Petak, 20.06.2014.

23:31

Bler neće biti savetnik Vučiću

Toni Bler neće biti savetnik vlade niti Aleksandra Vučića, a neće biti ni plaćen za posetu Beogradu, rečeno je za Danas u kabinetu premijera.

Izvor: Danas

Bler neæe biti savetnik Vuèiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Sve ove svetske hohstaplere, posebno one koji su okrvavili ruke, prilikom bombardovanja Srbije, treba namamiti na velike pare, koje bi dobioli savetujuci srpsku vladu a onda, u bukagije i na kopanje kukuruza ili, u Obrenovac da rade kao "volonteri" na osposobljavanju kanalizacinog sistema.Smatram da bi to bilo najkorisnije sto bi mogli da urade za Srbiju.

Игор

pre 9 godina

Штета, с обзиром на његово богато искуство у Србији, Ираку и Авганистану, Блер би био одличан саветник за пројекат "Београд под бомбабама".

Ler

pre 9 godina

S obzirom u kakvoj se poziciji nalazimo, mislim da savet od bivšeg predsednika Vlade njenog kraljevskog visočanstva ne može da škodi. Ma koliko nije velik u očima mnogih, iskustvo, veština i uspešnost u real politici mu se ne mogu zameriti.

Graje

pre 9 godina

Bler obožava da lobira i da zarađuje po deset miliona funti. Toni Bler je najveći lobista na svetu, i drago mi da je posetio Aleksandra Vučića i dao mu punu podršku procesu evropskih integracija. radio ili ne. Drago mi je da će dati savete vlade oko efikasnijih i boljih evropskih integracija.

milos

pre 9 godina

Kako se ono zove knjiga o Bleru gde je Vukasenko recenzent? Treba to dati Bleru na poklon. Nezvanicno, posto je i poseta nezvanicna. Srbija nije odavno nezavisna, ali ovo je dokaz koji otvara oci i najnevernijim Tomama. Sramota.

zoran

pre 9 godina

Dobro de i Bler al' recenzet da ga uzima za savetnika to ne mogu da svarim (odoh da povraćam). Pa da je tog lika svojevremeno zvao Z. Đinđić ili Tadić, pa ovi bi zapalili Beograd. I on se žali sada da mu neko kao preti, da mu smeta, da ga ometa u nečemu??? Ko????

vuk83

pre 9 godina

Ako su imali razgovor, ne mora da znači da će mu biti savetnik...
Bler ima dosta iskustva i dosta uticaja u EU i dobro je što imamo i njegovu podršku na putu reformi koje neće biti lepe i popularne.

Bora

pre 9 godina

@ Legionar

Vucic je sve, ali doslovce sve sto je rakao pogazio. Sve njegove price su popularisticke farse, a on je u sustini, samo dzelat Srbiji. Njega treba podhitno skloniti iz bilo kog politickog zivota Srbije. Pritom je i ocigledno psihotican. Nacin na koj se obraca poslanicima, i u emisijama je vrlo zabrinjavajuci. Apsolutno najgori do sada koj je Srbija imala. Najveci dupelizac svim srbomrscima.

Avaks

pre 9 godina

Svi poslovi vode do nas... Pa između ostalog i dogovoreno lobiranje sa Vladom Albanije za evrointegracije, verovatno i Kosovo ne treba da ometamo. Mubadala je Vučićev mesecima, uskoro i godinama, najavljivani investitor. Morgan banka vršlja po "oslobođenoj" Libiji... Baš je ugodio. Zašto, bre, ne kažete javno koji je cilj posete?!?!

Jovo s Romanije

pre 9 godina

@Bojan Englez: A niste bili zgranuti kada je primljen Solanu odmah posle bombardovanja Srbije i kada su se tadašnji zvaničnici sa njim izgrlili i izljubili.Tada vam je to bilo normalno.

Marko (Dorcol)

pre 9 godina

Ne zaboravite. Prema svim dokumentima i dokumentarnim filmovima, ovaj covek je najzasluzniji za bombardovanje Srbije. Mnogo vise nego Klinton, koga je nagovarao na akciju kada se ovaj dvoumio. U normalnim zemljama, on i clanovi njegove porodice bi imali dozivotnu zabranu ulaska. Nije to dnevno-politicko pitanje, nego stvar elementarnog dostojanstva.

KRIVAJA - LIVAJA

pre 9 godina

Toni Bler i pored velike zelje i pokusaja da ubedi Aleksandra Vucic da bi njegovi saveti dobro dosli Srbiji, nije uspeo da ga ubedi u to da mozda bude njegov savetnik. Naravno da ga je Aleksandar Vucic salusao, dobre ideje ce iskoristiti u rad svog kabintea. Jer ne treba zaboraviti da je Toni Bler imao najbolji kabinet dok je bio premijer Engleske.

precanin

pre 9 godina

Vučiću, možeš da zoveš koga hoćeš da ti bude savetnik, to je tvoj izbor , ti si glavni, a zasto to radis ne moraš Srbima da objašnjavaš, imaš važnija državnička posla !

Ilija Dragic

pre 9 godina

Koliko sam shvatio iz teksta ovaj putuje po svetu i nudi svoje usluge samo diktatorima i samozivcima.Kako mu se vucic nadje na mapi a?

Џаџо

pre 9 godina

Вучићу ти га баш претера. Примио си злочинца и једног од највећих крвника српског народа. Шта ти то треба? Веома сам се непријатно изненадио што си га позвано да доже у Србију, јер је он злочинац са све нормалне у Србији, а кад је већ дошао у Србију требао је бити ухапшен и да му се суди за убиства Срба.

lemy

pre 9 godina

osam miliona funti godisnje,znaci klempavko je stvarno sposoban,a? Ili je u pitanju uticaj i umesnost u lobiranju......
Nadam se da ne preti...

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

zamisli da mu bude savetnik pa da se vucic dere na njega, tisina tamo, necu vise da cujem ni jedan telefon, jel jasno to...

gorango

pre 9 godina

Dobro se secam kad je taj lik svojevremeno zaduzio funkciju prvog ministra Engleske. U prvim danima kao Laburista (toboznji levicar) sproveo je dve mere, prvu; povecanje Kraljicine rente, drugo; ukidanje penzije za invalide uz "vrlo humano" obrazlozenje da drustvo ne sme da dozvoli da invalidi budu dodatno sankcionisani zbog njihovog hendikepa, te ih treba vise integrisati s time sto ce traziti posao i sami zaradjivati ! Sta bi tek predlozio da je bio desnicarski orijentisan ?
Obican lesinar i nista vise. Sto dalje od Baroza, Blera i slicnih. Oni svojim narodima ne zele dobro a kamo li drugim.

Misko

pre 9 godina

Dragi sugradjani, i portiri u Vladi Srbije znaju da je Toni Bler dosao na licni poziv Vucica. Glavna tema je bila kako Toni Bler moze da utice na Brisel da Seselj po svaku cenu ostane u pritvoru. Jedina osoba koje se Vucic plasi jeste Seselj. Poseta je bila tajna i nikakvo zvanicno saopstenje nije izdato.

Zgranut

pre 9 godina

Da mi je samo znati koji krelci čukaju ove minuse na sve pozitivne komentare... A za ove ljige iz vlasti nemam sta da kažem, sve se već zna!

Miki

pre 9 godina

Nemoj da se sablažnjavate, bacate u trans i vodite online prepirke nego sutra odmah po pasoš! A Srbiju ostavljamo Zoranu Živkoviću, Čedi, Tomi, Velji, Čovi, Čanku i Vučku pa nek jašu i lažu jedni druge! A Bler nek im bude savetnik za donošenje državničkih odluka!

Sercan

pre 9 godina

Aleksandre Vučiću možeš li još niže da potoneš. Sram te bilo.
Ako moramo da biramo Merkelova je moj izbor.
Ali majke ti ovog dripca si pzario u zemlju...jaoj.

JohnyJ

pre 9 godina

Po meni ovaj ne bi smeo ni da prismrdi u Srbiju zbog straha od hapsenja za ratne zlocine, a ispada da ga je NEKO POZVAO! Zgranut, uzasnut, sokiran sam i muka mi je. A ako je to i od naseg novog velikog vodje, mnogo je!

Evropljanin

pre 9 godina

Da li sam ja u skrivenoj kameri, zoni sumraka?! Ne, ono trece, kod Vucica Aleksandra :((( Pitam se sta ce ovaj vikend da napravi tj. iz koje ce dimenzije ludila da iskoci.

Milos

pre 9 godina

Nije mi jasno sta Vucic ima da prica sa privatnim licima oko sastava nase vlade. Da li bivsi premijer Cvetkovic ide na primer u Makedoniju da poprica oko sastava njihove vlade?

Kralj Ibi

pre 9 godina

I sad iz svega navedenog u tekstu treba da zakljucimo da Bler izuzetno ceni Srbiju a posebno predesednika vlade Vucica jer dok drugima naplacuje milionske svote novca on je ne samo utrosio ceo dan nego je i trosak privatnog aviona platio iz svog dzepa samo da bi popricao sa Aleksandrom o "formiranju njegovog kabineta" za koji smo mi naivno verovali da je vec formiran. Pa kako to ranije nismo primetili, mi u stvari jos nemamo vladu!???.

Josip

pre 9 godina

Poseta Blera nasoj zemlji i Vucicu je bila prijateljska i on je pozdravio spremnost Srbije da se reformise i da sto pre udje u EU, za sta nam je i sam dao podrsku. Mi smo mala zemlja i dobro je da imamo sto vise prijatelja a posebno je znacajno kada nekoga ko vam je bio neprijatelj pridobijete na svoju stranu, sve cestitke Vucicu na tome.

maljutka

pre 9 godina

Sunce ti..., budeš zapadni političar odnosno radiš u njihovoj administraciji i sprovodiš interese masona i j.. ko zna koga još, a posle te plaćaju autokrate trećerazrednih država da ih ne ugnjetava zapad, znači platiš bleru 8 mil funti i oni te ne maltretiraju mnogo, u sunce ti j..., pa mi nemamo pravo da sebe nazovemo državom mi samo neko pleme, kao pre dve hiljade godina platiš nekom Rimskom trećerazdernom namesniku da tvoje divljačko pleme ima pravo da živi...

neša

pre 9 godina

Ne vredi više ovo čitati. Kao intelektualac i otac dvoje dece, mogu da kažem da je došlo vreme za recimo "nasilno izražavanje naroda". Ono što je zapeklo, "špakla" najbolje skida..

Popovcanin

pre 9 godina

Gresite svi u proceni zbog cega je Bler dosao da poseti gospodara Vucica.Nije Bler dosao da savetuje Vucica,nego je dosao da cuje kako iz praznog da se presipa u suplje.Inace Bler sirom sveta deli savete kako iz supljeg presipati u prazno.

evroskeptik

pre 9 godina

Strasno je kada znas da odluka zapada o tome da li si diktator ili demokrata zavisi od 8 mil. funti godisnje!
Nesto je trulo u drzavi Danskoj!

Bojan Englez

pre 9 godina

Wow... zgranut sam da smo ga uopšte pustili da uđe u Srbiju. A kad je već došao trebao je da bude uhapšen. Sa kim mi imamo posla... fuj.

Patriot

pre 9 godina

Koliko treba da mu kupim avionsku kartu da se vrati tamo od kuda je dosao. Vucic treba da se stidi sto sedi u istoj sobi sa ovim krimina*cem. Laze Bler kad god progovori, i ne soli !! Pitaj Engleza oni ga dobro znaju.

Goran

pre 9 godina

Jeste, u svojoj beskrajnoj dokolici, Toni Bler je u jednom trenutku pomislio: "Zasto ne bih otisao kod Alexandra Vucica u Srbiju i popricao s njim." I tako i bi. Nista lova, nista poziv, samoinicijativno, sve gratis. Da se smrznes od miline...

Goran

pre 9 godina

Jeste, u svojoj beskrajnoj dokolici, Toni Bler je u jednom trenutku pomislio: "Zasto ne bih otisao kod Alexandra Vucica u Srbiju i popricao s njim." I tako i bi. Nista lova, nista poziv, samoinicijativno, sve gratis. Da se smrznes od miline...

Bojan Englez

pre 9 godina

Wow... zgranut sam da smo ga uopšte pustili da uđe u Srbiju. A kad je već došao trebao je da bude uhapšen. Sa kim mi imamo posla... fuj.

evroskeptik

pre 9 godina

Strasno je kada znas da odluka zapada o tome da li si diktator ili demokrata zavisi od 8 mil. funti godisnje!
Nesto je trulo u drzavi Danskoj!

Patriot

pre 9 godina

Koliko treba da mu kupim avionsku kartu da se vrati tamo od kuda je dosao. Vucic treba da se stidi sto sedi u istoj sobi sa ovim krimina*cem. Laze Bler kad god progovori, i ne soli !! Pitaj Engleza oni ga dobro znaju.

Josip

pre 9 godina

Poseta Blera nasoj zemlji i Vucicu je bila prijateljska i on je pozdravio spremnost Srbije da se reformise i da sto pre udje u EU, za sta nam je i sam dao podrsku. Mi smo mala zemlja i dobro je da imamo sto vise prijatelja a posebno je znacajno kada nekoga ko vam je bio neprijatelj pridobijete na svoju stranu, sve cestitke Vucicu na tome.

KRIVAJA - LIVAJA

pre 9 godina

Toni Bler i pored velike zelje i pokusaja da ubedi Aleksandra Vucic da bi njegovi saveti dobro dosli Srbiji, nije uspeo da ga ubedi u to da mozda bude njegov savetnik. Naravno da ga je Aleksandar Vucic salusao, dobre ideje ce iskoristiti u rad svog kabintea. Jer ne treba zaboraviti da je Toni Bler imao najbolji kabinet dok je bio premijer Engleske.

vuk83

pre 9 godina

Ako su imali razgovor, ne mora da znači da će mu biti savetnik...
Bler ima dosta iskustva i dosta uticaja u EU i dobro je što imamo i njegovu podršku na putu reformi koje neće biti lepe i popularne.

Graje

pre 9 godina

Bler obožava da lobira i da zarađuje po deset miliona funti. Toni Bler je najveći lobista na svetu, i drago mi da je posetio Aleksandra Vučića i dao mu punu podršku procesu evropskih integracija. radio ili ne. Drago mi je da će dati savete vlade oko efikasnijih i boljih evropskih integracija.

Ler

pre 9 godina

S obzirom u kakvoj se poziciji nalazimo, mislim da savet od bivšeg predsednika Vlade njenog kraljevskog visočanstva ne može da škodi. Ma koliko nije velik u očima mnogih, iskustvo, veština i uspešnost u real politici mu se ne mogu zameriti.

Jovo s Romanije

pre 9 godina

@Bojan Englez: A niste bili zgranuti kada je primljen Solanu odmah posle bombardovanja Srbije i kada su se tadašnji zvaničnici sa njim izgrlili i izljubili.Tada vam je to bilo normalno.

precanin

pre 9 godina

Vučiću, možeš da zoveš koga hoćeš da ti bude savetnik, to je tvoj izbor , ti si glavni, a zasto to radis ne moraš Srbima da objašnjavaš, imaš važnija državnička posla !

neša

pre 9 godina

Ne vredi više ovo čitati. Kao intelektualac i otac dvoje dece, mogu da kažem da je došlo vreme za recimo "nasilno izražavanje naroda". Ono što je zapeklo, "špakla" najbolje skida..

Sercan

pre 9 godina

Aleksandre Vučiću možeš li još niže da potoneš. Sram te bilo.
Ako moramo da biramo Merkelova je moj izbor.
Ali majke ti ovog dripca si pzario u zemlju...jaoj.

maljutka

pre 9 godina

Sunce ti..., budeš zapadni političar odnosno radiš u njihovoj administraciji i sprovodiš interese masona i j.. ko zna koga još, a posle te plaćaju autokrate trećerazrednih država da ih ne ugnjetava zapad, znači platiš bleru 8 mil funti i oni te ne maltretiraju mnogo, u sunce ti j..., pa mi nemamo pravo da sebe nazovemo državom mi samo neko pleme, kao pre dve hiljade godina platiš nekom Rimskom trećerazdernom namesniku da tvoje divljačko pleme ima pravo da živi...

Џаџо

pre 9 godina

Вучићу ти га баш претера. Примио си злочинца и једног од највећих крвника српског народа. Шта ти то треба? Веома сам се непријатно изненадио што си га позвано да доже у Србију, јер је он злочинац са све нормалне у Србији, а кад је већ дошао у Србију требао је бити ухапшен и да му се суди за убиства Срба.

Popovcanin

pre 9 godina

Gresite svi u proceni zbog cega je Bler dosao da poseti gospodara Vucica.Nije Bler dosao da savetuje Vucica,nego je dosao da cuje kako iz praznog da se presipa u suplje.Inace Bler sirom sveta deli savete kako iz supljeg presipati u prazno.

Bora

pre 9 godina

@ Legionar

Vucic je sve, ali doslovce sve sto je rakao pogazio. Sve njegove price su popularisticke farse, a on je u sustini, samo dzelat Srbiji. Njega treba podhitno skloniti iz bilo kog politickog zivota Srbije. Pritom je i ocigledno psihotican. Nacin na koj se obraca poslanicima, i u emisijama je vrlo zabrinjavajuci. Apsolutno najgori do sada koj je Srbija imala. Najveci dupelizac svim srbomrscima.

Marko (Dorcol)

pre 9 godina

Ne zaboravite. Prema svim dokumentima i dokumentarnim filmovima, ovaj covek je najzasluzniji za bombardovanje Srbije. Mnogo vise nego Klinton, koga je nagovarao na akciju kada se ovaj dvoumio. U normalnim zemljama, on i clanovi njegove porodice bi imali dozivotnu zabranu ulaska. Nije to dnevno-politicko pitanje, nego stvar elementarnog dostojanstva.

JohnyJ

pre 9 godina

Po meni ovaj ne bi smeo ni da prismrdi u Srbiju zbog straha od hapsenja za ratne zlocine, a ispada da ga je NEKO POZVAO! Zgranut, uzasnut, sokiran sam i muka mi je. A ako je to i od naseg novog velikog vodje, mnogo je!

Kralj Ibi

pre 9 godina

I sad iz svega navedenog u tekstu treba da zakljucimo da Bler izuzetno ceni Srbiju a posebno predesednika vlade Vucica jer dok drugima naplacuje milionske svote novca on je ne samo utrosio ceo dan nego je i trosak privatnog aviona platio iz svog dzepa samo da bi popricao sa Aleksandrom o "formiranju njegovog kabineta" za koji smo mi naivno verovali da je vec formiran. Pa kako to ranije nismo primetili, mi u stvari jos nemamo vladu!???.

Ilija Dragic

pre 9 godina

Koliko sam shvatio iz teksta ovaj putuje po svetu i nudi svoje usluge samo diktatorima i samozivcima.Kako mu se vucic nadje na mapi a?

Evropljanin

pre 9 godina

Da li sam ja u skrivenoj kameri, zoni sumraka?! Ne, ono trece, kod Vucica Aleksandra :((( Pitam se sta ce ovaj vikend da napravi tj. iz koje ce dimenzije ludila da iskoci.

Misko

pre 9 godina

Dragi sugradjani, i portiri u Vladi Srbije znaju da je Toni Bler dosao na licni poziv Vucica. Glavna tema je bila kako Toni Bler moze da utice na Brisel da Seselj po svaku cenu ostane u pritvoru. Jedina osoba koje se Vucic plasi jeste Seselj. Poseta je bila tajna i nikakvo zvanicno saopstenje nije izdato.

gorango

pre 9 godina

Dobro se secam kad je taj lik svojevremeno zaduzio funkciju prvog ministra Engleske. U prvim danima kao Laburista (toboznji levicar) sproveo je dve mere, prvu; povecanje Kraljicine rente, drugo; ukidanje penzije za invalide uz "vrlo humano" obrazlozenje da drustvo ne sme da dozvoli da invalidi budu dodatno sankcionisani zbog njihovog hendikepa, te ih treba vise integrisati s time sto ce traziti posao i sami zaradjivati ! Sta bi tek predlozio da je bio desnicarski orijentisan ?
Obican lesinar i nista vise. Sto dalje od Baroza, Blera i slicnih. Oni svojim narodima ne zele dobro a kamo li drugim.

zoran

pre 9 godina

Dobro de i Bler al' recenzet da ga uzima za savetnika to ne mogu da svarim (odoh da povraćam). Pa da je tog lika svojevremeno zvao Z. Đinđić ili Tadić, pa ovi bi zapalili Beograd. I on se žali sada da mu neko kao preti, da mu smeta, da ga ometa u nečemu??? Ko????

Zgranut

pre 9 godina

Da mi je samo znati koji krelci čukaju ove minuse na sve pozitivne komentare... A za ove ljige iz vlasti nemam sta da kažem, sve se već zna!

Milos

pre 9 godina

Nije mi jasno sta Vucic ima da prica sa privatnim licima oko sastava nase vlade. Da li bivsi premijer Cvetkovic ide na primer u Makedoniju da poprica oko sastava njihove vlade?

Miki

pre 9 godina

Nemoj da se sablažnjavate, bacate u trans i vodite online prepirke nego sutra odmah po pasoš! A Srbiju ostavljamo Zoranu Živkoviću, Čedi, Tomi, Velji, Čovi, Čanku i Vučku pa nek jašu i lažu jedni druge! A Bler nek im bude savetnik za donošenje državničkih odluka!

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

zamisli da mu bude savetnik pa da se vucic dere na njega, tisina tamo, necu vise da cujem ni jedan telefon, jel jasno to...

Avaks

pre 9 godina

Svi poslovi vode do nas... Pa između ostalog i dogovoreno lobiranje sa Vladom Albanije za evrointegracije, verovatno i Kosovo ne treba da ometamo. Mubadala je Vučićev mesecima, uskoro i godinama, najavljivani investitor. Morgan banka vršlja po "oslobođenoj" Libiji... Baš je ugodio. Zašto, bre, ne kažete javno koji je cilj posete?!?!

lemy

pre 9 godina

osam miliona funti godisnje,znaci klempavko je stvarno sposoban,a? Ili je u pitanju uticaj i umesnost u lobiranju......
Nadam se da ne preti...

milos

pre 9 godina

Kako se ono zove knjiga o Bleru gde je Vukasenko recenzent? Treba to dati Bleru na poklon. Nezvanicno, posto je i poseta nezvanicna. Srbija nije odavno nezavisna, ali ovo je dokaz koji otvara oci i najnevernijim Tomama. Sramota.

Игор

pre 9 godina

Штета, с обзиром на његово богато искуство у Србији, Ираку и Авганистану, Блер би био одличан саветник за пројекат "Београд под бомбабама".

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Sve ove svetske hohstaplere, posebno one koji su okrvavili ruke, prilikom bombardovanja Srbije, treba namamiti na velike pare, koje bi dobioli savetujuci srpsku vladu a onda, u bukagije i na kopanje kukuruza ili, u Obrenovac da rade kao "volonteri" na osposobljavanju kanalizacinog sistema.Smatram da bi to bilo najkorisnije sto bi mogli da urade za Srbiju.

Popovcanin

pre 9 godina

Gresite svi u proceni zbog cega je Bler dosao da poseti gospodara Vucica.Nije Bler dosao da savetuje Vucica,nego je dosao da cuje kako iz praznog da se presipa u suplje.Inace Bler sirom sveta deli savete kako iz supljeg presipati u prazno.

Bora

pre 9 godina

@ Legionar

Vucic je sve, ali doslovce sve sto je rakao pogazio. Sve njegove price su popularisticke farse, a on je u sustini, samo dzelat Srbiji. Njega treba podhitno skloniti iz bilo kog politickog zivota Srbije. Pritom je i ocigledno psihotican. Nacin na koj se obraca poslanicima, i u emisijama je vrlo zabrinjavajuci. Apsolutno najgori do sada koj je Srbija imala. Najveci dupelizac svim srbomrscima.

neša

pre 9 godina

Ne vredi više ovo čitati. Kao intelektualac i otac dvoje dece, mogu da kažem da je došlo vreme za recimo "nasilno izražavanje naroda". Ono što je zapeklo, "špakla" najbolje skida..

maljutka

pre 9 godina

Sunce ti..., budeš zapadni političar odnosno radiš u njihovoj administraciji i sprovodiš interese masona i j.. ko zna koga još, a posle te plaćaju autokrate trećerazrednih država da ih ne ugnjetava zapad, znači platiš bleru 8 mil funti i oni te ne maltretiraju mnogo, u sunce ti j..., pa mi nemamo pravo da sebe nazovemo državom mi samo neko pleme, kao pre dve hiljade godina platiš nekom Rimskom trećerazdernom namesniku da tvoje divljačko pleme ima pravo da živi...

Ilija Dragic

pre 9 godina

Koliko sam shvatio iz teksta ovaj putuje po svetu i nudi svoje usluge samo diktatorima i samozivcima.Kako mu se vucic nadje na mapi a?

Avaks

pre 9 godina

Svi poslovi vode do nas... Pa između ostalog i dogovoreno lobiranje sa Vladom Albanije za evrointegracije, verovatno i Kosovo ne treba da ometamo. Mubadala je Vučićev mesecima, uskoro i godinama, najavljivani investitor. Morgan banka vršlja po "oslobođenoj" Libiji... Baš je ugodio. Zašto, bre, ne kažete javno koji je cilj posete?!?!

Sercan

pre 9 godina

Aleksandre Vučiću možeš li još niže da potoneš. Sram te bilo.
Ako moramo da biramo Merkelova je moj izbor.
Ali majke ti ovog dripca si pzario u zemlju...jaoj.

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

zamisli da mu bude savetnik pa da se vucic dere na njega, tisina tamo, necu vise da cujem ni jedan telefon, jel jasno to...

Misko

pre 9 godina

Dragi sugradjani, i portiri u Vladi Srbije znaju da je Toni Bler dosao na licni poziv Vucica. Glavna tema je bila kako Toni Bler moze da utice na Brisel da Seselj po svaku cenu ostane u pritvoru. Jedina osoba koje se Vucic plasi jeste Seselj. Poseta je bila tajna i nikakvo zvanicno saopstenje nije izdato.

Kralj Ibi

pre 9 godina

I sad iz svega navedenog u tekstu treba da zakljucimo da Bler izuzetno ceni Srbiju a posebno predesednika vlade Vucica jer dok drugima naplacuje milionske svote novca on je ne samo utrosio ceo dan nego je i trosak privatnog aviona platio iz svog dzepa samo da bi popricao sa Aleksandrom o "formiranju njegovog kabineta" za koji smo mi naivno verovali da je vec formiran. Pa kako to ranije nismo primetili, mi u stvari jos nemamo vladu!???.

Zgranut

pre 9 godina

Da mi je samo znati koji krelci čukaju ove minuse na sve pozitivne komentare... A za ove ljige iz vlasti nemam sta da kažem, sve se već zna!

Џаџо

pre 9 godina

Вучићу ти га баш претера. Примио си злочинца и једног од највећих крвника српског народа. Шта ти то треба? Веома сам се непријатно изненадио што си га позвано да доже у Србију, јер је он злочинац са све нормалне у Србији, а кад је већ дошао у Србију требао је бити ухапшен и да му се суди за убиства Срба.

Miki

pre 9 godina

Nemoj da se sablažnjavate, bacate u trans i vodite online prepirke nego sutra odmah po pasoš! A Srbiju ostavljamo Zoranu Živkoviću, Čedi, Tomi, Velji, Čovi, Čanku i Vučku pa nek jašu i lažu jedni druge! A Bler nek im bude savetnik za donošenje državničkih odluka!

Evropljanin

pre 9 godina

Da li sam ja u skrivenoj kameri, zoni sumraka?! Ne, ono trece, kod Vucica Aleksandra :((( Pitam se sta ce ovaj vikend da napravi tj. iz koje ce dimenzije ludila da iskoci.

Milos

pre 9 godina

Nije mi jasno sta Vucic ima da prica sa privatnim licima oko sastava nase vlade. Da li bivsi premijer Cvetkovic ide na primer u Makedoniju da poprica oko sastava njihove vlade?

JohnyJ

pre 9 godina

Po meni ovaj ne bi smeo ni da prismrdi u Srbiju zbog straha od hapsenja za ratne zlocine, a ispada da ga je NEKO POZVAO! Zgranut, uzasnut, sokiran sam i muka mi je. A ako je to i od naseg novog velikog vodje, mnogo je!

gorango

pre 9 godina

Dobro se secam kad je taj lik svojevremeno zaduzio funkciju prvog ministra Engleske. U prvim danima kao Laburista (toboznji levicar) sproveo je dve mere, prvu; povecanje Kraljicine rente, drugo; ukidanje penzije za invalide uz "vrlo humano" obrazlozenje da drustvo ne sme da dozvoli da invalidi budu dodatno sankcionisani zbog njihovog hendikepa, te ih treba vise integrisati s time sto ce traziti posao i sami zaradjivati ! Sta bi tek predlozio da je bio desnicarski orijentisan ?
Obican lesinar i nista vise. Sto dalje od Baroza, Blera i slicnih. Oni svojim narodima ne zele dobro a kamo li drugim.

zoran

pre 9 godina

Dobro de i Bler al' recenzet da ga uzima za savetnika to ne mogu da svarim (odoh da povraćam). Pa da je tog lika svojevremeno zvao Z. Đinđić ili Tadić, pa ovi bi zapalili Beograd. I on se žali sada da mu neko kao preti, da mu smeta, da ga ometa u nečemu??? Ko????

lemy

pre 9 godina

osam miliona funti godisnje,znaci klempavko je stvarno sposoban,a? Ili je u pitanju uticaj i umesnost u lobiranju......
Nadam se da ne preti...

Patriot

pre 9 godina

Koliko treba da mu kupim avionsku kartu da se vrati tamo od kuda je dosao. Vucic treba da se stidi sto sedi u istoj sobi sa ovim krimina*cem. Laze Bler kad god progovori, i ne soli !! Pitaj Engleza oni ga dobro znaju.

evroskeptik

pre 9 godina

Strasno je kada znas da odluka zapada o tome da li si diktator ili demokrata zavisi od 8 mil. funti godisnje!
Nesto je trulo u drzavi Danskoj!

Goran

pre 9 godina

Jeste, u svojoj beskrajnoj dokolici, Toni Bler je u jednom trenutku pomislio: "Zasto ne bih otisao kod Alexandra Vucica u Srbiju i popricao s njim." I tako i bi. Nista lova, nista poziv, samoinicijativno, sve gratis. Da se smrznes od miline...

Игор

pre 9 godina

Штета, с обзиром на његово богато искуство у Србији, Ираку и Авганистану, Блер би био одличан саветник за пројекат "Београд под бомбабама".

Bojan Englez

pre 9 godina

Wow... zgranut sam da smo ga uopšte pustili da uđe u Srbiju. A kad je već došao trebao je da bude uhapšen. Sa kim mi imamo posla... fuj.

milos

pre 9 godina

Kako se ono zove knjiga o Bleru gde je Vukasenko recenzent? Treba to dati Bleru na poklon. Nezvanicno, posto je i poseta nezvanicna. Srbija nije odavno nezavisna, ali ovo je dokaz koji otvara oci i najnevernijim Tomama. Sramota.

Marko (Dorcol)

pre 9 godina

Ne zaboravite. Prema svim dokumentima i dokumentarnim filmovima, ovaj covek je najzasluzniji za bombardovanje Srbije. Mnogo vise nego Klinton, koga je nagovarao na akciju kada se ovaj dvoumio. U normalnim zemljama, on i clanovi njegove porodice bi imali dozivotnu zabranu ulaska. Nije to dnevno-politicko pitanje, nego stvar elementarnog dostojanstva.

Josip

pre 9 godina

Poseta Blera nasoj zemlji i Vucicu je bila prijateljska i on je pozdravio spremnost Srbije da se reformise i da sto pre udje u EU, za sta nam je i sam dao podrsku. Mi smo mala zemlja i dobro je da imamo sto vise prijatelja a posebno je znacajno kada nekoga ko vam je bio neprijatelj pridobijete na svoju stranu, sve cestitke Vucicu na tome.

KRIVAJA - LIVAJA

pre 9 godina

Toni Bler i pored velike zelje i pokusaja da ubedi Aleksandra Vucic da bi njegovi saveti dobro dosli Srbiji, nije uspeo da ga ubedi u to da mozda bude njegov savetnik. Naravno da ga je Aleksandar Vucic salusao, dobre ideje ce iskoristiti u rad svog kabintea. Jer ne treba zaboraviti da je Toni Bler imao najbolji kabinet dok je bio premijer Engleske.

vuk83

pre 9 godina

Ako su imali razgovor, ne mora da znači da će mu biti savetnik...
Bler ima dosta iskustva i dosta uticaja u EU i dobro je što imamo i njegovu podršku na putu reformi koje neće biti lepe i popularne.

Jovo s Romanije

pre 9 godina

@Bojan Englez: A niste bili zgranuti kada je primljen Solanu odmah posle bombardovanja Srbije i kada su se tadašnji zvaničnici sa njim izgrlili i izljubili.Tada vam je to bilo normalno.

precanin

pre 9 godina

Vučiću, možeš da zoveš koga hoćeš da ti bude savetnik, to je tvoj izbor , ti si glavni, a zasto to radis ne moraš Srbima da objašnjavaš, imaš važnija državnička posla !

Graje

pre 9 godina

Bler obožava da lobira i da zarađuje po deset miliona funti. Toni Bler je najveći lobista na svetu, i drago mi da je posetio Aleksandra Vučića i dao mu punu podršku procesu evropskih integracija. radio ili ne. Drago mi je da će dati savete vlade oko efikasnijih i boljih evropskih integracija.

Ler

pre 9 godina

S obzirom u kakvoj se poziciji nalazimo, mislim da savet od bivšeg predsednika Vlade njenog kraljevskog visočanstva ne može da škodi. Ma koliko nije velik u očima mnogih, iskustvo, veština i uspešnost u real politici mu se ne mogu zameriti.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Sve ove svetske hohstaplere, posebno one koji su okrvavili ruke, prilikom bombardovanja Srbije, treba namamiti na velike pare, koje bi dobioli savetujuci srpsku vladu a onda, u bukagije i na kopanje kukuruza ili, u Obrenovac da rade kao "volonteri" na osposobljavanju kanalizacinog sistema.Smatram da bi to bilo najkorisnije sto bi mogli da urade za Srbiju.