dok su bili na vlasti, iz svega proizlazi da su se samo zanimali svojim ličnim interesima i da nisu imali ni želju da nešto učine za građane ove države. Ova izjava je puka istina koje treba da se srame ali naravno da nikad neće priznati svoj nerad.

Borbena Ivy

pre 9 godina

Kako su oni mogli onako strucni da reformisu kada nema logike da jedni druge hapse ili oduzimaju funkije.A da ne pominjem to kako je svaki drugi DS zavrsio takodje Megatrend ili neku tezga-skolu o trosku Opstine,a ovamo vredjaju sve redom zbog skole.Mnogo je bolje da se pokriju usima i cute.

Plebejac

pre 9 godina

Samo ne treba mediji da se mesaju,sto je nemoguce,i da ne plasiraju podmetnute price i afere,videli biste kojom brzinom bi se radilo da se ovako ne baca prasina u oci,Demokrate su odradile posao rasturanja zemlje,sto im je i bio zadatak,SNS narod izabrao da spase sto se spasti moze.!

Cipelica

pre 9 godina

Ma DS-ovci su nekolicina koja pokusava da se ovde prikaze u vecem broju nego sto zaista postoje.Da ih stvarno ima kao sto bi oni zeleli pa pobedili bi na izborima i to vecinski a ne onako sramno prosli...

Konstantin

pre 9 godina

DS osnivao duple firme i zaposlio sve gde sto ima clansku kartu i gde god su mogli po tri stolice da ubace za jedan sto.Sada se ne zna sta ce ni sa tim ljudima biti a kamoli da ce se neko negde zaposliti dok se nesto ne otvori.Muka mi je od vasih lazi,ja sam izgubila posao da bi se demokrata zaposlio,jer nisam htela da kradem za njih,To je jedina istina.Izvoli u Palanku,proveri moje reci.

Slobodan Točaković

pre 9 godina

Nemamo o čemu mnogo da pričamo, nisu učinili što je narod očekivao od njih. Umesto da se pozabave stanjem u državi oni su uživali u svojim funkcionerskin foteljima i bavili se svojim ličnim ekonomskim stanjem. Jedino opet njihovo usporavanja reformi i naravno kritikvoanje na svakoj osnovi izgleda se zasniva na tome da ne dođe do ozbiljnih promena koje bi na kraju bilo kobne po njih.

Čika Sima

pre 9 godina

Svako neistomišljenost ili podrška vladi u komentarima se karakteriše kao neintelektualan način razmišljanja, brdo opaski i vređana. To samo govori koliko smo na pravom putu a koliko su se oni raspali koji su godinama vodili kolo i pustošili i ono malo što smo imali. Toliko o vređanju intiligencije sa vaše strane, da uopšte neko pomisli da je običan narod proveo vremena pisajući ovako uvredljive komentare a na kraju da su opet oni glasali za ovakvu vlast...ne postoji logika osim malog broja galamđija, toliko od mene.

Ombudsman

pre 9 godina

Dok je bila na vlasti DS se više bavila sobom nego građanima i na kraju su završili što ni sebe nisu mogli da urede a građani joj objasnili na izborima. Pošteno.

You talking to ME

pre 9 godina

Posle petog oktobra očekivanja su bila velika, narod razočaran, spasioci kao gladni vuci navalili da lažu i mažu i kao takvi su i sklonjeni. Toliko toga je bilo u vazduhu ali samo nagoveštaj koji nikad nije ispunjen. Sada kada je najteže reforme moraju konačno biti donesene i primenjen za razliku razliku od nerada, bahatosti DS.

Oliver Mandić

pre 9 godina

Njima nije ni bilo u interesu da nešto promene a kamoli sprovedu reforme koje su bile potrebno. Naravno sada kada se neko našao da se izbori sa svime i pogura reforme po svaku cenu naravno da kritikuju iz svih žila. Ali što bi rekli što je prošlo prošlo je a vama smo dragi DS videli konačno leđa, sve po zasluzi.

Galić Dušica

pre 9 godina

Brdo afera, rasprodata preduzeča, povezanost sa mnogim sumnjivim radnjama i još puno toga. Pravi opis njihovog prošlog rada bi bilo nazadovanje ove države do korena. Tako da jedini način promena je snažno sprovođenje reforma, možda nisu omiljenje mere ali su neophodne da bi krenuli dalje.

Lara

pre 9 godina

DS nije imala nikakva rešenja niti je hrabrost niti volju da bilo šta urade za interes građana. Funkcioneri DS su prepustili mafiji da kolo vode, i da rade šta hoće kako bi oni pored njih mogli da se bogate. Funkcioneri su uništili ekonomiju naše države i uništili privredu, proizvodnju i ekonomiju. DS je stranka koja je izgubila izbore, zbog sebe samih i njihovim bahatim ponašanjem.

Srbin 100%

pre 9 godina

Demokrate su imale sve,apsolutnu vlast,podrsku gradjana,podrsku cele medjunarodne zajednice,intelektualna elita ove zemlje je na sav glas hvalila njihove ideje i kadrove i oni su sve to svojim neodgovornim odnosom bacili u vodu i procerdali 12 godina koje nismo imali...

SNS prevaranti

pre 9 godina

DS nije bila ,,hrabra'' da se odrekne Kosova, da pokloni Kosovo, i ispuni zahteve Angele Merkel. Radikali su bili ,,hrabri'' i sve zahteve ispunili, ma i više nego što je traženo samo da sednu u fotelje. Da je DS uradila ovo što su Nikolić i Vučić, ova dvojica bi uzeli stiropol u ruke i štrajkovali bi glađu i žeđu...Tadića bi nazvali najvećim izdajnikom u istoriji Srbije...i bili bi u pravu.
Reforme, kad čujem tu reč odmah mi je jasno da se radi o zamajavanju glupog naroda. Daću vam samo jedan primer sns ludila - za ove dve godine vladavine sns režima čak tri puta je menjan zakon o Planiranju i izgradnji, a sve kako bi ga namestili hohštaplerima, građevinskoj mafiji, tajkunima...a sve kako bi besplatno gradili, uknjižili nelegalne objekte, dobili besplatno državno zemljište...u prevodu - kako bi im stavili veliki novac u džep, a to političari ne radi besplatno, valjda kapirate.
Najveća prevara je ,,Beograd na vodi''. Vidite šta se tu sve radi, državno zemljište na najatraktivnijoj lakaciji se poklanja, ali ne samo to već se i komletno infrastrkturno oprema i daje besplatno da bi, samo odabrani, gradili šoping molove, luksuzne stanove...i svi ti ugovori se ugovaraju ,,ličnom pogodbom'' (javno nadmetanje za sns ne postoji, samo lična pogodba), proglašavaju ,,državna tajna'', jelte, kao da poklanjaju dedovinu, ličnu imovinu. Pa šta mislite da li se tu radi o vrhunskoj korupciji ili ne, procenite sami.
To su vam te sns (prevare) reforme.

E

pre 9 godina

Citam i smejem se a koje to reforme, investicije....vam je doneo SNS aj recite bar jednu samo jednu da se i ja laik malo nesto naucim

Beogradsko dete

pre 9 godina

Dijametralno suprotne pozicije. Jednima je samo vlast, moć i lova u glavi a drugima je interes države i građana. Prvi nisu mogli da krenu u bilokakvu reformu i pozitivne promene. Čak naprotiv.

Svaka čast

pre 9 godina

Reforme su vam za svu pohvalu! Povećali ste PDV, akcize za duvan, gorivo, TNG gas, slagali za ukidanje TV pretplate, poskupeli prevoz u gradovima gde ste na vlasti, ukinuli povlastice za trudnice i penzionere u Beogradu, ukinuli besplatne udžbenike, višestruko umanjili investicije u Srbiju, povećali dug zemlje, zaposlili nekoliko hiljada stranačkih poslušnika u javnim preduzećima, poskupeli usluge javnih preduzeća koja su pod upravom države i vaše lokalne samouprave... Menjao bih čak i najgore trenutke Cvetkovićeve Vlade za ovaj propast od vaše vladavine. Pitanje je samo kada će to priznati i većina građana jer ih ipak ne možete sve zaposliti u javnim preduzećima.

Pavle

pre 9 godina

Kamo sreće da je Srbija, odmah nakon 2000.-te krenula u reforme. Bila bi već u EU, mnogo razvijenija, bez ovakvih finansijskih i ekonomskih problema. Sve reforme su teške, na početku nepopularne, izazivaju pad rejtinga. A DS nije sprovela reforme i opet izgubila birače. Kud ćeš gore!

Gabi

pre 9 godina

Umesto snažnih ekonomskih reformi, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vučić, jedino su se borili za zapošljavanje svojih partijskih kadrova....

½Snažne reforme½ se verovatno odnose na ministra policije, koji je falsifikovao naučni rad, na reformisanog Velju Ilića, na ministra vojske, koji je po vokaciji u stvari keramičar...pa lepo ste se reformisali!

Truman

pre 9 godina

DS nikad nije ni pomišljala na reforme, a one su neophodne za napredak i razvoj naše zemlje. Demokrate danas napadaju svaki pokušaj aktuelne vlasti da se ove reforme sprovedu do kraja.

Sasa

pre 9 godina

Kako se lazete,moji napredni radikali...
Slusam neke vase lokalne kolege i njih je vec stid od toga sto nista niste uradili.
Zamislite kako smesno zvuci izjava Vucica od pre neki dan za Glas Amerike:
Reforme nece kasniti ni jedan dan!!!
Jeste li culi vecu glupost?
Ili sam ja mozda nesto previdio i Vucic je premijer negde drugo, a ja ne zivim u Srbiji?!?!?

PROŠLO VREME

pre 9 godina

Nerma potrebe pričati o prošlim vremenima, zato je narid poveruio vlast sns i na njima je da budu bolji od ds ili će i oni iz sadašnjosti preći u budućnost-

Gaja

pre 9 godina

Realno, nisu imali petlju da se uhvate u kostac sa gorucim problemima kao sto je npr, zakon o radu, koji je neminovnost. Masu problema ostavili su naslednicim

SUBOTICASUSU

pre 9 godina

Imali su oni hrabsrosti,imali su mozda i pojedince koji bi to pokrenuli,ali nisu mogli od vecine koja je zavosila od para tajkuna koji su diktirali tempo reformi,a sad toga nema.

micko

pre 9 godina

Pazi ovo....na svaki komentar koji velica presvetlog vucica ima u ovom trenutku 180 pluseva a na negativan komentar 180 minusa..ooo bootovi toliko ste providni dance vam toma dati po mesalju svakom...

Milos

pre 9 godina

Svi ste vi isti,i kad dodjete na vlast oni prethodni su krivi za sve,vladate godinu,dve,pet i opet su krivi oni prethodni,a mi svakodnevno sa vama iz sns-a tonemo sve dublje i dublje!!!
Posten rad niko ne ceni,zdravstvo,skolstvo u rasulu...

Pojedena revolucija

pre 9 godina

Istorija je pokazala da svaka revolucija pojede svoju decu tj. da oni koji promene poredak bivaju nadmaseni poretkom koji su uspostavili. Nas primer je jedinstven, ovde su deca pojela svoju revoluciju.

Predskazanje

pre 9 godina

Opet neko zaboravio da zakljuca vrata! Razmileo se ovaj polupismeni polusvet pa misli da ovim totalno idiotskim komentarima na isti kalup pravi uslugu ovim radikalima. Bez ikakve sumnje docekacete kraj ove drzave zajedno u nekoj od drzavnih institucija koju stalno spominjete. Pogodite u kojoj (ako imate sa cime da razmislite).

Deki

pre 9 godina

Reforme nisu sprovedene jer DS nikad nije imala apsolutnu vecinu sa kojom SNS apsolutno nema pojma sta da radi. Da gospodo , Srbija je 12 godina trpela vase 'odrastanje' i cekala da skinete bedzeve i zauzmete proevropski kurs. Koncentrisite se i zamislite gde bi Srbija bila danas da niste to radili.
Sto se tice Beograda, Nenadu Bogdanovicu niste ni do kolena, a to je covek koji je , na celu Beograda, renovirao sve gradske ulice i kompletnu infrastrukturu grada, nakon godina nemara u vlasti u kojoj ste i vi bili. Pod vasom vlascu se desilo da je Obrenovac, deo beograda katastrofalno poplavljen, a da i do dan danas nije sprovedena istraga zasto se to dogodilo, da li je katastrofa mogla biti sprecena i ko je za to odgovoran.

Jack

pre 9 godina

Upravo tako, ni hrabrosti a ni volje. Gledali samo licne interese dok nisu opustosili sve sto su mogli..
(Sara Kej, 30. jun 2014 17:29)

Evo da se slozim u potpunosti sa random naprednjackim botom. Jedino sto pametan covek mora postaviti pitanje "A sta vi, naprednjaci, radite? Gde je vasa predizborna hrabrost nestala? Cemu raspisivanje izbora kad opet odabraste istu ekipu, sa jos manje zelje da bilo sta menjate, ikada?"

Aleksandar

pre 9 godina

Saopstenja SNS su sve duza i tragikomicnija kako su rezultati njihove vladavine sve gori. Investicija i novih radnih mesta nikada manje. Za to nikako ne mogu da okrive demokrate.

start

pre 9 godina

Zbog demokratske nesposobnosti i kukavicluka da donose teske odluke iz straha da ne izgube vlast, sada smo tamo gde smo trebali biti pre deset godina.

Silvester

pre 9 godina

SNS je napadao DS zbog navodnih velikih pljački i korupcije, saradnju sa tajkunima, a onda se pokazalo da ništa od toga nije tačno. Poneko je uhapšen reda radi, a NIKO osuđen. To govori da DS i SNS predstavljaju dve strane iste medalje, uhodani mehanizam za višedecenijsku pljačku. Tu su uključene sve partije, Srbija je zemlja ogoljenog oligarhijskoh terorizma protiv čitavog jednog naroda!

(RE)forme

pre 9 godina

DS je uzivala veliko poverenje gradjana. Ocekivanja su bila velika. Mislim da je 12 godina bilo sasvim dovoljno, da se ako ne zavrse, onda barem pokrenu reforme zemlje, DS u tome nije uspeo sto je i vise nego ocigledno.

Tako je

pre 9 godina

Nakon 5. oktobarskih "promena" izneverana su ocekivanja gradjana sto je reyultiralo da se mnogi i danas osceju iznevereno, prevareno i izigrano.

Кривокапић

pre 9 godina

Слажем се. ДС је била неспособна, али ни ви за 2 године ништа нисте урадили. Имате још 4, па да вас видимо. Боли ме уво више ко ће да спроведе те реформе . Нек више неко спроведе.

Milan1989

pre 9 godina

Toliko su godina upravljali drzavom i nista nisu uradili a sada pricaju kao da su zadnju deceniju bili u opoziciji,sami sebe pokapavaju svakom izjavom,jer su sve to oni mogli da urade u vreme njihove vlasti a nisu nista.

qq

pre 9 godina

DS je bila hrabra da uhapsi Milosevica, Karadzica , Mladica i ostale... To je bio uslov svih uslova, tako da sada vi mozete da se k....cite kao veliki reformatori... A sta ste vi to reformisali do sada ??? skolstvo... niste, zdravstvo... ni pipnuli, privredu,,, boze sacuvaj, socijalnu politiku,,, ne znate ni sta je to.

xRade

pre 9 godina

SNS je dve godine na vlasti. Ni jednu jedinu reformu nisu napravili a STRANE investicije NIKAD MANJE. Kad Ikarus kupuje sasije od Mercedesa zovu investicijom. Air Srbija za ovu godinu ima projetovani gubitak 56 miliona evra a to je 'pozitivna nula'.

neco

pre 9 godina

Pa lepša je bila fotelja od reformi, što bi se neko nekom zameravao kad svi mogu lepo da žive na teret nas građana. Naravno zbog svega toga bivši državni vrh nema nikakvu odgovornost, niko nije u zatvoru.

Dejan Vukmirov

pre 9 godina

Dosta vremena je izgubljeno sa nekim reformatorima koji nisu radili nista samo su koristili vlast za licne interese i promociju a toga je ocigledno bilo u redovima ds a otud i sunovrat ove stranke.

DEJAN BODIROZA

pre 9 godina

DS je imala veliku sansu da reformise drustvo i da ozivi ekonomiju ali posle 15 godina vlasti narod im je uskratio poverenje jer nije bio zadovoljan njihovim radom.

Radojica A

pre 9 godina

I najveci laik moze da vidi da su demokrate uradile jako malo u pogledu reforme drzave i drustva i da im je najvazniji bio licni interes ,zato su i doziveli ovakav velik pad na politickoj sceni.

frka - panika????

pre 9 godina

Ja samo znam da kad se "botovi" ovako raspistolje, znaci da je tema mnogo gadna, pa im je naredjenje da posalju sto vise nesuvislih komentara, ne bi li nekoga mozda i prevarili da poveruje u njihovu istinitost!!!

zola

pre 9 godina

Pre demokrata ova vrhuska na vlasti Toma,Vucic Dacic nas je uvela u rat u kojem smo izgubili hiljade ljudi,bili bombardovani,izgubili kosovo,krajine,i oni su sad dobro.Svi vi koji ste izgubili domove,bracu,majke sad imate te na vlasti koji vas spasavaju prodavajuci kosovo.Zato nas svake godine ima manje 30000.

Misao

pre 9 godina

Nisu oni imali hrabrosti nizasta,samo su punili svoje dzepove,krali i lagali narod...i sad su se kao setili da kazu da imaju plan za Srbiju.Sedi dole jedan !

Goran

pre 9 godina

Nije Ds bila za reforme a niste ni vi,sta ste uradili za dve i po godine?
Jedno veliko nista sve je gore i gore,svi u vrhu korumpirani i prave se ludi dok ljudi gube poslove i nemaju sta da jedu sa bednim platama.
Pa jel su to ta obecanja moji dobri Nazadnjaci?
Nikome vise ne verujem od stranaka,imali ste od rusenja Milosevica da uradite nesto samo se se nakrali a nas ostavili kao sirotniju...
A jedina prava opozicija jeste Dosta je bilo!!!
Podrska reformama Sase Radulovica!!!!

Grunf

pre 9 godina

Vrlo retko se slažem sa izjavama kao i rezultatima SNS-a, ali ovoga puta moram da priznam da su u pravu u izjavu koju su dali da DS nije imala hrabrosti za reforme i za mnoge druge stvari.DS je kažnjena od sojih birača upravo zbog toga što je obesmislenila političku ideju DS-a.Naravno važi i za SNS ne laskajte sebi.Ono što pričate o sebi i ono pto se dešava u praksi su nebo i zemlja.I vi isto kao i DS upravo imate potpuno isti rezultat.Rezultata Vašeg zajedničkog rada i ono pto ste doprineli opštem interesu gradjana Srbije je NULA.O kadrovima tek nemojte pričati kao i kvalitetu.Tu ste još gori od DS-a.Tako je šaljiv onaj deo koji s eodnosi na ono da se SNS razlikuje od DS-a jer SNS-u nije bitno da li će sutra biti na vlasti je politički perverzno.Ako Vam je nebitno što ste onda pravili izbore kada ste imali najbolju vladu po Vama.Pazite Vi ste pravili izbore za jednog čoveka.Vi ste baš onako tvrda,ljuta većina u parlamentu.Da li iko od Vas zna danas da li mi idemo ka EU ili smo i dalje zemlja "pas lutalica".Izgleda da nas niko neće.Ako Vam nije bitna vlast,zašto je recimo pre koju godinu Premijer stavljao table ul.Ratka Mladića preko koje ono beše table ili ste sve zaboravili.Što je to radio.Bilo mu dosadno.Apsolutno ste isti kao i DS samo što su drugi glumci koji igraju u istom pozorištu pod pokroviteljstvom istog scenariste i režisera.Kao i kod DS pomoćmik režije se baš ne slaže sa režijom a ko-scenarista bi nešto malo drugačiji scenario pa na svoju ruku ispravlja delove.

Joja rf

pre 9 godina

Demokrate su imale lepu priliku da nesto promene u Srbiji ali se ipak ispostavilo da su ljudi ne zadovoljni njihovim radom i uskratili su im poverenje na izborima.

puzo

pre 9 godina

Ne mareci sa svoj narod i svoju zemlju,oni su svakodnevno samo gledali kako da se okoriste od sve sto rade i time ojadili i unazadili Srbiju i plus ostavisi narod na ivicu bede i siromastva.

Dusan

pre 9 godina

Eto,citam i ne verujemsta citam.Kazete nema stranackog zaposlavanja.Gde to,posto ga u Sbiji ima vise nego bilo gde.Pogledajte samo nove direktore po skolama koji nisu dobili ni glasa od svojih kolega ali politicki odbori ih imenuju po partijskoj knjizici.

bane

pre 9 godina

Prvo kao opozicija ste se sluzili svim pr;ljavstinama i niste radili za srbiju nego za vas, sada kao vlast ste oborili sve rekorde u obecanjima, lazima, nesposobnoscu, aferama-niste bas nista uradili osim sto krijete potpisane ugovore sa arapima i sto gubite severno kosovo-vi sahranjujete sa zapadom ovo malo Srbije koju su Kostunica i Sloba unistili

bb

pre 9 godina

A koga ste vi doveli za ove dve godine?Doveli ste Pkc u Smederevu...gde radnici masovno napustaju posao jer nece da rade za 18000 od kojih moraju da plate i hranu i put....koga ste jos doveli???

Kralj Ibi

pre 9 godina

Usta moja hvali te me! Niste ni prvi ni poslednji, nazalost, koji veruju da se hvalisanjem moze ostvariti napredak. Uspesni se nikada sami ne hvale svojim uspehom, njihova dela govore i drugi to cine umesto njih. A ja u svom dosadasnjem zivotu jos nisam video toliku kolicinu instruisanih i do neukusa uniformisanih komentara podrske aktuenoj vlasti. To valjda takodje govori o njoj. A sti se tice DS oni su samo manje bili drski u gazenju narodnih interesa ali ih se podjednako nisu ticali. Nije narod u zabludi vec oni koji misle da su ga preveslali. Vremevce pokazati ko je bio u pravu.

Nedeljko

pre 9 godina

Demokrate su prvo morale da reformisu sebe, sto je sa njihovim kadrovima nemoguce, tako da od njih nismo mogli ni da ocekujemo da ce da reformisu Srbiju.

Vojin

pre 9 godina

Pa kako da DS bude hrabra i sprovede reforme, kada bi prvo morala da udari na sebe i svoje "privrednike", tajkune, policajce, tuzioce, sudije i sve one koji su u njihovoj reziji kocili razvoj Srbije.

Milovan

pre 9 godina

Demokrate traze od premijera da kaze kolike ce biti plate i penzije na nivou drzave, a sami nisu u stanju da u svojoj, sada tako maloj partiji vode finansije i izadju iz duga koji je preko dva milona eura !

Ivan Bg

pre 9 godina

Ali, 105 negativnih komentara na nesto sto je potpuno tacno. Pa jel vas 105 ima mozak ili ste debili? Da je DS potpisala ovakav sporazum o Kosovu, pa vesali bi ih po Terazijama. Jel vam Ceda prica sve vreme da je Kosovo nezavisno, a vi urlicete da je izdajnik. Jedino sto me drzi je sto necete dugo, a onda ce konacno da dodje 6. oktobar. Samo sto ce vama da bude petak 13.

pera ložač

pre 9 godina

To se u psihologiji zove projekcija,kada svoje mane i nedostatke projektuješ na druge. Naime SNS nije obnovila nijednu fasadu u Beogradu otkad su na vlasti,jedinu fasadu koju su "obovili" obnovili su u stvari Arapi kojima je ta zgrada i prodata(Geozavod), napucali su 7 milijardi duga za 2 godine, Kosovo ima više direktnih stranih investicija, izvoz je porasto zahvaljujuci podsticajima i investitorima koji su dosli za vreme vlasti DS-a,samo u nov i dec 2013 sns su zaposlili 20.000 botova u državnoj upravi() i dalje ih zapošljavaju, u MSP broj zaposlenih sa 900 narastao je na 1200,Mali u Beogradu planira da zaposli 400 komunalaca i da otvori 20(dvadeset) novih gradskih sekretarijata i agencija. Ništa ne radite 2god.Planirate da prodate sve živo,da se zadužite i da lažete ovu sirotinju pričama o svemirskim brodovima kako bi glasala za vas a vi nastavili da kradete i da se talite sa kriminalcima i tajkunima.Sada je svima jasno proći ćete kao JULovci,ganjaćemo vas gov_ivim motkama.

deba

pre 9 godina

Tadicu, DS-u su pretili smrcu zbog saradnje s Hagom, zbog politike prema Kosovu, zbog puta ka Uniji... Tesko je bilo ostvariti sve sto je trebalo pod tolikim pritiskom. Ali, interesantno je ko je to radio. Znamo li ko? Znamo dabome - ne samo bivsi radikali, nego i vec stvoreni naprednjaci, svakako isti ljudi, dok su bili u opoziciji, a medju njima najvise danasnji predsednici Vlade i drzave........ Upravo tako, da vi premijeru niste pretili svime i svacime, sigurno bi bilo drugacije, samo pokazujete svoje licemerstvo.

ABCDE

pre 9 godina

Naravno, ove bolne ekonomske mere su morale da uslede i tu svaka cast Vucicu i SNS, jer gradjani Srbije znatno bolje zive od kada su sve potrepstine i komunalije poskupele, administrativne takse i porezi odleteli u nebo, povecao se PDV a smanjile plate. Ako je pravde, na sledecim izborima ce imati barem 70%.

jovan22

pre 9 godina

Ne samo da nije bila hrabra,vec ih sve komplet briga bilo za ovu zemlju i ovaj narod,njima je samo bilo bitno njihov licni interes,nista vise...

Zoran Milosavljevic

pre 9 godina

Kako vas nije sramota. Objavite ugovore za Jat, Begrad na Vodi..
A nijedan novi ZAkon niste jos uvek doneli.
Hrabri SNS donosi ZOR izpod zita. Bolje cutite.

veljas

pre 9 godina

Samo neka se oni ne javljaju i neka ne pricaju o iskrenosti,ne znam samo kako ih nije sramota da o tome i pricaju s'obzirom da su ovaj narod konstantno lagali preko deset godina,i sad su oni nasli nekome da pricaju o postenju i iskrenosti..

Boro9

pre 9 godina

Istina je ta da je DS obećavala 600 000 radnih mesta pa da je onda spalo na spašavanje svakog postojećeg partijski zapolenog radnog mesta. Ozbiljnih reformi nije bilo i to je dovelo do propasti DS.

Milorad

pre 9 godina

Kakvo saopstenje...Kazu "za vreme svih vlada DS" nisu uspeli da oporave "unistenu srpsku privredu". Te "vlade" DS-a su krenule posle vladavine SPS-JUL 10 godina, samim tim ste priznali da ste vi unistili privredu a DS nije uspeo da je oporavi. Dal ste svesni sta ste rekli?

CIPIRIPI

pre 9 godina

Ds je skup licemernih, sujetnih politicara koji ne umeju da priznaju svoje greske i da podrze konacno nekog ko ima petlju da sprovede bolne i nuzne reforme, nego i dalje zavaravaju narod kako te reforme nisu ni potrebne.

Glibic T.

pre 9 godina

Ja mislim da je Demokratska stranka imala hrabrosti za reforme,a li nije joj odgovaralo da ih sprovopdi iz rasno raznih interesa njihovih rukovodilaca i donatora.

Bane

pre 9 godina

Nikada? Pa kada je DS pocela sprovodjenje ovih reformi vas predsednik je pretio smrcu predsedniku DS-a. DS je cenu reformi platio zivotom coveka kojem vi iz SNS-a necete nikada ni biti do kolena. Zato na njegovu godisnjicu kacite slike puske iz koje je ubijen. Ne date ni ulici da se po njemu dobije ime. Nije mi jasno ko su te kukavice poput vas koje su vam dale glasove. Verovatne oni koji su bili i kukavice pre 15 godina kada je ove reforme trebalo sprovesti da bi se danas ljudski zivelo. Ali zbog tih kukavica i vas za koje su glasali se u Srbiji zivi ovako se zivi - jadno i kukavicki.

Zeljo

pre 9 godina

Lepo to traže, a neće da kažu kako je ova zemlja došla do ruba ponora i ko je to bio na vlasti i vodio politiku propasti države kako bi što duže ostali na vlasti.

garavi

pre 9 godina

ako su vam ovo reforme onda mani ga mito. sve ali bukvalno sve poskupelo 50-60-100% , zaposljeno 2000-5000holj. sns-ovaca, harač NA plate, penzije, gorivo. . . i sad kao ovo su reforme jel ? kad ste otvorili fabriku neku, kada ćete. sem onih laži, mercedes , sisa, i kako se već zovu te firme

Satara

pre 9 godina

Ono za sta su oni imali hrabrost je zaposljavanje partijskih kadrova ne bi li ostali na vlasti,svoji interesi (uglavnom licne prirode) i naravno nestajanje radnih mesta kroz razne sumnjive privatizacije i slicno.Inace reforme su im bile 586 rupa na svirali.

markozemun

pre 9 godina

i naravno opet nisu odgovorili ni na jedno pitanje...ali vi naprednjaci za dve godine na vlasti prosto pucate od hrabrosti da reformisete Srbiju...ne vidim da ste išta reformisali...U Zemunu gde ste skoro 5 godina na vlasti niste jedan teren presvukli betonom da mogu deca da igraju fudbal a kamoli nesto vise...važno da ste od prvomajske napravili buvljak i komunalni haos ..vi ste obicne neznalice,lenjivci i plagijatori,presvučeni radikali

Iskreno.

pre 9 godina

Tadicu, DS-u su pretili smrcu zbog saradnje s Hagom, zbog politike prema Kosovu, zbog puta ka Uniji... Tesko je bilo ostvariti sve sto je trebalo pod tolikim pritiskom. Ali, interesantno je ko je to radio. Znamo li ko? Znamo dabome - ne samo bivsi radikali, nego i vec stvoreni naprednjaci, svakako isti ljudi, dok su bili u opoziciji, a medju njima najvise danasnji predsednici Vlade i drzave.

Lota

pre 9 godina

DS-ovci se ponašaju krajnje histerično ovih dana. Njihova vladavina je bila veoma štetna, a u poslednje vreme se služe vrlo prljavim trikovima. Spali su na niske grane.

Darko1

pre 9 godina

SFRJ je imala 3 puta manje birokratije, a nije tada bilo ni kompjutera ni sve tehnologije. Vrema je da se podvuče crta i da se izvrši reforma javne uprave.

melita001

pre 9 godina

Ja mislim da o njima ne treba vise ni pricati,imali su svoju sansu,i malo je reci da je nisu iskoristili,sada su dosli pravi ljudi na celo ove drzave i mislim da je u ovom trenutku najvaznije.

spasoje

pre 9 godina

Ds je kao neka velika opoziciona snaga,a jedva cenzus da su presli.Neka se osvrnu na period svoje vladavine pa ce videti da nemaju uopste kredibilitet da kritikuju nekog.

Pedja

pre 9 godina

SNS je na vlasti dve godine i kakve su reforme sprovedene? Rezultat vladavine ove družine će biti da će nas vratiti tamo gde smo bili kad ih je narod odjurio, 2000. godine. Dakle, bićemo bez plata, struje, benzina i svega ostalog.

bravo za SNS

pre 9 godina

Bravo za taj "Igls Hils", samo sto mu finansijeru pale akcije 50%, ali tu je Vucic da uradi i njima reforme i da ih izvuce.
Sto se niste pohvalili koliko je Etihad ulozio novca u Jat a dobio 49% vlasnistva.I ovima ce da pokloni onoliku silnu zemlju u centru Beograda, a za 10 godina ko zna sta ce se izdogadjati.Oni su bar dovodili investitore a vi sem ovih arapskih prodavaca magle koji su kao i vi nikog.
Kad vam nije stalo do vlasti sto otimate sva moguca radna mesta od najmanjih direktorcica i sekretarcica po Srbiji kao drumski razbojnici.
I na kraju ovako Srbiji nikad lose nije bilo, pa ni u vreme Milosevica.

Misao

pre 9 godina

Nisu oni imali hrabrosti nizasta,samo su punili svoje dzepove,krali i lagali narod...i sad su se kao setili da kazu da imaju plan za Srbiju.Sedi dole jedan !

Avangarda

pre 9 godina

Zašto bi sprovodili reforme tada, kad su mogli da muljaju na sve strane, što i sada sa ove udaljenosti vidimo, kako su prolazila pojedina preduzeća pod njihovim dirigentskom palicom.

Бленто

pre 9 godina

Није само храброст у питању, проблем је што нису имали план и програм. и нису имали жељу да овом народу обезбеде бољи живот.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Bicevam plate i penzije onolike koliko steig zasluzili, ni manja ni vise gospodo ladolezi?Kolike su bile dok ste vi bili na vlasti?Vladali ste 12 godine gdesu iole rezultati?Nemaig,pa kada ova Vlast kakva je takvaje bolja je od vase kada ste cerupali Srbju gde ste stigli i postav;jali svoje pulene na rukovodeca mesta rodbinu i priatelje, ne mareci za Zemlju Srbiju!Sada drvlje i kamenje na Vucica.Gde su vasi temelji za 12 godina na koijma se gradila Srbija?sada je ova Vlast morala da gradi prvo temelj,pa onda gradevinu, a zato sa praznim kasama nije moguce gospodo Demokrate i svi vi koji kukuvicete!!!Niti sam za Ds niti za SPS, niti za SNS,vec za Zemlju Srbiju i srpski Narod kojim zelim srecu i prespektivu, a ne strankama bas ni jednoj ne zelim nista dobro!!

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Bicevam plate i penzije onolike koliko steig zasluzili, ni manja ni vise gospodo ladolezi?Kolike su bile dok ste vi bili na vlasti?Vladali ste 12 godine gdesu iole rezultati?Nemaig,pa kada ova Vlast kakva je takvaje bolja je od vase kada ste cerupali Srbju gde ste stigli i postav;jali svoje pulene na rukovodeca mesta rodbinu i priatelje, ne mareci za Zemlju Srbiju!Sada drvlje i kamenje na Vucica.Gde su vasi temelji za 12 godina na koijma se gradila Srbija?sada je ova Vlast morala da gradi prvo temelj,pa onda gradevinu, a zato sa praznim kasama nije moguce gospodo Demokrate i svi vi koji kukuvicete!!!Niti sam za Ds niti za SPS, niti za SNS,vec za Zemlju Srbiju i srpski Narod kojim zelim srecu i prespektivu, a ne strankama bas ni jednoj ne zelim nista dobro!!

KRIVA - JE - DEMOKRATIJA - 2000 - GODINE

pre 9 godina

Srpska napredna stranka je potpuno u pravu kada da Demokrate nemaju ni ono malo obraza da priznaju da nikada, za svih proteklih punih 12 godina vladavine drzavom nisu imali hrabrosti da reformisu Srbiju. Ili jednostavno nisu ni hteli, jer njima i nihovim prijateljima i porodicama bilo je lepo. Stvarali su svoje kapitale, za gradjane sto su sve teze i teze ziveli bas ih je bilo briga.Umesto da snaznim ekonomskim reformama, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vucic, jedino su se borili za zaposljavanje svojih partijskih kadrova, zbog cega se danas i plase reforme preglomaznog javnog sektora. Zato puna podrska SNS da izdrzi i zavrsi reforme do kraja kako bi nam svima bilo bolje sutra.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Jos nesto sam zaboravijo da kazem, a toje;ovo vazi za sve politicare u Srbiji:daliste se zapitali ciji HLEB jedete, ciji znoj krvavi exploatisete,u cijim se besni kolima vozite,besnim stanovima,vekika primanja,putovanja po Svetu o drzavnom trosku,auta badava Soofer:Davam Gospodo kazem sveje te vase blagedeti Seljak i Radnik stvorijo, a nevi dzaba lebarosi svig boja!Pavam ni to nije dovoljno vec ste radnicke Fabrike poklonili kurti i murti, a radnike na ulicu bez sretstava za zivot.Seljak ne sucidirate ucenjujetega akosta ima na kraju godine da proda,ali ove godine nece Seljak imati sta izneti na pijacu davo dosao po svoje gospodo politicari!!Po vasem enoga seljo smrdi seljak gospodin mirise!!

Prekinite !

pre 9 godina

O cemu pricate vi,kako vas vise nije sramota,dokle ove zamene teza,odvratni bot naprednjaci,nijednu ali nijednu stvar niste uradili i samo lazete,vi nekome prebacujete.Necete jos dugo,budite ubedjeni u to.

Darko1

pre 9 godina

SFRJ je imala 3 puta manje birokratije, a nije tada bilo ni kompjutera ni sve tehnologije. Vrema je da se podvuče crta i da se izvrši reforma javne uprave.

Radojica A

pre 9 godina

I najveci laik moze da vidi da su demokrate uradile jako malo u pogledu reforme drzave i drustva i da im je najvazniji bio licni interes ,zato su i doziveli ovakav velik pad na politickoj sceni.

melita001

pre 9 godina

Ja mislim da o njima ne treba vise ni pricati,imali su svoju sansu,i malo je reci da je nisu iskoristili,sada su dosli pravi ljudi na celo ove drzave i mislim da je u ovom trenutku najvaznije.

neco

pre 9 godina

Pa lepša je bila fotelja od reformi, što bi se neko nekom zameravao kad svi mogu lepo da žive na teret nas građana. Naravno zbog svega toga bivši državni vrh nema nikakvu odgovornost, niko nije u zatvoru.

spasoje

pre 9 godina

Ds je kao neka velika opoziciona snaga,a jedva cenzus da su presli.Neka se osvrnu na period svoje vladavine pa ce videti da nemaju uopste kredibilitet da kritikuju nekog.

Vojin

pre 9 godina

Pa kako da DS bude hrabra i sprovede reforme, kada bi prvo morala da udari na sebe i svoje "privrednike", tajkune, policajce, tuzioce, sudije i sve one koji su u njihovoj reziji kocili razvoj Srbije.

veljas

pre 9 godina

Samo neka se oni ne javljaju i neka ne pricaju o iskrenosti,ne znam samo kako ih nije sramota da o tome i pricaju s'obzirom da su ovaj narod konstantno lagali preko deset godina,i sad su oni nasli nekome da pricaju o postenju i iskrenosti..

Boro9

pre 9 godina

Istina je ta da je DS obećavala 600 000 radnih mesta pa da je onda spalo na spašavanje svakog postojećeg partijski zapolenog radnog mesta. Ozbiljnih reformi nije bilo i to je dovelo do propasti DS.

jovan22

pre 9 godina

Ne samo da nije bila hrabra,vec ih sve komplet briga bilo za ovu zemlju i ovaj narod,njima je samo bilo bitno njihov licni interes,nista vise...

Milan1989

pre 9 godina

Toliko su godina upravljali drzavom i nista nisu uradili a sada pricaju kao da su zadnju deceniju bili u opoziciji,sami sebe pokapavaju svakom izjavom,jer su sve to oni mogli da urade u vreme njihove vlasti a nisu nista.

puzo

pre 9 godina

Ne mareci sa svoj narod i svoju zemlju,oni su svakodnevno samo gledali kako da se okoriste od sve sto rade i time ojadili i unazadili Srbiju i plus ostavisi narod na ivicu bede i siromastva.

Tako je

pre 9 godina

Nakon 5. oktobarskih "promena" izneverana su ocekivanja gradjana sto je reyultiralo da se mnogi i danas osceju iznevereno, prevareno i izigrano.

Avangarda

pre 9 godina

Zašto bi sprovodili reforme tada, kad su mogli da muljaju na sve strane, što i sada sa ove udaljenosti vidimo, kako su prolazila pojedina preduzeća pod njihovim dirigentskom palicom.

Misao

pre 9 godina

Nisu oni imali hrabrosti nizasta,samo su punili svoje dzepove,krali i lagali narod...i sad su se kao setili da kazu da imaju plan za Srbiju.Sedi dole jedan !

Satara

pre 9 godina

Ono za sta su oni imali hrabrost je zaposljavanje partijskih kadrova ne bi li ostali na vlasti,svoji interesi (uglavnom licne prirode) i naravno nestajanje radnih mesta kroz razne sumnjive privatizacije i slicno.Inace reforme su im bile 586 rupa na svirali.

Misao

pre 9 godina

Nisu oni imali hrabrosti nizasta,samo su punili svoje dzepove,krali i lagali narod...i sad su se kao setili da kazu da imaju plan za Srbiju.Sedi dole jedan !

start

pre 9 godina

Zbog demokratske nesposobnosti i kukavicluka da donose teske odluke iz straha da ne izgube vlast, sada smo tamo gde smo trebali biti pre deset godina.

Бленто

pre 9 godina

Није само храброст у питању, проблем је што нису имали план и програм. и нису имали жељу да овом народу обезбеде бољи живот.

Joja rf

pre 9 godina

Demokrate su imale lepu priliku da nesto promene u Srbiji ali se ipak ispostavilo da su ljudi ne zadovoljni njihovim radom i uskratili su im poverenje na izborima.

(RE)forme

pre 9 godina

DS je uzivala veliko poverenje gradjana. Ocekivanja su bila velika. Mislim da je 12 godina bilo sasvim dovoljno, da se ako ne zavrse, onda barem pokrenu reforme zemlje, DS u tome nije uspeo sto je i vise nego ocigledno.

Dejan Vukmirov

pre 9 godina

Dosta vremena je izgubljeno sa nekim reformatorima koji nisu radili nista samo su koristili vlast za licne interese i promociju a toga je ocigledno bilo u redovima ds a otud i sunovrat ove stranke.

KRIVA - JE - DEMOKRATIJA - 2000 - GODINE

pre 9 godina

Srpska napredna stranka je potpuno u pravu kada da Demokrate nemaju ni ono malo obraza da priznaju da nikada, za svih proteklih punih 12 godina vladavine drzavom nisu imali hrabrosti da reformisu Srbiju. Ili jednostavno nisu ni hteli, jer njima i nihovim prijateljima i porodicama bilo je lepo. Stvarali su svoje kapitale, za gradjane sto su sve teze i teze ziveli bas ih je bilo briga.Umesto da snaznim ekonomskim reformama, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vucic, jedino su se borili za zaposljavanje svojih partijskih kadrova, zbog cega se danas i plase reforme preglomaznog javnog sektora. Zato puna podrska SNS da izdrzi i zavrsi reforme do kraja kako bi nam svima bilo bolje sutra.

CIPIRIPI

pre 9 godina

Ds je skup licemernih, sujetnih politicara koji ne umeju da priznaju svoje greske i da podrze konacno nekog ko ima petlju da sprovede bolne i nuzne reforme, nego i dalje zavaravaju narod kako te reforme nisu ni potrebne.

Nedeljko

pre 9 godina

Demokrate su prvo morale da reformisu sebe, sto je sa njihovim kadrovima nemoguce, tako da od njih nismo mogli ni da ocekujemo da ce da reformisu Srbiju.

Milovan

pre 9 godina

Demokrate traze od premijera da kaze kolike ce biti plate i penzije na nivou drzave, a sami nisu u stanju da u svojoj, sada tako maloj partiji vode finansije i izadju iz duga koji je preko dva milona eura !

Lota

pre 9 godina

DS-ovci se ponašaju krajnje histerično ovih dana. Njihova vladavina je bila veoma štetna, a u poslednje vreme se služe vrlo prljavim trikovima. Spali su na niske grane.

Bane

pre 9 godina

Nikada? Pa kada je DS pocela sprovodjenje ovih reformi vas predsednik je pretio smrcu predsedniku DS-a. DS je cenu reformi platio zivotom coveka kojem vi iz SNS-a necete nikada ni biti do kolena. Zato na njegovu godisnjicu kacite slike puske iz koje je ubijen. Ne date ni ulici da se po njemu dobije ime. Nije mi jasno ko su te kukavice poput vas koje su vam dale glasove. Verovatne oni koji su bili i kukavice pre 15 godina kada je ove reforme trebalo sprovesti da bi se danas ljudski zivelo. Ali zbog tih kukavica i vas za koje su glasali se u Srbiji zivi ovako se zivi - jadno i kukavicki.

Prekinite !

pre 9 godina

O cemu pricate vi,kako vas vise nije sramota,dokle ove zamene teza,odvratni bot naprednjaci,nijednu ali nijednu stvar niste uradili i samo lazete,vi nekome prebacujete.Necete jos dugo,budite ubedjeni u to.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Bicevam plate i penzije onolike koliko steig zasluzili, ni manja ni vise gospodo ladolezi?Kolike su bile dok ste vi bili na vlasti?Vladali ste 12 godine gdesu iole rezultati?Nemaig,pa kada ova Vlast kakva je takvaje bolja je od vase kada ste cerupali Srbju gde ste stigli i postav;jali svoje pulene na rukovodeca mesta rodbinu i priatelje, ne mareci za Zemlju Srbiju!Sada drvlje i kamenje na Vucica.Gde su vasi temelji za 12 godina na koijma se gradila Srbija?sada je ova Vlast morala da gradi prvo temelj,pa onda gradevinu, a zato sa praznim kasama nije moguce gospodo Demokrate i svi vi koji kukuvicete!!!Niti sam za Ds niti za SPS, niti za SNS,vec za Zemlju Srbiju i srpski Narod kojim zelim srecu i prespektivu, a ne strankama bas ni jednoj ne zelim nista dobro!!

Milorad

pre 9 godina

Kakvo saopstenje...Kazu "za vreme svih vlada DS" nisu uspeli da oporave "unistenu srpsku privredu". Te "vlade" DS-a su krenule posle vladavine SPS-JUL 10 godina, samim tim ste priznali da ste vi unistili privredu a DS nije uspeo da je oporavi. Dal ste svesni sta ste rekli?

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Bicevam plate i penzije onolike koliko steig zasluzili, ni manja ni vise gospodo ladolezi?Kolike su bile dok ste vi bili na vlasti?Vladali ste 12 godine gdesu iole rezultati?Nemaig,pa kada ova Vlast kakva je takvaje bolja je od vase kada ste cerupali Srbju gde ste stigli i postav;jali svoje pulene na rukovodeca mesta rodbinu i priatelje, ne mareci za Zemlju Srbiju!Sada drvlje i kamenje na Vucica.Gde su vasi temelji za 12 godina na koijma se gradila Srbija?sada je ova Vlast morala da gradi prvo temelj,pa onda gradevinu, a zato sa praznim kasama nije moguce gospodo Demokrate i svi vi koji kukuvicete!!!Niti sam za Ds niti za SPS, niti za SNS,vec za Zemlju Srbiju i srpski Narod kojim zelim srecu i prespektivu, a ne strankama bas ni jednoj ne zelim nista dobro!!

Pavle

pre 9 godina

Kamo sreće da je Srbija, odmah nakon 2000.-te krenula u reforme. Bila bi već u EU, mnogo razvijenija, bez ovakvih finansijskih i ekonomskih problema. Sve reforme su teške, na početku nepopularne, izazivaju pad rejtinga. A DS nije sprovela reforme i opet izgubila birače. Kud ćeš gore!

Beogradsko dete

pre 9 godina

Dijametralno suprotne pozicije. Jednima je samo vlast, moć i lova u glavi a drugima je interes države i građana. Prvi nisu mogli da krenu u bilokakvu reformu i pozitivne promene. Čak naprotiv.

Zoran Milosavljevic

pre 9 godina

Kako vas nije sramota. Objavite ugovore za Jat, Begrad na Vodi..
A nijedan novi ZAkon niste jos uvek doneli.
Hrabri SNS donosi ZOR izpod zita. Bolje cutite.

Pedja

pre 9 godina

SNS je na vlasti dve godine i kakve su reforme sprovedene? Rezultat vladavine ove družine će biti da će nas vratiti tamo gde smo bili kad ih je narod odjurio, 2000. godine. Dakle, bićemo bez plata, struje, benzina i svega ostalog.

Iskreno.

pre 9 godina

Tadicu, DS-u su pretili smrcu zbog saradnje s Hagom, zbog politike prema Kosovu, zbog puta ka Uniji... Tesko je bilo ostvariti sve sto je trebalo pod tolikim pritiskom. Ali, interesantno je ko je to radio. Znamo li ko? Znamo dabome - ne samo bivsi radikali, nego i vec stvoreni naprednjaci, svakako isti ljudi, dok su bili u opoziciji, a medju njima najvise danasnji predsednici Vlade i drzave.

garavi

pre 9 godina

ako su vam ovo reforme onda mani ga mito. sve ali bukvalno sve poskupelo 50-60-100% , zaposljeno 2000-5000holj. sns-ovaca, harač NA plate, penzije, gorivo. . . i sad kao ovo su reforme jel ? kad ste otvorili fabriku neku, kada ćete. sem onih laži, mercedes , sisa, i kako se već zovu te firme

markozemun

pre 9 godina

i naravno opet nisu odgovorili ni na jedno pitanje...ali vi naprednjaci za dve godine na vlasti prosto pucate od hrabrosti da reformisete Srbiju...ne vidim da ste išta reformisali...U Zemunu gde ste skoro 5 godina na vlasti niste jedan teren presvukli betonom da mogu deca da igraju fudbal a kamoli nesto vise...važno da ste od prvomajske napravili buvljak i komunalni haos ..vi ste obicne neznalice,lenjivci i plagijatori,presvučeni radikali

bravo za SNS

pre 9 godina

Bravo za taj "Igls Hils", samo sto mu finansijeru pale akcije 50%, ali tu je Vucic da uradi i njima reforme i da ih izvuce.
Sto se niste pohvalili koliko je Etihad ulozio novca u Jat a dobio 49% vlasnistva.I ovima ce da pokloni onoliku silnu zemlju u centru Beograda, a za 10 godina ko zna sta ce se izdogadjati.Oni su bar dovodili investitore a vi sem ovih arapskih prodavaca magle koji su kao i vi nikog.
Kad vam nije stalo do vlasti sto otimate sva moguca radna mesta od najmanjih direktorcica i sekretarcica po Srbiji kao drumski razbojnici.
I na kraju ovako Srbiji nikad lose nije bilo, pa ni u vreme Milosevica.

Zeljo

pre 9 godina

Lepo to traže, a neće da kažu kako je ova zemlja došla do ruba ponora i ko je to bio na vlasti i vodio politiku propasti države kako bi što duže ostali na vlasti.

frka - panika????

pre 9 godina

Ja samo znam da kad se "botovi" ovako raspistolje, znaci da je tema mnogo gadna, pa im je naredjenje da posalju sto vise nesuvislih komentara, ne bi li nekoga mozda i prevarili da poveruje u njihovu istinitost!!!

ABCDE

pre 9 godina

Naravno, ove bolne ekonomske mere su morale da uslede i tu svaka cast Vucicu i SNS, jer gradjani Srbije znatno bolje zive od kada su sve potrepstine i komunalije poskupele, administrativne takse i porezi odleteli u nebo, povecao se PDV a smanjile plate. Ako je pravde, na sledecim izborima ce imati barem 70%.

pera ložač

pre 9 godina

To se u psihologiji zove projekcija,kada svoje mane i nedostatke projektuješ na druge. Naime SNS nije obnovila nijednu fasadu u Beogradu otkad su na vlasti,jedinu fasadu koju su "obovili" obnovili su u stvari Arapi kojima je ta zgrada i prodata(Geozavod), napucali su 7 milijardi duga za 2 godine, Kosovo ima više direktnih stranih investicija, izvoz je porasto zahvaljujuci podsticajima i investitorima koji su dosli za vreme vlasti DS-a,samo u nov i dec 2013 sns su zaposlili 20.000 botova u državnoj upravi() i dalje ih zapošljavaju, u MSP broj zaposlenih sa 900 narastao je na 1200,Mali u Beogradu planira da zaposli 400 komunalaca i da otvori 20(dvadeset) novih gradskih sekretarijata i agencija. Ništa ne radite 2god.Planirate da prodate sve živo,da se zadužite i da lažete ovu sirotinju pričama o svemirskim brodovima kako bi glasala za vas a vi nastavili da kradete i da se talite sa kriminalcima i tajkunima.Sada je svima jasno proći ćete kao JULovci,ganjaćemo vas gov_ivim motkama.

zola

pre 9 godina

Pre demokrata ova vrhuska na vlasti Toma,Vucic Dacic nas je uvela u rat u kojem smo izgubili hiljade ljudi,bili bombardovani,izgubili kosovo,krajine,i oni su sad dobro.Svi vi koji ste izgubili domove,bracu,majke sad imate te na vlasti koji vas spasavaju prodavajuci kosovo.Zato nas svake godine ima manje 30000.

Ivan Bg

pre 9 godina

Ali, 105 negativnih komentara na nesto sto je potpuno tacno. Pa jel vas 105 ima mozak ili ste debili? Da je DS potpisala ovakav sporazum o Kosovu, pa vesali bi ih po Terazijama. Jel vam Ceda prica sve vreme da je Kosovo nezavisno, a vi urlicete da je izdajnik. Jedino sto me drzi je sto necete dugo, a onda ce konacno da dodje 6. oktobar. Samo sto ce vama da bude petak 13.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Jos nesto sam zaboravijo da kazem, a toje;ovo vazi za sve politicare u Srbiji:daliste se zapitali ciji HLEB jedete, ciji znoj krvavi exploatisete,u cijim se besni kolima vozite,besnim stanovima,vekika primanja,putovanja po Svetu o drzavnom trosku,auta badava Soofer:Davam Gospodo kazem sveje te vase blagedeti Seljak i Radnik stvorijo, a nevi dzaba lebarosi svig boja!Pavam ni to nije dovoljno vec ste radnicke Fabrike poklonili kurti i murti, a radnike na ulicu bez sretstava za zivot.Seljak ne sucidirate ucenjujetega akosta ima na kraju godine da proda,ali ove godine nece Seljak imati sta izneti na pijacu davo dosao po svoje gospodo politicari!!Po vasem enoga seljo smrdi seljak gospodin mirise!!

deba

pre 9 godina

Tadicu, DS-u su pretili smrcu zbog saradnje s Hagom, zbog politike prema Kosovu, zbog puta ka Uniji... Tesko je bilo ostvariti sve sto je trebalo pod tolikim pritiskom. Ali, interesantno je ko je to radio. Znamo li ko? Znamo dabome - ne samo bivsi radikali, nego i vec stvoreni naprednjaci, svakako isti ljudi, dok su bili u opoziciji, a medju njima najvise danasnji predsednici Vlade i drzave........ Upravo tako, da vi premijeru niste pretili svime i svacime, sigurno bi bilo drugacije, samo pokazujete svoje licemerstvo.

Dusan

pre 9 godina

Eto,citam i ne verujemsta citam.Kazete nema stranackog zaposlavanja.Gde to,posto ga u Sbiji ima vise nego bilo gde.Pogledajte samo nove direktore po skolama koji nisu dobili ni glasa od svojih kolega ali politicki odbori ih imenuju po partijskoj knjizici.

bane

pre 9 godina

Prvo kao opozicija ste se sluzili svim pr;ljavstinama i niste radili za srbiju nego za vas, sada kao vlast ste oborili sve rekorde u obecanjima, lazima, nesposobnoscu, aferama-niste bas nista uradili osim sto krijete potpisane ugovore sa arapima i sto gubite severno kosovo-vi sahranjujete sa zapadom ovo malo Srbije koju su Kostunica i Sloba unistili

xRade

pre 9 godina

SNS je dve godine na vlasti. Ni jednu jedinu reformu nisu napravili a STRANE investicije NIKAD MANJE. Kad Ikarus kupuje sasije od Mercedesa zovu investicijom. Air Srbija za ovu godinu ima projetovani gubitak 56 miliona evra a to je 'pozitivna nula'.

bb

pre 9 godina

A koga ste vi doveli za ove dve godine?Doveli ste Pkc u Smederevu...gde radnici masovno napustaju posao jer nece da rade za 18000 od kojih moraju da plate i hranu i put....koga ste jos doveli???

Aleksandar

pre 9 godina

Saopstenja SNS su sve duza i tragikomicnija kako su rezultati njihove vladavine sve gori. Investicija i novih radnih mesta nikada manje. Za to nikako ne mogu da okrive demokrate.

micko

pre 9 godina

Pazi ovo....na svaki komentar koji velica presvetlog vucica ima u ovom trenutku 180 pluseva a na negativan komentar 180 minusa..ooo bootovi toliko ste providni dance vam toma dati po mesalju svakom...

qq

pre 9 godina

DS je bila hrabra da uhapsi Milosevica, Karadzica , Mladica i ostale... To je bio uslov svih uslova, tako da sada vi mozete da se k....cite kao veliki reformatori... A sta ste vi to reformisali do sada ??? skolstvo... niste, zdravstvo... ni pipnuli, privredu,,, boze sacuvaj, socijalnu politiku,,, ne znate ni sta je to.

Jack

pre 9 godina

Upravo tako, ni hrabrosti a ni volje. Gledali samo licne interese dok nisu opustosili sve sto su mogli..
(Sara Kej, 30. jun 2014 17:29)

Evo da se slozim u potpunosti sa random naprednjackim botom. Jedino sto pametan covek mora postaviti pitanje "A sta vi, naprednjaci, radite? Gde je vasa predizborna hrabrost nestala? Cemu raspisivanje izbora kad opet odabraste istu ekipu, sa jos manje zelje da bilo sta menjate, ikada?"

Grunf

pre 9 godina

Vrlo retko se slažem sa izjavama kao i rezultatima SNS-a, ali ovoga puta moram da priznam da su u pravu u izjavu koju su dali da DS nije imala hrabrosti za reforme i za mnoge druge stvari.DS je kažnjena od sojih birača upravo zbog toga što je obesmislenila političku ideju DS-a.Naravno važi i za SNS ne laskajte sebi.Ono što pričate o sebi i ono pto se dešava u praksi su nebo i zemlja.I vi isto kao i DS upravo imate potpuno isti rezultat.Rezultata Vašeg zajedničkog rada i ono pto ste doprineli opštem interesu gradjana Srbije je NULA.O kadrovima tek nemojte pričati kao i kvalitetu.Tu ste još gori od DS-a.Tako je šaljiv onaj deo koji s eodnosi na ono da se SNS razlikuje od DS-a jer SNS-u nije bitno da li će sutra biti na vlasti je politički perverzno.Ako Vam je nebitno što ste onda pravili izbore kada ste imali najbolju vladu po Vama.Pazite Vi ste pravili izbore za jednog čoveka.Vi ste baš onako tvrda,ljuta većina u parlamentu.Da li iko od Vas zna danas da li mi idemo ka EU ili smo i dalje zemlja "pas lutalica".Izgleda da nas niko neće.Ako Vam nije bitna vlast,zašto je recimo pre koju godinu Premijer stavljao table ul.Ratka Mladića preko koje ono beše table ili ste sve zaboravili.Što je to radio.Bilo mu dosadno.Apsolutno ste isti kao i DS samo što su drugi glumci koji igraju u istom pozorištu pod pokroviteljstvom istog scenariste i režisera.Kao i kod DS pomoćmik režije se baš ne slaže sa režijom a ko-scenarista bi nešto malo drugačiji scenario pa na svoju ruku ispravlja delove.

Deki

pre 9 godina

Reforme nisu sprovedene jer DS nikad nije imala apsolutnu vecinu sa kojom SNS apsolutno nema pojma sta da radi. Da gospodo , Srbija je 12 godina trpela vase 'odrastanje' i cekala da skinete bedzeve i zauzmete proevropski kurs. Koncentrisite se i zamislite gde bi Srbija bila danas da niste to radili.
Sto se tice Beograda, Nenadu Bogdanovicu niste ni do kolena, a to je covek koji je , na celu Beograda, renovirao sve gradske ulice i kompletnu infrastrukturu grada, nakon godina nemara u vlasti u kojoj ste i vi bili. Pod vasom vlascu se desilo da je Obrenovac, deo beograda katastrofalno poplavljen, a da i do dan danas nije sprovedena istraga zasto se to dogodilo, da li je katastrofa mogla biti sprecena i ko je za to odgovoran.

Sasa

pre 9 godina

Kako se lazete,moji napredni radikali...
Slusam neke vase lokalne kolege i njih je vec stid od toga sto nista niste uradili.
Zamislite kako smesno zvuci izjava Vucica od pre neki dan za Glas Amerike:
Reforme nece kasniti ni jedan dan!!!
Jeste li culi vecu glupost?
Ili sam ja mozda nesto previdio i Vucic je premijer negde drugo, a ja ne zivim u Srbiji?!?!?

Kralj Ibi

pre 9 godina

Usta moja hvali te me! Niste ni prvi ni poslednji, nazalost, koji veruju da se hvalisanjem moze ostvariti napredak. Uspesni se nikada sami ne hvale svojim uspehom, njihova dela govore i drugi to cine umesto njih. A ja u svom dosadasnjem zivotu jos nisam video toliku kolicinu instruisanih i do neukusa uniformisanih komentara podrske aktuenoj vlasti. To valjda takodje govori o njoj. A sti se tice DS oni su samo manje bili drski u gazenju narodnih interesa ali ih se podjednako nisu ticali. Nije narod u zabludi vec oni koji misle da su ga preveslali. Vremevce pokazati ko je bio u pravu.

Silvester

pre 9 godina

SNS je napadao DS zbog navodnih velikih pljački i korupcije, saradnju sa tajkunima, a onda se pokazalo da ništa od toga nije tačno. Poneko je uhapšen reda radi, a NIKO osuđen. To govori da DS i SNS predstavljaju dve strane iste medalje, uhodani mehanizam za višedecenijsku pljačku. Tu su uključene sve partije, Srbija je zemlja ogoljenog oligarhijskoh terorizma protiv čitavog jednog naroda!

Goran

pre 9 godina

Nije Ds bila za reforme a niste ni vi,sta ste uradili za dve i po godine?
Jedno veliko nista sve je gore i gore,svi u vrhu korumpirani i prave se ludi dok ljudi gube poslove i nemaju sta da jedu sa bednim platama.
Pa jel su to ta obecanja moji dobri Nazadnjaci?
Nikome vise ne verujem od stranaka,imali ste od rusenja Milosevica da uradite nesto samo se se nakrali a nas ostavili kao sirotniju...
A jedina prava opozicija jeste Dosta je bilo!!!
Podrska reformama Sase Radulovica!!!!

Milos

pre 9 godina

Svi ste vi isti,i kad dodjete na vlast oni prethodni su krivi za sve,vladate godinu,dve,pet i opet su krivi oni prethodni,a mi svakodnevno sa vama iz sns-a tonemo sve dublje i dublje!!!
Posten rad niko ne ceni,zdravstvo,skolstvo u rasulu...

Predskazanje

pre 9 godina

Opet neko zaboravio da zakljuca vrata! Razmileo se ovaj polupismeni polusvet pa misli da ovim totalno idiotskim komentarima na isti kalup pravi uslugu ovim radikalima. Bez ikakve sumnje docekacete kraj ove drzave zajedno u nekoj od drzavnih institucija koju stalno spominjete. Pogodite u kojoj (ako imate sa cime da razmislite).

Кривокапић

pre 9 godina

Слажем се. ДС је била неспособна, али ни ви за 2 године ништа нисте урадили. Имате још 4, па да вас видимо. Боли ме уво више ко ће да спроведе те реформе . Нек више неко спроведе.

Pojedena revolucija

pre 9 godina

Istorija je pokazala da svaka revolucija pojede svoju decu tj. da oni koji promene poredak bivaju nadmaseni poretkom koji su uspostavili. Nas primer je jedinstven, ovde su deca pojela svoju revoluciju.

Glibic T.

pre 9 godina

Ja mislim da je Demokratska stranka imala hrabrosti za reforme,a li nije joj odgovaralo da ih sprovopdi iz rasno raznih interesa njihovih rukovodilaca i donatora.

Svaka čast

pre 9 godina

Reforme su vam za svu pohvalu! Povećali ste PDV, akcize za duvan, gorivo, TNG gas, slagali za ukidanje TV pretplate, poskupeli prevoz u gradovima gde ste na vlasti, ukinuli povlastice za trudnice i penzionere u Beogradu, ukinuli besplatne udžbenike, višestruko umanjili investicije u Srbiju, povećali dug zemlje, zaposlili nekoliko hiljada stranačkih poslušnika u javnim preduzećima, poskupeli usluge javnih preduzeća koja su pod upravom države i vaše lokalne samouprave... Menjao bih čak i najgore trenutke Cvetkovićeve Vlade za ovaj propast od vaše vladavine. Pitanje je samo kada će to priznati i većina građana jer ih ipak ne možete sve zaposliti u javnim preduzećima.

Gabi

pre 9 godina

Umesto snažnih ekonomskih reformi, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vučić, jedino su se borili za zapošljavanje svojih partijskih kadrova....

½Snažne reforme½ se verovatno odnose na ministra policije, koji je falsifikovao naučni rad, na reformisanog Velju Ilića, na ministra vojske, koji je po vokaciji u stvari keramičar...pa lepo ste se reformisali!

SNS prevaranti

pre 9 godina

DS nije bila ,,hrabra'' da se odrekne Kosova, da pokloni Kosovo, i ispuni zahteve Angele Merkel. Radikali su bili ,,hrabri'' i sve zahteve ispunili, ma i više nego što je traženo samo da sednu u fotelje. Da je DS uradila ovo što su Nikolić i Vučić, ova dvojica bi uzeli stiropol u ruke i štrajkovali bi glađu i žeđu...Tadića bi nazvali najvećim izdajnikom u istoriji Srbije...i bili bi u pravu.
Reforme, kad čujem tu reč odmah mi je jasno da se radi o zamajavanju glupog naroda. Daću vam samo jedan primer sns ludila - za ove dve godine vladavine sns režima čak tri puta je menjan zakon o Planiranju i izgradnji, a sve kako bi ga namestili hohštaplerima, građevinskoj mafiji, tajkunima...a sve kako bi besplatno gradili, uknjižili nelegalne objekte, dobili besplatno državno zemljište...u prevodu - kako bi im stavili veliki novac u džep, a to političari ne radi besplatno, valjda kapirate.
Najveća prevara je ,,Beograd na vodi''. Vidite šta se tu sve radi, državno zemljište na najatraktivnijoj lakaciji se poklanja, ali ne samo to već se i komletno infrastrkturno oprema i daje besplatno da bi, samo odabrani, gradili šoping molove, luksuzne stanove...i svi ti ugovori se ugovaraju ,,ličnom pogodbom'' (javno nadmetanje za sns ne postoji, samo lična pogodba), proglašavaju ,,državna tajna'', jelte, kao da poklanjaju dedovinu, ličnu imovinu. Pa šta mislite da li se tu radi o vrhunskoj korupciji ili ne, procenite sami.
To su vam te sns (prevare) reforme.

SUBOTICASUSU

pre 9 godina

Imali su oni hrabsrosti,imali su mozda i pojedince koji bi to pokrenuli,ali nisu mogli od vecine koja je zavosila od para tajkuna koji su diktirali tempo reformi,a sad toga nema.

DEJAN BODIROZA

pre 9 godina

DS je imala veliku sansu da reformise drustvo i da ozivi ekonomiju ali posle 15 godina vlasti narod im je uskratio poverenje jer nije bio zadovoljan njihovim radom.

PROŠLO VREME

pre 9 godina

Nerma potrebe pričati o prošlim vremenima, zato je narid poveruio vlast sns i na njima je da budu bolji od ds ili će i oni iz sadašnjosti preći u budućnost-

E

pre 9 godina

Citam i smejem se a koje to reforme, investicije....vam je doneo SNS aj recite bar jednu samo jednu da se i ja laik malo nesto naucim

Gaja

pre 9 godina

Realno, nisu imali petlju da se uhvate u kostac sa gorucim problemima kao sto je npr, zakon o radu, koji je neminovnost. Masu problema ostavili su naslednicim

Srbin 100%

pre 9 godina

Demokrate su imale sve,apsolutnu vlast,podrsku gradjana,podrsku cele medjunarodne zajednice,intelektualna elita ove zemlje je na sav glas hvalila njihove ideje i kadrove i oni su sve to svojim neodgovornim odnosom bacili u vodu i procerdali 12 godina koje nismo imali...

Oliver Mandić

pre 9 godina

Njima nije ni bilo u interesu da nešto promene a kamoli sprovedu reforme koje su bile potrebno. Naravno sada kada se neko našao da se izbori sa svime i pogura reforme po svaku cenu naravno da kritikuju iz svih žila. Ali što bi rekli što je prošlo prošlo je a vama smo dragi DS videli konačno leđa, sve po zasluzi.

Galić Dušica

pre 9 godina

Brdo afera, rasprodata preduzeča, povezanost sa mnogim sumnjivim radnjama i još puno toga. Pravi opis njihovog prošlog rada bi bilo nazadovanje ove države do korena. Tako da jedini način promena je snažno sprovođenje reforma, možda nisu omiljenje mere ali su neophodne da bi krenuli dalje.

Čika Sima

pre 9 godina

Svako neistomišljenost ili podrška vladi u komentarima se karakteriše kao neintelektualan način razmišljanja, brdo opaski i vređana. To samo govori koliko smo na pravom putu a koliko su se oni raspali koji su godinama vodili kolo i pustošili i ono malo što smo imali. Toliko o vređanju intiligencije sa vaše strane, da uopšte neko pomisli da je običan narod proveo vremena pisajući ovako uvredljive komentare a na kraju da su opet oni glasali za ovakvu vlast...ne postoji logika osim malog broja galamđija, toliko od mene.

You talking to ME

pre 9 godina

Posle petog oktobra očekivanja su bila velika, narod razočaran, spasioci kao gladni vuci navalili da lažu i mažu i kao takvi su i sklonjeni. Toliko toga je bilo u vazduhu ali samo nagoveštaj koji nikad nije ispunjen. Sada kada je najteže reforme moraju konačno biti donesene i primenjen za razliku razliku od nerada, bahatosti DS.

Slobodan Točaković

pre 9 godina

Nemamo o čemu mnogo da pričamo, nisu učinili što je narod očekivao od njih. Umesto da se pozabave stanjem u državi oni su uživali u svojim funkcionerskin foteljima i bavili se svojim ličnim ekonomskim stanjem. Jedino opet njihovo usporavanja reformi i naravno kritikvoanje na svakoj osnovi izgleda se zasniva na tome da ne dođe do ozbiljnih promena koje bi na kraju bilo kobne po njih.

Borbena Ivy

pre 9 godina

Kako su oni mogli onako strucni da reformisu kada nema logike da jedni druge hapse ili oduzimaju funkije.A da ne pominjem to kako je svaki drugi DS zavrsio takodje Megatrend ili neku tezga-skolu o trosku Opstine,a ovamo vredjaju sve redom zbog skole.Mnogo je bolje da se pokriju usima i cute.

Plebejac

pre 9 godina

Samo ne treba mediji da se mesaju,sto je nemoguce,i da ne plasiraju podmetnute price i afere,videli biste kojom brzinom bi se radilo da se ovako ne baca prasina u oci,Demokrate su odradile posao rasturanja zemlje,sto im je i bio zadatak,SNS narod izabrao da spase sto se spasti moze.!

Cipelica

pre 9 godina

Ma DS-ovci su nekolicina koja pokusava da se ovde prikaze u vecem broju nego sto zaista postoje.Da ih stvarno ima kao sto bi oni zeleli pa pobedili bi na izborima i to vecinski a ne onako sramno prosli...

Konstantin

pre 9 godina

DS osnivao duple firme i zaposlio sve gde sto ima clansku kartu i gde god su mogli po tri stolice da ubace za jedan sto.Sada se ne zna sta ce ni sa tim ljudima biti a kamoli da ce se neko negde zaposliti dok se nesto ne otvori.Muka mi je od vasih lazi,ja sam izgubila posao da bi se demokrata zaposlio,jer nisam htela da kradem za njih,To je jedina istina.Izvoli u Palanku,proveri moje reci.

Tijana Savić

pre 9 godina

Njihov rad se mogao oceniti dok su bili na vlasti, iz svega proizlazi da su se samo zanimali svojim ličnim interesima i da nisu imali ni želju da nešto učine za građane ove države. Ova izjava je puka istina koje treba da se srame ali naravno da nikad neće priznati svoj nerad.

Đorđe Milanović

pre 9 godina

Da su bili zainteresovani za promene nešto bi i preduzeli, imali su 12 godina da nešto učine. Međutim rezultati i situacija u kojoj se nalazi država je prava slika njihovog rada, oprostite njihovog nerada koji se zasnivao na ličnim interesima. Prosto rečeno što da rade kad mogu da se bogate na račun građana koji su im nekad verovali. Na kraju progutala ih je njihova nemarnost, hvala bogu pa smo im videli leđa da neko i pokuša da nas spase.

Miljana Prolović

pre 9 godina

Mnogo velikih firmi i giganata je uništeno tokom poslednjih godina dok su demokrate bile na vlasti. Jedino reforme i vlada koja radi u korist građana ove države može da vrati propalu ekonomiju u život.

Dragan Šcopulović

pre 9 godina

Opšte je smešno da demokratska stranka bilo koga proziva jer smo videli šta su oni radili dok su bili vlasti, to jest šta nisu radili a zanimali se samo svojim ličnim interesima. Tako da kada upropastite državu koju ste trebali da dovedete u red onda stvarno nemate prava da kritikujete nekog, niste imali volje ni želje za reforme a imali ste vremena sada dopustite drugima da rade svoj posao.

Truman

pre 9 godina

DS nikad nije ni pomišljala na reforme, a one su neophodne za napredak i razvoj naše zemlje. Demokrate danas napadaju svaki pokušaj aktuelne vlasti da se ove reforme sprovedu do kraja.

Lara

pre 9 godina

DS nije imala nikakva rešenja niti je hrabrost niti volju da bilo šta urade za interes građana. Funkcioneri DS su prepustili mafiji da kolo vode, i da rade šta hoće kako bi oni pored njih mogli da se bogate. Funkcioneri su uništili ekonomiju naše države i uništili privredu, proizvodnju i ekonomiju. DS je stranka koja je izgubila izbore, zbog sebe samih i njihovim bahatim ponašanjem.

Ombudsman

pre 9 godina

Dok je bila na vlasti DS se više bavila sobom nego građanima i na kraju su završili što ni sebe nisu mogli da urede a građani joj objasnili na izborima. Pošteno.

konto03

pre 9 godina

Demokrate ma koliko ukazivali na propuste koje su pravili u toku vođenja ove države nikada priznati grešku i uvek iznova nalaziti izgovore za svoje dela.A ne treba biti posebno politički "načitan" pa videti šta je najveća boljka naše države i kako je ona nastala.Kada je trebalo imati hrabrosti i kada je trebalo prihavti deo odgovornosti DS je to izbegao praveći kompromis u jednom većem broju zapošljavanja svojih kadrova.

Milorad

pre 9 godina

Kakvo saopstenje...Kazu "za vreme svih vlada DS" nisu uspeli da oporave "unistenu srpsku privredu". Te "vlade" DS-a su krenule posle vladavine SPS-JUL 10 godina, samim tim ste priznali da ste vi unistili privredu a DS nije uspeo da je oporavi. Dal ste svesni sta ste rekli?

micko

pre 9 godina

Pazi ovo....na svaki komentar koji velica presvetlog vucica ima u ovom trenutku 180 pluseva a na negativan komentar 180 minusa..ooo bootovi toliko ste providni dance vam toma dati po mesalju svakom...

Aleksandar

pre 9 godina

Saopstenja SNS su sve duza i tragikomicnija kako su rezultati njihove vladavine sve gori. Investicija i novih radnih mesta nikada manje. Za to nikako ne mogu da okrive demokrate.

Predskazanje

pre 9 godina

Opet neko zaboravio da zakljuca vrata! Razmileo se ovaj polupismeni polusvet pa misli da ovim totalno idiotskim komentarima na isti kalup pravi uslugu ovim radikalima. Bez ikakve sumnje docekacete kraj ove drzave zajedno u nekoj od drzavnih institucija koju stalno spominjete. Pogodite u kojoj (ako imate sa cime da razmislite).

Zoran Milosavljevic

pre 9 godina

Kako vas nije sramota. Objavite ugovore za Jat, Begrad na Vodi..
A nijedan novi ZAkon niste jos uvek doneli.
Hrabri SNS donosi ZOR izpod zita. Bolje cutite.

Prekinite !

pre 9 godina

O cemu pricate vi,kako vas vise nije sramota,dokle ove zamene teza,odvratni bot naprednjaci,nijednu ali nijednu stvar niste uradili i samo lazete,vi nekome prebacujete.Necete jos dugo,budite ubedjeni u to.

frka - panika????

pre 9 godina

Ja samo znam da kad se "botovi" ovako raspistolje, znaci da je tema mnogo gadna, pa im je naredjenje da posalju sto vise nesuvislih komentara, ne bi li nekoga mozda i prevarili da poveruje u njihovu istinitost!!!

qq

pre 9 godina

DS je bila hrabra da uhapsi Milosevica, Karadzica , Mladica i ostale... To je bio uslov svih uslova, tako da sada vi mozete da se k....cite kao veliki reformatori... A sta ste vi to reformisali do sada ??? skolstvo... niste, zdravstvo... ni pipnuli, privredu,,, boze sacuvaj, socijalnu politiku,,, ne znate ni sta je to.

Bane

pre 9 godina

Nikada? Pa kada je DS pocela sprovodjenje ovih reformi vas predsednik je pretio smrcu predsedniku DS-a. DS je cenu reformi platio zivotom coveka kojem vi iz SNS-a necete nikada ni biti do kolena. Zato na njegovu godisnjicu kacite slike puske iz koje je ubijen. Ne date ni ulici da se po njemu dobije ime. Nije mi jasno ko su te kukavice poput vas koje su vam dale glasove. Verovatne oni koji su bili i kukavice pre 15 godina kada je ove reforme trebalo sprovesti da bi se danas ljudski zivelo. Ali zbog tih kukavica i vas za koje su glasali se u Srbiji zivi ovako se zivi - jadno i kukavicki.

Pedja

pre 9 godina

SNS je na vlasti dve godine i kakve su reforme sprovedene? Rezultat vladavine ove družine će biti da će nas vratiti tamo gde smo bili kad ih je narod odjurio, 2000. godine. Dakle, bićemo bez plata, struje, benzina i svega ostalog.

Dusan

pre 9 godina

Eto,citam i ne verujemsta citam.Kazete nema stranackog zaposlavanja.Gde to,posto ga u Sbiji ima vise nego bilo gde.Pogledajte samo nove direktore po skolama koji nisu dobili ni glasa od svojih kolega ali politicki odbori ih imenuju po partijskoj knjizici.

xRade

pre 9 godina

SNS je dve godine na vlasti. Ni jednu jedinu reformu nisu napravili a STRANE investicije NIKAD MANJE. Kad Ikarus kupuje sasije od Mercedesa zovu investicijom. Air Srbija za ovu godinu ima projetovani gubitak 56 miliona evra a to je 'pozitivna nula'.

bane

pre 9 godina

Prvo kao opozicija ste se sluzili svim pr;ljavstinama i niste radili za srbiju nego za vas, sada kao vlast ste oborili sve rekorde u obecanjima, lazima, nesposobnoscu, aferama-niste bas nista uradili osim sto krijete potpisane ugovore sa arapima i sto gubite severno kosovo-vi sahranjujete sa zapadom ovo malo Srbije koju su Kostunica i Sloba unistili

zola

pre 9 godina

Pre demokrata ova vrhuska na vlasti Toma,Vucic Dacic nas je uvela u rat u kojem smo izgubili hiljade ljudi,bili bombardovani,izgubili kosovo,krajine,i oni su sad dobro.Svi vi koji ste izgubili domove,bracu,majke sad imate te na vlasti koji vas spasavaju prodavajuci kosovo.Zato nas svake godine ima manje 30000.

Milos

pre 9 godina

Svi ste vi isti,i kad dodjete na vlast oni prethodni su krivi za sve,vladate godinu,dve,pet i opet su krivi oni prethodni,a mi svakodnevno sa vama iz sns-a tonemo sve dublje i dublje!!!
Posten rad niko ne ceni,zdravstvo,skolstvo u rasulu...

deba

pre 9 godina

Tadicu, DS-u su pretili smrcu zbog saradnje s Hagom, zbog politike prema Kosovu, zbog puta ka Uniji... Tesko je bilo ostvariti sve sto je trebalo pod tolikim pritiskom. Ali, interesantno je ko je to radio. Znamo li ko? Znamo dabome - ne samo bivsi radikali, nego i vec stvoreni naprednjaci, svakako isti ljudi, dok su bili u opoziciji, a medju njima najvise danasnji predsednici Vlade i drzave........ Upravo tako, da vi premijeru niste pretili svime i svacime, sigurno bi bilo drugacije, samo pokazujete svoje licemerstvo.

pera ložač

pre 9 godina

To se u psihologiji zove projekcija,kada svoje mane i nedostatke projektuješ na druge. Naime SNS nije obnovila nijednu fasadu u Beogradu otkad su na vlasti,jedinu fasadu koju su "obovili" obnovili su u stvari Arapi kojima je ta zgrada i prodata(Geozavod), napucali su 7 milijardi duga za 2 godine, Kosovo ima više direktnih stranih investicija, izvoz je porasto zahvaljujuci podsticajima i investitorima koji su dosli za vreme vlasti DS-a,samo u nov i dec 2013 sns su zaposlili 20.000 botova u državnoj upravi() i dalje ih zapošljavaju, u MSP broj zaposlenih sa 900 narastao je na 1200,Mali u Beogradu planira da zaposli 400 komunalaca i da otvori 20(dvadeset) novih gradskih sekretarijata i agencija. Ništa ne radite 2god.Planirate da prodate sve živo,da se zadužite i da lažete ovu sirotinju pričama o svemirskim brodovima kako bi glasala za vas a vi nastavili da kradete i da se talite sa kriminalcima i tajkunima.Sada je svima jasno proći ćete kao JULovci,ganjaćemo vas gov_ivim motkama.

Iskreno.

pre 9 godina

Tadicu, DS-u su pretili smrcu zbog saradnje s Hagom, zbog politike prema Kosovu, zbog puta ka Uniji... Tesko je bilo ostvariti sve sto je trebalo pod tolikim pritiskom. Ali, interesantno je ko je to radio. Znamo li ko? Znamo dabome - ne samo bivsi radikali, nego i vec stvoreni naprednjaci, svakako isti ljudi, dok su bili u opoziciji, a medju njima najvise danasnji predsednici Vlade i drzave.

bb

pre 9 godina

A koga ste vi doveli za ove dve godine?Doveli ste Pkc u Smederevu...gde radnici masovno napustaju posao jer nece da rade za 18000 od kojih moraju da plate i hranu i put....koga ste jos doveli???

Jack

pre 9 godina

Upravo tako, ni hrabrosti a ni volje. Gledali samo licne interese dok nisu opustosili sve sto su mogli..
(Sara Kej, 30. jun 2014 17:29)

Evo da se slozim u potpunosti sa random naprednjackim botom. Jedino sto pametan covek mora postaviti pitanje "A sta vi, naprednjaci, radite? Gde je vasa predizborna hrabrost nestala? Cemu raspisivanje izbora kad opet odabraste istu ekipu, sa jos manje zelje da bilo sta menjate, ikada?"

Кривокапић

pre 9 godina

Слажем се. ДС је била неспособна, али ни ви за 2 године ништа нисте урадили. Имате још 4, па да вас видимо. Боли ме уво више ко ће да спроведе те реформе . Нек више неко спроведе.

Pojedena revolucija

pre 9 godina

Istorija je pokazala da svaka revolucija pojede svoju decu tj. da oni koji promene poredak bivaju nadmaseni poretkom koji su uspostavili. Nas primer je jedinstven, ovde su deca pojela svoju revoluciju.

Silvester

pre 9 godina

SNS je napadao DS zbog navodnih velikih pljački i korupcije, saradnju sa tajkunima, a onda se pokazalo da ništa od toga nije tačno. Poneko je uhapšen reda radi, a NIKO osuđen. To govori da DS i SNS predstavljaju dve strane iste medalje, uhodani mehanizam za višedecenijsku pljačku. Tu su uključene sve partije, Srbija je zemlja ogoljenog oligarhijskoh terorizma protiv čitavog jednog naroda!

Deki

pre 9 godina

Reforme nisu sprovedene jer DS nikad nije imala apsolutnu vecinu sa kojom SNS apsolutno nema pojma sta da radi. Da gospodo , Srbija je 12 godina trpela vase 'odrastanje' i cekala da skinete bedzeve i zauzmete proevropski kurs. Koncentrisite se i zamislite gde bi Srbija bila danas da niste to radili.
Sto se tice Beograda, Nenadu Bogdanovicu niste ni do kolena, a to je covek koji je , na celu Beograda, renovirao sve gradske ulice i kompletnu infrastrukturu grada, nakon godina nemara u vlasti u kojoj ste i vi bili. Pod vasom vlascu se desilo da je Obrenovac, deo beograda katastrofalno poplavljen, a da i do dan danas nije sprovedena istraga zasto se to dogodilo, da li je katastrofa mogla biti sprecena i ko je za to odgovoran.

Goran

pre 9 godina

Nije Ds bila za reforme a niste ni vi,sta ste uradili za dve i po godine?
Jedno veliko nista sve je gore i gore,svi u vrhu korumpirani i prave se ludi dok ljudi gube poslove i nemaju sta da jedu sa bednim platama.
Pa jel su to ta obecanja moji dobri Nazadnjaci?
Nikome vise ne verujem od stranaka,imali ste od rusenja Milosevica da uradite nesto samo se se nakrali a nas ostavili kao sirotniju...
A jedina prava opozicija jeste Dosta je bilo!!!
Podrska reformama Sase Radulovica!!!!

bravo za SNS

pre 9 godina

Bravo za taj "Igls Hils", samo sto mu finansijeru pale akcije 50%, ali tu je Vucic da uradi i njima reforme i da ih izvuce.
Sto se niste pohvalili koliko je Etihad ulozio novca u Jat a dobio 49% vlasnistva.I ovima ce da pokloni onoliku silnu zemlju u centru Beograda, a za 10 godina ko zna sta ce se izdogadjati.Oni su bar dovodili investitore a vi sem ovih arapskih prodavaca magle koji su kao i vi nikog.
Kad vam nije stalo do vlasti sto otimate sva moguca radna mesta od najmanjih direktorcica i sekretarcica po Srbiji kao drumski razbojnici.
I na kraju ovako Srbiji nikad lose nije bilo, pa ni u vreme Milosevica.

markozemun

pre 9 godina

i naravno opet nisu odgovorili ni na jedno pitanje...ali vi naprednjaci za dve godine na vlasti prosto pucate od hrabrosti da reformisete Srbiju...ne vidim da ste išta reformisali...U Zemunu gde ste skoro 5 godina na vlasti niste jedan teren presvukli betonom da mogu deca da igraju fudbal a kamoli nesto vise...važno da ste od prvomajske napravili buvljak i komunalni haos ..vi ste obicne neznalice,lenjivci i plagijatori,presvučeni radikali

Ivan Bg

pre 9 godina

Ali, 105 negativnih komentara na nesto sto je potpuno tacno. Pa jel vas 105 ima mozak ili ste debili? Da je DS potpisala ovakav sporazum o Kosovu, pa vesali bi ih po Terazijama. Jel vam Ceda prica sve vreme da je Kosovo nezavisno, a vi urlicete da je izdajnik. Jedino sto me drzi je sto necete dugo, a onda ce konacno da dodje 6. oktobar. Samo sto ce vama da bude petak 13.

garavi

pre 9 godina

ako su vam ovo reforme onda mani ga mito. sve ali bukvalno sve poskupelo 50-60-100% , zaposljeno 2000-5000holj. sns-ovaca, harač NA plate, penzije, gorivo. . . i sad kao ovo su reforme jel ? kad ste otvorili fabriku neku, kada ćete. sem onih laži, mercedes , sisa, i kako se već zovu te firme

Grunf

pre 9 godina

Vrlo retko se slažem sa izjavama kao i rezultatima SNS-a, ali ovoga puta moram da priznam da su u pravu u izjavu koju su dali da DS nije imala hrabrosti za reforme i za mnoge druge stvari.DS je kažnjena od sojih birača upravo zbog toga što je obesmislenila političku ideju DS-a.Naravno važi i za SNS ne laskajte sebi.Ono što pričate o sebi i ono pto se dešava u praksi su nebo i zemlja.I vi isto kao i DS upravo imate potpuno isti rezultat.Rezultata Vašeg zajedničkog rada i ono pto ste doprineli opštem interesu gradjana Srbije je NULA.O kadrovima tek nemojte pričati kao i kvalitetu.Tu ste još gori od DS-a.Tako je šaljiv onaj deo koji s eodnosi na ono da se SNS razlikuje od DS-a jer SNS-u nije bitno da li će sutra biti na vlasti je politički perverzno.Ako Vam je nebitno što ste onda pravili izbore kada ste imali najbolju vladu po Vama.Pazite Vi ste pravili izbore za jednog čoveka.Vi ste baš onako tvrda,ljuta većina u parlamentu.Da li iko od Vas zna danas da li mi idemo ka EU ili smo i dalje zemlja "pas lutalica".Izgleda da nas niko neće.Ako Vam nije bitna vlast,zašto je recimo pre koju godinu Premijer stavljao table ul.Ratka Mladića preko koje ono beše table ili ste sve zaboravili.Što je to radio.Bilo mu dosadno.Apsolutno ste isti kao i DS samo što su drugi glumci koji igraju u istom pozorištu pod pokroviteljstvom istog scenariste i režisera.Kao i kod DS pomoćmik režije se baš ne slaže sa režijom a ko-scenarista bi nešto malo drugačiji scenario pa na svoju ruku ispravlja delove.

Gabi

pre 9 godina

Umesto snažnih ekonomskih reformi, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vučić, jedino su se borili za zapošljavanje svojih partijskih kadrova....

½Snažne reforme½ se verovatno odnose na ministra policije, koji je falsifikovao naučni rad, na reformisanog Velju Ilića, na ministra vojske, koji je po vokaciji u stvari keramičar...pa lepo ste se reformisali!

Sasa

pre 9 godina

Kako se lazete,moji napredni radikali...
Slusam neke vase lokalne kolege i njih je vec stid od toga sto nista niste uradili.
Zamislite kako smesno zvuci izjava Vucica od pre neki dan za Glas Amerike:
Reforme nece kasniti ni jedan dan!!!
Jeste li culi vecu glupost?
Ili sam ja mozda nesto previdio i Vucic je premijer negde drugo, a ja ne zivim u Srbiji?!?!?

Svaka čast

pre 9 godina

Reforme su vam za svu pohvalu! Povećali ste PDV, akcize za duvan, gorivo, TNG gas, slagali za ukidanje TV pretplate, poskupeli prevoz u gradovima gde ste na vlasti, ukinuli povlastice za trudnice i penzionere u Beogradu, ukinuli besplatne udžbenike, višestruko umanjili investicije u Srbiju, povećali dug zemlje, zaposlili nekoliko hiljada stranačkih poslušnika u javnim preduzećima, poskupeli usluge javnih preduzeća koja su pod upravom države i vaše lokalne samouprave... Menjao bih čak i najgore trenutke Cvetkovićeve Vlade za ovaj propast od vaše vladavine. Pitanje je samo kada će to priznati i većina građana jer ih ipak ne možete sve zaposliti u javnim preduzećima.

Lota

pre 9 godina

DS-ovci se ponašaju krajnje histerično ovih dana. Njihova vladavina je bila veoma štetna, a u poslednje vreme se služe vrlo prljavim trikovima. Spali su na niske grane.

jovan22

pre 9 godina

Ne samo da nije bila hrabra,vec ih sve komplet briga bilo za ovu zemlju i ovaj narod,njima je samo bilo bitno njihov licni interes,nista vise...

Glibic T.

pre 9 godina

Ja mislim da je Demokratska stranka imala hrabrosti za reforme,a li nije joj odgovaralo da ih sprovopdi iz rasno raznih interesa njihovih rukovodilaca i donatora.

Boro9

pre 9 godina

Istina je ta da je DS obećavala 600 000 radnih mesta pa da je onda spalo na spašavanje svakog postojećeg partijski zapolenog radnog mesta. Ozbiljnih reformi nije bilo i to je dovelo do propasti DS.

melita001

pre 9 godina

Ja mislim da o njima ne treba vise ni pricati,imali su svoju sansu,i malo je reci da je nisu iskoristili,sada su dosli pravi ljudi na celo ove drzave i mislim da je u ovom trenutku najvaznije.

CIPIRIPI

pre 9 godina

Ds je skup licemernih, sujetnih politicara koji ne umeju da priznaju svoje greske i da podrze konacno nekog ko ima petlju da sprovede bolne i nuzne reforme, nego i dalje zavaravaju narod kako te reforme nisu ni potrebne.

ABCDE

pre 9 godina

Naravno, ove bolne ekonomske mere su morale da uslede i tu svaka cast Vucicu i SNS, jer gradjani Srbije znatno bolje zive od kada su sve potrepstine i komunalije poskupele, administrativne takse i porezi odleteli u nebo, povecao se PDV a smanjile plate. Ako je pravde, na sledecim izborima ce imati barem 70%.

Бленто

pre 9 godina

Није само храброст у питању, проблем је што нису имали план и програм. и нису имали жељу да овом народу обезбеде бољи живот.

spasoje

pre 9 godina

Ds je kao neka velika opoziciona snaga,a jedva cenzus da su presli.Neka se osvrnu na period svoje vladavine pa ce videti da nemaju uopste kredibilitet da kritikuju nekog.

veljas

pre 9 godina

Samo neka se oni ne javljaju i neka ne pricaju o iskrenosti,ne znam samo kako ih nije sramota da o tome i pricaju s'obzirom da su ovaj narod konstantno lagali preko deset godina,i sad su oni nasli nekome da pricaju o postenju i iskrenosti..

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Bicevam plate i penzije onolike koliko steig zasluzili, ni manja ni vise gospodo ladolezi?Kolike su bile dok ste vi bili na vlasti?Vladali ste 12 godine gdesu iole rezultati?Nemaig,pa kada ova Vlast kakva je takvaje bolja je od vase kada ste cerupali Srbju gde ste stigli i postav;jali svoje pulene na rukovodeca mesta rodbinu i priatelje, ne mareci za Zemlju Srbiju!Sada drvlje i kamenje na Vucica.Gde su vasi temelji za 12 godina na koijma se gradila Srbija?sada je ova Vlast morala da gradi prvo temelj,pa onda gradevinu, a zato sa praznim kasama nije moguce gospodo Demokrate i svi vi koji kukuvicete!!!Niti sam za Ds niti za SPS, niti za SNS,vec za Zemlju Srbiju i srpski Narod kojim zelim srecu i prespektivu, a ne strankama bas ni jednoj ne zelim nista dobro!!

Satara

pre 9 godina

Ono za sta su oni imali hrabrost je zaposljavanje partijskih kadrova ne bi li ostali na vlasti,svoji interesi (uglavnom licne prirode) i naravno nestajanje radnih mesta kroz razne sumnjive privatizacije i slicno.Inace reforme su im bile 586 rupa na svirali.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Jos nesto sam zaboravijo da kazem, a toje;ovo vazi za sve politicare u Srbiji:daliste se zapitali ciji HLEB jedete, ciji znoj krvavi exploatisete,u cijim se besni kolima vozite,besnim stanovima,vekika primanja,putovanja po Svetu o drzavnom trosku,auta badava Soofer:Davam Gospodo kazem sveje te vase blagedeti Seljak i Radnik stvorijo, a nevi dzaba lebarosi svig boja!Pavam ni to nije dovoljno vec ste radnicke Fabrike poklonili kurti i murti, a radnike na ulicu bez sretstava za zivot.Seljak ne sucidirate ucenjujetega akosta ima na kraju godine da proda,ali ove godine nece Seljak imati sta izneti na pijacu davo dosao po svoje gospodo politicari!!Po vasem enoga seljo smrdi seljak gospodin mirise!!

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Bicevam plate i penzije onolike koliko steig zasluzili, ni manja ni vise gospodo ladolezi?Kolike su bile dok ste vi bili na vlasti?Vladali ste 12 godine gdesu iole rezultati?Nemaig,pa kada ova Vlast kakva je takvaje bolja je od vase kada ste cerupali Srbju gde ste stigli i postav;jali svoje pulene na rukovodeca mesta rodbinu i priatelje, ne mareci za Zemlju Srbiju!Sada drvlje i kamenje na Vucica.Gde su vasi temelji za 12 godina na koijma se gradila Srbija?sada je ova Vlast morala da gradi prvo temelj,pa onda gradevinu, a zato sa praznim kasama nije moguce gospodo Demokrate i svi vi koji kukuvicete!!!Niti sam za Ds niti za SPS, niti za SNS,vec za Zemlju Srbiju i srpski Narod kojim zelim srecu i prespektivu, a ne strankama bas ni jednoj ne zelim nista dobro!!

Kralj Ibi

pre 9 godina

Usta moja hvali te me! Niste ni prvi ni poslednji, nazalost, koji veruju da se hvalisanjem moze ostvariti napredak. Uspesni se nikada sami ne hvale svojim uspehom, njihova dela govore i drugi to cine umesto njih. A ja u svom dosadasnjem zivotu jos nisam video toliku kolicinu instruisanih i do neukusa uniformisanih komentara podrske aktuenoj vlasti. To valjda takodje govori o njoj. A sti se tice DS oni su samo manje bili drski u gazenju narodnih interesa ali ih se podjednako nisu ticali. Nije narod u zabludi vec oni koji misle da su ga preveslali. Vremevce pokazati ko je bio u pravu.

Vojin

pre 9 godina

Pa kako da DS bude hrabra i sprovede reforme, kada bi prvo morala da udari na sebe i svoje "privrednike", tajkune, policajce, tuzioce, sudije i sve one koji su u njihovoj reziji kocili razvoj Srbije.

Misao

pre 9 godina

Nisu oni imali hrabrosti nizasta,samo su punili svoje dzepove,krali i lagali narod...i sad su se kao setili da kazu da imaju plan za Srbiju.Sedi dole jedan !

KRIVA - JE - DEMOKRATIJA - 2000 - GODINE

pre 9 godina

Srpska napredna stranka je potpuno u pravu kada da Demokrate nemaju ni ono malo obraza da priznaju da nikada, za svih proteklih punih 12 godina vladavine drzavom nisu imali hrabrosti da reformisu Srbiju. Ili jednostavno nisu ni hteli, jer njima i nihovim prijateljima i porodicama bilo je lepo. Stvarali su svoje kapitale, za gradjane sto su sve teze i teze ziveli bas ih je bilo briga.Umesto da snaznim ekonomskim reformama, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vucic, jedino su se borili za zaposljavanje svojih partijskih kadrova, zbog cega se danas i plase reforme preglomaznog javnog sektora. Zato puna podrska SNS da izdrzi i zavrsi reforme do kraja kako bi nam svima bilo bolje sutra.

Radojica A

pre 9 godina

I najveci laik moze da vidi da su demokrate uradile jako malo u pogledu reforme drzave i drustva i da im je najvazniji bio licni interes ,zato su i doziveli ovakav velik pad na politickoj sceni.

neco

pre 9 godina

Pa lepša je bila fotelja od reformi, što bi se neko nekom zameravao kad svi mogu lepo da žive na teret nas građana. Naravno zbog svega toga bivši državni vrh nema nikakvu odgovornost, niko nije u zatvoru.

Milovan

pre 9 godina

Demokrate traze od premijera da kaze kolike ce biti plate i penzije na nivou drzave, a sami nisu u stanju da u svojoj, sada tako maloj partiji vode finansije i izadju iz duga koji je preko dva milona eura !

DEJAN BODIROZA

pre 9 godina

DS je imala veliku sansu da reformise drustvo i da ozivi ekonomiju ali posle 15 godina vlasti narod im je uskratio poverenje jer nije bio zadovoljan njihovim radom.

Darko1

pre 9 godina

SFRJ je imala 3 puta manje birokratije, a nije tada bilo ni kompjutera ni sve tehnologije. Vrema je da se podvuče crta i da se izvrši reforma javne uprave.

Dejan Vukmirov

pre 9 godina

Dosta vremena je izgubljeno sa nekim reformatorima koji nisu radili nista samo su koristili vlast za licne interese i promociju a toga je ocigledno bilo u redovima ds a otud i sunovrat ove stranke.

Milan1989

pre 9 godina

Toliko su godina upravljali drzavom i nista nisu uradili a sada pricaju kao da su zadnju deceniju bili u opoziciji,sami sebe pokapavaju svakom izjavom,jer su sve to oni mogli da urade u vreme njihove vlasti a nisu nista.

Joja rf

pre 9 godina

Demokrate su imale lepu priliku da nesto promene u Srbiji ali se ipak ispostavilo da su ljudi ne zadovoljni njihovim radom i uskratili su im poverenje na izborima.

(RE)forme

pre 9 godina

DS je uzivala veliko poverenje gradjana. Ocekivanja su bila velika. Mislim da je 12 godina bilo sasvim dovoljno, da se ako ne zavrse, onda barem pokrenu reforme zemlje, DS u tome nije uspeo sto je i vise nego ocigledno.

start

pre 9 godina

Zbog demokratske nesposobnosti i kukavicluka da donose teske odluke iz straha da ne izgube vlast, sada smo tamo gde smo trebali biti pre deset godina.

Gaja

pre 9 godina

Realno, nisu imali petlju da se uhvate u kostac sa gorucim problemima kao sto je npr, zakon o radu, koji je neminovnost. Masu problema ostavili su naslednicim

Misao

pre 9 godina

Nisu oni imali hrabrosti nizasta,samo su punili svoje dzepove,krali i lagali narod...i sad su se kao setili da kazu da imaju plan za Srbiju.Sedi dole jedan !

Nedeljko

pre 9 godina

Demokrate su prvo morale da reformisu sebe, sto je sa njihovim kadrovima nemoguce, tako da od njih nismo mogli ni da ocekujemo da ce da reformisu Srbiju.

Truman

pre 9 godina

DS nikad nije ni pomišljala na reforme, a one su neophodne za napredak i razvoj naše zemlje. Demokrate danas napadaju svaki pokušaj aktuelne vlasti da se ove reforme sprovedu do kraja.

Avangarda

pre 9 godina

Zašto bi sprovodili reforme tada, kad su mogli da muljaju na sve strane, što i sada sa ove udaljenosti vidimo, kako su prolazila pojedina preduzeća pod njihovim dirigentskom palicom.

puzo

pre 9 godina

Ne mareci sa svoj narod i svoju zemlju,oni su svakodnevno samo gledali kako da se okoriste od sve sto rade i time ojadili i unazadili Srbiju i plus ostavisi narod na ivicu bede i siromastva.

Tako je

pre 9 godina

Nakon 5. oktobarskih "promena" izneverana su ocekivanja gradjana sto je reyultiralo da se mnogi i danas osceju iznevereno, prevareno i izigrano.

PROŠLO VREME

pre 9 godina

Nerma potrebe pričati o prošlim vremenima, zato je narid poveruio vlast sns i na njima je da budu bolji od ds ili će i oni iz sadašnjosti preći u budućnost-

Zeljo

pre 9 godina

Lepo to traže, a neće da kažu kako je ova zemlja došla do ruba ponora i ko je to bio na vlasti i vodio politiku propasti države kako bi što duže ostali na vlasti.

SUBOTICASUSU

pre 9 godina

Imali su oni hrabsrosti,imali su mozda i pojedince koji bi to pokrenuli,ali nisu mogli od vecine koja je zavosila od para tajkuna koji su diktirali tempo reformi,a sad toga nema.

Pavle

pre 9 godina

Kamo sreće da je Srbija, odmah nakon 2000.-te krenula u reforme. Bila bi već u EU, mnogo razvijenija, bez ovakvih finansijskih i ekonomskih problema. Sve reforme su teške, na početku nepopularne, izazivaju pad rejtinga. A DS nije sprovela reforme i opet izgubila birače. Kud ćeš gore!

Beogradsko dete

pre 9 godina

Dijametralno suprotne pozicije. Jednima je samo vlast, moć i lova u glavi a drugima je interes države i građana. Prvi nisu mogli da krenu u bilokakvu reformu i pozitivne promene. Čak naprotiv.

SNS prevaranti

pre 9 godina

DS nije bila ,,hrabra'' da se odrekne Kosova, da pokloni Kosovo, i ispuni zahteve Angele Merkel. Radikali su bili ,,hrabri'' i sve zahteve ispunili, ma i više nego što je traženo samo da sednu u fotelje. Da je DS uradila ovo što su Nikolić i Vučić, ova dvojica bi uzeli stiropol u ruke i štrajkovali bi glađu i žeđu...Tadića bi nazvali najvećim izdajnikom u istoriji Srbije...i bili bi u pravu.
Reforme, kad čujem tu reč odmah mi je jasno da se radi o zamajavanju glupog naroda. Daću vam samo jedan primer sns ludila - za ove dve godine vladavine sns režima čak tri puta je menjan zakon o Planiranju i izgradnji, a sve kako bi ga namestili hohštaplerima, građevinskoj mafiji, tajkunima...a sve kako bi besplatno gradili, uknjižili nelegalne objekte, dobili besplatno državno zemljište...u prevodu - kako bi im stavili veliki novac u džep, a to političari ne radi besplatno, valjda kapirate.
Najveća prevara je ,,Beograd na vodi''. Vidite šta se tu sve radi, državno zemljište na najatraktivnijoj lakaciji se poklanja, ali ne samo to već se i komletno infrastrkturno oprema i daje besplatno da bi, samo odabrani, gradili šoping molove, luksuzne stanove...i svi ti ugovori se ugovaraju ,,ličnom pogodbom'' (javno nadmetanje za sns ne postoji, samo lična pogodba), proglašavaju ,,državna tajna'', jelte, kao da poklanjaju dedovinu, ličnu imovinu. Pa šta mislite da li se tu radi o vrhunskoj korupciji ili ne, procenite sami.
To su vam te sns (prevare) reforme.

E

pre 9 godina

Citam i smejem se a koje to reforme, investicije....vam je doneo SNS aj recite bar jednu samo jednu da se i ja laik malo nesto naucim

Srbin 100%

pre 9 godina

Demokrate su imale sve,apsolutnu vlast,podrsku gradjana,podrsku cele medjunarodne zajednice,intelektualna elita ove zemlje je na sav glas hvalila njihove ideje i kadrove i oni su sve to svojim neodgovornim odnosom bacili u vodu i procerdali 12 godina koje nismo imali...

Lara

pre 9 godina

DS nije imala nikakva rešenja niti je hrabrost niti volju da bilo šta urade za interes građana. Funkcioneri DS su prepustili mafiji da kolo vode, i da rade šta hoće kako bi oni pored njih mogli da se bogate. Funkcioneri su uništili ekonomiju naše države i uništili privredu, proizvodnju i ekonomiju. DS je stranka koja je izgubila izbore, zbog sebe samih i njihovim bahatim ponašanjem.

Oliver Mandić

pre 9 godina

Njima nije ni bilo u interesu da nešto promene a kamoli sprovedu reforme koje su bile potrebno. Naravno sada kada se neko našao da se izbori sa svime i pogura reforme po svaku cenu naravno da kritikuju iz svih žila. Ali što bi rekli što je prošlo prošlo je a vama smo dragi DS videli konačno leđa, sve po zasluzi.

Galić Dušica

pre 9 godina

Brdo afera, rasprodata preduzeča, povezanost sa mnogim sumnjivim radnjama i još puno toga. Pravi opis njihovog prošlog rada bi bilo nazadovanje ove države do korena. Tako da jedini način promena je snažno sprovođenje reforma, možda nisu omiljenje mere ali su neophodne da bi krenuli dalje.

Ombudsman

pre 9 godina

Dok je bila na vlasti DS se više bavila sobom nego građanima i na kraju su završili što ni sebe nisu mogli da urede a građani joj objasnili na izborima. Pošteno.

Čika Sima

pre 9 godina

Svako neistomišljenost ili podrška vladi u komentarima se karakteriše kao neintelektualan način razmišljanja, brdo opaski i vređana. To samo govori koliko smo na pravom putu a koliko su se oni raspali koji su godinama vodili kolo i pustošili i ono malo što smo imali. Toliko o vređanju intiligencije sa vaše strane, da uopšte neko pomisli da je običan narod proveo vremena pisajući ovako uvredljive komentare a na kraju da su opet oni glasali za ovakvu vlast...ne postoji logika osim malog broja galamđija, toliko od mene.

You talking to ME

pre 9 godina

Posle petog oktobra očekivanja su bila velika, narod razočaran, spasioci kao gladni vuci navalili da lažu i mažu i kao takvi su i sklonjeni. Toliko toga je bilo u vazduhu ali samo nagoveštaj koji nikad nije ispunjen. Sada kada je najteže reforme moraju konačno biti donesene i primenjen za razliku razliku od nerada, bahatosti DS.

Slobodan Točaković

pre 9 godina

Nemamo o čemu mnogo da pričamo, nisu učinili što je narod očekivao od njih. Umesto da se pozabave stanjem u državi oni su uživali u svojim funkcionerskin foteljima i bavili se svojim ličnim ekonomskim stanjem. Jedino opet njihovo usporavanja reformi i naravno kritikvoanje na svakoj osnovi izgleda se zasniva na tome da ne dođe do ozbiljnih promena koje bi na kraju bilo kobne po njih.

Borbena Ivy

pre 9 godina

Kako su oni mogli onako strucni da reformisu kada nema logike da jedni druge hapse ili oduzimaju funkije.A da ne pominjem to kako je svaki drugi DS zavrsio takodje Megatrend ili neku tezga-skolu o trosku Opstine,a ovamo vredjaju sve redom zbog skole.Mnogo je bolje da se pokriju usima i cute.

Plebejac

pre 9 godina

Samo ne treba mediji da se mesaju,sto je nemoguce,i da ne plasiraju podmetnute price i afere,videli biste kojom brzinom bi se radilo da se ovako ne baca prasina u oci,Demokrate su odradile posao rasturanja zemlje,sto im je i bio zadatak,SNS narod izabrao da spase sto se spasti moze.!

Cipelica

pre 9 godina

Ma DS-ovci su nekolicina koja pokusava da se ovde prikaze u vecem broju nego sto zaista postoje.Da ih stvarno ima kao sto bi oni zeleli pa pobedili bi na izborima i to vecinski a ne onako sramno prosli...

Konstantin

pre 9 godina

DS osnivao duple firme i zaposlio sve gde sto ima clansku kartu i gde god su mogli po tri stolice da ubace za jedan sto.Sada se ne zna sta ce ni sa tim ljudima biti a kamoli da ce se neko negde zaposliti dok se nesto ne otvori.Muka mi je od vasih lazi,ja sam izgubila posao da bi se demokrata zaposlio,jer nisam htela da kradem za njih,To je jedina istina.Izvoli u Palanku,proveri moje reci.

Tijana Savić

pre 9 godina

Njihov rad se mogao oceniti dok su bili na vlasti, iz svega proizlazi da su se samo zanimali svojim ličnim interesima i da nisu imali ni želju da nešto učine za građane ove države. Ova izjava je puka istina koje treba da se srame ali naravno da nikad neće priznati svoj nerad.

Đorđe Milanović

pre 9 godina

Da su bili zainteresovani za promene nešto bi i preduzeli, imali su 12 godina da nešto učine. Međutim rezultati i situacija u kojoj se nalazi država je prava slika njihovog rada, oprostite njihovog nerada koji se zasnivao na ličnim interesima. Prosto rečeno što da rade kad mogu da se bogate na račun građana koji su im nekad verovali. Na kraju progutala ih je njihova nemarnost, hvala bogu pa smo im videli leđa da neko i pokuša da nas spase.

konto03

pre 9 godina

Demokrate ma koliko ukazivali na propuste koje su pravili u toku vođenja ove države nikada priznati grešku i uvek iznova nalaziti izgovore za svoje dela.A ne treba biti posebno politički "načitan" pa videti šta je najveća boljka naše države i kako je ona nastala.Kada je trebalo imati hrabrosti i kada je trebalo prihavti deo odgovornosti DS je to izbegao praveći kompromis u jednom većem broju zapošljavanja svojih kadrova.

Miljana Prolović

pre 9 godina

Mnogo velikih firmi i giganata je uništeno tokom poslednjih godina dok su demokrate bile na vlasti. Jedino reforme i vlada koja radi u korist građana ove države može da vrati propalu ekonomiju u život.

Dragan Šcopulović

pre 9 godina

Opšte je smešno da demokratska stranka bilo koga proziva jer smo videli šta su oni radili dok su bili vlasti, to jest šta nisu radili a zanimali se samo svojim ličnim interesima. Tako da kada upropastite državu koju ste trebali da dovedete u red onda stvarno nemate prava da kritikujete nekog, niste imali volje ni želje za reforme a imali ste vremena sada dopustite drugima da rade svoj posao.