Kijev: Rusija da prizna predsednika

Kijev -- Ukrajina optužila Rusiju da sprovodi globalnu propagandu kako bi ubedila svetske sile da ne priznaju predsedničke izbore u Ukrajini, javio je AFP.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Mjesecima se znalo da se u Ukrajini odrzavaju slobodni demokratski izbori. nitko nije tjrao biracko tijelo i narod da izadju naizbore,a oni koji su izasli na izbore birali su svog predsjednika po svom nahodjenju. Dali su izasli na izborre 20 % ili 30 % uopce ne igra neku ulogu .Oni koji nisu isli na izbore i oni kojima je izlazak bio onemogucen ili cak zabranjen je njihov problem. Izbori kakvi god bili su volja naroda koji tamo zivi i mora se postovati a to je DEMOKRATIJA ! Sam Putin je priznao provedene izbore ali nije nasao za shodno da cestita pobjedniku a to je licemjerje, non plus ultra.Putin je rezultat primio do znanja a Rusima u Ukrajini ostaje mogucnost da ostanu u Ukrajini ili da se presele u majcicu Rusiju.
  Proglasenje Narodne republike Donjeck je politicka farsa koju nikad nece
  priznati medjunarodna zajednica i UN ,a vlada u Kijevu dobila je legitimno pravo da pobunu Rusa u Ukrajini ugusi diplomatskim ,vojnim i policijskim
  sredstvima.
  (purgerman, 1. jun 2014 12:17)

  # Link komentara

 2. Nema veće lakrdije no izbora u Ukrajini. Nikad ne znaš kad će neko doći s ulice i reći 'od danas sam ja šef'. To je kod njih kao nacionalni sport.
  (A do kad si predsednik?, 31. maj 2014 17:13)

  # Link komentara

 3. Presednik koi je dobio 9% ukupno glasačkog tela a ukupna izlaznost je ispod 20%.Može li se takav predsednik smatrati legitimnim
  (nema glasaca, 31. maj 2014 13:39)

  # Link komentara