Jacenjuk najavljuje promene u vladi

Kijev -- Premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk upozorio je danas da će u bliskoj budućnosti biti nužne promene u vladi ukoliko ne ispuni zahteve naroda.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. (trta, 30. april 2014 23:33)
  Vladu izabire parlament. Izabrala ga je Rada za premijera tehničke vlade, a to je podržala i većinska Partija regiona.
  (dasa, 1. maj 2014 08:32)

  # Link komentara

 2. Je l' spreman i sebe da zameni?
   (Zaphod, 1. maj 2014 07:02)

  # Link komentara

 3. Ko je ovaj covek? Ne secam se odakle njemu bilo kakva vrsta legitimiteta da odlucuje i govori u tome 'sta narod zeli'
  (jwjw, 1. maj 2014 03:18)

  # Link komentara

 4. Skoro nije vidjen veci i nesposobniji poltroncina od ovoga. Ameri su trebali prvo da ga posalju na ubrzani kurs kod Djukanovica.
  (Cika Velja, 1. maj 2014 01:54)

  # Link komentara

 5. uh uh, vidi sto se ovaj razgoropadio. Ne misli valjda da ce neko poceti ozbiljno da shvata njegove izjave?
  (kakadoo, 1. maj 2014 01:19)

  # Link komentara

 6. Nedemokratski rezim je u totalnom rasulu jer ministar odbrane hunte iz pro nacisticke partije Svoboda organizuje ultra radikalne pristalice da biju drug radikalnu paravojsku, tzv. samoodbranu Majdana, koja ima jednako radikalne stavove ali je verna tzv premijeru nedemokratski izabrane vlade u Kijevu i organizuje vojne vezbe za koje niko ziv nema pojma. Bice promena u rezimu ali ce se sada neo nacisti medjusobno tamaniti uz optuzbe ko je vise nesposoban i ko je vise nemocan pa su grajani Krima bacali Ruze na Ruse i napravili zurku na trgu a rezim je sanjao rat i jednako tako su gradjani jugoistoka oslobodili svoje gradove i regione bez ispaljenog metka a nedemokratski rezim je sanjao rat, prolivanje krvi i slanje tenkova na narod.

  Ukrajina je pre par meseci bila prosecna drzava sa prosecnim problemima i onda je hunta napravila drzavni udar i neustavnim putem , uz 100+mrtvih preuzeli vlast pa danas Ukrajina ne postoji, Krim je prezaljen, rezim u Kijevu preko TV-a prati sta ima novo na istoku ali naravno svi su drugi krivi osim njih iako bi danas 99% naroda potpisalo da se vrate na one smesne probleme pre nedemokratskog puca i unistavanja drzave na majdanu.
  Da ima neko pametan u armiji da napravi drzavni udar, poredja uza zid sve vodje majdana,Janukovica,vodje istoka i po kratkom postupku strelja i napravi normalne izbore, proglasi vojnu neutralnost i regionima dodeli veca prava i ostavi na miru jezik pa da ti ljudi ne budu vise sahovske figure belosvetskih krvnika.
  (Srdjina skola, 1. maj 2014 01:19)

  # Link komentara

 7. Alo ko je tebe izabrao?
  (trta, 30. april 2014 23:33)

  # Link komentara

 8. grupa gradjana koja sebe naziva "vladom" je zrela za pod kljuc
  (svaya, 30. april 2014 23:26)

  # Link komentara