Ponedeljak, 23.06.2014.

10:14

Kosmajac u Crnoj Gori kao turista?

Dragoslav Kosmajac (61) je u <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=06&dd=22&nav_category=16&nav_id=865810" class="text-link" target= "_blank">noći između petka i subote ušao u Crnu Goru</a> na prelazu Ranče, dok je Srbiju napustio na prelazu Jabuka, pišu podgoričke "Vijesti".

Izvor: Tanjug

Kosmajac u Crnoj Gori kao turista? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

MRKI

pre 9 godina

Gde su ovi što udaraju minise da li su pogledali današnji Infotmer da vide gde je Kosmajac i gde je STRP. Tako je to kad ne misle svojom glavom već glavom voljenog vođe.

MRKI

pre 9 godina

Dragi su mi ovi minusi posto premijerovi poltroni odmah ustaju u odbranu lika i dela Vučića. Raspitajte se malo šta Kosmajac ima u STRPU.

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(Milos Veliki, 23. jun 2014 15:25): kosmajac stoji iza nekih, još većih, tajkuna?! Čitaj ovo naglas, pred ogledalom, jedno dvadeset puta. Ako ti i dalje ne bude čudno, bataljuj sve i pravac neki manastir- tamo ne prave nikakva pitanja.

MRKI

pre 9 godina

Kad je dobio obaveštenje od premijera da će ga uhapsiti čovek se spakovao i pravac u STRP u Bokokotorski zaliv gde ima kuću gliser skuter plaži i druži se sa drugom Prlom

vlada milić

pre 9 godina

a to što je danas uhapšen Kosmajcev sin zbog " onemogućavanja saobraćajne policije u vršenju dužnosti " kako se to zove. to se zove bruka i sramota da vam ja kažem. uhapsiti nečijeg sina samo da bi izazvao neku ishitrenu reakciju oca je čist bezobrazluk.

marko

pre 9 godina

ja koliko znam, kosmajac je pisao zbirku zadataka ili udbenik iz matematike na etf u crnoj gori...sve ostalo je u domenu teoreme koju treba dokazati

adam

pre 9 godina

A gde će na ovu vrućinu? U Delta City da traži sniženja? Normalno je da ode malo na more, verovatno je gledao ovo " Budva na pjenu od mora" na TVu pa ga ponela atmosfera.

FRUSKA - GORA

pre 9 godina

Sasvim sam siguran i ubedjen da je raspisana poternica za doticnim gospodinom da bi bio uhvacen u Crnoj Gori. Jer ima dosta primera saradnje dve drzave kada su u pitanju kriminalci da se isporuce iz cije su drzave, nadam se da ce i on biti isporucen Srbiji na njen zahtev. Takodje se nadam da mu nece biti omoguceno bekstvo iz Crne Gore u neku drugu drzavu. Naravno Kosmajac ce zavrsiti kao i Saric tamo gde mu je i mesto, ne moze niko biti jaci od drzave i videcemo koja je politicka vlast i struktura svih ovih godina pokrivala ove kriminalce i narko kartele.

PedjabG

pre 9 godina

@CoaPfC
upravo tako, a s obzirom da imaš preko 60 pluseva i nula minusa, kapiram da ti isti botovi rade do 17.00h.... mada mislim da imaju i večernju smenu, od 19h..

crni domino

pre 9 godina

Ide covek da odmara.
Nema on vreme da se zamlacuje sa tamo nekim histericnim politickim gluperdama i plagijatorima koje policija treba da hapsi!
On je slobodan gradjanin. Kao sto je slobodan i Dusko Matkovic...

milojko

pre 9 godina

Krali Mujo i Haso kukuruze i uhvati seljak sa tandžarom Muja...kaže ako ćeš da te pustim moraš da mi pevaš nešto, i krene Mujo.. "Plitak potok plavo nebo beži Haso bogtej..."

e tako i ovo

balkanski Špijun

pre 9 godina

Ma samo neka službe nadležne za njega pripreme dovoljno validnih podataka. A on neka se odmara. Trebaće mu energije! Bitno je da se mreža doušnika i plaćenika skloni iz korumpiranih segmenata policije!

licemeri

pre 9 godina

Dosta mi je više sapunica sa narkodilerima. Premijeru, mi hocemo bolji život. Bas nas briga ko je i gde je Kosmajac. Ne zsmlacujte nas više glupostima nego opravdajte glasove birača.

CoaPfC

pre 9 godina

kako botovi ne kapiraju da to što rade (komentari i ocenjivanje istih) neće promeniti istinu i ono što svi mi znamo... ovo što se dešava oko ovog Kosmajca, je TRAGIKOMEDIJA!

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Pod 1. Srpski premijer ga je javno upozorio da se skloni iz zemlje jer ce morati da ga uhapsi (bar sam ja to tako protumacio) - a postoji i mogucnost da se plasio za svoj zivot i svoje porodice i da ga je zbog toga javno prozvao..
Pod 2. Za doticnim Kosmajcem nije postojala nikakva potjernica, optuznica ili sta vec da bi bio uhapsen na teritoriji bilo koje drzave, pa ni Crne Gore, tako da on jos uvijek moze legitimno da putuje dje mu je god milo.

- Ovo su cinjenice svidjale se nekome ili ne to je tako!

Deciji vrtic

pre 9 godina

Naravno da ce covek da bezi iz Srbije kada ga je nas "Vodja"" prozvao. Dok dokazes da nisi kriv odose j.....A izmislili bi mu zacas krivicu.Prozvase ga dilerom aon nije diler vec kako se u svetu kaze broker.Spaja prodavce i kupce iza tu uslugu dobije procenat. Nisam siguran da je ovo krivicno delo. Jer ako je to krivicno delo onda je i brokerski posao kada je u pitanju novac krivicno delo jer niko ne zna poreklo novca

ko jel ja

pre 9 godina

drzava po ko zna koji put ispoljava diletantski pristup stvarima. umesto da institucije cute i rade, one ovavljaju poslove preko medija. kuku nama sa ovakvima.

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

(Android Jelly Bean, 23. jun 2014 14:22)
Joj, prijatelju, pa jel javise Saricu u kafani da bezi, pa bi uhvacen posle? Ne brini ti brigu za cinjenice. Cinjenica , oko koje nema diskusije, je da njega drzava zeli da ispita i to ce uciniti , pre ili kasnije.

Mrš bre!

pre 9 godina

A što to nekako po difoltu svi ti dileri,bosovi,krimosi,ubice i slični, beže odmah u CG?Što ne beže recimo u Rumuniju,Makedoniju,Hrvatsku..
Malo malo pa pobego taj i taj u Crnu Goru?!Slučajnost,kao i slučajnost da je Veljović na čelu policije skoro 20 godina,aha....

Stephen Viller

pre 9 godina

Konacno saznajemo ko je prethdonih godina bio glavni organizator vecine kriminalnih radnji u Srbiji. Imam utisak da Vucic stvarno drzi obecanje i da ce sve biti transparentno.

Podkupljivko

pre 9 godina

Nije bitno gde je granicu presao niti dali je raspisana potera za njim, niti sa kojim pasosem je granicu presao, vec je bitno koje mu je boje i velicina slike u pasosu bila, sa koliko nula. Pa sta Vi mislite, da smo mi blesavi.

originalja1

pre 9 godina

Dok se ne dokaže da je neko kriv ,u pitanju je nevin čovek.Nisam zainteresovan da baš ovoliko čitam kako ne postoje dokazi protiv izvesnog,to jest da je nevin!Dalje,nepismeno je reći da je neko "pobegao",tu nedostaje još jedna radnja ,potera,potraga.Onaj koga niko ne juri i nema osnova za to, ne može da beži, već, gle čuda u toku leta ide na more,(Može i to je njegova stvar,kao što je i moja lična muka što ja ne mogu).Ne valja toliko isticati da nemate ni snage ni argumenata,osim uzdaha "Vatajte bre".Od premijera još uvek očekujem da radi svoj i samo SVOJ posao i da vidim barem najave realno obećavanog!!!

RASKRINKAN

pre 9 godina

Kosmajac je raskrinkan, da li je u CG ili ne, on je gotov, kao šarić, poternica je tu i konačno gubi podršku političara i policije, svih onih kriminalnih krugova koji su ga štitili od 2ooo godine.

Vesna

pre 9 godina

Nesposobni,bahati,bezobrazni,agresivni i nekompetentni diletanti su konacno prsli ! Dajem im jos 2 meseca ,a vec krajem avgusta odlaze u zaborav...

Koga ti Vučko farbaš

pre 9 godina

Pa Vučić ga lepo upozorio da će da ga HAPSI!?
I čovek se spakovao( peškir, ležaljka za plažu, mleko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50+, Rey ban-ke, gaćke kupaćke, 3-4 majce, 2 šorca 1 par papuča) i kud će da ode nego na letovanje kod Mila dok još važe niske cene u predsezoni.
Mislite li vi na vlasti da smo svi papani?

Grada

pre 9 godina

Veliki igraci za svaki svoj potez imaju saglasnost svojih advokata i zato ih je tesko uhvatiti u konkretnom prekrsaju. Sa druge strane narodu se pune usi o upropastiteljima naseg satndarda. I to se lako prima, jer da nije njih mi bi smo lepo ziveli. Na kraju kada bi jednom velikom igracu "javno odsekli glavu u Areni" svi bi bili zadovoljni i sa praznim stomacima. U tom slucaju niko nece pitati za dokaze.

vlada

pre 9 godina

Cekajte, dali neko stvarno veruje da ga je Vucic upozoravao javno, pa to je smesvo da smesnije ne moze biti...pa Kosmajac ima svoje izvore, i nema logike da ga neko na konferenciji obavestava...

SNS je tumor za Srbiju

pre 9 godina

Zemunski klan, Makina grupa, Jotkina grupa, Saric i saradnici... kad god se nekom na vlasti navije da se bori sa kriminalom izmisli neku spektakularnu kriminalnu grupu, pocne hajka po medijima, novinari slikaju nelegalno stecene vile a vlast drpa u senci kriminalaca. Sada trenutno je najbitnije da je Kosmajac otisao u Crnu Goru a to sto se sprema pljacka preko EPS-a kroz sanaciju poplavljenog kopa uopste nije vazno. Kosmajac ce mozda malo u pritvor i to ako ne plati ili ako uzme pogresne advokate a neko ce da sanira povrsinski kop i postane milioner za par meseci.
Sve je isto samo Slobe nema... ajde botine lupajte minuse.

drvobradi

pre 9 godina

Al' se ljudi primaju na ovo. Ovaj lik je verovatno vec uhapsen, samo sto prvo mora da se rezira predstava o super mocima Vlade i njenoj mudroj politici. Jedno 10-15 do mesec dana ce nas spinovati Kosmajcem, te pobegao, te krije se, te promenio identitet itd. Posle toga ce ga izvaditi iz rupe u kojoj ga drze i objaviti jos jednu pobedu Vlade na celu sa Vucicem. Stavise, i dr Stefanovic ce biti predstavljen kao genijalac jer bez njegovih reformi i smena do toga ne bi doslo.

hejter

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu sve bih tuzio.

Nemas pravo da nazivas nekog narkodilerom i lepis mu etiketu sve i da postoje dokazi protiv njega i da je podignuta optuznica i da je postupak pri kraju...

Krivicno pravno zakonodavstvo drzavice Srbije a i logika kazu da niko nije kriv dok ne postoje dokazi za to...

Ne govorim o tom coveku, ako je istina ta prica o njemu zelim mu da ostatak zivota provede tamo gde mu je mesto.

Govorim o neozbiljnosti i neodgovornosi onih koji ga pominju i ako im to nije posao, i to u najgorem svetlu a pritom nemaju nikakav dokaz protiv njega. zalosno...

MUNJA

pre 9 godina

@(stara fora, 23. jun 2014 11:48)

To da li ce biti stara fora, imanje netaknuto i vuk pojeo ovce tek cemo videti.Mozda bi nekom to i odgovaralo, ali narod je za to da se kriminalci uhapse i smeste gde im je i mesto.A V ucica je cini mi se podrzao narod , tako da nema razloga da Vucic i Vlada ispunjavaju zelje obozavateljima Kosmajca, oni su tu u sluzbi naroda.

mapache

pre 9 godina

Све док око Саурон др Неше и магичне моћи суперхероја Вебер Алека бде над Балканом, тог неваљалог дистрибутера опојних супстанци ће стићи рука правде!

Pedja

pre 9 godina

Vlada pokojnog Zorana Djindjica je za kratko vreme analizirala kriminal u Srbiji i napravila " Belu knjigu" koja je dan danas sveto pismo za svakoga onoga ko hoce da zna nesto o kriminalnim grupama u nasoj zemlji.
To mi govori da onaj ko hoce da zna taj je do sada trebao da napise " Belu knjigu" 1.1 ili " Belu knjigu" 2.1. ili " Belu knjigu" 3.1. ....
Zasto to nije uradjeno pitajmo sve nase politicare koji su vladali ovom zemljom posle 12.3.2003.?

Pelezinho

pre 9 godina

Hahaha... Meni sve ovo liči na "Trumanov šou"... Narod je Truman... Pa u svakoj iole normalnoj zemlji PV bi već bio u zatvoru zbog javnog upozoravanja Kosmajca. Sad će igranka pet godina - traže ga, lociraju, izbegava hapšenje...

stara fora

pre 9 godina

Otiso covek da se okupa u moru pred odlazak u prdekanu.
Vazno je da ce imanje ostati netaknuto. Hajka bude i prodje, nagodis se sa susdstvom, dobijes ulogu zasticenog i problem resen. I vuk sit i ovce na broju. Stara fora.

u lazi su kratke noge

pre 9 godina

"Dodaju i da je Kosmajac ušao u Crnu Goru samo nekoliko sati pošto ga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg srpskog narkodilera Srbije."
A o brizi prepostenog Djukanovica za naseg Premijera i da ne komentarisemo.
Premijer nam je prevazisao i tragedije i komedije i polako ulazi u cirkusku satru.

znalac

pre 9 godina

Ne kapiram da su ga prvo pljuvali po medijima, umesto da ako ima materijala za optuznicu ga uhapse, vec su pustili da ode u CG iako ga prate (od 2001.). Izgleda da im je zbog spektakularnih naslova bio potreban ODBEGLI NARKO BOS (sa Saricem je to upalilo i privlacilo paznju). Ocukujem da u narednih 2 godine slusam o tome po medijima gde se Kosmajac krije i da su mu na tragu.

Pelezinho

pre 9 godina

Hahaha... Meni sve ovo liči na "Trumanov šou"... Narod je Truman... Pa u svakoj iole normalnoj zemlji PV bi već bio u zatvoru zbog javnog upozoravanja Kosmajca. Sad će igranka pet godina - traže ga, lociraju, izbegava hapšenje...

u lazi su kratke noge

pre 9 godina

"Dodaju i da je Kosmajac ušao u Crnu Goru samo nekoliko sati pošto ga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg srpskog narkodilera Srbije."
A o brizi prepostenog Djukanovica za naseg Premijera i da ne komentarisemo.
Premijer nam je prevazisao i tragedije i komedije i polako ulazi u cirkusku satru.

RASKRINKAN

pre 9 godina

Kosmajac je raskrinkan, da li je u CG ili ne, on je gotov, kao šarić, poternica je tu i konačno gubi podršku političara i policije, svih onih kriminalnih krugova koji su ga štitili od 2ooo godine.

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

(Android Jelly Bean, 23. jun 2014 14:22)
Joj, prijatelju, pa jel javise Saricu u kafani da bezi, pa bi uhvacen posle? Ne brini ti brigu za cinjenice. Cinjenica , oko koje nema diskusije, je da njega drzava zeli da ispita i to ce uciniti , pre ili kasnije.

Stephen Viller

pre 9 godina

Konacno saznajemo ko je prethdonih godina bio glavni organizator vecine kriminalnih radnji u Srbiji. Imam utisak da Vucic stvarno drzi obecanje i da ce sve biti transparentno.

balkanski Špijun

pre 9 godina

Ma samo neka službe nadležne za njega pripreme dovoljno validnih podataka. A on neka se odmara. Trebaće mu energije! Bitno je da se mreža doušnika i plaćenika skloni iz korumpiranih segmenata policije!

SNS je tumor za Srbiju

pre 9 godina

Zemunski klan, Makina grupa, Jotkina grupa, Saric i saradnici... kad god se nekom na vlasti navije da se bori sa kriminalom izmisli neku spektakularnu kriminalnu grupu, pocne hajka po medijima, novinari slikaju nelegalno stecene vile a vlast drpa u senci kriminalaca. Sada trenutno je najbitnije da je Kosmajac otisao u Crnu Goru a to sto se sprema pljacka preko EPS-a kroz sanaciju poplavljenog kopa uopste nije vazno. Kosmajac ce mozda malo u pritvor i to ako ne plati ili ako uzme pogresne advokate a neko ce da sanira povrsinski kop i postane milioner za par meseci.
Sve je isto samo Slobe nema... ajde botine lupajte minuse.

MUNJA

pre 9 godina

@(stara fora, 23. jun 2014 11:48)

To da li ce biti stara fora, imanje netaknuto i vuk pojeo ovce tek cemo videti.Mozda bi nekom to i odgovaralo, ali narod je za to da se kriminalci uhapse i smeste gde im je i mesto.A V ucica je cini mi se podrzao narod , tako da nema razloga da Vucic i Vlada ispunjavaju zelje obozavateljima Kosmajca, oni su tu u sluzbi naroda.

CoaPfC

pre 9 godina

kako botovi ne kapiraju da to što rade (komentari i ocenjivanje istih) neće promeniti istinu i ono što svi mi znamo... ovo što se dešava oko ovog Kosmajca, je TRAGIKOMEDIJA!

znalac

pre 9 godina

Ne kapiram da su ga prvo pljuvali po medijima, umesto da ako ima materijala za optuznicu ga uhapse, vec su pustili da ode u CG iako ga prate (od 2001.). Izgleda da im je zbog spektakularnih naslova bio potreban ODBEGLI NARKO BOS (sa Saricem je to upalilo i privlacilo paznju). Ocukujem da u narednih 2 godine slusam o tome po medijima gde se Kosmajac krije i da su mu na tragu.

Koga ti Vučko farbaš

pre 9 godina

Pa Vučić ga lepo upozorio da će da ga HAPSI!?
I čovek se spakovao( peškir, ležaljka za plažu, mleko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50+, Rey ban-ke, gaćke kupaćke, 3-4 majce, 2 šorca 1 par papuča) i kud će da ode nego na letovanje kod Mila dok još važe niske cene u predsezoni.
Mislite li vi na vlasti da smo svi papani?

vlada

pre 9 godina

Cekajte, dali neko stvarno veruje da ga je Vucic upozoravao javno, pa to je smesvo da smesnije ne moze biti...pa Kosmajac ima svoje izvore, i nema logike da ga neko na konferenciji obavestava...

mapache

pre 9 godina

Све док око Саурон др Неше и магичне моћи суперхероја Вебер Алека бде над Балканом, тог неваљалог дистрибутера опојних супстанци ће стићи рука правде!

drvobradi

pre 9 godina

Al' se ljudi primaju na ovo. Ovaj lik je verovatno vec uhapsen, samo sto prvo mora da se rezira predstava o super mocima Vlade i njenoj mudroj politici. Jedno 10-15 do mesec dana ce nas spinovati Kosmajcem, te pobegao, te krije se, te promenio identitet itd. Posle toga ce ga izvaditi iz rupe u kojoj ga drze i objaviti jos jednu pobedu Vlade na celu sa Vucicem. Stavise, i dr Stefanovic ce biti predstavljen kao genijalac jer bez njegovih reformi i smena do toga ne bi doslo.

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(Milos Veliki, 23. jun 2014 15:25): kosmajac stoji iza nekih, još većih, tajkuna?! Čitaj ovo naglas, pred ogledalom, jedno dvadeset puta. Ako ti i dalje ne bude čudno, bataljuj sve i pravac neki manastir- tamo ne prave nikakva pitanja.

Pedja

pre 9 godina

Vlada pokojnog Zorana Djindjica je za kratko vreme analizirala kriminal u Srbiji i napravila " Belu knjigu" koja je dan danas sveto pismo za svakoga onoga ko hoce da zna nesto o kriminalnim grupama u nasoj zemlji.
To mi govori da onaj ko hoce da zna taj je do sada trebao da napise " Belu knjigu" 1.1 ili " Belu knjigu" 2.1. ili " Belu knjigu" 3.1. ....
Zasto to nije uradjeno pitajmo sve nase politicare koji su vladali ovom zemljom posle 12.3.2003.?

FRUSKA - GORA

pre 9 godina

Sasvim sam siguran i ubedjen da je raspisana poternica za doticnim gospodinom da bi bio uhvacen u Crnoj Gori. Jer ima dosta primera saradnje dve drzave kada su u pitanju kriminalci da se isporuce iz cije su drzave, nadam se da ce i on biti isporucen Srbiji na njen zahtev. Takodje se nadam da mu nece biti omoguceno bekstvo iz Crne Gore u neku drugu drzavu. Naravno Kosmajac ce zavrsiti kao i Saric tamo gde mu je i mesto, ne moze niko biti jaci od drzave i videcemo koja je politicka vlast i struktura svih ovih godina pokrivala ove kriminalce i narko kartele.

licemeri

pre 9 godina

Dosta mi je više sapunica sa narkodilerima. Premijeru, mi hocemo bolji život. Bas nas briga ko je i gde je Kosmajac. Ne zsmlacujte nas više glupostima nego opravdajte glasove birača.

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Pod 1. Srpski premijer ga je javno upozorio da se skloni iz zemlje jer ce morati da ga uhapsi (bar sam ja to tako protumacio) - a postoji i mogucnost da se plasio za svoj zivot i svoje porodice i da ga je zbog toga javno prozvao..
Pod 2. Za doticnim Kosmajcem nije postojala nikakva potjernica, optuznica ili sta vec da bi bio uhapsen na teritoriji bilo koje drzave, pa ni Crne Gore, tako da on jos uvijek moze legitimno da putuje dje mu je god milo.

- Ovo su cinjenice svidjale se nekome ili ne to je tako!

hejter

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu sve bih tuzio.

Nemas pravo da nazivas nekog narkodilerom i lepis mu etiketu sve i da postoje dokazi protiv njega i da je podignuta optuznica i da je postupak pri kraju...

Krivicno pravno zakonodavstvo drzavice Srbije a i logika kazu da niko nije kriv dok ne postoje dokazi za to...

Ne govorim o tom coveku, ako je istina ta prica o njemu zelim mu da ostatak zivota provede tamo gde mu je mesto.

Govorim o neozbiljnosti i neodgovornosi onih koji ga pominju i ako im to nije posao, i to u najgorem svetlu a pritom nemaju nikakav dokaz protiv njega. zalosno...

ko jel ja

pre 9 godina

drzava po ko zna koji put ispoljava diletantski pristup stvarima. umesto da institucije cute i rade, one ovavljaju poslove preko medija. kuku nama sa ovakvima.

stara fora

pre 9 godina

Otiso covek da se okupa u moru pred odlazak u prdekanu.
Vazno je da ce imanje ostati netaknuto. Hajka bude i prodje, nagodis se sa susdstvom, dobijes ulogu zasticenog i problem resen. I vuk sit i ovce na broju. Stara fora.

Vesna

pre 9 godina

Nesposobni,bahati,bezobrazni,agresivni i nekompetentni diletanti su konacno prsli ! Dajem im jos 2 meseca ,a vec krajem avgusta odlaze u zaborav...

Deciji vrtic

pre 9 godina

Naravno da ce covek da bezi iz Srbije kada ga je nas "Vodja"" prozvao. Dok dokazes da nisi kriv odose j.....A izmislili bi mu zacas krivicu.Prozvase ga dilerom aon nije diler vec kako se u svetu kaze broker.Spaja prodavce i kupce iza tu uslugu dobije procenat. Nisam siguran da je ovo krivicno delo. Jer ako je to krivicno delo onda je i brokerski posao kada je u pitanju novac krivicno delo jer niko ne zna poreklo novca

Mrš bre!

pre 9 godina

A što to nekako po difoltu svi ti dileri,bosovi,krimosi,ubice i slični, beže odmah u CG?Što ne beže recimo u Rumuniju,Makedoniju,Hrvatsku..
Malo malo pa pobego taj i taj u Crnu Goru?!Slučajnost,kao i slučajnost da je Veljović na čelu policije skoro 20 godina,aha....

originalja1

pre 9 godina

Dok se ne dokaže da je neko kriv ,u pitanju je nevin čovek.Nisam zainteresovan da baš ovoliko čitam kako ne postoje dokazi protiv izvesnog,to jest da je nevin!Dalje,nepismeno je reći da je neko "pobegao",tu nedostaje još jedna radnja ,potera,potraga.Onaj koga niko ne juri i nema osnova za to, ne može da beži, već, gle čuda u toku leta ide na more,(Može i to je njegova stvar,kao što je i moja lična muka što ja ne mogu).Ne valja toliko isticati da nemate ni snage ni argumenata,osim uzdaha "Vatajte bre".Od premijera još uvek očekujem da radi svoj i samo SVOJ posao i da vidim barem najave realno obećavanog!!!

crni domino

pre 9 godina

Ide covek da odmara.
Nema on vreme da se zamlacuje sa tamo nekim histericnim politickim gluperdama i plagijatorima koje policija treba da hapsi!
On je slobodan gradjanin. Kao sto je slobodan i Dusko Matkovic...

Podkupljivko

pre 9 godina

Nije bitno gde je granicu presao niti dali je raspisana potera za njim, niti sa kojim pasosem je granicu presao, vec je bitno koje mu je boje i velicina slike u pasosu bila, sa koliko nula. Pa sta Vi mislite, da smo mi blesavi.

milojko

pre 9 godina

Krali Mujo i Haso kukuruze i uhvati seljak sa tandžarom Muja...kaže ako ćeš da te pustim moraš da mi pevaš nešto, i krene Mujo.. "Plitak potok plavo nebo beži Haso bogtej..."

e tako i ovo

PedjabG

pre 9 godina

@CoaPfC
upravo tako, a s obzirom da imaš preko 60 pluseva i nula minusa, kapiram da ti isti botovi rade do 17.00h.... mada mislim da imaju i večernju smenu, od 19h..

adam

pre 9 godina

A gde će na ovu vrućinu? U Delta City da traži sniženja? Normalno je da ode malo na more, verovatno je gledao ovo " Budva na pjenu od mora" na TVu pa ga ponela atmosfera.

Grada

pre 9 godina

Veliki igraci za svaki svoj potez imaju saglasnost svojih advokata i zato ih je tesko uhvatiti u konkretnom prekrsaju. Sa druge strane narodu se pune usi o upropastiteljima naseg satndarda. I to se lako prima, jer da nije njih mi bi smo lepo ziveli. Na kraju kada bi jednom velikom igracu "javno odsekli glavu u Areni" svi bi bili zadovoljni i sa praznim stomacima. U tom slucaju niko nece pitati za dokaze.

marko

pre 9 godina

ja koliko znam, kosmajac je pisao zbirku zadataka ili udbenik iz matematike na etf u crnoj gori...sve ostalo je u domenu teoreme koju treba dokazati

MRKI

pre 9 godina

Dragi su mi ovi minusi posto premijerovi poltroni odmah ustaju u odbranu lika i dela Vučića. Raspitajte se malo šta Kosmajac ima u STRPU.

MRKI

pre 9 godina

Kad je dobio obaveštenje od premijera da će ga uhapsiti čovek se spakovao i pravac u STRP u Bokokotorski zaliv gde ima kuću gliser skuter plaži i druži se sa drugom Prlom

vlada milić

pre 9 godina

a to što je danas uhapšen Kosmajcev sin zbog " onemogućavanja saobraćajne policije u vršenju dužnosti " kako se to zove. to se zove bruka i sramota da vam ja kažem. uhapsiti nečijeg sina samo da bi izazvao neku ishitrenu reakciju oca je čist bezobrazluk.

MRKI

pre 9 godina

Gde su ovi što udaraju minise da li su pogledali današnji Infotmer da vide gde je Kosmajac i gde je STRP. Tako je to kad ne misle svojom glavom već glavom voljenog vođe.

CoaPfC

pre 9 godina

kako botovi ne kapiraju da to što rade (komentari i ocenjivanje istih) neće promeniti istinu i ono što svi mi znamo... ovo što se dešava oko ovog Kosmajca, je TRAGIKOMEDIJA!

Deciji vrtic

pre 9 godina

Naravno da ce covek da bezi iz Srbije kada ga je nas "Vodja"" prozvao. Dok dokazes da nisi kriv odose j.....A izmislili bi mu zacas krivicu.Prozvase ga dilerom aon nije diler vec kako se u svetu kaze broker.Spaja prodavce i kupce iza tu uslugu dobije procenat. Nisam siguran da je ovo krivicno delo. Jer ako je to krivicno delo onda je i brokerski posao kada je u pitanju novac krivicno delo jer niko ne zna poreklo novca

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Pod 1. Srpski premijer ga je javno upozorio da se skloni iz zemlje jer ce morati da ga uhapsi (bar sam ja to tako protumacio) - a postoji i mogucnost da se plasio za svoj zivot i svoje porodice i da ga je zbog toga javno prozvao..
Pod 2. Za doticnim Kosmajcem nije postojala nikakva potjernica, optuznica ili sta vec da bi bio uhapsen na teritoriji bilo koje drzave, pa ni Crne Gore, tako da on jos uvijek moze legitimno da putuje dje mu je god milo.

- Ovo su cinjenice svidjale se nekome ili ne to je tako!

licemeri

pre 9 godina

Dosta mi je više sapunica sa narkodilerima. Premijeru, mi hocemo bolji život. Bas nas briga ko je i gde je Kosmajac. Ne zsmlacujte nas više glupostima nego opravdajte glasove birača.

crni domino

pre 9 godina

Ide covek da odmara.
Nema on vreme da se zamlacuje sa tamo nekim histericnim politickim gluperdama i plagijatorima koje policija treba da hapsi!
On je slobodan gradjanin. Kao sto je slobodan i Dusko Matkovic...

ko jel ja

pre 9 godina

drzava po ko zna koji put ispoljava diletantski pristup stvarima. umesto da institucije cute i rade, one ovavljaju poslove preko medija. kuku nama sa ovakvima.

PedjabG

pre 9 godina

@CoaPfC
upravo tako, a s obzirom da imaš preko 60 pluseva i nula minusa, kapiram da ti isti botovi rade do 17.00h.... mada mislim da imaju i večernju smenu, od 19h..

milojko

pre 9 godina

Krali Mujo i Haso kukuruze i uhvati seljak sa tandžarom Muja...kaže ako ćeš da te pustim moraš da mi pevaš nešto, i krene Mujo.. "Plitak potok plavo nebo beži Haso bogtej..."

e tako i ovo

Pelezinho

pre 9 godina

Hahaha... Meni sve ovo liči na "Trumanov šou"... Narod je Truman... Pa u svakoj iole normalnoj zemlji PV bi već bio u zatvoru zbog javnog upozoravanja Kosmajca. Sad će igranka pet godina - traže ga, lociraju, izbegava hapšenje...

Mrš bre!

pre 9 godina

A što to nekako po difoltu svi ti dileri,bosovi,krimosi,ubice i slični, beže odmah u CG?Što ne beže recimo u Rumuniju,Makedoniju,Hrvatsku..
Malo malo pa pobego taj i taj u Crnu Goru?!Slučajnost,kao i slučajnost da je Veljović na čelu policije skoro 20 godina,aha....

MRKI

pre 9 godina

Kad je dobio obaveštenje od premijera da će ga uhapsiti čovek se spakovao i pravac u STRP u Bokokotorski zaliv gde ima kuću gliser skuter plaži i druži se sa drugom Prlom

u lazi su kratke noge

pre 9 godina

"Dodaju i da je Kosmajac ušao u Crnu Goru samo nekoliko sati pošto ga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg srpskog narkodilera Srbije."
A o brizi prepostenog Djukanovica za naseg Premijera i da ne komentarisemo.
Premijer nam je prevazisao i tragedije i komedije i polako ulazi u cirkusku satru.

znalac

pre 9 godina

Ne kapiram da su ga prvo pljuvali po medijima, umesto da ako ima materijala za optuznicu ga uhapse, vec su pustili da ode u CG iako ga prate (od 2001.). Izgleda da im je zbog spektakularnih naslova bio potreban ODBEGLI NARKO BOS (sa Saricem je to upalilo i privlacilo paznju). Ocukujem da u narednih 2 godine slusam o tome po medijima gde se Kosmajac krije i da su mu na tragu.

Koga ti Vučko farbaš

pre 9 godina

Pa Vučić ga lepo upozorio da će da ga HAPSI!?
I čovek se spakovao( peškir, ležaljka za plažu, mleko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50+, Rey ban-ke, gaćke kupaćke, 3-4 majce, 2 šorca 1 par papuča) i kud će da ode nego na letovanje kod Mila dok još važe niske cene u predsezoni.
Mislite li vi na vlasti da smo svi papani?

vlada milić

pre 9 godina

a to što je danas uhapšen Kosmajcev sin zbog " onemogućavanja saobraćajne policije u vršenju dužnosti " kako se to zove. to se zove bruka i sramota da vam ja kažem. uhapsiti nečijeg sina samo da bi izazvao neku ishitrenu reakciju oca je čist bezobrazluk.

SNS je tumor za Srbiju

pre 9 godina

Zemunski klan, Makina grupa, Jotkina grupa, Saric i saradnici... kad god se nekom na vlasti navije da se bori sa kriminalom izmisli neku spektakularnu kriminalnu grupu, pocne hajka po medijima, novinari slikaju nelegalno stecene vile a vlast drpa u senci kriminalaca. Sada trenutno je najbitnije da je Kosmajac otisao u Crnu Goru a to sto se sprema pljacka preko EPS-a kroz sanaciju poplavljenog kopa uopste nije vazno. Kosmajac ce mozda malo u pritvor i to ako ne plati ili ako uzme pogresne advokate a neko ce da sanira povrsinski kop i postane milioner za par meseci.
Sve je isto samo Slobe nema... ajde botine lupajte minuse.

drvobradi

pre 9 godina

Al' se ljudi primaju na ovo. Ovaj lik je verovatno vec uhapsen, samo sto prvo mora da se rezira predstava o super mocima Vlade i njenoj mudroj politici. Jedno 10-15 do mesec dana ce nas spinovati Kosmajcem, te pobegao, te krije se, te promenio identitet itd. Posle toga ce ga izvaditi iz rupe u kojoj ga drze i objaviti jos jednu pobedu Vlade na celu sa Vucicem. Stavise, i dr Stefanovic ce biti predstavljen kao genijalac jer bez njegovih reformi i smena do toga ne bi doslo.

Stephen Viller

pre 9 godina

Konacno saznajemo ko je prethdonih godina bio glavni organizator vecine kriminalnih radnji u Srbiji. Imam utisak da Vucic stvarno drzi obecanje i da ce sve biti transparentno.

originalja1

pre 9 godina

Dok se ne dokaže da je neko kriv ,u pitanju je nevin čovek.Nisam zainteresovan da baš ovoliko čitam kako ne postoje dokazi protiv izvesnog,to jest da je nevin!Dalje,nepismeno je reći da je neko "pobegao",tu nedostaje još jedna radnja ,potera,potraga.Onaj koga niko ne juri i nema osnova za to, ne može da beži, već, gle čuda u toku leta ide na more,(Može i to je njegova stvar,kao što je i moja lična muka što ja ne mogu).Ne valja toliko isticati da nemate ni snage ni argumenata,osim uzdaha "Vatajte bre".Od premijera još uvek očekujem da radi svoj i samo SVOJ posao i da vidim barem najave realno obećavanog!!!

RASKRINKAN

pre 9 godina

Kosmajac je raskrinkan, da li je u CG ili ne, on je gotov, kao šarić, poternica je tu i konačno gubi podršku političara i policije, svih onih kriminalnih krugova koji su ga štitili od 2ooo godine.

hejter

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu sve bih tuzio.

Nemas pravo da nazivas nekog narkodilerom i lepis mu etiketu sve i da postoje dokazi protiv njega i da je podignuta optuznica i da je postupak pri kraju...

Krivicno pravno zakonodavstvo drzavice Srbije a i logika kazu da niko nije kriv dok ne postoje dokazi za to...

Ne govorim o tom coveku, ako je istina ta prica o njemu zelim mu da ostatak zivota provede tamo gde mu je mesto.

Govorim o neozbiljnosti i neodgovornosi onih koji ga pominju i ako im to nije posao, i to u najgorem svetlu a pritom nemaju nikakav dokaz protiv njega. zalosno...

mapache

pre 9 godina

Све док око Саурон др Неше и магичне моћи суперхероја Вебер Алека бде над Балканом, тог неваљалог дистрибутера опојних супстанци ће стићи рука правде!

Podkupljivko

pre 9 godina

Nije bitno gde je granicu presao niti dali je raspisana potera za njim, niti sa kojim pasosem je granicu presao, vec je bitno koje mu je boje i velicina slike u pasosu bila, sa koliko nula. Pa sta Vi mislite, da smo mi blesavi.

adam

pre 9 godina

A gde će na ovu vrućinu? U Delta City da traži sniženja? Normalno je da ode malo na more, verovatno je gledao ovo " Budva na pjenu od mora" na TVu pa ga ponela atmosfera.

stara fora

pre 9 godina

Otiso covek da se okupa u moru pred odlazak u prdekanu.
Vazno je da ce imanje ostati netaknuto. Hajka bude i prodje, nagodis se sa susdstvom, dobijes ulogu zasticenog i problem resen. I vuk sit i ovce na broju. Stara fora.

marko

pre 9 godina

ja koliko znam, kosmajac je pisao zbirku zadataka ili udbenik iz matematike na etf u crnoj gori...sve ostalo je u domenu teoreme koju treba dokazati

Vesna

pre 9 godina

Nesposobni,bahati,bezobrazni,agresivni i nekompetentni diletanti su konacno prsli ! Dajem im jos 2 meseca ,a vec krajem avgusta odlaze u zaborav...

Grada

pre 9 godina

Veliki igraci za svaki svoj potez imaju saglasnost svojih advokata i zato ih je tesko uhvatiti u konkretnom prekrsaju. Sa druge strane narodu se pune usi o upropastiteljima naseg satndarda. I to se lako prima, jer da nije njih mi bi smo lepo ziveli. Na kraju kada bi jednom velikom igracu "javno odsekli glavu u Areni" svi bi bili zadovoljni i sa praznim stomacima. U tom slucaju niko nece pitati za dokaze.

MUNJA

pre 9 godina

@(stara fora, 23. jun 2014 11:48)

To da li ce biti stara fora, imanje netaknuto i vuk pojeo ovce tek cemo videti.Mozda bi nekom to i odgovaralo, ali narod je za to da se kriminalci uhapse i smeste gde im je i mesto.A V ucica je cini mi se podrzao narod , tako da nema razloga da Vucic i Vlada ispunjavaju zelje obozavateljima Kosmajca, oni su tu u sluzbi naroda.

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

(Android Jelly Bean, 23. jun 2014 14:22)
Joj, prijatelju, pa jel javise Saricu u kafani da bezi, pa bi uhvacen posle? Ne brini ti brigu za cinjenice. Cinjenica , oko koje nema diskusije, je da njega drzava zeli da ispita i to ce uciniti , pre ili kasnije.

vlada

pre 9 godina

Cekajte, dali neko stvarno veruje da ga je Vucic upozoravao javno, pa to je smesvo da smesnije ne moze biti...pa Kosmajac ima svoje izvore, i nema logike da ga neko na konferenciji obavestava...

Pedja

pre 9 godina

Vlada pokojnog Zorana Djindjica je za kratko vreme analizirala kriminal u Srbiji i napravila " Belu knjigu" koja je dan danas sveto pismo za svakoga onoga ko hoce da zna nesto o kriminalnim grupama u nasoj zemlji.
To mi govori da onaj ko hoce da zna taj je do sada trebao da napise " Belu knjigu" 1.1 ili " Belu knjigu" 2.1. ili " Belu knjigu" 3.1. ....
Zasto to nije uradjeno pitajmo sve nase politicare koji su vladali ovom zemljom posle 12.3.2003.?

FRUSKA - GORA

pre 9 godina

Sasvim sam siguran i ubedjen da je raspisana poternica za doticnim gospodinom da bi bio uhvacen u Crnoj Gori. Jer ima dosta primera saradnje dve drzave kada su u pitanju kriminalci da se isporuce iz cije su drzave, nadam se da ce i on biti isporucen Srbiji na njen zahtev. Takodje se nadam da mu nece biti omoguceno bekstvo iz Crne Gore u neku drugu drzavu. Naravno Kosmajac ce zavrsiti kao i Saric tamo gde mu je i mesto, ne moze niko biti jaci od drzave i videcemo koja je politicka vlast i struktura svih ovih godina pokrivala ove kriminalce i narko kartele.

balkanski Špijun

pre 9 godina

Ma samo neka službe nadležne za njega pripreme dovoljno validnih podataka. A on neka se odmara. Trebaće mu energije! Bitno je da se mreža doušnika i plaćenika skloni iz korumpiranih segmenata policije!

MRKI

pre 9 godina

Dragi su mi ovi minusi posto premijerovi poltroni odmah ustaju u odbranu lika i dela Vučića. Raspitajte se malo šta Kosmajac ima u STRPU.

MRKI

pre 9 godina

Gde su ovi što udaraju minise da li su pogledali današnji Infotmer da vide gde je Kosmajac i gde je STRP. Tako je to kad ne misle svojom glavom već glavom voljenog vođe.

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(Milos Veliki, 23. jun 2014 15:25): kosmajac stoji iza nekih, još većih, tajkuna?! Čitaj ovo naglas, pred ogledalom, jedno dvadeset puta. Ako ti i dalje ne bude čudno, bataljuj sve i pravac neki manastir- tamo ne prave nikakva pitanja.