Kladovo: Ubistvo posle svađe

Kladovo -- Jovica Lazarikić (21) iz Grabovice kod Kladova sa više uboda nožem u predelu grudi i vrata, ubio je oko 21 sat Borislava Spasića (49) iz sela Korbovo.

Izvor: Blic
Pošaljite komentar
 1. Ovakve stvari se mogu spreciti samo i jedino smrtnom kaznom... Dok god ovakvi olosi znaju da ce za ubistvo ili klanje da odleze dve ili tri godine i to posle 10 godina sudjenja ponavljace se ovakve stvari... Mislim da bi svi u Srbiji bezz obzira na politicku ili versku pripadnost glasali za uvodjenje smrtne kazne... Svima nama moze da se desi da nam neko zakolje oca, majku ili dete i da bude oslobodjen ako onaj lik Music koji je zadavio i zapalio devojku i verovatno ce biti oslobodjen... Samo smrtna kazna garantuje da takve ubice i krvnici nece opet biti na slobodi i da im se nece pruziti prilika da urade istu ili jos goru stvar...
  (Vladimir, 1. jun 2014 18:13)

  # Link komentara

 2. Klasicna domaca rakija parti,prvo zajedno cugaju pa se posle pokolju.Bolje da su popusili koji dzoint zajedno.Naravno u nasoj zemlji te hapse ako ti nadju gram marihuane ali zato ako u kuci nemas par litara rakije spremne za nalivanje sa gostima nisi nikakav domacin.
  Alkohol:nasilje u porodici i u drustvu uopste koje cesto rezultira smrcu,smrtni slucajevi u saobracaju,smrtni slucajevi ciroze jetre,unistavanje kucnog budzeta (popio covek dedovinu,cest slucaj).
  Marihuana:smrtnih slucejava nema,agresivnosti nema,legalizacijom bi se smanjio kriminal i povecao drzavni buzet,koriscenje u medicinske svrhe...
  (Iluminat, 1. jun 2014 03:27)

  # Link komentara

 3. Jezivo !
  (crveni, 1. jun 2014 02:45)

  # Link komentara

 4. Robija 40 god...
   (Zarko, 1. jun 2014 02:10)

  # Link komentara