Sreda, 04.06.2014.

20:18

Nisu mi dali da govorim u Skupštini

Predstavnici nezavisnih regulatornih tela napustili Skupštinu nakon što je povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću zabranjeno da govori.

Izvor: Beta

Nisu mi dali da govorim u Skupštini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

208 Komentari

Sortiraj po:

beli listić

pre 9 godina

Slazem se donekle sa vama. Jesu sve zla za biranje. Da ste u zivotu u situaciji da birate da vam odseku jednu ruku ili sve udove da li biste pustili da vam drugi izaberu kai sto ste ovde pustili?
(danas su svi kriticari, 05. jun 2014 08:46)

Po ovom komentaru se da zaključiti da je normalno otići i dati glasanjem legitimitet nekom da ti odsece ruku, pod izgovorom kako ima neko gori... Jedini način da kazniš neku stranku je na izborima. A ako to ne uradiš na sledećim bi izborima birao da li da se (sad već bez jedne ruke) odlučiš da glasaš za to da ti odseku još jednu ili opet ti drugi da ti odseku sve ostale. To nije život, to nije izbor, i neću da učestvujem u tome. A oni koji su mi već odsekli jednu ruku nek razmišljaju o posledicama svojih postupaka, da može i njih da zakači odsecanje svih udova.

rusty cohle

pre 9 godina

Pod hitno omoguciti Vucicu da upise i studira slikarstvo. Naterati ga i ako nece! Odvikavati coveka od moleraja,u suprotnom svi cemo morati da pustamo kockaste brkove,kao vodja.

Slobodan

pre 9 godina

Ima jedna stvar koju ova vlast neprekidno pominje, a to je- mi radimo,radimo,radimo,radimo non-stop,radimo 24h,ne spavamo uopšte,samo radimo(samo što ne kažu- da narod radi kao mi, gde bi nam bio kraj).Ali zaboravljaju jednu bitnu stvar, treba znati raditi.Ako ne znaš da radiš nešto, bolje ne radi, jer samo možeš da pokvariš.Primer, meni se pokvari bojler, a ne razumem se u struju(nisam eletričar).Bolje da ne radim ništa, nego da pokušam da popravim bojler, jer može da me drmne struja.Tako i ovi, samo rade,rade,rade i kvare,kvare,kvare, jer nisu stručni.Moraju se na svakom mestu postaviti stručni ljudi, koji znaju da rade svoj posao, kako bi njihov rad dao dobre rezultate.

agresori vladaju

pre 9 godina

strašno je, nezamislivo, da minorne kreature poput m. rističevića kao pušteni kerberi jurišaju na sve naprednjacima nepodobne ličnosti.
dokle se to može tolerisati, ta agresija u svim oblicima, koja vređa dostojanstvo i ljudi, i institucija. premijer je dao primer, ostali slede...

Pera

pre 9 godina

Smeniti neznalicu i nesposobnog!!!!Nije ostvario rezultat!!Problem je sto ce doci jos nesposobniji i sa jos manje znanja.Oni nisu ni svesni koliko ne znaju!!Kako smo birali(ne birali) tako smo i dobili!!Nama vlada vecina od polovine Srbije!!!

Edi Fuks

pre 9 godina

Jadna je Država kojoj u NARODNOJ SKUPŠTINI sede (i donose zakone!! barem da ne prave štetu! )takvi mizerni LIKOVI i neuki, priučeni muvatori, kao što je Marjan Rističević !! Na žalost i tugu ovog NARODA takvih u SKUPŠTINI ima podosta ( neobrazovanih, neškolovanih, priprostih, neukih, alavih, lažljivih, a volu i da kradu...)I zamislite ONI!! odlučuju o SUDBINI ove DRŽAVE, NAŠOJ I SUDBINI NAŠE DECE!!

dno

pre 9 godina

Vucic ce ispitati sta se desilo u Obrenovcu, Vucic ce ispitati da li je Stefanoviceva disertacija plagijat, Vucic ce da gradi Bg na vodi, Vucic ce da kritikuje OSCE, Vucic ce da pohapsi sve i svakog, Vucic ce da spasava ljude u Feketicu.

U ovoj drzavi institucije postoje, ali su zloupotrebljane od strane jednog coveka.

Dole Vucic!

Mrgud

pre 9 godina

E, pa Šabiću, notorna je laž da je Marjan Rističević vređao Petrušićevu i Jankovića. Čovek je lepo naveo nalaze državnih organa, pozvao se na izvor do detalja, a sad ispada da je vređao.

Petar

pre 9 godina

O kakvom izvinjenju pricate, da li ste normalni?
Za ovo sledi ili ostavka Maje Gojkovic ili da je najure iz Skupstine.
Sram vas bilo, ponosni ste na svoju bahatost i neobrazovanost.

vosa

pre 9 godina

... samo cu biti realan....SVI radikali i ex radikali osim vučica i tome diplome u duetu na tv uskacu protivniku u reč i prekidaju ga u pola rečenice i dan danas ... šešeljeva škola.

jaja

pre 9 godina

Sledi obelezavanje nepozeljnih pa onda krecu kradikali u izvidnicu da zagledaju kuce nepozeljnih... pa se onda pojavljuju neki izmisljeni
"teroristi" protiv kojih se onda sprovode "akcije" pa pozivi na bojkot robe koju prodaju nepozeljni ... pa jos jedna kristalna noc - lupanje izloga nepozeljnih ... pa onda polako progoni...

u tom pravcu idemo ako neko ne preuzme kormilo.

Ja cu moje komsije braniti makar okrvavio ruke do ramena. Ono sto se u Bosni desilo, medju ljudima koji su do juce pili kafu zajedno svakog jutra MORA BITI LEKCIJA.

To je talog nase drzave, koji nikada nista nije stekao sopstvenim trudom i znojem, navikao je da preko veza i vezica DOBIJA a nije mu problem da OTIMA od drugih. I naravno da ce se situacija pogorsavati - zasto ?

Zato sto ZLO i DOBRO nisu u ravnotezi jer ZLO je kao KVASAC, ako su uslovi odlicni, temperatura taman kako treba, RASTE, BUJA.

Dobro sa druge strane mora konstantno da se napreze kako bi udaralo kontru inace ZLO PRELIJE CASU i potekne krv...


U Ukrajini se desava da ZLO buja a dobri ljudi u strahu cute.

Zar zaista mislite da obican Ukrajinac (ili obican Rus) zele rat ??

Cute, boje se za sebe, za svoju decu, za kucu koju su jedva nekako stekli...

A kraljevi cokolade, bakra, struje, gasa, nafte polivaju vatru benzinom...

danas su svi kriticari

pre 9 godina

@...Ja sam izasao i precrtao listic zato sto NE ZELIM da biram izmedju dva zla. Pitanje je da li je uopste i izaslo vise od 50% na izbore?!
(Gradjanin, 05. jun 2014 08:17

Slazem se donekle sa vama. Jesu sve zla za biranje. Da ste u zivotu u situaciji da birate da vam odseku jednu ruku ili sve udove da li biste pustili da vam drugi izaberu kai sto ste ovde pustili?

ivana

pre 9 godina

Kkao me nervira ovo cviljenje i defetizam. Niste imali za koga da glasate? Pa sto se ne organizujete? Ovog puta je cak i bio onaj Radulovic. Covek je bar obrazovan i ono sto prica ima smisla a i prv test je prosao jer se nije utalio sa lopovima a morao je. Dakle sta nas je sprecavalo da pokusamo? Damo novom poverenje i vidimo sta ce da bude? Sprecavala nas je lenjost i defetizam. I eto sad ce nam opet djavo biti kriv. Svugde u svetu napametniji formiraju elite, jer jelte pamet je prednost i lako je pametnom nadmudriti manje obdarene. Ali samo u Srbiji pametni se predaju i daju primat budalama. Pa se onda cude sto sve ode u tri lepe. Pa nisu ovi prosecni i povodljivi krivi sto je Srbija ovakva. Krivi ste vi iznadorosecni sto tracite svoje talente i nemate ni trunku niti morala niti hrabrosti niti drustvene odgovornosti. Sto smo posejali to cemo i da zanjemo

Gradjanin

pre 9 godina

Srbija tone sve nize. Ide u diktaturu. Svaka kritika vlasti je onemogucena. Cenzura na delu. Kritika OEBS-a. Obracanje Vucica OEBS-u. Plagijat N. Stefanovica. U skupstini glavnu rec vodi paor Marjan Risticevic.
Previd?? Ne bih rekao

Vojvodinac

pre 9 godina

Kakva sprdačina, potpretsednik skupštine ne poznaje pravilnik i zakon!?
Napravio grub previd, i sada se kao izvini i nikom ništa... do sledeće blamaže...
Pa tako su ugled i autoritet gubile mnogo veće i značajnije institucije od Skupštine Republike Srbije.
Ukoliko neko posle ovoga ne bude smenjen, počeću da verujem da se to radi namerno. Šta je sledeće, da zaposlimo vozače autobusa koji ne umeju da voze, pilote koji ne umeju da pilotiraju, policajce koji pištolj ne umeju da upotrebe... pa da čekamo kikseve i da se izvinjavamo?
Srbiji treba stručan kadar koji zna šta i kako treba raditi, a ne ovi diletanti koji nikada ništa dobro za Srbiju nisu uradili.

Перица

pre 9 godina

Исељеницима и „избеглицама" из Србије - ако не желите да помогнете, боље не остављајте коментаре. Ја сам се вратио да овде покушам да помогнем. А шта сте ви - ГОЛУБОВИ и даље?

(голубови - седе са стране и се*у)

Gradjanin

pre 9 godina

Vidim da neki kritikuju "bele listice". Pa upravo ogroman broj belih listica je jasna poruka da je narodu dosta lopovluka u ovoj nesrecnoj zemlji. Ja sam izasao i precrtao listic zato sto NE ZELIM da biram izmedju dva zla. Pitanje je da li je uopste i izaslo vise od 50% na izbore?!

nn

pre 9 godina

stvarno se čudim ljudima koji kažu-misle da je ovo početak,uvod u neku diktaturu,mrak ili sl. ...ovi i ovakvi,pokupljeni od zlog oca i gore majke, okupljeni samo u jednom cilju, a to je skidanje srbije do gole kože, već više od dve godine su na vlasti i davno su pokazali svoje pravo, prljavo lice zla, besčašća i okrutnosti, ne prezajući od svakojakih nepodopština, gde im je osnivno načelo laž, laž i samo laž,koju ponavljaju beskonačno, dok je ne uteraju u glave svom stadu i dok je ono ne prihvati kao aksiom... ko to nije sagledao davno,ova ekipa smrti je stara,malo samo opravljena, taj je ili mnogo glup, ili je dementan ili je klinac zaveden medenim rečima raznoraznih naočarki, zmija otrovnica, koje su ih hipnotisale da bi ih otrovale...

Duka

pre 9 godina

Konačno sam shvatio zašto nikolić & vučić sa radikalskom svitom stvaraju ovakvu atmosferu u zemlji!
Da njihovom guruu u Hagu ne bude žao što nije kod kuće.
Jednom vadilal uvek vadikal!

oLivera

pre 9 godina

Razvilo se crno vreme opadanja,
Nabujao šljam i razvrat i poroci,
Podig'o se truli zadah propadanja,
Umrli su svi heroji i proroci.
-
Progledale sve jazbine i kanali,
Na visoko podigli se sutereni,
Svi podmukli, svi prokleti i svi mali
Postali su danas naši suvereni.
-
Od pandura stvorili smo velikaše,
Dostojanstva podeliše idioti,
Lopovi nam izrađuju bogataše,
Mračne duše nazvaše se patrioti.
-
Svoju mudrost rastočismo na izbore,
Svoju hrabrost na podvale i obede,
Budućnosti zatrovasmo sve izvore,
A poraze proglasismo za pobede.
-
Mesto svetle istorije i grobova,
Vaskrsli smo sve pigmeje i repove;
Od nesrećne braće naše, od robova,
Zatvorismo svoje oči i džepove.
Mesto svetle istorije i grobova
Ostala nam još prašina na hartiji,
K'o jedina uspomena na džinove;
Sad svu slavu pronađosmo u partiji,
Pir poruge dohvatio sve sinove.
Ostala nam još prašina na hartiji.
Pod sramotom živi naše pokolenje,
Ne čuju se ni protesti ni jauci;
Pod sramotom živi naše javno mnenje,
Naraštaji, koji sišu k'o pauci.
Pod sramotom živi naše pokolenje.
Pomrčina pritisnula naše dane,
Ne vidi se jadna naša zemlja huda;
Al' kad požar poduhvati na sve strane,
Kuda ćemo od svetlosti i od suda!
Pomrčina pritisnula naše dane.

Vladislav Petković Dis (1910)

srbistanac

pre 9 godina

Preovladavaju komentari u kojima se prozivamo sto smo glasali ili nismo izasli na izbore.
Tera me neki djavo u meni da podsetim stanovnike Srbistana da se kod prethodnih izbora (ne ove demonstracije moci AV sada,nego 2012-te) zvanicni Brisel oglasio u 17h i cestitao pobedu radikalima. Biracka mesta su radila do 20h.???
Zakljucak se namece sam po sebi.
Onaj ko ih je postavio on ce ih i skloniti kada bude hteo. Mi smo samo neophodan dekor u svemu.
Mi koji pisemo jer nam djavo ne da mira da gledamo svoja posla ( izvinjavam se partijskim kadrovima - oni rade svoj posao) samo rizikujemo da budemo pozvani na malo duzi informativni razgovor.

olivera tomic

pre 9 godina

Jednom radikal, uvek radikal! Seca li se jos neko kada su slikali porodicu iz Zemuna i njihovo dete i izbacivali ih iz stana. Uzas! Na tri kljucne funkcije u drzavi su radikali. A najstrasnije je sto su ih doveli na vlast "demokrate" Borisa Tadica!

igi

pre 9 godina

Ovo je uvod u diktaturu, jednomišljenje i opštu cenzuru.
Ne dati reč u parlamentu onima kojima je u opisu posla da kritikuju, jer na taj način brane javnost i drzavljane od zloupotreba drzave, je upravo to- blago rečeno, cenzura.
A vi razmislite da li ste za to glasali. Ja nisam.

Simon

pre 9 godina

Skolski primer diletantizma. Ne znaju grdni naprednjaci ama bas nista. A sta nas od tog neznanja ceka u narednim mesecima i godinama...JaoJ nama. Jedino se nadam da ce Nebojsa Stefanovic odrzati u prostorijama SNS neki seminar o marketingu pa nauciti svoje clanove da bar cute.

fizicar

pre 9 godina

Samo napred. Vrednost govora, kao uostalom i pisane reči, precenjena je. Šta tu ima da se filozofira. Red, rad i disciplina. Ne tu meni neke buržoaske izmišljotine kojekakvih demokratija. Podrška gosp. Marjanu Rističićeviću kao intelektualnoj i kulturnoj eliti ove zemlje.
A da, moj lekić molim, doktore...

intruder

pre 9 godina

Ovo dvoje ljudi izuzetno cenim i postujem, mnogo puta sam im se obracao i svaki put sam dobio pomoc. Postavljam pitanje, ko moze da bude toliko glup da ovim institucijama zabrani ga govore pred organom koji ih je osnovao, dalje ko moze da bude glup da to radi u vreme kada sve bruji o navodnoj cenzuri? Meni se tu nesto ne slaze...

ogorčeni Ivan

pre 9 godina

Pogledajte komentare SNS botova. E to je zapravo pravi stav vladajuce vecine u Skupstini, a ne izjava o navodnom previdu. Ovde je pamet odavno rekla laku noc, i odavde treba bežati.

cobi ns

pre 9 godina

Neko se nadao da su ovo neki drugi ljudi......nisam ni sanjao, da ovde ima toliko naivnih,lakomislenih i "zaboravnih" ljudi,da ne koristim neke nepristojne epitete??!!

Aleksandar

pre 9 godina

@DedaL - "istina je da je ovo cetnicka drzava..."
- Ja bih pre rekao da je istina da je ovo komunisticka drzava. Mi komunizam zapravo nikad nismo ni skinuli. Komunisti su samo po potrebi menjali odela, boje i ideologije. Pa i sve "cetnicke" stranke - mada je krajnje apsurdno govoriti o "partizanima" i "cetnicima" u 2014. godini - nastale su upravo za vreme Milosevica jer ih je njegova DB forsirala. A Milosevic je bio Titov ideoloski naslednik, pa ti vidi.

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Amateri, o kakvom previdu vi pricate. U pitanju je namera. Ne moze on da prica sta njemu padne na pamet. Slobodna misao u Srbiji postoji samo ako se hvale postupci vodje.

Aleksandar

pre 9 godina

SNS svakim danom sve vise pokazuje svoje radikalsko lice. Nisam siguran da li je ista u ovoj zemlji nezavisno ili te institucije postoje samo forme radi, a i da nema cenzure u nasem drustvu, ma koliko nas Veliki Vodja uveravao u suprotno. Napadi na sajtove, hapsenja zbog statusa na drustvenim mrezama (koji jesu bili krajnje neprimereni i idiotski, ali zaboga, toliko kriminalaca - ubica, narko dilera, prevaranata, huligana seta slobodno ili im se drasticno umanjuju kazne), a povereniku se ne dozvoljava da govori, botovi masovno lupaju minuse na svaki iole realan komentar koji ne uzdize u nebesa Velikog Vodju... Na sta vam sve ovo lici? Ako vam ovo lici na slobodno i demokratsko drustvo, super. Meni lici na neki pocetak diktature, nadajmo se da nece ici dalje od toga, ali tesko je reci, s obzirom na njihovu mracnu proslost tokom devedesetih. Sve u svemu, ne valja.

raja babeja

pre 9 godina

Ovakvo sramotno ponašanje ne bi smelo da prođe samo sa izvinjenjem niti čak ni ostavkom tog g-dina, nego sa opozivom sa mesta na kome je. Ali, zar mislite da će ga neko opozvati, ili da će on podneti ostavku. Ne, sačuvaj bože, on, kao i svi od te bratije skrpljene odasvud, misli da je bogom dan za tu gde jeste. Uostalom, sami smo tome doprineli, a najviše Tadić & company koji su ih vaskrsli i pomogli im da se vrate na scenu kako bi mogli dopisati još koju stranicu beščašća.

čudna demokratija

pre 9 godina

Čudna demokratska događanja poslednjih dana. Peščanik, Janković, Šabić, savetnik predsednika Republike. Što će biti sledeći demokratski događaj?

G7

pre 9 godina

Maja i Marinković su diletanti, ne znaju da rade i narušavaju ugled skupštine svojim otvorenim pristrasnim stranačkim iživljavanjem nad diskutantima iz opozicije. Stvaraju atmosferu straha i beznađa stalno napominjući da je narod glasao za njih i da ostali treba da ćute. Po meni ovako ne bi mogli da vode trafiku, a ne tako važnu i uglednu demokratsku instituciju. Skupština mi pre liči na ring u kome su protivniku iz opozicije vezali ruke, pa ga onda lupaju sa svih strana da bi na taj način demagoški uveseljavali gledaoce.

goljimir

pre 9 godina

Za sve ovo je kriva današnja opozicija, jer su to dokazani zlotvori i lop*že. Zbog toga mi, koji smo većina, nemamo za koga da glasamo na izborima. Stoga,
zelim sve najgore u zivotu svim političarima u Srbiji, a tebi narode zelim ustanak.

wperish

pre 9 godina

Pustite drugove ministre da rade i ponesto zarade. Kritike i optuzbe malo kasnije, kada se malo omaste da imaju cime da se brane. Nemojte da ste na kraj srca :-)

Stefan

pre 9 godina

U svakoj iole normalnoj državi potpredsednik bi trebalo da podnese ostavku istog popodneva i da kleči na zrnu kukuruza dok mu poverenik i(li) zaštitnik/ca ne kaže da može da ustane. Možda i da da ostavku na mesto poslanika.
Premijer priča kako nema cenzure u medijima. Zar to ne bi trebalo da rade ljudi koji su u medijima? To je kao da vuk kaže da je ovcama dobro kad ih on čuva i da im neće biti ništa.
Mene na komentarima na B92 uvek oduševi što loši komentari o vlasti dobijaju gotovo uvek isti broj "ne preporučujem", sa +/- 10%.
Državo, ne bih te više zadržavao...

Lik

pre 9 godina

Jadni podg*zni SnS botovi, sve ih je manje jer vide da polako gube na svim frontovima pa sad vataju maglu dok je još vreme. A kad SnS konačno pukne e onda sledi brzopotezni otkaz svim onim kadrovima koje su nagurali u javne službe.
Samo ovoga puta ni žuti nemaju čemu da se nadaju, vreme je za trio Radulović, Šabić, Janković. Narod više neće birati one koji su pokazali šta znaju, dolaze novi ljudi a valjda Srbija ima još poštenih, vrednih i pametnih koji neće da budu podguzne muve ni jednih ni drugih.

istina&pravda

pre 9 godina

Klasican radikalski previd...
(elem, 4. jun 2014 21:32)

Preporučujem (+1112) Ne preporučujem (-213)

1112 naspram 213... Dzabe vam sve botovi...Vas je uvek oko 200... ovo je manje-vise tacan odnos... ipak za vas nije glasalo 75% biraca ;)

Istina se ne moze sakriti. Ona se uvek pojavi!

slobinator

pre 9 godina

(Nikola Nis, 4. jun 2014 21:21)
sad su ti apstinenti krivi.a za koga da glasaju majke ti?ja sam od 1992 redovno izlazio na izbore i glasao za opoziciju.prvo za depos,pa za koaliciju zajedno ,pa za dos.kasnije sam zbog pokojnog zorana svoj glas davao demokratama.i onda je došla kobna 2008 godina.tadić je vratio sps u vladu.izmirio se i izljubio sa dačićem i ja sam rekao sebi:to je to ,mene birališta neće videti dugi niz godina.ako se pojavi neka nova snaga na političkoj sceni srbije možda će tih belih listića biti znatno manje.ovako potpuno mi je svejedno ko će biti na vlasti jer se jedni te isti stalno vrte u krug, a običnom narodu sve gore i gore

ana

pre 9 godina

Velika je istina: sledeći ko želi da pobedi na izborima, dovoljno je da od Šabića slobodno dobije, i nakon toga javno objavi, sve zahteve o pružanju informacija od javnog značaja koje je vlast ignorisala. Da prevedem za manje obrazovane, sva preduzeća, vladina tela, državni organi, kad god nisu hteli da dostave neku informaciju, nešto su krili. A takvih primera ima NA HILJADE! NA HILJADE! Ko ovo objavi, i poimenice kaže ko krije i šta krije, tj.ko je odbio Šabiću da pruži informaciju KOJU JE PO ZAKONU DUŽAN da pruži, taj nešto krije! Hoćemo takvu vlast!?

Dragutin

pre 9 godina

Ovo su gora vremena nego li za vreme Slobodana Milosevica,tada smo bar znali na cemu smo i koja nas muka mori a ovo danas je katastrofa,zemlju vode politicari sastavljeni s koca i konopca,cudna neka garnitura nit smrdi nit mirise,neznamo vise ni za koga rade ni za cije interese,ali sigurno ce svi saznati uskoro i uveriti se da za interese naroda sigurno ne.Promene neophodne od glave do pete,ne moze niko da me uveri da u ovoj zemlji nemamo bar po pet jakih eksperata i svih oblasti koje se ticu zivota i to sa original diplomom.Mislim da gore od ovoga ne moze da bude.

bubalo

pre 9 godina

A Pescanik u 23:38 i dalje blokiran. Dobro, tako ste glasali ili ubacivali bele listice ili jednostavno bili na Adi. Zato gledajmo Skupstinu, to je nezaboravan prizor ponizavanja naroda, reality show, onako uzivo. Steta sto je AV bio u Becu pa to nije video. Siguran sam da bi mu se svidelo. Posle tolikog pregnuca, na koje nas uostalom i sam stalno podseca, dobro bi mu doslo da malo seiri. Mada, imajuci u vidu njegov blistavi um, nemam sumnje da ce, nakon zapazanja nekih ambasadora zapadnih zemalja, on vec naci neko objasnjenje. Ako nista drugo, tu je bivsa vlast i domaci izdajnici i placenici. Napred AV, uz tebe je polovina od jedne polovine naroda.

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Da govoriš? Svašta. Nema puno vremena za priču. Ovo je demokratija. Ima ko će da govori. Da si doktorirao možda bi i govorio, ovako...

Uvek outsider

pre 9 godina

Ja sam otisla u decembru 2003, a vi..kako 'ocete. E da, i iskljucite svetlo, nezavisno od toga da li je neko ostao ili ne. Blamirate i vas i nas.
(iseljenik, a ne gastos, 4. jun 2014 23:25)

Samim tim što se javljaš, jasno je da niakd nisi ni odlazila. Ipak gastos i to teški.

Katczinsky(beli)

pre 9 godina

@ Puno srdacnih pozdrava belim listicima, apstinentima, spavacima i vec kako sebe nazivaju. Vi znate najbolje da je sve isto. Ili nije?
(Nikola Nis, 04. jun 2014 21:21)

Ako mislite da žalim što nisam dao glas DS-u, varate se. Sns je samo nastavio politiku Ds-a. Napadati bele listiće da su krivi za ovu situaciju je kao napadati žrtvu zato što ju je udarao nasilnik. Da je DS radio svoj posao beli listići ne bi glasali kao što jesu.

Gradjanin

pre 9 godina

@A kad su potpisivali neustavni briselski sporazum, cela Srbija je ili cutala ili podrzavala, sada se to vraca kao bumerang.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilic, 4. jun 2014 20:36)

ne mesaj babe i zabe. Ne da treba briselski sporazum, vec treba priznanje da se skine vec jednom prostor za mahinacije i bogacenje cetvrtog najbogatijeg Srbina koji ima 35 godina i jedno 200 miliona eura zahvaljujuci tome jer je Kosovo "srce Srbije".
Oni koji treba znaju da je nezavisno. Nece ga priznati ne zbog vas, vec zbog svojih mogucnosti da lopovisu koristeci tu temu. E zato ce im biti lupane packe dok na kraju i to ne bude. Niko nas nece terati da ih priznamo radi bela bosiljka i "jer nas mrzi", vec zato sto oni jasnije vide taj lopovluk kojim se stite od priznanja pod plastom nekog izmisljenog patriotizma.

carlap

pre 9 godina

Ako neko ima mozga i m... da vodi narod sada dobio bi 70 pošto podrške da oteramo ove i bivše iz 90 ih i nekako bar ostanemo gde smo umesto da tonemo

trejder

pre 9 godina

ljudi moji pa da li je ovo moguce? Vladimir Marinkovic, zvani Rajkard (tako su ga zvali jer veze sa fudbalom nije imao), pao prvu godinu u Petoj Beogradskoj sa 12 keceva, otisao da zavrsi vanredno Drugu ekonomsku, zatim uz pomoc caletovih veza dobija diploma gigatrenda, neopisivi primitivac I retko karakterno . slaba osoba, taj da nam vodi skupstinu?!?!?!?!? Svasta sam u zivotu video ali Vladimir Marinkovic u skupstini, pa on ne moze da bude u skupstini stanara a kamoli nesto drugo

Podguzna muvoslina

pre 9 godina

Otpor podguznim muvama, ljudima bez srama, mozga, poltronima, marionetama, ljudima bez dostojanstva, otpor svenu sto nema veze sa zdravim mozgom, otpor ministrima gradjevinarstva (magistrima) sto ne znaju kako se zovu gradjevinske masine, otpor ministrima unutrasnih poslova i predsednicima koji su kupili diplome, otpor coveku koji u lakiranim cipelama spasava decu iz smetova i bujica, otpor ministrima koji kopaju kanale po Evropi i uporedjuju sebe sa "Napoleonom"... otpor ljudsoj gluposti... OTPOR GRADJANSKA SRBIJO, POBEDIMO MALOGRADJANSTVO I PRIMITIVIZAM JEDNOM ZAUVEK!!!!!

daroje romanovic

pre 9 godina

Ne znam da li će smeti da oduzmu reč kad im za govornicu uskoro izađe Vojislav Šešelj iz Haga. Vratiće Šešelja do kraja godine ako mali ne bude dobar. Korektivni faktor za vlast.

Gradjanin

pre 9 godina

@Zbog vladavine ovih i u 90-tim na vlasti, ja se potpisah kao izbjeglica.
Šta slijedi?
(Izbjeglica, 4. jun 2014 22:02)

Eh da su nam sve izbeglice (ili bar vecina) tako svesne ko je kriv/ac za ratove onda bi i vecina Srbije znala ko su losi momci ovde kao i u svetu, ali ne, moj prijatelju napaceni, ovde je uvek sve bilo natraske. Onima koji probaju da nauce glupane nesto, spremaju metak oni sto znaju istinu, ali im ne odgovara da se menjaju stvari jer ne mogu da rade seme koje ih cine jos bogatijim ako postanemo normalni.

Danica

pre 9 godina

Predstavnici nezavisnih regulatornih tela napustili Skupštinu nakon što je povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću zabranjeno da govori.
Kako je ovo ružno! Kakva je ovo bruka! Ovakav skandal u Skupštini nije nikako trebalo da se dogodi!!!

Petar

pre 9 godina

Ovako pocinje diktatura!
Kako ono bese:
Als die Nazis die Kommunisten holten,
habe ich geschwiegen;
ich war ja kein Kommunist.
..............

ja

pre 9 godina

Kultura i kucno vaspitanje mi ne dozvoljavaju da iznesem bilo kakav ekstreman stav po ovom pitanju. Mene je mama ucila da se zlu mora nagaziti na rep a onda metlom po glavi dok ne prestane da cvili. Jos nisam 100% siguran da li je ovo cenzura, moracu sacekati da vidim sta Vucic kaze o tome :)

ko je taj Babic?

pre 9 godina

Marijan Risticevic??? Jel to bese onaj strucnjak za gradjanska prava i slobode ? Sunce ti kalajisano, gde je otisla Srbija ... Gotovo !

iseljenik, a ne gastos

pre 9 godina

Ja sam otisla u decembru 2003, a vi..kako 'ocete. E da, i iskljucite svetlo, nezavisno od toga da li je neko ostao ili ne. Blamirate i vas i nas.

Petar

pre 9 godina

Sta ima vi da pricate , ima ko da prica !Imate posao za razliku od vecine ljudi u ovoj jadnoj drzavi .Sedi jedan !


Retko glup covek sa ovim komentarom, ali retko glup!

Kata

pre 9 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem šta nam se ovo dešava. Većina upisanih birača nije glasala za ove na vlasti, koji su bili na vlasti i 90-tih.
Ne da se osećam razočarano, nego beznadežno!

Milos

pre 9 godina

Polako, polako, tek cete vi da vidite sta znaci imati maltene samo radikale i Slobine....pokajte se, svi koji ste izasli a glasali ste za ove, a jos vise se pokajte vi koji niste izasli i dozvolili da manjina vodi drzavu!

SlavkoD

pre 9 godina

Đorđe Balašević

O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast.
Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.

Ma, šta su znali generali i brkati majori?
Jedino da viču: "Pali!", ali - nisu najgori.
Krivi smo mi! Ni svi ti silni infantilni što su puške sanjali.
Ne, ne derane. Krivi smo mi što smo se sklanjali.

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas.
Ne pitaj mnogo, dospećeš i ti na rđav glas.
Putuj planeto, super smo se družili.
Nama je lepo, taman kako smo zaslužili.

Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
što su rušili pa sada nama nude lopate. Krivi smo mi.
Nisu krivi sedativi što ih nisu

Sorry matori, krivi smo mi koji smo ćutali.

Putuj Evropo i poš'lji nam malo peciva.
Nama je dobro - sreća jedna neizreciva.
Putuj planeto, ovde se vrag priziva.
Nama je lepo. Slika jedna neopisiva.

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas.
Ne pitaj mnogo, dospećeš i ti na rđav glas.
Putuj planeto, super smo se družili.
Nama je lepo, taman kako smo zaslužili.

nothingelse

pre 9 godina

Kako se samo kod nas stvari brzo menjaju. Juce smo bili najdemokratskija zemlja u Everopi a danas smo pod najvecom diktaturom ikada vidjenom. Prosto se odusevim kada pocnem da razmisljam sta ce biti sa nama sutra:P

AlekS

pre 9 godina

Jeli premijer bese onomad trazio JEDAN dokaz od OEBS-a o pritiscima. Sta je ovo nego pritisak na nezavisan organ drzave ? Narodnjaci su izgleda mi potpuno prolupali, pocev od Premijera, do PreCednika preko predsednika Skupstine pa dole do kraja. Potpuno su izgubili glave i ovo se nece dobro zavrsiti ako se sa ovim nasiljem pod hitno ne prekine.

albert

pre 9 godina

hoće li prestati pretpostavke da se oni (predstavnici naprednjaka u skupštini)ovako bahato ponašaju prema poslovniku i poslanicima, a danas posebno prema tri predstavnika nezavisnih regulatornih tela, na svoju ruku, uz protivljenje i "stalni očaj" vrhovnog komadanta što ima tako netolerantne poslanike.
to je stranka u kojoj se zna ko kosi a ko ... šutira poslovnik i zakone.

ipak, hvala im što svakodnevno, neumorno, rade na okupljanju i jačanju opozicije.

NultiPacijent

pre 9 godina

SNS blamaža br.437.

Vučić: Radim dan-noć da se spremimo za obaranje ovog rekorda na zasedanju nakon leta. Kupaćemo se u skupštini ako treba da to postignemo.

oip

pre 9 godina

Šabić je dosta uradio od kada je na funkciji,Janković nešto manje.Ali gospođa Petrušić je zalutala na tu funkciju.Jednostavno nema ni znanje ni kvalitet i više se bavi dnevno-političkim pitanjima nego svojim poslom.Treba dovesti nekog drugog.

ЛанеБг

pre 9 godina

@bob: Нису криви њихови гласачи, већ такви попут тебе, "грађани" освешћени и модерни, који су на изборни дан блејали на сплавовима, јер је било лепо време, па се после саблажњавају што су напредњаци, чији су бирачи предано испуњавали грађанску дужност, освојили апсолутну власт. Људи су поштено победили на изборима и чекајте сад следеће па се покажите, смените их!

mary

pre 9 godina

Ne verujem da je ovo namerno uradjeno,doslo je do greske izgleda.Posto imaju pravo da govore u Skupstini,ne vidim zasto bi im to pravo neko uskratio.

gazite jos malo na gas...!

pre 9 godina

Poverenik je rekao da ne zna da li je u pitanju "neznanje ili zla namera", i istakao da su do tada na sednici govorili svi predstavnici regulatornih tela, kao i da je i sam uzimao reč

Kakvo pitanje, naravno da je zla namera, jer radikalcine, koliko god se obukle u Armani odela, ne mogu da sakriju cetnicku sajkacu, viri im ipod gospodskog sesira!

Miki

pre 9 godina

Gledao sam taj deo i dosta tiga je bio u pravu Risticevic ali nije objasnio ko je srusio sajtove, kako su odbili smanjenje pkata za sve funkcionere... Jednom recju isto nam je kao sa zutima!

zex

pre 9 godina

Niste trebali da napustite Skupstinu.Trebali ste da ostanete,ako treba da vas iznesu napolje neka vas iznesu,ali ne smete da se povlacite pred Majom i Marjanom.Pred tom plitkom pamecu ne smete da ustuknete,sa tim primitivizmom morate da se sukobite i nema odstupanja.Ovako, sta ste uradili? Nista.Briga Marjana za Vase zalopojke na forumima.

....loshmi....

pre 9 godina

Samo napred(no)!!! Gazi marvu i ponizavaj,nista bolje nije ni zasluzio ovaj nepismen i ogranicen narod!!! Sramota kog su doveli na vlast!!! Jadno!!!

T&T

pre 9 godina

Eh, tako to biva kada talog ispliva na povrsinu! Ali sami smo krivi - niko nas nije terao da muckamo... ...ponovo!!!

Srbiji ocigledno nije sudjeno da opstane...

Bane

pre 9 godina

Pa sta radi na mestu precedavajuceg ako ne poznaje poslovnik? Jel to zabaviste ili ozbiljna institucija ove zemlje.Jel ima neku odgovornost dok obavlja tu funkciju i kako odgovara ako se neodgovorno ponasa?I dokle da slusamo takva banalna objasnjenja koja vredjaju zdravu pamet?

DedaL

pre 9 godina

Objavili ili ne ...istina je da je ovo cetnicka drzava. Moj deda i otac su se borili protiv istih a sada mi ti isti rade o glavi . Pocev od Vojvode koji nam je preCednik drzave pa do posinka koji nam je sada prvi P . Sta reci a ne zaplakti ?!

Odkaz

pre 9 godina

Uskoro ce svi rukovodioci regulatornih tela biti smenjeni I pokrenuta istaga I njihovom radu...
Najsumljiviji su ratel I rnids.rs koji registruje domene...

aca

pre 9 godina

ako ikoga postujem u ovoj zemlji to su Sabic i Jankovic! i njima nazadnjaci jedni da ne date da govore u NARODNOJ SKUPSTINI? i njih u NARODNOJ SKUPSTINI vredjate nazadnjaci jedni! ko vam je dozvolio da se tako bahato ponasate u Srbiji? nazadnjaci, VI STE SRAMOTA SRBIJE!

aca

pre 9 godina

ako ikoga postujem u ovoj zemlji to su Sabic i Jankovic! i njima nazadnjaci jedni da ne date da govore u NARODNOJ SKUPSTINI? i njih u NARODNOJ SKUPSTINI vredjate nazadnjaci jedni! ko vam je dozvolio da se tako bahato ponasate u Srbiji? nazadnjaci, VI STE SRAMOTA SRBIJE!

....loshmi....

pre 9 godina

Samo napred(no)!!! Gazi marvu i ponizavaj,nista bolje nije ni zasluzio ovaj nepismen i ogranicen narod!!! Sramota kog su doveli na vlast!!! Jadno!!!

SlavkoD

pre 9 godina

Đorđe Balašević

O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast.
Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.

Ma, šta su znali generali i brkati majori?
Jedino da viču: "Pali!", ali - nisu najgori.
Krivi smo mi! Ni svi ti silni infantilni što su puške sanjali.
Ne, ne derane. Krivi smo mi što smo se sklanjali.

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas.
Ne pitaj mnogo, dospećeš i ti na rđav glas.
Putuj planeto, super smo se družili.
Nama je lepo, taman kako smo zaslužili.

Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
što su rušili pa sada nama nude lopate. Krivi smo mi.
Nisu krivi sedativi što ih nisu

Sorry matori, krivi smo mi koji smo ćutali.

Putuj Evropo i poš'lji nam malo peciva.
Nama je dobro - sreća jedna neizreciva.
Putuj planeto, ovde se vrag priziva.
Nama je lepo. Slika jedna neopisiva.

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas.
Ne pitaj mnogo, dospećeš i ti na rđav glas.
Putuj planeto, super smo se družili.
Nama je lepo, taman kako smo zaslužili.

Kata

pre 9 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem šta nam se ovo dešava. Većina upisanih birača nije glasala za ove na vlasti, koji su bili na vlasti i 90-tih.
Ne da se osećam razočarano, nego beznadežno!

Milos

pre 9 godina

Polako, polako, tek cete vi da vidite sta znaci imati maltene samo radikale i Slobine....pokajte se, svi koji ste izasli a glasali ste za ove, a jos vise se pokajte vi koji niste izasli i dozvolili da manjina vodi drzavu!

nothingelse

pre 9 godina

Kako se samo kod nas stvari brzo menjaju. Juce smo bili najdemokratskija zemlja u Everopi a danas smo pod najvecom diktaturom ikada vidjenom. Prosto se odusevim kada pocnem da razmisljam sta ce biti sa nama sutra:P

zex

pre 9 godina

Niste trebali da napustite Skupstinu.Trebali ste da ostanete,ako treba da vas iznesu napolje neka vas iznesu,ali ne smete da se povlacite pred Majom i Marjanom.Pred tom plitkom pamecu ne smete da ustuknete,sa tim primitivizmom morate da se sukobite i nema odstupanja.Ovako, sta ste uradili? Nista.Briga Marjana za Vase zalopojke na forumima.

NultiPacijent

pre 9 godina

SNS blamaža br.437.

Vučić: Radim dan-noć da se spremimo za obaranje ovog rekorda na zasedanju nakon leta. Kupaćemo se u skupštini ako treba da to postignemo.

T&T

pre 9 godina

Eh, tako to biva kada talog ispliva na povrsinu! Ali sami smo krivi - niko nas nije terao da muckamo... ...ponovo!!!

Srbiji ocigledno nije sudjeno da opstane...

AlekS

pre 9 godina

Jeli premijer bese onomad trazio JEDAN dokaz od OEBS-a o pritiscima. Sta je ovo nego pritisak na nezavisan organ drzave ? Narodnjaci su izgleda mi potpuno prolupali, pocev od Premijera, do PreCednika preko predsednika Skupstine pa dole do kraja. Potpuno su izgubili glave i ovo se nece dobro zavrsiti ako se sa ovim nasiljem pod hitno ne prekine.

gazite jos malo na gas...!

pre 9 godina

Poverenik je rekao da ne zna da li je u pitanju "neznanje ili zla namera", i istakao da su do tada na sednici govorili svi predstavnici regulatornih tela, kao i da je i sam uzimao reč

Kakvo pitanje, naravno da je zla namera, jer radikalcine, koliko god se obukle u Armani odela, ne mogu da sakriju cetnicku sajkacu, viri im ipod gospodskog sesira!

ЛанеБг

pre 9 godina

@bob: Нису криви њихови гласачи, већ такви попут тебе, "грађани" освешћени и модерни, који су на изборни дан блејали на сплавовима, јер је било лепо време, па се после саблажњавају што су напредњаци, чији су бирачи предано испуњавали грађанску дужност, освојили апсолутну власт. Људи су поштено победили на изборима и чекајте сад следеће па се покажите, смените их!

Bane

pre 9 godina

Pa sta radi na mestu precedavajuceg ako ne poznaje poslovnik? Jel to zabaviste ili ozbiljna institucija ove zemlje.Jel ima neku odgovornost dok obavlja tu funkciju i kako odgovara ako se neodgovorno ponasa?I dokle da slusamo takva banalna objasnjenja koja vredjaju zdravu pamet?

albert

pre 9 godina

hoće li prestati pretpostavke da se oni (predstavnici naprednjaka u skupštini)ovako bahato ponašaju prema poslovniku i poslanicima, a danas posebno prema tri predstavnika nezavisnih regulatornih tela, na svoju ruku, uz protivljenje i "stalni očaj" vrhovnog komadanta što ima tako netolerantne poslanike.
to je stranka u kojoj se zna ko kosi a ko ... šutira poslovnik i zakone.

ipak, hvala im što svakodnevno, neumorno, rade na okupljanju i jačanju opozicije.

Petar

pre 9 godina

Sta ima vi da pricate , ima ko da prica !Imate posao za razliku od vecine ljudi u ovoj jadnoj drzavi .Sedi jedan !


Retko glup covek sa ovim komentarom, ali retko glup!

Odkaz

pre 9 godina

Uskoro ce svi rukovodioci regulatornih tela biti smenjeni I pokrenuta istaga I njihovom radu...
Najsumljiviji su ratel I rnids.rs koji registruje domene...

iseljenik, a ne gastos

pre 9 godina

Ja sam otisla u decembru 2003, a vi..kako 'ocete. E da, i iskljucite svetlo, nezavisno od toga da li je neko ostao ili ne. Blamirate i vas i nas.

DedaL

pre 9 godina

Objavili ili ne ...istina je da je ovo cetnicka drzava. Moj deda i otac su se borili protiv istih a sada mi ti isti rade o glavi . Pocev od Vojvode koji nam je preCednik drzave pa do posinka koji nam je sada prvi P . Sta reci a ne zaplakti ?!

oip

pre 9 godina

Šabić je dosta uradio od kada je na funkciji,Janković nešto manje.Ali gospođa Petrušić je zalutala na tu funkciju.Jednostavno nema ni znanje ni kvalitet i više se bavi dnevno-političkim pitanjima nego svojim poslom.Treba dovesti nekog drugog.

mary

pre 9 godina

Ne verujem da je ovo namerno uradjeno,doslo je do greske izgleda.Posto imaju pravo da govore u Skupstini,ne vidim zasto bi im to pravo neko uskratio.

Petar

pre 9 godina

O kakvom izvinjenju pricate, da li ste normalni?
Za ovo sledi ili ostavka Maje Gojkovic ili da je najure iz Skupstine.
Sram vas bilo, ponosni ste na svoju bahatost i neobrazovanost.

Gradjanin

pre 9 godina

Srbija tone sve nize. Ide u diktaturu. Svaka kritika vlasti je onemogucena. Cenzura na delu. Kritika OEBS-a. Obracanje Vucica OEBS-u. Plagijat N. Stefanovica. U skupstini glavnu rec vodi paor Marjan Risticevic.
Previd?? Ne bih rekao

trejder

pre 9 godina

ljudi moji pa da li je ovo moguce? Vladimir Marinkovic, zvani Rajkard (tako su ga zvali jer veze sa fudbalom nije imao), pao prvu godinu u Petoj Beogradskoj sa 12 keceva, otisao da zavrsi vanredno Drugu ekonomsku, zatim uz pomoc caletovih veza dobija diploma gigatrenda, neopisivi primitivac I retko karakterno . slaba osoba, taj da nam vodi skupstinu?!?!?!?!? Svasta sam u zivotu video ali Vladimir Marinkovic u skupstini, pa on ne moze da bude u skupstini stanara a kamoli nesto drugo

Vojvodinac

pre 9 godina

Kakva sprdačina, potpretsednik skupštine ne poznaje pravilnik i zakon!?
Napravio grub previd, i sada se kao izvini i nikom ništa... do sledeće blamaže...
Pa tako su ugled i autoritet gubile mnogo veće i značajnije institucije od Skupštine Republike Srbije.
Ukoliko neko posle ovoga ne bude smenjen, počeću da verujem da se to radi namerno. Šta je sledeće, da zaposlimo vozače autobusa koji ne umeju da voze, pilote koji ne umeju da pilotiraju, policajce koji pištolj ne umeju da upotrebe... pa da čekamo kikseve i da se izvinjavamo?
Srbiji treba stručan kadar koji zna šta i kako treba raditi, a ne ovi diletanti koji nikada ništa dobro za Srbiju nisu uradili.

Miki

pre 9 godina

Gledao sam taj deo i dosta tiga je bio u pravu Risticevic ali nije objasnio ko je srusio sajtove, kako su odbili smanjenje pkata za sve funkcionere... Jednom recju isto nam je kao sa zutima!

Перица

pre 9 godina

Исељеницима и „избеглицама" из Србије - ако не желите да помогнете, боље не остављајте коментаре. Ја сам се вратио да овде покушам да помогнем. А шта сте ви - ГОЛУБОВИ и даље?

(голубови - седе са стране и се*у)

ko je taj Babic?

pre 9 godina

Marijan Risticevic??? Jel to bese onaj strucnjak za gradjanska prava i slobode ? Sunce ti kalajisano, gde je otisla Srbija ... Gotovo !

Podguzna muvoslina

pre 9 godina

Otpor podguznim muvama, ljudima bez srama, mozga, poltronima, marionetama, ljudima bez dostojanstva, otpor svenu sto nema veze sa zdravim mozgom, otpor ministrima gradjevinarstva (magistrima) sto ne znaju kako se zovu gradjevinske masine, otpor ministrima unutrasnih poslova i predsednicima koji su kupili diplome, otpor coveku koji u lakiranim cipelama spasava decu iz smetova i bujica, otpor ministrima koji kopaju kanale po Evropi i uporedjuju sebe sa "Napoleonom"... otpor ljudsoj gluposti... OTPOR GRADJANSKA SRBIJO, POBEDIMO MALOGRADJANSTVO I PRIMITIVIZAM JEDNOM ZAUVEK!!!!!

Stefan

pre 9 godina

U svakoj iole normalnoj državi potpredsednik bi trebalo da podnese ostavku istog popodneva i da kleči na zrnu kukuruza dok mu poverenik i(li) zaštitnik/ca ne kaže da može da ustane. Možda i da da ostavku na mesto poslanika.
Premijer priča kako nema cenzure u medijima. Zar to ne bi trebalo da rade ljudi koji su u medijima? To je kao da vuk kaže da je ovcama dobro kad ih on čuva i da im neće biti ništa.
Mene na komentarima na B92 uvek oduševi što loši komentari o vlasti dobijaju gotovo uvek isti broj "ne preporučujem", sa +/- 10%.
Državo, ne bih te više zadržavao...

čudna demokratija

pre 9 godina

Čudna demokratska događanja poslednjih dana. Peščanik, Janković, Šabić, savetnik predsednika Republike. Što će biti sledeći demokratski događaj?

danas su svi kriticari

pre 9 godina

@...Ja sam izasao i precrtao listic zato sto NE ZELIM da biram izmedju dva zla. Pitanje je da li je uopste i izaslo vise od 50% na izbore?!
(Gradjanin, 05. jun 2014 08:17

Slazem se donekle sa vama. Jesu sve zla za biranje. Da ste u zivotu u situaciji da birate da vam odseku jednu ruku ili sve udove da li biste pustili da vam drugi izaberu kai sto ste ovde pustili?

Lik

pre 9 godina

Jadni podg*zni SnS botovi, sve ih je manje jer vide da polako gube na svim frontovima pa sad vataju maglu dok je još vreme. A kad SnS konačno pukne e onda sledi brzopotezni otkaz svim onim kadrovima koje su nagurali u javne službe.
Samo ovoga puta ni žuti nemaju čemu da se nadaju, vreme je za trio Radulović, Šabić, Janković. Narod više neće birati one koji su pokazali šta znaju, dolaze novi ljudi a valjda Srbija ima još poštenih, vrednih i pametnih koji neće da budu podguzne muve ni jednih ni drugih.

istina&pravda

pre 9 godina

Klasican radikalski previd...
(elem, 4. jun 2014 21:32)

Preporučujem (+1112) Ne preporučujem (-213)

1112 naspram 213... Dzabe vam sve botovi...Vas je uvek oko 200... ovo je manje-vise tacan odnos... ipak za vas nije glasalo 75% biraca ;)

Istina se ne moze sakriti. Ona se uvek pojavi!

nn

pre 9 godina

stvarno se čudim ljudima koji kažu-misle da je ovo početak,uvod u neku diktaturu,mrak ili sl. ...ovi i ovakvi,pokupljeni od zlog oca i gore majke, okupljeni samo u jednom cilju, a to je skidanje srbije do gole kože, već više od dve godine su na vlasti i davno su pokazali svoje pravo, prljavo lice zla, besčašća i okrutnosti, ne prezajući od svakojakih nepodopština, gde im je osnivno načelo laž, laž i samo laž,koju ponavljaju beskonačno, dok je ne uteraju u glave svom stadu i dok je ono ne prihvati kao aksiom... ko to nije sagledao davno,ova ekipa smrti je stara,malo samo opravljena, taj je ili mnogo glup, ili je dementan ili je klinac zaveden medenim rečima raznoraznih naočarki, zmija otrovnica, koje su ih hipnotisale da bi ih otrovale...

Mrgud

pre 9 godina

E, pa Šabiću, notorna je laž da je Marjan Rističević vređao Petrušićevu i Jankovića. Čovek je lepo naveo nalaze državnih organa, pozvao se na izvor do detalja, a sad ispada da je vređao.

Uvek outsider

pre 9 godina

Ja sam otisla u decembru 2003, a vi..kako 'ocete. E da, i iskljucite svetlo, nezavisno od toga da li je neko ostao ili ne. Blamirate i vas i nas.
(iseljenik, a ne gastos, 4. jun 2014 23:25)

Samim tim što se javljaš, jasno je da niakd nisi ni odlazila. Ipak gastos i to teški.

bubalo

pre 9 godina

A Pescanik u 23:38 i dalje blokiran. Dobro, tako ste glasali ili ubacivali bele listice ili jednostavno bili na Adi. Zato gledajmo Skupstinu, to je nezaboravan prizor ponizavanja naroda, reality show, onako uzivo. Steta sto je AV bio u Becu pa to nije video. Siguran sam da bi mu se svidelo. Posle tolikog pregnuca, na koje nas uostalom i sam stalno podseca, dobro bi mu doslo da malo seiri. Mada, imajuci u vidu njegov blistavi um, nemam sumnje da ce, nakon zapazanja nekih ambasadora zapadnih zemalja, on vec naci neko objasnjenje. Ako nista drugo, tu je bivsa vlast i domaci izdajnici i placenici. Napred AV, uz tebe je polovina od jedne polovine naroda.

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Da govoriš? Svašta. Nema puno vremena za priču. Ovo je demokratija. Ima ko će da govori. Da si doktorirao možda bi i govorio, ovako...

Danica

pre 9 godina

Predstavnici nezavisnih regulatornih tela napustili Skupštinu nakon što je povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću zabranjeno da govori.
Kako je ovo ružno! Kakva je ovo bruka! Ovakav skandal u Skupštini nije nikako trebalo da se dogodi!!!

jaja

pre 9 godina

Sledi obelezavanje nepozeljnih pa onda krecu kradikali u izvidnicu da zagledaju kuce nepozeljnih... pa se onda pojavljuju neki izmisljeni
"teroristi" protiv kojih se onda sprovode "akcije" pa pozivi na bojkot robe koju prodaju nepozeljni ... pa jos jedna kristalna noc - lupanje izloga nepozeljnih ... pa onda polako progoni...

u tom pravcu idemo ako neko ne preuzme kormilo.

Ja cu moje komsije braniti makar okrvavio ruke do ramena. Ono sto se u Bosni desilo, medju ljudima koji su do juce pili kafu zajedno svakog jutra MORA BITI LEKCIJA.

To je talog nase drzave, koji nikada nista nije stekao sopstvenim trudom i znojem, navikao je da preko veza i vezica DOBIJA a nije mu problem da OTIMA od drugih. I naravno da ce se situacija pogorsavati - zasto ?

Zato sto ZLO i DOBRO nisu u ravnotezi jer ZLO je kao KVASAC, ako su uslovi odlicni, temperatura taman kako treba, RASTE, BUJA.

Dobro sa druge strane mora konstantno da se napreze kako bi udaralo kontru inace ZLO PRELIJE CASU i potekne krv...


U Ukrajini se desava da ZLO buja a dobri ljudi u strahu cute.

Zar zaista mislite da obican Ukrajinac (ili obican Rus) zele rat ??

Cute, boje se za sebe, za svoju decu, za kucu koju su jedva nekako stekli...

A kraljevi cokolade, bakra, struje, gasa, nafte polivaju vatru benzinom...

ana

pre 9 godina

Velika je istina: sledeći ko želi da pobedi na izborima, dovoljno je da od Šabića slobodno dobije, i nakon toga javno objavi, sve zahteve o pružanju informacija od javnog značaja koje je vlast ignorisala. Da prevedem za manje obrazovane, sva preduzeća, vladina tela, državni organi, kad god nisu hteli da dostave neku informaciju, nešto su krili. A takvih primera ima NA HILJADE! NA HILJADE! Ko ovo objavi, i poimenice kaže ko krije i šta krije, tj.ko je odbio Šabiću da pruži informaciju KOJU JE PO ZAKONU DUŽAN da pruži, taj nešto krije! Hoćemo takvu vlast!?

igi

pre 9 godina

Ovo je uvod u diktaturu, jednomišljenje i opštu cenzuru.
Ne dati reč u parlamentu onima kojima je u opisu posla da kritikuju, jer na taj način brane javnost i drzavljane od zloupotreba drzave, je upravo to- blago rečeno, cenzura.
A vi razmislite da li ste za to glasali. Ja nisam.

G7

pre 9 godina

Maja i Marinković su diletanti, ne znaju da rade i narušavaju ugled skupštine svojim otvorenim pristrasnim stranačkim iživljavanjem nad diskutantima iz opozicije. Stvaraju atmosferu straha i beznađa stalno napominjući da je narod glasao za njih i da ostali treba da ćute. Po meni ovako ne bi mogli da vode trafiku, a ne tako važnu i uglednu demokratsku instituciju. Skupština mi pre liči na ring u kome su protivniku iz opozicije vezali ruke, pa ga onda lupaju sa svih strana da bi na taj način demagoški uveseljavali gledaoce.

intruder

pre 9 godina

Ovo dvoje ljudi izuzetno cenim i postujem, mnogo puta sam im se obracao i svaki put sam dobio pomoc. Postavljam pitanje, ko moze da bude toliko glup da ovim institucijama zabrani ga govore pred organom koji ih je osnovao, dalje ko moze da bude glup da to radi u vreme kada sve bruji o navodnoj cenzuri? Meni se tu nesto ne slaze...

fizicar

pre 9 godina

Samo napred. Vrednost govora, kao uostalom i pisane reči, precenjena je. Šta tu ima da se filozofira. Red, rad i disciplina. Ne tu meni neke buržoaske izmišljotine kojekakvih demokratija. Podrška gosp. Marjanu Rističićeviću kao intelektualnoj i kulturnoj eliti ove zemlje.
A da, moj lekić molim, doktore...

ja

pre 9 godina

Kultura i kucno vaspitanje mi ne dozvoljavaju da iznesem bilo kakav ekstreman stav po ovom pitanju. Mene je mama ucila da se zlu mora nagaziti na rep a onda metlom po glavi dok ne prestane da cvili. Jos nisam 100% siguran da li je ovo cenzura, moracu sacekati da vidim sta Vucic kaze o tome :)

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Amateri, o kakvom previdu vi pricate. U pitanju je namera. Ne moze on da prica sta njemu padne na pamet. Slobodna misao u Srbiji postoji samo ako se hvale postupci vodje.

Dragutin

pre 9 godina

Ovo su gora vremena nego li za vreme Slobodana Milosevica,tada smo bar znali na cemu smo i koja nas muka mori a ovo danas je katastrofa,zemlju vode politicari sastavljeni s koca i konopca,cudna neka garnitura nit smrdi nit mirise,neznamo vise ni za koga rade ni za cije interese,ali sigurno ce svi saznati uskoro i uveriti se da za interese naroda sigurno ne.Promene neophodne od glave do pete,ne moze niko da me uveri da u ovoj zemlji nemamo bar po pet jakih eksperata i svih oblasti koje se ticu zivota i to sa original diplomom.Mislim da gore od ovoga ne moze da bude.

oLivera

pre 9 godina

Razvilo se crno vreme opadanja,
Nabujao šljam i razvrat i poroci,
Podig'o se truli zadah propadanja,
Umrli su svi heroji i proroci.
-
Progledale sve jazbine i kanali,
Na visoko podigli se sutereni,
Svi podmukli, svi prokleti i svi mali
Postali su danas naši suvereni.
-
Od pandura stvorili smo velikaše,
Dostojanstva podeliše idioti,
Lopovi nam izrađuju bogataše,
Mračne duše nazvaše se patrioti.
-
Svoju mudrost rastočismo na izbore,
Svoju hrabrost na podvale i obede,
Budućnosti zatrovasmo sve izvore,
A poraze proglasismo za pobede.
-
Mesto svetle istorije i grobova,
Vaskrsli smo sve pigmeje i repove;
Od nesrećne braće naše, od robova,
Zatvorismo svoje oči i džepove.
Mesto svetle istorije i grobova
Ostala nam još prašina na hartiji,
K'o jedina uspomena na džinove;
Sad svu slavu pronađosmo u partiji,
Pir poruge dohvatio sve sinove.
Ostala nam još prašina na hartiji.
Pod sramotom živi naše pokolenje,
Ne čuju se ni protesti ni jauci;
Pod sramotom živi naše javno mnenje,
Naraštaji, koji sišu k'o pauci.
Pod sramotom živi naše pokolenje.
Pomrčina pritisnula naše dane,
Ne vidi se jadna naša zemlja huda;
Al' kad požar poduhvati na sve strane,
Kuda ćemo od svetlosti i od suda!
Pomrčina pritisnula naše dane.

Vladislav Petković Dis (1910)

ogorčeni Ivan

pre 9 godina

Pogledajte komentare SNS botova. E to je zapravo pravi stav vladajuce vecine u Skupstini, a ne izjava o navodnom previdu. Ovde je pamet odavno rekla laku noc, i odavde treba bežati.

Simon

pre 9 godina

Skolski primer diletantizma. Ne znaju grdni naprednjaci ama bas nista. A sta nas od tog neznanja ceka u narednim mesecima i godinama...JaoJ nama. Jedino se nadam da ce Nebojsa Stefanovic odrzati u prostorijama SNS neki seminar o marketingu pa nauciti svoje clanove da bar cute.

carlap

pre 9 godina

Ako neko ima mozga i m... da vodi narod sada dobio bi 70 pošto podrške da oteramo ove i bivše iz 90 ih i nekako bar ostanemo gde smo umesto da tonemo

srbistanac

pre 9 godina

Preovladavaju komentari u kojima se prozivamo sto smo glasali ili nismo izasli na izbore.
Tera me neki djavo u meni da podsetim stanovnike Srbistana da se kod prethodnih izbora (ne ove demonstracije moci AV sada,nego 2012-te) zvanicni Brisel oglasio u 17h i cestitao pobedu radikalima. Biracka mesta su radila do 20h.???
Zakljucak se namece sam po sebi.
Onaj ko ih je postavio on ce ih i skloniti kada bude hteo. Mi smo samo neophodan dekor u svemu.
Mi koji pisemo jer nam djavo ne da mira da gledamo svoja posla ( izvinjavam se partijskim kadrovima - oni rade svoj posao) samo rizikujemo da budemo pozvani na malo duzi informativni razgovor.

Aleksandar

pre 9 godina

SNS svakim danom sve vise pokazuje svoje radikalsko lice. Nisam siguran da li je ista u ovoj zemlji nezavisno ili te institucije postoje samo forme radi, a i da nema cenzure u nasem drustvu, ma koliko nas Veliki Vodja uveravao u suprotno. Napadi na sajtove, hapsenja zbog statusa na drustvenim mrezama (koji jesu bili krajnje neprimereni i idiotski, ali zaboga, toliko kriminalaca - ubica, narko dilera, prevaranata, huligana seta slobodno ili im se drasticno umanjuju kazne), a povereniku se ne dozvoljava da govori, botovi masovno lupaju minuse na svaki iole realan komentar koji ne uzdize u nebesa Velikog Vodju... Na sta vam sve ovo lici? Ako vam ovo lici na slobodno i demokratsko drustvo, super. Meni lici na neki pocetak diktature, nadajmo se da nece ici dalje od toga, ali tesko je reci, s obzirom na njihovu mracnu proslost tokom devedesetih. Sve u svemu, ne valja.

Duka

pre 9 godina

Konačno sam shvatio zašto nikolić & vučić sa radikalskom svitom stvaraju ovakvu atmosferu u zemlji!
Da njihovom guruu u Hagu ne bude žao što nije kod kuće.
Jednom vadilal uvek vadikal!

olivera tomic

pre 9 godina

Jednom radikal, uvek radikal! Seca li se jos neko kada su slikali porodicu iz Zemuna i njihovo dete i izbacivali ih iz stana. Uzas! Na tri kljucne funkcije u drzavi su radikali. A najstrasnije je sto su ih doveli na vlast "demokrate" Borisa Tadica!

cobi ns

pre 9 godina

Neko se nadao da su ovo neki drugi ljudi......nisam ni sanjao, da ovde ima toliko naivnih,lakomislenih i "zaboravnih" ljudi,da ne koristim neke nepristojne epitete??!!

goljimir

pre 9 godina

Za sve ovo je kriva današnja opozicija, jer su to dokazani zlotvori i lop*že. Zbog toga mi, koji smo većina, nemamo za koga da glasamo na izborima. Stoga,
zelim sve najgore u zivotu svim političarima u Srbiji, a tebi narode zelim ustanak.

dno

pre 9 godina

Vucic ce ispitati sta se desilo u Obrenovcu, Vucic ce ispitati da li je Stefanoviceva disertacija plagijat, Vucic ce da gradi Bg na vodi, Vucic ce da kritikuje OSCE, Vucic ce da pohapsi sve i svakog, Vucic ce da spasava ljude u Feketicu.

U ovoj drzavi institucije postoje, ali su zloupotrebljane od strane jednog coveka.

Dole Vucic!

Petar

pre 9 godina

Ovako pocinje diktatura!
Kako ono bese:
Als die Nazis die Kommunisten holten,
habe ich geschwiegen;
ich war ja kein Kommunist.
..............

raja babeja

pre 9 godina

Ovakvo sramotno ponašanje ne bi smelo da prođe samo sa izvinjenjem niti čak ni ostavkom tog g-dina, nego sa opozivom sa mesta na kome je. Ali, zar mislite da će ga neko opozvati, ili da će on podneti ostavku. Ne, sačuvaj bože, on, kao i svi od te bratije skrpljene odasvud, misli da je bogom dan za tu gde jeste. Uostalom, sami smo tome doprineli, a najviše Tadić & company koji su ih vaskrsli i pomogli im da se vrate na scenu kako bi mogli dopisati još koju stranicu beščašća.

slobinator

pre 9 godina

(Nikola Nis, 4. jun 2014 21:21)
sad su ti apstinenti krivi.a za koga da glasaju majke ti?ja sam od 1992 redovno izlazio na izbore i glasao za opoziciju.prvo za depos,pa za koaliciju zajedno ,pa za dos.kasnije sam zbog pokojnog zorana svoj glas davao demokratama.i onda je došla kobna 2008 godina.tadić je vratio sps u vladu.izmirio se i izljubio sa dačićem i ja sam rekao sebi:to je to ,mene birališta neće videti dugi niz godina.ako se pojavi neka nova snaga na političkoj sceni srbije možda će tih belih listića biti znatno manje.ovako potpuno mi je svejedno ko će biti na vlasti jer se jedni te isti stalno vrte u krug, a običnom narodu sve gore i gore

daroje romanovic

pre 9 godina

Ne znam da li će smeti da oduzmu reč kad im za govornicu uskoro izađe Vojislav Šešelj iz Haga. Vratiće Šešelja do kraja godine ako mali ne bude dobar. Korektivni faktor za vlast.

Edi Fuks

pre 9 godina

Jadna je Država kojoj u NARODNOJ SKUPŠTINI sede (i donose zakone!! barem da ne prave štetu! )takvi mizerni LIKOVI i neuki, priučeni muvatori, kao što je Marjan Rističević !! Na žalost i tugu ovog NARODA takvih u SKUPŠTINI ima podosta ( neobrazovanih, neškolovanih, priprostih, neukih, alavih, lažljivih, a volu i da kradu...)I zamislite ONI!! odlučuju o SUDBINI ove DRŽAVE, NAŠOJ I SUDBINI NAŠE DECE!!

Gradjanin

pre 9 godina

@A kad su potpisivali neustavni briselski sporazum, cela Srbija je ili cutala ili podrzavala, sada se to vraca kao bumerang.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilic, 4. jun 2014 20:36)

ne mesaj babe i zabe. Ne da treba briselski sporazum, vec treba priznanje da se skine vec jednom prostor za mahinacije i bogacenje cetvrtog najbogatijeg Srbina koji ima 35 godina i jedno 200 miliona eura zahvaljujuci tome jer je Kosovo "srce Srbije".
Oni koji treba znaju da je nezavisno. Nece ga priznati ne zbog vas, vec zbog svojih mogucnosti da lopovisu koristeci tu temu. E zato ce im biti lupane packe dok na kraju i to ne bude. Niko nas nece terati da ih priznamo radi bela bosiljka i "jer nas mrzi", vec zato sto oni jasnije vide taj lopovluk kojim se stite od priznanja pod plastom nekog izmisljenog patriotizma.

Katczinsky(beli)

pre 9 godina

@ Puno srdacnih pozdrava belim listicima, apstinentima, spavacima i vec kako sebe nazivaju. Vi znate najbolje da je sve isto. Ili nije?
(Nikola Nis, 04. jun 2014 21:21)

Ako mislite da žalim što nisam dao glas DS-u, varate se. Sns je samo nastavio politiku Ds-a. Napadati bele listiće da su krivi za ovu situaciju je kao napadati žrtvu zato što ju je udarao nasilnik. Da je DS radio svoj posao beli listići ne bi glasali kao što jesu.

Slobodan

pre 9 godina

Ima jedna stvar koju ova vlast neprekidno pominje, a to je- mi radimo,radimo,radimo,radimo non-stop,radimo 24h,ne spavamo uopšte,samo radimo(samo što ne kažu- da narod radi kao mi, gde bi nam bio kraj).Ali zaboravljaju jednu bitnu stvar, treba znati raditi.Ako ne znaš da radiš nešto, bolje ne radi, jer samo možeš da pokvariš.Primer, meni se pokvari bojler, a ne razumem se u struju(nisam eletričar).Bolje da ne radim ništa, nego da pokušam da popravim bojler, jer može da me drmne struja.Tako i ovi, samo rade,rade,rade i kvare,kvare,kvare, jer nisu stručni.Moraju se na svakom mestu postaviti stručni ljudi, koji znaju da rade svoj posao, kako bi njihov rad dao dobre rezultate.

Gradjanin

pre 9 godina

@Zbog vladavine ovih i u 90-tim na vlasti, ja se potpisah kao izbjeglica.
Šta slijedi?
(Izbjeglica, 4. jun 2014 22:02)

Eh da su nam sve izbeglice (ili bar vecina) tako svesne ko je kriv/ac za ratove onda bi i vecina Srbije znala ko su losi momci ovde kao i u svetu, ali ne, moj prijatelju napaceni, ovde je uvek sve bilo natraske. Onima koji probaju da nauce glupane nesto, spremaju metak oni sto znaju istinu, ali im ne odgovara da se menjaju stvari jer ne mogu da rade seme koje ih cine jos bogatijim ako postanemo normalni.

agresori vladaju

pre 9 godina

strašno je, nezamislivo, da minorne kreature poput m. rističevića kao pušteni kerberi jurišaju na sve naprednjacima nepodobne ličnosti.
dokle se to može tolerisati, ta agresija u svim oblicima, koja vređa dostojanstvo i ljudi, i institucija. premijer je dao primer, ostali slede...

Aleksandar

pre 9 godina

@DedaL - "istina je da je ovo cetnicka drzava..."
- Ja bih pre rekao da je istina da je ovo komunisticka drzava. Mi komunizam zapravo nikad nismo ni skinuli. Komunisti su samo po potrebi menjali odela, boje i ideologije. Pa i sve "cetnicke" stranke - mada je krajnje apsurdno govoriti o "partizanima" i "cetnicima" u 2014. godini - nastale su upravo za vreme Milosevica jer ih je njegova DB forsirala. A Milosevic je bio Titov ideoloski naslednik, pa ti vidi.

wperish

pre 9 godina

Pustite drugove ministre da rade i ponesto zarade. Kritike i optuzbe malo kasnije, kada se malo omaste da imaju cime da se brane. Nemojte da ste na kraj srca :-)

rusty cohle

pre 9 godina

Pod hitno omoguciti Vucicu da upise i studira slikarstvo. Naterati ga i ako nece! Odvikavati coveka od moleraja,u suprotnom svi cemo morati da pustamo kockaste brkove,kao vodja.

ivana

pre 9 godina

Kkao me nervira ovo cviljenje i defetizam. Niste imali za koga da glasate? Pa sto se ne organizujete? Ovog puta je cak i bio onaj Radulovic. Covek je bar obrazovan i ono sto prica ima smisla a i prv test je prosao jer se nije utalio sa lopovima a morao je. Dakle sta nas je sprecavalo da pokusamo? Damo novom poverenje i vidimo sta ce da bude? Sprecavala nas je lenjost i defetizam. I eto sad ce nam opet djavo biti kriv. Svugde u svetu napametniji formiraju elite, jer jelte pamet je prednost i lako je pametnom nadmudriti manje obdarene. Ali samo u Srbiji pametni se predaju i daju primat budalama. Pa se onda cude sto sve ode u tri lepe. Pa nisu ovi prosecni i povodljivi krivi sto je Srbija ovakva. Krivi ste vi iznadorosecni sto tracite svoje talente i nemate ni trunku niti morala niti hrabrosti niti drustvene odgovornosti. Sto smo posejali to cemo i da zanjemo

vosa

pre 9 godina

... samo cu biti realan....SVI radikali i ex radikali osim vučica i tome diplome u duetu na tv uskacu protivniku u reč i prekidaju ga u pola rečenice i dan danas ... šešeljeva škola.

Gradjanin

pre 9 godina

Vidim da neki kritikuju "bele listice". Pa upravo ogroman broj belih listica je jasna poruka da je narodu dosta lopovluka u ovoj nesrecnoj zemlji. Ja sam izasao i precrtao listic zato sto NE ZELIM da biram izmedju dva zla. Pitanje je da li je uopste i izaslo vise od 50% na izbore?!

Pera

pre 9 godina

Smeniti neznalicu i nesposobnog!!!!Nije ostvario rezultat!!Problem je sto ce doci jos nesposobniji i sa jos manje znanja.Oni nisu ni svesni koliko ne znaju!!Kako smo birali(ne birali) tako smo i dobili!!Nama vlada vecina od polovine Srbije!!!

beli listić

pre 9 godina

Slazem se donekle sa vama. Jesu sve zla za biranje. Da ste u zivotu u situaciji da birate da vam odseku jednu ruku ili sve udove da li biste pustili da vam drugi izaberu kai sto ste ovde pustili?
(danas su svi kriticari, 05. jun 2014 08:46)

Po ovom komentaru se da zaključiti da je normalno otići i dati glasanjem legitimitet nekom da ti odsece ruku, pod izgovorom kako ima neko gori... Jedini način da kazniš neku stranku je na izborima. A ako to ne uradiš na sledećim bi izborima birao da li da se (sad već bez jedne ruke) odlučiš da glasaš za to da ti odseku još jednu ili opet ti drugi da ti odseku sve ostale. To nije život, to nije izbor, i neću da učestvujem u tome. A oni koji su mi već odsekli jednu ruku nek razmišljaju o posledicama svojih postupaka, da može i njih da zakači odsecanje svih udova.

mary

pre 9 godina

Ne verujem da je ovo namerno uradjeno,doslo je do greske izgleda.Posto imaju pravo da govore u Skupstini,ne vidim zasto bi im to pravo neko uskratio.

Miki

pre 9 godina

Gledao sam taj deo i dosta tiga je bio u pravu Risticevic ali nije objasnio ko je srusio sajtove, kako su odbili smanjenje pkata za sve funkcionere... Jednom recju isto nam je kao sa zutima!

DedaL

pre 9 godina

Objavili ili ne ...istina je da je ovo cetnicka drzava. Moj deda i otac su se borili protiv istih a sada mi ti isti rade o glavi . Pocev od Vojvode koji nam je preCednik drzave pa do posinka koji nam je sada prvi P . Sta reci a ne zaplakti ?!

nothingelse

pre 9 godina

Kako se samo kod nas stvari brzo menjaju. Juce smo bili najdemokratskija zemlja u Everopi a danas smo pod najvecom diktaturom ikada vidjenom. Prosto se odusevim kada pocnem da razmisljam sta ce biti sa nama sutra:P

zex

pre 9 godina

Niste trebali da napustite Skupstinu.Trebali ste da ostanete,ako treba da vas iznesu napolje neka vas iznesu,ali ne smete da se povlacite pred Majom i Marjanom.Pred tom plitkom pamecu ne smete da ustuknete,sa tim primitivizmom morate da se sukobite i nema odstupanja.Ovako, sta ste uradili? Nista.Briga Marjana za Vase zalopojke na forumima.

gazite jos malo na gas...!

pre 9 godina

Poverenik je rekao da ne zna da li je u pitanju "neznanje ili zla namera", i istakao da su do tada na sednici govorili svi predstavnici regulatornih tela, kao i da je i sam uzimao reč

Kakvo pitanje, naravno da je zla namera, jer radikalcine, koliko god se obukle u Armani odela, ne mogu da sakriju cetnicku sajkacu, viri im ipod gospodskog sesira!

ЛанеБг

pre 9 godina

@bob: Нису криви њихови гласачи, већ такви попут тебе, "грађани" освешћени и модерни, који су на изборни дан блејали на сплавовима, јер је било лепо време, па се после саблажњавају што су напредњаци, чији су бирачи предано испуњавали грађанску дужност, освојили апсолутну власт. Људи су поштено победили на изборима и чекајте сад следеће па се покажите, смените их!

oip

pre 9 godina

Šabić je dosta uradio od kada je na funkciji,Janković nešto manje.Ali gospođa Petrušić je zalutala na tu funkciju.Jednostavno nema ni znanje ni kvalitet i više se bavi dnevno-političkim pitanjima nego svojim poslom.Treba dovesti nekog drugog.

Milos

pre 9 godina

Polako, polako, tek cete vi da vidite sta znaci imati maltene samo radikale i Slobine....pokajte se, svi koji ste izasli a glasali ste za ove, a jos vise se pokajte vi koji niste izasli i dozvolili da manjina vodi drzavu!

Odkaz

pre 9 godina

Uskoro ce svi rukovodioci regulatornih tela biti smenjeni I pokrenuta istaga I njihovom radu...
Najsumljiviji su ratel I rnids.rs koji registruje domene...

aca

pre 9 godina

ako ikoga postujem u ovoj zemlji to su Sabic i Jankovic! i njima nazadnjaci jedni da ne date da govore u NARODNOJ SKUPSTINI? i njih u NARODNOJ SKUPSTINI vredjate nazadnjaci jedni! ko vam je dozvolio da se tako bahato ponasate u Srbiji? nazadnjaci, VI STE SRAMOTA SRBIJE!

....loshmi....

pre 9 godina

Samo napred(no)!!! Gazi marvu i ponizavaj,nista bolje nije ni zasluzio ovaj nepismen i ogranicen narod!!! Sramota kog su doveli na vlast!!! Jadno!!!

iseljenik, a ne gastos

pre 9 godina

Ja sam otisla u decembru 2003, a vi..kako 'ocete. E da, i iskljucite svetlo, nezavisno od toga da li je neko ostao ili ne. Blamirate i vas i nas.

T&T

pre 9 godina

Eh, tako to biva kada talog ispliva na povrsinu! Ali sami smo krivi - niko nas nije terao da muckamo... ...ponovo!!!

Srbiji ocigledno nije sudjeno da opstane...

Bane

pre 9 godina

Pa sta radi na mestu precedavajuceg ako ne poznaje poslovnik? Jel to zabaviste ili ozbiljna institucija ove zemlje.Jel ima neku odgovornost dok obavlja tu funkciju i kako odgovara ako se neodgovorno ponasa?I dokle da slusamo takva banalna objasnjenja koja vredjaju zdravu pamet?

NultiPacijent

pre 9 godina

SNS blamaža br.437.

Vučić: Radim dan-noć da se spremimo za obaranje ovog rekorda na zasedanju nakon leta. Kupaćemo se u skupštini ako treba da to postignemo.

Petar

pre 9 godina

Sta ima vi da pricate , ima ko da prica !Imate posao za razliku od vecine ljudi u ovoj jadnoj drzavi .Sedi jedan !


Retko glup covek sa ovim komentarom, ali retko glup!

AlekS

pre 9 godina

Jeli premijer bese onomad trazio JEDAN dokaz od OEBS-a o pritiscima. Sta je ovo nego pritisak na nezavisan organ drzave ? Narodnjaci su izgleda mi potpuno prolupali, pocev od Premijera, do PreCednika preko predsednika Skupstine pa dole do kraja. Potpuno su izgubili glave i ovo se nece dobro zavrsiti ako se sa ovim nasiljem pod hitno ne prekine.

albert

pre 9 godina

hoće li prestati pretpostavke da se oni (predstavnici naprednjaka u skupštini)ovako bahato ponašaju prema poslovniku i poslanicima, a danas posebno prema tri predstavnika nezavisnih regulatornih tela, na svoju ruku, uz protivljenje i "stalni očaj" vrhovnog komadanta što ima tako netolerantne poslanike.
to je stranka u kojoj se zna ko kosi a ko ... šutira poslovnik i zakone.

ipak, hvala im što svakodnevno, neumorno, rade na okupljanju i jačanju opozicije.

trejder

pre 9 godina

ljudi moji pa da li je ovo moguce? Vladimir Marinkovic, zvani Rajkard (tako su ga zvali jer veze sa fudbalom nije imao), pao prvu godinu u Petoj Beogradskoj sa 12 keceva, otisao da zavrsi vanredno Drugu ekonomsku, zatim uz pomoc caletovih veza dobija diploma gigatrenda, neopisivi primitivac I retko karakterno . slaba osoba, taj da nam vodi skupstinu?!?!?!?!? Svasta sam u zivotu video ali Vladimir Marinkovic u skupstini, pa on ne moze da bude u skupstini stanara a kamoli nesto drugo

bubalo

pre 9 godina

A Pescanik u 23:38 i dalje blokiran. Dobro, tako ste glasali ili ubacivali bele listice ili jednostavno bili na Adi. Zato gledajmo Skupstinu, to je nezaboravan prizor ponizavanja naroda, reality show, onako uzivo. Steta sto je AV bio u Becu pa to nije video. Siguran sam da bi mu se svidelo. Posle tolikog pregnuca, na koje nas uostalom i sam stalno podseca, dobro bi mu doslo da malo seiri. Mada, imajuci u vidu njegov blistavi um, nemam sumnje da ce, nakon zapazanja nekih ambasadora zapadnih zemalja, on vec naci neko objasnjenje. Ako nista drugo, tu je bivsa vlast i domaci izdajnici i placenici. Napred AV, uz tebe je polovina od jedne polovine naroda.

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Da govoriš? Svašta. Nema puno vremena za priču. Ovo je demokratija. Ima ko će da govori. Da si doktorirao možda bi i govorio, ovako...

Kata

pre 9 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem šta nam se ovo dešava. Većina upisanih birača nije glasala za ove na vlasti, koji su bili na vlasti i 90-tih.
Ne da se osećam razočarano, nego beznadežno!

SlavkoD

pre 9 godina

Đorđe Balašević

O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast.
Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.

Ma, šta su znali generali i brkati majori?
Jedino da viču: "Pali!", ali - nisu najgori.
Krivi smo mi! Ni svi ti silni infantilni što su puške sanjali.
Ne, ne derane. Krivi smo mi što smo se sklanjali.

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas.
Ne pitaj mnogo, dospećeš i ti na rđav glas.
Putuj planeto, super smo se družili.
Nama je lepo, taman kako smo zaslužili.

Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
što su rušili pa sada nama nude lopate. Krivi smo mi.
Nisu krivi sedativi što ih nisu

Sorry matori, krivi smo mi koji smo ćutali.

Putuj Evropo i poš'lji nam malo peciva.
Nama je dobro - sreća jedna neizreciva.
Putuj planeto, ovde se vrag priziva.
Nama je lepo. Slika jedna neopisiva.

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas.
Ne pitaj mnogo, dospećeš i ti na rđav glas.
Putuj planeto, super smo se družili.
Nama je lepo, taman kako smo zaslužili.

Danica

pre 9 godina

Predstavnici nezavisnih regulatornih tela napustili Skupštinu nakon što je povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću zabranjeno da govori.
Kako je ovo ružno! Kakva je ovo bruka! Ovakav skandal u Skupštini nije nikako trebalo da se dogodi!!!

ko je taj Babic?

pre 9 godina

Marijan Risticevic??? Jel to bese onaj strucnjak za gradjanska prava i slobode ? Sunce ti kalajisano, gde je otisla Srbija ... Gotovo !

raja babeja

pre 9 godina

Ovakvo sramotno ponašanje ne bi smelo da prođe samo sa izvinjenjem niti čak ni ostavkom tog g-dina, nego sa opozivom sa mesta na kome je. Ali, zar mislite da će ga neko opozvati, ili da će on podneti ostavku. Ne, sačuvaj bože, on, kao i svi od te bratije skrpljene odasvud, misli da je bogom dan za tu gde jeste. Uostalom, sami smo tome doprineli, a najviše Tadić & company koji su ih vaskrsli i pomogli im da se vrate na scenu kako bi mogli dopisati još koju stranicu beščašća.

goljimir

pre 9 godina

Za sve ovo je kriva današnja opozicija, jer su to dokazani zlotvori i lop*že. Zbog toga mi, koji smo većina, nemamo za koga da glasamo na izborima. Stoga,
zelim sve najgore u zivotu svim političarima u Srbiji, a tebi narode zelim ustanak.

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Amateri, o kakvom previdu vi pricate. U pitanju je namera. Ne moze on da prica sta njemu padne na pamet. Slobodna misao u Srbiji postoji samo ako se hvale postupci vodje.

Gradjanin

pre 9 godina

Vidim da neki kritikuju "bele listice". Pa upravo ogroman broj belih listica je jasna poruka da je narodu dosta lopovluka u ovoj nesrecnoj zemlji. Ja sam izasao i precrtao listic zato sto NE ZELIM da biram izmedju dva zla. Pitanje je da li je uopste i izaslo vise od 50% na izbore?!

olivera tomic

pre 9 godina

Jednom radikal, uvek radikal! Seca li se jos neko kada su slikali porodicu iz Zemuna i njihovo dete i izbacivali ih iz stana. Uzas! Na tri kljucne funkcije u drzavi su radikali. A najstrasnije je sto su ih doveli na vlast "demokrate" Borisa Tadica!

Aleksandar

pre 9 godina

@DedaL - "istina je da je ovo cetnicka drzava..."
- Ja bih pre rekao da je istina da je ovo komunisticka drzava. Mi komunizam zapravo nikad nismo ni skinuli. Komunisti su samo po potrebi menjali odela, boje i ideologije. Pa i sve "cetnicke" stranke - mada je krajnje apsurdno govoriti o "partizanima" i "cetnicima" u 2014. godini - nastale su upravo za vreme Milosevica jer ih je njegova DB forsirala. A Milosevic je bio Titov ideoloski naslednik, pa ti vidi.

slobinator

pre 9 godina

(Nikola Nis, 4. jun 2014 21:21)
sad su ti apstinenti krivi.a za koga da glasaju majke ti?ja sam od 1992 redovno izlazio na izbore i glasao za opoziciju.prvo za depos,pa za koaliciju zajedno ,pa za dos.kasnije sam zbog pokojnog zorana svoj glas davao demokratama.i onda je došla kobna 2008 godina.tadić je vratio sps u vladu.izmirio se i izljubio sa dačićem i ja sam rekao sebi:to je to ,mene birališta neće videti dugi niz godina.ako se pojavi neka nova snaga na političkoj sceni srbije možda će tih belih listića biti znatno manje.ovako potpuno mi je svejedno ko će biti na vlasti jer se jedni te isti stalno vrte u krug, a običnom narodu sve gore i gore

G7

pre 9 godina

Maja i Marinković su diletanti, ne znaju da rade i narušavaju ugled skupštine svojim otvorenim pristrasnim stranačkim iživljavanjem nad diskutantima iz opozicije. Stvaraju atmosferu straha i beznađa stalno napominjući da je narod glasao za njih i da ostali treba da ćute. Po meni ovako ne bi mogli da vode trafiku, a ne tako važnu i uglednu demokratsku instituciju. Skupština mi pre liči na ring u kome su protivniku iz opozicije vezali ruke, pa ga onda lupaju sa svih strana da bi na taj način demagoški uveseljavali gledaoce.

Petar

pre 9 godina

O kakvom izvinjenju pricate, da li ste normalni?
Za ovo sledi ili ostavka Maje Gojkovic ili da je najure iz Skupstine.
Sram vas bilo, ponosni ste na svoju bahatost i neobrazovanost.

wperish

pre 9 godina

Pustite drugove ministre da rade i ponesto zarade. Kritike i optuzbe malo kasnije, kada se malo omaste da imaju cime da se brane. Nemojte da ste na kraj srca :-)

Stefan

pre 9 godina

U svakoj iole normalnoj državi potpredsednik bi trebalo da podnese ostavku istog popodneva i da kleči na zrnu kukuruza dok mu poverenik i(li) zaštitnik/ca ne kaže da može da ustane. Možda i da da ostavku na mesto poslanika.
Premijer priča kako nema cenzure u medijima. Zar to ne bi trebalo da rade ljudi koji su u medijima? To je kao da vuk kaže da je ovcama dobro kad ih on čuva i da im neće biti ništa.
Mene na komentarima na B92 uvek oduševi što loši komentari o vlasti dobijaju gotovo uvek isti broj "ne preporučujem", sa +/- 10%.
Državo, ne bih te više zadržavao...

Aleksandar

pre 9 godina

SNS svakim danom sve vise pokazuje svoje radikalsko lice. Nisam siguran da li je ista u ovoj zemlji nezavisno ili te institucije postoje samo forme radi, a i da nema cenzure u nasem drustvu, ma koliko nas Veliki Vodja uveravao u suprotno. Napadi na sajtove, hapsenja zbog statusa na drustvenim mrezama (koji jesu bili krajnje neprimereni i idiotski, ali zaboga, toliko kriminalaca - ubica, narko dilera, prevaranata, huligana seta slobodno ili im se drasticno umanjuju kazne), a povereniku se ne dozvoljava da govori, botovi masovno lupaju minuse na svaki iole realan komentar koji ne uzdize u nebesa Velikog Vodju... Na sta vam sve ovo lici? Ako vam ovo lici na slobodno i demokratsko drustvo, super. Meni lici na neki pocetak diktature, nadajmo se da nece ici dalje od toga, ali tesko je reci, s obzirom na njihovu mracnu proslost tokom devedesetih. Sve u svemu, ne valja.

nn

pre 9 godina

stvarno se čudim ljudima koji kažu-misle da je ovo početak,uvod u neku diktaturu,mrak ili sl. ...ovi i ovakvi,pokupljeni od zlog oca i gore majke, okupljeni samo u jednom cilju, a to je skidanje srbije do gole kože, već više od dve godine su na vlasti i davno su pokazali svoje pravo, prljavo lice zla, besčašća i okrutnosti, ne prezajući od svakojakih nepodopština, gde im je osnivno načelo laž, laž i samo laž,koju ponavljaju beskonačno, dok je ne uteraju u glave svom stadu i dok je ono ne prihvati kao aksiom... ko to nije sagledao davno,ova ekipa smrti je stara,malo samo opravljena, taj je ili mnogo glup, ili je dementan ili je klinac zaveden medenim rečima raznoraznih naočarki, zmija otrovnica, koje su ih hipnotisale da bi ih otrovale...

Katczinsky(beli)

pre 9 godina

@ Puno srdacnih pozdrava belim listicima, apstinentima, spavacima i vec kako sebe nazivaju. Vi znate najbolje da je sve isto. Ili nije?
(Nikola Nis, 04. jun 2014 21:21)

Ako mislite da žalim što nisam dao glas DS-u, varate se. Sns je samo nastavio politiku Ds-a. Napadati bele listiće da su krivi za ovu situaciju je kao napadati žrtvu zato što ju je udarao nasilnik. Da je DS radio svoj posao beli listići ne bi glasali kao što jesu.

Podguzna muvoslina

pre 9 godina

Otpor podguznim muvama, ljudima bez srama, mozga, poltronima, marionetama, ljudima bez dostojanstva, otpor svenu sto nema veze sa zdravim mozgom, otpor ministrima gradjevinarstva (magistrima) sto ne znaju kako se zovu gradjevinske masine, otpor ministrima unutrasnih poslova i predsednicima koji su kupili diplome, otpor coveku koji u lakiranim cipelama spasava decu iz smetova i bujica, otpor ministrima koji kopaju kanale po Evropi i uporedjuju sebe sa "Napoleonom"... otpor ljudsoj gluposti... OTPOR GRADJANSKA SRBIJO, POBEDIMO MALOGRADJANSTVO I PRIMITIVIZAM JEDNOM ZAUVEK!!!!!

oLivera

pre 9 godina

Razvilo se crno vreme opadanja,
Nabujao šljam i razvrat i poroci,
Podig'o se truli zadah propadanja,
Umrli su svi heroji i proroci.
-
Progledale sve jazbine i kanali,
Na visoko podigli se sutereni,
Svi podmukli, svi prokleti i svi mali
Postali su danas naši suvereni.
-
Od pandura stvorili smo velikaše,
Dostojanstva podeliše idioti,
Lopovi nam izrađuju bogataše,
Mračne duše nazvaše se patrioti.
-
Svoju mudrost rastočismo na izbore,
Svoju hrabrost na podvale i obede,
Budućnosti zatrovasmo sve izvore,
A poraze proglasismo za pobede.
-
Mesto svetle istorije i grobova,
Vaskrsli smo sve pigmeje i repove;
Od nesrećne braće naše, od robova,
Zatvorismo svoje oči i džepove.
Mesto svetle istorije i grobova
Ostala nam još prašina na hartiji,
K'o jedina uspomena na džinove;
Sad svu slavu pronađosmo u partiji,
Pir poruge dohvatio sve sinove.
Ostala nam još prašina na hartiji.
Pod sramotom živi naše pokolenje,
Ne čuju se ni protesti ni jauci;
Pod sramotom živi naše javno mnenje,
Naraštaji, koji sišu k'o pauci.
Pod sramotom živi naše pokolenje.
Pomrčina pritisnula naše dane,
Ne vidi se jadna naša zemlja huda;
Al' kad požar poduhvati na sve strane,
Kuda ćemo od svetlosti i od suda!
Pomrčina pritisnula naše dane.

Vladislav Petković Dis (1910)

Gradjanin

pre 9 godina

Srbija tone sve nize. Ide u diktaturu. Svaka kritika vlasti je onemogucena. Cenzura na delu. Kritika OEBS-a. Obracanje Vucica OEBS-u. Plagijat N. Stefanovica. U skupstini glavnu rec vodi paor Marjan Risticevic.
Previd?? Ne bih rekao

čudna demokratija

pre 9 godina

Čudna demokratska događanja poslednjih dana. Peščanik, Janković, Šabić, savetnik predsednika Republike. Što će biti sledeći demokratski događaj?

istina&pravda

pre 9 godina

Klasican radikalski previd...
(elem, 4. jun 2014 21:32)

Preporučujem (+1112) Ne preporučujem (-213)

1112 naspram 213... Dzabe vam sve botovi...Vas je uvek oko 200... ovo je manje-vise tacan odnos... ipak za vas nije glasalo 75% biraca ;)

Istina se ne moze sakriti. Ona se uvek pojavi!

Vojvodinac

pre 9 godina

Kakva sprdačina, potpretsednik skupštine ne poznaje pravilnik i zakon!?
Napravio grub previd, i sada se kao izvini i nikom ništa... do sledeće blamaže...
Pa tako su ugled i autoritet gubile mnogo veće i značajnije institucije od Skupštine Republike Srbije.
Ukoliko neko posle ovoga ne bude smenjen, počeću da verujem da se to radi namerno. Šta je sledeće, da zaposlimo vozače autobusa koji ne umeju da voze, pilote koji ne umeju da pilotiraju, policajce koji pištolj ne umeju da upotrebe... pa da čekamo kikseve i da se izvinjavamo?
Srbiji treba stručan kadar koji zna šta i kako treba raditi, a ne ovi diletanti koji nikada ništa dobro za Srbiju nisu uradili.

dno

pre 9 godina

Vucic ce ispitati sta se desilo u Obrenovcu, Vucic ce ispitati da li je Stefanoviceva disertacija plagijat, Vucic ce da gradi Bg na vodi, Vucic ce da kritikuje OSCE, Vucic ce da pohapsi sve i svakog, Vucic ce da spasava ljude u Feketicu.

U ovoj drzavi institucije postoje, ali su zloupotrebljane od strane jednog coveka.

Dole Vucic!

intruder

pre 9 godina

Ovo dvoje ljudi izuzetno cenim i postujem, mnogo puta sam im se obracao i svaki put sam dobio pomoc. Postavljam pitanje, ko moze da bude toliko glup da ovim institucijama zabrani ga govore pred organom koji ih je osnovao, dalje ko moze da bude glup da to radi u vreme kada sve bruji o navodnoj cenzuri? Meni se tu nesto ne slaze...

fizicar

pre 9 godina

Samo napred. Vrednost govora, kao uostalom i pisane reči, precenjena je. Šta tu ima da se filozofira. Red, rad i disciplina. Ne tu meni neke buržoaske izmišljotine kojekakvih demokratija. Podrška gosp. Marjanu Rističićeviću kao intelektualnoj i kulturnoj eliti ove zemlje.
A da, moj lekić molim, doktore...

daroje romanovic

pre 9 godina

Ne znam da li će smeti da oduzmu reč kad im za govornicu uskoro izađe Vojislav Šešelj iz Haga. Vratiće Šešelja do kraja godine ako mali ne bude dobar. Korektivni faktor za vlast.

Dragutin

pre 9 godina

Ovo su gora vremena nego li za vreme Slobodana Milosevica,tada smo bar znali na cemu smo i koja nas muka mori a ovo danas je katastrofa,zemlju vode politicari sastavljeni s koca i konopca,cudna neka garnitura nit smrdi nit mirise,neznamo vise ni za koga rade ni za cije interese,ali sigurno ce svi saznati uskoro i uveriti se da za interese naroda sigurno ne.Promene neophodne od glave do pete,ne moze niko da me uveri da u ovoj zemlji nemamo bar po pet jakih eksperata i svih oblasti koje se ticu zivota i to sa original diplomom.Mislim da gore od ovoga ne moze da bude.

srbistanac

pre 9 godina

Preovladavaju komentari u kojima se prozivamo sto smo glasali ili nismo izasli na izbore.
Tera me neki djavo u meni da podsetim stanovnike Srbistana da se kod prethodnih izbora (ne ove demonstracije moci AV sada,nego 2012-te) zvanicni Brisel oglasio u 17h i cestitao pobedu radikalima. Biracka mesta su radila do 20h.???
Zakljucak se namece sam po sebi.
Onaj ko ih je postavio on ce ih i skloniti kada bude hteo. Mi smo samo neophodan dekor u svemu.
Mi koji pisemo jer nam djavo ne da mira da gledamo svoja posla ( izvinjavam se partijskim kadrovima - oni rade svoj posao) samo rizikujemo da budemo pozvani na malo duzi informativni razgovor.

jaja

pre 9 godina

Sledi obelezavanje nepozeljnih pa onda krecu kradikali u izvidnicu da zagledaju kuce nepozeljnih... pa se onda pojavljuju neki izmisljeni
"teroristi" protiv kojih se onda sprovode "akcije" pa pozivi na bojkot robe koju prodaju nepozeljni ... pa jos jedna kristalna noc - lupanje izloga nepozeljnih ... pa onda polako progoni...

u tom pravcu idemo ako neko ne preuzme kormilo.

Ja cu moje komsije braniti makar okrvavio ruke do ramena. Ono sto se u Bosni desilo, medju ljudima koji su do juce pili kafu zajedno svakog jutra MORA BITI LEKCIJA.

To je talog nase drzave, koji nikada nista nije stekao sopstvenim trudom i znojem, navikao je da preko veza i vezica DOBIJA a nije mu problem da OTIMA od drugih. I naravno da ce se situacija pogorsavati - zasto ?

Zato sto ZLO i DOBRO nisu u ravnotezi jer ZLO je kao KVASAC, ako su uslovi odlicni, temperatura taman kako treba, RASTE, BUJA.

Dobro sa druge strane mora konstantno da se napreze kako bi udaralo kontru inace ZLO PRELIJE CASU i potekne krv...


U Ukrajini se desava da ZLO buja a dobri ljudi u strahu cute.

Zar zaista mislite da obican Ukrajinac (ili obican Rus) zele rat ??

Cute, boje se za sebe, za svoju decu, za kucu koju su jedva nekako stekli...

A kraljevi cokolade, bakra, struje, gasa, nafte polivaju vatru benzinom...

ana

pre 9 godina

Velika je istina: sledeći ko želi da pobedi na izborima, dovoljno je da od Šabića slobodno dobije, i nakon toga javno objavi, sve zahteve o pružanju informacija od javnog značaja koje je vlast ignorisala. Da prevedem za manje obrazovane, sva preduzeća, vladina tela, državni organi, kad god nisu hteli da dostave neku informaciju, nešto su krili. A takvih primera ima NA HILJADE! NA HILJADE! Ko ovo objavi, i poimenice kaže ko krije i šta krije, tj.ko je odbio Šabiću da pruži informaciju KOJU JE PO ZAKONU DUŽAN da pruži, taj nešto krije! Hoćemo takvu vlast!?

carlap

pre 9 godina

Ako neko ima mozga i m... da vodi narod sada dobio bi 70 pošto podrške da oteramo ove i bivše iz 90 ih i nekako bar ostanemo gde smo umesto da tonemo

Lik

pre 9 godina

Jadni podg*zni SnS botovi, sve ih je manje jer vide da polako gube na svim frontovima pa sad vataju maglu dok je još vreme. A kad SnS konačno pukne e onda sledi brzopotezni otkaz svim onim kadrovima koje su nagurali u javne službe.
Samo ovoga puta ni žuti nemaju čemu da se nadaju, vreme je za trio Radulović, Šabić, Janković. Narod više neće birati one koji su pokazali šta znaju, dolaze novi ljudi a valjda Srbija ima još poštenih, vrednih i pametnih koji neće da budu podguzne muve ni jednih ni drugih.

igi

pre 9 godina

Ovo je uvod u diktaturu, jednomišljenje i opštu cenzuru.
Ne dati reč u parlamentu onima kojima je u opisu posla da kritikuju, jer na taj način brane javnost i drzavljane od zloupotreba drzave, je upravo to- blago rečeno, cenzura.
A vi razmislite da li ste za to glasali. Ja nisam.

cobi ns

pre 9 godina

Neko se nadao da su ovo neki drugi ljudi......nisam ni sanjao, da ovde ima toliko naivnih,lakomislenih i "zaboravnih" ljudi,da ne koristim neke nepristojne epitete??!!

Gradjanin

pre 9 godina

@A kad su potpisivali neustavni briselski sporazum, cela Srbija je ili cutala ili podrzavala, sada se to vraca kao bumerang.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilic, 4. jun 2014 20:36)

ne mesaj babe i zabe. Ne da treba briselski sporazum, vec treba priznanje da se skine vec jednom prostor za mahinacije i bogacenje cetvrtog najbogatijeg Srbina koji ima 35 godina i jedno 200 miliona eura zahvaljujuci tome jer je Kosovo "srce Srbije".
Oni koji treba znaju da je nezavisno. Nece ga priznati ne zbog vas, vec zbog svojih mogucnosti da lopovisu koristeci tu temu. E zato ce im biti lupane packe dok na kraju i to ne bude. Niko nas nece terati da ih priznamo radi bela bosiljka i "jer nas mrzi", vec zato sto oni jasnije vide taj lopovluk kojim se stite od priznanja pod plastom nekog izmisljenog patriotizma.

ivana

pre 9 godina

Kkao me nervira ovo cviljenje i defetizam. Niste imali za koga da glasate? Pa sto se ne organizujete? Ovog puta je cak i bio onaj Radulovic. Covek je bar obrazovan i ono sto prica ima smisla a i prv test je prosao jer se nije utalio sa lopovima a morao je. Dakle sta nas je sprecavalo da pokusamo? Damo novom poverenje i vidimo sta ce da bude? Sprecavala nas je lenjost i defetizam. I eto sad ce nam opet djavo biti kriv. Svugde u svetu napametniji formiraju elite, jer jelte pamet je prednost i lako je pametnom nadmudriti manje obdarene. Ali samo u Srbiji pametni se predaju i daju primat budalama. Pa se onda cude sto sve ode u tri lepe. Pa nisu ovi prosecni i povodljivi krivi sto je Srbija ovakva. Krivi ste vi iznadorosecni sto tracite svoje talente i nemate ni trunku niti morala niti hrabrosti niti drustvene odgovornosti. Sto smo posejali to cemo i da zanjemo

Petar

pre 9 godina

Ovako pocinje diktatura!
Kako ono bese:
Als die Nazis die Kommunisten holten,
habe ich geschwiegen;
ich war ja kein Kommunist.
..............

Simon

pre 9 godina

Skolski primer diletantizma. Ne znaju grdni naprednjaci ama bas nista. A sta nas od tog neznanja ceka u narednim mesecima i godinama...JaoJ nama. Jedino se nadam da ce Nebojsa Stefanovic odrzati u prostorijama SNS neki seminar o marketingu pa nauciti svoje clanove da bar cute.

Duka

pre 9 godina

Konačno sam shvatio zašto nikolić & vučić sa radikalskom svitom stvaraju ovakvu atmosferu u zemlji!
Da njihovom guruu u Hagu ne bude žao što nije kod kuće.
Jednom vadilal uvek vadikal!

vosa

pre 9 godina

... samo cu biti realan....SVI radikali i ex radikali osim vučica i tome diplome u duetu na tv uskacu protivniku u reč i prekidaju ga u pola rečenice i dan danas ... šešeljeva škola.

danas su svi kriticari

pre 9 godina

@...Ja sam izasao i precrtao listic zato sto NE ZELIM da biram izmedju dva zla. Pitanje je da li je uopste i izaslo vise od 50% na izbore?!
(Gradjanin, 05. jun 2014 08:17

Slazem se donekle sa vama. Jesu sve zla za biranje. Da ste u zivotu u situaciji da birate da vam odseku jednu ruku ili sve udove da li biste pustili da vam drugi izaberu kai sto ste ovde pustili?

ogorčeni Ivan

pre 9 godina

Pogledajte komentare SNS botova. E to je zapravo pravi stav vladajuce vecine u Skupstini, a ne izjava o navodnom previdu. Ovde je pamet odavno rekla laku noc, i odavde treba bežati.

rusty cohle

pre 9 godina

Pod hitno omoguciti Vucicu da upise i studira slikarstvo. Naterati ga i ako nece! Odvikavati coveka od moleraja,u suprotnom svi cemo morati da pustamo kockaste brkove,kao vodja.

Gradjanin

pre 9 godina

@Zbog vladavine ovih i u 90-tim na vlasti, ja se potpisah kao izbjeglica.
Šta slijedi?
(Izbjeglica, 4. jun 2014 22:02)

Eh da su nam sve izbeglice (ili bar vecina) tako svesne ko je kriv/ac za ratove onda bi i vecina Srbije znala ko su losi momci ovde kao i u svetu, ali ne, moj prijatelju napaceni, ovde je uvek sve bilo natraske. Onima koji probaju da nauce glupane nesto, spremaju metak oni sto znaju istinu, ali im ne odgovara da se menjaju stvari jer ne mogu da rade seme koje ih cine jos bogatijim ako postanemo normalni.

Pera

pre 9 godina

Smeniti neznalicu i nesposobnog!!!!Nije ostvario rezultat!!Problem je sto ce doci jos nesposobniji i sa jos manje znanja.Oni nisu ni svesni koliko ne znaju!!Kako smo birali(ne birali) tako smo i dobili!!Nama vlada vecina od polovine Srbije!!!

Edi Fuks

pre 9 godina

Jadna je Država kojoj u NARODNOJ SKUPŠTINI sede (i donose zakone!! barem da ne prave štetu! )takvi mizerni LIKOVI i neuki, priučeni muvatori, kao što je Marjan Rističević !! Na žalost i tugu ovog NARODA takvih u SKUPŠTINI ima podosta ( neobrazovanih, neškolovanih, priprostih, neukih, alavih, lažljivih, a volu i da kradu...)I zamislite ONI!! odlučuju o SUDBINI ove DRŽAVE, NAŠOJ I SUDBINI NAŠE DECE!!

Slobodan

pre 9 godina

Ima jedna stvar koju ova vlast neprekidno pominje, a to je- mi radimo,radimo,radimo,radimo non-stop,radimo 24h,ne spavamo uopšte,samo radimo(samo što ne kažu- da narod radi kao mi, gde bi nam bio kraj).Ali zaboravljaju jednu bitnu stvar, treba znati raditi.Ako ne znaš da radiš nešto, bolje ne radi, jer samo možeš da pokvariš.Primer, meni se pokvari bojler, a ne razumem se u struju(nisam eletričar).Bolje da ne radim ništa, nego da pokušam da popravim bojler, jer može da me drmne struja.Tako i ovi, samo rade,rade,rade i kvare,kvare,kvare, jer nisu stručni.Moraju se na svakom mestu postaviti stručni ljudi, koji znaju da rade svoj posao, kako bi njihov rad dao dobre rezultate.

ja

pre 9 godina

Kultura i kucno vaspitanje mi ne dozvoljavaju da iznesem bilo kakav ekstreman stav po ovom pitanju. Mene je mama ucila da se zlu mora nagaziti na rep a onda metlom po glavi dok ne prestane da cvili. Jos nisam 100% siguran da li je ovo cenzura, moracu sacekati da vidim sta Vucic kaze o tome :)

agresori vladaju

pre 9 godina

strašno je, nezamislivo, da minorne kreature poput m. rističevića kao pušteni kerberi jurišaju na sve naprednjacima nepodobne ličnosti.
dokle se to može tolerisati, ta agresija u svim oblicima, koja vređa dostojanstvo i ljudi, i institucija. premijer je dao primer, ostali slede...

beli listić

pre 9 godina

Slazem se donekle sa vama. Jesu sve zla za biranje. Da ste u zivotu u situaciji da birate da vam odseku jednu ruku ili sve udove da li biste pustili da vam drugi izaberu kai sto ste ovde pustili?
(danas su svi kriticari, 05. jun 2014 08:46)

Po ovom komentaru se da zaključiti da je normalno otići i dati glasanjem legitimitet nekom da ti odsece ruku, pod izgovorom kako ima neko gori... Jedini način da kazniš neku stranku je na izborima. A ako to ne uradiš na sledećim bi izborima birao da li da se (sad već bez jedne ruke) odlučiš da glasaš za to da ti odseku još jednu ili opet ti drugi da ti odseku sve ostale. To nije život, to nije izbor, i neću da učestvujem u tome. A oni koji su mi već odsekli jednu ruku nek razmišljaju o posledicama svojih postupaka, da može i njih da zakači odsecanje svih udova.

Перица

pre 9 godina

Исељеницима и „избеглицама" из Србије - ако не желите да помогнете, боље не остављајте коментаре. Ја сам се вратио да овде покушам да помогнем. А шта сте ви - ГОЛУБОВИ и даље?

(голубови - седе са стране и се*у)

Mrgud

pre 9 godina

E, pa Šabiću, notorna je laž da je Marjan Rističević vređao Petrušićevu i Jankovića. Čovek je lepo naveo nalaze državnih organa, pozvao se na izvor do detalja, a sad ispada da je vređao.

Uvek outsider

pre 9 godina

Ja sam otisla u decembru 2003, a vi..kako 'ocete. E da, i iskljucite svetlo, nezavisno od toga da li je neko ostao ili ne. Blamirate i vas i nas.
(iseljenik, a ne gastos, 4. jun 2014 23:25)

Samim tim što se javljaš, jasno je da niakd nisi ni odlazila. Ipak gastos i to teški.