OEBS: Demokratski izbori u Ukrajini

Kijev -- Međunarodni tim posmatrača pohvalio Ukrajinu zbog održavanja predsedničkih izbora, koji su "u velikoj meri bili u skladu sa demokratskim normama.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ma sve puca od zapadne demokratije!!! Pa još ni lisići nisu prebrojani a vi objaviste procente i pobednika!!!
  (drug Moša, 26. maj 2014 18:15)

  # Link komentara

 2. Ukrajina zemlja paradoksa !
  U svim normalnim drzavama radnici organizuju strajkove a gazde traze nacin da razbiju strajk dok u Ukrajini gazda u svojoj firmi bezuspesno organizuje strajk a radnici miniraju gazdine napore. U svim normalnim drzavama se izlaznost na izborima objavi sat vremena nakon zatvaranja biralista ali u Ukrajini je 36 sati kasnije to drzavna tajna iako vec znaju rezultate a neprocenjiva je njihova propaganda da je izaslo 60% biraca ( to je naslov masnim slovima ) a na kraju teksta sitnim slovima pise " ne racunajuci Donjecku,Lugansku , Krimsku i Sevastopoljsku oblast" pa ko stigne do sitnim slovima napisane recenice na dnu shvati da je ukupno izaslo 30% upisanih biraca.
  (Srdjina skola, 26. maj 2014 18:08)

  # Link komentara

 3. Tajkun dosaona vlast. Lepota!? Jedino je mogso da bude gori scenario da je dosao na vlast neki odbegli robijas. A Ja mislio da smo mi najgori.
  (Bagzi, 26. maj 2014 15:27)

  # Link komentara

 4. OEBS se prostituise sa zdravim razumom jer to odgovara njihovim gazdama. 40 ruskih tjproruskih televizijskih kanala u predizbornoj kampanji zabranjeno, pucanje na jugu i istoku zemlje, izbori zakazani namerno tako rano da proruski jugoistok ne moze da se organizuje i politicki mobilise za njih. I to je sve u redu za OEBS :) Ovi izbori su bili posteni kao francuska sobarica, to svi znaju ali guslaju svoje agende jer ulog je poveliki.
  (Deus, 26. maj 2014 15:26)

  # Link komentara

 5. Nismo ni sumnjali u vas.
  (e moja demokratijo, 26. maj 2014 14:39)

  # Link komentara