Kosmajac dobio dokumenta u Trebinju

Banja Luka -- Trebinjska policija je Dragoslavu Kosmajcu izdala ličnu kartu 2009. godine, a pasoš BiH godinu dana kasnije, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Trebinje.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. jednog za organizatora, koji je dao lovu za svedoka saradnika i 3 meseca nanogica pa policijsko obezbedjenje i svi vukovi siti a sve ovce na broju sem zrtvenog jarca
  (kameni, 27. jun 2014 07:07)

  # Link komentara

 2. Mene niiiiikada nece uhvatiti!
   (Kosmajac, 26. jun 2014 22:37)

  # Link komentara

 3. Ne zaboravite da posle Kosmajca sledi novi slucaj, ime nije bitno, bela knjiga ih je puna. Kosmajac ce posluziti za zamajavanje do jeseni a onda ce morati da se potegne neko krupno ime jer vec je i radikalima sa naocarima jasno da je sve ovo skretanje paznje sa najvaznije stvari koja se zove zivot. Krupno ime moze biti takozvana banana, to cuvaju odavno a postaju vec evidentno nervozni jer je rec o gomili nesposobnjakovica i hostaplera koja nije sposobna da vodi drzavu.
  (Kolega, 26. jun 2014 22:04)

  # Link komentara

 4. ovakvim vestima je cilj samo zamlacivanje i sludjivanje ljudi.
   (uf, 26. jun 2014 21:21)

  # Link komentara

 5. Pustite coveka vise. Pa on jos nema ni jednu prekrsajnu, a kamoli krivicnu prijavu sem sto ga je PRESVETLI prozvao, Naravno da se covek sklonio da ne bi svoju ,,NEVINOST" dokazivao iz zatvora dok mu ne nadju nesto. Valjda se prvo skupe DOKAZI pa hapsi. A ne prvo se prozove preko TV-a, uhapsi i godinama posle skupljaju dokazi. Sta bi sa Miskom?.
  (Radnik, 26. jun 2014 21:11)

  # Link komentara

 6. Stalno se dokazuje da je Srbija kanta za otpatke u balkanskom kriminalnom miljeu! Hoće li je jednom neko zaštititi?
  (građanin kante, 26. jun 2014 20:52)

  # Link komentara

 7. Trebinjska policija je policija R.Srbske a ne Federacje .Al ni rezaumem zasto taj covek bezi a niko ga netera samo ga mediji teraju a ni Vucic nema nikakvog dokaza protiv nega.Covek nebi bezao da postoji pravo zakona.Jesi kriv nisi kriv tebi je mesto u zatvoru..ima dokaz il nema za Vucica si problem i moras bezati il robija.Gde to ima?
  (ludost, 26. jun 2014 20:48)

  # Link komentara

 8. Sta vam radi Vucic, hahahahaha. Otvorio lov na coveka, preuzima nezakonitu ulogu tuzioca i bez ikakvih dokaza pokrenuo medije i policiju. Njegavo licna opsesija Saricem je sada zamenjena Kosmajcem, posto mu je Saric pomogao da se otarasi najboljeg policajca. Cirkus od drzave.
  (zmitjkoe, 26. jun 2014 20:47)

  # Link komentara

 9. Pa da sad BiH kao krivac sto R.Srbska podrzava lopove.R.Srbska je drzava u drzavi,rade sve sto njima pase a sad kao BIH kriva.Komu je dao Licnu kartu i laznu prijavu boravka taj nek odgovara i pustite Bosnu na miru.
  (ludost, 26. jun 2014 20:37)

  # Link komentara

 10. zasto se mi cudimo I napadamo policiju kako oni obavestavaju kojekakve bosove mafijase I ostalu bagru treba da nam je jasno to sto rade nasi politicari to je obavestenje njima kao da ne bude direktno nego preko televizije I novina iznese narodu kako je taj I taj to I to narod cuje I procita a cuje I vidi I onaj kome je to poruka da pobegne I tako stalno a kada on pobegne onda ti isti politicari ga kao jure po svetu da ga uhvate to nigde u svetu nema samo u nasoj jadnoj srbiji
  (zoran, 26. jun 2014 20:36)

  # Link komentara