Vučić: Ne sanjajte nemire i nerede

Vladičin Han/Vranje -- Lider SNS Aleksandar Vučić poručio da dok je na čelu SNS i ima poverenje građana, u Srbiji se neće desiti ni ukrajinski ni bosanski scenario.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Dragi Aco ne sanjam nemire i nerede,zašto bih i sanjao kada je to java.Što bi mi sanjali ukrajinski ili bosanksi secnario kada imamo svoj sopstveni brend i to u javi i zove se Srbija.Gradjani nemirno spavaju,u svim sferma društva i onoga što bi trebalo jedna država da omogući svojim gradjanima je totalni nered.Srbija nema potrebe da to sanja.Ona to ima.Moram da se sa Acom složim kada je pomenuo citata patrijarha Pavla.E taj citat to je san.Nije mi jasno da li je lapsus ili pretnja gradjanima da će imati i videti pravdu.Pravdu bi trebalo da vide i da je imaju oni za koje sami tvdite da imate dokaze da su se ogrešili o zakon na bilo koji način.Kriminalcima to treba da omogućite i da oni to vide.Baš mi sada pade na pamet jedna nemila saobraćajna nezgoda na Konjarniku kada je mladić(mediji su preneli da se radi o sinu vlasnika TV PINK) usmrtio devojku.Da li je moguće a izgleda samo u Srbiji da jeset da prodje toliko vremena i da osim onog čuvenog odredjivanja pritvora od 48 sati ništa.Jedan saobraćajni incident sa tragičnim posledicama koji su na žalost sasatvni deo naših života koji se svakodnevno dešava nema osude.Ko to treba da vidi i oseti tu snažnu ruku pravde,sudstva u Srbiji.Recimo da li sin B.Karića posle svega što je uradio zaslužije samo narukvicu?Govorite o zapošljavanju?Kojem ako ste doneli zakon da nema dve godine zapošljavanja.Znači da s espremate da prekršite sopstveni zakon.I na kraju zašto nam je svima svakog meseca plata u RSD manja?Pa ko voli "SM" zna se za SNS
  (Ice Age, 4. mart 2014 18:48)

  # Link komentara

 2. Život je u ovoj državi izuzetno težak godinama u nazad zahvaljujući ljudima koji nisu savesno i pošteno radili svoj posao. Sada kada hvala Bogu konačno naziremo svetlo na kraju mračnog tunela, zahvaljujući Vučiću koji je učinio sve kako bi ova država krenula drugim tokom, mnogim njegovim političkim protivnicima se to ne sviđa i čine sve kako bi ga sprečili u tome. Međutim, on uprkos tome ne odustaje zahvaljujuči sve većoj podršci građana i nadajmo se da neće odustati jer smo suviše umorni od lažnih obećanja prethodnih vlasti.
  (Minja Stević, 3. mart 2014 21:01)

  # Link komentara

 3. Naravno da nece, nismo bas tako nisko pali.
  (puki, 3. mart 2014 12:05)

  # Link komentara

 4. A nek sanjaju sta hoce, sta to tebe briga! Ako na sta iamo prava to su prava na snivanje. Problem ce biti kad se oni probude, onda ce bojim se biti najogorceniji.
  (Lapis Lazuli, 3. mart 2014 10:56)

  # Link komentara

 5. narod podrzava sns u velikoj vecini tako da je nerealno ocekivati scenario iz ukraine i bosne
  (ivanica-bg, 2. mart 2014 23:40)

  # Link komentara

 6. Neradnici, lopovi i prevaranti prizeljkuju nemire kako bi u bespravnoj drzavi mogli da nastave sa svojim lopovlucima i prevarama. Zato na ovim izborima treba dati glas vladavini prava i borbi protiv korupcije.
  (miki, 2. mart 2014 23:29)

  # Link komentara

 7. Posten zivot ne odgovara lopovima i prevarantima. Zato i hoce nemire da se vrati bezvlasce da bi mogli da zadovolje svoje sitne interese.
  (miki, 2. mart 2014 23:28)

  # Link komentara

 8. Za ove dve godine ste,nas trovali,krali,niste sagradili ni uradili ništa.
  Baš bi bilo čudno da narod izađe na ulicu.
  (Silvester, 1. mart 2014 23:20)
  Ti li si Stefanoviću? Ne lupajte nam šerpe i lonce, ponovo..!
  (spasoje, 2. mart 2014 19:00)

  # Link komentara

 9. Za ove dve godine ste,nas trovali,krali,niste sagradili ni uradili ništa.
  Baš bi bilo čudno da narod izađe na ulicu.
  (Silvester, 1. mart 2014 23:20)
  Ti li si Stefanoviću? Ne lupajte nam šerpe i lonce, ponovo..!
  (spasoje, 2. mart 2014 19:00)

  # Link komentara

 10. Deceniju smo ćutali i dozvoljavali da nam zavlače ruke u džepove. Da bi nam ih na kraju pocepali! Sad uzimamo stvari pod kontrolu! Stečeno poverenje nećemo dozvoliti da izneverite!
  (olovka piše srcem..., 2. mart 2014 18:58)

  # Link komentara

 11. Ko god poziva na nemire i nerede taj ne misli nista dobro ovoj zemlji.
  (Mirna, 2. mart 2014 18:31)

  # Link komentara

 12. Neophodno je da se Srbija pokrene, da se sprovedu ekonomske reforme, dovedu investitori i otvore nova radna mesta, jedina stranka koja ima snagu i volju da krene u resavanje ovih problema je SNS i zato im treba dati sansu da uvedu zemlju u uspesan i stabilan period.
  (BojanN, 2. mart 2014 18:26)

  # Link komentara

 13. Ovakvih nemira nece biti u Srbiji, gradjani imaju poverenje u SNS i njihovu reformsku politiku, a kada se formira nova Vlada posle izbora krenuce se sa resavanjem ekonomskih problema i otvaranjem preko potrebnih radnih mesta.
  (golman, 2. mart 2014 18:25)

  # Link komentara

 14. Vucic se bori kao lav za uredjenu pravnu drzavu, dok nemire prizeljkuju buduci gubitnici na parlamentarnim izborima kojima ne ide u prilog precesuiranje nepravilnih privatizacija.
  (PAPA, 2. mart 2014 16:45)

  # Link komentara

 15. Laž, laž i samo laž, u cilju zamajavanja mase.
   (sns čobanin, 2. mart 2014 16:36)

  # Link komentara

 16. Eno ih vasi bivsi koalicioni partneri dele satore narodu da se i ovako sirot narod za njihove interese smrzava napolju. Oduvek sam znala da oni nisu ni za kakve refome. Oni su u svim glupostima protekih godina i sami ucestvovali upropascavajuci firme. Sve ih je sada strah da neki dokazi do dovedu do njih.
  (Sanja i Dacic isti san, 2. mart 2014 16:31)

  # Link komentara

 17. Kriminal i korupcija su uništili srpsku privredu. Svi koji su uprljali ruke u kriminalu i korupciji treba da odgovaraju.Podrška Vučiću.
  (ribetine, 2. mart 2014 16:14)

  # Link komentara

 18. SNS ne zatvara oci pred problemima koje imaju gradjani Srbije vec preduzima konkretne mere da te probleme i resi , kao sto su korupcij a, kriminal i nezaposlenost.
  (Uros, 2. mart 2014 12:23)

  # Link komentara

 19. Pravda je dostizna samo onda kada u vlasti imamo postene i odgovorne ljude kao sto je Vucic, i samo tada ce se Srbija u potpunosti obracunati sa kriminalom i korupcijom
  (Todor, 2. mart 2014 12:23)

  # Link komentara

 20. Neophodno je da se Srbija pokrene, da se sprovedu ekonomske reforme, dovedu investitori i otvore nova radna mesta, jedina stranka koja ima snagu i volju da krene u resavanje ovih problema je SNS i zato im treba dati sansu da uvedu zemlju u uspesan i stabilan period.
  (Sinisa, 2. mart 2014 11:17)

  # Link komentara

 21. Ovakvih nemira nece biti u Srbiji, gradjani imaju poverenje u SNS i njihovu reformsku politiku, a kada se formira nova Vlada posle izbora krenuce se sa resavanjem ekonomskih problema i otvaranjem preko potrebnih radnih mesta.
  (jovana, 2. mart 2014 11:13)

  # Link komentara

 22. (Dejan, 1. mart 2014 22:17)
  Zar ste uvideli da ćete propasti toliku da vam je jedini spas da izbori propadnu, razočarenje će biti još veće kad narod izadje masovno
  (Helix, 2. mart 2014 11:12)

  # Link komentara

 23. Sedite u toplim domovima provodeći vreme na internetu i pljujući A. Vučića koji hrabro i iskreno govori istinu. Možda biste voleli da vas neko laže kao prethodna vlast, tada biste bili mirniji. Nije Vučić doveo Srbiju u ovo stanje, čovek pokušava da popravi zatečeno, na najbolji mogući način.
  (TVITI, 2. mart 2014 11:07)

  # Link komentara

 24. Ne razmisljamo o neredima i nemirima, toga smo se nagledali. Zelimo mir i stabilnost , da mozemo da radimo i izdrzavamo sebe i svoje porodice, da nasa deca imaju lepsu buducnost!
  (ancy, 2. mart 2014 11:05)

  # Link komentara

 25. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 1. mart 2014 23:42)
  # Link komentara
  Samo pokazujes da si jos jedan u nizu zagovaraca nemira. Jednom ste tako dosli na vlast. Tvoji su vodili "diplomatsku" borbu ali ne za interese naroda vec svoje licne. Dokazi o lopovlucima bivse vlsti su na KiM pocev od K.Mitrovice. Strategija je bila sledeca prosledili novac od koga je moglo da se napravi kompleks velicine studenstskog grada a napravili 5-6 zgrada zakidajici na materjalu, kvadraturi uz najnizi kvlitet rada. Stranacke kadrove iz Srbije fiktivno prijavljivali na vise radnih mesta po drzavnim institucijama i uredno primali platu. Kazes niste mogli ispraviti za deceniju posledice jednomumlja pod apsoltunom vlascu DSa nije ni cudo kada to nije bio primarni cilj vec sticanje imovinske koristi
  (egmont36, 2. mart 2014 10:58)

  # Link komentara

 26. Živimo bar deset puta gore nego pre dve godine pa ti vidi da li će narod na ulice
  (Rudar, 2. mart 2014 10:58)

  # Link komentara

 27. Tako je predsednice! Dokazimo svima kako se mirnim putem ide do svake pobede. Nismo svi demokrate...
  (Milos, 2. mart 2014 10:42)

  # Link komentara

 28. Nemire prizivaju oni koji su itekako svesni da im sledi debakl na parlamentarnim izborima i koji zele na sve nacine da opstruisu uspostavljanje pravne drzave i sistema koji ce biti u mogucnosti da ispita sve nepravilnosti i mahinacije vezane za proces privatizacije i javne tendere
  (Srbin 100%, 2. mart 2014 10:34)

  # Link komentara

 29. Ove priče o bosanskom i ukrajinskom scenariju su potekle od DS, koji se sa svakakvim sredstvima služe samo da odvuku glasove od SNS ali to narod neće dozvoliti jer vidi ko zaslužuje da ih vodi u bolji život!
  (inzenjer_master, 2. mart 2014 10:13)

  # Link komentara

 30. Ko normalan to priželjkuje. meni ih je bilo dosta u ovom životu. Potrudimo se da ih i naša deca zaborave, nikada se ne ponovilo. Mir, prosperitet, zdravlje i sreće nam je potrebno. Srećnija budućnost za našu decu.
  (izzi, 2. mart 2014 10:12)

  # Link komentara

 31. Reforme + posla , za novu vlast dosta!
  (MikiMile, 2. mart 2014 10:11)

  # Link komentara

 32. Bez nemira i nerada, mirno do sigurne i stabilne Srbije!
  (zaza, 2. mart 2014 10:07)

  # Link komentara

 33. Ne sanjamo nemire, oni koji ih priželjkuju znači da nisu sposobni da vode državu. Sanjamo o malo više posla, malo više nade za našu decu. Mir i stabilnst su ono što imamo, sad samo još malo i para da zaradimo.
  (Čedomir, 2. mart 2014 09:46)

  # Link komentara

 34. Aco pa vi sami izazivate nemire jedno pricate drugo radite a trece mislite! I nema sta pametno da izjavite nego ako vi nepobedite na izborima imacemo tajkunsku vladu nije tacno narodu je dosta prica i prodaje magle narod nece reci nego dela!Sami ste krivi!
   (Deki, 2. mart 2014 09:39)

  # Link komentara

 35. Ako se sprovedu reforme kako treba i donesu zakoni koji će osigurati sigurno investiranje u Srbiji, zašto ne bi bilo i zapošljavanja? Čemu toliki pesimizam kod ljudi? Neke smo čekali 12 godina da nešto učine. Dajmo šansu i SNS-u da ispuni ovo što obećava.
  (Bojan, 2. mart 2014 09:36)

  # Link komentara

 36. secate li se vucica i tome radikala...kako su godinama cupkali i cekali vlast .....docekase...zadnje vreme doslo.... nek je bog u pomoc.
   (cenzura, 2. mart 2014 09:08)

  # Link komentara

 37. @buducnost
  Korupciji i kriminalu se mora stati na put, ako mislimo da nam ekonomija stane na noge.
  (Ksenija, 2. mart 2014 09:05)

  # Link komentara

 38. Sto, oces da se obracunas sa demonstrantima kao sto si radio 90ih poznato je svakom pametnom
  (Sandinista, 2. mart 2014 08:55)

  # Link komentara

 39. Ako je zapošljavanje prioritet, to znači da će se na tome najviše bazirati Vučićev budući rad. A on kad nešto zapne, to istera do kraja. Možemo se nadati nekoj boljoj budućnosti uskoro.
  (Nikola, 2. mart 2014 08:47)

  # Link komentara

 40. Vučiću možemo verovati, njegovo najveće angažovanje u budućoj vladi biće zapošljavanje. A kad on na nečemu radi, to i uspe. Ne zapošljava samo stranačke ljude i to mu je glavni kvalitet.
  (Dejan, 2. mart 2014 08:32)

  # Link komentara

 41. Nema lazi,nema peavare jednostavno je tesko ispraviti nesto sto je neko godinama kvario i pogresno radio...Vucic realno govori kada kaze da je potrebno mnogo truda i rada i da nas ceka tezak period...
  (NINA RICCI, 2. mart 2014 08:19)

  # Link komentara

 42. Ja necu da sanjam zato sto je to realnost...ceka te vrelo prolece vucicu.
   (drogba, 2. mart 2014 08:17)

  # Link komentara

 43. Samo oni koji nemaju šta da ponude građanima , prizivju neke nemire u Srbiji. Izgleda da su zaboravili da su prošla vremena kada je se na silu dolazilo na vlast u Srbiji. Nećemo više da vlast biramo bagerima i paljenjem skupštine. Sada biramo vlast na izborima. Verujemo da 16. marta nećemo napraviti grešku. Izabraćemo one koji stvarno žele dobro svim građanima u Srbiji.
  (Dana, 2. mart 2014 08:09)

  # Link komentara

 44. Najgore rešenje za svaku fabriku je stečaj. Ljudi odu na biro i skoro da se nikad ne vrate u istu. Ovo rešenje sa ruskom firmom jeste najbolje i zadržavanje svih radnika je krupna stvar.
  (Rade, 2. mart 2014 08:05)

  # Link komentara

 45. Ja sanjam svoju porodicu, prika, nemire ocigledno ti sanjas ... Svako svoju borbu, prijatelju, vodi ... Meni da ova zemlja i ovi ljudi nisu bitni, davno bih bio u Australiji ... ;-)
   (prle, 2. mart 2014 06:56)

  # Link komentara

 46. Шта се бре ложиш Вучићу. Ко спрема украјински сценарио?
  (Кривокапић, 2. mart 2014 02:02)

  # Link komentara

 47. Videce se veoma brzo, tokom ove godine, rezultati reformi, otvaranje novih radnih mesta, i nastavak borbe protiv kriminala i korupcije.
  (Danica, 2. mart 2014 01:58)

  # Link komentara

 48. Da se ocekivalo vise od sadasnje vlade-ocekivalo se, ali opet su uradili vise za 18 meseci nego prosla vlada za ceo mandat, bez subvencija su privukli par dobih firmi, za preobrazaj cele drzave je potrebno vreme, nadam se da ga jos uvek imamo.
  (Madam Pompadur, 2. mart 2014 01:58)

  # Link komentara

 49. Nama je potreban jak i odgovoran premier koji ima viziju i energiju da se izbori sa svim problemima koji nam predstoje.Vucic je pravi covek za to.
   (Ana S, 2. mart 2014 01:31)

  # Link komentara

 50. ma jok, zasto bi strajkovao. Ko je cuo da gladni, zedni, goli i bosi strajkuju. Ma kakvi to smo samo mi generacija od 1985 do 1995 generacija izgubljunih, nezaposlenih i nesrecnih.... Sve ostalo je super jedva cekam izbore da mi neko da 30 do 50 evra za glas da jedem nesto. Top.
   (khm, 2. mart 2014 01:17)

  # Link komentara

 51. Jedni, drugi, treći, peti i ostali... probajte nešto da radite i ne očekujte da vam padne sa neba pri promeni vlasti... svima vam je ideal staviti d..e u javno preduzeće, ne raditi ništa, a plata ide! Radim u privatnoj firmi za neku platicu 58 sati nedeljno, a kad dođem kući obučem radno odelo i čistim svinjac i sređujem stoku u koju sam sam uložio malo po malo... naradim se, ali solidno živimo nas troje... i tako da ću uvek radom stvoriti koliko mi treba,ko god bio na vlasti. Zato zavrnite rukave i probajte za promenu malo da radite, ne da se češete tamo gde vas ne svrbi ili da neki klinac ili pametnjaković ruši i pali, umesto da uzme lopatu pa napravi!!!! Nije problem u radniku i seljaku, već u neradniku, vucibatini i seljačini.
   (realan, 2. mart 2014 00:09)

  # Link komentara

 52. Mi sanjamo da živimo normalno,da ne strepimo hoćemo li moći sutra da kupimo deci šta će da jedu.zbog toga ako bude trebalo idemo i na ulice
  (Čačanin, 2. mart 2014 00:08)

  # Link komentara

 53. Ovakva poruka se i mogla ocekivati od Vucica, loseg Radikala transformiranog u dobrog Briselskog djaka. Bajke koje u medijima plasiraju u vidu 45% podrske gradjana su mehur od sapunice koji se topi cinjenicom seljakanja navodnih simpatizera autobusima od grada do grada u cilju podrske na mitinzima. A simpatizeri su napaceni ljudi kojima je u stranci obecan posao ili prevejani lopovi preletaci koji su se vozikali autobusima razlicitih stranaka-auto prevoznika tipa SPS, DS a sada SNS. Pa ko ima podrsku gradjana ima je npr. u Vranju a ne prevozi ih od Leskovca do Vranja i obrnuto.
   (Dejan Kostić, 1. mart 2014 23:48)

  # Link komentara

 54. A od 2000 do 2012 svi oni koji su kao i ti pouceni iskustvom vodili ovu drzavu bas us osvetlali obraz. Stvorili su tajkunsku drzavu i izdali ovaj narod i njegovopoverenje da ce te posle 5oktobarskih desavanja ovu drzavu izvesti iz mraka a a uradili ste sta? Stvorili duznicko ropstvo nepovoljnim kreditima, napravili sa Kosovom vakuum zonu za pranje PDVa, odlivali novac iz budzeta pod maskom pomoci narodu... Nemate cime da se pohvalitezato pustite one koji jedini mogu ovu drzavu da vrate na normalan kolosek da rade svoj posao!
  (egmont36, 01. mart 2014 22:00)

  Dečak, tvoji lideri su veleizdajnici, koji su prvo napustili svoju matičnu stranku, ideologiju, svog lidera i Kuma, a usput predali i Kosovo bez bilo kakve diplomatske borbe, kada već pričamo o izdaji. A što se današnje situacije tiče, nema šanse da se za jednu deceniju ispravi ono što je jednoumlje uništavalo šest, a devedesetih tvoji nadređeni dokrajčili, uvodeći nas u najprljaviji i najbesmisleniji rat i stradanje. Ti dokaži svoje tvrdnje, da su svi lopovi, a vi pošteni, a onda kaži šta imaš i optužuj, a ne kao ljubljeni. Samo da ti kažem da ćeš za dva meseca prvi uzeti pištaljku i ići da rušiš tvog Vučića i preobučene radikale. Pozdrav za tebe. ;-)
   (Rade, 1. mart 2014 23:42)

  # Link komentara

 55. super, plati mojim parama Simpov dug, ali i uhapsi njihov menadzment, u suprotnom si isti kao i oni.
   (Sapke, 1. mart 2014 23:29)

  # Link komentara

 56. malopre sam stigao iz Vranja građani! Milošević je mala beba za ono šta ću vam ja učiniti!!
   (The Lipstick, 1. mart 2014 23:28)

  # Link komentara

 57. Za ove dve godine ste,nas trovali,krali,niste sagradili ni uradili ništa.
  Baš bi bilo čudno da narod izađe na ulicu.
  (Silvester, 1. mart 2014 23:20)

  # Link komentara

 58. Kad vidim tvoju reklamu na TV, kako dignes glas i lupas pesnicu u astal, podsecas me na 1999, i kako si svakome pretio da ne sme da govori protiv rezima Milosevica. Hvala na uspomene, ali necu za tebe da glasam ni ovaj put.
  (NScentar, 1. mart 2014 23:00)

  # Link komentara

 59. Mislim da nije resenje bojkotovati izbore,jer sa time nista ne postizemo,samo cemo sebi na stetu.Mislim da je to nase pravo i obaveza izaci na izbore.Izbor stranaka je zaista veliki pa svako moze da zaokruzi za onoga koga misli da treba,ali da ne napravi gresku.Narode izadjimo na izbore i zaokruzimo za bolju buducnost,buducnos u koju vrujemo.1
  (BooooPratimoooooo, 1. mart 2014 22:50)

  # Link komentara

 60. Mislim da narod nema vremena da razmislja o tim stvarime,preoptereceni smo drugim sopstvenim problemima ,da za nemire nema mesta u Srbiji.
  (STA RECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, 1. mart 2014 22:47)

  # Link komentara

 61. Narod koji ćuti je sam sebi neprijatelj
   (da.primetim, 1. mart 2014 22:30)

  # Link komentara

 62. Ne sanjamo mi nemire,oni se sami nameću kao jedino rešenje
  (Silvester, 1. mart 2014 22:23)

  # Link komentara

 63. BOJKOTUJTE izbore !

  Imacemo legitimno pravo da preuzmemo vlast kao narod kao na Islandu ako budemo imali preko 50% onih koji nisu izasli na izbore !
  (Dejan, 1. mart 2014 22:17)

  # Link komentara

 64. BOJKOT izbora ! Pozivamo sve na BOJKOT izbora !

  Ako budemo imali preko 50% gradjana koji nisu izasli na izbore to ce znaciti da smo u vecini slozni protiv svih stranaka i politicara i time cemo pobediti i postaviti NARODNI PARLAMENT !

  Bokotom dolazimo do narodne vlasti i pisanja zakona koji odgovaraju svim gradjanima Srbije !
  (Bojkot izbora !, 1. mart 2014 22:15)

  # Link komentara

 65. Pustite ljudi nemire. Mi treba ovu zemlju da gradimo, a ne da palimo i rušimo.
  (Koala, 1. mart 2014 22:06)

  # Link komentara

 66. Danas je broj minusa na komentare izasao iz dnevnih okvira/ nije 120,skocio je na prosecnih 180/.
  Izvinjavam se zaboravio sam ......
  vikend je.
   (dcvi, 1. mart 2014 22:03)

  # Link komentara

 67. Pile moje, sve dok ti mozak bude bio ispran kultom vođe, nećeš razmišljati zdravorazumski, jer smo od '45. do 2000. godine imali kult vođe i diktaturu, pa znaš kako se završilo, a pogotovo od 1990. - 2000., kada se Vučić, tvoj lider, zaklinjao u Veliku Srbiju i kada su tuđa deca, čiji roditelji i danas nose crninu, ginula za njih koji i danas hipnotišu takve kao ti i uništavaju i ovo malo države što je ostalo.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 1. mart 2014 19:40)
  # Link komentara
  A od 2000 do 2012 svi oni koji su kao i ti pouceni iskustvom vodili ovu drzavu bas us osvetlali obraz. Stvorili su tajkunsku drzavu i izdali ovaj narod i njegovopoverenje da ce te posle 5oktobarskih desavanja ovu drzavu izvesti iz mraka a a uradili ste sta? Stvorili duznicko ropstvo nepovoljnim kreditima, napravili sa Kosovom vakuum zonu za pranje PDVa, odlivali novac iz budzeta pod maskom pomoci narodu... Nemate cime da se pohvalitezato pustite one koji jedini mogu ovu drzavu da vrate na normalan kolosek da rade svoj posao!
  (egmont36, 1. mart 2014 22:00)

  # Link komentara

 68. Jel i vama ovaj Aca ide na ...?
   (bwave, 1. mart 2014 21:54)

  # Link komentara

 69. Prijatelju ne znam ko ste vi i odakle se javljate !
  (Prijatelj, 1. mart 2014 21:52)

  # Link komentara

 70. Bogacenje pojedinaca na racun postenih i vrednih ljudi, nesigurnost i beznadje, moraju ostati samo ruzna i davna proslost. SNS i gospodin Vucic otvaraju nadu za bolju buducnost, zato im je 16. marta potrebna maksimalna podrska. A kao jos jedan dokaz ove tvrdnje je poseta gospodina Vucica firmi ''Simpo'' i davanje nade gradjanima za bolje sutra.
  (subjekat, 1. mart 2014 21:35)

  # Link komentara

 71. Gospodaru Vucicu ja hocu da znam jer pustali ste probne balone o jednakim penzijama od 20.000 dinara, a sada cutite. Ja se bojim ove vase cutnje jer pricate samo o hapsenjima a nas obican narod interesuju da li ce ti probni baloni biti doneti samo kada se docepate vlasti. Eto to je samo jedan segment koji je bio aktuelan a sada kada je kampanja ostao si bez objasnjenja.Reci vucicu sada jer kod tebe nista nije slucajno, pa ni ova izjava o Bosni i Ukrajini.
  (u cutanju se ne razumem, 1. mart 2014 21:33)

  # Link komentara

 72. Kakvi nemiri, crni sine... Revoluxija vas čeka!
   (Kazandžija, 1. mart 2014 21:32)

  # Link komentara

 73. Mnogo toga je postignuto, ali je takodje potrebno resavanje razlicitih problema koji muce gradjane, prvenstveno otvaranje novih radnih mesta i suzbijanje kriminala i korupcije, sve dok SNS ima poverenje naroda nema bojazni da ce se kod nas desiti ukrajinski ili bosanski scenario.
  (mesecina, 1. mart 2014 20:58)

  # Link komentara

 74. Bice onako kako narod odluci 16og marta. Na nama je da izaberemo hocemo li glas dati za one koji hapse ili one koji stite tajkune...
  (Gorcin, 1. mart 2014 20:40)

  # Link komentara

 75. A neki Moleban za Kosovo, pa onda kroz izlog po patike, kao ono vi što činiste?
   (ProfesorKiksMaler, 1. mart 2014 20:32)

  # Link komentara

 76. Kako god ti kazes naš posteni i vrijedni gospodaru.
  (Ђорђе, 1. mart 2014 20:28)

  # Link komentara

 77. Dosta smo gledali nepravdu i bezvlašće. Dosta smo gledali klince od 16 godina kako ruše i pale Beograd jer su besni, ne znaju ni oni zbog čega. Treba stati na put tome!
  (goldenfish, 1. mart 2014 20:24)

  # Link komentara

 78. (SNS tajkunska partija, 1. mart 2014 20:00)
  A ti sva sreca nisi ni u jednoj partiji i nisi ovde namerno da bi minirao komentare koji tebi i tvojima ne odgovaraju... daj bre, nemoj se praviti budalom.
  (ministar021, 1. mart 2014 20:12)

  # Link komentara

 79. Dosta je bilo ratova i patnji, doslo je vreme da i mi budemo srecni i zivimo u slozi.
  (Marina, 1. mart 2014 20:10)

  # Link komentara

 80. znaci ako tebi ne ukazemo poverenje izazvaces nemire? jel to pretnja?
  (Restart!!!!, 1. mart 2014 20:10)

  # Link komentara

 81. Danas vučić u kampanji najavljuje da će svaki strani investitor u srbiji biti dve godine oslobodjen od svih poreza kao i od doprinosa za radnike. A ko će da plaća te doprinose za socijalno i penzijsko? I zašto samo strancima? Zar to neće staviti naše gradjane koji bi hteli da pokrenu svoj posao u nepovoljan položaj? Samo stranci kao gazde i naša jeftina radna snaga.... Nema Srbiji boljitka. Sa ovima tonemo do dna.
   (srbin iz inata, 1. mart 2014 20:05)

  # Link komentara

 82. 16. marta da izađemo na izbore, da pobedimo one koji su Srbiju doveli u očajnu situaciju, da ih oteramo u neslavnu istoriju i da počnemo konačno da gradimo jednu ozbiljnu, modernu državu, gde će se poštovati i prava radnik i gde će poslodavci moći neometano da zapošljavaju u zdravom poslovnom ambijentu. Podrška Aci Vučiću!
  (Valter, 1. mart 2014 20:04)

  # Link komentara

 83. Ti si taj sto treba da se probunis. Tvoja politika, jos za vreme Milosevica ne valja. Ti, i SNS, niste nista poboljsalji gradjanima da bolje zive, nista. U stvari, standard je losi. Ti, vi, nemate kapacitet da nesto dobro uradite, nemate kadrove, nemate. Ko ce da poboljsa ekonomiju, Mirovic, Stefanovic, Gojkovic, Mali, ko? Nemate sposobne ljude, zato ste doveli Krstica, Radulovica, i ko zna jos iz inostranstvo. Nemate ni kandidata za gradonacelnika u Beogradu, nego izmisliliste neko "tim" da vodi Beograda - gluposti. Kako vas nije sramota da jos uvek trazite veci vlast, a vi ste nesposobni? Sto vam je moc, i fotelje toliko vazne, da mozete i narod Srbije da ugrozite, samo za licni interes? Sta si ti naucio od kako si lajao kad si bio Seseljev marionet? Sa postovanje, ali ti neces, i ne mozes da spases ovu zemlju. Idi nadji neki posao, ako mozes, i zaradi jedan posten dinar jedan put u zivotu.
  (NScentat, 1. mart 2014 20:03)

  # Link komentara

 84. Propustio je da kaže: "A sada svi na svoja radna mesta" Stariji će se setiti ko je to rekao.
  (Nenad, 1. mart 2014 20:02)

  # Link komentara

 85. Vidim sns-OVCE kako piskaraju budalaštine, sve pršti...samo štancuju komentare da ispune normu, 10.000 komentara, 100 evrića...otvorili se tajkuni Karić, Cane, Kole, Željko Mitrović, Stupar, Nicović, Beko, Bogićević, Drašković...i ekipa.
  Meni je drago da čujem od Al Exsadnra da neće slati policiju i vojsku da pucaju na narod, jer će prevareni i gladan narod izaći na ulice i tražiti da se ispune obećanja, jer će narod masovno izaći na ulice i protestvovati protiv robovlasničkog zakona o radu, koji će SNS usvojiti nakon izbora i tako se odužiti tajkunima koji ih plaćaju...jer će narod pitati gde su te obećene investicije u kampanji, jer je to bilo samo za slikanje i ubiranje glasova naivčina...jer će narod reći NE zaduživanju od desetine milijardi evra za 2 godine vladavine, a da ništa od tolikih milijardi nije urađeno...Ja sam malo stariji, ovako je i Milošević obećavao razne budalaštine, oteo medije i svaki dan narod bombardovao neviđenom kampanjom...a kako smo prošli znate. Vučiću, dosta je bilo tvojih laži i prevara, dosta nam je tvojih korumpiranih medija...
  (SNS tajkunska partija, 1. mart 2014 20:00)

  # Link komentara

 86. Srbija posle dužeg vremena ima snažnog lidera u vidu Aleksandra Vučića koji to neće dozvoliti već će uložiti maksimalne napore da se u Srbiji živi bolje i da se Srbija smatra politički stabilnom državom koja će biti centralna figura stabilnosti regiona.
  (Mirce, 1. mart 2014 19:55)

  # Link komentara

 87. Gradjani ce videti pravdu od tog posla nema nista videce prazne price kule i gradove bajke za malu decu i prodavanje magle.
   (Deki, 1. mart 2014 19:45)

  # Link komentara

 88. Presešće nam,al' mi drugačije ne znamo.
  (Stevan Sibinčić, 1. mart 2014 19:44)

  # Link komentara

 89. neboj se vucko uspesno ste izveli kolektivnu lobotomiju
   (slina, 1. mart 2014 19:44)

  # Link komentara

 90. Što zabranjuješ nam da demonstriramo?
  Hteo bih da podsetim eks radikala sa nula dana radnog staža da je demonstriranje demokratska tekovina.
   (dvds, 1. mart 2014 19:42)

  # Link komentara

 91. Da, narod je konacno naucio da ukljuci komp a ne da bude u medijskom mraku i sivilu koje ste vi "pismeni" napravili. Narod je jasno izrazio zelju kog vodju zeli, vas problem izgleda da nemate koga da ponudite pa je jedino sto mozete da napadete lidera SNSa! Ta "zuta" strategija je vidjana dosta puta u prethodnim kampanjama vas "pismenih"...
  (egmont36, 01. mart 2014 18:26)

  Pile moje, sve dok ti mozak bude bio ispran kultom vođe, nećeš razmišljati zdravorazumski, jer smo od '45. do 2000. godine imali kult vođe i diktaturu, pa znaš kako se završilo, a pogotovo od 1990. - 2000., kada se Vučić, tvoj lider, zaklinjao u Veliku Srbiju i kada su tuđa deca, čiji roditelji i danas nose crninu, ginula za njih koji i danas hipnotišu takve kao ti i uništavaju i ovo malo države što je ostalo.
   (Rade, 1. mart 2014 19:40)

  # Link komentara

 92. Ja sanjam bolji život koji je sa tobom i tvojom vladom nemoguć.živimo sve gore,vreme je da odeš
  (Smederevac, 1. mart 2014 19:38)

  # Link komentara

 93. I odoše 4 autobusa iz Prokuplja na miting SNSa u Leskovac. Toliko o ,,ogromnoj" podršci građana.
  Jel dobri sendviči?
   (da.primetim, 1. mart 2014 19:37)

  # Link komentara

 94. ko se mača lati ....ni Sloba nije pretio narodu
   (eki, 1. mart 2014 19:36)

  # Link komentara

 95. Amenujem!

  Ali uz jednu fus-notu.

  Ako u Srbiji nece biti ni Ukrajine ni Bosne, da li to znaci da u Srbiji nece vise biti ni mafije, ni pljacketina, ni oligarha, ni dilera?
  (DEDA CVETKO, 1. mart 2014 19:35)

  # Link komentara

 96. SNS-smesni ste....narod je shvatio koji ste vi demagozi i lazovi,sustinski nista niste promenili,cak ste i gori od Demokratske stranke!Cenzura u medijima i na netu nikad do sad ovakva nije bila!!
   (obican covek, 1. mart 2014 19:31)

  # Link komentara

 97. (Legenda, 1. mart 2014 18:24)
  Hoces da kazes da hoces Djilasa na vlasti i nekog premijera njegovog kova i da tii je predhodna vlast prijala i odgovarala i da ti je bilo bolje???
  (valjannarod021, 1. mart 2014 19:29)

  # Link komentara

 98. A što se ti plašiš nezadovoljstva naroda?
   (Hajdi, 1. mart 2014 19:28)

  # Link komentara

 99. Vučić zna kako je došao do fotelje.Nije to bila volja naroda ili odličan izborni rezultati,već odluka iz Brisela.Bilo je izbora na kojima su Toma i Vučić ubedljivo pobeđivali,a nisu ušli u vladu.Obećao im je da će završiti posao oko Kosova, dok je nešto sasvim drugo pričao građanima u predizbornoj kampanji.To je i uradio i dobio potpunu podršku EU i SAD-a i učvrstio svoju apsolutističku valdavinu.Tako da eventualne masovne demonstracije u Srbiji bi verovatno bile ugušene uz podršku Brisela(Berlina)i Vašingtona.Mada treba reći da Srbi nisu zainteresovani za bilo kakve političke demonstracije,jer je svima jasno da su političari manje-više isti i da su se svi izmenjali.Ipak može se reći da je Srbija napredivala posle petog oktobra,kako na ekonomskom,tako i na demokratskom planu,medijskih i ljudskih sloboda,ali je zadnjih 4-5 godina evidentan pad po ovim pitanjima.Taj trend će se nastaviti i posle izbora,jer Vučića demokratija i sloboda nikada nisu interesovali,a jasno je da nema ekonomski program,osim marketinške kampanje.Ne može se očekivati od populista(bili i ostali)da reše bilo koji problem u zemlji,samo mogu da pričaju ono što ne misle,a rade nešto sasvim treće.
   (glasač, 1. mart 2014 19:26)

  # Link komentara

 100. ....zato sto ce ih Vucic u krvi ugusiti...
  Novi sloba je rodjen, a ti narode kad shvatis...obicno bude kasno!
   (Republika Valjevo, 1. mart 2014 19:23)

  # Link komentara

 101. Dugo godina smo slušali i gledali čelnike DS-a ,kako svojom nestručnošcu i nesposobnošću ruše državni sistem i šire korene kriminala .I upravo njima ne odgovara Vučićeva borba protiv tog tajkunskog režima.
  (змај од ноћаја, 1. mart 2014 19:23)

  # Link komentara

 102. Vučić stvarno čovek radi sve što je u njegovoj moći da omogući radnicima da i dalje rade i zarađuju pošteno. Traži investitore, strateške partnere kako bi tamo gde ne moraju, i ne bi ugasile fabrike. Vučiću imaš moj glas. Srbija dugo nije imala ovakvog državnika.
  (Valter, 1. mart 2014 19:22)

  # Link komentara

 103. Sramota je kada neradnici poput Živkovića i Stefanovića pre nekoliko dana pozivaju na ukrajinski i bosanski scenario. To rade oni koji su napravili klasično raslojavanje i uništili srednju klasu, osiromašili narod. Vučić je jedini faktor mira i stabilnosti, čovek koji je vrlo svestan sistuacije, smiren, uporan i zna šta treba da se radi i u kom pravcu da idemo. Daje mu podršku punu.
  (Žika, 1. mart 2014 19:21)

  # Link komentara

 104. Da, narod je konacno naucio da ukljuci komp a ne da bude u medijskom mraku i sivilu koje ste vi "pismeni" napravili. Narod je jasno izrazio zelju kog vodju zeli, vas problem izgleda da nemate koga da ponudite pa je jedino sto mozete da napadete lidera SNSa! Ta "zuta" strategija je vidjana dosta puta u prethodnim kampanjama vas "pismenih"...
  (egmont36, 01. mart 2014 18:26)

  Vi pravite medijski mrak, radikali i još imate pravo da se javite? U mišiju rupu sa ppv-om i kraj.
   (Dejan, 1. mart 2014 19:20)

  # Link komentara

 105. Kuvaće se BOSANSKI LONAC! Sva beda koja je za tebe brzo će ti okrenuti leđa. U LAŽI SU KRATKE NOGE!
   (MATRIX, 1. mart 2014 19:20)

  # Link komentara

 106. Ja Vam iskreno verujem,jer vidim borca u Vama,borca za bolji zivot svih gradjana Srbije!I zato Vam zelim da pobedite I uspete u tome!
  (grkinja, 1. mart 2014 19:17)

  # Link komentara

 107. @(djilas,ipak, 1. mart 2014 11:01)Dobro ti barem otvoreno kazes za koga si. Ipak moram da se u nekim stvarima ne slozim sa tobom. Od pobede na izborima 2012 i dobijanja relevantne politicke funkcije Vucic je uradio puno. Po meni najbitnija stvar je da je poceo da menja stanje sveti i kod politicara ali i kod naroda. Politicari nece vise moci da parazitiraju od izbora do izbora a onda u mesec dana kampanje da se slikaju i to je to. NArod je polako poceo da shvata da evropa za Srbiju ipak nema alternativu. Mozemo mi da volimo kog hocemo i koliko hocemo ali smo deo evrope, a najdraze ce da mi bude kad za jedno 6 godina(realno) Vucic kao premijer uvede Srbiju u eu, a ovi tvoji i dalje budu opozicija i onda se poceskaju po glavi i razmisle kako su mogli da vladaju 12 godina a da nista ne urade. Hapsenje Miskovica je bonus.
  (Prosns, 1. mart 2014 19:16)

  # Link komentara

 108. Ne znam zasto se toliko boji nemira. Uostalom, iako se dese, Amerika ce ga,stititi, i to sve dok im daje kvadrat po kvadrat Kosova. Sramota.
   (oscar, 1. mart 2014 19:15)

  # Link komentara

 109. Ne sanjamo,građani ne žele da trpe i stežu kaiš dok se vi bogatite
  (Romario, 1. mart 2014 19:07)

  # Link komentara

 110. Nemire zele oni koji su izgubili poverenje gradjana jer su nas doveli do ivice propasti.
   (Jana S, 1. mart 2014 19:07)

  # Link komentara

 111. Bez političke stabilnosti nemože se očekivait ni najmanji napredak! Donošenjem hrabre odluke da se ide na vanredne parlamentarne izbore, Vučić je Srbiju spasio, a one koji uživaju u tuđoj nesreći, lišio tog zadovoljstva, da se Srbija pod pritiskom teških reformi u narednom periodu možda krene u pravcu socijalnih nemira. Ovako, građani Srbije imaju priliku da se neposredno kroz podršku Vučiću, izjasne za nastavak reformi i borbu protiv kriminala, ili se suprostave tome, i za premijera izaberu Miškovića ili njegove "sponzoruše"! U svakom slučaju obe odluke će biti legitimne, ma koliko zastrašujuća bila pomisao na povratak u vladavinu tajkuna!
  (Višnja, 1. mart 2014 19:03)

  # Link komentara

 112. Nismo daleko od krize u Bosni. Ljudima je problema preko glave, a trenutna vlada ih ne resava.
  (Laki_Topalovic, 1. mart 2014 18:56)

  # Link komentara

 113. Korupcije ce uvek biti,gospodine Vucicu,to se ne moze tek tako iskoreniti,za 1 ili pola mandata, a hleba je sve manje i manje!
  Hvala ti na prikazanom,trazimo neku novu licnost.
   (Vojvođanin, 1. mart 2014 18:53)

  # Link komentara

 114. ne treba sanjati već preći sa reči na dela go...vu motku pa čitavu vladu njom udarati dok ne sjašu bre kako se koja vlada promeni sve grđe i grđe ovaj haj..n puca da bude premijer a javno kaže da će da smanjuje plate i penzije i siguran je da će da dobije izbore oa dal je narod slep da nevidi da ih strane službe drže na vlasti. kako se ne prevariše da kažu da snižavaju cenu komunalija za 20% kao što udariše na plate a traže da se plati sve a ako se ne plati palju uterivače ili ti agencije za naplatu
   (dušan, 1. mart 2014 18:43)

  # Link komentara

 115. Dokle god budete na strani pravde I na strani obicnih ljudi,oni ce uvek biti uz vas gospodine Vucicu. Za sada predstavljate simbol pravednosti I postenja neko koje spreman da salusa glas naroda I zbog toga vas I podrzavaju
  (Mirko99, 1. mart 2014 18:42)

  # Link komentara

 116. Ti koji prete nemirima i neredima su samo ocajnici koji su se kitili terminom "demokratija", a u svojoj sustini nemaju ni "d" od "demokratije".
  (vrabac, 1. mart 2014 18:29)

  # Link komentara

 117. A ti si naučio da uključiš komp, pa se praviš važan, jel? Jesi dobio sendvič? Pa kud će veći botovi, trolovi, čobani i nepismenjaci od vas radikala. Moj ti je savet da promeniš političku orijentaciju i poradiš na svojoj pismenosti i obrazovanju, a ne da lupetaš po tastaturi bez veze, jer ćeš tek tada uspeti da realno sagledavaš situaciju i misliš svojom glavom, a ne kako ti ljubljeni vođa i otadžbinska uprava naredi. Ćao.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 1. mart 2014 16:09)
  # Link komentara
  Da, narod je konacno naucio da ukljuci komp a ne da bude u medijskom mraku i sivilu koje ste vi "pismeni" napravili. Narod je jasno izrazio zelju kog vodju zeli, vas problem izgleda da nemate koga da ponudite pa je jedino sto mozete da napadete lidera SNSa! Ta "zuta" strategija je vidjana dosta puta u prethodnim kampanjama vas "pismenih"...
  (egmont36, 1. mart 2014 18:26)

  # Link komentara

 118. Restart!!! Svi na izbore!!! Novi Sade probudi se !!!
   (Boris, 1. mart 2014 18:25)

  # Link komentara

 119. Dajte ljudi da izadjemo na izbore, glasamo protiv ovog i konacno ga posaljemo u istoriju. Ja ne zelim Tomu za predsednika kao ni ovog za premijera jer zelim da imam buducnost!
   (Legenda, 1. mart 2014 18:24)

  # Link komentara

 120. decko ajdee oladiii
  (feketic sity, 1. mart 2014 18:18)

  # Link komentara

 121. Nemoramo da ih ,,sanjamo, preživeli smo ih,s vama i sps od ušća,vulinove,,tople vode,, preko terazija,od 5 ,10,2000 zbog pokušaja krađe izbora s.m.,Preko mitinga za podršku haškim optuženicima, pa do,patrijotskog mitinga,,onih koje uvek,,zaboravite,, da su bili na vlasti do jula 2008,dss i ,,neobaveštenog,,legaliste, sa svim svojim,,patrijotskim bizmismenima, ,iz 24 spornih privatizacija,koje uvek nakačite ds,u.ONako,,osvešćeni,,i ,,svesni zabluda iz mladih dana,,i,,zaslužni za briselske ,,razgovore,, .DA Nema eu,,reduša,, nebiste se imali ,,sećati,, vaših,,čistih ruku,, i,, amaneta ,, do dana današnjeg.dve godine imate sami sebe kao ,,koaliciju,, pa ni makac od ,,reformi, sa svih 250 klimoglavaca u skupštini.u čije se ime skalapaju ,,tajni,,ugovori, u čije se dobro,kunete kad i mleko sakrivate pod dražavnu tajnu i u čije se ime dinastija (de)karić nalazi još,,neoverena,, od zakona kao i ,,sveta maja, , ili mirović ,,lav od novoga sada, ili gašič , g.mali, onako,,otežao,,u svim dosadašnjim ,,funkcijama,,.U Čije ime i po kom zakonu,ex ministraka koja ni svoj resor ne smatra za radno mesto, i mali slapaju ugovor sa spc, ili ste za zakon tek,,načuli,,.NEPOSTOJE ,,tehnički ugovori,, . Kombi stranke se skupljaju da vas,,podrže,, iz ,,ubeđenosti,, u vašu metamorfozu,,i ,,novu biografiju,,.DVE Rečenice u dve godine s masom zaposlenih,,sns,ovaca, gde god ste ,,ubeđivali,kao što sada ,, radite po kućama,,. Dve godine neznanja i stare mržnje ,još od,,poruke,,dr đinđiću.
  (neko ko pamti, 1. mart 2014 18:13)

  # Link komentara

 122. on sve sto kaze bude 100% kontra ! videcete ! ili bolje da ne vidimo nego da ga maknemo u istoriju kao najlosijeg politicara srbije ? 16 mart i cao !
   (garavi, 1. mart 2014 18:13)

  # Link komentara

 123. Nikad gori VOĐA
   (Bane, 1. mart 2014 18:08)

  # Link komentara

 124. Dugo godina smo slusali i gledali celnike DS-a ,kako svojom nestrucnoscu i nesposobnoscu ruse drzavni sistem i sire korene kriminala. Zbog te politike na hiljade ljudi je ostalo na ulici ali je bitno da su sve svoje sledbenike rasporedili po javnim preduzecima. I upravo njima ne odgovara Vuciceva borba protiv tog tajkunskog rezima.
  (OVAS, 1. mart 2014 18:03)

  # Link komentara

 125. Stiklica@#Jelda a ko nas je uvukao u ratove sto smo izgubili,ko je terao hrvate iz Hrtkovaca,zasto su mladi madjari napustili vojvodinu,zasto mladi srbi uce madjarski i uzimaju madjarsko drzavljanstvo,zasto rome obespravljujete,zasto hocete da menjate imena ulica,trgova sa vasim herojima?Ako bude lose necemo cutati letece sa pol.scene
   (zola, 1. mart 2014 18:02)

  # Link komentara

 126. 151,152,153,154,155,156,157...
   (realno, 1. mart 2014 17:57)

  # Link komentara

 127. Džabe nam Vučićeva posvećenost i energija ako ne vidimo rezultate najavljenih reformi. Toliko smo zaglibili da bi bilo dobro da makar malo osetimo boljitak (u novčaniku). Nego ne primećujem da neko drugi osim PPV-a najavljuje oštru borbu protiv korupcije i istraživanje malverzacija koje su nas i dovele dovde.
   (dejan, 1. mart 2014 17:52)

  # Link komentara

 128. Svaki njegov govor je tragikomedija
  (hrvoje, 1. mart 2014 17:45)

  # Link komentara

 129. botovi - pauza, obrišite tastaturu od balavljenja nad istom, skoknite po malo toalet papira da obrišete usta pa nastavite po starom...
   (Nema tu..., 1. mart 2014 17:44)

  # Link komentara

 130. Definitivno nam je ekonomska situacija rak-rana. Treba se dobro fokusirati i imati mnogo volje da bi se stvari malo dovele u normalu.
  (ragazza, 1. mart 2014 17:41)

  # Link komentara

 131. Idemoo naprednjaci ko ce danas osvojiti 100 eur
   (Lo, 1. mart 2014 17:36)

  # Link komentara

 132. Da bi bilo moguce resavanje ekonomskih problema u zemlji potrebna nam je politicka stabilnost koju SNS moze da obezbedi, sve dok im gradjani ukazuju poverenje desavanja iz Bosne i Ukrajine se nece ponoviti u Srbiji.
   (Ferdinand, 1. mart 2014 17:34)

  # Link komentara

 133. Gospodin Vucic laze a botovi radikalski su tragicno jadni. L
  (Mira, 1. mart 2014 17:09)

  # Link komentara

 134. Jedino Vučić može da spreči bogaćenje tajkuna u ovoj zemlji,jer novac koji su oni na nezakonit način prisvojili ,je zapravo novac koji je pripadao narodu.Zato 16.marta moramo glasno da kažemo ne tajkunima i damo poverenje čoveku koji zastupa interese građana Srbije.
  (Alma, 1. mart 2014 17:05)

  # Link komentara

 135. Demagog!!!!
   (medicinar, 1. mart 2014 17:04)

  # Link komentara

 136. Vucicu uz tebe smo jer si i ti uz nas. Dok ne postanes premijer Srbije necemo se smiriti.
  (lavica, 1. mart 2014 17:03)

  # Link komentara

 137. opet masinerija sljaka..svaki komentar izmedju 133 i 145 minusa! :))
   (...sve sve ali nista, 1. mart 2014 17:01)

  # Link komentara

 138. Stranke i političari koji spominju nemire i nerede očigledno ne žele dobro građanima Srbije.
  (Peki05, 1. mart 2014 17:01)

  # Link komentara

 139. O ccemu ovaj momak pricca? Sta se njemu priccinjava, jbt.
   (ostap bender, 1. mart 2014 17:00)

  # Link komentara

 140. [link]

  Ma kakav bre Radulović, rekao sam Dosta je bilo lopovluka i korupcije, a taj bloger i političar u pokušaju me ne zanima! A upravo su mediji javili da mu nije prošla lista za izbore! Hahaha
  (Dakić, 1. mart 2014 17:00)

  # Link komentara

 141. Batice, ceka te Causesku.
  (Mr Hankey, 1. mart 2014 16:45)

  # Link komentara

 142. Ko je tebe sta pitao? Kome se to obracas,samom sebi????
   (darko, 1. mart 2014 16:44)

  # Link komentara

 143. Ne sanjaj ti da ce narod slusati tvoja zamajavanja i cutati. Prvi ce nemire izazvati ovi tvoji botovi sto si im obecao zaposlenje u javnim preduzecima, kad vide da od toga nema nista, a koji te sada ovde brane kao sekta!
   (dragan, 1. mart 2014 16:43)

  # Link komentara

 144. Ovde jedini koji prica o nemirima je PPV!!!
  Valjda nesto sluti..., zna kako je poslovao, pa ...!!!
  (Vesna NS, 1. mart 2014 15:22)
  Vesna, setite se price Borka Stefanovica od pre neki dan, o Ukrajinskom i Bosanskom scenariju koji on prosto propagira, a ne tako napamet pricati. Vucic je covek koji se zaista zalaze za nasu Srbiju, ulozivsi svu svoju energiju,a pre svega namere su mu iskrene i postene. Njega ne interesuje novac, bogatstvo kao vecinu politicara. On istinski zeli da pompgne svojim sunarodnicima da jednog dana bolje zive, stopirao je sve ono sto nije bilo dobro za Srbiju, i zato cu svoj glas 16. marta dati SNS-u i g. Vucicu.
  (NADICA.R, 1. mart 2014 16:35)

  # Link komentara

 145. što bi se u Srbiji bunili, pa zar da upropaste ovo blagostanje koje vlada. Tragedija od države.
   (boskac, 1. mart 2014 16:35)

  # Link komentara

 146. A. Vučić je najgore što se ovoj zemlji desilo.

  Ovaj post će da bude negativno ocenjen oko 140 puta - magičan broj kliktavih majmuna.

  Mada, kad bolje razmislim, Vučić je nešto najbolje što se Srbiji desilo. Ili nije ...
  (Slobodan Cekovic, 1. mart 2014 16:29)

  # Link komentara

 147. Pa, naravno...kad su njegovi puleni ti koji su zaduženi za nemire i haos što smo mogli i videti na izborima u Odžacima, Vrbasu, Zaječaru...
   (Djordje NS, 1. mart 2014 16:28)

  # Link komentara

 148. Desetak godina vladavine demokratije a za uzvrat smo dobili ekonomsku krizu, prodate firme, nove moralne vrednosti gde se sve može ako platiš ili klatiš. Tako da sad imamo iste te da vređaju i prozivaju pošto su im se sva obećanja ispunila ušli smo u EU, dobili bolji životni standard, velike plate, svi smo srećni i radosni samo što je to film samo za one koji su bili na vlast a ne za narod. Tako da sada kada vam sat polako odkucava i promene stižu naravno da se bunite kada vam se menja stil života i ja bih se bunio kada dodje zakon na vrata i priupita a odakle ti ovo sine jer si dobio od bogate tetke ili si kopao danima na njivi i imaš milione ili možda neki ćup sa zlatom. Tako da treba da se nastavi borba protiv kriminala i korupcije pošto očigledno da ih još puno ima ćim non stop cvrkuću.
  (Cvrkutanje Pticica, 1. mart 2014 16:26)

  # Link komentara

 149. Ti kao klasican diktator ocigledno imas nocne more kad su nemiri u pitanju. Nemoj misliti da ces vladati vecno ako zavrsavas prljave poslove za zapad, ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je od "faktora mira i stabilnosti" postao neprijatelj "demokratije" preko noci.

  A narodu ako prekipi ni NATO ti nece pomoci da ostanes na vlasti.
  (vk, 1. mart 2014 16:24)

  # Link komentara

 150. ja bih bas voleo takav scenario,da razvijamo bandu,zaposlimo strucne ne stranacke ministre koji ce da vode zemlju pametno i smerno. dole lopuze,najgore je kada gradjani stanu na jednu losu stranu i grcevito je brane,napadajuci drugu losu stranu
   (bivsi, 1. mart 2014 16:24)

  # Link komentara

 151. Sada kada se pojavio najveci vladar u povesti Srbije..covek sa energijom koji radi iskljucivo u interesu naroda mnogi bi da ga ruse..e pa nece moci dragi placenici od strane tajkuna. Uz Mirovica,Stefanovica,Mihajlovicku i druge postene i vredne politicare Srbija ide napred. Rejting stranke raste jer ljudi vide koliko je toga uradeno i da se zivi mnogo bolje.
   (drpic, 1. mart 2014 16:21)

  # Link komentara

 152. Meni su jedno te isto ovi što nešto očekuju od Vučića i ovi što misle da je Vučić za sve kriv. Čovek nema veze sa vašim životom, realno. Učite, radite i zaradite i političari vas neće zanimati. To zavisi samo od vas, sve ostalo su jadni izgovori. Manite me Vučića, Čede, Radulovića, Tadića... vi ste im samo igračka za dolazak na vlast. Sad se gložite i gubite vreme, idem da zaradim koji honorar.
   (Milan, 1. mart 2014 16:20)

  # Link komentara

 153. Desetak godina vladavine demokratije a za uzvrat smo dobili ekonomsku krizu, prodate firme, nove moralne vrednosti gde se sve može ako platiš ili klatiš. Tako da sad imamo iste te da vređaju i prozivaju pošto su im se sva obećanja ispunila ušli smo u EU, dobili bolji životni standard, velike plate, svi smo srećni i radosni samo što je to film samo za one koji su bili na vlast a ne za narod. Tako da sada kada vam sat polako odkucava i promene stižu naravno da se bunite kada vam se menja stil života i ja bih se bunio kada dodje zakon na vrata i priupita a odakle ti ovo sine jer si dobio od bogate tetke ili si kopao danima na njivi i imaš milione ili možda neki ćup sa zlatom. Tako da treba da se nastavi borba protiv kriminala i korupcije pošto očigledno da ih još puno ima ćim non stop cvrkuću.
  (Cvrkutanje Pticica, 1. mart 2014 16:14)

  # Link komentara

 154. Pa,gospodine Vučiću,ovi vaši rade!Ne mogu da prodjem ujutru do pekare od njih,jer toliko su ponosni na beli mantil...ko mesari izgledaju...Prodje dva-tri sata,pai kucaju na vrata...Ako nećete nemire,nemojte nas nervirati!
  Hvala!
  (Subotica, 1. mart 2014 16:14)

  # Link komentara

 155. Mogao bi malo da procitas srz vesti a ne da gledas samo naslov. Video bi sta lider SNSa pominje. Predji sa kvaziandroida na komp pa podrobno procitaj izjave! p.s. Ovakvim potezimasamo ostavljate utisak da vas opravdano nazivaju trolovima, botovima i slicno. Pustite da narod ostavi komentar kako stvarno vidi situaciju na jugu bez vase "recenzije"
  (egmont36, 01. mart 2014 15:19)

  A ti si naučio da uključiš komp, pa se praviš važan, jel? Jesi dobio sendvič? Pa kud će veći botovi, trolovi, čobani i nepismenjaci od vas radikala. Moj ti je savet da promeniš političku orijentaciju i poradiš na svojoj pismenosti i obrazovanju, a ne da lupetaš po tastaturi bez veze, jer ćeš tek tada uspeti da realno sagledavaš situaciju i misliš svojom glavom, a ne kako ti ljubljeni vođa i otadžbinska uprava naredi. Ćao.
   (Rade, 1. mart 2014 16:09)

  # Link komentara

 156. To ti pricas, sta si carobnjak iz Oza ? Ako se postuje volja naroda i ne nastavi ovo posrtanje Srbije naravno nece biti nemira, a ako mislis diktaturom da vladas, tacno je nece biti ukrajinski scenario niti nas petooktobarski, valjda smo naucili, bice mnooogo gore. A nisi toliki covek od poverenja kakvim se predstavljas u medijima, tacnije tvoji rezultati se temelje na prici ne na konkretnoj akciji. Navedi koga si to uhapsio a da nije na slobodi ili da je konacno osudjen.
   (Milan, 1. mart 2014 16:07)

  # Link komentara

 157. (wtf, 1. mart 2014 15:25)
  Klasicni radikal... ceo zivot je nezadovoljan vlascu i uvek nesto mitinguje a u sustini , nista mu ne fali.
  (march021, 1. mart 2014 16:06)

  # Link komentara

 158. Nema potrebe ni za ukrajinskim ni za bosanskim scenariom, ma koliko nas u svetu smatrali za haoticnu drzavu, necemo to sebi dozvoliti. Takodje cenim izjavu gospodina Vucica da ce izaci pred nas gradjane kad god ne budemo zadovoljni rezultatima rada SNS-a, to ce im samo dati podstrek da poboljsaju rad. I, na kraju, treba razmotriti kako razviti juzne srpske gradove, jer je velika razlika u svakom pogledu izmedju juga i severa Srbije.
  (orao, 1. mart 2014 15:55)

  # Link komentara

 159. Da je pravda je spora ali i dostizna, u to se polako i uveravamo, a jedina osoba koja sme otvoreno da nam kaze da cemo istrajati u borbi protiv korupcije i kriminala jeste gospodin Vucic. Zato SNS treba da dobije vecinsku podrsku gradjana Srbije na predstojecim izborima, da bismo nastavili ovu tesku borbu.
  (rulet, 1. mart 2014 15:31)

  # Link komentara

 160. Jos dosta toga treba da se uradi kako bi se Srbija konacno oslobodila kriminala i korupcije, uz SNS na vlasti ovaj problem moze da se resi, gospodin Vucic i njegov tim su spremni na ozbiljan rad i zato im treba dati sansu da svoje planove sprovedu u delo i povedu zemlju u pravom smeru.
  (zumbul86, 1. mart 2014 15:29)

  # Link komentara

 161. Pa Aco prodavanje magle narodu dva puta nepali!
   (Deki, 1. mart 2014 15:28)

  # Link komentara

 162. ua manipulatori, oportunisti, pijavice i izdajice! ua, bre!
  (sofrito, 1. mart 2014 15:28)

  # Link komentara

 163. Ljudi, glasajte za bilo koga ko će sigurno preći cenzus. To je jedini način da ovi sjašu. Svi izadjite na izbore! Ne dozvolite im da od nas prave kretene!
   (wtf, 1. mart 2014 15:25)

  # Link komentara

 164. Dovoljno je DS lagao narod 12.godina ,dovoljno su pokrali i uropastili drzavu. Nemiri su iza nas ,treba poboljsati reforme , a zatim i poboljsati standard gradjana,a sve cemo to postici uz pomoc Aleksandra Vucica.
  (Stiklica, 1. mart 2014 15:25)

  # Link komentara

 165. 16 marta je sansa da opozicija iskaze nezadovoljstvo,a ne da preti nemirima.
  (Nino, 1. mart 2014 14:14)

  Ovde jedini koji prica o nemirima je PPV!!!

  Valjda nesto sluti..., zna kako je poslovao, pa ...!!!
  (Vesna NS, 1. mart 2014 15:22)

  # Link komentara

 166. Aleksandar nece ni jednog radnika ostaviti na cedilu i bez posla ,zato gradjani treba 16. marta da izadju na izbore i da glasaju za coveka koji sve sto obeca ispuni, da glasaju za Aleksandra koji ce nasu zemlju izbaviti iz krize.
  (Iva, 1. mart 2014 15:21)

  # Link komentara

 167. Ti ces da mi kazes
   (Nowica, 1. mart 2014 15:21)

  # Link komentara

 168. Naravno da nece biti nikakvog scenarija. To pricaju oni koju su uplaseni za svoje fotelje... a izvesno je da na njima nece sedeti jos dugo.
  (cedre021, 1. mart 2014 15:21)

  # Link komentara

 169. SNS jasno vidi svoj cilj ka kome teži, ali isto nije zatvorila oči pred problemima koji u Srbiji postoje. Razvoj ekonomije je u direktnoj vezi sa zapošljavanjem radnika. A to je za većinu građana Srbija najveći problem.
  (goca, 1. mart 2014 15:20)

  # Link komentara

 170. Nemiri nam nista dobro nece doneti ,uz pomoc svih i ako se bude radilo kako treba bice svima bolje.
  (Nadja, 1. mart 2014 15:19)

  # Link komentara

 171. Lider SNSa vodi kvalitetnu politiku koja se odnosi na brigu o narodu u svim delovma ove drzave a ne samo jedne njne regije ili Beograda. Nije bitno koja firma doci i pomoci posrnulom gigantu ves i uslovi pod kojima ce se izvrsti preuzimanje.
  (egmont36, 01. mart 2014 12:46)

  Ovaj komentar je iz biz rubrike, vest o Simpu. Pa dokle više copy/paste, radikalski botovi, zar je vaša inteligencija toliko minorna, da niste u stanju da napišete dva različita komentara? Ppv će vas pohapsiti.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 1. mart 2014 13:26)
  # Link komentara
  Mogao bi malo da procitas srz vesti a ne da gledas samo naslov. Video bi sta lider SNSa pominje. Predji sa kvaziandroida na komp pa podrobno procitaj izjave! p.s. Ovakvim potezimasamo ostavljate utisak da vas opravdano nazivaju trolovima, botovima i slicno. Pustite da narod ostavi komentar kako stvarno vidi situaciju na jugu bez vase "recenzije"
  (egmont36, 1. mart 2014 15:19)

  # Link komentara

 172. O cemu ovaj prica!Kakvi nemiri, to niko ziv ne spominje sem njega ili ja nisam odavde.
  PS Verovatno su trebali biti ali je on sve sprecio radi bezbednosti svih gradjana i da bi se nesmetano sprovodile reforme....
   (dcvi, 1. mart 2014 15:18)

  # Link komentara

 173. Neredi i haos bi odgovarali samo političrima iza kojih stoje tajkuni!Važno im je da zaštite samo svoje interese!
  (Vikica#, 1. mart 2014 15:18)

  # Link komentara

 174. Opa veliki vodja vec priprema svoj berkut. Cekaj prijatelju da prvo prigrabis svu vlast, ne trci pred rudu...
   (opusteno, 1. mart 2014 15:17)

  # Link komentara

 175. Botovi što pdražvate Radulovića, odmorite malo...idite prošetajte napolje...lepo je vreme.
  (jurassic park, 1. mart 2014 15:16)

  # Link komentara

 176. Odlucnost gospodina Vucica da od Srbije stvori stabilnu i uredjenu drzavu zasluzuje podrsku, jer duga je staza do postizanja tog cilja, zato se moramo svi vise i snaznije aktivirati jer jedino postenim radom mozemo stati na put onima koji bi nas vratili unazad.
  (dorinda, 1. mart 2014 15:14)

  # Link komentara

 177. ... dok ljudi nisu dovoljno gladni nece biti tog scenarija ... ali kad dodje zid ... hm politicari bezite ....glupo je davati neke izjave ...bez veze se bruka.
   (vosa, 1. mart 2014 15:13)

  # Link komentara

 178. Mozda rumunski?
   (elektricni, 1. mart 2014 15:13)

  # Link komentara

 179. Ne sanjajte nemire! Sa SNS-om počećete da sanjate plate, normalan život, školovanje...
  (Laki je malo nervozan, 1. mart 2014 15:12)

  # Link komentara

 180. Politički instruisani neredi bi boli samo korak unazad za ovu zemlju!
  (CITYso, 1. mart 2014 15:11)

  # Link komentara

 181. Mi mozemo da ga napravimo, nema sta da sanjamo.Ali izgleda da ga si ti poceo da ga sanjas i da ti se prividja.
  Plasim se da ce biti gori i od Bosanskog i od Ukrajinskog, a ti samo nastavi sa svojim licemerjem, lazime i jeftinom demogagojiom.
  Ja da sam na tvom mestu napravila bih malo cesce linije Beograd- Abu Dabi.Na frugo medto nemas gde, jer te niko nece.
  (ma ne, a ti!!!!!, 1. mart 2014 15:11)

  # Link komentara

 182. Naraod je svestan ko je odvukao zemlju u kolaps i više ne reaguje na trikove DS-a!
  (Magdicaso, 1. mart 2014 15:10)

  # Link komentara

 183. Botovsko ispiranje mozga..Normalno ne botovi ili lazno kreiranje javnog mnjenja..I na proslim izborima su oni bili bas podrzani i bas su se dobro kotirali u javnosti..A prosli su kao bos po trnju!..I sad ce!Jer ko se za ucinjeno krije iza botova,za boje i nije!Jer nama ne trebaju manipulanti javnim mnjenjem,vec iskreni i ozbiljni ljudi!I zato pripremajte botove za obrazlozenje gubitka na demokratskim izborima..Kao ono Vucic je diktator...A da njega nije bilo,vi bi jos kukali za vanrednim izborima..Sa pozicije duge autokratske vlasti,za vas je Vucic najdemokratskiji lider na svetu..Esencija demokratije i takvog ponasanja!Vi ni ne znate sta je to i kako se to radi!Vi jedino sto znate je da ukljucite botove,da umesto vas magle prostor da bi sakrili rezultate vaseg nerada!Znaci laznjaci!Jer vi odavno nemate sta da kazete,jer je sve previse ocigledno!Srbija vam je dokaz za to!A botovi mogu sve..onako ko..lud na brasno!Oni i onako za to sluze..Za zamajavanje javnog mnjenja!
  (zamajavaci.., 1. mart 2014 15:07)

  # Link komentara

 184. Oporavak privrede, zaposlajvanje i borba protiv korupcije prioriteti!
  (sticko, 1. mart 2014 15:07)

  # Link komentara

 185. Ne sme se stati sa borbom protiv kriminala, neophodno je da se ovo zlo konacno iskoreni i da nase drustvo postane uredjeno i napredno, smatram da je SNS jedina stranka koja moze da ostvari ove ciljeve u buducnosti.
  (bogomoljka, 1. mart 2014 15:06)

  # Link komentara

 186. Svako ko ppziva na nemire, ili deluje da do istih dodje, mislim da ne zeli nista dobro drzavi ni drzavi ni gradjanima!
  (sticko, 1. mart 2014 15:06)

  # Link komentara

 187. Naravno, svako ko je za nemire po meni je šrotiv Srbije!
  (sticko, 1. mart 2014 15:04)

  # Link komentara

 188. Narod ceni postenog coveka,trenutno postenijeg u Srbiji nemamo,a vi kako ocete.......
  (x_factor, 1. mart 2014 15:04)

  # Link komentara

 189. Pravda je nešto što nam najviše nedostaje, gotovo isto koliko i jača ekonimija.
  (Fox11, 1. mart 2014 15:04)

  # Link komentara

 190. Napokon se Srbiji pruza sansa da za premijera dobije odgovornog coveka koji se zalaze za stabilnu drzavu koja ce samim tim biti ekonomski ojacana i otvorena za nove investicije i zaposljavanje mladih ljudi, a taj covek je gospodin Aleksandar Vucic i stranka koju on predvodi.
  (Rtanj, 1. mart 2014 15:02)

  # Link komentara

 191. Bice tesko, ali u Vucicu vidim tracak svetlosti ka boljoj buducnosti, svestan sam da nema on carobni stapic da za godinu dana popravi sve sto su zuti upropastili za deset godina njihove vlasti.
  (Kenjac, 1. mart 2014 15:02)

  # Link komentara

 192. jel bre jesu li zuti bili 12 god.na vlasti?Jesu,cao.
   (sojić, 1. mart 2014 15:01)

  # Link komentara

 193. Voleli bi neki i terali su narod na nemire.Ali ni to nece zaustaviti Vucica da pobedi.Narod ga hoce i zeli.Zasluzio je!!!
  (Cica Draza, 1. mart 2014 15:00)

  # Link komentara

 194. Nece biti nikakvog scenarija, zasto bi iko danas rezirao nerede u Srbiji? Srbija konacno postaje vazna logisticka tacka poslovne evrope i bogatog istoka! Samo ljudi koji su izgubili moc, dolaskom neke druge opcije na vlast sada traze takav scenario.
  (Aristotel!, 1. mart 2014 14:59)

  # Link komentara

 195. Nemiri ne mogu nikad ispasti,mada neki Vucicevi protivnici bi voleli.Ali to se nece desiti,niko im nije kriv sto nisu radili kako treba i sto ih narod nece!!!
  (Hisar, 1. mart 2014 14:57)

  # Link komentara

 196. Vucicu,

  tebi su najvise usta puna nemira na ulici,kao da ih prizivas.

  I zasto stalno vices?

  Jesu li te i to naucili PR savetnici?
  (Predrag, 1. mart 2014 14:54)

  # Link komentara

 197. Ds neka pobedi na izborima ako moze,a ne preko ulice.Kako je sns 2012 pobedio na izborima,a nije pozivao na nasilje.
  (TAft, 1. mart 2014 14:53)

  # Link komentara

 198. Ovaj Alek-Paša će uskoro da uvede policijski čas. pa vi kako hoćete.
  (dado, 1. mart 2014 14:06)

  A daj ne lupetaraj gluposti!
  (Poslednji Don, 1. mart 2014 14:52)

  # Link komentara

 199. Gde je tebi investitor za fap???Rekao si prvog marta :-)
   (NDS, 1. mart 2014 14:48)

  # Link komentara

 200. Kad narod nije ustao protiv onih koji su ih doveli do ovde od 2008 do 2012,nece ni sad.Jer nezadovoljstvo se pokazuje na izborima.
  (Sirogojno, 1. mart 2014 14:47)

  # Link komentara

 201. S.R.S.S. "Samo Restart Srbina Spasava"!
   (probudjeni, 1. mart 2014 14:47)

  # Link komentara

 202. Borba za svako radno mesto, za svakog radnika, za investicije. Naši ljudi su i vredni i radni i marljivi i što je najvažnije žele da rade. Dosta nam je bilo političara i političkih stranaka koji su mislili samo o sopstvenim interesima. Vučiću svaka čast, samo nastavi ovak.
  (Beli, 1. mart 2014 14:44)

  # Link komentara

 203. Neće biti ni bosanski ni ukrajinski,biće srpski scenario!
   (realno, 1. mart 2014 14:37)

  # Link komentara

 204. Prpa BATO.
   (cacanin, 1. mart 2014 14:37)

  # Link komentara

 205. Niko ne pominje nasilje osim SNS, iako su oni uspeli da nam smanje plate, povecaju nezaposlenost i podignu drzavni dug za 4 milijarde evra za samo dve godine vlasti. To ni Milošević nije uspeo pod sankcijama i u ratu. Narod svakako ima razloga za bunu, ali 100% kontrola medija od strane despota to sprecava.
   (mi, 1. mart 2014 14:37)

  # Link komentara

 206. Gradjani Srbije su se pre nepune 2 godine zauvek oprostili od politickih struktura koje su ih 12 godina vodile sve dublje i dublje u mrak i propadanje. Sad kad je SNS jedina svetla tacka na kraju tunela povratka na staro nema, podrska gospodinu Vucicu je jedina pravilna odluka koja ce doneti svetliju buducnost svim gradjanima koji zele spokojno da zive u stabilnoj Srbiji.
  (vitalis, 1. mart 2014 14:35)

  # Link komentara

 207. A to li je tvoja nocna mora. Pa reci onda, dobicemo vlast ali sta cemo onda? Ne umemo nista, nemamo kadrove i posto cemo biti na vlasti gnev naroda cemo okusiti. Nezgodno stvarno. Prepustite li vlast stradacete od svojih. Bice veoma zanimljivo.
   (Sloba, 1. mart 2014 14:34)

  # Link komentara

 208. A gde je ugovor sa Etihadom? Prodje i ova nedelja...
   (Slave, 1. mart 2014 14:33)

  # Link komentara

 209. O kakvim nemirima pricas? Pa nemire svuda u svete prave oni koji su tebe na vlast doveli i koji te na lancu drze.
  (Rade, 1. mart 2014 14:32)

  # Link komentara

 210. Verujem ja da postoji odredjen broj ljudi kojima se ne dopada politika SNS. Isto toliko verujem da su se ljudi ,verni sledbenici DS-a, uplasili za svoja radna mesta dobijenih od svetog Djilasa. Tako neobrazovani i nekvalifikovani nikako ne smeju zauzimati radna mesta onima koji su se godinama skolovali.
  (severac, 1. mart 2014 14:32)

  # Link komentara

 211. niko ti nista ne moze vucicu, ti si svemocan covek...najjaci. od feketica do smederevskog zelvoza samo spasavas i resavas dok ti narod klikce i skapava od gladi i bolesti, al ne mari, lepsa je slika srbije gde od fap masine nastaje srpska mecka...sta li ce rambo amadeus na to kazati?!
  (Sync, 1. mart 2014 14:31)

  # Link komentara

 212. Vidite gospodine Vucicu, ako Vi nama ne obezbedite normalan zivot i uredjenu Drzavu,
  mozete samo da sanjate mir i blagostanje na ulicama uskoro...
  Od Vas zavisi reakcija gradjana.
  PS. I nemojte da pretite, ako se nama izlazi na ulice, to ne moze niko da nam zabrani-po ustavu Drzave Srbije i po povelji UN-a!
   (kako drugacije, 1. mart 2014 14:30)

  # Link komentara

 213. Vučićeva(potemkonova)sela: Borba protiv korupcije, zapošljavanje, investicije, rast standarda, borba protiv kriminala, poboljšanje zdravstva, prosvete, kulture, sloboda informisanja, pad cena...

  objašnjenje:
  Potemkinova sela je fraza, koja označava nešto - što u stvarnosti ne postoji, već postoji samo kao privid i opsjena.
  Ova metafora nazvana je po ruskom vojskovođi i knezu Grigoriju Aleksandroviču Potemkinu, koji je u vrijeme Rusko-turskog rata 1787.-1792. postao namjesnik novoosvojenih krajeva ( Krim i priobalje Crnog mora). Potemkin je tada po opustjelim stepama južne Rusije dao sagraditi pored puta (kojim je carica Katarina II. sa svojom pratnjom imala kretati) lažna sela kulise, sa lažnim seljacima (manekenima), lažnim pastirima i lažnim stadima (koja su premještana po potrebi). Time je obmanuo caricu Katarina II., koja je prolazeći tuda 1787. na svom putu za Krim, vidjela lažnu sliku brze i uspješne obnove kojom je rukovodio Potemkin.

  U laži su kratke noge!
  (Dr., 1. mart 2014 14:25)

  # Link komentara

 214. Gotovo milijardu evra smo izgubili na bahaćenje kvazi biznismena i političara, kroz kredite bez sredstva obezbeđenja, na princip "Vratiću". Ta praksa staje sa praćenjem rada banaka i borbom protiv kriminala i korupcije. Vučić je razbio taj tajkunsko kriminalni milje i sada to svima smeta. Samo nastavite, imate podršku naroda, dosta je bilo lopova u ovoj državi.
  (Ajnšajn, 1. mart 2014 14:22)

  # Link komentara

 215. Dokle ce ovaj Vucic samo pricati i zamajavati obican svet.sta je za dve godine uradio, samo prazna obecanja u buducem vremenu sa prvim licem jednine.Da li je izgradio neku fabiku i zaposlio narod da ima od cega da zivi,a ne zivi se od praznih obecanja Vucica.
  (misko, 1. mart 2014 14:21)

  # Link komentara

 216. Neredima bi samo narod mogao da izgubi. Borbe, tuče, razbijanja, paljenja...pa to sve narod posle plati. Možemo sve lepo mirnim putem rešiti!
  (Javor, 1. mart 2014 14:17)

  # Link komentara

 217. Vucicu, sa ovom izjavom si ga preterao!
  Krenuo ti je rejting na dole!
  Samo tako nastavi, pa ces 17 marta videti ko je ustvari Sveti Ilija!
  (crni domino, 1. mart 2014 14:16)

  # Link komentara

 218. 16 marta je sansa da opozicija iskaze nezadovoljstvo,a ne da preti nemirima.
  (Nino, 1. mart 2014 14:14)

  # Link komentara

 219. molim ppv NE obožavaoce da nepisu komplikovane komentare, jer sns botovi teško shvataju dal da stave + ili - !
   (milun5, 1. mart 2014 14:13)

  # Link komentara

 220. Ne treba traziti nemire kao neki,ako misle da mogu bolje od sns neka izadju na izbore i pobede.
  (Vinci, 1. mart 2014 14:13)

  # Link komentara

 221. Narod samo treba da ćuti i da trpi, da ćuti i da trpi, sve dok jednog dana narod ne počne da ćuti i da bije, da ćuti i da bije!
   (da.primetim, 1. mart 2014 14:11)

  # Link komentara

 222. "Neće biti Ukrajinskog ili Bosanskog scenarija, već će da se radi." Ovome nije jasno da ni u BiH ni u Ukrajini učesnici protesta nisu bili oni koji rade, već upravo oni koji ne rade. Neće protestvovati vaši džabolebaroši iz javnog sektora (koji navodno rade nešto), već gladni i beznadežni. A njih je, kako kaže statistika - 30%. Ako gledamo mlade, a oni imaju najviše kondicije za ohohohooo scenarija - njih ima više od 60%. Pa ti zastani malo, postavi ručice u zen pozu i dooooobro razmisli šta radiš i kuda to vodi. Svi mi koji radimo u privatnom i realnom sektoru nećemo prstom mrdnuti ako rulja podivlja i krene da ruši sve pred sobom, policije nema dovoljno da zaustavi stvarno besnu masu a tvoji poltroni i onako nisu navikli da podmeću sebe ni za koga ni u kakav rizik. Ostavi se demagogije i sagledaj stvari realno. Situacija je kranje ozbiljna, a vi još uvek mantrate stranačke parole.
  (Nenad, nezavisna oblast Niš, 1. mart 2014 14:11)

  # Link komentara

 223. (Hestija, 1. mart 2014 12:59)
  Boginji dobrote su naprednjaci isprali mozak ili su je drogirali ili joj obecali zaposlenje u komunalnom preduzecu!
  (potkivač, 1. mart 2014 14:11)

  # Link komentara

 224. Ne sumnjam pored njih na vlasti u najbolje,Vucic se trudi da istera pravdu I verujem da ce u tome uspeti,jer nema toga da on pocne I ne uradi ili obeca a ne ispuni,sve mu polazi za rukom!Sve ce on te nemire da dovede u red I uozbilji situaciju!
  (MALA MALENA, 1. mart 2014 14:10)

  # Link komentara

 225. Tako je, mi ne treba da protestujemo, trebalo bi da slavimo našeg vođu. ,,Hleba i igara". E samo kad se osvesti ovaj narod, motke će da rade
   (da.primetim, 1. mart 2014 14:09)

  # Link komentara

 226. Tako je, mi ne treba da protestujemo, trebalo bi da slavimo našeg vođu. ,,Hleba i igara". E samo kad se osvesti ovaj narod, motke će da rade
   (da.primetim, 1. mart 2014 14:07)

  # Link komentara

 227. Ovaj Alek-Paša će uskoro da uvede policijski čas. pa vi kako hoćete.
  (dado, 1. mart 2014 14:06)

  # Link komentara

 228. Suvise cesto spominjes Ukrajinski i B i H scenario, plasis se ocigledno post izbornog perioda, kada ce zavese pasti...
  (sasa jokic, 1. mart 2014 14:04)

  # Link komentara

 229. Oko pitanja kriminala i korupcije nisam prezadovoljan sta je uradila sadasnja vlada, ali kad opet sve razmotrim oko suzbijanja kriminala uradjeno je vise za ove nepune 2 god. nego za 12 god. vladavine DS-a, svaka cast Vucicu bar na tim pokusajima.
  (Bebeto, 1. mart 2014 14:04)

  # Link komentara

 230. Aco 2 puta prodati maglu narodu ne pali.Da ne bude beograd pod vodom a ne na vodi! bajke za malu decu vise nepale narodu netrebaju reci i predizborni trikovi i magla koja ovog puta nece upaliti.Vec dela kojih nije bilo.
   (Ja, 1. mart 2014 14:03)

  # Link komentara

 231. Nema sta da sanjamo,bice uzivo.Mnogo ste se naobecavali praznih prica.
   (xxx, 1. mart 2014 14:01)

  # Link komentara

 232. Pa Aco dosta je bilo prodavanja magle narodu.
   (Ja, 1. mart 2014 14:00)

  # Link komentara

 233. O kakvim nemirima ovaj "radikal" priča,jel moguće da njihovoj demagogiji nema granica,dokle više čoveče da nas držite u nekim iracionalnim strahovima,a najbolje od svega što ovi jadni i zaluđeni botovi veruju u te gluposti i brane ih svom snagom,dotakla si dno Srbijo
   (Ivan, 1. mart 2014 13:58)

  # Link komentara

 234. "Vučić: Ne sanjajte nemire i nerede"
  Jos jadna vizija.
  (István, 1. mart 2014 13:54)

  # Link komentara

 235. Ako neko misli da ova politika sns ne valja,zasto nisu oni uradili bolje od toga dok su imali vlast.
  (Miroljub, 1. mart 2014 13:54)

  # Link komentara

 236. Narod zeli da im neko obezbedi bolji zivot,a ne da slusa neke kako prizivaju nemire.
  (Rajic, 1. mart 2014 13:52)

  # Link komentara

 237. ljudi budite se ovo je zadnji voz!!!
   (kostolac, 1. mart 2014 13:50)

  # Link komentara

 238. ''Simpo'' je jedna od najvecih srpskih fabrika namestaja i ne sme se dopustiti da propadne. Zato SNS ima plan kako da je reformise. Takodje treba utvrditi ko cini njegovo rukovodstvo i ceo taj sistem, da li ima kocnicara u razvoju fabrike. Sto se tice borbe protiv korupcije i kriminala, na tom polju se uveliko radi, samo treba da se nastavi jos jace.
  (zeleni caj, 1. mart 2014 13:48)

  # Link komentara

 239. Vučićevi botovi, ajde lupajte mi minuse da znam koliko vas ima.

  Malo da vam otežam: Super vam je Vučić !
  A možda i nije ...
  ili možda jeste ...

  Gle kafa !
  (Slobodan Cekovic, 1. mart 2014 13:47)

  # Link komentara

 240. Ko je za sendvič i pivoooo? Ppv poslaoo!
   (Miki, 1. mart 2014 13:46)

  # Link komentara

 241. Ja imam san... da ćemo vam svima jednog dana naplatiti svaki dinar i život koji ste uzeli
   (bobiusa, 1. mart 2014 13:46)

  # Link komentara

 242. Sreca pa je DS i demokratski blok posten i zadnjih 10 godina nam je donio prosperitet i stabilnost! Sve fabrike su nam radile, ni jedna sporna privatizacija, ljudi se zaposljavali, usli smo u EU, izgradili koridor 10 i 11. Mnogo su uradili za deceniju i treba ih nagraditi na ovim izborima. Djilasu treba opet dati neki media centar, Čedi secerane i mlinove, Tadiću opremanje vojske, Koštunici javna preduzeca...pa da opet procvjetamo! Dole Vučić i njegova hapsenja!!!
  (Krang, 1. mart 2014 13:45)

  # Link komentara

 243. Vrati Radulovica i sredi pravosudje pa sve ostalo !
   (schhh..., 1. mart 2014 13:44)

  # Link komentara

 244. E vala pretumbali ste sve naglavacke pa sada vazi ona izreka da narod kada sto puta govori ISTINU kod politicara ONA je laz.
  (poligrafista, 1. mart 2014 13:44)

  # Link komentara

 245. neviđena gomila laži, ispraznih obećanja, uveravanja koja ne piju vodu, patetični izlivi iskrenih laži-to dobijamo od čoveka koji nam više od 20 godina nije pružio nijedan dokaz da može sve ovo da ostvari.
  o blesavim komentarima koja rasipaju polupismeni i neuki po zadatku, ne vredi više ni govoriti.
  (lagarija na eks, 1. mart 2014 13:43)

  # Link komentara

 246. I Hestija i Despina slicno razmisljaju... Mora da je slucajno...

  Aleksandar Vučić nijednog trenutka neće ostaviti radnike bez posla, i traži rešenje za pokretanje naše privrede. Simpo je naša najveća fabrika koja je zapošljavala preko hiljadu ljudi koja je bila naš pokretač privrede.Građani trebaju da izađu na izbore i da glasaju za rešavanje problema srpske privrede, pre svega da podrže ekonomske reforme, borbu protiv kriminala i korupcije Aleksandra Vučića koji ima puno volje i želje da našu državu izvuče iz teške krize.DS i SPS je našu državu potrpuno uništio. Prvo će rešavati probleme, i pronalaziti koalicione partnere za najprofatibilniji kompanije iz celog sveta sveta koje zapošljavaju na milione građana širom sveta.
  (Hestija, 1. mart 2014 12:59)

  Aleksandar Vučić nijednog trenutka neće ostaviti radnike bez posla, i traži rešenje za pokretanje naše privrede. Simpo je naša najveća fabrika koja je zapošljavala preko hiljadu ljudi koja je bila naš pokretač privrede.Građani trebaju da izađu na izbore i da glasaju za rešavanje problema srpske privrede, pre svega da podrže ekonomske reforme i Aleksandra Vučića koji ima puno volje i želje da našu državu izvuče iz teške krize. Prvo će rešavati probleme, i pronalaziti koalicione partnere za najprofatibilniji kompanije u svetu koji zapošljavaju milione ljudi širom sveta.
  (Despina, 1. mart 2014 12:47)
  (vnesha, 1. mart 2014 13:40)

  # Link komentara

 247. Ovo je zabrinjavajuce ovaj se umislio da nama cvetaju ruze.Doduse svi diktatori tako misle i ne vide daleko.Vucicu dogorelo je narodu, narod nema za zivot drzavni nameti ubijaju, ljudi su depresivni nemoj da se zanosis.Za dve godine tvoje vladavine stanje se pogorsalo, a sve vise tonemo u diktaturu.
   (Lika, 1. mart 2014 13:40)

  # Link komentara

 248. "zapošljavanje je prioritet" - da, apsolutno jeste, ali samo za njihove partijske kadrove, koliko vidimo...
   (trudna buva, 1. mart 2014 13:38)

  # Link komentara

 249. aha pitacu te ako dodjete na vlast ! dace bog , da vas vise ne gledamo i da krenemo iz pocetka bez vas ! posle 16 marta ako pamet pobedi a ne zlo sns -ovsko bice bolje ! 100%
   (garavi, 1. mart 2014 13:37)

  # Link komentara

 250. Restart!!!!!
  (Dosta je bilo!!!!, 1. mart 2014 13:33)

  # Link komentara

 251. ne ispiraj nam mozak...
  (Hmmmm, 1. mart 2014 13:31)

  # Link komentara

 252. Gospodin Vucic je objavio rat kriminalu i korupciji, jedna bitka je dobijena, ali to nije dovoljno za konacnu pobedu. Samo velika podrska na izborima SNS-u i gospodinu Vucicu daju nadu za sigurnu buducnost svih postenih gradjana Srbije.
  (krilo, 1. mart 2014 13:30)

  # Link komentara

 253. Pravda je spora ali dostižna... Sigurna sam da će doći vreme kada će svako odgovarati za svoja nedela i u potpunosti podržavam doslednost Srpske napredne stranke u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.
  (Jeftana, 1. mart 2014 13:28)

  # Link komentara

 254. ovde samo jedna varnica fali.sta ste mislili da kradete i lazete a da nema odgovornosti(mislim na sve politicare).narod je u depresiji vasom zaslugom a kad narod pukne nece bi tajkunima vredeti novac ni vama vlast.
   (andrijano, 1. mart 2014 13:27)

  # Link komentara

 255. Lider SNSa vodi kvalitetnu politiku koja se odnosi na brigu o narodu u svim delovma ove drzave a ne samo jedne njne regije ili Beograda. Nije bitno koja firma doci i pomoci posrnulom gigantu ves i uslovi pod kojima ce se izvrsti preuzimanje.
  (egmont36, 01. mart 2014 12:46)

  Ovaj komentar je iz biz rubrike, vest o Simpu. Pa dokle više copy/paste, radikalski botovi, zar je vaša inteligencija toliko minorna, da niste u stanju da napišete dva različita komentara? Ppv će vas pohapsiti.
   (Rade, 1. mart 2014 13:26)

  # Link komentara

 256. Važi vođo.
   (zm, 1. mart 2014 13:24)

  # Link komentara

 257. Duhovi iz perioda tajkunsko - politickog mraacnjastva ne zele uspeh reformi i izlazak iz krizer jer time direktno gube ekonomsku i moc u opste nad narodom.
  (bili jednom jedni duhovi ..., 1. mart 2014 13:23)

  # Link komentara

 258. Bez rešavanja sistemske korupcije, nema dolaska investitora i otvaranja novih radnih mesta za sve koji nemaju posao... Koji bi normalan stranac uložio novac u lopovsku zemlju? Uložiš novac, a tajkuni u sprezi sa određenim političarima se debelo "ugrade"! Dosta je bilo! (Dakić, 1. mart 2014 12:29)
  U pravo si, Dakice, samo napred sa Sasu Radulovic, "Dosta Je Bilo".
  (NScentar, 1. mart 2014 13:23)

  # Link komentara

 259. Ok, korupciju treba iskoreniti, ok, privredu treba pokrenuti, al daj bre, dve godine su vec na vlasti, a ponasaju se kao da nikada nisu ni bili. Svi koje znam kukaju da im je losije, i da losije zive, svi. A narod je naivan, masom je lako vladati, pa su nekako ubedjeni da treba opet da izaberu ove. Takodje sam svestan, da su se mnogi uclanili u SNS zbog stranackog zaposljavanja. Ja nisam ni za jednu stranku, ne bavim se time, smatram politiku klasicnom demagogijom, al mi narod nije jasan. Da vidimo koliko se ko zaduzio, aj da vidimo koliko je velikih firmi doslo u Srbiju, ali da iskljucimo one sa kojima je Dinkic pregovarao.
   (dejan, 1. mart 2014 13:22)

  # Link komentara

 260. "dok sam na čelu SNS-a i dok imam poverenje građana u Srbiji neće biti ni ukrajinskog ni bosanskog scenarija"
  Ali ima nas vise sto nemaju poverenje u tebe nego sto imaju. Losije se zivi od kako je SNS na vlasti, i nemoj da se varas i da sanjas da je sve lepo s tobom.
  (winston, 1. mart 2014 13:14)

  # Link komentara

 261. Kriminal i korupcija treba da se iskorene maltene iz svih firmi u Srbiji, najvise paznje se obraca na vece firme, kao sto je, u ovom slucaju ''Simpo'', kao i mnoge druge. Zato je SNS cvrsto krenuo u borbu protiv istih, a imace i podrsku gradjana u toj borbi.
  (bura, 1. mart 2014 13:13)

  # Link komentara

 262. sSo volim kada mi neko nesto brani a ja bas onda hocu
   (mapetovac, 1. mart 2014 13:11)

  # Link komentara

 263. O cemu bulazni ovaj covek!
  (Alek, 1. mart 2014 13:10)

  # Link komentara

 264. Narod ne sme da se buni, mora da cuti i da trpi. Svaki bunt bice ugasen. Evo nas severna korejo.
   (srbin, 1. mart 2014 13:09)

  # Link komentara

 265. Ne,nego cemo gledati kako nam sahranjujes drzavu,unistavas buducnost nase dece,pretvaras ljude u roblje sa robovskim zakonima.uaaa
   (Milica, 1. mart 2014 13:05)

  # Link komentara

 266. Lazi lazi i samo lazi to je ono sto svakodnevno gledamo i slusamo.
   (ice9, 1. mart 2014 13:05)

  # Link komentara

 267. On to moze da obecava 100 puta, ali narodu je vec polako dosta svega...
  (Branislav_Malovic, 1. mart 2014 13:03)

  # Link komentara

 268. Bilo ko da bude na vlasti ne treba nam scenario ni Ukrajine ni Bosne...
  (Nikola, 1. mart 2014 13:03)

  # Link komentara

 269. Pravda je spora ali dostizna, ali jos cemo je lakse dostici uy Vucica.
  (maruska, 1. mart 2014 13:03)

  # Link komentara

 270. To što se desilo u Ukrajini je splet okolnost,svako ko to priziva u Srbiji ne voli svoju državu.Rešenja valja iznalaziti mirnim putem.
  (Todor, 1. mart 2014 13:02)

  # Link komentara

 271. Jok, nego ću tebe da sanjam
   (Sveti Ilija Gromovnik, 1. mart 2014 13:02)

  # Link komentara

 272. Mnogo vam selektivna pravda. Da potsetim, AP Vojvodina je dobila sud u Srasburu, pa sad tog vlasnika drze u pritvoru. Ministar vodoprivrede prijavi stetne materije u mleku, pa ispadne kriv. Uhapse Miskovica, ne hapse Beka. Uhapse Dragina, a Stupar i Bajatovic na slobodi. Treci akter Radoslav Vujacic(za one koji ne znaju VD direktor) je osudjen pravosnazno 1.5god za prestup koji je minimum 2 godine zatvora, ne za Azotaru nego sto je sa 1.9 promila pokosio biciklistu. I tako dalje...
  (dzoni, 1. mart 2014 13:01)

  # Link komentara

 273. Treba obezbediti uslove za otvaranje radnih mesta,a ne da razmisljamo kao opozicija o nemirima.
  (Arci, 1. mart 2014 13:00)

  # Link komentara

 274. On je ubeđen u pobedu. Tako je bio i Sloba, a i Tadić, samo što su ovi pukli za mnogo manje vremena, što govori da se narod doziva pameti i osvešćuje. Restart!
   (Rade, 1. mart 2014 13:00)

  # Link komentara

 275. Aleksandar Vučić nijednog trenutka neće ostaviti radnike bez posla, i traži rešenje za pokretanje naše privrede. Simpo je naša najveća fabrika koja je zapošljavala preko hiljadu ljudi koja je bila naš pokretač privrede.Građani trebaju da izađu na izbore i da glasaju za rešavanje problema srpske privrede, pre svega da podrže ekonomske reforme, borbu protiv kriminala i korupcije Aleksandra Vučića koji ima puno volje i želje da našu državu izvuče iz teške krize.DS i SPS je našu državu potrpuno uništio. Prvo će rešavati probleme, i pronalaziti koalicione partnere za najprofatibilniji kompanije iz celog sveta sveta koje zapošljavaju na milione građana širom sveta.
  (Hestija, 1. mart 2014 12:59)

  # Link komentara

 276. Ako se bude radilo kako treba,ako sprovedemo reforme,dovedemo investitore bice nam bolje,a nemiri ne donose nista dobro.
  (MIrkes, 1. mart 2014 12:59)

  # Link komentara

 277. kome se to ovaj covek obraca u vezi sa tim snovima o nemirima? ako se obraca narodu kom se zivot u ovoj zemlji smucio, onda bi valjalo da sa tim prekine. hocemo li na ulice ili ne, to nam sigurno on nece odredjivati. ni on, niti bilo ko drugi.
   (yoyo, 1. mart 2014 12:54)

  # Link komentara

 278. Ukrajinski nece, posto su Rusi zabavljeni Ukrajinom, pa nam ne mogu servirati tako nesto. A za BIH scenario se bas i ne bi kladio da se nece dogoditi. Ti Vucicu, kada formiras novu vladu (a verujem da hoces, kako stvari stoje), imas na raspolaganju jedno godinu dana da sprovedes ekonomske reforme, i da narod bar malo oseti neki boljitak. Ako se to ne dogodi, nece tebe zastititi na vlasti, ni 100% dobijenih glasova na izborima. Protiv tebe ce se mobilisati i kuka i motika, da te najuri sa vlasti, koja ce biti angazovana da zakoci sve u ovoj zemlji, i ti ces hteo ne hteo morati da se sklonis (da ne kazem pobegnes glavom bez obzira). U tim trenutcima ti ces biti najveci neprijatelj ove zemlje, i svi ce biti protiv tebe. Zato pamet u glavu, i radi na tome da se resavaju problemi malih ljudi. I ne moj zaboraviti da si ti vec 2 godine na vlasti, a sto se tice ekonomije i nekog boljeg zivota, i dalje je mrka kapa.
  (ne mora da znaci, 1. mart 2014 12:47)

  # Link komentara

 279. Aleksandar Vučić nijednog trenutka neće ostaviti radnike bez posla, i traži rešenje za pokretanje naše privrede. Simpo je naša najveća fabrika koja je zapošljavala preko hiljadu ljudi koja je bila naš pokretač privrede.Građani trebaju da izađu na izbore i da glasaju za rešavanje problema srpske privrede, pre svega da podrže ekonomske reforme i Aleksandra Vučića koji ima puno volje i želje da našu državu izvuče iz teške krize. Prvo će rešavati probleme, i pronalaziti koalicione partnere za najprofatibilniji kompanije u svetu koji zapošljavaju milione ljudi širom sveta.
  (Despina, 1. mart 2014 12:47)

  # Link komentara

 280. Lider SNSa vodi kvalitetnu politiku koja se odnosi na brigu o narodu u svim delovma ove drzave a ne samo jedne njne regije ili Beograda. Nije bitno koja firma doci i pomoci posrnulom gigantu ves i uslovi pod kojima ce se izvrsti preuzimanje.
  (egmont36, 1. mart 2014 12:46)

  # Link komentara

 281. Pa ti ih sam izazivaš svojim ponašanjem i diktaturom. Uzalud poručuješ i koristiš izlizane floskule, jer je nezadovoljstvo ogromno, a toga nisi ni svestan.
   (sns čobanin, 1. mart 2014 12:44)

  # Link komentara

 282. Svi da pomognu da se resi problem ekonomije,da ne osudjujemo investicije,i da zaboravimo na nemire.
  (Imortal, 1. mart 2014 12:44)

  # Link komentara

 283. Postao je dosadniji od Tadića
  (blay, 1. mart 2014 12:44)

  # Link komentara

 284. Gradjanski nemiri su iza nas,posvetimo se poboljsanju standarda gradjana,a prvo reforme.
  (Dejo, 1. mart 2014 12:42)

  # Link komentara

 285. BOJKOT, bre!
  (MRV, 1. mart 2014 12:38)

  # Link komentara

 286. изВУЧУЋемо СРБИЈУ!
  Знају радници где су им фабрике,
  земљорадници где су им њиве,
  пензионери шта су градили, а
  тајкуни шта су ау...радили!
  Сад се удружују, опет ау...раде,
  радници, земљорадници, пензионери и
  сви остали срећници, помозимо им 16-ог
  да затворе граде.-
  Циљ у који верујемо !!!
  (Радован Којић, 1. mart 2014 12:37)

  # Link komentara

 287. kad ce videti pravdu? kad odu na nebo???
   (vucko, 1. mart 2014 12:36)

  # Link komentara

 288. To sto su kriminal i korupcija zavladali Srbijom pa deo gradjana ne veruje da se to moze iskoreniti, to je ''zasluga'' Vlade koja je vodila Srbiju 12 godina. Sada kada se konacno pojavila stranka koja moze da se izbori protiv ovih posasti, treba joj dati priliku da tu borbu i sprovede do kraja, a za to im takodje treba podrska gradjana.
  (metla, 1. mart 2014 12:36)

  # Link komentara

 289. Vucic samo tezi da pravda bude zadovoljena i da svi koji su se obogatili unistavajuci nasu zemlju i nasa preduzeca, snose posledice.Borba je tek pocela i nije nimalo jaka.Ali pravda ce se i videti i doziveti!
  (tweety, 01. mart 2014 11:42)

  U pravu si, borba nije ni malo jaka, niti se ljubljeni bori za pravdu. A vi ste jedna velika kontradiktornost, koja potire sama sebe u korenu i ne znam samo ko vas više glasa. Restart.
   (Jordan, 1. mart 2014 12:35)

  # Link komentara

 290. Nemoj da zovete na fiksni u vreme odmora. I odakle vam moj broj kada ga nema u imeniku. Osnovnu kulturu nemate.
   (Milos, 1. mart 2014 12:32)

  # Link komentara

 291. e moj borce za pravdu supermenu a kad cemo cuti ko je pokrao izbore jeli dicni borce za pravdu,ali to sns botove ne zanima njima je jedino bitno sta ovaj usavrseni demagog prica i prica i prica.... hvala ako objavite komentar
  (bob, 1. mart 2014 12:30)

  # Link komentara

 292. Borba sa kriminalom u Srbiji je tek zapoceta, mnogo je toga sto treba da se ispita, i mnogo je pocinilaca kriminalnih dela koji se moraju privesti pravdi, potrebno je dosta rada, truda i zalaganja kako bi ovo bilo ostvareno i kako bi Srbija konacno izasla iz teske situacije u kojoj se nalazi.
   (kolibri, 1. mart 2014 12:30)

  # Link komentara

 293. Dokle LAŽI. Zna li PPV koliko ima lopova i korupcije kod svojih članova.
   (M. M., 1. mart 2014 12:29)

  # Link komentara

 294. Bez rešavanja sistemske korupcije, nema dolaska investitora i otvaranja novih radnih mesta za sve koji nemaju posao... Koji bi normalan stranac uložio novac u lopovsku zemlju? Uložiš novac, a tajkuni u sprezi sa određenim političarima se debelo "ugrade"! Dosta je bilo!
  (Dakić, 1. mart 2014 12:29)

  # Link komentara

 295. i ne samo da verujemo da ce tako i biti, nego i Zakoni u Srbiji konacno dobijaju smisao postojanja! Samo napred!
  (AleksandarZ, 1. mart 2014 12:28)

  # Link komentara

 296. Šta je ovo ljudi?
  Ne mogu da verujem!
  Vučićevi botovi se uspavali ...
  (Osetiće neki pravdu glede ovoga, 1. mart 2014 12:27)

  # Link komentara

 297. i ne samo da verujemo,
  (AleksandarZ, 1. mart 2014 12:26)

  # Link komentara

 298. pa G. Vucicu Vi ste pravnik. Najbolje znate sta je pravda. Taj hleb drugi nasusni..
  Stole
  (Stojan, 1. mart 2014 12:25)

  # Link komentara

 299. Proteklih godina bili smo svedoci raznih malverzacija, sada je vreme da se sve iznese na videlo i da se rasvetle narazjasnjene kriminalne radje, SNS jos jednom pokazuje da brine o gradjanima i da zeli da zemlju ocisti od kriminala i korupcije.
   (Kristina, 1. mart 2014 12:25)

  # Link komentara

 300. gradjani samo hoce da vide bolju ekonomsku situaciju, a ne "pravdu po Vucicu"
   (gang, 1. mart 2014 12:22)

  # Link komentara

 301. Gradjani Srbije zasluzuju pravdu, sve kriminalne radnje moraju biti istrazene i procesuirane kako bi moglo da se nastavi sa reformama i uredjenjem drzave, gospodin Vucic je sa svojim ljudima spreman da ucini sve sto je potrebno kako bi gradjani ziveli u mirnom i stabilnom okruzenju.
   (lesnik, 1. mart 2014 12:22)

  # Link komentara

 302. Ma hoće...al na kukovo leto! O pravdi priča neko čiji predsednik pokrao imanje kraj Save i gradi sebi u selu crkvu od pokradenih para? Ako dokaže da ih je zaradio,povući ću komentar.
  (Tihana, 1. mart 2014 12:20)

  # Link komentara

 303. Poslace frizerku iz Kaca da vam sredi situaciju.
  (Dule, 1. mart 2014 12:19)

  # Link komentara

 304. ja samo vidim lažna obećanja.
   (beli listić, 1. mart 2014 12:18)

  # Link komentara

 305. Pamtim vremena, kada smo od svoje plate mogli vrlo pristojno da živimo... E, onda su se pojavili tajkuni, nepoštene privatizacije, ljudi ostali bez posla. Nije naš narod neskroman. Samo hoće da radi i da ga ne pljačkaju ovi novopečeni bizMMismeni!
  (Mirko, 1. mart 2014 12:16)

  # Link komentara

 306. (surovi, 1. mart 2014 11:03)
  Miskovicu sudi nadlezni drzavni organ, Vucic je samo pokretac borbe protiv kriminala i raznih tajkunskih lobija. Svaki sudski proces ima svoj odredjen tok, tako i njegov. Pravda ce na kraju imati zadnju rec.
  (Hugolina, 1. mart 2014 12:15)

  # Link komentara

 307. Zvuči kao pretnja
   (car, 1. mart 2014 12:13)

  # Link komentara

 308. ... a sta je to pravda???? ...
   (vosa, 1. mart 2014 12:09)

  # Link komentara

 309. I mi u to verujemo !
  (Aleksandar, 1. mart 2014 12:09)

  # Link komentara

 310. Pravda i istina moraju da budu parametri po kojima cemo se u budycnosti voditi. Kriminal i razne malverzacije se moraju saseci u korenu ukoliko zelimo da budemo stabilna i jaka zamlje, sigurna pre svega za nas same a onda i za strane investitire koji bi ulagali u nas.
  (Donatelo, 1. mart 2014 12:08)

  # Link komentara

 311. demagogija
   (doktor, 1. mart 2014 12:06)

  # Link komentara

 312. Kriminal i korupcija su uništili srpsku privredu. Svi koji su ogrezli ruke u kriminalu i korupciji treba da odgovaraju.Podrška Vučiću.
  (ribice, 1. mart 2014 12:05)

  # Link komentara

 313. Tvoju pravdu smo mi u Novom Sadu već videli. Utamničio si poštene ljude a unapredio Maju Gojkovic i Igora Mirovica.
  (Pedja, 1. mart 2014 12:04)

  # Link komentara

 314. Otvori oči, narode, i ne dozvoli da ti ovi nedovršeni kroje sudbinu.
   (sns čobanin, 1. mart 2014 12:04)

  # Link komentara

 315. Vucic je odlucan u tome da stane na put kriminalu i korupciji, i tu rezultati ne mogu izostati...
  (ksendzi, 1. mart 2014 12:02)

  # Link komentara

 316. ZA PRAVEDNU SRBIJU, SA ALEKSANDROM VUCICEM!!!
  (bonbonica, 1. mart 2014 12:02)

  # Link komentara

 317. Gospodine Vucicu,kao prvo tvoja stranka u Vranju je sastavljena samo od lopova ,kriminalaca i preletaca iz stranke u stranku,odgovorni za sve paljevine automobila i sve negativno vezano za ovaj grad,nisu bolji ni ovi drugi...dok ne ocistis tvoju stranku u Vranju neces ovde preci ni 20%,ovo je iz najboljih namera...
  Kao drugo oduzmi Tomicu i njegovim direktorima taj Simpo i daj nekom postenom,ovaj nezna vise sta ima i kolko ima,ako mozes sve to u zatvor...
  Kao trece sve naj...i puno zdravlja
  (Vranjanac, 1. mart 2014 12:02)

  # Link komentara

 318. Vučić: Građani će videti pravdu

  Правду за кога?
  Или против кога?
  Ја сам се нагледао холивудских филмова и доста ми је правде док сам жив!
  Не волим ни да гљедам, ни да осетим!
  (Кога овај пали?, 1. mart 2014 12:02)

  # Link komentara

 319. "Vučić: Građani će videti pravdu"

  Videće je samo oni koji su je i do sada videli....znamo vrlo dobro kojii su to građani kao i čiji su glasači. Zabrinjava to što je njih oko 50% od onih koji glasaju ali ohrabruje to što je to zapravo ipak samo 25% (mada je i to mnogo, ali zemlja smo "u razvoju") od onih koji imaju pravo glasa.
  Kako god, agonija će se nastaviti i posle ovih "izbora" - samo još intenzivnije i da konačno više udarimo o dno, shvatimo šta nismo uradili posle 5.X 2000. i da doživimo potpunu katarzu. Tek posle toga ćemo krenuti napred.
  (pravda je spora ali selektivna..., 1. mart 2014 11:59)

  # Link komentara

 320. Kako u Vranju, tako i u drugim gradovima na jugu, situacija pocinje da se popravlja, ali na tome se nesme stati. Juznjaci podrzavaju Vucica i veruju da ce sve biti onako kako je obecao!
  (veca, 1. mart 2014 11:59)

  # Link komentara

 321. Jedva čekam da izađu na videlo sve afere koje su se događale prethodnih godina, naročito one na lokalnom nivou.
  (Filadendron, 1. mart 2014 11:59)

  # Link komentara

 322. Baron Minhauzen opet priča Minhauzenijade.
   (sns bot, 1. mart 2014 11:57)

  # Link komentara

 323. zasto je do sada nismo videli? sta vas je to sprecavalo da nam je pokazete?!!!
  (as, 1. mart 2014 11:56)

  # Link komentara

 324. Ep o Gilgamešu. Što kaže Rambo Amadeus : „ Auspusi vs Vetrenjače.“, priča u prazno.
   (Darko, 1. mart 2014 11:56)

  # Link komentara

 325. Koja crna pravda, drzavu nam vode najgori kadrovi devedesetih. Laz i obmane svuda
   (sad, 1. mart 2014 11:55)

  # Link komentara

 326. Sps lopurde su pokrale Simpo.
   (veerghoen, 1. mart 2014 11:54)

  # Link komentara

 327. Narod je na ivici egzistencije.Obezbesite vi njima posao, novac, zivot i uporedo vodite borbu protiv korupcije.Meni treba posao, da mogu da radim i zivim, pre svega
  ..
   (buducnost, 1. mart 2014 11:53)

  # Link komentara

 328. Istina je oduvek skrivana, i ljudima se servila laz, sada ce se to promeniti i zajednickim snagama cemo isterati pradu na videlo!
  (cipiripi, 1. mart 2014 11:53)

  # Link komentara

 329. da pogađam...mmm...objavićete da je uhapšen darko šarić?
  (gica, 1. mart 2014 11:52)

  # Link komentara

 330. a kad cemo imati posao i primati platu
   (posmatrac, 1. mart 2014 11:51)

  # Link komentara

 331. Svi ste isti,svi ste isti,svi ste isti...Demagozi,demagozi,demagozi....Milosevic,Draskovic,Seselj,Djindjic,Tadic,Vucic,Nikolic,Dacic,Djilas,Dinkic,Jovanovic...
   (legionar, 1. mart 2014 11:51)

  # Link komentara

 332. Jel sad opet Vucic kriv sto predhodnih 12 godina vlast nije znala kako da pomogne Yumc-u.
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pop, 1. mart 2014 10:59)

  1. Vucic je vlast poslednje 2 godine i sta je uradio?NISTA
  2. Jumko je do 2000-te bio extra ful ludilo pa dosao DJilas i unistio ga,jel?
  (BOT killer, 1. mart 2014 11:49)

  # Link komentara

 333. koje godine? mozda 2085. za moj stoti rodjendan. e, pa DOSTA JE BILO!!!
   (marko, 1. mart 2014 11:48)

  # Link komentara

 334. Kada to?U Limburgu mesecu?

  Koga bre vise lazete izdajnici?!!
  (sudice vam ulica,i to bas oni koji za vas glasaju...samo kad konacno shvate..., 1. mart 2014 11:48)

  # Link komentara

 335. od sledece godine se uvodi slet povodom rodjendana g.Vučića!!Duhovi proślosti,kao kod Josipa Broza
   (dragavej, 1. mart 2014 11:45)

  # Link komentara

 336. Za vreme proteglog rezima unisteno je puno fabrika, Vucic nece dozvoliti da i yumco propadne i ostane na ulici puno ljudi!
  (pezzz, 1. mart 2014 11:45)

  # Link komentara

 337. Neki su već videli, a i ostali će...pravda na kraju pobeđuje! Oni koji tvrde da pravde nema, na strani su onih koji nisu dozvoljavali da istina i pravda isplivaju, ali jednom i to mora.
  (Aca P., 1. mart 2014 11:43)

  # Link komentara

 338. Vucic samo tezi da pravda bude zadovoljena i da svi koji su se obogatili unistavajuci nasu zemlju i nasa preduzeca, snose posledice.Borba je tek pocela i nije nimalo jaka.Ali pravda ce se i videti i doziveti!
  (tweety, 1. mart 2014 11:42)

  # Link komentara

 339. Iskrenu i bespoštednu borbu protiv kriminala i korupcije sproveo je jedini Aleksandar Vučić. Precizniji da budem, ne on lično, nego je omogućio institucijama da beskompromisno i nepristrasno obavljaju svoj posao.
   (Torbica, 1. mart 2014 11:42)

  # Link komentara

 340. E ovaj Vucic, k'o Svaba tra la la!!!

  Dve godine pricati svaki dan isto, pa mora da se smucio i sam sebi!!!
  (crna guja, 1. mart 2014 11:42)

  # Link komentara

 341. radikali i: pravda, postenje, fakultetski obrazovani strucnjaci, crkoh od smeha...
  (zoran1965, 1. mart 2014 11:42)

  # Link komentara

 342. Vucic samo tezi da pravda bude zadovoljena i da svi koji su se obogatili unistavajuci nasu zemlju i nasa preduzeca, snose posledice.Borba je tek pocela i nije nimalo jaka.Ali pravda ce se i videti i doziveti!
  (tweety, 1. mart 2014 11:41)

  # Link komentara

 343. Gradjani Srbije godinama cekaju da vide pravdu, ta borba ce biti duga i iscrpljujuca, jer kriminal i korupcija su prisutni u svakom segmentu drustva.
  (malisa, 1. mart 2014 11:41)

  # Link komentara

 344. Aleksandre postoji razlog zasto je jug Srbije najsiromasniji deo Srbije, hocemo pravdu i verujemo da samo sa Vama na vlasti mozemo da je vidimo!
  (Liv, 1. mart 2014 11:37)

  # Link komentara

 345. Naš narod vapi za pravdom! Ne možemo više da gledamo bahaćenje tajkuna i kriminalaca, dok 90% nas radi za platu od koje ne možemo da hranimo našu decu!
  (Jellena, 1. mart 2014 11:37)

  # Link komentara

 346. " Pravdu cete imati, videti i doziveti" - kad to obeca g. Vucic, to ce se svakako i obistiniti i za gradjane vranja i cele juzne, kao i cele Srbije.
  (Garant, 1. mart 2014 11:37)

  # Link komentara

 347. Pravda je spora ali sa Vucicem dostizna!
  (petarpan, 1. mart 2014 11:36)

  # Link komentara

 348. Makar I ta pravda bila selektivna
   (lignjoslav, 1. mart 2014 11:35)

  # Link komentara

 349. Potpuno je razumljivo sto su gradjani cele Srbije na kraju zivaca da se oslobode nepravdi koje u osnovi imaju sve kriminalne radnje, ali sve je to nastajalo vise decenija pa se ne moze sve za godinu dana ni zatreti.Ali, ko radi uporno i posteno, uspece.
  (Kao i mi sa Acom, 1. mart 2014 11:35)

  # Link komentara

 350. Izuzetno naporan čovek, a na sve to, preteruje u lažima, prosto se izgubio, kao i njegovi stranački drugovi. Upleli su se u sopstvenu paukovu mrežu.
   (miki, 1. mart 2014 11:34)

  # Link komentara

 351. ma samo da se resimo hostaplera i oseticemo boljitak. na dobrom smo putu
  (Bojan, 1. mart 2014 11:32)

  # Link komentara

 352. Gradjani Vranja i celog okruga danas ce od g. Vucica cuti celu istinu i plan za put u bolju buducnst, jer on em govori samo realne stvari, em ih kaze posle debelog razmisljanja i konsultacija sa strucnim licima iz celog sveta za privrednu bransu.
  (Lzaarevicka, 1. mart 2014 11:28)

  # Link komentara

 353. U Vranju su fabrike Jumko i Simpo propela zbog politicki alavih i od strane SPS postavljenih nestrucnih rukovodilaca.
  (Vranjanka, 1. mart 2014 11:26)

  # Link komentara

 354. Srbija je donedavno bila zemlja u kojoj je zakon za pojedine bio samo mrtvo slovo na papriru. Interesi i partijske knjizice su ocigledno garantovale slobodu u raznim nezakonitim radnjama. Kralo se i uzimalo sa svih strana i sve se to naravno prikrivalo iako je mnogo puta bilo ocigledno sta se desava. Mnogi govore kako jos uvek nema presuda, ali kako bi ih i bilo kada su predmeti ogromni. Sve to govori, sta se zapravo desavalo prethodnih godina. Borba protiv kriminala i korupcije je zapocela sasvim dobro sto potvrdjuju, izmedju ostalog i brojne pohvale iz celog sveta, ali i dolazak novih investitora koji zele da ulazu u zemlju u kojoj kriminal nije jaci od drzave.
  (misfit, 1. mart 2014 11:23)

  # Link komentara

 355. Građanima je najbitnije pravda, odnosno da imaju pravno uređenu zemlju, da mogu da rade i žive od svog poštenog rada. Trenutno to mogu da joj svojom odgovornom politikom obezbede samo Vučić i Srpska naprdna stranka.
  (Čvarkov Đorđe, 1. mart 2014 11:23)

  # Link komentara

 356. Da bi neko iz Beograda u Vranju poceo da radi u 9 ujutru, morao je ustati u 3 sata. Toliko o trajanju efektivnog radnog dana za svoj narod od strane g. Vucica.
  (Primer za ugled, 1. mart 2014 11:23)

  # Link komentara

 357. "Supermen vs bad gay's", matere ti, a je li ijedan slučaj završen i iko od njih osuđen, Eliote Neše?
   (Mile, 1. mart 2014 11:22)

  # Link komentara

 358. Pravda za gradjane Srbije je moguca samo uz Aleksandra Vucica!
  (Sloboda, 1. mart 2014 11:22)

  # Link komentara

 359. Glasacemo za Radulovica, a ti se cheshkaj kad udje u Skupshtinu. Dosta je bilo.
   (Nestranacka licnost, 1. mart 2014 11:20)

  # Link komentara

 360. Gradjani zele da izadje na svetlost dana pravda za sve nas posle ovih 12 godina propadanja! Jedino Vucic ima snage da se izbori za pravdu, za stabilnu, jaku i zdravu Srbiju!
  (Dunjica, 1. mart 2014 11:19)

  # Link komentara

 361. To sto je g. Vucic u Vranju rekao da Sipmo nece biti bacen niz vodu je ogromna stvar za mnoge tamosnje zitelje kojima je ta fabrika izvor prihoda, a g. Vucic uvek govori sustu realnu istinu.
  (Nada, 1. mart 2014 11:19)

  # Link komentara

 362. mislis pravku kao hapsim satro Miskovica,on izbleji malo u corci a sad po restoranima na slobodi a u isto vreme ne diram Beka,Ceptera,Koleta,i jos dovodim u Zvezdu Covica!a koja je razlika izmedju svih tih ljudi?Miskovic je lopov a Covic,Cepter & co su "sposobni"?!bedan si kao i svi drugi politicari.
   (sovuljaga..., 1. mart 2014 11:19)

  # Link komentara

 363. I sa pravdom ćemo kupovati hleb !!!!
   (šilo, 1. mart 2014 11:17)

  # Link komentara

 364. Danas u Vranju nece biti laganja jer je dosao g. Vucic da tamosnjem narodu kaze najistinskiju istinu sta i na koji konkretan nacin im moze biti bolje.
  (Vranje i okolina, 1. mart 2014 11:16)

  # Link komentara

 365. Videli smo pravdu pred Novu godinu kada ste zaposlili na hiljade članova stranke u javna preduzeća
   (Nefer, 1. mart 2014 11:15)

  # Link komentara

 366. Tako odgovornog u svim oblastima zivota i politicara posvecenog narodu kao sto je g. Vucic, Srbija davno, davno imala nije.
  (Llazarevic, 1. mart 2014 11:15)

  # Link komentara

 367. Vucicu, svako od nas zna ko se i preko koje stranke obogatio preko noci.Obican narod bi Vam vise pomogao jer su i policija i tuzilastvo korumpirani
  (legionar, 1. mart 2014 11:14)

  # Link komentara

 368. Do sad nisam video nista osim podignutih optuznica i spasilacke akcije u snegu.
   (igi, 1. mart 2014 11:14)

  # Link komentara

 369. Ruka pravde dolazi do svih lopova jer je institucijama omogućeno da rade svoj posao. Ne postoji politički pritisak kao što je to bio do 2012. I ranije su postojali i policajac i tužilac i sudija ali im je samo Vučić omogućio da rade pošteno i nepristrasno.
  (Mikns, 1. mart 2014 11:14)

  # Link komentara

 370. Koju pravdu? Pravdu da su osvedočeni prevaranti na čelu grada? Pravdu da klub koji duguje 50mil. eura funkcioniše kao da je u plusu 50mil.,pravdu da se megatrend umetnici primaju na posao bez pripravničkog staža,pravdu da Beogradom vedre i oblače neki Kokeza,Čović,Vesić...jel to ta pravda? Ako ima Boga i iole pameti u ovom narodu,ti i tvoja banda lopuža ćete videti pravdu!
   (Omer Pasa Latas, 1. mart 2014 11:14)

  # Link komentara

 371. Da podsetim pilece mozgove, predhodna vlada ( KOJA NIJE BILA DOBRA!!!!!!!) ALI je kriminalcima oduzela imovinu vrednu 400 MILION E kuce, stanove lokalae, recne jahtice preko 200 automobila medju kojima su 2 nova ferarija porse bentli gomilu dzipova X5 X6 ML Q7 KAJEN TUAREG A5 A8.... i jos uvek su pregivori sa španijom gde je zaplenjena imovina od 800 milona od nasih kriminalaca i da pola toga pripadne Srbiji! A sta je Vučić zaplenio?? Da li se nekom sudi zbog kriminalnih dela? Ova vlada nista nije zaplenila i ne samo sto se ne sudi tim kriminalcima nego ih i pustaju na slobidu! CABE SUBOTIC, RADULOVIC dozboljeno im je da se brane sa slobode...
   (lale, 1. mart 2014 11:13)

  # Link komentara

 372. Jedini politicar koji odgovara na pitanja gradjana srbije bez lazi i preuzima ogovornost za njihove probleme! Svaka cast Aleksandre!
  (Zvonce, 1. mart 2014 11:12)

  # Link komentara

 373. Mogo ljudi zavisi od Yumc-a verujem da ce Vucic naci resenje da im se pomogne.
   (white, 1. mart 2014 11:12)

  # Link komentara

 374. покварена плоча
   (ИБАРСКИ ВУК (краљево), 1. mart 2014 11:09)

  # Link komentara

 375. Ubrzo cemo se uveriti u ono sto je Vucic obecao!
  (Micy, 1. mart 2014 11:08)

  # Link komentara

 376. Neko jednom
  napisa.Cu,cemo,cete,ce.....
  (Sinan Sakic, 1. mart 2014 11:06)

  # Link komentara

 377. Naravno da nece stati,
  jer ce Radulovic da se vrati!

  Sredicemo sve politke parazite!!
   (dijaspora, 1. mart 2014 11:05)

  # Link komentara

 378. a jel cemo imati redovne plate od kojih ce moci da se zivi!?
   (aleksandar, 1. mart 2014 11:04)

  # Link komentara

 379. Dokle više ta priča o toj borbi protiv kriminala pustite priče šta je sa rezultatima. Uporno pominjete Miškovića koji je kod kuće odavno a na kraju suđenja (ako ne zastari u međuvremenu) još će on da tuži državu i dobiće debelu odštetu. Ali kako se odšteta plaća iz budžeta šta vas briga koristite ga dok možete a mi će mo da plaćamo vaše neznanje...
  (surovi, 1. mart 2014 11:03)

  # Link komentara

 380. nece stati kazes. pre bih voleo da pocne.
   (jk, 1. mart 2014 11:01)

  # Link komentara

 381. nikada u svom politicckon radu(a samo se time i bavio)ovaj ccovek nije uradio nissta dobro za srbiju.naprotiv,koccio je one koji su pokussavali da nessto uccine,a najvisse je opstruirao onoga koji je najvisse i mogao da uccini.sada na vlast,ne daj bozze ,ali izgleda dolazi i kao premijer iako nema nikakvu kvalifikaciju ili preporuku za obavljanje tog posla.crno nam se pisse,da crnje ne mozze biti.
   (djilas,ipak, 1. mart 2014 11:01)

  # Link komentara

 382. Zašto bora protiv korupcije ne podje od porodice PPV-a? Prosto mi je žao što PPV nema ništa od imovine pa mora da vozo bratovljeva kola! Sreća pa njegov brat prima lovu sa svih strana pa će biti i za familiju! Jedino će biti problem ako stvarno iskorene korupciju!
  (NBGD, 1. mart 2014 11:01)

  # Link komentara

 383. A kad' je počela?
  (Buna protiv (kaba) dahija, 1. mart 2014 11:00)

  # Link komentara

 384. Jel sad opet Vucic kriv sto predhodnih 12 godina vlast nije znala kako da pomogne Yumc-u.
   (Pop, 1. mart 2014 10:59)

  # Link komentara

 385. Jasno i glasno, samo ovako je trebalo raditi mnogo ranije, a i ovo je dokaz da poslednjih 12 godina nismo imali vlast koja je smela da se upusti u ovu borbu.
   (kolega, 1. mart 2014 10:55)

  # Link komentara