Zeleni samostalno,NDS se registruje

Beograd -- Stranka Zeleni Srbije saopštila da će delovati samostalno, što će omogućiti nastavak njihovog zalaganja za zdraviju i slobodniju Srbiju i Evropu.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. samo se pitam dokle više?koliko stranaka se registruje sa imenima istih ljudi? Ovo može samo u srbiji.
  (Atinac, 16. jun 2014 00:40)

  # Link komentara

 2. I tako je Boris tadic dobio stranku na tacni - nista potpisi, nista registracija...
  (ns, 15. jun 2014 16:27)

  # Link komentara

 3. Zeleni Srbije ili stranka zelenih osim sto imaju pasivno poslanicko mesto u skupstini nisu pokrenuli nijednu inicijativu koja se moze razumeti sa namerom da se nesto sto je potrebno u ovoj oblasti uradi, odnosno napravi makar mali korak napred za zdravu zivotnu sredinu u Srbiji. Zato nam trebaju izgleda zreliji i zeleniji ne samo politicari vec i gradjani. Sta nas briga da li ce da se udruze ili razdruze sa nekom partijom, to je samo javno demonstriranje interesa pojedinaca. U svetu se ekologijom bave odgovorni gradjani na dobrovoljnoj osnovi a tek nosioci vlasti - nase stanje u oblasti zastite zivotne sredine je ogledalo svih nas. Gde su tu ove nase samoproklamovane zelene stranke… Kada budemo zreliji i odgovorniji bicemo i zeleniji !
  (ZRELIJI ILI ZELENIJI, 15. jun 2014 16:24)

  # Link komentara

 4. NDS je izvela vrlo perfidnu igru navodno se pridružujući Zelenima, kako bi izašla na izbore i ispipala puls glasača, a bez cvonjka, a isto je i sa Zelenima. Uglavnom, obe strane su ostvarile dobit od privremene simbioze, na šteti su "samo" izvarani birači koji su im dali glas.
   (bezimena, 15. jun 2014 15:52)

  # Link komentara

 5. Odakle Tadiću novac da finansira stranku?
  (olga, 15. jun 2014 13:36)

  # Link komentara

 6. buvljak...
   (licimur, 15. jun 2014 12:37)

  # Link komentara

 7. Ivan Karic je ovo skupo naplatio. Cudno je samo da kao rodjeni obrenovcanin ni rec javno nije progovorio o tragediji koja je zadesila njegovu opatinu, ni slovo o npr. ugozavanju prirode. Ili ne sme ni on?
   (Skojevac, 15. jun 2014 12:36)

  # Link komentara