"Ćuruvija": Kraj istrage u sredu

Beograd -- Istraga o ubistvu novinara Slavka Ćuruvije, biće završena u sredu, 4. juna saslušanjem poslednjeg svedoka, saznaje Danas od izvora u pravosuđu.

Izvor: Danas
Pošaljite komentar
 1. Па зар нису завршили истрагу у јануару месецу. Објавили су сензационално у свим медијима
  (Dragan, 31. maj 2014 11:01)

  # Link komentara

 2. pa ima ljudi koji su sad u vlasti a bili su i onda - nikada istina nece biti obelodanjena jer se zna ko je narucio ubistvo al mora da se cuti. komunjare su to uvek radile nista cudno. askoro sam cuo i da je najveci kriminalac tog vremena radio ustvari za njih i ubijao za te iste komunajre a njegovi sad uzivaju u param koje je "krvavo" zaradio. mada me nista ne cudi ovde samo politicari i kriminalci uzivaju. pa evo svak idan se mzoe videti u novinaam kakko se dvostruki ubica hvali i jos njega nik one osudjuje jos ispade on zrtva.
  (hmm, 31. maj 2014 09:53)

  # Link komentara

 3. Surcinsko-zemunski klan i njihov ministar su na "ledu",a vlada se "drma" uveliko od poslednje "biblijske poplave". Dusan Mihajlovic vaze ,hoce li poceti pricati kao zasticeni svedok ili bajbok i njemu.Bice zanimljivo do kraja ,a kraj dolazi tek sa generalom Boskom Buhom,Zoranom Djindjicem, vojnicima u Topcideru,Ivom Pukanicem,Dadom Vujasinovic, sudijom Nebojsom Simeunovicem...

  Ubijali ste,morate priznati jednom.Najteze je prvi put,posle sve ide lakse.Ne mogu ubice premijera Djindjica ubijati posle atentata po Beogradu u ime "Drzave" ,ne ide to tako .
  (Ivajana, 30. maj 2014 23:30)

  # Link komentara

 4. Nešto mi se javlja da će rezultat istrage biti da je umro prirodnom smrću.
  (Siki, 30. maj 2014 22:25)

  # Link komentara

 5. Funkcioneri nekadasnjeg DB-a nisu samostalni referenti, trenirani su da sprovode naredjenja. Cija?
  (Nesa Star, 30. maj 2014 22:20)

  # Link komentara