Janukovič: Izbori doneli smrt

Moskva -- Predsednički izbori u Ukrajini doneli su Ukrajincima samo smrt i patnju umesto stabilnosti i mira, izjavio je svrgnuti predsednik Ukrajine Viktor Janukovič.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. cia upravlja ukrajinom. e, da je samo ukrajinom...
   (gru, 29. maj 2014 20:05)

  # Link komentara

 2. Samo je pitanje gde će biti međusobna granica bivše države. Možda i više isprepletenih delova kao u Bosni - naravno u zapadnom delu zemlje. Velika je to država. Ako je kod nas onoliko trajalo, ko zna koliko će to tamo trajati. Posebno što nije jasno ni gde su zapravo održani izbori - u kojoj republici ili pokrajini.
  (грађански ослободилачки рат ?, 29. maj 2014 19:57)

  # Link komentara

 3. Rat u Ukrajini pokazuje da je Janukovic bio na pravom putu prema savezu sa Euroazijskom unijom,bio bi miran zivot i razvoj, tamo i pripadaju.
  (Suvereni demokrata, 29. maj 2014 18:53)

  # Link komentara

 4. Janukovič je poslednji predsednik Ukrajine kakvu smo znali. Svi naredni su nekakvi oblasni gospodari, ono sto ce ostati od nekada jedinstvene zemlje. Koliko je puta Janukovič trebalo da pobedi na izborima da bi ga SAD i EU priznale? Vidim novog su priznali i pre objave rezultata.
   (Milan, 29. maj 2014 18:32)

  # Link komentara

 5. Потрошенко...
  (Мишко, 29. maj 2014 18:25)

  # Link komentara

 6. Čovek je potpuno u pravu. Porošenko je uoči izbora najavljivao smirivanje situacije, razgovor sa Rusijom i sa istokom Ukrajine, a vojnu akciju je spomenuo na dan izbora onda kada je bilo izvjesno da će pobediti već u prvom krugu.

  Dakle izigrao je javnost, domaću i međunarodnu. Zbog toga on nema legitimitet. Mnogi su glasali za njega zbog njegove mirotvoračke retorike uoči izbora.
  (Djole, 29. maj 2014 17:49)

  # Link komentara