Sreda, 29.01.2014.

12:05

Nek su nam srećni novi izbori

U 12 časova predsednk Srbije Tomislav Nikolić potpisao ukaz o raspuštanju Skupštine Srbije i odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 16. mart.

Izvor: B92

Nek su nam sreæni novi izbori IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

401 Komentari

Sortiraj po:

PeraKvrzica

pre 10 godina

Posto sam pre godinu dana postao punoletan, ovo ce biti prvi izbori na koje cu izaci. Ranije kao mladji iskreno, iako sam pratio politicke kampanje, da sam mogao izaci na izbore, zaista ne bih znao za koga bih glasao. Mislio sam da niko od njih nije vredan mog glasa. Ali posle vladavine SNS-a ovih par godina, definitivno su mi otklunili dilemu i ja sad znam za koga cu glasati na svojim prvim izborima. Za njih! Pa neka bude pocetnicka sreca :)

Nikola

pre 10 godina

Iako u ovom trenutku ne izgleda tako, ovi izbori su Srbiji potrebniji nego ikada da bi se sto pre izvukla iz krize u kojoj se nalazimo poslednjih 20 godina. Po meni svako ko zeli bolji zivot,veci standard, da zivi u zemlji bez koprupcije i svako kome je dosta prezivljavanja a takvih je u srbiji i vise nego sto mislimo treba da podrze ove izbore i glasju za reforme.

Jaaaaaaaaa

pre 10 godina

E NEĆU VIŠE DA GLASAM!MUKA MI! Ko obezbedi građanima posao, a bolesnoj deci omogući adekvatno lečenje i na vreme‚nadarenu decu koja su budućnost ove zemlje zadrži u istoj! E ZA NJEGA ĆU DA GLASAM!

Magdalena

pre 10 godina

Vlada je toliko toga uradila, ostvarila, postigla, započela, razradila viziju...da joj je sada neophodno da se raspusti kako bi proverila legimitet svog posla!? Da Radoje Domanović živi danas sa nama-umro bi od gladi! Čik ti na ovo da napraviš parodiju...

MRV

pre 10 godina

@Despina

И, шта кажеш: "Građani moraju da pruže Aleksandru Vučiću potpuni ekonomski prosparitet i razvoj".

Е, моја Деспина, проблем и јесте у томе што већ 25 година грађани, који као овце излазе на изборе, свим политичарима (укључујући и Првог Допредседника Владе) и њима блиским бизнисменима пружају економски просперитет и развој. Када схватиш да се нико од њих не облачи из контејнера, на бувљаку и код Кинеза, да за оброке немају величанствени избор 100 јела од кромпира и да им деца не умиру зто што нема пара за њихово лечење, нећеш више заговарати њихов економски просперитет и развој.

Бојкот, Деспина, бојкот је једино што нас у догледној будућности може довести до тога да се и ми, обична с***а, мало огребемо о тај њихов економски просперитет и развој.

Srbin100%

pre 10 godina

Srecni ce biti samo ako posle njih Srbiju povedu progresivne snage koje su svesne da bez strukturnih reformni drzave i drustva mi ne mozemo da krenemo napred i da napravimo modernu drzavu

BAKI

pre 10 godina

Narod najvise veruje SNS tako da je pobeda sigurna u to nema sumnje, jer su gradjani uvideli ko zaista radi u njihovom interesu i interesu Srbije i da SNS nije bazirao svoj rad sireci lazi o drugima a pri tom nista ne radice kao demokrate kojima je to postala praksa da kritikuju druge a da nista konkretno ne rade sto smo imali priliku da vidimo za vreme njihove vlasti, vec naprotiv obratno ovako velika podrska kod gradjana dobijena je trudom i zalaganjem za Srbiju, a najzasluzniji za tako veliku podrsku koju SNS ima je svakako gospodin Vucic koji je bezbroj puta svojim kvalitetima kao politicar i kao covek pokazao da su mu jedini interesi Srbija i njeni gradjani i da ne postoji nista iznad toga.

zaluđeni

pre 10 godina

Same integracije u Evropu ne znače ništa ako ne uredimo državu. Zato treba dati podršku Vučiću jer je svestan naših obaveza i ima viziju kako to da ostvari.
(stavra, 29. januar 2014 20:27)

Videli smo "viziju" u Nedelju uveče kod Bećkovićke. Mislim, nije bilo ni "V" od vizija. Samo jedno preznojavanje, zamuckivanje, sto puta ponovljeno "hoćete me pustiti da odgovorim na vaše pitanje"... Jednom rečju, najobičnije, kako bi narod rekao: Pala****enje...
Ko je tu čuo da taj lik ima neki plan, taj ili je...

TICA

pre 10 godina

TICA : Napokon će posle 16. marta Vladu Srbije predvoditi jedini pravi čovek , (ALEKSANDAR VUČIĆ) i Srbija će moći nastaviti još intenzivnije i agresivnije započete reforme. NAJBOLJI IDU NAPRED !!!

Cvele Dukic

pre 10 godina

Ovo i jeste najbolje moguce resenje. Da posle izbora jos brze i bolje krenemo resavanje gorucih problema kaso sto su reforme, nezaposlenost i ekonomski oporavak zemlje..

Despina

pre 10 godina

Tomislav Nikolić zaista radi na jačanju naše države, radi na ekonomskom prosparitetu i razvoju. Tomislav Nikolić zaista želi da novi izbori donesu građanima bolji standard i razvoj naše države. Građani su videli da ta vlada nije do kraja ispoštavla rad Aleksandra Vučića i sa razlogom je raspuštena.Građani moraju da pruže Aleksandru Vučiću potpuni ekonomski prosparitet i razvoj. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

dzoni

pre 10 godina

u ovoj zemlji kojoj je srednje ime nepravda,bezobrazluk,bahatost,gordi primitivizam,jedna partija ,skup ljudi, ne moze da pomogne. dok ne stisne muka od koje cemo se svi uplasiti ili zakukati od bola pa ili da se promenimo ili da nestanemo tesko da ce biti bolje.

Janez

pre 10 godina

Svaki put se nasmejem kada vidim komentare botova. Dzaba spamujete, klikne covek najpozitivnije i vidi sta ljedi misle o neo-radikalima. Car je go!

sanjalica

pre 10 godina

Dobit će SNS na izborima jedino ako mi ne pronađu glasački listić iz 2012.god.Hvala Predsedniku na željama da me prati sreća.Ja sam mislila da će mi trebati malo pameti,znanja,rada i morala kad ono ispade sreća.Ako malo uključim mozak zaista je Predsednik u pravu,trebaće nam svima sreća, ne samo na izborima nego i posle njih,pored takvih istoumnika, jer od pameti i poštenog rada sigurno neću imati perspektivu sa vršiocima vlasti i njihovim istoumnicima koji sebe poistovećuju sa državom.Predlog za predizborni slogan "sve što je brzo to je i kuso"

Zoran.hr

pre 10 godina

Drage komsije, cini mi se da vi kao i mi Hrvati nemate bas nekog izbora, nazalost. Ipak se nadam da u buducnost jedan Nikolic nece biti vise bitan faktor u vasoj vladi, jer smatram da nije kompetentan i kriva osoba, dok Vucic i Dacic rade vise manje ok posao. Likovi kao mladi Krstic su sigurno dobri potezi u vladi.

Kod nas ista situacija, iako mislim da je jedan Josipovic pristojan izbor, a Milanovic, Karamarko i slicni katastrofa.

Uglavnom, sretno i pametno.

vodoinstalater

pre 10 godina

Samo investicije mogu pokrenuti privredu i doneti radna mesta. SNS deluje kao najsposobnija stranka za tako nešto.
(sreja29, 29. januar 2014 20:25)

Ajde! Ako ih bude kao za skoro dve godine od kako su ovi isti na vlasti, a koji su "najsposobnija stranka za tako nešto" crno nam se piše, moj Sretene!

Nek ti je sa srećom, druže...

lacijal

pre 10 godina

Treba proveriti poslovanje svih javnih preduzeća. Vučić mora na neki način biti uključen u taj proces i onda u rezultate ne sumnjam.

lazaar

pre 10 godina

Narod je u prošlosti mogao samo da bude razočaran u političare. Vučić vraća veru narodu da može biti bolje,jer konačno se ispunjavaju obećanja.

stavra

pre 10 godina

Same integracije u Evropu ne znače ništa ako ne uredimo državu. Zato treba dati podršku Vučiću jer je svestan naših obaveza i ima viziju kako to da ostvari.

Mio mio

pre 10 godina

SNS vodi kampanju placenim komentarima a DS pljuvanjem po belim listicima (to valjda treba da nagovori beli listice da im daju glas),ludilo :)

Bolje da ste rekli "molimo vas". Imate srece sto nisam inatdzija pa cu beli listic dati ...

matematicki neprijatelj drzave :))))

pre 10 godina

Beli listovi su matematicki najgluplji neprijatelji drzave! Naravno da necete shvatiti ali neko mora da Vam kaze!
(Swedenonline, 29. januar 2014 14:50)

Moze biti,moze biti ... ali makar nisu lopurde,lazovi,beskicmenjaci,prevaranti,manipulatori,neradnici i prodavci magle. Znam da necete shvatiti ali neko mora da vam kaze.

Evo glasacu za Muamera Zukorlića? On sigurni zeli bolje Srbima od samih Srba.

crni domino

pre 10 godina

Ne, hleba i igara, nego, ne postoji izreka za ovakvo vodjenje drzave!
Gluposti kosmickih razmera se desavaju u upravljanju drzavom.
Stvarno, neka nam je sa srecom jer izbore vode prazni mozgovi!

Pandurovic

pre 10 godina

Gospodine predsednice, sta mi tu biramo - Vucica, Dacica, Tadica, Djilasa, Cedu, Canka, Voju, Vuka.....pa to je sve vec bilo, i evo nas gde smo, nigde, ambis nikad dublji i veci. Neka, hvala na ,,izboru,, i ,,izborima,,.

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

Preambula radikalskog stranačkog programa glasi: Sto puta ponovljena laž postaje istina.
I Gebels bi im pozavideo na propagandnoj mašineriji.

gojkoPEru

pre 10 godina

spremni da provere da li im narod veruje su samo oni koji i rade i koji su ostvarili rezultate, SNs je upravo takav..nazalost nisu sve stranke u Srbiji spremne na promene, te se one i plase rezultata izbora, doduse potpuno pez potrebe, jer ne treba ni da ocekuju nista...Kako radili tako ce im biti

Marija

pre 10 godina

Ova vlada je odlicno radila i ispunila vecinu zadataka. Na izborima dobice jos zadataka kada se tri sata pre zavrsetka javi Brisel i cestita.

Duci0167

pre 10 godina

Beli listići su glas za njih! Potrebno je otvoriti front i glasati protiv njih!
(Živko Petković, 29. januar 2014 17:44)

Mislim da ni TI niti bilo ko drugi ima pravo,niti treba da je njegov posao da sugerise za koga da se glasa . To "protiv njih" i te "gnev saolina" ostavi za partijske sastanke. JESTE li pitali MAKAR JEDNOM zasto beli listici? Od prvog dana ste osuli paljbu po belim listicima kada vas je narod kaznio. Krali ste 10 godina,zaposljavali pulene iz stranke,bas vas je briga bilo za narod,VASE GLASACE. Ostao sam bez posla jer je dosao klinac od 22 god. koji nije znao gde se ulazi u firmu. Sada dolazite ovde da popujete? Pa vi nemate niti trunke sramote ,obraza ni casti. Cime ste zasluzili glas belih listica??? Time sto naprednjaci neznanjem upropastise i ovo sto je ostalo? Da izlesinarite na nesposobnoscu drugih? Svoj beli listic cu dati nekome a to nece biti ni DS,SNS niti Tadic!

Dva puta sam bio kriv kada sam gurnuo drzavu u propast,dva puta kada sam glasao za DS! Taj rezon da se glasa za manje zlo vise ne pali. Zlo malo ili veliko je ZLO.

Vidim da ce se kampanja voditi izmedju SNS BOTova,DS buntovnika i TAdic front koji apsolutno ne zna gde je levo. Beli listici se ne dobijaju kritikom istih. Ne shvatam kako vas nije sramota da krivite bele listice?? Jednostavno ne kapiram!

VOJVODA

pre 10 godina

PREDLOG VLADE ZA RASPUSTANJE SKUPSTINE JE TAKO DOBAR ,DA SAM OCEKIVAO DA GA TOMISLAV NE POTPISE . ZATO DACICU GLAVU GORE,BICES PREMIJER. DO POBEDE!

patriota

pre 10 godina

Ne izlazenjem na izbore i belim listicima podrzavate vlast izvucite svoje zadnjice iz kuce taj dan i glasajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 29. januar 2014 19:02)
За кога?

gradjanin banana state

pre 10 godina

Nikad gora situacija nije bila nego sada mislim na nas gradjane svi ustaju ujutru kao idu na posao dzepovi prazni i dugovi dugovi.....Kad ovom glupom i jadnom narodu bude pukla ona stvar mislim da politicari db sluzba i ostali nece imati gde da se sakriju nek vam je bog u pomoci to je sve sto cu reci

tajson t

pre 10 godina

Problemi koji su nas tištili godinama rešeni su dolaskom SNS na vlast. Mislim da će i problemi u ekonomiji biti rešeni nakon izbora jer postoji politička volja za to.

knight

pre 10 godina

Ljudi,ko šta radi mi samo glasamo! Nije nam valjao DOS pa posle ne valja DS, a SNS -om živimo bolje! Vlada je rekonstruisana da bolje živimo i posle par meseci izbori! I šta sada,SNS ce opet da pobedi i biće nam bolje,kad?

Igor

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!


Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Super, nemoj sad vise da kukas, imas pravo izbora ali ga ne koristis, za stanje u drzavi i svoje sopstveno stanje SAM si kriv.

Dali znaš, a ako znaš onda lažeš građane

pre 10 godina

G predsedniče, siguran sam da znate da Srbija neće moću EU dok ne prizna Kosovo? Ako to ne znate stvarno ste kratkovidi i ne zaslužite mesto na kojem se nalazite? U dosadašnjim pregovorima ste/je država Srbija popustila na svim poljima. Pitam se dali stvarno možete protiv SAD i EU jer one priznaju Kosovo i žele da Kosovo postane član EU i UN. Pa zar stvarno mislite da možet protiv tih interesa velikih? Godine 2022 kad budete sva poglavlja u pregovoru sa EU završili (to su realne prognoze EU, vaše su drugačije i nerealne), dolazi tačka na I - priznajte Kosovo. Recite to građanima Srbije, živim u EU i to u EU svi razumeju samo vi se pretvarate da ne, a građani su beeeee...? Izbori će doneti samo tao da se zamenjaju uloge na čelu vlade i države. Ako stvarni želite da vaš naslednik Vučić uspe u politici, danas ste napravili grešku. Dočiće na vlast i on će biti kriv za sve sledeće poteze državne politike, priznanje Kosova i odricanje srba na Kosovu. Uzdate se u Rusiju, Kinu da će blokirati priznanje Kosova u šta imate pravo, ali ako se to i desi onda zbogom EU za Srbiju. Veliko sastančite sa popovima i crkvenim dostojanstvenicima, proslavljate sve verske praznike... Neće vam oni pomoći. Vera i crkva je kriva za najmanje 80% ratnih sukuba u prošlosti. Okrenite se budućnosti. Trenutni Vaš rad je usmeren u to da vas narod ceni i sa time dobijate političke poene. Stvarno providna politika bar za nas srbe u EU koji pratima događanja u Srbiji i nije nam svejedno šta se događa.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Što manje različitih stranaka nakon izbora to bolja i stabilnija vlada. Treba pružiti šansu Vučiću da kao premijer sastavi novu vladu.Siguran sam da će izabrati najbolje ljude.
(cira bg, 29. januar 2014 18:17)

Vucic nema plan, nema ljude, nema znanja, ima mrznju, ima neverovatno veliku sujetu, nema petlju. Kakav je onda taj izbor, ne razumem, da glasam jer je to kao Vucic, majketi, a Srbija propade, to nikome nista, za mene je on sve rekao jos 99-te.

cira bg

pre 10 godina

Što manje različitih stranaka nakon izbora to bolja i stabilnija vlada. Treba pružiti šansu Vučiću da kao premijer sastavi novu vladu.Siguran sam da će izabrati najbolje ljude.

bestslims

pre 10 godina

Srpska Napredna Stranka je jedna od najjacih stranaka,i ima najvecu podrsku gradjana,njena pobeda na predstojecim izborima je sigurna.Samo treba nastaviti sa programom i radom kao prethodne dve godine,i Srbija ide u boljem smeru.

aca bg

pre 10 godina

Pravi momenat da se na javni red spravi i rasprava o broju mandata u republickom parlamentu. Sta ce Srbiji 250 mandata, toliko glomazan parlament nemaju ni mnogo vece zemlje od nas.

Digitalni mis

pre 10 godina

Kukaju kako nema para u budzetu, kako je kriza, stalno nesto reformisu (citaj: presipaju iz supljeg u prazno) a onda ispovrte odjednom nekoliko miliona eura za kampanje, to jest bacanje u vetar, i posle kriza. Gospodo politicari, umesto sto cete odmeravati snage na dzepovima gradjana kroz budzet, mogli biste da pocnete to da radite onako kako se to radi u normalnim drzavama; otvarajte radna mesta, gradite fabrike, puteve, smanjujte poreze, skidajte akcize...pa jednom u svojim bednim zivotima u kampanji, kad za nju dodje vreme, kazite "URADILI SMO to i to" umesto "URADICEMO to i to". Ako Vam, gospodo politicari, niko nije rekao, nemamo sto zivota da biste se vi sa njima tako olako igrali, vec jedan jedini koji bi trebalo da odzivimo na nacin dostojan coveka jer niko od nas pre rodjenja nije dobio spisak drzava pa sam birao gde ce da se rodi (na zalost) da bismo mi sami bili krivi sto smo u Vasim rukama.

HobiT

pre 10 godina

Ja znam da ce vecina ljudi koje poznajem I koji su na proslim izborima glasali za DS I tamo neke stranke druge ovog puta dati glas SNS-u, pa vi vidite kakav ce biti rezultat. E zato volim sto su raspisani izbori!

fratini

pre 10 godina

Država mora imati jaku vladu koju podržava narod. Da bi stigle investicije treba nam stabilna država i politika bez trzavica. Siguran sam da će SNS poboljšati stanje u zemlji.

master

pre 10 godina

Nisam pripadnik nijedne stranke,znam da je vecini politicara na prvome mestu licna korist,ali mora se shvatiti da beli listic nista ne menja.On ima svrhe samo ako bi belih listica bilo u vecini,a to ne moze nazalost da se desi,znaci time se nista ne moze promeniti.To je stvarnost,da li iko normalan veruje da je moguc veliki broj belih listica pored toliko partokratije i stranacki zaposljenih?Njihovi ce izaci da glasaju,i zbog toga ja odgovorno tvrdim da je svaki beli listic pucanj sebi u nogu,jer ih nema dovoljno za promene.Razmislite se svi dobro,koliko moze nekoliko hiljada belih listica da utice na promene?Mislim da je bolje izaci glasati,jer to moze u ovom slucaju da bude korisnije,ako neko zeli promene.Nije tacno da nema alternative,treba glasati,pokazati polticarima i strankamma da ne moze vecito da se laze i krade.Ova Vlada je pokazala svoju nesposobnost i narod ne bi trebao da naseda opet na prodavace magle.Ovde je stvoren sistem ovisnosti od politickih partija,a to je nesto najgore,na taj nacin pravde nikada ne moze biti niti beli listici mogu pomoci.Jedini nacin jeste podrska nekoj stranci koja odudara od drugih,ali ta podrska mora biti masovna,inace nema uspeha,ali ponavljam,zapsljavanje po stranackoj pripadnosti je taktika politicara,tako se postaje zavisan,to je glavni problem.Ja cu glasati za stranku koja nije ucestvovala u prljavstini devedesetih niti je do sada bila u vladi.Sigurno ne za ove priveske koji samo imaju za cilj da se uglave i isisavaju.

meda

pre 10 godina

Baš lepi ovi izbori, toliko tema za kampanju, Arapi, Beograd na vodi, Šarić , Air Srbija, Mišković , sve to će se ponovo žvakati i žvakati samo narodu neće biti bolje. Kao posle svakih izbora

radmilo

pre 10 godina

Prvi put se svaki član vlade kontroliše i svi moraju da rade dobro. Pre Vučića ministri nisu ništa radili već samo koristili privilegije.

MRV

pre 10 godina

@ mislite malo tom glavom
Јесте, побринули су се (узгред буди речено сви, сви, сви) ови наши м*****и, први и једини пут једногласно, да укину цензус 50%+1. И то онда када су активисти довлачили људе на гласачка места, када им је запретио масовни бојкот, а тиме и њихов одлазак у Хондурас. Дакле, ЛЕГАЛИТЕТ ће имати ако на гласање изађу само главни одбори странака, али ЛЕГИТИМИТЕТ ЈОК.
А оно што прежвакаваш Турајлићку, или си наиван или рачунаш да је већина у Србији наивна. Ни она ни ти нисте објаснили како ће то СНС да погодују бојкот и бели листићи. Бојкот ће и њему и свима осталима (па и страним амбасадорима :-) ) послати јасну поруку и неће НИКОМЕ дати ни глас ни посланичко место. А бели листићи ће НАЈВИШЕ ДОНЕТИ ОНОМЕ КО ВЕЋ БУДЕ ДОБИО НАЈВИШЕ ГЛАСОВА. Квота коју они освоје биће нека врста бакшиша свим парламентарним странкама.

Panac

pre 10 godina

Izbori su jedini dan kada narod ima mogućnost da pokuša da nešto učini. Kada bi svi koji ne izađu na izbore glasali za ...npr neku " malu" stranku,ta stranka bi dobila večinu. Tada vladajući nebi imali apsolutnu vlast i zato treba izaći i glasati,a ne biti pasivan. Dobro razmislite što ćete zaokružiti.

Srbin iz Nemacke

pre 10 godina

Muka mi je vise Tomo od vas nazadnjaka,a posledno ovih vasih botova.Nista
niste uradili,ali se hvalite!? Cime? Ja,na moju srecu,ne moram i necu da tu
zivim,ali mi je zao ovih koji moraju. Zaista. No sami ih birate,pa onda...

Sa srecom

pre 10 godina

Daj boze, da nam budu srecni i bericetni. Sigurna sam d ace na ovim izborima izaci svi glasaci, jer zelimo bolju, napredniju i uspesniju Srbiju.

Anti-BOjkoT

pre 10 godina

(Bojkot! Бојкот!, 29. januar 2014 16:09)
Od uvodjenja visestranackog sistema u Srbiji samo 2 ili 3 puta je izlaznost bila veca od 50%. I sta ste postigli bojkotom? Zlo pobedjuje samo kada dobri ljudi ne rade nista. Da smo se vise trudili mozda bi nam bilo makar malo bolje, ovako kao da nismo ni pokusali. Sve je vezano za rad i trud. Da smo se potrudili da smanjimo stopu nepismenosti koja je najveca u Evropi tesko da bi nam se desile 90te, Sloba, Seselj, Voja, Dacic, SNS i Toma, Palma, Ceca, Legija i ubistvo Zorana.

mare

pre 10 godina

@Stevan
Izbore nije trazio SNS, pa kompletna opozicija ih trazi vec neko vreme, posebno DS. Samo mi nije jasno zasto, Tadic pokusava da formira novi politicki blok, clanstvo se rasipa, na svakim izborima imaju sve losiji rezultat...

Živko Petković

pre 10 godina

Neko reče bojkot, slažem se,ali majstore,onda će oni pobediti sa još većom razlikom!Pa,samo njihovi "fanovi",koje su u međuvremenu zaposlili i oni koji imaju strah (s razlogom) da bi mogli ostati bez posla,uzeli su njihove članske karte i glasaće,šta mislite,kako?Beli listići su glas za njih! Potrebno je otvoriti front i glasati protiv njih!

MRV

pre 10 godina

@Bojkot! Бојкот!
Управо тако. Свако ко бојкотује откида макар мрвицу легитимитета систему. А сваки бели листић, истина, удара пацку систему, али му учвршћује легитимитет самим чином изласка на биралиште.
Можда звучи апсурно, али бојкот је активни, а бели листић пасивни облик отпора. Зато се наши политичари (сви, сви, сви) и унервозе на саму могућност масовног бојкота. А пацке их баш и не брину многo. Бриди 5 - 6 минута, па прође. Али, добро, мало смо фрустрирани па нам у том тренутку порука или цртеж на гласачком листићу дођу као неко пражњење. Кад их још 3-4 године неко (било ко) од ових буде јахао и мамузао, и они ће се, ваљда, већим делом одлучити за бојкот. Па ће систем морати да се мења, а не да се само исти ликови ротирају.

prco072

pre 10 godina

Bedna si Srbijo nemas za srbske veterane a raspisujes izbore sramota beda sirotinjo dno dna danas punim 42g i povraca mi se od ovog zivota u Srbiji neka vam je srecno.....a ja odo.

Bojkot! Бојкот!

pre 10 godina

Sa ovakivm izbornim zakonom i sa ovakvim politicarima i bojkot i "beli listici" su potpuno besmisleni. ... Njihovi glasaci su stranacka armija,to je poznato jos od vremena kad su bili radikali.
(mislite malo tom glavom, 29. januar 2014 16:42)

I za koga sada ja da dam svoj glas. ... Dovoljno mi je da pogledam povremeno epizode insajdera i da pozalim sto sam se rodio u ovoj zemlji. Toliko, veliki pozdrav za sve ljude dobre volje.
(kole, 29. januar 2014 16:25)

ЕВО РЕШЕЊА http://www.oecd.org/countries/serbia/
Са не излажењем на изборе пада цео политички систем. Ниси ти сам као што то мислиш и баш толико мафији на изволте препуштен, ти само мораш да знаш твоја права. Постоји потписан уговор са ОЕЦД у којем се тачно каже шта то значи кад грађани не дају већинску подршку понуђеним партијама на изборима. Tо онда значи да је дошло време да више не гледате старе глумце и њихове партије и да ћете убудуће гледати неке друге и у неком другом политичком систему. Овај рапубликански систем и јесу те партије које видите на листићима и нико више. Непријатељи система сигурно неће бити на листићима ни овај пут. Зато тај ОЕЦД и надгледа изборе за тебе и за мене, да забележи кад не изађеш на изборе, јер систему без подршке се не дају западни кредити и са њим се не сарађује. Народ после мора од својих уста кредите да враћа и њих не враћају партије.
Зато, останите код куће и решите их се за сва времена кад су вам већ толико досадили и тако гласајте једном и за себе. ЗА СЕБЕ!

DEDA CVETKO

pre 10 godina

"Nikolić je rekao da je od prethodnih izbora prošlo dve godine i da je Srbija za to vreme doživela ogromne promene nabolje. "

Covek pokazuje RADIKALNI smisao za humor.

jana

pre 10 godina

Čitam komentare.... Ne mogu čudom da se načudim! Umesto što se trudite da sve ocrnite, izađite, glasajte, preduzmite nešto! Najgora je ona sorta ljudi, koji sve i svakog kritikuju a ne bi uradili ama baš ništa!

pedja

pre 10 godina

STRAŠNO,STRAŠNO,STRAŠNO,sedam miliona evra iz budžeta da se vučić i dačić zamene na funkcijama,a neće da pošalju decu na lečenje u inostransvo,jer nemaju para,leba nemali...srbija nestaje,bolje nije ni zaslužila.....

Noca

pre 10 godina

Izbori su bili preko porebni,jel posle njih vlada koju ce ciniti SNS kao okosnica nece imati vise one koji su kocili reforme i brzi napredak Srbije,a borba protiv kriminala i korupcije bice jos uspesnija.

mislite malo tom glavom

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!
Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.
(SQI, 29. januar 2014 12:39)

Тачно. Бели листић неће ништа да нам реши, али зато хоће бојкот избора. Бојкот избора је аутоматски и бојкот система, који мора да падне ако не добије већину и сви ови глумци морају да оду у Хондурас да убудуће ваде ананас са њиховим партијама.
(Bojkot! Бојкот!, 29. januar 2014 16:09)

Sa ovakivm izbornim zakonom i sa ovakvim politicarima i bojkot i "beli listici" su potpuno besmisleni.
Da je kojim slucajem obavezno da izlaznost bude 50%+1 onda bi imalo smisla a ovako je to indirektna podrska za SNS prvenstveno,jer njima najvise odgovara mala izlaznost.Njihovi glasaci su stranacka armija,to je poznato jos od vremena kad su bili radikali.

Ja

pre 10 godina

Ja sam apsolutno ubeđen da SNS dobija najviše glasova. Živi bili - videli. Politika ove stranke ide u korist svima a njeni predstavnici brane iste stavove godinama a ne menjaju ih "kako vetar duva" i to svi znaju.

Aki

pre 10 godina

Gospodine predsednice,ocigledno je da se vi i dalje zalazete za SNS i da ste jedva docekali da raspisete izbore,te cure informacije onde,pa ovde i tako,vi ste vec odavno poceli predizbornu kampanju!!!No,ako je to za boljitak nase drzave onda ok,i srecno...

Bojkot! Бојкот!

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!
Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.
(SQI, 29. januar 2014 12:39)

Тачно. Бели листић неће ништа да нам реши, али зато хоће бојкот избора. Бојкот избора је аутоматски и бојкот система, који мора да падне ако не добије већину и сви ови глумци морају да оду у Хондурас да убудуће ваде ананас са њиховим партијама.

kelmendi

pre 10 godina

Nekome srecni e neko nek se sprema za neku izmisljotine dacica , vucica ... da osvoi sto vise glasova.Albanci s Preseva ,Bujanovca, Medvegja budite oprezni magla se siri.

maluman_covek

pre 10 godina

Nikolić je građanima u Srbiji poželeo svima srećne izbore.

Ponizno molim da mi se pojasni kakvi su to izbori koji su nesrecni.

Unapred hvala nasem predsedniku, na odgovoru.

ns

pre 10 godina

Promasena investicija.

SNS je u ovom sazvu imao porvog podpredsednika vlade, ministra finansija, ministra privrede, ministarku energetike, ministra prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja,ministra pravde i državne uprave, ministra odbrane ... i zasto nije u svim ovim kljucnim segmentima sproveo reforme, imali su godinu ipo dana da to urade a zasto nisu????
Sve je ovo farsa. Samo su nas gusili sa pricama i svima su davali lekcije. I to je njihov ucinak za sve ovo vreme. Dragi gradjani, pre nego sto izadjete na glasanje - Pogledajte u svoje novcanike.
TREBA MENJATI TIM KOJI GUBI JER MI VISE VREMENA ZA GUBLJENJE NEMAMO!!!!

Utisak gradjanina Srbije

pre 10 godina

majdaMM

Da li ti i ostali BOT-ovi SNS-a umete nekada ponesto pametno iz svoje glave da kazete. U serijama. Prvo borba protiv korupcije i kriminala.A sada reforme.Ko je osporavao te reforme . Vlada koja je bila "najbolja"u istoriji Srbije. Vlada koja je bila rekonstruisana. Sada izbori. Danasnja vest da je javni dug povecan za godinu dana i da je povecan udeo u BDP-u.Plate realno opale za 2%.Najlosiji kursdinara od 2012 godine

Mirce

pre 10 godina

Nadam se fer kampanji i velikoj izlaznosti građana.Što se tiče rezultata ako se idalje realizuju predviđanja svi parametri ukazuju da će Sns imati mogućnost samostalnog formiranja vlade mada će verovatno formirati sa nekim ali je Sns to i zaslužio pošto je pokazao najveću ozbiljnost i želju da se izbori prevashodno sa ekonomskim i problemima vezanih za suzbijanje korupcije i kriminala.

куче драгољупче

pre 10 godina

Избори су начин да се стигне до бољег, лепшег и прихватљивијег - рече Николић.

da crtam ili je dovoljno jasno?

pre 10 godina

Koju bre legimnost ima Vlada Vojvodine pa da se ne ide i tamo na vanredne izbore?
(Mirko, 29. januar 2014 16:10)

Pa posto si nepismeni bot pojasnicu ti...
Imaju legitimite koji su dobili na izborima pre manje od 2 godine.A Ustav i zakoni Srbije jasno kazu kad se i kako raspisuju izbori.Znam,znam to je vama ogranicenima tesko da razumete,ali je tako.

GreenLand

pre 10 godina

Morao je da raspiše izbore jer nema većine u parlamentu! Posle izbora SNS će imati priliku da se pokaže i ako je suditi po dosadašnjem radu iskoristiće svoju šansu.

Mirko

pre 10 godina

Nadam se da ce nas izbori spasiti totalitaristickih dojucerasnjih radikala danasnjih demokratskih naprednjaka. Nadam se da ce gradjani glasati za parlament bez diktatora.

Bokun

pre 10 godina

Treba dati podrsku stranci koja je jedinstvena, nzm kako ce se glasaci DS opredeliti kome dati glas kad im je stranka pukla kao tikva na 2 dela...teska situacija!

Zuki

pre 10 godina

Samo u Srbiji: premijer i potpredsednik vlade traze od predsednika drzave da raspusti vladu, za ciji dosadasnji rad tvrde da je izvanredan.

Misa

pre 10 godina

Opet novi izbori a stari problemi ostaju. Nasa politika ima 3 velika problema.
1. Politicari koji sakupljaju sve vise i vise vlasti u svoje ruke a sve manje i manje se brinu kako na pravi nacin da tu vlast upotrebe za druge stvari nego za svoje dobro.
2. Nije problem 100 stranaka nego dozvola da se one okupe oko koalicija sto nam daje tone i tone stranaka u skupstini koje inace ne bi ni znale adresu skupstine a kamoli sedele u njoj i jos uticale na politiku zemlje.
3. Politicari koji neznaju ili nemogu da urade dve stvari od jednom. Zasto u Srbiji nemoze da se i vode pregovori sa EU i na primer uradi potpuna rekonstrukcija skolstva ili zdravstva? Kako to da u drugim zemljama isti politicari mogu da vode nekoliko velikih reorganizacija odjednom a kod nas to nije moguce? Zato sve ide tako sporo.
Bilo ko da pobedi na izborima srecno i pazite ako nesto ne pocne da ide pravim putem jos malo lako moze da se desi da i vas metlama narod goni kao nekad.

николићев презимењак

pre 10 godina

избори су начин да се стигне до бољег, лепшег и прихватљивијег - рече николић а ја подржавам његово мишљење у потпуности, човек дефинитивно зна шта ради

kole

pre 10 godina

Nikolić je rekao da je od prethodnih izbora prošlo dve godine i da je Srbija za to vreme doživela ogromne promene nabolje.

Mozda je drzava Srbija dozivela ogromne promene nabolje, mada ja to nevidim, ali jednu stvar uocavam. Iz godine u godinu svi nam politicari prikazuju neke promene na bolje, a moj zivotni i drustveni standar se srozao za zadnje dve decenije da u svojoj 45 godini pozelim da pobegnem iz Srbije. Jos kada bi imao gde i kod nekoga svog bliznjeg, kao odskocna daska. Ali nemam nikoga u inostranstvu.

Vratim film unazad i jedina svetla tacka mi je guverner Avramovic.
Za njegove vladavine u NBS ja sam jedino tada ziveo iole pristojno.

A mozda je to moja zivotna ne-sreca, ali i oko mene kolege, familija, prijatelji i ostali su u sve nezavidnijem materijalnom polozaju.

Iskreno nemam poverenje u boljitak zivota u ovoj zemlji ma sta mi politicari pred izbore i posle njih govorili.

I za koga sada ja da dam svoj glas. Pa svi su se izredali na vlasti, sada se samo rotiraju, a narodu sve teze i teze. Svaka stanka moze sa svakom u koaliciju, bez obzira na programe i ideolosko opredeljenje, kao i ekonomski program. Dovoljno mi je da pogledam povremeno epizode insajdera i da pozalim sto sam se rodio u ovoj zemlji.

Toliko, veliki pozdrav za sve ljude dobre volje.

Saldzo

pre 10 godina

Znaci pocinje. Ko od kampanje, postera, bilborda, vucaranja za rukav na ulici, flajera, mladih aktivista, reklama, zakupljenih TV termina, urlanja sa govornica i trilijardi hiljada miliona koje nikada necemo videti ostane normalan do 16. marta svaka mu cast.

Бар некоме да буде лепо кад не може свима

pre 10 godina

Гласаћемо вас да нас јашете да вама буде лепо.

Mirijevo

pre 10 godina

Neznam ali nekako mi se cini da Djilasa jedino Beograd zanima, mislim da ce sve snage iz DS biti uperene na to da se uzme vlast u Beogradu, a ostatak drzave kako bude.

Gvozden

pre 10 godina

Naprpljavija kampanja kako to politicari kazu bice definitivno u Bgd, jer ni Djilas a ni Vucic nisu spremni da prepuste vlast u beogradu onom drugom, mislim da ce tu biti najnapetiji izbori i jedva cekam da vidim ko ce ih dobiti.

Sr.Bin

pre 10 godina

Blago nama...'Sjasi Kurta da uzjasi Murta'sto bi rekla nasa stara...ne,ne trebaju novi izbori,nego kuka i motika da se rastera ovaj ceo politicki cirkus.Kako vas bre vise nije stid,zivot ste nam unistili svi vi!

Golf 6

pre 10 godina

DS je mnogo izgubio odlaskom Tadica i formiranja tzv nove DOS koalicije, Tadic je u poslednjem momentu izvadio keca iz rukava jer je video da u DS nema mesta za njega.

Brzak

pre 10 godina

Samo cekam da vidim kakav ce odnos imati SPS i SNS u kampanji, tj. da li ce SPS kritikovati SNS iako su do juce bili zajedno u koaliciji i Vladi.

Geronimo

pre 10 godina

DS i SPS samo gledaju sebe, zele po svaku cenu da se domognu vlasti da bi i dalje muljali i vrsljali po zemlji zbog licnog interesa.A SNS je dokazao mnogo puta da sve sto radi radi zbog nas i nase dece.Prema tome moj glas ide SNS-u, jer sam se nagledao svega i svacega za vreme prosle.

Aleksandar

pre 10 godina

Za sada je 70 ljudi udarilo na "ne preporcujem" na moj komentar. Nekih 45 je pozitivno dalo ocenu. Znaci 2/3 naroda zeli bilo koga na politickoj sceni. Bio to SNS, SPS, LDP i svi ostali kojih ne mogu da se setim. Znaci 2/3 naroda zeli nemastinu, savremeno robovlasnicko drustvo i prodaju drzave. Svaka cast sto pokazujete svoj mentalitet podrzavanjem bilo kojeg politicara u ovoj drzavi.
Samo da ste vi svesni sta oni sve rade, pa Kurir je malo dete u opisivanju svega sto oni rade.
A neka, vidimo se za 2-4 godine, kada budete i dalje strajkovali, kada vam i dalje plate budu 200 evra, ako ne i nize, gde i dalje ce biti kradje na drzavnom nivou, korumpiranost sudija i policije...generalno uzas u ovoj drzavi. E onda cu vas tada pitati za nalupane minuse i da li ste se opametili ili ste i dalje tupave ovce. POred celog interneta i saznanja u svetu, umesto to da koristite i nesto da naucite, vama su ljubav politicari i podrska sibicara. UZAS!

Socijala

pre 10 godina

Mislim da ce naprednjaci imati nesto laksi zadatak kada je u pitanju kampanja jer vec sada imaju zavidan rejting od 45% kako se pominje, a SPS i ostale stranke morace malo vise da se potrude kako bi prisvojili sto vise birackog tela,mislim da ce biti dosta i nevazecih listica jer ima ljudi koji su izgubili veru u sve.

Kako drugacije

pre 10 godina

Ljudi, ja Vas najljubaznije molim da svi izadjete na izbore, zaokruzite sta god mislite...samo izadjite, da vidi ova fela sto nas vodi, kakvo je stanje u narodu!

Diplomac

pre 10 godina

Mene bi bilo sramota da izjavim ovako nešto. Ako ni zbog čega drugog, ono zbog dečice koja umiru u trećoj, petoj, osmoj... godini, zato što se nema 50 hiljada evra za operaciju. Bitno da se imaju milioni evra za kampanju gde ćemo da gledamo našminkane vampire i da čitamo komentare koje pišu "Hrvoje" i "Janez". Sve to ćemo plaćati mi, sirotinja. Na čast Vama, predsedniče i PPV-u što raspisujete izbore. I vama srećni izbori i nek su vam na čast.

sta drugo

pre 10 godina

Ovako je najbolje za sve i mislim da ce narod dati podrsku onome u kome je prepoznao istinu i postenje i ko se svim srcem trudi da nam svima bude bolje

Antipoliticar

pre 10 godina

Na izborima ce se pokazati da sns ima veliku podrsku naroda.Da ce ds otici u istoriju i da vise nece doci na vlast.Ja sam antipoliticar ali gledam realne cinjenice...

Jahač apokaliose

pre 10 godina

"Stigli smo i na cilj, otpočinjanje pregovora sa EU, što je za mnoge bio nezamisliv cilj, (smatrali smo to izdajništvom), uspostavljen je dijalog s Prištinom, (prvi smo se rukovali sa Tačijem i priznali Kosovo), otvorili smo vrata i naša državna politika prihvaćena je u mnogim državama u svetu, a obnovili smo prijateljstva na istoku, zapad, severu i na jugu",
Zbog toga se raspušta Skupština i raspisuju vanredni izbori jer ovom narodu nedostaje treča daska.

stranac

pre 10 godina

Imt ću preokupaciju narednih 45. dana sa b92, pa da OPET ćitam o kanalu Dunav, Vardar, Egej, naftnim škriljem, pa da bude Srbija izvoznik no.1 u EU, o zlatu, koji smo ćeka da se vadi, o diamantima ispod Kalemegdana, o naj politićarima, koji imaju IQ 250 i nitko jim nije ravan, o pšenici, koja će rodit 20t na ha, o srbskim prasencima sa 6 pršutića, o srpskoj kravi, koja daje 100 l mleka na dan - bez alfatoksina, normalno! Dobro, da sam besposlićar, pa imam vremena!:) Uz srpsku politiku, ne treba mi drugog veselja! Pa da krenemo!:))

trip

pre 10 godina

I tako ode jos 3 miliona dinara baceno na izbore i jos godinu dana izgubljenog vremena dok vlada konkretno pocne da radi sve u svemu nista niste uradili ni za ovo kratko vreme jedino pregovori sa kosovom za sta ste i bili dovedeni da uradite.

Stevan

pre 10 godina

Izbore treba da plati onaj kome treba a to ste izgleda vi iz SNS-a. Sta je to za Vas 2 milijarde dinara? Toliko ce da nas kosta da Vucica proglasimo za imperatora, sitnica!

misa puma

pre 10 godina

Napokon srbija ce dobiti vladu sa realnim premijerom gospodinom Vucic , pravi je trenutak za izbore da se cuje volja gradjana Srbije koji po svim anketama pokazuje da je SNS jedina prava opcija .

Samo da im opet ne uspe da se u vrh vlasti nakace

pre 10 godina

Ne mogu se ocekivati nikakve vidljive promene, dok se ne zbaci SPS sa najbitnijih polozaja upravljanja drazavom. Jer odatle stite svoje ljude i svoje vanpoliticke poslove, izjedajuci sistem i ziveci od naseg novca navisokoj nozi. Ne moze vise tako!

atymen

pre 10 godina

evo malo posla i za Tomu ..posto sada ne deli ordenja..potpisao sirotan..i Srbija ide na izbore...citajuci komentare ovde..nema nam spasa..ljudi su toliko slepi..i glupi..da su poverovali lazima Vucica i kompanjona..cak neki kazu da je sada stanje u zemlji bolje nego pre par godina..ali tako nama i treba..dizali smo i Slobu do nebesa..i na kraju jedva smo ga se otaraslili..tako ce biti i sa ovim radikalom Vucicem..posle izbora ce u srbiji zavladati jednopartijska diktatura..i SNS ce svugde da postavi svoje nestrucne kadrove..i tu je kraj price..njihovoj vladavini ce jedino doci kraj ..ako ljudi budu izasli na ulice..kao sto se i desilo kod pada Milosevica...samo mi smo ovce za sisanje..sada imamo i svog pastira..pitanje je samo..kad cemo otvoriti oci..plasim sa da ce onda vec biti kasno..i nece nam biti spasa...i ostacemo samo jedna mala crna rupa na karti evrope..

sevojnicanka

pre 10 godina

Bice to i istorijski prvi izbori u Sevojnu, koja je nedavno dobila status opstine i na neki nacin otcepila se od grada Uzica.

proxima centauri

pre 10 godina

Ne pratim vesti nekoliko meseci, pogledam ih, kad ono: izbori.
E pa "beli listici" i apstinenti razmislimo, da mozda ipak, ovog puta glasamo?
Dugacke su cetiri godine da se vezba vrsenje vlasti i vodjenje drzave i jos plus prave ispravni racuni za struju.

radjevac

pre 10 godina

evo procitam vest pa i komentare,vidim dilema je ko je bolji bio SNS ili ovi oko DS,URS,SPS,DSS,svi zanamo da su ove partije bile na vlasti vise od decenije,imale su sansu,ali desilo se kriminalna privatizacija preduzeca,partijska korupcija,tajkunski monopol,sprega policije i kriminala,propast ekonomije i radnika koji je ostao bez preduzeca,ali ovaj Vucic bar pokusava da promeni stvari,navike,zapoceo je dosta toga,uradio i treba mu dati sansu da nastavi sa radom

Nenad

pre 10 godina

Ima para da se izbaci kroz prozor za nove izbore a da od snega i od leda da se očiste ulice za to nema. Pogledajte kakve su sporedne ulice ubitačne koliko ljudi je slomio kosti ne interesuje vas i vašu partiju samo vlast i pare. Obogatili ste i to jako za dve godine dok ostali rade za preživjavanje. Ništa nije odrađeno za dve godine ja bi vama svima u skupštinu dao minimalnu platu!!!!!!!!!!!!!!!

Sumadinac

pre 10 godina

Prvi put od kada imam pravo glasa necu izaci da glasam. Stvarno nemam za koga. Svi do jednog su me izneverili i razocarali. I svevisnji Vucic koji ne shvata da su jedno zelje a drugo mogucnosti! I Tadic koji cujem hoce da okupi neke ispusene lule! A Dacic i njegove prikolice Palma i Krkobabici su najveci karcinomi naseg drustva! Za Cedu i Dinkica necu ni da trosim reci! A Djilas mozda i nije toliko los koliko ga satanizuju SNS i "KURIR" ali ni za njega! Jadan je ovaj nas narod kad nam ovakvi vode politiku!!!

a77

pre 10 godina

Nadam se da ce na Vanrednim parlamentarnim izborima konacno ce doci i kraj DS-a da nam oni odlucuju o nasoj sudbini.
(GDE - JE - MOJ - MOPED, 29. januar 2014 13:24)

Vi ste promašili komentar za skoro DVE godine!!! SNS je na vlasti skoro DVE godine. DS NIJE na vlasti skoro DVE godine!

NikolaSD

pre 10 godina

Vreme će pokazati da li će nam biti srećni. Pobeda SNS-a je evidentna, ako nastave sa ovakvi radom i zalaganjem, konačno i mi na tu sreću možemo da računamo.

Dimitrijevici

pre 10 godina

Pred nama je puno teska kampanja , prljava od strane opzicije ali to uticati na narod koji je je vec stekao poverenj eu SNS koje niko ne moze poljuljati jer su u prethodne dve godine pokazali maksimalnu opdgovornost I ozbiljnost.

darko

pre 10 godina

aman ljudi i ja bih da izlazim svaki dan na ispit dok ne polozim! tako i politicar, ne zanima ih koliko kosta, to je za njihovo dobro, pozicije i plate i milione evra koje ce razdeliti medju sobom za kampanje iz budzeta drzave.
da li neko moze da prebroji koliko je bilo izbora od 2000.? u normalnoj zemlji bi ih bilo 4... a mi i dalje glasamo za iste politicare i iste partije (ili iste ljude u drugim partijama) i nikako narod da kazni tu bahatost.
ne rade oni istrazivanje trzista da vide kolika je cija popularnost, vec da vide koliko je zaboravan ovaj narod... cim zaboravimo ko je sta radio i nije uradio u prosloj (ili tekucoj vladi) odmah izbori!

Lenovo

pre 10 godina

Sve sto mogu da kazem naciji je naoruzajte se strpljenjem, pazljivo posmatrajte kampanju, a 16-tog pamet u glavu dobro razmislite, ne zaboravite ko je koliko i sta uradio za Srbiju,u proteklih godinu ipo dana ko nije nista i spram toga i glasajte, pa neka pobede najbolji.

vx

pre 10 godina

ljudi izadjite na izbore, glasajte po svojoj volji, nemojte posle da žalite sto je 100.000 judi odlučilo o sudbini nas ostalih 2 miliona koji nisu glasali

gavran

pre 10 godina

Posto je Srbija zemlja u kojoj se nista ne moze olako prognozirati, iako je 21 vek i tehnologije su napredovale, statisticki podaci rejtinga mogu se uzeti u obzir ali ne moze se sada mesec ipo dana pre izbora na osnovu njih sad praviti neki rezultat, sacekajmo 16-mart pa cemo videti volju naroda.

fifi

pre 10 godina

Svi oni koji su u prethodnih godinu dana imali nadu za bolji život naravno da će na izborima podržati naprednjake. A kako sve to izgleda danas takvih je mnogo više od onih koji su desetak i više godina živeli dobro.

stevica

pre 10 godina

Mislim da se Nova vlada nece bas mnogo razlikovati od sadasnje vlade jasno je da je SNS najjaci, mogu samo da promene koalicionog partnera ali sta ce biti sa Beogradom, tu ce biti najzezcsa bitka.

Djina

pre 10 godina

Nek su srecni izbori svima u nasoj zemlji. Izadjimo svi na glasanje, da ne bi nasi prazni listici otisli nekome, za koga nikako ne bismo voleli danam vodi drzavu. Imamo pravo glasa, zasto da ostajemo ravnodusni, kad od nas zavisi?

kiborg

pre 10 godina

Ja ne vidi da se ista promenilo na bolje za ove dve godine vec naprotiv. Bolje je jedino sns botovima i poltronima jer su se uvukli u drzavna preduzeca, a pola ih je polupismena. Zar ne vidite da oni radpisuju izbore a vec su se dog. ko ce s kim u vladu. Izbori su cisto da se jos malo izmuze ova napacena zemlja. Ko god misli da bilo koji politicar zeli dobro narodu i da radi za narod se rodio u pogresnoj drzavi.

opusteno

pre 10 godina

opozicijo nasa draga i jaka zelim vam svu srecu na izborima i da nam budete tako fer posteni i pristojni kao i uvek do sada
napred sns jos naprednije

majdaMM

pre 10 godina

Upravo se to i očekuje od stranaka iz, sada bivše Vlade, posebno SNS-a, koji su želeli da proveri svoj legitimitet, da brže i efikasnije sprovode reforme, jer nam je to potrebno

JOVAN SAD

pre 10 godina

Idi u Bajcetinu i pusti Vucica... Ti i tvoji pajtosi ste mu najgori neprijatelji...svi to znaju ko ima uvid u desavanjima u stranci!

2016. ce opozicija traziti nove

pre 10 godina

Ovo smo sve prosli pre nepune dve godine. Ne bih mogla da podnesem da bude opet za koju godinu novi izbori. Jer kako je krenula pravice ih na svake dve. Opozicija nece izdrazati da vec posle godinu dana, na prolece –jesen 2015. pali narod i medije na su neophodni izbori jer ,,propadamo,, i na prolece 2016. ce ih opet izkukati. Kao sto su i ove.

cukolino

pre 10 godina

Koliko god delovalo nekom da su izbori u ovom trenutku lose resenje po meni nije tako...Dosta je bilo onih kojima je bio cilj da budu na funkciji i koce rad i reforme ove vlade.Sa izborima sam siguran da cemo dobiti jednu jacu vladu na celu sa Aleksandrom Vucicem.

sa

pre 10 godina

Cekaj,sta znaci "srecni"? To bi trebalo da znaci da cemo bolje ziveti od izbora!?Dajte ljudi,dosta vise zamajavanja ljudi i kupovine vremena sa raznim pricama samo da bi se ostalo sto duze na vlasti. Svi su isti,i oni bivsi i ovi sadasnji.Da je do politicara, mi bi svi umrli od gladi cekajuci njihova srecna vremena.Ovde ako se ne snadjes kroz politiku ili neku foru ili kriminal bolje bezati sto pre preko.Nema ovde srece sledecih 5-10 god. a verovatno ni tada.

Proka

pre 10 godina

Em niko ne voli vandredne izbore, em kostaju, ali ako se pogleda da ce drzavu izbori kostati 10 miliona evra, a u ovom trenutku SrbijaGas ima gubitke od 10 mil. evra za 10 dana jasno je sta se na duze staze isplati.

Tristan

pre 10 godina

Najzad da i građani mogu otvoreno da se izjasne o tome šta misle o novom reformskom putu, da se jednom odlučimo kojim putem idemo i da krenemo.

Allegro, ma non troppo

pre 10 godina

Не припадам нити једној странци па ме брине оно што видим са стране. Колико ће нас шkола , километара путева или нпр. станова коштати то што ће неке странке добити , а друге изгубити по неколико посланика у скупштини ? Ја сам се спремио за почетак предизборне кампање на тв. Купио сам два лавора и два буренцета. Када почне кампања ја турим лаворе испод телевизора и сакупљам у један мед у други млијеко од силних предизборних обећања , па послије то преспем у буриће. Ово је прилика коју не смијемо пропустити ???
(Драган КНН, 29. januar 2014 12:28)

Pametna ideja, ali pored fotelje iz koje gledaš TV postavi i jedno veliko bure od 200 litara, trebaće ti za povraćanje. Bure stavi na postolje s točkićima da ga lakše odguraš do mesta za pražnjenje jer ćeš morati da ga često prazniš u toku dana.

Televizor obavezno opremi brisačima jer će biti mnogo onoga, "pu, mamicu mu...!"

ratko mladenovic

pre 10 godina

Hocete li opet gospodine predsednice posteni, setati sa dzakovima punim glasackih listica.Za to nam niste dali objasnjenje ni vi ni preposteni Vucic.Ko je krao gospodine predsednice? Da su slikali Tadica ili Djilasa sa dzakovima ja bih rekao da su oni, ali posto nisu oni nego vi, normalnom coveku je jasno.E pa srecni i vama izbori,samo, molim boga da sto vise onih normalnih glasaca izadje na izbore.

Мароканац

pre 10 godina

Као високообразовани Мароканац, морам рећи да Александар Вучић заслужује све похвале, као и његова странка. Штета што у Мадагаскару немамо особу као што је Александар Вучић, која је у стању довести до великих инвестиција, борбе против корупције и криминала, економског успона државе.

Заслужан је за пројекат Београд на води, Ер Србију, долазак Мерцедеса (које ће створити стотине радних места) а најважније је да је заслужан за скори улазак Србије у ЕУ.

Да сам грађанин Србије, дао бих глас за Александра Вучића и његов тим и странку, јер је то човек који ради и држи своју реч.

Поздрав из Малезије.

Šurda

pre 10 godina

Konacno cemo imati priliku da najpostenije i najsposobnije svojim glasovima postavimo na vrh drzavnog sistema. Najzasluznija stranka koja je vec opravdala poverenje gradjana je svakako SNS.
(slavka, 29. januar 2014 12:38)
# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ti to ozbiljno Slavka? Ma znao sam da nas ložiš!

sasa

pre 10 godina

a sada svi na izbore!!! glasajte za kriminalce i lazove! i, po mogucstvu, sto vise se podelite i posvadjajte dok zastupate one koji nas sve kradu i obmanjuju velikim recima.

Goksi

pre 10 godina

Na kakav obrazlozeni predlog vlade su raspisani izbori? Ovo nigde nema. Raspisali su izbore samo na osnovu svojih politickih stavova i profita koji ce da izvuku iz trenutne popularnosti Vucica. Da li je moguce da u ovoj zemlji ne postoji nijedan pravnik da podnese tuzbu protiv svih koji su protivzakonito raspisali izbore? Zasto je raspustena skupstina? Ovo je ogoljena diktatura. Ne mora da bude diktatura samo kad te tuku i zlostavljaju fizicki, kako su to nekada radili SPS, JUL i SRS (danas SNS). Moze i ovako, nasiljem nad pravom i zakonima Srbije i citave civilizacije.

Aleksandar

pre 10 godina

Ajmo lencuge partijsko-istomisljenicke ispranoga mozga, udarajte na vest. Da imamo jos 4 godine kradja, laznih obecanja i prodaje stranim investitorima. Da vam jos jednom zahvalim sto ste nama normalnim ljudima i dasoj deci unistili buducnost. Izdajnici Srbije!

Analiticar90

pre 10 godina

Gradjani ce sad moci da iskaxu svoj stav o ovoj Vladi, da li je dobro radila ili ne! Evo prilike za sce one koji su trazili izbore da pokusaju da pobede rad, trud i odgovornost Sns-a.

Jagoda886

pre 10 godina

Za mesec i po dana cemo videti da li ce se SRbija vratiti lopovskim vrednostima, ili ce nastaviti marljivo da radi, i odgovorno postupa.

Oliver79

pre 10 godina

Samo ćemo izlaziti na izbore, a zemlja u sve većem rasulu i ekonomskoj propasti... Kako ih nije sramota? Ovi su me zavarali da će zaista nešto pokušati pozitivno da urade, ali sad više nemam dilemu (naročito posle ostavke Radulovića) da se isključivo bave populizmom i demagogijom. Možda ih iznenade rezultati izbora!

giga

pre 10 godina

Nova godina je pocela radosnom vescu. Narod ce svoju volju iskazati16.marta. Prepoznao je pozrtvovani rad SNS-a I dace mu punu podrsku. Napred najbolji!

dux

pre 10 godina

Ko o čemu oni o izborima,totalno besmisleno.Trošenje državnih para a narod ni za 'leba!Dokle bre više te sprdnje s narodom?Ljudi,braćo,sestre,drugovi,drugarice,komšije... ajmo da mi lepo našu napaćenu Srbiju prodamo strancima npr.Norvežanima ili Japancima pa nek onda oni naprave državu od ove naše napaćene zemlje!Inače je sve ovo "sjaši murta da uzjaši kurta" i tako u krug!Pretvorili smo se u pravu parazitsku drzavu!

zemlja Srbija

pre 10 godina

@RUGOVSKA KLISURA
Znači krenuli ste sa "odlazecim" komentarima? Teško se živi, jel da? Mora teško da se živi kad ste se više od jedne decenije borili za ovako tezak život. Mi koji nemamo gde da odemo ostajemo u svojoj zemlji da se borimo za nju i ispravljamo tudje dugogodisnje greske i svoj glas damo onom ko radi u interesu države a ne za svoj lični interes!

darmar007

pre 10 godina

Svakako najbolje resenje da se odrze kada i u Beogradu,gradjanima je dosta vise izbora. Svake godine po jedni ljudi nece vise da izlaze,ali mislim da ce ovi biti drugaciji i da ce izaci veliki broj glasaca i da ce se pokazati kome narod veruje i kome ce da poveri svoje glasove,videce se dal su za nastavak reformi borbe protiv kriminala i korupcije ili nisu.......

sasa

pre 10 godina

"Cetvrto..Najmanje mi je sporan Vucic....ali ostatak SNS-a....radikali zelji vlasti,koju nemaju deceniju, i prodavanje sopstvenih ideala za vlast, u mixu svakoga ko je hteo da pljuje DS,pa sa zacinima svih mali zeljnika vlasti tipa Vulin i ostale sinte partijice, i na kraju vrh svega...dolazak i ekipe iz DS,miseva koji idu tamo gde je vlast.
Nije mi ,ponavljam Vucic kriv...ali ljudi po Srbiji,gradovima...dalja struktura SNS-a....to bre ne da je nesposobno,nego niti ima skole,niti ume....sve sa nekim megatrendovima...cudima....
(realista, 29. januar 2014 12:53)"

pa ko je arhitekta ove reformske prevare? djed mraz? jeti?
vucic, naravno! on je najsporniji!

Pismeno

pre 10 godina

Samo cekam da cujem da li ce Dacic sa SPS da "pljuje " po dojucerasnjim koalicionim partnerom SNS i kako ce izgledati njihov odnos u kampanji.

GDE - JE - MOJ - MOPED

pre 10 godina

Gradjani kao glavni nosioci jednog sistema, danasnjim raspisivanjem izbora od strane predsednika Srbije Tomislava Nikolica svoje gradjansko pravo ce iskoristiti na najbolji moguci nacin. Nadam se da ce na izborima 16 Marta svoj glas dati trenutno najvecoj stranci u Srbiji SNS-u, stranci koja je svojom politikom pokazala da ima jasnu viziju, kako da ovu drzavu izvuce iz opsteg haosa, teske ekonomske krize u koji nas je uvukao decenijski rezim DS-a. Nadam se da ce na Vanrednim parlamentarnim izborima konacno ce doci i kraj DS-a da nam oni odlucuju o nasoj sudbini.

Hvala Predsedniče

pre 10 godina

Toga smo željni, hvali nam samo to - IZBORI.
Ne treba nam posao, ne treba bolji standard, dajte IZBORE,
dajte FARMU, ne treba nam lakši život, dajte GRAND PARADU!
Izbori, laganje, seljada, farma, ,korupcija, magla, glupi zakoni,
bez toga smo kao LUDI.
Jedva čekam IZBORE i platu od 33 'iljada DINARA!

Vendeta

pre 10 godina

Mozda su ipak izbori najbolje resenje otarasiti se svakog vida kocnice. Iako neki misle da bi nas to usporilo, ne slazem se sa tom konstatacijom, mislim da bi to pomoglo da se bolje izvrse odredjene reforme, koje su na prvi pogled smele, ali su neophodne radi sveospteg napretka.

Sport Bili

pre 10 godina

Najbolja opcija za gradjane Srbije(veliku vecinu njih) je da se kolektivno isele iz svoje zemlje.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Nazalost je tako jel se sve u zemlji svodi na onu izreku sjasi kurta uzjasi murta, 29. januar 2014 12:40)

Prvo nazad u skolu, da naucis gde ide JEL a gde JER, a onda ti i sacica tvojih istomisljenika da naucite da dostojanstveno prihvatite poraz na predstojecim izborima. Sto se selidbe tice, sta je narod sve preturio preko grbace zadnjih 12 godina, pa se niko nije odselio zbog osione vlasti nego je resio da je menja.

avaks

pre 10 godina

Novi izbori, nadam se, doneće nam bolju i efikasniju Vladu na čelu sa Srpskom naprednom strankom i Vučićem kao premijerom. Toma je u pravu i ova Vlada jeste mnogo uradila na polju borbe protiv kriminala i korupcije i evropskih integracija, ali od sledeće se očekuju teške i neophodne reforme.

Jednoruki Krstivoje

pre 10 godina

Divno, baš sam ,,oduševljen''! Štediti, štediti, štediti ali ne na izborima i izbornom procesu! Mora Prvi podpredsednik da postane predsednik vlade pa nek košta šta košta!

pametnija ovca od cobana

pre 10 godina

Najzad ce od 16-tog marta doci nova vlast, a to su vucic, nikolic, dacic, jovanovic,velja,kurta, murta...
E, sad, naj interesantniji mi je narod koji umesto da motkama razjuri go..a on ce da ide da glasa za neku partiju u kojoj je neko od njih, ubedjen da ce bas ta partija poboljsati njegovu materijalnu situaciju, zaposliti ga za dobre pare, platiti mu struju i grejanje.
Predlazem radikalima da se na izborima zovu ,, za bogate radnike i seljake,, i da sve drugo ostane po starom i ako ova sirovina nebude izglasala bas vas, ja skocim u ladan dunav. Ajd sad udri minuse. meeee,meeee,meee

nikoleta

pre 10 godina

Da bi se sprovele reforme i ova zemlja konacno dobije status kakav zasluzuje moramo odabrati one koji su za to najzasluzniji. SNS je svakako ispunio sva ocekivanja gradjana.

vladar i podanici

pre 10 godina

puko od sreće, kao da mu je život u pitanju. ustvari, imovina dinastije je bitna. ne daj bože da dođe neko drugi! ko će da ktitoriše sve te palate i stanove.

master

pre 10 godina

Svako ko ne ide da glasa,treba da zna da je time glas dao prerusenim radikalima.Njihovi ce ici da glasaju,ne sme se dozvoliti da neobrazovani,prevaranti,pijavice i bitange odlucuju o sudbini normalnih i postenih gradjana.

NS

pre 10 godina

-Povecan PDV sa 18 na 20%.
-Dozvoljen nivo afla toksina u mleku povecan 10 puta.
-Dacic izjavio da nije premijer u Pristini.
-Pogledajte cenu goriva sad i pre 2 godine
-Prosecna potrošačka korpa iznosi preko 60000 i to za 3 člana porodice (pravi način za borbu protiv bele kuge)
-Zaduzivanja...
-Zaposlenje..
-Plate..
Ko živi bolje danas nego juče i ko ce sutra živeti bolje nego danas?

fles

pre 10 godina

Izbori kao korisni filter pokazace kolki je narod prepoznao kvalitetnu politiku SNS. Hvatanje u kostac sa gorucim problemima KOsova I pridruzivanja EU I ekspeditivna realizacija istih dali su jasnu smernicu da SNS ima jasan cilj. Postavljane stabilnih evropskuh temelja!

garavi

pre 10 godina

mora cela srbija da izadje na izbore ! nema vise boli me uvo , sta me briga , ne mogu nista da promenim . . . i tako to ! ako stvarno hocemo promene a da ne propadamo jos dublje , moramo da maknemo sns-ovce ! posle nema e mogli smo , ovi su zlo , ne znaju nista , KANAL DA KOPATE . . . da se bijemo u eps-u !

mrb

pre 10 godina

gospodo iz vrha sns molim vas kao gradjanin srbije da sprecite vase aktiviste da idu od stana do stana i pitaju za koga cete glasati pri tom zelim da kazem da nisu neprijatni ali ustavno pravo je da je glasanje tajno ne zelim da niko zna za kogas sam glasao to je moje pravo druga stvar mnogi ljudi ce van reci da su za vas iz straha isto tako je jedna stranka prodavala knjige po kucama i retko ko je smeo da ih odbije naravno u jednoj drugoj zemlji nekad davno ne ponovilo se a onda su pravili spiskove ko nije za njih mozda i vi popisujete iz istih pobuda . ja samo hocu da kazem da sam obican koga ta prica ne interesuje i molim vas da sprecite te ljude da ugrozavaju privatnost imali bi oni mnogo toga da urade kad bi hteli da rade vazi za sve politicke partije ne etiketiram nikoga nisam nikad cuo da su se skupili aktivisti bilo koje stranke da na primer kupe nekoliko kutija farbe i malo srafova pa da poprave klupe u parkovima po naseljima e onda bih rekao ovi ljudi vole svoju zemlju ovako gomila fale im samo uniforme

Njujorker

pre 10 godina

I poneti stiropor sesti na stepenice. Dzak listića pored sebe. Obavezno na svakom glasačkom mestu da se ori muzika. Vreme je da se sklone demagozi koji samo pričaju već godinu i po dana šta bi trebalo da se uradi ali ne miču se 1mm. Dosta mi je srpsko naprednog radikalsko -socijalističkog trojstva.Dakle fora je u stiroporu

Smeh

pre 10 godina

Jedva cekam kao obican i ne stranacki gradjanin da kampanja krene pa pocnu prepucavanja stranaka, i izbacivanje "prljavog vesa" medju narod, tad se covek zaista slatko nasmeje.

deli

pre 10 godina

Pobedice najjaci i najodgovorniji! Pobedice SNS koji ima neizostavnu podrsku naroda koja je zasluzena dosadasnjim zalaganjem predsednika, Vucica i ostalih revnosnih clanova! Zajedno do pobede!

Mislav

pre 10 godina

Danas obiđoh svoju firmu u Beogradu i usput svratih po nekakve dokumente u hrvatsku ambasadu, kad tamo red kakav nisam do sada vidio. Sve mladi od 18 do 30 godina, ja u šali pitam jel se nešto džabe dijeli, a jedan momak mi reče: bez obzira koliko ih ne volimo, ali pasoš sa nama mrskom šahovnicom jedina je naša nada da živimo životom dostojnog čovjeka.

pogba

pre 10 godina

Ovo je sansa da Srbija dobije jednu bolju i kvalitetniju vladu na celu sa Aleksandrom vucicem.Nemaju stranke osim SNS-a cemu da se raduju na predstojecim izborima.

Sweet.November

pre 10 godina

Напредњаци ће победити,заслужено.Одуваће остале као тајфун,неће знати шта их је снашло

Desimir

pre 10 godina

Izbori su prava prilika da narod pokaze za koga je i ko se kako pokazao u prethodnom periodu. Moj glas ce ovoga puta otici za SNS, priznajem da su me pozitivno iznenadili svojom odlucnoscu i spremnoscu za promene kakve su nam odavno trebale.

Đoka

pre 10 godina

Konačno će ovi izbori zajedno sa beogradskim odvesti Demokratsku stranku u istoriju, a Srbija će dobiti novog, ozbiljnog premijera koji će je povesti napred.

kumdj.

pre 10 godina

Samo vas molim ljudi da izadjete na izbore.

Jer ako ne izadjete, dogovorice se oni i sami ce zaokruzivati za vas, ima tu i duplih imena i dogovora ako dodje do... onda...

Izadjite i precrtajte i dobro na spisku gledajte nekoliko mesta iznad i ispod vas da vas nebude jos negde na spisku.

dalido

pre 10 godina

Sad je vreme da se na republickim izborima vidi kome gradjani najvise veruju. Ako se osvrnemo na izbore u Srbiji i Beogradu koji su odrzani u zadnjih godinu dana, mislim da je SNS apsolutni favorit za pobedu.

Isprvljaju krive Drine

pre 10 godina

Bice sada haos kad krene kampanja. Prljavstine licne i poslovne prirode ( vise licne naravno, izmisljene i prave ) na sve stane. I tako mesec i po dana. Ko izdrzi pricace! Ali zbog gramzive opozicije i licemernih koalicionih partenra u vlasti, mora dase ispravljaju krive Drine.

Bitsi

pre 10 godina

Evo dodje i taj dan.Skoro pa 2 meseca se polemise o izborima, oce ih biti, nece ih biti, evo gospodo potvrda, spremite se i politicari i narod krece kampanja.

Марина

pre 10 godina

Само се среће требати појединим странкама, за СНС нема зиме на овим изборима.

bestslims

pre 10 godina

Srpska Napredna Stranka je jedna od najjacih stranaka,i ima najvecu podrsku gradjana,njena pobeda na predstojecim izborima je sigurna.Samo treba nastaviti sa programom i radom kao prethodne dve godine,i Srbija ide u boljem smeru.

Sync

pre 10 godina

statistika kaze da jos niko na vanrednim izborima od kada je visestranacja u srbiji nije sacuvao vlast, tako da tesko da ce i ppv to uspeti, a narocito posle radulovicevog obrazlozenja ostavke

lara

pre 10 godina

Gradjani ocekuju da nam ovi izbori donesu vise srece, nego svi predhodni, a da nam je sreca potrebna, jeste, jer Srbija je u kolapsu.Ocekivanja su nam velika, ali smatram da imamo pravo na to, odnosno posle toliko godina agonije, hajde da ocekujemo bolje dane.

autokomanda

pre 10 godina

Mene samo zanima ko ce biti gradonacelnik Beograda, za ove parlamentarne izbore se otprilike i zna ko ce dobiti, ali Beograd je veliki znak pitanja i za DS i za SNS.

Perkan

pre 10 godina

Neke partije ce morati malo vise da se potrude neke malo manje samo sam primetila da nikad vise nije bilo koalicija kao sada, mesec ipo dana pre izbora vec se bira i gleda ko ce s kim,to je pokazatelj koliko su neke stranke zeljne vlasti.

mali a ipak veliki

pre 10 godina

Srpski sport; 16.03. igra se 1 kolo prolecne lige na programu su mecevi :sns-ds,ldp - urs itd...Derbi kola ce se igrati pred praznim stadionom usled nezainteresovanosti biraca koji ne mogu po ko zna koji put da pomognu svom timu.

oluja

pre 10 godina

Trenutno stanje u zemlji je trostruko bolje nego proteklih godina kada je vladao DS. Jos dosta toga treba da se uradi ali je vazno da smo konacno na pravom putu. Sve zahvaljujuci A. Vucicu i njegovim politickim idejama koje su se pokazale veoma uspesne. Tako da znam koga cu zaokruziti.

Pedja

pre 10 godina

Zuti dobili uputstva da komentarisu vest o izborima, tako sto ce se pozivati na bele listice…. Ko kaze da bi beli listici glasali za vas ako bi izasli i da li vam je SNS kriv sto ljudi ne glasaju za vas ili vi sami?
(Molim odgovor, 29. januar 2014 12:56)
DS je kriv (pre svih Tadic) sto ja i mnogi moji prijatelji i rodbina nismo izasli da glasamo za njih iako smo tradicionalno glasali za DS, ali SNS je jos vise kriva sto moja rodbina, prijatelji i ja moramo da izadjemo na izbore i zapusimo nos i glasamo protiv SNS. Ako vec mora da smrdi, onda neka smrdi manje.

Zole

pre 10 godina

SNS je najjaca stranka u Srbiji od uvodjenja visestranackog sistema. Na ovim izborima ce sigurno osvojiti najmanje 60% glasova i time obezbediti sebi vecinu da samostalno donosi odluke vazne za drzavu bez pogadjanja sa drugim strankama.

zex

pre 10 godina

master.
gde ti spadas?ja necu glasati a ako bih birao radije bih glasao sns nego ds koji nas je sahranio zive za 10godina.kako vas nije sramota da vredjate ljude koji nevole ds?vi ste u stvari takvi.nepostoji vece zlo id DS-a.nijedno obecanje nisu ispunili ali jesu svoje dzepove.sada kritikuju sns da nisu uradili nista a oni su bili gori.zasto niste ljudi pa da priznate da ste krali i zposljavali svoju rodbinu?napunili ste opstine i sva javna preduzeca a ko ce to da finansira?vucic?
objavite komentar,dokle vise da sklanjate komentare u kojima se pominje ds?

Senka

pre 10 godina

E sad cemo svasta da vidimoo i cujemo, krece kampanja bice i istine i lazi, samo bih molila politicare bez vredjanja protivnika ako ikako moze , jer to je tako ruzno cuti, a i gube se poeni tj glasovi.

panas

pre 10 godina

Narod kao glavni nosilac jednog sistema svoje gradjanskom pravo ce iskoristiti na najbolji moguci nacin. 16marta svoj glas dace stranci koja je svojom politikom pokazala da ima jasnu viziju kako da ovu drzavu izvuce iz haosa u koji nas je uvukao decenijski rezim DS.

Kosta

pre 10 godina

Mislim da ce se najveca bitka voditi za Beograd, jer na nivou cele Srbije rezultat se vec polako nazire.Takodje smatram i znam da je za DS Beograd najbitniji jer su svesni da jako lose stroje u drugim gradovima.

jaran

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce sns kadrovska muckalica 17 marta postati prava opozicija, Beograd sigurno gube a slanjem nebuloznih racuna za struju ce i republiku, kao i da cemo imati na jesen i predsednicke izbore!

slavka

pre 10 godina

Konacno cemo imati priliku da najpostenije i najsposobnije svojim glasovima postavimo na vrh drzavnog sistema. Najzasluznija stranka koja je vec opravdala poverenje gradjana je svakako SNS.

Uros

pre 10 godina

LDP je jedina stranka koja je ostala dosledna svojoj politici. A Vucic sada vodi cistu politiku Liberalno demokratske partije tako da nevidim sto LDP ne bi usao u vladu sa SNS. I ovim putem zelim pozvati sve da izadju na izbore i glasaju i da ne dozvole da drugi odluce u njihovo ime.Razmisli te malo kako stranka koja se raspada moze da vodi zemlju?!

Lido

pre 10 godina

Sto niste raspisali i predsednicke izbore pa da Vas vise ne gledamo na mestu predsednika ove drzave? Sve sto ste ovde naveli je najblaze receno diskutabilno:
"Stigli smo i na cilj otpočinjanje pregovora sa EU, što je za mnoge bio nezamisliv cilj..." Da, stigli ste jer su oni pre vas krenuli u saradju sa Evropom i potpisali Sporazum o pridruzivanju sa EU i kojima ste vi pretili da cete ih sacekati na Aerodromu Beograd jer su time izdali Srbiju... Dok ste vi vladali bile su sankcije, ratovi, bombardovanja , vize itd!
"...uspostavljen je dijalog s Prištinom..." Secate li se kako ste, dok ste bili opozicija, napadali one koji su pregovarali sa Pristinom? Cak ste rekli da Taciju ne treba ni ruku pruziti! Posle ste rekli da cete vi razgovarati sa Tacijem ali kad ste uvideli koliko je to vruc krompir onda ste ga predali Dacicu.
"„Mi to dočekujemo u mnogo boljoj atmosferi nego pre dve godine jer nismo toliko posvađani“, istakao je predsednik" - Mislite nema ko da nalazi "kradje glasova" izmedju dva kruga izbora koje nam nikad niste rasvetlili?
"Vlada je želela da proveri svoj legitimitet, a to su želele i opozicione stranke i mislim da su se stekli uslovi za fer i demokratske izbore..." Zeleli ste samo vise vlasti procenjujuci da je DS sad slaba i razjedinjena i da tako mozete lakse dobiti Beograd. Nema to veze sa proverom legitimiteta, dosta ispiranja mozgova

Aleksandar

pre 10 godina

za ( SQI, 29. januar 2014 12:39)

Šta vi predlažete? Da glasamo za Kurtu ili Murtu?
A onda svi prave koalicije, pardon kohabitacije, jer se oni ne slažu ideološki, sem kada je državna kasa u putanju.
Što je rekao jedan, na vlasti imamo politički svingeraj.

duck

pre 10 godina

Čestitam Srbijo! Došlo je vreme da se podvuče crta i da se plati račun. Došlo je vreme da se vidi ko je mali, a ko veliki. Došlo je vreme da se stvari nazovu pravim imenom.

Hristina

pre 10 godina

Smatram ovo dobrim potezom, jer ce Sns sa rezultatom koji ce imati, preuzeti odgovornost za vodjenje zemlje na svim poljima, sto bi svima nama garantovalo napredak i prosperitet, kako na Evropskom putu, tako i unutar same drzave.

Milorad

pre 10 godina

I tako, Gospodar Vučić je konačno prelomio pametno i nakanio se: vanrednih besmislenih republičkih izbora će biti ove godine, i to na dan održavanja onih lokalnih u Beogradu, Negotinu i Pećincima. Valjda uštede radi, ne znam šta bi drugo moglo biti u pitanju, tek - rešio je da proveri volju vascelog naroda: da li će na izbore neizaći 65 ili 66 procenata građana Republike Srbije sa biračkim pravom, tj. koliki će biti broj onih koji će bojkotovati izbore i u nedelju 16. marta ostati od kuće. Paradoksalno, ali što neizlaznost bude brojnija, to će i najavljena naprednjačka polutka izbornog plena biti sve veća. Ostanak birača kod kuće automatski povećava broj poslaničkih i odborničkih mandata koji će pripasti SNS (kao posledica disciplinovanog biračkog tela te stranke, koje ima svoju gornju granicu, i kojoj se opasno približava, posle čega sledi neminovan pad). Zbog toga će se njihova antikampanja prvenstveno oslanjati na metode ubeđivanja njihovih nebirača da neglasaju za "opoziciju" ili da neizađu na izbore - zato što će SNS svejedno pobediti. A ako nekim čudom i glasaju za "druge", opet im se isto hvata, jer će ih ionako izdati i grebati se za koaliciju sa narednjacima. Dakle, izborni slogan biće im nešto u stilu "okruglo pa na ćoše". Uostalom, kao i sva politika koju praktikuju.

Sad nije dobro ni sto imate priliku da promenite vlast?

pre 10 godina

A pojedini prizeljkivali proteste, kad ono izbori...nije to isto bez serpi, galame, kradje patika, iznosenja namestaja iz skupstine...

Petko

pre 10 godina

Para za izbore ima a za popravku skenera nema. Pa ko će glasati ako pocrkamo zato što nemamo para da se lečimo? Bolje da je tih sedam miliona evra potrošeno na nešto korisno nego na stranačke kampanje. Za šta glasamo? Da Vučić može da sprovede reforme u državi. Pa ko mu i sad brani da to uradi, i sad se jedino on pita za sve.

sasa jokic

pre 10 godina

Za neobavestene je bio nezamisliv cin, ali za obavestene koji znaju ko vas je i zasto doveo na vlast, nije.
Ono sto morate da znate i Sadam i Gadafi su imali apsolutnu vlast do momenta kada vise nisu bili potrebni...

cuki

pre 10 godina

Nakon izbora verujem u apsolutnu pobedu napednjaka kao sto verujem da ce sami formirati vladu eventualno uz neku manju stranku jer je za Srbiju i njene gradjane takva opcija najbolja.

Jolene

pre 10 godina

E moji Srbi, razmislja li neko koliko to kosta, mi bre nemamo uslova za izbore, nije smelo da ih bude .. ali ni slucajno .. trebako je da radite svoj posao do kraja mandata, a opozicija nek laje, pa kad dodje vreme na glasanje .. ne ovako, srpski narod trpi ..

Nemam ime, imam komentar

pre 10 godina

Srećni vam novi izbori, za lečenje dece nemamo para, moramo da štampamo listiće, znate Prvi mora da postane i jedini. Razumite nas i dajte nam vaš glas.
Dragi predsedinče, srećan i Vama beli listić. :*

SaleC

pre 10 godina

Novi parlamentarni izbori najvise odgovaraju Srpskoj naprednoj stranci, jer se njena popularnost najvise i drastivno uvecala. Nista im nije za zameriti.

Molim odgovor

pre 10 godina

Zuti dobili uputstva da komentarisu vest o izborima, tako sto ce se pozivati na bele listice…. Ko kaze da bi beli listici glasali za vas ako bi izasli i da li vam je SNS kriv sto ljudi ne glasaju za vas ili vi sami?

Milan

pre 10 godina

Ako ne pobedim nikada necete saznati ko je pokrao izbore,rece Toma i oastade ziv.Pitam se samo da li je stvarno neko pokrao izbore,ili je to bio samo marketinski trik sns-a??? Iskreno,ja od sns-a u predizbornoj kampanji ocekujem obecanja o najmanje 20 triliona eura stranih investicija,u suprotnom,razocarace me i necu glasati za njih.

Srecom

pre 10 godina

Srecom pa ce na republickim isti ljudi da pobede, tako da ce da se radi i za vreme kampanje aktivno , da ne se ne odlazu razgovori sa investitorima, ne stopiraju poslovi na zapocetim radovima na J. toku, i ostalim stvarima da kojih nam zavisi buducnost i nova radna mesta.

dadula

pre 10 godina

Sve vodje stranaka u opoziciji a i stranke u vladi osim SNS-a strahuju od odrzavanja vanrednih republickih izbora.Svesni su da im rejting stranke znatno opada,kad to kazem pre svega mislim na DS kojoj bi moguci izbori mogli znaciti potpuno rasulo stranke.

dalco

pre 10 godina

Ovo je prilika da na izborima opozicija a pre svega DS izadje pred gradjane sa svojom politikom koju cemo videti kako ce gradjani oceniti a ne samo da kukaju na SNS kako nista ne valja sta je uradila.Po meni SNS na izborima pobedjuje ubedljivo,potajno se nadam toliko ubedljivio da ce imati mogucnost sama da formira vladu na celu sa Vucicem.

SQI

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!


Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.

realista

pre 10 godina

Cek ovako.......raspustaju vladu jer ne mogu dalje da napreduju,mislim nema te dodatne energije...A POSTOJI MOGUCNOST DA ISTI FORMIRAJU VLADU POSLE IZBORA?????Ne kontam.....
Drugo....kada je sapstio Vucic da ce da predsednistvu da predlozi da se proveri volja gradjana....cela sala je viknula TOOOOO!!!!!BRAVO!!!!....STA,JA TREBA DA POVERUJEMO DA JE TO ..'''TOOOO ,BRAVO,BICE REFORMI'''....a da ne poverujem da je...TOOO,BRAVOOO,VISE VLASTI ZA NAS???
Trece....Zasto ne znamo ko je pokrao prosle izbore,jer je na osnovu toga ,za 30 000 glasova Nikolic dobio Tadica...??Hocemo da znamo ko je pokrao izbore!??
Cetvrto..Najmanje mi je sporan Vucic....ali ostatak SNS-a....radikali zelji vlasti,koju nemaju deceniju, i prodavanje sopstvenih ideala za vlast, u mixu svakoga ko je hteo da pljuje DS,pa sa zacinima svih mali zeljnika vlasti tipa Vulin i ostale sinte partijice, i na kraju vrh svega...dolazak i ekipe iz DS,miseva koji idu tamo gde je vlast.
Nije mi ,ponavljam Vucic kriv...ali ljudi po Srbiji,gradovima...dalja struktura SNS-a....to bre ne da je nesposobno,nego niti ima skole,niti ume....sve sa nekim megatrendovima...cudima....

BillyBob

pre 10 godina

Izađimo na izbore u što većem broju i glasajmo za sebe! Mislite na svoju decu i na državu kakvu želimo za njih. Prosto je, ako ih vaspitavate da otimaju tuđe i hvataju krivine - imate širok spektar mogućnosti za glasanje. Ako želite da svojim radom i trudom, bez podmićivanja i malverzacija budu uspešni - imate samo jednu stranku koja se za to zalaže. Da pokažemo i sebi i drugima da nismo zemlja lopova i da se vredi boriti za bolju Srbiju!

Mile sa Čubure

pre 10 godina

Neposvađana? Pošto ste vi na vlasti. Ako bi istu izgubili opet bi se posvađali jer vi širite takvu atmosferu. Od protesta protiv Haškog tribunala i pregovora sa Prištinom, do čuvenog štrajka glađu... I sada, preko svojih, čuvenih "nezavisnih" medija Informera i Kurira širite mržnju. Vaš izraz lica je takav da meni deluje da nas sve mrzite, oni koji ne misle kao vi...
"Najbolja" vlada do sada se raspala kao kula od karate ne ispunivši ni jedno predizborno obećanje, pa čak i ono koje vi pominjete kao njen najveći uspeh -briselske pregovore jer su pred prošle izbore pričali kako su oni loši po Srbiju i da će ih prekinuti...

montoya

pre 10 godina

Da je srece izbori bi se i odrzavali svake dve godine. Ako nesto ne valja treba ga menjati sto pre a ne pustiti cetri godine da te unistava. Nije mi jasno zasto se ljudi bune zbog izbora. Sad ce neko reci kako se bespotrebno trose pare iz budzeta, ali cinjenica je da bi i sa tim parama i bez njih, narodu bilo isto. Ovako cete imati bar o cemu da pricate i da gledate novu verziju farme. Poz!

Nenad

pre 10 godina

Puno vam hvala, ja sam se nadao da smo vas birali na cetiri godine kako bi ste radili nesto a ja sad ne znam kako cu preziveti celu godinu dok se sastavite da ne radite nista..
Sramota!

Aca Paja

pre 10 godina

Izbori su najbolji po sve nas, jer bi Sns dobila apsolutno sve resore, pa bi Srbija napredovala u svim sferama. Ne bi nas kocile druge politicke opcije.

Bane

pre 10 godina

Treba sprovesti vanredne izbore na svim nivoima. Meni su važniji lokalni, jer u mom gradu nema napredovanja dok je na vlasti sadašnja koalicija koja realno nema poverenje građana. A oni se stegli za fotelje pa ne puštaju, a nas građane samo zadužuju nekim apsolutno neprosperitetnim stvarima. Nažalost, moraćemo da čekamo još dve godine, svi mi nesrećnici koji ne živimo u Beogradu.

bojan

pre 10 godina

kukaju kako nema para u budzetu a za izbore mogu milioni da se daju cista pljacka ....bolje da ste
nahranili gladan narod nego da merite snage....meni nije bolje ni pre vas ni za vreme vas a verovatno ce biti isto i posle vas...

Adrian

pre 10 godina

Lepo je što predsednik želi svima sreću na izborima ali DS-u ni to neće pomoći, oni su svu svoju sreću što se tiče izbora ispucali!

Hristina

pre 10 godina

Smatram ovo dobrim potezom, jer ce Sns sa rezultatom koji ce imati, preuzeti odgovornost za vodjenje zemlje na svim poljima, sto bi svima nama garantovalo napredak i prosperitet, kako na Evropskom putu, tako i unutar same drzave.

dafisa

pre 10 godina

Predsedniče, nek nam je sa srećom.
Očekujemo ubedljivu pobedu zato što je politika koju vodi SNS jedini pravi put, a ostali nek se bore za cenzus.

Erik

pre 10 godina

Hajde pa da napokon dobijemo vladu gde ce snage biti realno rasporedjene i gde necemo strahovati od novih izbora sledece 4 godine. Ova zemlja mora jedanput krenuti napred.

REALISTA

pre 10 godina

Uskoro dobijam pasos EU ne verujem da cu do 13marta biti u Srbiji,mada nema ni za koga da se glasa,tako da bih vam pozeleo svu srecu,trebace van jer ovde leba nema:-)

Драган КНН

pre 10 godina

Не припадам нити једној странци па ме брине оно што видим са стране. Колико ће нас шkола , километара путева или нпр. станова коштати то што ће неке странке добити , а друге изгубити по неколико посланика у скупштини ? Ја сам се спремио за почетак предизборне кампање на тв. Купио сам два лавора и два буренцета. Када почне кампања ја турим лаворе испод телевизора и сакупљам у један мед у други млијеко од силних предизборних обећања , па послије то преспем у буриће. Ово је прилика коју не смијемо пропустити ???

Nazalost je tako jel se sve u zemlji svodi na onu izreku sjasi kurta uzjasi murta

pre 10 godina

Najbolja opcija za gradjane Srbije(veliku vecinu njih) je da se kolektivno isele iz svoje zemlje.

bokica

pre 10 godina

ajmo ds glasaci sad mormo izaci na glasanje. u sti vecem broju. to nam je jedina sansa. nemoj mo biti nemi posmatraci dosta je bilo sujete. meni za ove dve gidine kod ovih nije bilo dobro.

Gledajte da ovam mandat potraje

pre 10 godina

Neka budu opet izbori! Neka samo da vidim koliko ce drugo trajati ovaj mandat pre nego sto opozocija, oni ili oni opet budu trazili nove.

shaky83

pre 10 godina

Neka nam je Bog u pomoci ako se Vlada ne konstituise sto pre,ovako bi glasio moj naslov.Nemamo vise vremena da se igramo drzave,ozbiljni ljudi moraju doci na prava mesta,svaki eventualni neuspeh bio bi koban po nas.Reforme i borba protiv kriminala mora svima biti prioritet,da konacno normalno zivimo u uredjenoj drzavi.

Veoma razocaran

pre 10 godina

Ovo je najveca sramota i Srbija treba da se stidi. Gradi bez dozvola ponasa se kao kauboj a sad jos i z....... ovaj narod zeleci im srecu a samo pokusavaju da nas pokradu. Nisam glasao za vas ali sam se nadao da ce proci ovaj mandat bez cirkusa. Moj glas nemate kao ni ostali.

Serdar

pre 10 godina

Gospodine Nikolicu za nas Srbe izaci na glasanje je prokletstvo zato sto ne znas koje je zlo vece.Tako da nema potrebe da nam cestitate na izborima i da nam zelite srecu!

Proja

pre 10 godina

Ne razumem zasto je SNS dozvoljavala da ih, na dobrom putu kojim vode drzavu koce nerelevantni partneri, kompromitovani, neefikasni… Lakse cemo podneti finansijski udarac zbog izbora, ako znamo da cemo se posle toga mnogo lakse i brze preporoditi.

kupina

pre 10 godina

Politika koju vodi SNS se do sada pokazala kao najefektnija u svim poljima drzavnog sistema. Gradjani su uvideli da su lideru SNS oni na prvom mestu i da to poverenje nije iznevereno pa 16-og marta zaokruzimo najbolje!!!

bokica

pre 10 godina

ko voli svoju porodicu i misli kao pravi covek izacice na izbore. to je jednostavno gradjansko pravo. ne moze samo 50% da odlucuje ko nas vodi. moraju ljudi da shvate sta to znaci. za nase dobro iskoristite gradjansko pravo i daj te vas glas vasem kandidatu.

Radomir

pre 10 godina

Nikolić je ispunio Ustavnu obavezu raspustio je Parlament i zakazao izbore na predlog Vlade.Sada nam predstoji 45 dana kampanje nadam se da će proteći u fer i demokratskim uslovima i da neće kao što je do sada bila prljava kampanja

Keker

pre 10 godina

Svakako najbolje resenje da se odrze kada i u Beogradu i da se gradjani odluce jesu li za reforme i stvaranje bolje sredine za zivot ili da budu pioni Miskovica i Djilasa

Zagorka

pre 10 godina

Neka se i kod nas konasno nesto okrene na bolje.Nadam se pozitivnom ishodu u korist SNS a to istovremeno predstavlja ogromnu korist i za gradjane Srbije.Vreme je da i mi osetimo stabilnost i sigurnost a to je moguce samo uz pravilno rukovodjenje.Sns je stranka koja zna u kom pravcu Srbija treba da ide.

levoruki

pre 10 godina

@jaran
Vi ste bili tako sigurni i na prošlim izborima pa ne znam šta vam se desilo!? Beograd ste izgubili još kad ste ga dali u ruke bivšem kradonacelniku!

Stefan

pre 10 godina

Neka su Vas srecni i praznici...svi ukucani...i svatovi...i babe...i dede...Toliko Srece i Srecnih ljudi...pa ova zemlja je bas Srecna...Promenimo u SRECKOLAND.

Serdar

pre 10 godina

Gospodine Nikolicu za nas Srbe izaci na glasanje je prokletstvo zato sto ne znas koje je zlo vece.Tako da nema potrebe da nam cestitate na izborima i da nam zelite srecu!

Milan

pre 10 godina

Ako ne pobedim nikada necete saznati ko je pokrao izbore,rece Toma i oastade ziv.Pitam se samo da li je stvarno neko pokrao izbore,ili je to bio samo marketinski trik sns-a??? Iskreno,ja od sns-a u predizbornoj kampanji ocekujem obecanja o najmanje 20 triliona eura stranih investicija,u suprotnom,razocarace me i necu glasati za njih.

bokica

pre 10 godina

ko voli svoju porodicu i misli kao pravi covek izacice na izbore. to je jednostavno gradjansko pravo. ne moze samo 50% da odlucuje ko nas vodi. moraju ljudi da shvate sta to znaci. za nase dobro iskoristite gradjansko pravo i daj te vas glas vasem kandidatu.

bojan

pre 10 godina

kukaju kako nema para u budzetu a za izbore mogu milioni da se daju cista pljacka ....bolje da ste
nahranili gladan narod nego da merite snage....meni nije bolje ni pre vas ni za vreme vas a verovatno ce biti isto i posle vas...

Nenad

pre 10 godina

Puno vam hvala, ja sam se nadao da smo vas birali na cetiri godine kako bi ste radili nesto a ja sad ne znam kako cu preziveti celu godinu dok se sastavite da ne radite nista..
Sramota!

slavka

pre 10 godina

Konacno cemo imati priliku da najpostenije i najsposobnije svojim glasovima postavimo na vrh drzavnog sistema. Najzasluznija stranka koja je vec opravdala poverenje gradjana je svakako SNS.

cuki

pre 10 godina

Nakon izbora verujem u apsolutnu pobedu napednjaka kao sto verujem da ce sami formirati vladu eventualno uz neku manju stranku jer je za Srbiju i njene gradjane takva opcija najbolja.

shaky83

pre 10 godina

Neka nam je Bog u pomoci ako se Vlada ne konstituise sto pre,ovako bi glasio moj naslov.Nemamo vise vremena da se igramo drzave,ozbiljni ljudi moraju doci na prava mesta,svaki eventualni neuspeh bio bi koban po nas.Reforme i borba protiv kriminala mora svima biti prioritet,da konacno normalno zivimo u uredjenoj drzavi.

Milorad

pre 10 godina

I tako, Gospodar Vučić je konačno prelomio pametno i nakanio se: vanrednih besmislenih republičkih izbora će biti ove godine, i to na dan održavanja onih lokalnih u Beogradu, Negotinu i Pećincima. Valjda uštede radi, ne znam šta bi drugo moglo biti u pitanju, tek - rešio je da proveri volju vascelog naroda: da li će na izbore neizaći 65 ili 66 procenata građana Republike Srbije sa biračkim pravom, tj. koliki će biti broj onih koji će bojkotovati izbore i u nedelju 16. marta ostati od kuće. Paradoksalno, ali što neizlaznost bude brojnija, to će i najavljena naprednjačka polutka izbornog plena biti sve veća. Ostanak birača kod kuće automatski povećava broj poslaničkih i odborničkih mandata koji će pripasti SNS (kao posledica disciplinovanog biračkog tela te stranke, koje ima svoju gornju granicu, i kojoj se opasno približava, posle čega sledi neminovan pad). Zbog toga će se njihova antikampanja prvenstveno oslanjati na metode ubeđivanja njihovih nebirača da neglasaju za "opoziciju" ili da neizađu na izbore - zato što će SNS svejedno pobediti. A ako nekim čudom i glasaju za "druge", opet im se isto hvata, jer će ih ionako izdati i grebati se za koaliciju sa narednjacima. Dakle, izborni slogan biće im nešto u stilu "okruglo pa na ćoše". Uostalom, kao i sva politika koju praktikuju.

Zagorka

pre 10 godina

Neka se i kod nas konasno nesto okrene na bolje.Nadam se pozitivnom ishodu u korist SNS a to istovremeno predstavlja ogromnu korist i za gradjane Srbije.Vreme je da i mi osetimo stabilnost i sigurnost a to je moguce samo uz pravilno rukovodjenje.Sns je stranka koja zna u kom pravcu Srbija treba da ide.

dalco

pre 10 godina

Ovo je prilika da na izborima opozicija a pre svega DS izadje pred gradjane sa svojom politikom koju cemo videti kako ce gradjani oceniti a ne samo da kukaju na SNS kako nista ne valja sta je uradila.Po meni SNS na izborima pobedjuje ubedljivo,potajno se nadam toliko ubedljivio da ce imati mogucnost sama da formira vladu na celu sa Vucicem.

BillyBob

pre 10 godina

Izađimo na izbore u što većem broju i glasajmo za sebe! Mislite na svoju decu i na državu kakvu želimo za njih. Prosto je, ako ih vaspitavate da otimaju tuđe i hvataju krivine - imate širok spektar mogućnosti za glasanje. Ako želite da svojim radom i trudom, bez podmićivanja i malverzacija budu uspešni - imate samo jednu stranku koja se za to zalaže. Da pokažemo i sebi i drugima da nismo zemlja lopova i da se vredi boriti za bolju Srbiju!

giga

pre 10 godina

Nova godina je pocela radosnom vescu. Narod ce svoju volju iskazati16.marta. Prepoznao je pozrtvovani rad SNS-a I dace mu punu podrsku. Napred najbolji!

Sweet.November

pre 10 godina

Напредњаци ће победити,заслужено.Одуваће остале као тајфун,неће знати шта их је снашло

Mirce

pre 10 godina

Nadam se fer kampanji i velikoj izlaznosti građana.Što se tiče rezultata ako se idalje realizuju predviđanja svi parametri ukazuju da će Sns imati mogućnost samostalnog formiranja vlade mada će verovatno formirati sa nekim ali je Sns to i zaslužio pošto je pokazao najveću ozbiljnost i želju da se izbori prevashodno sa ekonomskim i problemima vezanih za suzbijanje korupcije i kriminala.

dafisa

pre 10 godina

Predsedniče, nek nam je sa srećom.
Očekujemo ubedljivu pobedu zato što je politika koju vodi SNS jedini pravi put, a ostali nek se bore za cenzus.

bestslims

pre 10 godina

Srpska Napredna Stranka je jedna od najjacih stranaka,i ima najvecu podrsku gradjana,njena pobeda na predstojecim izborima je sigurna.Samo treba nastaviti sa programom i radom kao prethodne dve godine,i Srbija ide u boljem smeru.

Geronimo

pre 10 godina

DS i SPS samo gledaju sebe, zele po svaku cenu da se domognu vlasti da bi i dalje muljali i vrsljali po zemlji zbog licnog interesa.A SNS je dokazao mnogo puta da sve sto radi radi zbog nas i nase dece.Prema tome moj glas ide SNS-u, jer sam se nagledao svega i svacega za vreme prosle.

Ja

pre 10 godina

Ja sam apsolutno ubeđen da SNS dobija najviše glasova. Živi bili - videli. Politika ove stranke ide u korist svima a njeni predstavnici brane iste stavove godinama a ne menjaju ih "kako vetar duva" i to svi znaju.

Antipoliticar

pre 10 godina

Na izborima ce se pokazati da sns ima veliku podrsku naroda.Da ce ds otici u istoriju i da vise nece doci na vlast.Ja sam antipoliticar ali gledam realne cinjenice...

Hristina

pre 10 godina

Smatram ovo dobrim potezom, jer ce Sns sa rezultatom koji ce imati, preuzeti odgovornost za vodjenje zemlje na svim poljima, sto bi svima nama garantovalo napredak i prosperitet, kako na Evropskom putu, tako i unutar same drzave.

Nazalost je tako jel se sve u zemlji svodi na onu izreku sjasi kurta uzjasi murta

pre 10 godina

Najbolja opcija za gradjane Srbije(veliku vecinu njih) je da se kolektivno isele iz svoje zemlje.

Zole

pre 10 godina

SNS je najjaca stranka u Srbiji od uvodjenja visestranackog sistema. Na ovim izborima ce sigurno osvojiti najmanje 60% glasova i time obezbediti sebi vecinu da samostalno donosi odluke vazne za drzavu bez pogadjanja sa drugim strankama.

misa puma

pre 10 godina

Napokon srbija ce dobiti vladu sa realnim premijerom gospodinom Vucic , pravi je trenutak za izbore da se cuje volja gradjana Srbije koji po svim anketama pokazuje da je SNS jedina prava opcija .

GDE - JE - MOJ - MOPED

pre 10 godina

Gradjani kao glavni nosioci jednog sistema, danasnjim raspisivanjem izbora od strane predsednika Srbije Tomislava Nikolica svoje gradjansko pravo ce iskoristiti na najbolji moguci nacin. Nadam se da ce na izborima 16 Marta svoj glas dati trenutno najvecoj stranci u Srbiji SNS-u, stranci koja je svojom politikom pokazala da ima jasnu viziju, kako da ovu drzavu izvuce iz opsteg haosa, teske ekonomske krize u koji nas je uvukao decenijski rezim DS-a. Nadam se da ce na Vanrednim parlamentarnim izborima konacno ce doci i kraj DS-a da nam oni odlucuju o nasoj sudbini.

dadula

pre 10 godina

Sve vodje stranaka u opoziciji a i stranke u vladi osim SNS-a strahuju od odrzavanja vanrednih republickih izbora.Svesni su da im rejting stranke znatno opada,kad to kazem pre svega mislim na DS kojoj bi moguci izbori mogli znaciti potpuno rasulo stranke.

sta drugo

pre 10 godina

Ovako je najbolje za sve i mislim da ce narod dati podrsku onome u kome je prepoznao istinu i postenje i ko se svim srcem trudi da nam svima bude bolje

Golf 6

pre 10 godina

DS je mnogo izgubio odlaskom Tadica i formiranja tzv nove DOS koalicije, Tadic je u poslednjem momentu izvadio keca iz rukava jer je video da u DS nema mesta za njega.

Adrian

pre 10 godina

Lepo je što predsednik želi svima sreću na izborima ali DS-u ni to neće pomoći, oni su svu svoju sreću što se tiče izbora ispucali!

Socijala

pre 10 godina

Mislim da ce naprednjaci imati nesto laksi zadatak kada je u pitanju kampanja jer vec sada imaju zavidan rejting od 45% kako se pominje, a SPS i ostale stranke morace malo vise da se potrude kako bi prisvojili sto vise birackog tela,mislim da ce biti dosta i nevazecih listica jer ima ljudi koji su izgubili veru u sve.

Mirijevo

pre 10 godina

Neznam ali nekako mi se cini da Djilasa jedino Beograd zanima, mislim da ce sve snage iz DS biti uperene na to da se uzme vlast u Beogradu, a ostatak drzave kako bude.

oluja

pre 10 godina

Trenutno stanje u zemlji je trostruko bolje nego proteklih godina kada je vladao DS. Jos dosta toga treba da se uradi ali je vazno da smo konacno na pravom putu. Sve zahvaljujuci A. Vucicu i njegovim politickim idejama koje su se pokazale veoma uspesne. Tako da znam koga cu zaokruziti.

jana

pre 10 godina

Čitam komentare.... Ne mogu čudom da se načudim! Umesto što se trudite da sve ocrnite, izađite, glasajte, preduzmite nešto! Najgora je ona sorta ljudi, koji sve i svakog kritikuju a ne bi uradili ama baš ništa!

avaks

pre 10 godina

Novi izbori, nadam se, doneće nam bolju i efikasniju Vladu na čelu sa Srpskom naprednom strankom i Vučićem kao premijerom. Toma je u pravu i ova Vlada jeste mnogo uradila na polju borbe protiv kriminala i korupcije i evropskih integracija, ali od sledeće se očekuju teške i neophodne reforme.

Uros

pre 10 godina

LDP je jedina stranka koja je ostala dosledna svojoj politici. A Vucic sada vodi cistu politiku Liberalno demokratske partije tako da nevidim sto LDP ne bi usao u vladu sa SNS. I ovim putem zelim pozvati sve da izadju na izbore i glasaju i da ne dozvole da drugi odluce u njihovo ime.Razmisli te malo kako stranka koja se raspada moze da vodi zemlju?!

Bokun

pre 10 godina

Treba dati podrsku stranci koja je jedinstvena, nzm kako ce se glasaci DS opredeliti kome dati glas kad im je stranka pukla kao tikva na 2 dela...teska situacija!

majdaMM

pre 10 godina

Upravo se to i očekuje od stranaka iz, sada bivše Vlade, posebno SNS-a, koji su želeli da proveri svoj legitimitet, da brže i efikasnije sprovode reforme, jer nam je to potrebno

куче драгољупче

pre 10 godina

Избори су начин да се стигне до бољег, лепшег и прихватљивијег - рече Николић.

николићев презимењак

pre 10 godina

избори су начин да се стигне до бољег, лепшег и прихватљивијег - рече николић а ја подржавам његово мишљење у потпуности, човек дефинитивно зна шта ради

vx

pre 10 godina

ljudi izadjite na izbore, glasajte po svojoj volji, nemojte posle da žalite sto je 100.000 judi odlučilo o sudbini nas ostalih 2 miliona koji nisu glasali

Sa srecom

pre 10 godina

Daj boze, da nam budu srecni i bericetni. Sigurna sam d ace na ovim izborima izaci svi glasaci, jer zelimo bolju, napredniju i uspesniju Srbiju.

GreenLand

pre 10 godina

Morao je da raspiše izbore jer nema većine u parlamentu! Posle izbora SNS će imati priliku da se pokaže i ako je suditi po dosadašnjem radu iskoristiće svoju šansu.

Veoma razocaran

pre 10 godina

Ovo je najveca sramota i Srbija treba da se stidi. Gradi bez dozvola ponasa se kao kauboj a sad jos i z....... ovaj narod zeleci im srecu a samo pokusavaju da nas pokradu. Nisam glasao za vas ali sam se nadao da ce proci ovaj mandat bez cirkusa. Moj glas nemate kao ni ostali.

a77

pre 10 godina

Nadam se da ce na Vanrednim parlamentarnim izborima konacno ce doci i kraj DS-a da nam oni odlucuju o nasoj sudbini.
(GDE - JE - MOJ - MOPED, 29. januar 2014 13:24)

Vi ste promašili komentar za skoro DVE godine!!! SNS je na vlasti skoro DVE godine. DS NIJE na vlasti skoro DVE godine!

fratini

pre 10 godina

Država mora imati jaku vladu koju podržava narod. Da bi stigle investicije treba nam stabilna država i politika bez trzavica. Siguran sam da će SNS poboljšati stanje u zemlji.

Analiticar90

pre 10 godina

Gradjani ce sad moci da iskaxu svoj stav o ovoj Vladi, da li je dobro radila ili ne! Evo prilike za sce one koji su trazili izbore da pokusaju da pobede rad, trud i odgovornost Sns-a.

Noca

pre 10 godina

Izbori su bili preko porebni,jel posle njih vlada koju ce ciniti SNS kao okosnica nece imati vise one koji su kocili reforme i brzi napredak Srbije,a borba protiv kriminala i korupcije bice jos uspesnija.

Djina

pre 10 godina

Nek su srecni izbori svima u nasoj zemlji. Izadjimo svi na glasanje, da ne bi nasi prazni listici otisli nekome, za koga nikako ne bismo voleli danam vodi drzavu. Imamo pravo glasa, zasto da ostajemo ravnodusni, kad od nas zavisi?

Desimir

pre 10 godina

Izbori su prava prilika da narod pokaze za koga je i ko se kako pokazao u prethodnom periodu. Moj glas ce ovoga puta otici za SNS, priznajem da su me pozitivno iznenadili svojom odlucnoscu i spremnoscu za promene kakve su nam odavno trebale.

Dimitrijevici

pre 10 godina

Pred nama je puno teska kampanja , prljava od strane opzicije ali to uticati na narod koji je je vec stekao poverenj eu SNS koje niko ne moze poljuljati jer su u prethodne dve godine pokazali maksimalnu opdgovornost I ozbiljnost.

Igor

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!


Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Super, nemoj sad vise da kukas, imas pravo izbora ali ga ne koristis, za stanje u drzavi i svoje sopstveno stanje SAM si kriv.

HobiT

pre 10 godina

Ja znam da ce vecina ljudi koje poznajem I koji su na proslim izborima glasali za DS I tamo neke stranke druge ovog puta dati glas SNS-u, pa vi vidite kakav ce biti rezultat. E zato volim sto su raspisani izbori!

Hvala Predsedniče

pre 10 godina

Toga smo željni, hvali nam samo to - IZBORI.
Ne treba nam posao, ne treba bolji standard, dajte IZBORE,
dajte FARMU, ne treba nam lakši život, dajte GRAND PARADU!
Izbori, laganje, seljada, farma, ,korupcija, magla, glupi zakoni,
bez toga smo kao LUDI.
Jedva čekam IZBORE i platu od 33 'iljada DINARA!

radmilo

pre 10 godina

Prvi put se svaki član vlade kontroliše i svi moraju da rade dobro. Pre Vučića ministri nisu ništa radili već samo koristili privilegije.

Mile sa Čubure

pre 10 godina

Neposvađana? Pošto ste vi na vlasti. Ako bi istu izgubili opet bi se posvađali jer vi širite takvu atmosferu. Od protesta protiv Haškog tribunala i pregovora sa Prištinom, do čuvenog štrajka glađu... I sada, preko svojih, čuvenih "nezavisnih" medija Informera i Kurira širite mržnju. Vaš izraz lica je takav da meni deluje da nas sve mrzite, oni koji ne misle kao vi...
"Najbolja" vlada do sada se raspala kao kula od karate ne ispunivši ni jedno predizborno obećanje, pa čak i ono koje vi pominjete kao njen najveći uspeh -briselske pregovore jer su pred prošle izbore pričali kako su oni loši po Srbiju i da će ih prekinuti...

pedja

pre 10 godina

STRAŠNO,STRAŠNO,STRAŠNO,sedam miliona evra iz budžeta da se vučić i dačić zamene na funkcijama,a neće da pošalju decu na lečenje u inostransvo,jer nemaju para,leba nemali...srbija nestaje,bolje nije ni zaslužila.....

Pismeno

pre 10 godina

Samo cekam da cujem da li ce Dacic sa SPS da "pljuje " po dojucerasnjim koalicionim partnerom SNS i kako ce izgledati njihov odnos u kampanji.

Vendeta

pre 10 godina

Mozda su ipak izbori najbolje resenje otarasiti se svakog vida kocnice. Iako neki misle da bi nas to usporilo, ne slazem se sa tom konstatacijom, mislim da bi to pomoglo da se bolje izvrse odredjene reforme, koje su na prvi pogled smele, ali su neophodne radi sveospteg napretka.

duck

pre 10 godina

Čestitam Srbijo! Došlo je vreme da se podvuče crta i da se plati račun. Došlo je vreme da se vidi ko je mali, a ko veliki. Došlo je vreme da se stvari nazovu pravim imenom.

REALISTA

pre 10 godina

Uskoro dobijam pasos EU ne verujem da cu do 13marta biti u Srbiji,mada nema ni za koga da se glasa,tako da bih vam pozeleo svu srecu,trebace van jer ovde leba nema:-)

Brzak

pre 10 godina

Samo cekam da vidim kakav ce odnos imati SPS i SNS u kampanji, tj. da li ce SPS kritikovati SNS iako su do juce bili zajedno u koaliciji i Vladi.

montoya

pre 10 godina

Da je srece izbori bi se i odrzavali svake dve godine. Ako nesto ne valja treba ga menjati sto pre a ne pustiti cetri godine da te unistava. Nije mi jasno zasto se ljudi bune zbog izbora. Sad ce neko reci kako se bespotrebno trose pare iz budzeta, ali cinjenica je da bi i sa tim parama i bez njih, narodu bilo isto. Ovako cete imati bar o cemu da pricate i da gledate novu verziju farme. Poz!

stavra

pre 10 godina

Same integracije u Evropu ne znače ništa ako ne uredimo državu. Zato treba dati podršku Vučiću jer je svestan naših obaveza i ima viziju kako to da ostvari.

sasa jokic

pre 10 godina

Za neobavestene je bio nezamisliv cin, ali za obavestene koji znaju ko vas je i zasto doveo na vlast, nije.
Ono sto morate da znate i Sadam i Gadafi su imali apsolutnu vlast do momenta kada vise nisu bili potrebni...

Мароканац

pre 10 godina

Као високообразовани Мароканац, морам рећи да Александар Вучић заслужује све похвале, као и његова странка. Штета што у Мадагаскару немамо особу као што је Александар Вучић, која је у стању довести до великих инвестиција, борбе против корупције и криминала, економског успона државе.

Заслужан је за пројекат Београд на води, Ер Србију, долазак Мерцедеса (које ће створити стотине радних места) а најважније је да је заслужан за скори улазак Србије у ЕУ.

Да сам грађанин Србије, дао бих глас за Александра Вучића и његов тим и странку, јер је то човек који ради и држи своју реч.

Поздрав из Малезије.

dalido

pre 10 godina

Sad je vreme da se na republickim izborima vidi kome gradjani najvise veruju. Ako se osvrnemo na izbore u Srbiji i Beogradu koji su odrzani u zadnjih godinu dana, mislim da je SNS apsolutni favorit za pobedu.

lacijal

pre 10 godina

Treba proveriti poslovanje svih javnih preduzeća. Vučić mora na neki način biti uključen u taj proces i onda u rezultate ne sumnjam.

Erik

pre 10 godina

Hajde pa da napokon dobijemo vladu gde ce snage biti realno rasporedjene i gde necemo strahovati od novih izbora sledece 4 godine. Ova zemlja mora jedanput krenuti napred.

Molim odgovor

pre 10 godina

Zuti dobili uputstva da komentarisu vest o izborima, tako sto ce se pozivati na bele listice…. Ko kaze da bi beli listici glasali za vas ako bi izasli i da li vam je SNS kriv sto ljudi ne glasaju za vas ili vi sami?

darmar007

pre 10 godina

Svakako najbolje resenje da se odrze kada i u Beogradu,gradjanima je dosta vise izbora. Svake godine po jedni ljudi nece vise da izlaze,ali mislim da ce ovi biti drugaciji i da ce izaci veliki broj glasaca i da ce se pokazati kome narod veruje i kome ce da poveri svoje glasove,videce se dal su za nastavak reformi borbe protiv kriminala i korupcije ili nisu.......

Perkan

pre 10 godina

Neke partije ce morati malo vise da se potrude neke malo manje samo sam primetila da nikad vise nije bilo koalicija kao sada, mesec ipo dana pre izbora vec se bira i gleda ko ce s kim,to je pokazatelj koliko su neke stranke zeljne vlasti.

tajson t

pre 10 godina

Problemi koji su nas tištili godinama rešeni su dolaskom SNS na vlast. Mislim da će i problemi u ekonomiji biti rešeni nakon izbora jer postoji politička volja za to.

bokica

pre 10 godina

ajmo ds glasaci sad mormo izaci na glasanje. u sti vecem broju. to nam je jedina sansa. nemoj mo biti nemi posmatraci dosta je bilo sujete. meni za ove dve gidine kod ovih nije bilo dobro.

Bane

pre 10 godina

Treba sprovesti vanredne izbore na svim nivoima. Meni su važniji lokalni, jer u mom gradu nema napredovanja dok je na vlasti sadašnja koalicija koja realno nema poverenje građana. A oni se stegli za fotelje pa ne puštaju, a nas građane samo zadužuju nekim apsolutno neprosperitetnim stvarima. Nažalost, moraćemo da čekamo još dve godine, svi mi nesrećnici koji ne živimo u Beogradu.

Tristan

pre 10 godina

Najzad da i građani mogu otvoreno da se izjasne o tome šta misle o novom reformskom putu, da se jednom odlučimo kojim putem idemo i da krenemo.

Hristina

pre 10 godina

Smatram ovo dobrim potezom, jer ce Sns sa rezultatom koji ce imati, preuzeti odgovornost za vodjenje zemlje na svim poljima, sto bi svima nama garantovalo napredak i prosperitet, kako na Evropskom putu, tako i unutar same drzave.

Lido

pre 10 godina

Sto niste raspisali i predsednicke izbore pa da Vas vise ne gledamo na mestu predsednika ove drzave? Sve sto ste ovde naveli je najblaze receno diskutabilno:
"Stigli smo i na cilj otpočinjanje pregovora sa EU, što je za mnoge bio nezamisliv cilj..." Da, stigli ste jer su oni pre vas krenuli u saradju sa Evropom i potpisali Sporazum o pridruzivanju sa EU i kojima ste vi pretili da cete ih sacekati na Aerodromu Beograd jer su time izdali Srbiju... Dok ste vi vladali bile su sankcije, ratovi, bombardovanja , vize itd!
"...uspostavljen je dijalog s Prištinom..." Secate li se kako ste, dok ste bili opozicija, napadali one koji su pregovarali sa Pristinom? Cak ste rekli da Taciju ne treba ni ruku pruziti! Posle ste rekli da cete vi razgovarati sa Tacijem ali kad ste uvideli koliko je to vruc krompir onda ste ga predali Dacicu.
"„Mi to dočekujemo u mnogo boljoj atmosferi nego pre dve godine jer nismo toliko posvađani“, istakao je predsednik" - Mislite nema ko da nalazi "kradje glasova" izmedju dva kruga izbora koje nam nikad niste rasvetlili?
"Vlada je želela da proveri svoj legitimitet, a to su želele i opozicione stranke i mislim da su se stekli uslovi za fer i demokratske izbore..." Zeleli ste samo vise vlasti procenjujuci da je DS sad slaba i razjedinjena i da tako mozete lakse dobiti Beograd. Nema to veze sa proverom legitimiteta, dosta ispiranja mozgova

stevica

pre 10 godina

Mislim da se Nova vlada nece bas mnogo razlikovati od sadasnje vlade jasno je da je SNS najjaci, mogu samo da promene koalicionog partnera ali sta ce biti sa Beogradom, tu ce biti najzezcsa bitka.

lazaar

pre 10 godina

Narod je u prošlosti mogao samo da bude razočaran u političare. Vučić vraća veru narodu da može biti bolje,jer konačno se ispunjavaju obećanja.

Despina

pre 10 godina

Tomislav Nikolić zaista radi na jačanju naše države, radi na ekonomskom prosparitetu i razvoju. Tomislav Nikolić zaista želi da novi izbori donesu građanima bolji standard i razvoj naše države. Građani su videli da ta vlada nije do kraja ispoštavla rad Aleksandra Vučića i sa razlogom je raspuštena.Građani moraju da pruže Aleksandru Vučiću potpuni ekonomski prosparitet i razvoj. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

jaran

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce sns kadrovska muckalica 17 marta postati prava opozicija, Beograd sigurno gube a slanjem nebuloznih racuna za struju ce i republiku, kao i da cemo imati na jesen i predsednicke izbore!

kupina

pre 10 godina

Politika koju vodi SNS se do sada pokazala kao najefektnija u svim poljima drzavnog sistema. Gradjani su uvideli da su lideru SNS oni na prvom mestu i da to poverenje nije iznevereno pa 16-og marta zaokruzimo najbolje!!!

zemlja Srbija

pre 10 godina

@RUGOVSKA KLISURA
Znači krenuli ste sa "odlazecim" komentarima? Teško se živi, jel da? Mora teško da se živi kad ste se više od jedne decenije borili za ovako tezak život. Mi koji nemamo gde da odemo ostajemo u svojoj zemlji da se borimo za nju i ispravljamo tudje dugogodisnje greske i svoj glas damo onom ko radi u interesu države a ne za svoj lični interes!

Đoka

pre 10 godina

Konačno će ovi izbori zajedno sa beogradskim odvesti Demokratsku stranku u istoriju, a Srbija će dobiti novog, ozbiljnog premijera koji će je povesti napred.

gojkoPEru

pre 10 godina

spremni da provere da li im narod veruje su samo oni koji i rade i koji su ostvarili rezultate, SNs je upravo takav..nazalost nisu sve stranke u Srbiji spremne na promene, te se one i plase rezultata izbora, doduse potpuno pez potrebe, jer ne treba ni da ocekuju nista...Kako radili tako ce im biti

Драган КНН

pre 10 godina

Не припадам нити једној странци па ме брине оно што видим са стране. Колико ће нас шkола , километара путева или нпр. станова коштати то што ће неке странке добити , а друге изгубити по неколико посланика у скупштини ? Ја сам се спремио за почетак предизборне кампање на тв. Купио сам два лавора и два буренцета. Када почне кампања ја турим лаворе испод телевизора и сакупљам у један мед у други млијеко од силних предизборних обећања , па послије то преспем у буриће. Ово је прилика коју не смијемо пропустити ???

Марина

pre 10 godina

Само се среће требати појединим странкама, за СНС нема зиме на овим изборима.

atymen

pre 10 godina

evo malo posla i za Tomu ..posto sada ne deli ordenja..potpisao sirotan..i Srbija ide na izbore...citajuci komentare ovde..nema nam spasa..ljudi su toliko slepi..i glupi..da su poverovali lazima Vucica i kompanjona..cak neki kazu da je sada stanje u zemlji bolje nego pre par godina..ali tako nama i treba..dizali smo i Slobu do nebesa..i na kraju jedva smo ga se otaraslili..tako ce biti i sa ovim radikalom Vucicem..posle izbora ce u srbiji zavladati jednopartijska diktatura..i SNS ce svugde da postavi svoje nestrucne kadrove..i tu je kraj price..njihovoj vladavini ce jedino doci kraj ..ako ljudi budu izasli na ulice..kao sto se i desilo kod pada Milosevica...samo mi smo ovce za sisanje..sada imamo i svog pastira..pitanje je samo..kad cemo otvoriti oci..plasim sa da ce onda vec biti kasno..i nece nam biti spasa...i ostacemo samo jedna mala crna rupa na karti evrope..

DEDA CVETKO

pre 10 godina

"Nikolić je rekao da je od prethodnih izbora prošlo dve godine i da je Srbija za to vreme doživela ogromne promene nabolje. "

Covek pokazuje RADIKALNI smisao za humor.

Cvele Dukic

pre 10 godina

Ovo i jeste najbolje moguce resenje. Da posle izbora jos brze i bolje krenemo resavanje gorucih problema kaso sto su reforme, nezaposlenost i ekonomski oporavak zemlje..

SQI

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!


Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.

Aca Paja

pre 10 godina

Izbori su najbolji po sve nas, jer bi Sns dobila apsolutno sve resore, pa bi Srbija napredovala u svim sferama. Ne bi nas kocile druge politicke opcije.

levoruki

pre 10 godina

@jaran
Vi ste bili tako sigurni i na prošlim izborima pa ne znam šta vam se desilo!? Beograd ste izgubili još kad ste ga dali u ruke bivšem kradonacelniku!

master

pre 10 godina

Svako ko ne ide da glasa,treba da zna da je time glas dao prerusenim radikalima.Njihovi ce ici da glasaju,ne sme se dozvoliti da neobrazovani,prevaranti,pijavice i bitange odlucuju o sudbini normalnih i postenih gradjana.

Zuki

pre 10 godina

Samo u Srbiji: premijer i potpredsednik vlade traze od predsednika drzave da raspusti vladu, za ciji dosadasnji rad tvrde da je izvanredan.

cira bg

pre 10 godina

Što manje različitih stranaka nakon izbora to bolja i stabilnija vlada. Treba pružiti šansu Vučiću da kao premijer sastavi novu vladu.Siguran sam da će izabrati najbolje ljude.

Nemam ime, imam komentar

pre 10 godina

Srećni vam novi izbori, za lečenje dece nemamo para, moramo da štampamo listiće, znate Prvi mora da postane i jedini. Razumite nas i dajte nam vaš glas.
Dragi predsedinče, srećan i Vama beli listić. :*

Proja

pre 10 godina

Ne razumem zasto je SNS dozvoljavala da ih, na dobrom putu kojim vode drzavu koce nerelevantni partneri, kompromitovani, neefikasni… Lakse cemo podneti finansijski udarac zbog izbora, ako znamo da cemo se posle toga mnogo lakse i brze preporoditi.

panas

pre 10 godina

Narod kao glavni nosilac jednog sistema svoje gradjanskom pravo ce iskoristiti na najbolji moguci nacin. 16marta svoj glas dace stranci koja je svojom politikom pokazala da ima jasnu viziju kako da ovu drzavu izvuce iz haosa u koji nas je uvukao decenijski rezim DS.

deli

pre 10 godina

Pobedice najjaci i najodgovorniji! Pobedice SNS koji ima neizostavnu podrsku naroda koja je zasluzena dosadasnjim zalaganjem predsednika, Vucica i ostalih revnosnih clanova! Zajedno do pobede!

NikolaSD

pre 10 godina

Vreme će pokazati da li će nam biti srećni. Pobeda SNS-a je evidentna, ako nastave sa ovakvi radom i zalaganjem, konačno i mi na tu sreću možemo da računamo.

bestslims

pre 10 godina

Srpska Napredna Stranka je jedna od najjacih stranaka,i ima najvecu podrsku gradjana,njena pobeda na predstojecim izborima je sigurna.Samo treba nastaviti sa programom i radom kao prethodne dve godine,i Srbija ide u boljem smeru.

SaleC

pre 10 godina

Novi parlamentarni izbori najvise odgovaraju Srpskoj naprednoj stranci, jer se njena popularnost najvise i drastivno uvecala. Nista im nije za zameriti.

Srecom

pre 10 godina

Srecom pa ce na republickim isti ljudi da pobede, tako da ce da se radi i za vreme kampanje aktivno , da ne se ne odlazu razgovori sa investitorima, ne stopiraju poslovi na zapocetim radovima na J. toku, i ostalim stvarima da kojih nam zavisi buducnost i nova radna mesta.

Aleksandar

pre 10 godina

Ajmo lencuge partijsko-istomisljenicke ispranoga mozga, udarajte na vest. Da imamo jos 4 godine kradja, laznih obecanja i prodaje stranim investitorima. Da vam jos jednom zahvalim sto ste nama normalnim ljudima i dasoj deci unistili buducnost. Izdajnici Srbije!

Jagoda886

pre 10 godina

Za mesec i po dana cemo videti da li ce se SRbija vratiti lopovskim vrednostima, ili ce nastaviti marljivo da radi, i odgovorno postupa.

fifi

pre 10 godina

Svi oni koji su u prethodnih godinu dana imali nadu za bolji život naravno da će na izborima podržati naprednjake. A kako sve to izgleda danas takvih je mnogo više od onih koji su desetak i više godina živeli dobro.

Keker

pre 10 godina

Svakako najbolje resenje da se odrze kada i u Beogradu i da se gradjani odluce jesu li za reforme i stvaranje bolje sredine za zivot ili da budu pioni Miskovica i Djilasa

Sport Bili

pre 10 godina

Najbolja opcija za gradjane Srbije(veliku vecinu njih) je da se kolektivno isele iz svoje zemlje.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Nazalost je tako jel se sve u zemlji svodi na onu izreku sjasi kurta uzjasi murta, 29. januar 2014 12:40)

Prvo nazad u skolu, da naucis gde ide JEL a gde JER, a onda ti i sacica tvojih istomisljenika da naucite da dostojanstveno prihvatite poraz na predstojecim izborima. Sto se selidbe tice, sta je narod sve preturio preko grbace zadnjih 12 godina, pa se niko nije odselio zbog osione vlasti nego je resio da je menja.

Senka

pre 10 godina

E sad cemo svasta da vidimoo i cujemo, krece kampanja bice i istine i lazi, samo bih molila politicare bez vredjanja protivnika ako ikako moze , jer to je tako ruzno cuti, a i gube se poeni tj glasovi.

Samo da im opet ne uspe da se u vrh vlasti nakace

pre 10 godina

Ne mogu se ocekivati nikakve vidljive promene, dok se ne zbaci SPS sa najbitnijih polozaja upravljanja drazavom. Jer odatle stite svoje ljude i svoje vanpoliticke poslove, izjedajuci sistem i ziveci od naseg novca navisokoj nozi. Ne moze vise tako!

mare

pre 10 godina

@Stevan
Izbore nije trazio SNS, pa kompletna opozicija ih trazi vec neko vreme, posebno DS. Samo mi nije jasno zasto, Tadic pokusava da formira novi politicki blok, clanstvo se rasipa, na svakim izborima imaju sve losiji rezultat...

Sad nije dobro ni sto imate priliku da promenite vlast?

pre 10 godina

A pojedini prizeljkivali proteste, kad ono izbori...nije to isto bez serpi, galame, kradje patika, iznosenja namestaja iz skupstine...

pogba

pre 10 godina

Ovo je sansa da Srbija dobije jednu bolju i kvalitetniju vladu na celu sa Aleksandrom vucicem.Nemaju stranke osim SNS-a cemu da se raduju na predstojecim izborima.

cukolino

pre 10 godina

Koliko god delovalo nekom da su izbori u ovom trenutku lose resenje po meni nije tako...Dosta je bilo onih kojima je bio cilj da budu na funkciji i koce rad i reforme ove vlade.Sa izborima sam siguran da cemo dobiti jednu jacu vladu na celu sa Aleksandrom Vucicem.

Gvozden

pre 10 godina

Naprpljavija kampanja kako to politicari kazu bice definitivno u Bgd, jer ni Djilas a ni Vucic nisu spremni da prepuste vlast u beogradu onom drugom, mislim da ce tu biti najnapetiji izbori i jedva cekam da vidim ko ce ih dobiti.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Što manje različitih stranaka nakon izbora to bolja i stabilnija vlada. Treba pružiti šansu Vučiću da kao premijer sastavi novu vladu.Siguran sam da će izabrati najbolje ljude.
(cira bg, 29. januar 2014 18:17)

Vucic nema plan, nema ljude, nema znanja, ima mrznju, ima neverovatno veliku sujetu, nema petlju. Kakav je onda taj izbor, ne razumem, da glasam jer je to kao Vucic, majketi, a Srbija propade, to nikome nista, za mene je on sve rekao jos 99-te.

Allegro, ma non troppo

pre 10 godina

Не припадам нити једној странци па ме брине оно што видим са стране. Колико ће нас шkола , километара путева или нпр. станова коштати то што ће неке странке добити , а друге изгубити по неколико посланика у скупштини ? Ја сам се спремио за почетак предизборне кампање на тв. Купио сам два лавора и два буренцета. Када почне кампања ја турим лаворе испод телевизора и сакупљам у један мед у други млијеко од силних предизборних обећања , па послије то преспем у буриће. Ово је прилика коју не смијемо пропустити ???
(Драган КНН, 29. januar 2014 12:28)

Pametna ideja, ali pored fotelje iz koje gledaš TV postavi i jedno veliko bure od 200 litara, trebaće ti za povraćanje. Bure stavi na postolje s točkićima da ga lakše odguraš do mesta za pražnjenje jer ćeš morati da ga često prazniš u toku dana.

Televizor obavezno opremi brisačima jer će biti mnogo onoga, "pu, mamicu mu...!"

Sync

pre 10 godina

statistika kaze da jos niko na vanrednim izborima od kada je visestranacja u srbiji nije sacuvao vlast, tako da tesko da ce i ppv to uspeti, a narocito posle radulovicevog obrazlozenja ostavke

nikoleta

pre 10 godina

Da bi se sprovele reforme i ova zemlja konacno dobije status kakav zasluzuje moramo odabrati one koji su za to najzasluzniji. SNS je svakako ispunio sva ocekivanja gradjana.

lara

pre 10 godina

Gradjani ocekuju da nam ovi izbori donesu vise srece, nego svi predhodni, a da nam je sreca potrebna, jeste, jer Srbija je u kolapsu.Ocekivanja su nam velika, ali smatram da imamo pravo na to, odnosno posle toliko godina agonije, hajde da ocekujemo bolje dane.

ns

pre 10 godina

Promasena investicija.

SNS je u ovom sazvu imao porvog podpredsednika vlade, ministra finansija, ministra privrede, ministarku energetike, ministra prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja,ministra pravde i državne uprave, ministra odbrane ... i zasto nije u svim ovim kljucnim segmentima sproveo reforme, imali su godinu ipo dana da to urade a zasto nisu????
Sve je ovo farsa. Samo su nas gusili sa pricama i svima su davali lekcije. I to je njihov ucinak za sve ovo vreme. Dragi gradjani, pre nego sto izadjete na glasanje - Pogledajte u svoje novcanike.
TREBA MENJATI TIM KOJI GUBI JER MI VISE VREMENA ZA GUBLJENJE NEMAMO!!!!

realista

pre 10 godina

Cek ovako.......raspustaju vladu jer ne mogu dalje da napreduju,mislim nema te dodatne energije...A POSTOJI MOGUCNOST DA ISTI FORMIRAJU VLADU POSLE IZBORA?????Ne kontam.....
Drugo....kada je sapstio Vucic da ce da predsednistvu da predlozi da se proveri volja gradjana....cela sala je viknula TOOOOO!!!!!BRAVO!!!!....STA,JA TREBA DA POVERUJEMO DA JE TO ..'''TOOOO ,BRAVO,BICE REFORMI'''....a da ne poverujem da je...TOOO,BRAVOOO,VISE VLASTI ZA NAS???
Trece....Zasto ne znamo ko je pokrao prosle izbore,jer je na osnovu toga ,za 30 000 glasova Nikolic dobio Tadica...??Hocemo da znamo ko je pokrao izbore!??
Cetvrto..Najmanje mi je sporan Vucic....ali ostatak SNS-a....radikali zelji vlasti,koju nemaju deceniju, i prodavanje sopstvenih ideala za vlast, u mixu svakoga ko je hteo da pljuje DS,pa sa zacinima svih mali zeljnika vlasti tipa Vulin i ostale sinte partijice, i na kraju vrh svega...dolazak i ekipe iz DS,miseva koji idu tamo gde je vlast.
Nije mi ,ponavljam Vucic kriv...ali ljudi po Srbiji,gradovima...dalja struktura SNS-a....to bre ne da je nesposobno,nego niti ima skole,niti ume....sve sa nekim megatrendovima...cudima....

sa

pre 10 godina

Cekaj,sta znaci "srecni"? To bi trebalo da znaci da cemo bolje ziveti od izbora!?Dajte ljudi,dosta vise zamajavanja ljudi i kupovine vremena sa raznim pricama samo da bi se ostalo sto duze na vlasti. Svi su isti,i oni bivsi i ovi sadasnji.Da je do politicara, mi bi svi umrli od gladi cekajuci njihova srecna vremena.Ovde ako se ne snadjes kroz politiku ili neku foru ili kriminal bolje bezati sto pre preko.Nema ovde srece sledecih 5-10 god. a verovatno ni tada.

pametnija ovca od cobana

pre 10 godina

Najzad ce od 16-tog marta doci nova vlast, a to su vucic, nikolic, dacic, jovanovic,velja,kurta, murta...
E, sad, naj interesantniji mi je narod koji umesto da motkama razjuri go..a on ce da ide da glasa za neku partiju u kojoj je neko od njih, ubedjen da ce bas ta partija poboljsati njegovu materijalnu situaciju, zaposliti ga za dobre pare, platiti mu struju i grejanje.
Predlazem radikalima da se na izborima zovu ,, za bogate radnike i seljake,, i da sve drugo ostane po starom i ako ova sirovina nebude izglasala bas vas, ja skocim u ladan dunav. Ajd sad udri minuse. meeee,meeee,meee

radjevac

pre 10 godina

evo procitam vest pa i komentare,vidim dilema je ko je bolji bio SNS ili ovi oko DS,URS,SPS,DSS,svi zanamo da su ove partije bile na vlasti vise od decenije,imale su sansu,ali desilo se kriminalna privatizacija preduzeca,partijska korupcija,tajkunski monopol,sprega policije i kriminala,propast ekonomije i radnika koji je ostao bez preduzeca,ali ovaj Vucic bar pokusava da promeni stvari,navike,zapoceo je dosta toga,uradio i treba mu dati sansu da nastavi sa radom

Petko

pre 10 godina

Para za izbore ima a za popravku skenera nema. Pa ko će glasati ako pocrkamo zato što nemamo para da se lečimo? Bolje da je tih sedam miliona evra potrošeno na nešto korisno nego na stranačke kampanje. Za šta glasamo? Da Vučić može da sprovede reforme u državi. Pa ko mu i sad brani da to uradi, i sad se jedino on pita za sve.

fles

pre 10 godina

Izbori kao korisni filter pokazace kolki je narod prepoznao kvalitetnu politiku SNS. Hvatanje u kostac sa gorucim problemima KOsova I pridruzivanja EU I ekspeditivna realizacija istih dali su jasnu smernicu da SNS ima jasan cilj. Postavljane stabilnih evropskuh temelja!

Radomir

pre 10 godina

Nikolić je ispunio Ustavnu obavezu raspustio je Parlament i zakazao izbore na predlog Vlade.Sada nam predstoji 45 dana kampanje nadam se da će proteći u fer i demokratskim uslovima i da neće kao što je do sada bila prljava kampanja

Kosta

pre 10 godina

Mislim da ce se najveca bitka voditi za Beograd, jer na nivou cele Srbije rezultat se vec polako nazire.Takodje smatram i znam da je za DS Beograd najbitniji jer su svesni da jako lose stroje u drugim gradovima.

Šurda

pre 10 godina

Konacno cemo imati priliku da najpostenije i najsposobnije svojim glasovima postavimo na vrh drzavnog sistema. Najzasluznija stranka koja je vec opravdala poverenje gradjana je svakako SNS.
(slavka, 29. januar 2014 12:38)
# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ti to ozbiljno Slavka? Ma znao sam da nas ložiš!

Srbin iz Nemacke

pre 10 godina

Muka mi je vise Tomo od vas nazadnjaka,a posledno ovih vasih botova.Nista
niste uradili,ali se hvalite!? Cime? Ja,na moju srecu,ne moram i necu da tu
zivim,ali mi je zao ovih koji moraju. Zaista. No sami ih birate,pa onda...

Kako drugacije

pre 10 godina

Ljudi, ja Vas najljubaznije molim da svi izadjete na izbore, zaokruzite sta god mislite...samo izadjite, da vidi ova fela sto nas vodi, kakvo je stanje u narodu!

maluman_covek

pre 10 godina

Nikolić je građanima u Srbiji poželeo svima srećne izbore.

Ponizno molim da mi se pojasni kakvi su to izbori koji su nesrecni.

Unapred hvala nasem predsedniku, na odgovoru.

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

Preambula radikalskog stranačkog programa glasi: Sto puta ponovljena laž postaje istina.
I Gebels bi im pozavideo na propagandnoj mašineriji.

NS

pre 10 godina

-Povecan PDV sa 18 na 20%.
-Dozvoljen nivo afla toksina u mleku povecan 10 puta.
-Dacic izjavio da nije premijer u Pristini.
-Pogledajte cenu goriva sad i pre 2 godine
-Prosecna potrošačka korpa iznosi preko 60000 i to za 3 člana porodice (pravi način za borbu protiv bele kuge)
-Zaduzivanja...
-Zaposlenje..
-Plate..
Ko živi bolje danas nego juče i ko ce sutra živeti bolje nego danas?

Sumadinac

pre 10 godina

Prvi put od kada imam pravo glasa necu izaci da glasam. Stvarno nemam za koga. Svi do jednog su me izneverili i razocarali. I svevisnji Vucic koji ne shvata da su jedno zelje a drugo mogucnosti! I Tadic koji cujem hoce da okupi neke ispusene lule! A Dacic i njegove prikolice Palma i Krkobabici su najveci karcinomi naseg drustva! Za Cedu i Dinkica necu ni da trosim reci! A Djilas mozda i nije toliko los koliko ga satanizuju SNS i "KURIR" ali ni za njega! Jadan je ovaj nas narod kad nam ovakvi vode politiku!!!

opusteno

pre 10 godina

opozicijo nasa draga i jaka zelim vam svu srecu na izborima i da nam budete tako fer posteni i pristojni kao i uvek do sada
napred sns jos naprednije

Diplomac

pre 10 godina

Mene bi bilo sramota da izjavim ovako nešto. Ako ni zbog čega drugog, ono zbog dečice koja umiru u trećoj, petoj, osmoj... godini, zato što se nema 50 hiljada evra za operaciju. Bitno da se imaju milioni evra za kampanju gde ćemo da gledamo našminkane vampire i da čitamo komentare koje pišu "Hrvoje" i "Janez". Sve to ćemo plaćati mi, sirotinja. Na čast Vama, predsedniče i PPV-u što raspisujete izbore. I vama srećni izbori i nek su vam na čast.

Živko Petković

pre 10 godina

Neko reče bojkot, slažem se,ali majstore,onda će oni pobediti sa još većom razlikom!Pa,samo njihovi "fanovi",koje su u međuvremenu zaposlili i oni koji imaju strah (s razlogom) da bi mogli ostati bez posla,uzeli su njihove članske karte i glasaće,šta mislite,kako?Beli listići su glas za njih! Potrebno je otvoriti front i glasati protiv njih!

Mislav

pre 10 godina

Danas obiđoh svoju firmu u Beogradu i usput svratih po nekakve dokumente u hrvatsku ambasadu, kad tamo red kakav nisam do sada vidio. Sve mladi od 18 do 30 godina, ja u šali pitam jel se nešto džabe dijeli, a jedan momak mi reče: bez obzira koliko ih ne volimo, ali pasoš sa nama mrskom šahovnicom jedina je naša nada da živimo životom dostojnog čovjeka.

Lenovo

pre 10 godina

Sve sto mogu da kazem naciji je naoruzajte se strpljenjem, pazljivo posmatrajte kampanju, a 16-tog pamet u glavu dobro razmislite, ne zaboravite ko je koliko i sta uradio za Srbiju,u proteklih godinu ipo dana ko nije nista i spram toga i glasajte, pa neka pobede najbolji.

Utisak gradjanina Srbije

pre 10 godina

majdaMM

Da li ti i ostali BOT-ovi SNS-a umete nekada ponesto pametno iz svoje glave da kazete. U serijama. Prvo borba protiv korupcije i kriminala.A sada reforme.Ko je osporavao te reforme . Vlada koja je bila "najbolja"u istoriji Srbije. Vlada koja je bila rekonstruisana. Sada izbori. Danasnja vest da je javni dug povecan za godinu dana i da je povecan udeo u BDP-u.Plate realno opale za 2%.Najlosiji kursdinara od 2012 godine

Oliver79

pre 10 godina

Samo ćemo izlaziti na izbore, a zemlja u sve većem rasulu i ekonomskoj propasti... Kako ih nije sramota? Ovi su me zavarali da će zaista nešto pokušati pozitivno da urade, ali sad više nemam dilemu (naročito posle ostavke Radulovića) da se isključivo bave populizmom i demagogijom. Možda ih iznenade rezultati izbora!

Stevan

pre 10 godina

Izbore treba da plati onaj kome treba a to ste izgleda vi iz SNS-a. Sta je to za Vas 2 milijarde dinara? Toliko ce da nas kosta da Vucica proglasimo za imperatora, sitnica!

Aleksandar

pre 10 godina

za ( SQI, 29. januar 2014 12:39)

Šta vi predlažete? Da glasamo za Kurtu ili Murtu?
A onda svi prave koalicije, pardon kohabitacije, jer se oni ne slažu ideološki, sem kada je državna kasa u putanju.
Što je rekao jedan, na vlasti imamo politički svingeraj.

ratko mladenovic

pre 10 godina

Hocete li opet gospodine predsednice posteni, setati sa dzakovima punim glasackih listica.Za to nam niste dali objasnjenje ni vi ni preposteni Vucic.Ko je krao gospodine predsednice? Da su slikali Tadica ili Djilasa sa dzakovima ja bih rekao da su oni, ali posto nisu oni nego vi, normalnom coveku je jasno.E pa srecni i vama izbori,samo, molim boga da sto vise onih normalnih glasaca izadje na izbore.

proxima centauri

pre 10 godina

Ne pratim vesti nekoliko meseci, pogledam ih, kad ono: izbori.
E pa "beli listici" i apstinenti razmislimo, da mozda ipak, ovog puta glasamo?
Dugacke su cetiri godine da se vezba vrsenje vlasti i vodjenje drzave i jos plus prave ispravni racuni za struju.

stranac

pre 10 godina

Imt ću preokupaciju narednih 45. dana sa b92, pa da OPET ćitam o kanalu Dunav, Vardar, Egej, naftnim škriljem, pa da bude Srbija izvoznik no.1 u EU, o zlatu, koji smo ćeka da se vadi, o diamantima ispod Kalemegdana, o naj politićarima, koji imaju IQ 250 i nitko jim nije ravan, o pšenici, koja će rodit 20t na ha, o srbskim prasencima sa 6 pršutića, o srpskoj kravi, koja daje 100 l mleka na dan - bez alfatoksina, normalno! Dobro, da sam besposlićar, pa imam vremena!:) Uz srpsku politiku, ne treba mi drugog veselja! Pa da krenemo!:))

trip

pre 10 godina

I tako ode jos 3 miliona dinara baceno na izbore i jos godinu dana izgubljenog vremena dok vlada konkretno pocne da radi sve u svemu nista niste uradili ni za ovo kratko vreme jedino pregovori sa kosovom za sta ste i bili dovedeni da uradite.

Njujorker

pre 10 godina

I poneti stiropor sesti na stepenice. Dzak listića pored sebe. Obavezno na svakom glasačkom mestu da se ori muzika. Vreme je da se sklone demagozi koji samo pričaju već godinu i po dana šta bi trebalo da se uradi ali ne miču se 1mm. Dosta mi je srpsko naprednog radikalsko -socijalističkog trojstva.Dakle fora je u stiroporu

sasa

pre 10 godina

"Cetvrto..Najmanje mi je sporan Vucic....ali ostatak SNS-a....radikali zelji vlasti,koju nemaju deceniju, i prodavanje sopstvenih ideala za vlast, u mixu svakoga ko je hteo da pljuje DS,pa sa zacinima svih mali zeljnika vlasti tipa Vulin i ostale sinte partijice, i na kraju vrh svega...dolazak i ekipe iz DS,miseva koji idu tamo gde je vlast.
Nije mi ,ponavljam Vucic kriv...ali ljudi po Srbiji,gradovima...dalja struktura SNS-a....to bre ne da je nesposobno,nego niti ima skole,niti ume....sve sa nekim megatrendovima...cudima....
(realista, 29. januar 2014 12:53)"

pa ko je arhitekta ove reformske prevare? djed mraz? jeti?
vucic, naravno! on je najsporniji!

2016. ce opozicija traziti nove

pre 10 godina

Ovo smo sve prosli pre nepune dve godine. Ne bih mogla da podnesem da bude opet za koju godinu novi izbori. Jer kako je krenula pravice ih na svake dve. Opozicija nece izdrazati da vec posle godinu dana, na prolece –jesen 2015. pali narod i medije na su neophodni izbori jer ,,propadamo,, i na prolece 2016. ce ih opet izkukati. Kao sto su i ove.

Saldzo

pre 10 godina

Znaci pocinje. Ko od kampanje, postera, bilborda, vucaranja za rukav na ulici, flajera, mladih aktivista, reklama, zakupljenih TV termina, urlanja sa govornica i trilijardi hiljada miliona koje nikada necemo videti ostane normalan do 16. marta svaka mu cast.

meda

pre 10 godina

Baš lepi ovi izbori, toliko tema za kampanju, Arapi, Beograd na vodi, Šarić , Air Srbija, Mišković , sve to će se ponovo žvakati i žvakati samo narodu neće biti bolje. Kao posle svakih izbora

Mirko

pre 10 godina

Nadam se da ce nas izbori spasiti totalitaristickih dojucerasnjih radikala danasnjih demokratskih naprednjaka. Nadam se da ce gradjani glasati za parlament bez diktatora.

kole

pre 10 godina

Nikolić je rekao da je od prethodnih izbora prošlo dve godine i da je Srbija za to vreme doživela ogromne promene nabolje.

Mozda je drzava Srbija dozivela ogromne promene nabolje, mada ja to nevidim, ali jednu stvar uocavam. Iz godine u godinu svi nam politicari prikazuju neke promene na bolje, a moj zivotni i drustveni standar se srozao za zadnje dve decenije da u svojoj 45 godini pozelim da pobegnem iz Srbije. Jos kada bi imao gde i kod nekoga svog bliznjeg, kao odskocna daska. Ali nemam nikoga u inostranstvu.

Vratim film unazad i jedina svetla tacka mi je guverner Avramovic.
Za njegove vladavine u NBS ja sam jedino tada ziveo iole pristojno.

A mozda je to moja zivotna ne-sreca, ali i oko mene kolege, familija, prijatelji i ostali su u sve nezavidnijem materijalnom polozaju.

Iskreno nemam poverenje u boljitak zivota u ovoj zemlji ma sta mi politicari pred izbore i posle njih govorili.

I za koga sada ja da dam svoj glas. Pa svi su se izredali na vlasti, sada se samo rotiraju, a narodu sve teze i teze. Svaka stanka moze sa svakom u koaliciju, bez obzira na programe i ideolosko opredeljenje, kao i ekonomski program. Dovoljno mi je da pogledam povremeno epizode insajdera i da pozalim sto sam se rodio u ovoj zemlji.

Toliko, veliki pozdrav za sve ljude dobre volje.

da crtam ili je dovoljno jasno?

pre 10 godina

Koju bre legimnost ima Vlada Vojvodine pa da se ne ide i tamo na vanredne izbore?
(Mirko, 29. januar 2014 16:10)

Pa posto si nepismeni bot pojasnicu ti...
Imaju legitimite koji su dobili na izborima pre manje od 2 godine.A Ustav i zakoni Srbije jasno kazu kad se i kako raspisuju izbori.Znam,znam to je vama ogranicenima tesko da razumete,ali je tako.

garavi

pre 10 godina

mora cela srbija da izadje na izbore ! nema vise boli me uvo , sta me briga , ne mogu nista da promenim . . . i tako to ! ako stvarno hocemo promene a da ne propadamo jos dublje , moramo da maknemo sns-ovce ! posle nema e mogli smo , ovi su zlo , ne znaju nista , KANAL DA KOPATE . . . da se bijemo u eps-u !

Stefan

pre 10 godina

Neka su Vas srecni i praznici...svi ukucani...i svatovi...i babe...i dede...Toliko Srece i Srecnih ljudi...pa ova zemlja je bas Srecna...Promenimo u SRECKOLAND.

Isprvljaju krive Drine

pre 10 godina

Bice sada haos kad krene kampanja. Prljavstine licne i poslovne prirode ( vise licne naravno, izmisljene i prave ) na sve stane. I tako mesec i po dana. Ko izdrzi pricace! Ali zbog gramzive opozicije i licemernih koalicionih partenra u vlasti, mora dase ispravljaju krive Drine.

Digitalni mis

pre 10 godina

Kukaju kako nema para u budzetu, kako je kriza, stalno nesto reformisu (citaj: presipaju iz supljeg u prazno) a onda ispovrte odjednom nekoliko miliona eura za kampanje, to jest bacanje u vetar, i posle kriza. Gospodo politicari, umesto sto cete odmeravati snage na dzepovima gradjana kroz budzet, mogli biste da pocnete to da radite onako kako se to radi u normalnim drzavama; otvarajte radna mesta, gradite fabrike, puteve, smanjujte poreze, skidajte akcize...pa jednom u svojim bednim zivotima u kampanji, kad za nju dodje vreme, kazite "URADILI SMO to i to" umesto "URADICEMO to i to". Ako Vam, gospodo politicari, niko nije rekao, nemamo sto zivota da biste se vi sa njima tako olako igrali, vec jedan jedini koji bi trebalo da odzivimo na nacin dostojan coveka jer niko od nas pre rodjenja nije dobio spisak drzava pa sam birao gde ce da se rodi (na zalost) da bismo mi sami bili krivi sto smo u Vasim rukama.

Pandurovic

pre 10 godina

Gospodine predsednice, sta mi tu biramo - Vucica, Dacica, Tadica, Djilasa, Cedu, Canka, Voju, Vuka.....pa to je sve vec bilo, i evo nas gde smo, nigde, ambis nikad dublji i veci. Neka, hvala na ,,izboru,, i ,,izborima,,.

Jednoruki Krstivoje

pre 10 godina

Divno, baš sam ,,oduševljen''! Štediti, štediti, štediti ali ne na izborima i izbornom procesu! Mora Prvi podpredsednik da postane predsednik vlade pa nek košta šta košta!

zex

pre 10 godina

master.
gde ti spadas?ja necu glasati a ako bih birao radije bih glasao sns nego ds koji nas je sahranio zive za 10godina.kako vas nije sramota da vredjate ljude koji nevole ds?vi ste u stvari takvi.nepostoji vece zlo id DS-a.nijedno obecanje nisu ispunili ali jesu svoje dzepove.sada kritikuju sns da nisu uradili nista a oni su bili gori.zasto niste ljudi pa da priznate da ste krali i zposljavali svoju rodbinu?napunili ste opstine i sva javna preduzeca a ko ce to da finansira?vucic?
objavite komentar,dokle vise da sklanjate komentare u kojima se pominje ds?

Nenad

pre 10 godina

Ima para da se izbaci kroz prozor za nove izbore a da od snega i od leda da se očiste ulice za to nema. Pogledajte kakve su sporedne ulice ubitačne koliko ljudi je slomio kosti ne interesuje vas i vašu partiju samo vlast i pare. Obogatili ste i to jako za dve godine dok ostali rade za preživjavanje. Ništa nije odrađeno za dve godine ja bi vama svima u skupštinu dao minimalnu platu!!!!!!!!!!!!!!!

gradjanin banana state

pre 10 godina

Nikad gora situacija nije bila nego sada mislim na nas gradjane svi ustaju ujutru kao idu na posao dzepovi prazni i dugovi dugovi.....Kad ovom glupom i jadnom narodu bude pukla ona stvar mislim da politicari db sluzba i ostali nece imati gde da se sakriju nek vam je bog u pomoci to je sve sto cu reci

mrb

pre 10 godina

gospodo iz vrha sns molim vas kao gradjanin srbije da sprecite vase aktiviste da idu od stana do stana i pitaju za koga cete glasati pri tom zelim da kazem da nisu neprijatni ali ustavno pravo je da je glasanje tajno ne zelim da niko zna za kogas sam glasao to je moje pravo druga stvar mnogi ljudi ce van reci da su za vas iz straha isto tako je jedna stranka prodavala knjige po kucama i retko ko je smeo da ih odbije naravno u jednoj drugoj zemlji nekad davno ne ponovilo se a onda su pravili spiskove ko nije za njih mozda i vi popisujete iz istih pobuda . ja samo hocu da kazem da sam obican koga ta prica ne interesuje i molim vas da sprecite te ljude da ugrozavaju privatnost imali bi oni mnogo toga da urade kad bi hteli da rade vazi za sve politicke partije ne etiketiram nikoga nisam nikad cuo da su se skupili aktivisti bilo koje stranke da na primer kupe nekoliko kutija farbe i malo srafova pa da poprave klupe u parkovima po naseljima e onda bih rekao ovi ljudi vole svoju zemlju ovako gomila fale im samo uniforme

darko

pre 10 godina

aman ljudi i ja bih da izlazim svaki dan na ispit dok ne polozim! tako i politicar, ne zanima ih koliko kosta, to je za njihovo dobro, pozicije i plate i milione evra koje ce razdeliti medju sobom za kampanje iz budzeta drzave.
da li neko moze da prebroji koliko je bilo izbora od 2000.? u normalnoj zemlji bi ih bilo 4... a mi i dalje glasamo za iste politicare i iste partije (ili iste ljude u drugim partijama) i nikako narod da kazni tu bahatost.
ne rade oni istrazivanje trzista da vide kolika je cija popularnost, vec da vide koliko je zaboravan ovaj narod... cim zaboravimo ko je sta radio i nije uradio u prosloj (ili tekucoj vladi) odmah izbori!

Sr.Bin

pre 10 godina

Blago nama...'Sjasi Kurta da uzjasi Murta'sto bi rekla nasa stara...ne,ne trebaju novi izbori,nego kuka i motika da se rastera ovaj ceo politicki cirkus.Kako vas bre vise nije stid,zivot ste nam unistili svi vi!

Anti-BOjkoT

pre 10 godina

(Bojkot! Бојкот!, 29. januar 2014 16:09)
Od uvodjenja visestranackog sistema u Srbiji samo 2 ili 3 puta je izlaznost bila veca od 50%. I sta ste postigli bojkotom? Zlo pobedjuje samo kada dobri ljudi ne rade nista. Da smo se vise trudili mozda bi nam bilo makar malo bolje, ovako kao da nismo ni pokusali. Sve je vezano za rad i trud. Da smo se potrudili da smanjimo stopu nepismenosti koja je najveca u Evropi tesko da bi nam se desile 90te, Sloba, Seselj, Voja, Dacic, SNS i Toma, Palma, Ceca, Legija i ubistvo Zorana.

dux

pre 10 godina

Ko o čemu oni o izborima,totalno besmisleno.Trošenje državnih para a narod ni za 'leba!Dokle bre više te sprdnje s narodom?Ljudi,braćo,sestre,drugovi,drugarice,komšije... ajmo da mi lepo našu napaćenu Srbiju prodamo strancima npr.Norvežanima ili Japancima pa nek onda oni naprave državu od ove naše napaćene zemlje!Inače je sve ovo "sjaši murta da uzjaši kurta" i tako u krug!Pretvorili smo se u pravu parazitsku drzavu!

Pedja

pre 10 godina

Zuti dobili uputstva da komentarisu vest o izborima, tako sto ce se pozivati na bele listice…. Ko kaze da bi beli listici glasali za vas ako bi izasli i da li vam je SNS kriv sto ljudi ne glasaju za vas ili vi sami?
(Molim odgovor, 29. januar 2014 12:56)
DS je kriv (pre svih Tadic) sto ja i mnogi moji prijatelji i rodbina nismo izasli da glasamo za njih iako smo tradicionalno glasali za DS, ali SNS je jos vise kriva sto moja rodbina, prijatelji i ja moramo da izadjemo na izbore i zapusimo nos i glasamo protiv SNS. Ako vec mora da smrdi, onda neka smrdi manje.

kiborg

pre 10 godina

Ja ne vidi da se ista promenilo na bolje za ove dve godine vec naprotiv. Bolje je jedino sns botovima i poltronima jer su se uvukli u drzavna preduzeca, a pola ih je polupismena. Zar ne vidite da oni radpisuju izbore a vec su se dog. ko ce s kim u vladu. Izbori su cisto da se jos malo izmuze ova napacena zemlja. Ko god misli da bilo koji politicar zeli dobro narodu i da radi za narod se rodio u pogresnoj drzavi.

sasa

pre 10 godina

a sada svi na izbore!!! glasajte za kriminalce i lazove! i, po mogucstvu, sto vise se podelite i posvadjajte dok zastupate one koji nas sve kradu i obmanjuju velikim recima.

kumdj.

pre 10 godina

Samo vas molim ljudi da izadjete na izbore.

Jer ako ne izadjete, dogovorice se oni i sami ce zaokruzivati za vas, ima tu i duplih imena i dogovora ako dodje do... onda...

Izadjite i precrtajte i dobro na spisku gledajte nekoliko mesta iznad i ispod vas da vas nebude jos negde na spisku.

crni domino

pre 10 godina

Ne, hleba i igara, nego, ne postoji izreka za ovakvo vodjenje drzave!
Gluposti kosmickih razmera se desavaju u upravljanju drzavom.
Stvarno, neka nam je sa srecom jer izbore vode prazni mozgovi!

vladar i podanici

pre 10 godina

puko od sreće, kao da mu je život u pitanju. ustvari, imovina dinastije je bitna. ne daj bože da dođe neko drugi! ko će da ktitoriše sve te palate i stanove.

prco072

pre 10 godina

Bedna si Srbijo nemas za srbske veterane a raspisujes izbore sramota beda sirotinjo dno dna danas punim 42g i povraca mi se od ovog zivota u Srbiji neka vam je srecno.....a ja odo.

TICA

pre 10 godina

TICA : Napokon će posle 16. marta Vladu Srbije predvoditi jedini pravi čovek , (ALEKSANDAR VUČIĆ) i Srbija će moći nastaviti još intenzivnije i agresivnije započete reforme. NAJBOLJI IDU NAPRED !!!

zaluđeni

pre 10 godina

Same integracije u Evropu ne znače ništa ako ne uredimo državu. Zato treba dati podršku Vučiću jer je svestan naših obaveza i ima viziju kako to da ostvari.
(stavra, 29. januar 2014 20:27)

Videli smo "viziju" u Nedelju uveče kod Bećkovićke. Mislim, nije bilo ni "V" od vizija. Samo jedno preznojavanje, zamuckivanje, sto puta ponovljeno "hoćete me pustiti da odgovorim na vaše pitanje"... Jednom rečju, najobičnije, kako bi narod rekao: Pala****enje...
Ko je tu čuo da taj lik ima neki plan, taj ili je...

Jolene

pre 10 godina

E moji Srbi, razmislja li neko koliko to kosta, mi bre nemamo uslova za izbore, nije smelo da ih bude .. ali ni slucajno .. trebako je da radite svoj posao do kraja mandata, a opozicija nek laje, pa kad dodje vreme na glasanje .. ne ovako, srpski narod trpi ..

Бар некоме да буде лепо кад не може свима

pre 10 godina

Гласаћемо вас да нас јашете да вама буде лепо.

Jahač apokaliose

pre 10 godina

"Stigli smo i na cilj, otpočinjanje pregovora sa EU, što je za mnoge bio nezamisliv cilj, (smatrali smo to izdajništvom), uspostavljen je dijalog s Prištinom, (prvi smo se rukovali sa Tačijem i priznali Kosovo), otvorili smo vrata i naša državna politika prihvaćena je u mnogim državama u svetu, a obnovili smo prijateljstva na istoku, zapad, severu i na jugu",
Zbog toga se raspušta Skupština i raspisuju vanredni izbori jer ovom narodu nedostaje treča daska.

Goksi

pre 10 godina

Na kakav obrazlozeni predlog vlade su raspisani izbori? Ovo nigde nema. Raspisali su izbore samo na osnovu svojih politickih stavova i profita koji ce da izvuku iz trenutne popularnosti Vucica. Da li je moguce da u ovoj zemlji ne postoji nijedan pravnik da podnese tuzbu protiv svih koji su protivzakonito raspisali izbore? Zasto je raspustena skupstina? Ovo je ogoljena diktatura. Ne mora da bude diktatura samo kad te tuku i zlostavljaju fizicki, kako su to nekada radili SPS, JUL i SRS (danas SNS). Moze i ovako, nasiljem nad pravom i zakonima Srbije i citave civilizacije.

Proka

pre 10 godina

Em niko ne voli vandredne izbore, em kostaju, ali ako se pogleda da ce drzavu izbori kostati 10 miliona evra, a u ovom trenutku SrbijaGas ima gubitke od 10 mil. evra za 10 dana jasno je sta se na duze staze isplati.

knight

pre 10 godina

Ljudi,ko šta radi mi samo glasamo! Nije nam valjao DOS pa posle ne valja DS, a SNS -om živimo bolje! Vlada je rekonstruisana da bolje živimo i posle par meseci izbori! I šta sada,SNS ce opet da pobedi i biće nam bolje,kad?

master

pre 10 godina

Nisam pripadnik nijedne stranke,znam da je vecini politicara na prvome mestu licna korist,ali mora se shvatiti da beli listic nista ne menja.On ima svrhe samo ako bi belih listica bilo u vecini,a to ne moze nazalost da se desi,znaci time se nista ne moze promeniti.To je stvarnost,da li iko normalan veruje da je moguc veliki broj belih listica pored toliko partokratije i stranacki zaposljenih?Njihovi ce izaci da glasaju,i zbog toga ja odgovorno tvrdim da je svaki beli listic pucanj sebi u nogu,jer ih nema dovoljno za promene.Razmislite se svi dobro,koliko moze nekoliko hiljada belih listica da utice na promene?Mislim da je bolje izaci glasati,jer to moze u ovom slucaju da bude korisnije,ako neko zeli promene.Nije tacno da nema alternative,treba glasati,pokazati polticarima i strankamma da ne moze vecito da se laze i krade.Ova Vlada je pokazala svoju nesposobnost i narod ne bi trebao da naseda opet na prodavace magle.Ovde je stvoren sistem ovisnosti od politickih partija,a to je nesto najgore,na taj nacin pravde nikada ne moze biti niti beli listici mogu pomoci.Jedini nacin jeste podrska nekoj stranci koja odudara od drugih,ali ta podrska mora biti masovna,inace nema uspeha,ali ponavljam,zapsljavanje po stranackoj pripadnosti je taktika politicara,tako se postaje zavisan,to je glavni problem.Ja cu glasati za stranku koja nije ucestvovala u prljavstini devedesetih niti je do sada bila u vladi.Sigurno ne za ove priveske koji samo imaju za cilj da se uglave i isisavaju.

Duci0167

pre 10 godina

Beli listići su glas za njih! Potrebno je otvoriti front i glasati protiv njih!
(Živko Petković, 29. januar 2014 17:44)

Mislim da ni TI niti bilo ko drugi ima pravo,niti treba da je njegov posao da sugerise za koga da se glasa . To "protiv njih" i te "gnev saolina" ostavi za partijske sastanke. JESTE li pitali MAKAR JEDNOM zasto beli listici? Od prvog dana ste osuli paljbu po belim listicima kada vas je narod kaznio. Krali ste 10 godina,zaposljavali pulene iz stranke,bas vas je briga bilo za narod,VASE GLASACE. Ostao sam bez posla jer je dosao klinac od 22 god. koji nije znao gde se ulazi u firmu. Sada dolazite ovde da popujete? Pa vi nemate niti trunke sramote ,obraza ni casti. Cime ste zasluzili glas belih listica??? Time sto naprednjaci neznanjem upropastise i ovo sto je ostalo? Da izlesinarite na nesposobnoscu drugih? Svoj beli listic cu dati nekome a to nece biti ni DS,SNS niti Tadic!

Dva puta sam bio kriv kada sam gurnuo drzavu u propast,dva puta kada sam glasao za DS! Taj rezon da se glasa za manje zlo vise ne pali. Zlo malo ili veliko je ZLO.

Vidim da ce se kampanja voditi izmedju SNS BOTova,DS buntovnika i TAdic front koji apsolutno ne zna gde je levo. Beli listici se ne dobijaju kritikom istih. Ne shvatam kako vas nije sramota da krivite bele listice?? Jednostavno ne kapiram!

Aleksandar

pre 10 godina

Za sada je 70 ljudi udarilo na "ne preporcujem" na moj komentar. Nekih 45 je pozitivno dalo ocenu. Znaci 2/3 naroda zeli bilo koga na politickoj sceni. Bio to SNS, SPS, LDP i svi ostali kojih ne mogu da se setim. Znaci 2/3 naroda zeli nemastinu, savremeno robovlasnicko drustvo i prodaju drzave. Svaka cast sto pokazujete svoj mentalitet podrzavanjem bilo kojeg politicara u ovoj drzavi.
Samo da ste vi svesni sta oni sve rade, pa Kurir je malo dete u opisivanju svega sto oni rade.
A neka, vidimo se za 2-4 godine, kada budete i dalje strajkovali, kada vam i dalje plate budu 200 evra, ako ne i nize, gde i dalje ce biti kradje na drzavnom nivou, korumpiranost sudija i policije...generalno uzas u ovoj drzavi. E onda cu vas tada pitati za nalupane minuse i da li ste se opametili ili ste i dalje tupave ovce. POred celog interneta i saznanja u svetu, umesto to da koristite i nesto da naucite, vama su ljubav politicari i podrska sibicara. UZAS!

mislite malo tom glavom

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!
Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.
(SQI, 29. januar 2014 12:39)

Тачно. Бели листић неће ништа да нам реши, али зато хоће бојкот избора. Бојкот избора је аутоматски и бојкот система, који мора да падне ако не добије већину и сви ови глумци морају да оду у Хондурас да убудуће ваде ананас са њиховим партијама.
(Bojkot! Бојкот!, 29. januar 2014 16:09)

Sa ovakivm izbornim zakonom i sa ovakvim politicarima i bojkot i "beli listici" su potpuno besmisleni.
Da je kojim slucajem obavezno da izlaznost bude 50%+1 onda bi imalo smisla a ovako je to indirektna podrska za SNS prvenstveno,jer njima najvise odgovara mala izlaznost.Njihovi glasaci su stranacka armija,to je poznato jos od vremena kad su bili radikali.

Misa

pre 10 godina

Opet novi izbori a stari problemi ostaju. Nasa politika ima 3 velika problema.
1. Politicari koji sakupljaju sve vise i vise vlasti u svoje ruke a sve manje i manje se brinu kako na pravi nacin da tu vlast upotrebe za druge stvari nego za svoje dobro.
2. Nije problem 100 stranaka nego dozvola da se one okupe oko koalicija sto nam daje tone i tone stranaka u skupstini koje inace ne bi ni znale adresu skupstine a kamoli sedele u njoj i jos uticale na politiku zemlje.
3. Politicari koji neznaju ili nemogu da urade dve stvari od jednom. Zasto u Srbiji nemoze da se i vode pregovori sa EU i na primer uradi potpuna rekonstrukcija skolstva ili zdravstva? Kako to da u drugim zemljama isti politicari mogu da vode nekoliko velikih reorganizacija odjednom a kod nas to nije moguce? Zato sve ide tako sporo.
Bilo ko da pobedi na izborima srecno i pazite ako nesto ne pocne da ide pravim putem jos malo lako moze da se desi da i vas metlama narod goni kao nekad.

mali a ipak veliki

pre 10 godina

Srpski sport; 16.03. igra se 1 kolo prolecne lige na programu su mecevi :sns-ds,ldp - urs itd...Derbi kola ce se igrati pred praznim stadionom usled nezainteresovanosti biraca koji ne mogu po ko zna koji put da pomognu svom timu.

kelmendi

pre 10 godina

Nekome srecni e neko nek se sprema za neku izmisljotine dacica , vucica ... da osvoi sto vise glasova.Albanci s Preseva ,Bujanovca, Medvegja budite oprezni magla se siri.

Smeh

pre 10 godina

Jedva cekam kao obican i ne stranacki gradjanin da kampanja krene pa pocnu prepucavanja stranaka, i izbacivanje "prljavog vesa" medju narod, tad se covek zaista slatko nasmeje.

patriota

pre 10 godina

Ne izlazenjem na izbore i belim listicima podrzavate vlast izvucite svoje zadnjice iz kuce taj dan i glasajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 29. januar 2014 19:02)
За кога?

Bojkot! Бојкот!

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!
Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.
(SQI, 29. januar 2014 12:39)

Тачно. Бели листић неће ништа да нам реши, али зато хоће бојкот избора. Бојкот избора је аутоматски и бојкот система, који мора да падне ако не добије већину и сви ови глумци морају да оду у Хондурас да убудуће ваде ананас са њиховим партијама.

Panac

pre 10 godina

Izbori su jedini dan kada narod ima mogućnost da pokuša da nešto učini. Kada bi svi koji ne izađu na izbore glasali za ...npr neku " malu" stranku,ta stranka bi dobila večinu. Tada vladajući nebi imali apsolutnu vlast i zato treba izaći i glasati,a ne biti pasivan. Dobro razmislite što ćete zaokružiti.

Dali znaš, a ako znaš onda lažeš građane

pre 10 godina

G predsedniče, siguran sam da znate da Srbija neće moću EU dok ne prizna Kosovo? Ako to ne znate stvarno ste kratkovidi i ne zaslužite mesto na kojem se nalazite? U dosadašnjim pregovorima ste/je država Srbija popustila na svim poljima. Pitam se dali stvarno možete protiv SAD i EU jer one priznaju Kosovo i žele da Kosovo postane član EU i UN. Pa zar stvarno mislite da možet protiv tih interesa velikih? Godine 2022 kad budete sva poglavlja u pregovoru sa EU završili (to su realne prognoze EU, vaše su drugačije i nerealne), dolazi tačka na I - priznajte Kosovo. Recite to građanima Srbije, živim u EU i to u EU svi razumeju samo vi se pretvarate da ne, a građani su beeeee...? Izbori će doneti samo tao da se zamenjaju uloge na čelu vlade i države. Ako stvarni želite da vaš naslednik Vučić uspe u politici, danas ste napravili grešku. Dočiće na vlast i on će biti kriv za sve sledeće poteze državne politike, priznanje Kosova i odricanje srba na Kosovu. Uzdate se u Rusiju, Kinu da će blokirati priznanje Kosova u šta imate pravo, ali ako se to i desi onda zbogom EU za Srbiju. Veliko sastančite sa popovima i crkvenim dostojanstvenicima, proslavljate sve verske praznike... Neće vam oni pomoći. Vera i crkva je kriva za najmanje 80% ratnih sukuba u prošlosti. Okrenite se budućnosti. Trenutni Vaš rad je usmeren u to da vas narod ceni i sa time dobijate političke poene. Stvarno providna politika bar za nas srbe u EU koji pratima događanja u Srbiji i nije nam svejedno šta se događa.

autokomanda

pre 10 godina

Mene samo zanima ko ce biti gradonacelnik Beograda, za ove parlamentarne izbore se otprilike i zna ko ce dobiti, ali Beograd je veliki znak pitanja i za DS i za SNS.

matematicki neprijatelj drzave :))))

pre 10 godina

Beli listovi su matematicki najgluplji neprijatelji drzave! Naravno da necete shvatiti ali neko mora da Vam kaze!
(Swedenonline, 29. januar 2014 14:50)

Moze biti,moze biti ... ali makar nisu lopurde,lazovi,beskicmenjaci,prevaranti,manipulatori,neradnici i prodavci magle. Znam da necete shvatiti ali neko mora da vam kaze.

Evo glasacu za Muamera Zukorlića? On sigurni zeli bolje Srbima od samih Srba.

gavran

pre 10 godina

Posto je Srbija zemlja u kojoj se nista ne moze olako prognozirati, iako je 21 vek i tehnologije su napredovale, statisticki podaci rejtinga mogu se uzeti u obzir ali ne moze se sada mesec ipo dana pre izbora na osnovu njih sad praviti neki rezultat, sacekajmo 16-mart pa cemo videti volju naroda.

Bojkot! Бојкот!

pre 10 godina

Sa ovakivm izbornim zakonom i sa ovakvim politicarima i bojkot i "beli listici" su potpuno besmisleni. ... Njihovi glasaci su stranacka armija,to je poznato jos od vremena kad su bili radikali.
(mislite malo tom glavom, 29. januar 2014 16:42)

I za koga sada ja da dam svoj glas. ... Dovoljno mi je da pogledam povremeno epizode insajdera i da pozalim sto sam se rodio u ovoj zemlji. Toliko, veliki pozdrav za sve ljude dobre volje.
(kole, 29. januar 2014 16:25)

ЕВО РЕШЕЊА http://www.oecd.org/countries/serbia/
Са не излажењем на изборе пада цео политички систем. Ниси ти сам као што то мислиш и баш толико мафији на изволте препуштен, ти само мораш да знаш твоја права. Постоји потписан уговор са ОЕЦД у којем се тачно каже шта то значи кад грађани не дају већинску подршку понуђеним партијама на изборима. Tо онда значи да је дошло време да више не гледате старе глумце и њихове партије и да ћете убудуће гледати неке друге и у неком другом политичком систему. Овај рапубликански систем и јесу те партије које видите на листићима и нико више. Непријатељи система сигурно неће бити на листићима ни овај пут. Зато тај ОЕЦД и надгледа изборе за тебе и за мене, да забележи кад не изађеш на изборе, јер систему без подршке се не дају западни кредити и са њим се не сарађује. Народ после мора од својих уста кредите да враћа и њих не враћају партије.
Зато, останите код куће и решите их се за сва времена кад су вам већ толико досадили и тако гласајте једном и за себе. ЗА СЕБЕ!

vodoinstalater

pre 10 godina

Samo investicije mogu pokrenuti privredu i doneti radna mesta. SNS deluje kao najsposobnija stranka za tako nešto.
(sreja29, 29. januar 2014 20:25)

Ajde! Ako ih bude kao za skoro dve godine od kako su ovi isti na vlasti, a koji su "najsposobnija stranka za tako nešto" crno nam se piše, moj Sretene!

Nek ti je sa srećom, druže...

Janez

pre 10 godina

Svaki put se nasmejem kada vidim komentare botova. Dzaba spamujete, klikne covek najpozitivnije i vidi sta ljedi misle o neo-radikalima. Car je go!

JOVAN SAD

pre 10 godina

Idi u Bajcetinu i pusti Vucica... Ti i tvoji pajtosi ste mu najgori neprijatelji...svi to znaju ko ima uvid u desavanjima u stranci!

Aki

pre 10 godina

Gospodine predsednice,ocigledno je da se vi i dalje zalazete za SNS i da ste jedva docekali da raspisete izbore,te cure informacije onde,pa ovde i tako,vi ste vec odavno poceli predizbornu kampanju!!!No,ako je to za boljitak nase drzave onda ok,i srecno...

sanjalica

pre 10 godina

Dobit će SNS na izborima jedino ako mi ne pronađu glasački listić iz 2012.god.Hvala Predsedniku na željama da me prati sreća.Ja sam mislila da će mi trebati malo pameti,znanja,rada i morala kad ono ispade sreća.Ako malo uključim mozak zaista je Predsednik u pravu,trebaće nam svima sreća, ne samo na izborima nego i posle njih,pored takvih istoumnika, jer od pameti i poštenog rada sigurno neću imati perspektivu sa vršiocima vlasti i njihovim istoumnicima koji sebe poistovećuju sa državom.Predlog za predizborni slogan "sve što je brzo to je i kuso"

MRV

pre 10 godina

@Bojkot! Бојкот!
Управо тако. Свако ко бојкотује откида макар мрвицу легитимитета систему. А сваки бели листић, истина, удара пацку систему, али му учвршћује легитимитет самим чином изласка на биралиште.
Можда звучи апсурно, али бојкот је активни, а бели листић пасивни облик отпора. Зато се наши политичари (сви, сви, сви) и унервозе на саму могућност масовног бојкота. А пацке их баш и не брину многo. Бриди 5 - 6 минута, па прође. Али, добро, мало смо фрустрирани па нам у том тренутку порука или цртеж на гласачком листићу дођу као неко пражњење. Кад их још 3-4 године неко (било ко) од ових буде јахао и мамузао, и они ће се, ваљда, већим делом одлучити за бојкот. Па ће систем морати да се мења, а не да се само исти ликови ротирају.

Marija

pre 10 godina

Ova vlada je odlicno radila i ispunila vecinu zadataka. Na izborima dobice jos zadataka kada se tri sata pre zavrsetka javi Brisel i cestita.

dzoni

pre 10 godina

u ovoj zemlji kojoj je srednje ime nepravda,bezobrazluk,bahatost,gordi primitivizam,jedna partija ,skup ljudi, ne moze da pomogne. dok ne stisne muka od koje cemo se svi uplasiti ili zakukati od bola pa ili da se promenimo ili da nestanemo tesko da ce biti bolje.

Gledajte da ovam mandat potraje

pre 10 godina

Neka budu opet izbori! Neka samo da vidim koliko ce drugo trajati ovaj mandat pre nego sto opozocija, oni ili oni opet budu trazili nove.

aca bg

pre 10 godina

Pravi momenat da se na javni red spravi i rasprava o broju mandata u republickom parlamentu. Sta ce Srbiji 250 mandata, toliko glomazan parlament nemaju ni mnogo vece zemlje od nas.

Bitsi

pre 10 godina

Evo dodje i taj dan.Skoro pa 2 meseca se polemise o izborima, oce ih biti, nece ih biti, evo gospodo potvrda, spremite se i politicari i narod krece kampanja.

VOJVODA

pre 10 godina

PREDLOG VLADE ZA RASPUSTANJE SKUPSTINE JE TAKO DOBAR ,DA SAM OCEKIVAO DA GA TOMISLAV NE POTPISE . ZATO DACICU GLAVU GORE,BICES PREMIJER. DO POBEDE!

sevojnicanka

pre 10 godina

Bice to i istorijski prvi izbori u Sevojnu, koja je nedavno dobila status opstine i na neki nacin otcepila se od grada Uzica.

MRV

pre 10 godina

@ mislite malo tom glavom
Јесте, побринули су се (узгред буди речено сви, сви, сви) ови наши м*****и, први и једини пут једногласно, да укину цензус 50%+1. И то онда када су активисти довлачили људе на гласачка места, када им је запретио масовни бојкот, а тиме и њихов одлазак у Хондурас. Дакле, ЛЕГАЛИТЕТ ће имати ако на гласање изађу само главни одбори странака, али ЛЕГИТИМИТЕТ ЈОК.
А оно што прежвакаваш Турајлићку, или си наиван или рачунаш да је већина у Србији наивна. Ни она ни ти нисте објаснили како ће то СНС да погодују бојкот и бели листићи. Бојкот ће и њему и свима осталима (па и страним амбасадорима :-) ) послати јасну поруку и неће НИКОМЕ дати ни глас ни посланичко место. А бели листићи ће НАЈВИШЕ ДОНЕТИ ОНОМЕ КО ВЕЋ БУДЕ ДОБИО НАЈВИШЕ ГЛАСОВА. Квота коју они освоје биће нека врста бакшиша свим парламентарним странкама.

Mio mio

pre 10 godina

SNS vodi kampanju placenim komentarima a DS pljuvanjem po belim listicima (to valjda treba da nagovori beli listice da im daju glas),ludilo :)

Bolje da ste rekli "molimo vas". Imate srece sto nisam inatdzija pa cu beli listic dati ...

Zoran.hr

pre 10 godina

Drage komsije, cini mi se da vi kao i mi Hrvati nemate bas nekog izbora, nazalost. Ipak se nadam da u buducnost jedan Nikolic nece biti vise bitan faktor u vasoj vladi, jer smatram da nije kompetentan i kriva osoba, dok Vucic i Dacic rade vise manje ok posao. Likovi kao mladi Krstic su sigurno dobri potezi u vladi.

Kod nas ista situacija, iako mislim da je jedan Josipovic pristojan izbor, a Milanovic, Karamarko i slicni katastrofa.

Uglavnom, sretno i pametno.

Magdalena

pre 10 godina

Vlada je toliko toga uradila, ostvarila, postigla, započela, razradila viziju...da joj je sada neophodno da se raspusti kako bi proverila legimitet svog posla!? Da Radoje Domanović živi danas sa nama-umro bi od gladi! Čik ti na ovo da napraviš parodiju...

MRV

pre 10 godina

@Despina

И, шта кажеш: "Građani moraju da pruže Aleksandru Vučiću potpuni ekonomski prosparitet i razvoj".

Е, моја Деспина, проблем и јесте у томе што већ 25 година грађани, који као овце излазе на изборе, свим политичарима (укључујући и Првог Допредседника Владе) и њима блиским бизнисменима пружају економски просперитет и развој. Када схватиш да се нико од њих не облачи из контејнера, на бувљаку и код Кинеза, да за оброке немају величанствени избор 100 јела од кромпира и да им деца не умиру зто што нема пара за њихово лечење, нећеш више заговарати њихов економски просперитет и развој.

Бојкот, Деспина, бојкот је једино што нас у догледној будућности може довести до тога да се и ми, обична с***а, мало огребемо о тај њихов економски просперитет и развој.

Jaaaaaaaaa

pre 10 godina

E NEĆU VIŠE DA GLASAM!MUKA MI! Ko obezbedi građanima posao, a bolesnoj deci omogući adekvatno lečenje i na vreme‚nadarenu decu koja su budućnost ove zemlje zadrži u istoj! E ZA NJEGA ĆU DA GLASAM!

Srbin100%

pre 10 godina

Srecni ce biti samo ako posle njih Srbiju povedu progresivne snage koje su svesne da bez strukturnih reformni drzave i drustva mi ne mozemo da krenemo napred i da napravimo modernu drzavu

BAKI

pre 10 godina

Narod najvise veruje SNS tako da je pobeda sigurna u to nema sumnje, jer su gradjani uvideli ko zaista radi u njihovom interesu i interesu Srbije i da SNS nije bazirao svoj rad sireci lazi o drugima a pri tom nista ne radice kao demokrate kojima je to postala praksa da kritikuju druge a da nista konkretno ne rade sto smo imali priliku da vidimo za vreme njihove vlasti, vec naprotiv obratno ovako velika podrska kod gradjana dobijena je trudom i zalaganjem za Srbiju, a najzasluzniji za tako veliku podrsku koju SNS ima je svakako gospodin Vucic koji je bezbroj puta svojim kvalitetima kao politicar i kao covek pokazao da su mu jedini interesi Srbija i njeni gradjani i da ne postoji nista iznad toga.

Nikola

pre 10 godina

Iako u ovom trenutku ne izgleda tako, ovi izbori su Srbiji potrebniji nego ikada da bi se sto pre izvukla iz krize u kojoj se nalazimo poslednjih 20 godina. Po meni svako ko zeli bolji zivot,veci standard, da zivi u zemlji bez koprupcije i svako kome je dosta prezivljavanja a takvih je u srbiji i vise nego sto mislimo treba da podrze ove izbore i glasju za reforme.

PeraKvrzica

pre 10 godina

Posto sam pre godinu dana postao punoletan, ovo ce biti prvi izbori na koje cu izaci. Ranije kao mladji iskreno, iako sam pratio politicke kampanje, da sam mogao izaci na izbore, zaista ne bih znao za koga bih glasao. Mislio sam da niko od njih nije vredan mog glasa. Ali posle vladavine SNS-a ovih par godina, definitivno su mi otklunili dilemu i ja sad znam za koga cu glasati na svojim prvim izborima. Za njih! Pa neka bude pocetnicka sreca :)

cuki

pre 10 godina

Nakon izbora verujem u apsolutnu pobedu napednjaka kao sto verujem da ce sami formirati vladu eventualno uz neku manju stranku jer je za Srbiju i njene gradjane takva opcija najbolja.

slavka

pre 10 godina

Konacno cemo imati priliku da najpostenije i najsposobnije svojim glasovima postavimo na vrh drzavnog sistema. Najzasluznija stranka koja je vec opravdala poverenje gradjana je svakako SNS.

Serdar

pre 10 godina

Gospodine Nikolicu za nas Srbe izaci na glasanje je prokletstvo zato sto ne znas koje je zlo vece.Tako da nema potrebe da nam cestitate na izborima i da nam zelite srecu!

Milorad

pre 10 godina

I tako, Gospodar Vučić je konačno prelomio pametno i nakanio se: vanrednih besmislenih republičkih izbora će biti ove godine, i to na dan održavanja onih lokalnih u Beogradu, Negotinu i Pećincima. Valjda uštede radi, ne znam šta bi drugo moglo biti u pitanju, tek - rešio je da proveri volju vascelog naroda: da li će na izbore neizaći 65 ili 66 procenata građana Republike Srbije sa biračkim pravom, tj. koliki će biti broj onih koji će bojkotovati izbore i u nedelju 16. marta ostati od kuće. Paradoksalno, ali što neizlaznost bude brojnija, to će i najavljena naprednjačka polutka izbornog plena biti sve veća. Ostanak birača kod kuće automatski povećava broj poslaničkih i odborničkih mandata koji će pripasti SNS (kao posledica disciplinovanog biračkog tela te stranke, koje ima svoju gornju granicu, i kojoj se opasno približava, posle čega sledi neminovan pad). Zbog toga će se njihova antikampanja prvenstveno oslanjati na metode ubeđivanja njihovih nebirača da neglasaju za "opoziciju" ili da neizađu na izbore - zato što će SNS svejedno pobediti. A ako nekim čudom i glasaju za "druge", opet im se isto hvata, jer će ih ionako izdati i grebati se za koaliciju sa narednjacima. Dakle, izborni slogan biće im nešto u stilu "okruglo pa na ćoše". Uostalom, kao i sva politika koju praktikuju.

Zole

pre 10 godina

SNS je najjaca stranka u Srbiji od uvodjenja visestranackog sistema. Na ovim izborima ce sigurno osvojiti najmanje 60% glasova i time obezbediti sebi vecinu da samostalno donosi odluke vazne za drzavu bez pogadjanja sa drugim strankama.

bestslims

pre 10 godina

Srpska Napredna Stranka je jedna od najjacih stranaka,i ima najvecu podrsku gradjana,njena pobeda na predstojecim izborima je sigurna.Samo treba nastaviti sa programom i radom kao prethodne dve godine,i Srbija ide u boljem smeru.

bojan

pre 10 godina

kukaju kako nema para u budzetu a za izbore mogu milioni da se daju cista pljacka ....bolje da ste
nahranili gladan narod nego da merite snage....meni nije bolje ni pre vas ni za vreme vas a verovatno ce biti isto i posle vas...

Milan

pre 10 godina

Ako ne pobedim nikada necete saznati ko je pokrao izbore,rece Toma i oastade ziv.Pitam se samo da li je stvarno neko pokrao izbore,ili je to bio samo marketinski trik sns-a??? Iskreno,ja od sns-a u predizbornoj kampanji ocekujem obecanja o najmanje 20 triliona eura stranih investicija,u suprotnom,razocarace me i necu glasati za njih.

Nenad

pre 10 godina

Puno vam hvala, ja sam se nadao da smo vas birali na cetiri godine kako bi ste radili nesto a ja sad ne znam kako cu preziveti celu godinu dok se sastavite da ne radite nista..
Sramota!

REALISTA

pre 10 godina

Uskoro dobijam pasos EU ne verujem da cu do 13marta biti u Srbiji,mada nema ni za koga da se glasa,tako da bih vam pozeleo svu srecu,trebace van jer ovde leba nema:-)

bokica

pre 10 godina

ajmo ds glasaci sad mormo izaci na glasanje. u sti vecem broju. to nam je jedina sansa. nemoj mo biti nemi posmatraci dosta je bilo sujete. meni za ove dve gidine kod ovih nije bilo dobro.

Mile sa Čubure

pre 10 godina

Neposvađana? Pošto ste vi na vlasti. Ako bi istu izgubili opet bi se posvađali jer vi širite takvu atmosferu. Od protesta protiv Haškog tribunala i pregovora sa Prištinom, do čuvenog štrajka glađu... I sada, preko svojih, čuvenih "nezavisnih" medija Informera i Kurira širite mržnju. Vaš izraz lica je takav da meni deluje da nas sve mrzite, oni koji ne misle kao vi...
"Najbolja" vlada do sada se raspala kao kula od karate ne ispunivši ni jedno predizborno obećanje, pa čak i ono koje vi pominjete kao njen najveći uspeh -briselske pregovore jer su pred prošle izbore pričali kako su oni loši po Srbiju i da će ih prekinuti...

SQI

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!


Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.

Veoma razocaran

pre 10 godina

Ovo je najveca sramota i Srbija treba da se stidi. Gradi bez dozvola ponasa se kao kauboj a sad jos i z....... ovaj narod zeleci im srecu a samo pokusavaju da nas pokradu. Nisam glasao za vas ali sam se nadao da ce proci ovaj mandat bez cirkusa. Moj glas nemate kao ni ostali.

jaran

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce sns kadrovska muckalica 17 marta postati prava opozicija, Beograd sigurno gube a slanjem nebuloznih racuna za struju ce i republiku, kao i da cemo imati na jesen i predsednicke izbore!

sasa jokic

pre 10 godina

Za neobavestene je bio nezamisliv cin, ali za obavestene koji znaju ko vas je i zasto doveo na vlast, nije.
Ono sto morate da znate i Sadam i Gadafi su imali apsolutnu vlast do momenta kada vise nisu bili potrebni...

Nemam ime, imam komentar

pre 10 godina

Srećni vam novi izbori, za lečenje dece nemamo para, moramo da štampamo listiće, znate Prvi mora da postane i jedini. Razumite nas i dajte nam vaš glas.
Dragi predsedinče, srećan i Vama beli listić. :*

master

pre 10 godina

Svako ko ne ide da glasa,treba da zna da je time glas dao prerusenim radikalima.Njihovi ce ici da glasaju,ne sme se dozvoliti da neobrazovani,prevaranti,pijavice i bitange odlucuju o sudbini normalnih i postenih gradjana.

a77

pre 10 godina

Nadam se da ce na Vanrednim parlamentarnim izborima konacno ce doci i kraj DS-a da nam oni odlucuju o nasoj sudbini.
(GDE - JE - MOJ - MOPED, 29. januar 2014 13:24)

Vi ste promašili komentar za skoro DVE godine!!! SNS je na vlasti skoro DVE godine. DS NIJE na vlasti skoro DVE godine!

Aleksandar

pre 10 godina

Ajmo lencuge partijsko-istomisljenicke ispranoga mozga, udarajte na vest. Da imamo jos 4 godine kradja, laznih obecanja i prodaje stranim investitorima. Da vam jos jednom zahvalim sto ste nama normalnim ljudima i dasoj deci unistili buducnost. Izdajnici Srbije!

Sync

pre 10 godina

statistika kaze da jos niko na vanrednim izborima od kada je visestranacja u srbiji nije sacuvao vlast, tako da tesko da ce i ppv to uspeti, a narocito posle radulovicevog obrazlozenja ostavke

Mirko

pre 10 godina

Nadam se da ce nas izbori spasiti totalitaristickih dojucerasnjih radikala danasnjih demokratskih naprednjaka. Nadam se da ce gradjani glasati za parlament bez diktatora.

Kako drugacije

pre 10 godina

Ljudi, ja Vas najljubaznije molim da svi izadjete na izbore, zaokruzite sta god mislite...samo izadjite, da vidi ova fela sto nas vodi, kakvo je stanje u narodu!

trip

pre 10 godina

I tako ode jos 3 miliona dinara baceno na izbore i jos godinu dana izgubljenog vremena dok vlada konkretno pocne da radi sve u svemu nista niste uradili ni za ovo kratko vreme jedino pregovori sa kosovom za sta ste i bili dovedeni da uradite.

ns

pre 10 godina

Promasena investicija.

SNS je u ovom sazvu imao porvog podpredsednika vlade, ministra finansija, ministra privrede, ministarku energetike, ministra prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja,ministra pravde i državne uprave, ministra odbrane ... i zasto nije u svim ovim kljucnim segmentima sproveo reforme, imali su godinu ipo dana da to urade a zasto nisu????
Sve je ovo farsa. Samo su nas gusili sa pricama i svima su davali lekcije. I to je njihov ucinak za sve ovo vreme. Dragi gradjani, pre nego sto izadjete na glasanje - Pogledajte u svoje novcanike.
TREBA MENJATI TIM KOJI GUBI JER MI VISE VREMENA ZA GUBLJENJE NEMAMO!!!!

Nazalost je tako jel se sve u zemlji svodi na onu izreku sjasi kurta uzjasi murta

pre 10 godina

Najbolja opcija za gradjane Srbije(veliku vecinu njih) je da se kolektivno isele iz svoje zemlje.

Živko Petković

pre 10 godina

Neko reče bojkot, slažem se,ali majstore,onda će oni pobediti sa još većom razlikom!Pa,samo njihovi "fanovi",koje su u međuvremenu zaposlili i oni koji imaju strah (s razlogom) da bi mogli ostati bez posla,uzeli su njihove članske karte i glasaće,šta mislite,kako?Beli listići su glas za njih! Potrebno je otvoriti front i glasati protiv njih!

Bojkot! Бојкот!

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!
Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.
(SQI, 29. januar 2014 12:39)

Тачно. Бели листић неће ништа да нам реши, али зато хоће бојкот избора. Бојкот избора је аутоматски и бојкот система, који мора да падне ако не добије већину и сви ови глумци морају да оду у Хондурас да убудуће ваде ананас са њиховим партијама.

Jahač apokaliose

pre 10 godina

"Stigli smo i na cilj, otpočinjanje pregovora sa EU, što je za mnoge bio nezamisliv cilj, (smatrali smo to izdajništvom), uspostavljen je dijalog s Prištinom, (prvi smo se rukovali sa Tačijem i priznali Kosovo), otvorili smo vrata i naša državna politika prihvaćena je u mnogim državama u svetu, a obnovili smo prijateljstva na istoku, zapad, severu i na jugu",
Zbog toga se raspušta Skupština i raspisuju vanredni izbori jer ovom narodu nedostaje treča daska.

Utisak gradjanina Srbije

pre 10 godina

majdaMM

Da li ti i ostali BOT-ovi SNS-a umete nekada ponesto pametno iz svoje glave da kazete. U serijama. Prvo borba protiv korupcije i kriminala.A sada reforme.Ko je osporavao te reforme . Vlada koja je bila "najbolja"u istoriji Srbije. Vlada koja je bila rekonstruisana. Sada izbori. Danasnja vest da je javni dug povecan za godinu dana i da je povecan udeo u BDP-u.Plate realno opale za 2%.Najlosiji kursdinara od 2012 godine

Saldzo

pre 10 godina

Znaci pocinje. Ko od kampanje, postera, bilborda, vucaranja za rukav na ulici, flajera, mladih aktivista, reklama, zakupljenih TV termina, urlanja sa govornica i trilijardi hiljada miliona koje nikada necemo videti ostane normalan do 16. marta svaka mu cast.

Anti-BOjkoT

pre 10 godina

(Bojkot! Бојкот!, 29. januar 2014 16:09)
Od uvodjenja visestranackog sistema u Srbiji samo 2 ili 3 puta je izlaznost bila veca od 50%. I sta ste postigli bojkotom? Zlo pobedjuje samo kada dobri ljudi ne rade nista. Da smo se vise trudili mozda bi nam bilo makar malo bolje, ovako kao da nismo ni pokusali. Sve je vezano za rad i trud. Da smo se potrudili da smanjimo stopu nepismenosti koja je najveca u Evropi tesko da bi nam se desile 90te, Sloba, Seselj, Voja, Dacic, SNS i Toma, Palma, Ceca, Legija i ubistvo Zorana.

Sr.Bin

pre 10 godina

Blago nama...'Sjasi Kurta da uzjasi Murta'sto bi rekla nasa stara...ne,ne trebaju novi izbori,nego kuka i motika da se rastera ovaj ceo politicki cirkus.Kako vas bre vise nije stid,zivot ste nam unistili svi vi!

pedja

pre 10 godina

STRAŠNO,STRAŠNO,STRAŠNO,sedam miliona evra iz budžeta da se vučić i dačić zamene na funkcijama,a neće da pošalju decu na lečenje u inostransvo,jer nemaju para,leba nemali...srbija nestaje,bolje nije ni zaslužila.....

Bojkot! Бојкот!

pre 10 godina

Sa ovakivm izbornim zakonom i sa ovakvim politicarima i bojkot i "beli listici" su potpuno besmisleni. ... Njihovi glasaci su stranacka armija,to je poznato jos od vremena kad su bili radikali.
(mislite malo tom glavom, 29. januar 2014 16:42)

I za koga sada ja da dam svoj glas. ... Dovoljno mi je da pogledam povremeno epizode insajdera i da pozalim sto sam se rodio u ovoj zemlji. Toliko, veliki pozdrav za sve ljude dobre volje.
(kole, 29. januar 2014 16:25)

ЕВО РЕШЕЊА http://www.oecd.org/countries/serbia/
Са не излажењем на изборе пада цео политички систем. Ниси ти сам као што то мислиш и баш толико мафији на изволте препуштен, ти само мораш да знаш твоја права. Постоји потписан уговор са ОЕЦД у којем се тачно каже шта то значи кад грађани не дају већинску подршку понуђеним партијама на изборима. Tо онда значи да је дошло време да више не гледате старе глумце и њихове партије и да ћете убудуће гледати неке друге и у неком другом политичком систему. Овај рапубликански систем и јесу те партије које видите на листићима и нико више. Непријатељи система сигурно неће бити на листићима ни овај пут. Зато тај ОЕЦД и надгледа изборе за тебе и за мене, да забележи кад не изађеш на изборе, јер систему без подршке се не дају западни кредити и са њим се не сарађује. Народ после мора од својих уста кредите да враћа и њих не враћају партије.
Зато, останите код куће и решите их се за сва времена кад су вам већ толико досадили и тако гласајте једном и за себе. ЗА СЕБЕ!

Hvala Predsedniče

pre 10 godina

Toga smo željni, hvali nam samo to - IZBORI.
Ne treba nam posao, ne treba bolji standard, dajte IZBORE,
dajte FARMU, ne treba nam lakši život, dajte GRAND PARADU!
Izbori, laganje, seljada, farma, ,korupcija, magla, glupi zakoni,
bez toga smo kao LUDI.
Jedva čekam IZBORE i platu od 33 'iljada DINARA!

Aleksandar

pre 10 godina

Za sada je 70 ljudi udarilo na "ne preporcujem" na moj komentar. Nekih 45 je pozitivno dalo ocenu. Znaci 2/3 naroda zeli bilo koga na politickoj sceni. Bio to SNS, SPS, LDP i svi ostali kojih ne mogu da se setim. Znaci 2/3 naroda zeli nemastinu, savremeno robovlasnicko drustvo i prodaju drzave. Svaka cast sto pokazujete svoj mentalitet podrzavanjem bilo kojeg politicara u ovoj drzavi.
Samo da ste vi svesni sta oni sve rade, pa Kurir je malo dete u opisivanju svega sto oni rade.
A neka, vidimo se za 2-4 godine, kada budete i dalje strajkovali, kada vam i dalje plate budu 200 evra, ako ne i nize, gde i dalje ce biti kradje na drzavnom nivou, korumpiranost sudija i policije...generalno uzas u ovoj drzavi. E onda cu vas tada pitati za nalupane minuse i da li ste se opametili ili ste i dalje tupave ovce. POred celog interneta i saznanja u svetu, umesto to da koristite i nesto da naucite, vama su ljubav politicari i podrska sibicara. UZAS!

kole

pre 10 godina

Nikolić je rekao da je od prethodnih izbora prošlo dve godine i da je Srbija za to vreme doživela ogromne promene nabolje.

Mozda je drzava Srbija dozivela ogromne promene nabolje, mada ja to nevidim, ali jednu stvar uocavam. Iz godine u godinu svi nam politicari prikazuju neke promene na bolje, a moj zivotni i drustveni standar se srozao za zadnje dve decenije da u svojoj 45 godini pozelim da pobegnem iz Srbije. Jos kada bi imao gde i kod nekoga svog bliznjeg, kao odskocna daska. Ali nemam nikoga u inostranstvu.

Vratim film unazad i jedina svetla tacka mi je guverner Avramovic.
Za njegove vladavine u NBS ja sam jedino tada ziveo iole pristojno.

A mozda je to moja zivotna ne-sreca, ali i oko mene kolege, familija, prijatelji i ostali su u sve nezavidnijem materijalnom polozaju.

Iskreno nemam poverenje u boljitak zivota u ovoj zemlji ma sta mi politicari pred izbore i posle njih govorili.

I za koga sada ja da dam svoj glas. Pa svi su se izredali na vlasti, sada se samo rotiraju, a narodu sve teze i teze. Svaka stanka moze sa svakom u koaliciju, bez obzira na programe i ideolosko opredeljenje, kao i ekonomski program. Dovoljno mi je da pogledam povremeno epizode insajdera i da pozalim sto sam se rodio u ovoj zemlji.

Toliko, veliki pozdrav za sve ljude dobre volje.

oluja

pre 10 godina

Trenutno stanje u zemlji je trostruko bolje nego proteklih godina kada je vladao DS. Jos dosta toga treba da se uradi ali je vazno da smo konacno na pravom putu. Sve zahvaljujuci A. Vucicu i njegovim politickim idejama koje su se pokazale veoma uspesne. Tako da znam koga cu zaokruziti.

Stevan

pre 10 godina

Izbore treba da plati onaj kome treba a to ste izgleda vi iz SNS-a. Sta je to za Vas 2 milijarde dinara? Toliko ce da nas kosta da Vucica proglasimo za imperatora, sitnica!

Marija

pre 10 godina

Ova vlada je odlicno radila i ispunila vecinu zadataka. Na izborima dobice jos zadataka kada se tri sata pre zavrsetka javi Brisel i cestita.

da crtam ili je dovoljno jasno?

pre 10 godina

Koju bre legimnost ima Vlada Vojvodine pa da se ne ide i tamo na vanredne izbore?
(Mirko, 29. januar 2014 16:10)

Pa posto si nepismeni bot pojasnicu ti...
Imaju legitimite koji su dobili na izborima pre manje od 2 godine.A Ustav i zakoni Srbije jasno kazu kad se i kako raspisuju izbori.Znam,znam to je vama ogranicenima tesko da razumete,ali je tako.

garavi

pre 10 godina

mora cela srbija da izadje na izbore ! nema vise boli me uvo , sta me briga , ne mogu nista da promenim . . . i tako to ! ako stvarno hocemo promene a da ne propadamo jos dublje , moramo da maknemo sns-ovce ! posle nema e mogli smo , ovi su zlo , ne znaju nista , KANAL DA KOPATE . . . da se bijemo u eps-u !

Diplomac

pre 10 godina

Mene bi bilo sramota da izjavim ovako nešto. Ako ni zbog čega drugog, ono zbog dečice koja umiru u trećoj, petoj, osmoj... godini, zato što se nema 50 hiljada evra za operaciju. Bitno da se imaju milioni evra za kampanju gde ćemo da gledamo našminkane vampire i da čitamo komentare koje pišu "Hrvoje" i "Janez". Sve to ćemo plaćati mi, sirotinja. Na čast Vama, predsedniče i PPV-u što raspisujete izbore. I vama srećni izbori i nek su vam na čast.

dux

pre 10 godina

Ko o čemu oni o izborima,totalno besmisleno.Trošenje državnih para a narod ni za 'leba!Dokle bre više te sprdnje s narodom?Ljudi,braćo,sestre,drugovi,drugarice,komšije... ajmo da mi lepo našu napaćenu Srbiju prodamo strancima npr.Norvežanima ili Japancima pa nek onda oni naprave državu od ove naše napaćene zemlje!Inače je sve ovo "sjaši murta da uzjaši kurta" i tako u krug!Pretvorili smo se u pravu parazitsku drzavu!

sa

pre 10 godina

Cekaj,sta znaci "srecni"? To bi trebalo da znaci da cemo bolje ziveti od izbora!?Dajte ljudi,dosta vise zamajavanja ljudi i kupovine vremena sa raznim pricama samo da bi se ostalo sto duze na vlasti. Svi su isti,i oni bivsi i ovi sadasnji.Da je do politicara, mi bi svi umrli od gladi cekajuci njihova srecna vremena.Ovde ako se ne snadjes kroz politiku ili neku foru ili kriminal bolje bezati sto pre preko.Nema ovde srece sledecih 5-10 god. a verovatno ni tada.

Srbin iz Nemacke

pre 10 godina

Muka mi je vise Tomo od vas nazadnjaka,a posledno ovih vasih botova.Nista
niste uradili,ali se hvalite!? Cime? Ja,na moju srecu,ne moram i necu da tu
zivim,ali mi je zao ovih koji moraju. Zaista. No sami ih birate,pa onda...

Драган КНН

pre 10 godina

Не припадам нити једној странци па ме брине оно што видим са стране. Колико ће нас шkола , километара путева или нпр. станова коштати то што ће неке странке добити , а друге изгубити по неколико посланика у скупштини ? Ја сам се спремио за почетак предизборне кампање на тв. Купио сам два лавора и два буренцета. Када почне кампања ја турим лаворе испод телевизора и сакупљам у један мед у други млијеко од силних предизборних обећања , па послије то преспем у буриће. Ово је прилика коју не смијемо пропустити ???

sasa

pre 10 godina

"Cetvrto..Najmanje mi je sporan Vucic....ali ostatak SNS-a....radikali zelji vlasti,koju nemaju deceniju, i prodavanje sopstvenih ideala za vlast, u mixu svakoga ko je hteo da pljuje DS,pa sa zacinima svih mali zeljnika vlasti tipa Vulin i ostale sinte partijice, i na kraju vrh svega...dolazak i ekipe iz DS,miseva koji idu tamo gde je vlast.
Nije mi ,ponavljam Vucic kriv...ali ljudi po Srbiji,gradovima...dalja struktura SNS-a....to bre ne da je nesposobno,nego niti ima skole,niti ume....sve sa nekim megatrendovima...cudima....
(realista, 29. januar 2014 12:53)"

pa ko je arhitekta ove reformske prevare? djed mraz? jeti?
vucic, naravno! on je najsporniji!

maluman_covek

pre 10 godina

Nikolić je građanima u Srbiji poželeo svima srećne izbore.

Ponizno molim da mi se pojasni kakvi su to izbori koji su nesrecni.

Unapred hvala nasem predsedniku, na odgovoru.

Misa

pre 10 godina

Opet novi izbori a stari problemi ostaju. Nasa politika ima 3 velika problema.
1. Politicari koji sakupljaju sve vise i vise vlasti u svoje ruke a sve manje i manje se brinu kako na pravi nacin da tu vlast upotrebe za druge stvari nego za svoje dobro.
2. Nije problem 100 stranaka nego dozvola da se one okupe oko koalicija sto nam daje tone i tone stranaka u skupstini koje inace ne bi ni znale adresu skupstine a kamoli sedele u njoj i jos uticale na politiku zemlje.
3. Politicari koji neznaju ili nemogu da urade dve stvari od jednom. Zasto u Srbiji nemoze da se i vode pregovori sa EU i na primer uradi potpuna rekonstrukcija skolstva ili zdravstva? Kako to da u drugim zemljama isti politicari mogu da vode nekoliko velikih reorganizacija odjednom a kod nas to nije moguce? Zato sve ide tako sporo.
Bilo ko da pobedi na izborima srecno i pazite ako nesto ne pocne da ide pravim putem jos malo lako moze da se desi da i vas metlama narod goni kao nekad.

Mislav

pre 10 godina

Danas obiđoh svoju firmu u Beogradu i usput svratih po nekakve dokumente u hrvatsku ambasadu, kad tamo red kakav nisam do sada vidio. Sve mladi od 18 do 30 godina, ja u šali pitam jel se nešto džabe dijeli, a jedan momak mi reče: bez obzira koliko ih ne volimo, ali pasoš sa nama mrskom šahovnicom jedina je naša nada da živimo životom dostojnog čovjeka.

Šurda

pre 10 godina

Konacno cemo imati priliku da najpostenije i najsposobnije svojim glasovima postavimo na vrh drzavnog sistema. Najzasluznija stranka koja je vec opravdala poverenje gradjana je svakako SNS.
(slavka, 29. januar 2014 12:38)
# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ti to ozbiljno Slavka? Ma znao sam da nas ložiš!

Бар некоме да буде лепо кад не може свима

pre 10 godina

Гласаћемо вас да нас јашете да вама буде лепо.

stranac

pre 10 godina

Imt ću preokupaciju narednih 45. dana sa b92, pa da OPET ćitam o kanalu Dunav, Vardar, Egej, naftnim škriljem, pa da bude Srbija izvoznik no.1 u EU, o zlatu, koji smo ćeka da se vadi, o diamantima ispod Kalemegdana, o naj politićarima, koji imaju IQ 250 i nitko jim nije ravan, o pšenici, koja će rodit 20t na ha, o srbskim prasencima sa 6 pršutića, o srpskoj kravi, koja daje 100 l mleka na dan - bez alfatoksina, normalno! Dobro, da sam besposlićar, pa imam vremena!:) Uz srpsku politiku, ne treba mi drugog veselja! Pa da krenemo!:))

MRV

pre 10 godina

@Bojkot! Бојкот!
Управо тако. Свако ко бојкотује откида макар мрвицу легитимитета систему. А сваки бели листић, истина, удара пацку систему, али му учвршћује легитимитет самим чином изласка на биралиште.
Можда звучи апсурно, али бојкот је активни, а бели листић пасивни облик отпора. Зато се наши политичари (сви, сви, сви) и унервозе на саму могућност масовног бојкота. А пацке их баш и не брину многo. Бриди 5 - 6 минута, па прође. Али, добро, мало смо фрустрирани па нам у том тренутку порука или цртеж на гласачком листићу дођу као неко пражњење. Кад их још 3-4 године неко (било ко) од ових буде јахао и мамузао, и они ће се, ваљда, већим делом одлучити за бојкот. Па ће систем морати да се мења, а не да се само исти ликови ротирају.

DEDA CVETKO

pre 10 godina

"Nikolić je rekao da je od prethodnih izbora prošlo dve godine i da je Srbija za to vreme doživela ogromne promene nabolje. "

Covek pokazuje RADIKALNI smisao za humor.

kelmendi

pre 10 godina

Nekome srecni e neko nek se sprema za neku izmisljotine dacica , vucica ... da osvoi sto vise glasova.Albanci s Preseva ,Bujanovca, Medvegja budite oprezni magla se siri.

meda

pre 10 godina

Baš lepi ovi izbori, toliko tema za kampanju, Arapi, Beograd na vodi, Šarić , Air Srbija, Mišković , sve to će se ponovo žvakati i žvakati samo narodu neće biti bolje. Kao posle svakih izbora

GDE - JE - MOJ - MOPED

pre 10 godina

Gradjani kao glavni nosioci jednog sistema, danasnjim raspisivanjem izbora od strane predsednika Srbije Tomislava Nikolica svoje gradjansko pravo ce iskoristiti na najbolji moguci nacin. Nadam se da ce na izborima 16 Marta svoj glas dati trenutno najvecoj stranci u Srbiji SNS-u, stranci koja je svojom politikom pokazala da ima jasnu viziju, kako da ovu drzavu izvuce iz opsteg haosa, teske ekonomske krize u koji nas je uvukao decenijski rezim DS-a. Nadam se da ce na Vanrednim parlamentarnim izborima konacno ce doci i kraj DS-a da nam oni odlucuju o nasoj sudbini.

Duci0167

pre 10 godina

Beli listići su glas za njih! Potrebno je otvoriti front i glasati protiv njih!
(Živko Petković, 29. januar 2014 17:44)

Mislim da ni TI niti bilo ko drugi ima pravo,niti treba da je njegov posao da sugerise za koga da se glasa . To "protiv njih" i te "gnev saolina" ostavi za partijske sastanke. JESTE li pitali MAKAR JEDNOM zasto beli listici? Od prvog dana ste osuli paljbu po belim listicima kada vas je narod kaznio. Krali ste 10 godina,zaposljavali pulene iz stranke,bas vas je briga bilo za narod,VASE GLASACE. Ostao sam bez posla jer je dosao klinac od 22 god. koji nije znao gde se ulazi u firmu. Sada dolazite ovde da popujete? Pa vi nemate niti trunke sramote ,obraza ni casti. Cime ste zasluzili glas belih listica??? Time sto naprednjaci neznanjem upropastise i ovo sto je ostalo? Da izlesinarite na nesposobnoscu drugih? Svoj beli listic cu dati nekome a to nece biti ni DS,SNS niti Tadic!

Dva puta sam bio kriv kada sam gurnuo drzavu u propast,dva puta kada sam glasao za DS! Taj rezon da se glasa za manje zlo vise ne pali. Zlo malo ili veliko je ZLO.

Vidim da ce se kampanja voditi izmedju SNS BOTova,DS buntovnika i TAdic front koji apsolutno ne zna gde je levo. Beli listici se ne dobijaju kritikom istih. Ne shvatam kako vas nije sramota da krivite bele listice?? Jednostavno ne kapiram!

Adriano Celentano

pre 10 godina

Što manje različitih stranaka nakon izbora to bolja i stabilnija vlada. Treba pružiti šansu Vučiću da kao premijer sastavi novu vladu.Siguran sam da će izabrati najbolje ljude.
(cira bg, 29. januar 2014 18:17)

Vucic nema plan, nema ljude, nema znanja, ima mrznju, ima neverovatno veliku sujetu, nema petlju. Kakav je onda taj izbor, ne razumem, da glasam jer je to kao Vucic, majketi, a Srbija propade, to nikome nista, za mene je on sve rekao jos 99-te.

Proka

pre 10 godina

Em niko ne voli vandredne izbore, em kostaju, ali ako se pogleda da ce drzavu izbori kostati 10 miliona evra, a u ovom trenutku SrbijaGas ima gubitke od 10 mil. evra za 10 dana jasno je sta se na duze staze isplati.

knight

pre 10 godina

Ljudi,ko šta radi mi samo glasamo! Nije nam valjao DOS pa posle ne valja DS, a SNS -om živimo bolje! Vlada je rekonstruisana da bolje živimo i posle par meseci izbori! I šta sada,SNS ce opet da pobedi i biće nam bolje,kad?

gradjanin banana state

pre 10 godina

Nikad gora situacija nije bila nego sada mislim na nas gradjane svi ustaju ujutru kao idu na posao dzepovi prazni i dugovi dugovi.....Kad ovom glupom i jadnom narodu bude pukla ona stvar mislim da politicari db sluzba i ostali nece imati gde da se sakriju nek vam je bog u pomoci to je sve sto cu reci

pametnija ovca od cobana

pre 10 godina

Najzad ce od 16-tog marta doci nova vlast, a to su vucic, nikolic, dacic, jovanovic,velja,kurta, murta...
E, sad, naj interesantniji mi je narod koji umesto da motkama razjuri go..a on ce da ide da glasa za neku partiju u kojoj je neko od njih, ubedjen da ce bas ta partija poboljsati njegovu materijalnu situaciju, zaposliti ga za dobre pare, platiti mu struju i grejanje.
Predlazem radikalima da se na izborima zovu ,, za bogate radnike i seljake,, i da sve drugo ostane po starom i ako ova sirovina nebude izglasala bas vas, ja skocim u ladan dunav. Ajd sad udri minuse. meeee,meeee,meee

avaks

pre 10 godina

Novi izbori, nadam se, doneće nam bolju i efikasniju Vladu na čelu sa Srpskom naprednom strankom i Vučićem kao premijerom. Toma je u pravu i ova Vlada jeste mnogo uradila na polju borbe protiv kriminala i korupcije i evropskih integracija, ali od sledeće se očekuju teške i neophodne reforme.

prco072

pre 10 godina

Bedna si Srbijo nemas za srbske veterane a raspisujes izbore sramota beda sirotinjo dno dna danas punim 42g i povraca mi se od ovog zivota u Srbiji neka vam je srecno.....a ja odo.

Dali znaš, a ako znaš onda lažeš građane

pre 10 godina

G predsedniče, siguran sam da znate da Srbija neće moću EU dok ne prizna Kosovo? Ako to ne znate stvarno ste kratkovidi i ne zaslužite mesto na kojem se nalazite? U dosadašnjim pregovorima ste/je država Srbija popustila na svim poljima. Pitam se dali stvarno možete protiv SAD i EU jer one priznaju Kosovo i žele da Kosovo postane član EU i UN. Pa zar stvarno mislite da možet protiv tih interesa velikih? Godine 2022 kad budete sva poglavlja u pregovoru sa EU završili (to su realne prognoze EU, vaše su drugačije i nerealne), dolazi tačka na I - priznajte Kosovo. Recite to građanima Srbije, živim u EU i to u EU svi razumeju samo vi se pretvarate da ne, a građani su beeeee...? Izbori će doneti samo tao da se zamenjaju uloge na čelu vlade i države. Ako stvarni želite da vaš naslednik Vučić uspe u politici, danas ste napravili grešku. Dočiće na vlast i on će biti kriv za sve sledeće poteze državne politike, priznanje Kosova i odricanje srba na Kosovu. Uzdate se u Rusiju, Kinu da će blokirati priznanje Kosova u šta imate pravo, ali ako se to i desi onda zbogom EU za Srbiju. Veliko sastančite sa popovima i crkvenim dostojanstvenicima, proslavljate sve verske praznike... Neće vam oni pomoći. Vera i crkva je kriva za najmanje 80% ratnih sukuba u prošlosti. Okrenite se budućnosti. Trenutni Vaš rad je usmeren u to da vas narod ceni i sa time dobijate političke poene. Stvarno providna politika bar za nas srbe u EU koji pratima događanja u Srbiji i nije nam svejedno šta se događa.

atymen

pre 10 godina

evo malo posla i za Tomu ..posto sada ne deli ordenja..potpisao sirotan..i Srbija ide na izbore...citajuci komentare ovde..nema nam spasa..ljudi su toliko slepi..i glupi..da su poverovali lazima Vucica i kompanjona..cak neki kazu da je sada stanje u zemlji bolje nego pre par godina..ali tako nama i treba..dizali smo i Slobu do nebesa..i na kraju jedva smo ga se otaraslili..tako ce biti i sa ovim radikalom Vucicem..posle izbora ce u srbiji zavladati jednopartijska diktatura..i SNS ce svugde da postavi svoje nestrucne kadrove..i tu je kraj price..njihovoj vladavini ce jedino doci kraj ..ako ljudi budu izasli na ulice..kao sto se i desilo kod pada Milosevica...samo mi smo ovce za sisanje..sada imamo i svog pastira..pitanje je samo..kad cemo otvoriti oci..plasim sa da ce onda vec biti kasno..i nece nam biti spasa...i ostacemo samo jedna mala crna rupa na karti evrope..

Oliver79

pre 10 godina

Samo ćemo izlaziti na izbore, a zemlja u sve većem rasulu i ekonomskoj propasti... Kako ih nije sramota? Ovi su me zavarali da će zaista nešto pokušati pozitivno da urade, ali sad više nemam dilemu (naročito posle ostavke Radulovića) da se isključivo bave populizmom i demagogijom. Možda ih iznenade rezultati izbora!

VOJVODA

pre 10 godina

PREDLOG VLADE ZA RASPUSTANJE SKUPSTINE JE TAKO DOBAR ,DA SAM OCEKIVAO DA GA TOMISLAV NE POTPISE . ZATO DACICU GLAVU GORE,BICES PREMIJER. DO POBEDE!

Sweet.November

pre 10 godina

Напредњаци ће победити,заслужено.Одуваће остале као тајфун,неће знати шта их је снашло

Panac

pre 10 godina

Izbori su jedini dan kada narod ima mogućnost da pokuša da nešto učini. Kada bi svi koji ne izađu na izbore glasali za ...npr neku " malu" stranku,ta stranka bi dobila večinu. Tada vladajući nebi imali apsolutnu vlast i zato treba izaći i glasati,a ne biti pasivan. Dobro razmislite što ćete zaokružiti.

Aleksandar

pre 10 godina

za ( SQI, 29. januar 2014 12:39)

Šta vi predlažete? Da glasamo za Kurtu ili Murtu?
A onda svi prave koalicije, pardon kohabitacije, jer se oni ne slažu ideološki, sem kada je državna kasa u putanju.
Što je rekao jedan, na vlasti imamo politički svingeraj.

Pandurovic

pre 10 godina

Gospodine predsednice, sta mi tu biramo - Vucica, Dacica, Tadica, Djilasa, Cedu, Canka, Voju, Vuka.....pa to je sve vec bilo, i evo nas gde smo, nigde, ambis nikad dublji i veci. Neka, hvala na ,,izboru,, i ,,izborima,,.

dalco

pre 10 godina

Ovo je prilika da na izborima opozicija a pre svega DS izadje pred gradjane sa svojom politikom koju cemo videti kako ce gradjani oceniti a ne samo da kukaju na SNS kako nista ne valja sta je uradila.Po meni SNS na izborima pobedjuje ubedljivo,potajno se nadam toliko ubedljivio da ce imati mogucnost sama da formira vladu na celu sa Vucicem.

kupina

pre 10 godina

Politika koju vodi SNS se do sada pokazala kao najefektnija u svim poljima drzavnog sistema. Gradjani su uvideli da su lideru SNS oni na prvom mestu i da to poverenje nije iznevereno pa 16-og marta zaokruzimo najbolje!!!

Digitalni mis

pre 10 godina

Kukaju kako nema para u budzetu, kako je kriza, stalno nesto reformisu (citaj: presipaju iz supljeg u prazno) a onda ispovrte odjednom nekoliko miliona eura za kampanje, to jest bacanje u vetar, i posle kriza. Gospodo politicari, umesto sto cete odmeravati snage na dzepovima gradjana kroz budzet, mogli biste da pocnete to da radite onako kako se to radi u normalnim drzavama; otvarajte radna mesta, gradite fabrike, puteve, smanjujte poreze, skidajte akcize...pa jednom u svojim bednim zivotima u kampanji, kad za nju dodje vreme, kazite "URADILI SMO to i to" umesto "URADICEMO to i to". Ako Vam, gospodo politicari, niko nije rekao, nemamo sto zivota da biste se vi sa njima tako olako igrali, vec jedan jedini koji bi trebalo da odzivimo na nacin dostojan coveka jer niko od nas pre rodjenja nije dobio spisak drzava pa sam birao gde ce da se rodi (na zalost) da bismo mi sami bili krivi sto smo u Vasim rukama.

matematicki neprijatelj drzave :))))

pre 10 godina

Beli listovi su matematicki najgluplji neprijatelji drzave! Naravno da necete shvatiti ali neko mora da Vam kaze!
(Swedenonline, 29. januar 2014 14:50)

Moze biti,moze biti ... ali makar nisu lopurde,lazovi,beskicmenjaci,prevaranti,manipulatori,neradnici i prodavci magle. Znam da necete shvatiti ali neko mora da vam kaze.

Evo glasacu za Muamera Zukorlića? On sigurni zeli bolje Srbima od samih Srba.

vladar i podanici

pre 10 godina

puko od sreće, kao da mu je život u pitanju. ustvari, imovina dinastije je bitna. ne daj bože da dođe neko drugi! ko će da ktitoriše sve te palate i stanove.

Sumadinac

pre 10 godina

Prvi put od kada imam pravo glasa necu izaci da glasam. Stvarno nemam za koga. Svi do jednog su me izneverili i razocarali. I svevisnji Vucic koji ne shvata da su jedno zelje a drugo mogucnosti! I Tadic koji cujem hoce da okupi neke ispusene lule! A Dacic i njegove prikolice Palma i Krkobabici su najveci karcinomi naseg drustva! Za Cedu i Dinkica necu ni da trosim reci! A Djilas mozda i nije toliko los koliko ga satanizuju SNS i "KURIR" ali ni za njega! Jadan je ovaj nas narod kad nam ovakvi vode politiku!!!

Adrian

pre 10 godina

Lepo je što predsednik želi svima sreću na izborima ali DS-u ni to neće pomoći, oni su svu svoju sreću što se tiče izbora ispucali!

giga

pre 10 godina

Nova godina je pocela radosnom vescu. Narod ce svoju volju iskazati16.marta. Prepoznao je pozrtvovani rad SNS-a I dace mu punu podrsku. Napred najbolji!

ratko mladenovic

pre 10 godina

Hocete li opet gospodine predsednice posteni, setati sa dzakovima punim glasackih listica.Za to nam niste dali objasnjenje ni vi ni preposteni Vucic.Ko je krao gospodine predsednice? Da su slikali Tadica ili Djilasa sa dzakovima ja bih rekao da su oni, ali posto nisu oni nego vi, normalnom coveku je jasno.E pa srecni i vama izbori,samo, molim boga da sto vise onih normalnih glasaca izadje na izbore.

Đoka

pre 10 godina

Konačno će ovi izbori zajedno sa beogradskim odvesti Demokratsku stranku u istoriju, a Srbija će dobiti novog, ozbiljnog premijera koji će je povesti napred.

Jolene

pre 10 godina

E moji Srbi, razmislja li neko koliko to kosta, mi bre nemamo uslova za izbore, nije smelo da ih bude .. ali ni slucajno .. trebako je da radite svoj posao do kraja mandata, a opozicija nek laje, pa kad dodje vreme na glasanje .. ne ovako, srpski narod trpi ..

Zuki

pre 10 godina

Samo u Srbiji: premijer i potpredsednik vlade traze od predsednika drzave da raspusti vladu, za ciji dosadasnji rad tvrde da je izvanredan.

master

pre 10 godina

Nisam pripadnik nijedne stranke,znam da je vecini politicara na prvome mestu licna korist,ali mora se shvatiti da beli listic nista ne menja.On ima svrhe samo ako bi belih listica bilo u vecini,a to ne moze nazalost da se desi,znaci time se nista ne moze promeniti.To je stvarnost,da li iko normalan veruje da je moguc veliki broj belih listica pored toliko partokratije i stranacki zaposljenih?Njihovi ce izaci da glasaju,i zbog toga ja odgovorno tvrdim da je svaki beli listic pucanj sebi u nogu,jer ih nema dovoljno za promene.Razmislite se svi dobro,koliko moze nekoliko hiljada belih listica da utice na promene?Mislim da je bolje izaci glasati,jer to moze u ovom slucaju da bude korisnije,ako neko zeli promene.Nije tacno da nema alternative,treba glasati,pokazati polticarima i strankamma da ne moze vecito da se laze i krade.Ova Vlada je pokazala svoju nesposobnost i narod ne bi trebao da naseda opet na prodavace magle.Ovde je stvoren sistem ovisnosti od politickih partija,a to je nesto najgore,na taj nacin pravde nikada ne moze biti niti beli listici mogu pomoci.Jedini nacin jeste podrska nekoj stranci koja odudara od drugih,ali ta podrska mora biti masovna,inace nema uspeha,ali ponavljam,zapsljavanje po stranackoj pripadnosti je taktika politicara,tako se postaje zavisan,to je glavni problem.Ja cu glasati za stranku koja nije ucestvovala u prljavstini devedesetih niti je do sada bila u vladi.Sigurno ne za ove priveske koji samo imaju za cilj da se uglave i isisavaju.

zaluđeni

pre 10 godina

Same integracije u Evropu ne znače ništa ako ne uredimo državu. Zato treba dati podršku Vučiću jer je svestan naših obaveza i ima viziju kako to da ostvari.
(stavra, 29. januar 2014 20:27)

Videli smo "viziju" u Nedelju uveče kod Bećkovićke. Mislim, nije bilo ni "V" od vizija. Samo jedno preznojavanje, zamuckivanje, sto puta ponovljeno "hoćete me pustiti da odgovorim na vaše pitanje"... Jednom rečju, najobičnije, kako bi narod rekao: Pala****enje...
Ko je tu čuo da taj lik ima neki plan, taj ili je...

darko

pre 10 godina

aman ljudi i ja bih da izlazim svaki dan na ispit dok ne polozim! tako i politicar, ne zanima ih koliko kosta, to je za njihovo dobro, pozicije i plate i milione evra koje ce razdeliti medju sobom za kampanje iz budzeta drzave.
da li neko moze da prebroji koliko je bilo izbora od 2000.? u normalnoj zemlji bi ih bilo 4... a mi i dalje glasamo za iste politicare i iste partije (ili iste ljude u drugim partijama) i nikako narod da kazni tu bahatost.
ne rade oni istrazivanje trzista da vide kolika je cija popularnost, vec da vide koliko je zaboravan ovaj narod... cim zaboravimo ko je sta radio i nije uradio u prosloj (ili tekucoj vladi) odmah izbori!

dalido

pre 10 godina

Sad je vreme da se na republickim izborima vidi kome gradjani najvise veruju. Ako se osvrnemo na izbore u Srbiji i Beogradu koji su odrzani u zadnjih godinu dana, mislim da je SNS apsolutni favorit za pobedu.

Pedja

pre 10 godina

Zuti dobili uputstva da komentarisu vest o izborima, tako sto ce se pozivati na bele listice…. Ko kaze da bi beli listici glasali za vas ako bi izasli i da li vam je SNS kriv sto ljudi ne glasaju za vas ili vi sami?
(Molim odgovor, 29. januar 2014 12:56)
DS je kriv (pre svih Tadic) sto ja i mnogi moji prijatelji i rodbina nismo izasli da glasamo za njih iako smo tradicionalno glasali za DS, ali SNS je jos vise kriva sto moja rodbina, prijatelji i ja moramo da izadjemo na izbore i zapusimo nos i glasamo protiv SNS. Ako vec mora da smrdi, onda neka smrdi manje.

Ja

pre 10 godina

Ja sam apsolutno ubeđen da SNS dobija najviše glasova. Živi bili - videli. Politika ove stranke ide u korist svima a njeni predstavnici brane iste stavove godinama a ne menjaju ih "kako vetar duva" i to svi znaju.

aca bg

pre 10 godina

Pravi momenat da se na javni red spravi i rasprava o broju mandata u republickom parlamentu. Sta ce Srbiji 250 mandata, toliko glomazan parlament nemaju ni mnogo vece zemlje od nas.

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

Preambula radikalskog stranačkog programa glasi: Sto puta ponovljena laž postaje istina.
I Gebels bi im pozavideo na propagandnoj mašineriji.

Petko

pre 10 godina

Para za izbore ima a za popravku skenera nema. Pa ko će glasati ako pocrkamo zato što nemamo para da se lečimo? Bolje da je tih sedam miliona evra potrošeno na nešto korisno nego na stranačke kampanje. Za šta glasamo? Da Vučić može da sprovede reforme u državi. Pa ko mu i sad brani da to uradi, i sad se jedino on pita za sve.

JOVAN SAD

pre 10 godina

Idi u Bajcetinu i pusti Vucica... Ti i tvoji pajtosi ste mu najgori neprijatelji...svi to znaju ko ima uvid u desavanjima u stranci!

Aki

pre 10 godina

Gospodine predsednice,ocigledno je da se vi i dalje zalazete za SNS i da ste jedva docekali da raspisete izbore,te cure informacije onde,pa ovde i tako,vi ste vec odavno poceli predizbornu kampanju!!!No,ako je to za boljitak nase drzave onda ok,i srecno...

mislite malo tom glavom

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!
Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Što je vas takvih više, to bolje za ove neoradikale. Beli listići nikad ništa neće postići.
(SQI, 29. januar 2014 12:39)

Тачно. Бели листић неће ништа да нам реши, али зато хоће бојкот избора. Бојкот избора је аутоматски и бојкот система, који мора да падне ако не добије већину и сви ови глумци морају да оду у Хондурас да убудуће ваде ананас са њиховим партијама.
(Bojkot! Бојкот!, 29. januar 2014 16:09)

Sa ovakivm izbornim zakonom i sa ovakvim politicarima i bojkot i "beli listici" su potpuno besmisleni.
Da je kojim slucajem obavezno da izlaznost bude 50%+1 onda bi imalo smisla a ovako je to indirektna podrska za SNS prvenstveno,jer njima najvise odgovara mala izlaznost.Njihovi glasaci su stranacka armija,to je poznato jos od vremena kad su bili radikali.

MRV

pre 10 godina

@ mislite malo tom glavom
Јесте, побринули су се (узгред буди речено сви, сви, сви) ови наши м*****и, први и једини пут једногласно, да укину цензус 50%+1. И то онда када су активисти довлачили људе на гласачка места, када им је запретио масовни бојкот, а тиме и њихов одлазак у Хондурас. Дакле, ЛЕГАЛИТЕТ ће имати ако на гласање изађу само главни одбори странака, али ЛЕГИТИМИТЕТ ЈОК.
А оно што прежвакаваш Турајлићку, или си наиван или рачунаш да је већина у Србији наивна. Ни она ни ти нисте објаснили како ће то СНС да погодују бојкот и бели листићи. Бојкот ће и њему и свима осталима (па и страним амбасадорима :-) ) послати јасну поруку и неће НИКОМЕ дати ни глас ни посланичко место. А бели листићи ће НАЈВИШЕ ДОНЕТИ ОНОМЕ КО ВЕЋ БУДЕ ДОБИО НАЈВИШЕ ГЛАСОВА. Квота коју они освоје биће нека врста бакшиша свим парламентарним странкама.

Mio mio

pre 10 godina

SNS vodi kampanju placenim komentarima a DS pljuvanjem po belim listicima (to valjda treba da nagovori beli listice da im daju glas),ludilo :)

Bolje da ste rekli "molimo vas". Imate srece sto nisam inatdzija pa cu beli listic dati ...

Lido

pre 10 godina

Sto niste raspisali i predsednicke izbore pa da Vas vise ne gledamo na mestu predsednika ove drzave? Sve sto ste ovde naveli je najblaze receno diskutabilno:
"Stigli smo i na cilj otpočinjanje pregovora sa EU, što je za mnoge bio nezamisliv cilj..." Da, stigli ste jer su oni pre vas krenuli u saradju sa Evropom i potpisali Sporazum o pridruzivanju sa EU i kojima ste vi pretili da cete ih sacekati na Aerodromu Beograd jer su time izdali Srbiju... Dok ste vi vladali bile su sankcije, ratovi, bombardovanja , vize itd!
"...uspostavljen je dijalog s Prištinom..." Secate li se kako ste, dok ste bili opozicija, napadali one koji su pregovarali sa Pristinom? Cak ste rekli da Taciju ne treba ni ruku pruziti! Posle ste rekli da cete vi razgovarati sa Tacijem ali kad ste uvideli koliko je to vruc krompir onda ste ga predali Dacicu.
"„Mi to dočekujemo u mnogo boljoj atmosferi nego pre dve godine jer nismo toliko posvađani“, istakao je predsednik" - Mislite nema ko da nalazi "kradje glasova" izmedju dva kruga izbora koje nam nikad niste rasvetlili?
"Vlada je želela da proveri svoj legitimitet, a to su želele i opozicione stranke i mislim da su se stekli uslovi za fer i demokratske izbore..." Zeleli ste samo vise vlasti procenjujuci da je DS sad slaba i razjedinjena i da tako mozete lakse dobiti Beograd. Nema to veze sa proverom legitimiteta, dosta ispiranja mozgova

mali a ipak veliki

pre 10 godina

Srpski sport; 16.03. igra se 1 kolo prolecne lige na programu su mecevi :sns-ds,ldp - urs itd...Derbi kola ce se igrati pred praznim stadionom usled nezainteresovanosti biraca koji ne mogu po ko zna koji put da pomognu svom timu.

proxima centauri

pre 10 godina

Ne pratim vesti nekoliko meseci, pogledam ih, kad ono: izbori.
E pa "beli listici" i apstinenti razmislimo, da mozda ipak, ovog puta glasamo?
Dugacke su cetiri godine da se vezba vrsenje vlasti i vodjenje drzave i jos plus prave ispravni racuni za struju.

Aca Paja

pre 10 godina

Izbori su najbolji po sve nas, jer bi Sns dobila apsolutno sve resore, pa bi Srbija napredovala u svim sferama. Ne bi nas kocile druge politicke opcije.

Janez

pre 10 godina

Svaki put se nasmejem kada vidim komentare botova. Dzaba spamujete, klikne covek najpozitivnije i vidi sta ljedi misle o neo-radikalima. Car je go!

dafisa

pre 10 godina

Predsedniče, nek nam je sa srećom.
Očekujemo ubedljivu pobedu zato što je politika koju vodi SNS jedini pravi put, a ostali nek se bore za cenzus.

Jednoruki Krstivoje

pre 10 godina

Divno, baš sam ,,oduševljen''! Štediti, štediti, štediti ali ne na izborima i izbornom procesu! Mora Prvi podpredsednik da postane predsednik vlade pa nek košta šta košta!

sta drugo

pre 10 godina

Ovako je najbolje za sve i mislim da ce narod dati podrsku onome u kome je prepoznao istinu i postenje i ko se svim srcem trudi da nam svima bude bolje

Zagorka

pre 10 godina

Neka se i kod nas konasno nesto okrene na bolje.Nadam se pozitivnom ishodu u korist SNS a to istovremeno predstavlja ogromnu korist i za gradjane Srbije.Vreme je da i mi osetimo stabilnost i sigurnost a to je moguce samo uz pravilno rukovodjenje.Sns je stranka koja zna u kom pravcu Srbija treba da ide.

Mirce

pre 10 godina

Nadam se fer kampanji i velikoj izlaznosti građana.Što se tiče rezultata ako se idalje realizuju predviđanja svi parametri ukazuju da će Sns imati mogućnost samostalnog formiranja vlade mada će verovatno formirati sa nekim ali je Sns to i zaslužio pošto je pokazao najveću ozbiljnost i želju da se izbori prevashodno sa ekonomskim i problemima vezanih za suzbijanje korupcije i kriminala.

realista

pre 10 godina

Cek ovako.......raspustaju vladu jer ne mogu dalje da napreduju,mislim nema te dodatne energije...A POSTOJI MOGUCNOST DA ISTI FORMIRAJU VLADU POSLE IZBORA?????Ne kontam.....
Drugo....kada je sapstio Vucic da ce da predsednistvu da predlozi da se proveri volja gradjana....cela sala je viknula TOOOOO!!!!!BRAVO!!!!....STA,JA TREBA DA POVERUJEMO DA JE TO ..'''TOOOO ,BRAVO,BICE REFORMI'''....a da ne poverujem da je...TOOO,BRAVOOO,VISE VLASTI ZA NAS???
Trece....Zasto ne znamo ko je pokrao prosle izbore,jer je na osnovu toga ,za 30 000 glasova Nikolic dobio Tadica...??Hocemo da znamo ko je pokrao izbore!??
Cetvrto..Najmanje mi je sporan Vucic....ali ostatak SNS-a....radikali zelji vlasti,koju nemaju deceniju, i prodavanje sopstvenih ideala za vlast, u mixu svakoga ko je hteo da pljuje DS,pa sa zacinima svih mali zeljnika vlasti tipa Vulin i ostale sinte partijice, i na kraju vrh svega...dolazak i ekipe iz DS,miseva koji idu tamo gde je vlast.
Nije mi ,ponavljam Vucic kriv...ali ljudi po Srbiji,gradovima...dalja struktura SNS-a....to bre ne da je nesposobno,nego niti ima skole,niti ume....sve sa nekim megatrendovima...cudima....

NS

pre 10 godina

-Povecan PDV sa 18 na 20%.
-Dozvoljen nivo afla toksina u mleku povecan 10 puta.
-Dacic izjavio da nije premijer u Pristini.
-Pogledajte cenu goriva sad i pre 2 godine
-Prosecna potrošačka korpa iznosi preko 60000 i to za 3 člana porodice (pravi način za borbu protiv bele kuge)
-Zaduzivanja...
-Zaposlenje..
-Plate..
Ko živi bolje danas nego juče i ko ce sutra živeti bolje nego danas?

dadula

pre 10 godina

Sve vodje stranaka u opoziciji a i stranke u vladi osim SNS-a strahuju od odrzavanja vanrednih republickih izbora.Svesni su da im rejting stranke znatno opada,kad to kazem pre svega mislim na DS kojoj bi moguci izbori mogli znaciti potpuno rasulo stranke.

Njujorker

pre 10 godina

I poneti stiropor sesti na stepenice. Dzak listića pored sebe. Obavezno na svakom glasačkom mestu da se ori muzika. Vreme je da se sklone demagozi koji samo pričaju već godinu i po dana šta bi trebalo da se uradi ali ne miču se 1mm. Dosta mi je srpsko naprednog radikalsko -socijalističkog trojstva.Dakle fora je u stiroporu

Molim odgovor

pre 10 godina

Zuti dobili uputstva da komentarisu vest o izborima, tako sto ce se pozivati na bele listice…. Ko kaze da bi beli listici glasali za vas ako bi izasli i da li vam je SNS kriv sto ljudi ne glasaju za vas ili vi sami?

Desimir

pre 10 godina

Izbori su prava prilika da narod pokaze za koga je i ko se kako pokazao u prethodnom periodu. Moj glas ce ovoga puta otici za SNS, priznajem da su me pozitivno iznenadili svojom odlucnoscu i spremnoscu za promene kakve su nam odavno trebale.

vodoinstalater

pre 10 godina

Samo investicije mogu pokrenuti privredu i doneti radna mesta. SNS deluje kao najsposobnija stranka za tako nešto.
(sreja29, 29. januar 2014 20:25)

Ajde! Ako ih bude kao za skoro dve godine od kako su ovi isti na vlasti, a koji su "najsposobnija stranka za tako nešto" crno nam se piše, moj Sretene!

Nek ti je sa srećom, druže...

kumdj.

pre 10 godina

Samo vas molim ljudi da izadjete na izbore.

Jer ako ne izadjete, dogovorice se oni i sami ce zaokruzivati za vas, ima tu i duplih imena i dogovora ako dodje do... onda...

Izadjite i precrtajte i dobro na spisku gledajte nekoliko mesta iznad i ispod vas da vas nebude jos negde na spisku.

sanjalica

pre 10 godina

Dobit će SNS na izborima jedino ako mi ne pronađu glasački listić iz 2012.god.Hvala Predsedniku na željama da me prati sreća.Ja sam mislila da će mi trebati malo pameti,znanja,rada i morala kad ono ispade sreća.Ako malo uključim mozak zaista je Predsednik u pravu,trebaće nam svima sreća, ne samo na izborima nego i posle njih,pored takvih istoumnika, jer od pameti i poštenog rada sigurno neću imati perspektivu sa vršiocima vlasti i njihovim istoumnicima koji sebe poistovećuju sa državom.Predlog za predizborni slogan "sve što je brzo to je i kuso"

deli

pre 10 godina

Pobedice najjaci i najodgovorniji! Pobedice SNS koji ima neizostavnu podrsku naroda koja je zasluzena dosadasnjim zalaganjem predsednika, Vucica i ostalih revnosnih clanova! Zajedno do pobede!

Smeh

pre 10 godina

Jedva cekam kao obican i ne stranacki gradjanin da kampanja krene pa pocnu prepucavanja stranaka, i izbacivanje "prljavog vesa" medju narod, tad se covek zaista slatko nasmeje.

crni domino

pre 10 godina

Ne, hleba i igara, nego, ne postoji izreka za ovakvo vodjenje drzave!
Gluposti kosmickih razmera se desavaju u upravljanju drzavom.
Stvarno, neka nam je sa srecom jer izbore vode prazni mozgovi!

BillyBob

pre 10 godina

Izađimo na izbore u što većem broju i glasajmo za sebe! Mislite na svoju decu i na državu kakvu želimo za njih. Prosto je, ako ih vaspitavate da otimaju tuđe i hvataju krivine - imate širok spektar mogućnosti za glasanje. Ako želite da svojim radom i trudom, bez podmićivanja i malverzacija budu uspešni - imate samo jednu stranku koja se za to zalaže. Da pokažemo i sebi i drugima da nismo zemlja lopova i da se vredi boriti za bolju Srbiju!

Analiticar90

pre 10 godina

Gradjani ce sad moci da iskaxu svoj stav o ovoj Vladi, da li je dobro radila ili ne! Evo prilike za sce one koji su trazili izbore da pokusaju da pobede rad, trud i odgovornost Sns-a.

majdaMM

pre 10 godina

Upravo se to i očekuje od stranaka iz, sada bivše Vlade, posebno SNS-a, koji su želeli da proveri svoj legitimitet, da brže i efikasnije sprovode reforme, jer nam je to potrebno

dzoni

pre 10 godina

u ovoj zemlji kojoj je srednje ime nepravda,bezobrazluk,bahatost,gordi primitivizam,jedna partija ,skup ljudi, ne moze da pomogne. dok ne stisne muka od koje cemo se svi uplasiti ili zakukati od bola pa ili da se promenimo ili da nestanemo tesko da ce biti bolje.

sasa

pre 10 godina

a sada svi na izbore!!! glasajte za kriminalce i lazove! i, po mogucstvu, sto vise se podelite i posvadjajte dok zastupate one koji nas sve kradu i obmanjuju velikim recima.

Dimitrijevici

pre 10 godina

Pred nama je puno teska kampanja , prljava od strane opzicije ali to uticati na narod koji je je vec stekao poverenj eu SNS koje niko ne moze poljuljati jer su u prethodne dve godine pokazali maksimalnu opdgovornost I ozbiljnost.

autokomanda

pre 10 godina

Mene samo zanima ko ce biti gradonacelnik Beograda, za ove parlamentarne izbore se otprilike i zna ko ce dobiti, ali Beograd je veliki znak pitanja i za DS i za SNS.

Nenad

pre 10 godina

Ima para da se izbaci kroz prozor za nove izbore a da od snega i od leda da se očiste ulice za to nema. Pogledajte kakve su sporedne ulice ubitačne koliko ljudi je slomio kosti ne interesuje vas i vašu partiju samo vlast i pare. Obogatili ste i to jako za dve godine dok ostali rade za preživjavanje. Ništa nije odrađeno za dve godine ja bi vama svima u skupštinu dao minimalnu platu!!!!!!!!!!!!!!!

HobiT

pre 10 godina

Ja znam da ce vecina ljudi koje poznajem I koji su na proslim izborima glasali za DS I tamo neke stranke druge ovog puta dati glas SNS-u, pa vi vidite kakav ce biti rezultat. E zato volim sto su raspisani izbori!

NikolaSD

pre 10 godina

Vreme će pokazati da li će nam biti srećni. Pobeda SNS-a je evidentna, ako nastave sa ovakvi radom i zalaganjem, konačno i mi na tu sreću možemo da računamo.

bokica

pre 10 godina

ko voli svoju porodicu i misli kao pravi covek izacice na izbore. to je jednostavno gradjansko pravo. ne moze samo 50% da odlucuje ko nas vodi. moraju ljudi da shvate sta to znaci. za nase dobro iskoristite gradjansko pravo i daj te vas glas vasem kandidatu.

patriota

pre 10 godina

Ne izlazenjem na izbore i belim listicima podrzavate vlast izvucite svoje zadnjice iz kuce taj dan i glasajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 29. januar 2014 19:02)
За кога?

panas

pre 10 godina

Narod kao glavni nosilac jednog sistema svoje gradjanskom pravo ce iskoristiti na najbolji moguci nacin. 16marta svoj glas dace stranci koja je svojom politikom pokazala da ima jasnu viziju kako da ovu drzavu izvuce iz haosa u koji nas je uvukao decenijski rezim DS.

Jagoda886

pre 10 godina

Za mesec i po dana cemo videti da li ce se SRbija vratiti lopovskim vrednostima, ili ce nastaviti marljivo da radi, i odgovorno postupa.

fifi

pre 10 godina

Svi oni koji su u prethodnih godinu dana imali nadu za bolji život naravno da će na izborima podržati naprednjake. A kako sve to izgleda danas takvih je mnogo više od onih koji su desetak i više godina živeli dobro.

opusteno

pre 10 godina

opozicijo nasa draga i jaka zelim vam svu srecu na izborima i da nam budete tako fer posteni i pristojni kao i uvek do sada
napred sns jos naprednije

tajson t

pre 10 godina

Problemi koji su nas tištili godinama rešeni su dolaskom SNS na vlast. Mislim da će i problemi u ekonomiji biti rešeni nakon izbora jer postoji politička volja za to.

Uros

pre 10 godina

LDP je jedina stranka koja je ostala dosledna svojoj politici. A Vucic sada vodi cistu politiku Liberalno demokratske partije tako da nevidim sto LDP ne bi usao u vladu sa SNS. I ovim putem zelim pozvati sve da izadju na izbore i glasaju i da ne dozvole da drugi odluce u njihovo ime.Razmisli te malo kako stranka koja se raspada moze da vodi zemlju?!

Gledajte da ovam mandat potraje

pre 10 godina

Neka budu opet izbori! Neka samo da vidim koliko ce drugo trajati ovaj mandat pre nego sto opozocija, oni ili oni opet budu trazili nove.

radmilo

pre 10 godina

Prvi put se svaki član vlade kontroliše i svi moraju da rade dobro. Pre Vučića ministri nisu ništa radili već samo koristili privilegije.

Stefan

pre 10 godina

Neka su Vas srecni i praznici...svi ukucani...i svatovi...i babe...i dede...Toliko Srece i Srecnih ljudi...pa ova zemlja je bas Srecna...Promenimo u SRECKOLAND.

bestslims

pre 10 godina

Srpska Napredna Stranka je jedna od najjacih stranaka,i ima najvecu podrsku gradjana,njena pobeda na predstojecim izborima je sigurna.Samo treba nastaviti sa programom i radom kao prethodne dve godine,i Srbija ide u boljem smeru.

mrb

pre 10 godina

gospodo iz vrha sns molim vas kao gradjanin srbije da sprecite vase aktiviste da idu od stana do stana i pitaju za koga cete glasati pri tom zelim da kazem da nisu neprijatni ali ustavno pravo je da je glasanje tajno ne zelim da niko zna za kogas sam glasao to je moje pravo druga stvar mnogi ljudi ce van reci da su za vas iz straha isto tako je jedna stranka prodavala knjige po kucama i retko ko je smeo da ih odbije naravno u jednoj drugoj zemlji nekad davno ne ponovilo se a onda su pravili spiskove ko nije za njih mozda i vi popisujete iz istih pobuda . ja samo hocu da kazem da sam obican koga ta prica ne interesuje i molim vas da sprecite te ljude da ugrozavaju privatnost imali bi oni mnogo toga da urade kad bi hteli da rade vazi za sve politicke partije ne etiketiram nikoga nisam nikad cuo da su se skupili aktivisti bilo koje stranke da na primer kupe nekoliko kutija farbe i malo srafova pa da poprave klupe u parkovima po naseljima e onda bih rekao ovi ljudi vole svoju zemlju ovako gomila fale im samo uniforme

Hristina

pre 10 godina

Smatram ovo dobrim potezom, jer ce Sns sa rezultatom koji ce imati, preuzeti odgovornost za vodjenje zemlje na svim poljima, sto bi svima nama garantovalo napredak i prosperitet, kako na Evropskom putu, tako i unutar same drzave.

gavran

pre 10 godina

Posto je Srbija zemlja u kojoj se nista ne moze olako prognozirati, iako je 21 vek i tehnologije su napredovale, statisticki podaci rejtinga mogu se uzeti u obzir ali ne moze se sada mesec ipo dana pre izbora na osnovu njih sad praviti neki rezultat, sacekajmo 16-mart pa cemo videti volju naroda.

Antipoliticar

pre 10 godina

Na izborima ce se pokazati da sns ima veliku podrsku naroda.Da ce ds otici u istoriju i da vise nece doci na vlast.Ja sam antipoliticar ali gledam realne cinjenice...

GreenLand

pre 10 godina

Morao je da raspiše izbore jer nema većine u parlamentu! Posle izbora SNS će imati priliku da se pokaže i ako je suditi po dosadašnjem radu iskoristiće svoju šansu.

kiborg

pre 10 godina

Ja ne vidi da se ista promenilo na bolje za ove dve godine vec naprotiv. Bolje je jedino sns botovima i poltronima jer su se uvukli u drzavna preduzeca, a pola ih je polupismena. Zar ne vidite da oni radpisuju izbore a vec su se dog. ko ce s kim u vladu. Izbori su cisto da se jos malo izmuze ova napacena zemlja. Ko god misli da bilo koji politicar zeli dobro narodu i da radi za narod se rodio u pogresnoj drzavi.

sevojnicanka

pre 10 godina

Bice to i istorijski prvi izbori u Sevojnu, koja je nedavno dobila status opstine i na neki nacin otcepila se od grada Uzica.

Sa srecom

pre 10 godina

Daj boze, da nam budu srecni i bericetni. Sigurna sam d ace na ovim izborima izaci svi glasaci, jer zelimo bolju, napredniju i uspesniju Srbiju.

Bitsi

pre 10 godina

Evo dodje i taj dan.Skoro pa 2 meseca se polemise o izborima, oce ih biti, nece ih biti, evo gospodo potvrda, spremite se i politicari i narod krece kampanja.

Geronimo

pre 10 godina

DS i SPS samo gledaju sebe, zele po svaku cenu da se domognu vlasti da bi i dalje muljali i vrsljali po zemlji zbog licnog interesa.A SNS je dokazao mnogo puta da sve sto radi radi zbog nas i nase dece.Prema tome moj glas ide SNS-u, jer sam se nagledao svega i svacega za vreme prosle.

shaky83

pre 10 godina

Neka nam je Bog u pomoci ako se Vlada ne konstituise sto pre,ovako bi glasio moj naslov.Nemamo vise vremena da se igramo drzave,ozbiljni ljudi moraju doci na prava mesta,svaki eventualni neuspeh bio bi koban po nas.Reforme i borba protiv kriminala mora svima biti prioritet,da konacno normalno zivimo u uredjenoj drzavi.

radjevac

pre 10 godina

evo procitam vest pa i komentare,vidim dilema je ko je bolji bio SNS ili ovi oko DS,URS,SPS,DSS,svi zanamo da su ove partije bile na vlasti vise od decenije,imale su sansu,ali desilo se kriminalna privatizacija preduzeca,partijska korupcija,tajkunski monopol,sprega policije i kriminala,propast ekonomije i radnika koji je ostao bez preduzeca,ali ovaj Vucic bar pokusava da promeni stvari,navike,zapoceo je dosta toga,uradio i treba mu dati sansu da nastavi sa radom

Radomir

pre 10 godina

Nikolić je ispunio Ustavnu obavezu raspustio je Parlament i zakazao izbore na predlog Vlade.Sada nam predstoji 45 dana kampanje nadam se da će proteći u fer i demokratskim uslovima i da neće kao što je do sada bila prljava kampanja

николићев презимењак

pre 10 godina

избори су начин да се стигне до бољег, лепшег и прихватљивијег - рече николић а ја подржавам његово мишљење у потпуности, човек дефинитивно зна шта ради

Hristina

pre 10 godina

Smatram ovo dobrim potezom, jer ce Sns sa rezultatom koji ce imati, preuzeti odgovornost za vodjenje zemlje na svim poljima, sto bi svima nama garantovalo napredak i prosperitet, kako na Evropskom putu, tako i unutar same drzave.

SaleC

pre 10 godina

Novi parlamentarni izbori najvise odgovaraju Srpskoj naprednoj stranci, jer se njena popularnost najvise i drastivno uvecala. Nista im nije za zameriti.

fratini

pre 10 godina

Država mora imati jaku vladu koju podržava narod. Da bi stigle investicije treba nam stabilna država i politika bez trzavica. Siguran sam da će SNS poboljšati stanje u zemlji.

Proja

pre 10 godina

Ne razumem zasto je SNS dozvoljavala da ih, na dobrom putu kojim vode drzavu koce nerelevantni partneri, kompromitovani, neefikasni… Lakse cemo podneti finansijski udarac zbog izbora, ako znamo da cemo se posle toga mnogo lakse i brze preporoditi.

zemlja Srbija

pre 10 godina

@RUGOVSKA KLISURA
Znači krenuli ste sa "odlazecim" komentarima? Teško se živi, jel da? Mora teško da se živi kad ste se više od jedne decenije borili za ovako tezak život. Mi koji nemamo gde da odemo ostajemo u svojoj zemlji da se borimo za nju i ispravljamo tudje dugogodisnje greske i svoj glas damo onom ko radi u interesu države a ne za svoj lični interes!

pogba

pre 10 godina

Ovo je sansa da Srbija dobije jednu bolju i kvalitetniju vladu na celu sa Aleksandrom vucicem.Nemaju stranke osim SNS-a cemu da se raduju na predstojecim izborima.

misa puma

pre 10 godina

Napokon srbija ce dobiti vladu sa realnim premijerom gospodinom Vucic , pravi je trenutak za izbore da se cuje volja gradjana Srbije koji po svim anketama pokazuje da je SNS jedina prava opcija .

Erik

pre 10 godina

Hajde pa da napokon dobijemo vladu gde ce snage biti realno rasporedjene i gde necemo strahovati od novih izbora sledece 4 godine. Ova zemlja mora jedanput krenuti napred.

Мароканац

pre 10 godina

Као високообразовани Мароканац, морам рећи да Александар Вучић заслужује све похвале, као и његова странка. Штета што у Мадагаскару немамо особу као што је Александар Вучић, која је у стању довести до великих инвестиција, борбе против корупције и криминала, економског успона државе.

Заслужан је за пројекат Београд на води, Ер Србију, долазак Мерцедеса (које ће створити стотине радних места) а најважније је да је заслужан за скори улазак Србије у ЕУ.

Да сам грађанин Србије, дао бих глас за Александра Вучића и његов тим и странку, јер је то човек који ради и држи своју реч.

Поздрав из Малезије.

cira bg

pre 10 godina

Što manje različitih stranaka nakon izbora to bolja i stabilnija vlada. Treba pružiti šansu Vučiću da kao premijer sastavi novu vladu.Siguran sam da će izabrati najbolje ljude.

cukolino

pre 10 godina

Koliko god delovalo nekom da su izbori u ovom trenutku lose resenje po meni nije tako...Dosta je bilo onih kojima je bio cilj da budu na funkciji i koce rad i reforme ove vlade.Sa izborima sam siguran da cemo dobiti jednu jacu vladu na celu sa Aleksandrom Vucicem.

Tristan

pre 10 godina

Najzad da i građani mogu otvoreno da se izjasne o tome šta misle o novom reformskom putu, da se jednom odlučimo kojim putem idemo i da krenemo.

Keker

pre 10 godina

Svakako najbolje resenje da se odrze kada i u Beogradu i da se gradjani odluce jesu li za reforme i stvaranje bolje sredine za zivot ili da budu pioni Miskovica i Djilasa

Noca

pre 10 godina

Izbori su bili preko porebni,jel posle njih vlada koju ce ciniti SNS kao okosnica nece imati vise one koji su kocili reforme i brzi napredak Srbije,a borba protiv kriminala i korupcije bice jos uspesnija.

Sport Bili

pre 10 godina

Najbolja opcija za gradjane Srbije(veliku vecinu njih) je da se kolektivno isele iz svoje zemlje.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Nazalost je tako jel se sve u zemlji svodi na onu izreku sjasi kurta uzjasi murta, 29. januar 2014 12:40)

Prvo nazad u skolu, da naucis gde ide JEL a gde JER, a onda ti i sacica tvojih istomisljenika da naucite da dostojanstveno prihvatite poraz na predstojecim izborima. Sto se selidbe tice, sta je narod sve preturio preko grbace zadnjih 12 godina, pa se niko nije odselio zbog osione vlasti nego je resio da je menja.

nikoleta

pre 10 godina

Da bi se sprovele reforme i ova zemlja konacno dobije status kakav zasluzuje moramo odabrati one koji su za to najzasluzniji. SNS je svakako ispunio sva ocekivanja gradjana.

fles

pre 10 godina

Izbori kao korisni filter pokazace kolki je narod prepoznao kvalitetnu politiku SNS. Hvatanje u kostac sa gorucim problemima KOsova I pridruzivanja EU I ekspeditivna realizacija istih dali su jasnu smernicu da SNS ima jasan cilj. Postavljane stabilnih evropskuh temelja!

Марина

pre 10 godina

Само се среће требати појединим странкама, за СНС нема зиме на овим изборима.

zex

pre 10 godina

master.
gde ti spadas?ja necu glasati a ako bih birao radije bih glasao sns nego ds koji nas je sahranio zive za 10godina.kako vas nije sramota da vredjate ljude koji nevole ds?vi ste u stvari takvi.nepostoji vece zlo id DS-a.nijedno obecanje nisu ispunili ali jesu svoje dzepove.sada kritikuju sns da nisu uradili nista a oni su bili gori.zasto niste ljudi pa da priznate da ste krali i zposljavali svoju rodbinu?napunili ste opstine i sva javna preduzeca a ko ce to da finansira?vucic?
objavite komentar,dokle vise da sklanjate komentare u kojima se pominje ds?

mare

pre 10 godina

@Stevan
Izbore nije trazio SNS, pa kompletna opozicija ih trazi vec neko vreme, posebno DS. Samo mi nije jasno zasto, Tadic pokusava da formira novi politicki blok, clanstvo se rasipa, na svakim izborima imaju sve losiji rezultat...

duck

pre 10 godina

Čestitam Srbijo! Došlo je vreme da se podvuče crta i da se plati račun. Došlo je vreme da se vidi ko je mali, a ko veliki. Došlo je vreme da se stvari nazovu pravim imenom.

Golf 6

pre 10 godina

DS je mnogo izgubio odlaskom Tadica i formiranja tzv nove DOS koalicije, Tadic je u poslednjem momentu izvadio keca iz rukava jer je video da u DS nema mesta za njega.

Srecom

pre 10 godina

Srecom pa ce na republickim isti ljudi da pobede, tako da ce da se radi i za vreme kampanje aktivno , da ne se ne odlazu razgovori sa investitorima, ne stopiraju poslovi na zapocetim radovima na J. toku, i ostalim stvarima da kojih nam zavisi buducnost i nova radna mesta.

Bokun

pre 10 godina

Treba dati podrsku stranci koja je jedinstvena, nzm kako ce se glasaci DS opredeliti kome dati glas kad im je stranka pukla kao tikva na 2 dela...teska situacija!

stavra

pre 10 godina

Same integracije u Evropu ne znače ništa ako ne uredimo državu. Zato treba dati podršku Vučiću jer je svestan naših obaveza i ima viziju kako to da ostvari.

Zoran.hr

pre 10 godina

Drage komsije, cini mi se da vi kao i mi Hrvati nemate bas nekog izbora, nazalost. Ipak se nadam da u buducnost jedan Nikolic nece biti vise bitan faktor u vasoj vladi, jer smatram da nije kompetentan i kriva osoba, dok Vucic i Dacic rade vise manje ok posao. Likovi kao mladi Krstic su sigurno dobri potezi u vladi.

Kod nas ista situacija, iako mislim da je jedan Josipovic pristojan izbor, a Milanovic, Karamarko i slicni katastrofa.

Uglavnom, sretno i pametno.

Sad nije dobro ni sto imate priliku da promenite vlast?

pre 10 godina

A pojedini prizeljkivali proteste, kad ono izbori...nije to isto bez serpi, galame, kradje patika, iznosenja namestaja iz skupstine...

Vendeta

pre 10 godina

Mozda su ipak izbori najbolje resenje otarasiti se svakog vida kocnice. Iako neki misle da bi nas to usporilo, ne slazem se sa tom konstatacijom, mislim da bi to pomoglo da se bolje izvrse odredjene reforme, koje su na prvi pogled smele, ali su neophodne radi sveospteg napretka.

Djina

pre 10 godina

Nek su srecni izbori svima u nasoj zemlji. Izadjimo svi na glasanje, da ne bi nasi prazni listici otisli nekome, za koga nikako ne bismo voleli danam vodi drzavu. Imamo pravo glasa, zasto da ostajemo ravnodusni, kad od nas zavisi?

gojkoPEru

pre 10 godina

spremni da provere da li im narod veruje su samo oni koji i rade i koji su ostvarili rezultate, SNs je upravo takav..nazalost nisu sve stranke u Srbiji spremne na promene, te se one i plase rezultata izbora, doduse potpuno pez potrebe, jer ne treba ni da ocekuju nista...Kako radili tako ce im biti

lacijal

pre 10 godina

Treba proveriti poslovanje svih javnih preduzeća. Vučić mora na neki način biti uključen u taj proces i onda u rezultate ne sumnjam.

Despina

pre 10 godina

Tomislav Nikolić zaista radi na jačanju naše države, radi na ekonomskom prosparitetu i razvoju. Tomislav Nikolić zaista želi da novi izbori donesu građanima bolji standard i razvoj naše države. Građani su videli da ta vlada nije do kraja ispoštavla rad Aleksandra Vučića i sa razlogom je raspuštena.Građani moraju da pruže Aleksandru Vučiću potpuni ekonomski prosparitet i razvoj. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

levoruki

pre 10 godina

@jaran
Vi ste bili tako sigurni i na prošlim izborima pa ne znam šta vam se desilo!? Beograd ste izgubili još kad ste ga dali u ruke bivšem kradonacelniku!

lara

pre 10 godina

Gradjani ocekuju da nam ovi izbori donesu vise srece, nego svi predhodni, a da nam je sreca potrebna, jeste, jer Srbija je u kolapsu.Ocekivanja su nam velika, ali smatram da imamo pravo na to, odnosno posle toliko godina agonije, hajde da ocekujemo bolje dane.

Socijala

pre 10 godina

Mislim da ce naprednjaci imati nesto laksi zadatak kada je u pitanju kampanja jer vec sada imaju zavidan rejting od 45% kako se pominje, a SPS i ostale stranke morace malo vise da se potrude kako bi prisvojili sto vise birackog tela,mislim da ce biti dosta i nevazecih listica jer ima ljudi koji su izgubili veru u sve.

TICA

pre 10 godina

TICA : Napokon će posle 16. marta Vladu Srbije predvoditi jedini pravi čovek , (ALEKSANDAR VUČIĆ) i Srbija će moći nastaviti još intenzivnije i agresivnije započete reforme. NAJBOLJI IDU NAPRED !!!

darmar007

pre 10 godina

Svakako najbolje resenje da se odrze kada i u Beogradu,gradjanima je dosta vise izbora. Svake godine po jedni ljudi nece vise da izlaze,ali mislim da ce ovi biti drugaciji i da ce izaci veliki broj glasaca i da ce se pokazati kome narod veruje i kome ce da poveri svoje glasove,videce se dal su za nastavak reformi borbe protiv kriminala i korupcije ili nisu.......

lazaar

pre 10 godina

Narod je u prošlosti mogao samo da bude razočaran u političare. Vučić vraća veru narodu da može biti bolje,jer konačno se ispunjavaju obećanja.

2016. ce opozicija traziti nove

pre 10 godina

Ovo smo sve prosli pre nepune dve godine. Ne bih mogla da podnesem da bude opet za koju godinu novi izbori. Jer kako je krenula pravice ih na svake dve. Opozicija nece izdrazati da vec posle godinu dana, na prolece –jesen 2015. pali narod i medije na su neophodni izbori jer ,,propadamo,, i na prolece 2016. ce ih opet izkukati. Kao sto su i ove.

Lenovo

pre 10 godina

Sve sto mogu da kazem naciji je naoruzajte se strpljenjem, pazljivo posmatrajte kampanju, a 16-tog pamet u glavu dobro razmislite, ne zaboravite ko je koliko i sta uradio za Srbiju,u proteklih godinu ipo dana ko nije nista i spram toga i glasajte, pa neka pobede najbolji.

куче драгољупче

pre 10 godina

Избори су начин да се стигне до бољег, лепшег и прихватљивијег - рече Николић.

Isprvljaju krive Drine

pre 10 godina

Bice sada haos kad krene kampanja. Prljavstine licne i poslovne prirode ( vise licne naravno, izmisljene i prave ) na sve stane. I tako mesec i po dana. Ko izdrzi pricace! Ali zbog gramzive opozicije i licemernih koalicionih partenra u vlasti, mora dase ispravljaju krive Drine.

Cvele Dukic

pre 10 godina

Ovo i jeste najbolje moguce resenje. Da posle izbora jos brze i bolje krenemo resavanje gorucih problema kaso sto su reforme, nezaposlenost i ekonomski oporavak zemlje..

stevica

pre 10 godina

Mislim da se Nova vlada nece bas mnogo razlikovati od sadasnje vlade jasno je da je SNS najjaci, mogu samo da promene koalicionog partnera ali sta ce biti sa Beogradom, tu ce biti najzezcsa bitka.

Bane

pre 10 godina

Treba sprovesti vanredne izbore na svim nivoima. Meni su važniji lokalni, jer u mom gradu nema napredovanja dok je na vlasti sadašnja koalicija koja realno nema poverenje građana. A oni se stegli za fotelje pa ne puštaju, a nas građane samo zadužuju nekim apsolutno neprosperitetnim stvarima. Nažalost, moraćemo da čekamo još dve godine, svi mi nesrećnici koji ne živimo u Beogradu.

Samo da im opet ne uspe da se u vrh vlasti nakace

pre 10 godina

Ne mogu se ocekivati nikakve vidljive promene, dok se ne zbaci SPS sa najbitnijih polozaja upravljanja drazavom. Jer odatle stite svoje ljude i svoje vanpoliticke poslove, izjedajuci sistem i ziveci od naseg novca navisokoj nozi. Ne moze vise tako!

Kosta

pre 10 godina

Mislim da ce se najveca bitka voditi za Beograd, jer na nivou cele Srbije rezultat se vec polako nazire.Takodje smatram i znam da je za DS Beograd najbitniji jer su svesni da jako lose stroje u drugim gradovima.

Mirijevo

pre 10 godina

Neznam ali nekako mi se cini da Djilasa jedino Beograd zanima, mislim da ce sve snage iz DS biti uperene na to da se uzme vlast u Beogradu, a ostatak drzave kako bude.

BAKI

pre 10 godina

Narod najvise veruje SNS tako da je pobeda sigurna u to nema sumnje, jer su gradjani uvideli ko zaista radi u njihovom interesu i interesu Srbije i da SNS nije bazirao svoj rad sireci lazi o drugima a pri tom nista ne radice kao demokrate kojima je to postala praksa da kritikuju druge a da nista konkretno ne rade sto smo imali priliku da vidimo za vreme njihove vlasti, vec naprotiv obratno ovako velika podrska kod gradjana dobijena je trudom i zalaganjem za Srbiju, a najzasluzniji za tako veliku podrsku koju SNS ima je svakako gospodin Vucic koji je bezbroj puta svojim kvalitetima kao politicar i kao covek pokazao da su mu jedini interesi Srbija i njeni gradjani i da ne postoji nista iznad toga.

montoya

pre 10 godina

Da je srece izbori bi se i odrzavali svake dve godine. Ako nesto ne valja treba ga menjati sto pre a ne pustiti cetri godine da te unistava. Nije mi jasno zasto se ljudi bune zbog izbora. Sad ce neko reci kako se bespotrebno trose pare iz budzeta, ali cinjenica je da bi i sa tim parama i bez njih, narodu bilo isto. Ovako cete imati bar o cemu da pricate i da gledate novu verziju farme. Poz!

Igor

pre 10 godina

Fala kume...i tebi!!!!


Od mene opet imas beli listic!
(beli list, 29. januar 2014 12:13)

Super, nemoj sad vise da kukas, imas pravo izbora ali ga ne koristis, za stanje u drzavi i svoje sopstveno stanje SAM si kriv.

Perkan

pre 10 godina

Neke partije ce morati malo vise da se potrude neke malo manje samo sam primetila da nikad vise nije bilo koalicija kao sada, mesec ipo dana pre izbora vec se bira i gleda ko ce s kim,to je pokazatelj koliko su neke stranke zeljne vlasti.

jana

pre 10 godina

Čitam komentare.... Ne mogu čudom da se načudim! Umesto što se trudite da sve ocrnite, izađite, glasajte, preduzmite nešto! Najgora je ona sorta ljudi, koji sve i svakog kritikuju a ne bi uradili ama baš ništa!

Pismeno

pre 10 godina

Samo cekam da cujem da li ce Dacic sa SPS da "pljuje " po dojucerasnjim koalicionim partnerom SNS i kako ce izgledati njihov odnos u kampanji.

vx

pre 10 godina

ljudi izadjite na izbore, glasajte po svojoj volji, nemojte posle da žalite sto je 100.000 judi odlučilo o sudbini nas ostalih 2 miliona koji nisu glasali

PeraKvrzica

pre 10 godina

Posto sam pre godinu dana postao punoletan, ovo ce biti prvi izbori na koje cu izaci. Ranije kao mladji iskreno, iako sam pratio politicke kampanje, da sam mogao izaci na izbore, zaista ne bih znao za koga bih glasao. Mislio sam da niko od njih nije vredan mog glasa. Ali posle vladavine SNS-a ovih par godina, definitivno su mi otklunili dilemu i ja sad znam za koga cu glasati na svojim prvim izborima. Za njih! Pa neka bude pocetnicka sreca :)

Senka

pre 10 godina

E sad cemo svasta da vidimoo i cujemo, krece kampanja bice i istine i lazi, samo bih molila politicare bez vredjanja protivnika ako ikako moze , jer to je tako ruzno cuti, a i gube se poeni tj glasovi.

Srbin100%

pre 10 godina

Srecni ce biti samo ako posle njih Srbiju povedu progresivne snage koje su svesne da bez strukturnih reformni drzave i drustva mi ne mozemo da krenemo napred i da napravimo modernu drzavu

Nikola

pre 10 godina

Iako u ovom trenutku ne izgleda tako, ovi izbori su Srbiji potrebniji nego ikada da bi se sto pre izvukla iz krize u kojoj se nalazimo poslednjih 20 godina. Po meni svako ko zeli bolji zivot,veci standard, da zivi u zemlji bez koprupcije i svako kome je dosta prezivljavanja a takvih je u srbiji i vise nego sto mislimo treba da podrze ove izbore i glasju za reforme.

Goksi

pre 10 godina

Na kakav obrazlozeni predlog vlade su raspisani izbori? Ovo nigde nema. Raspisali su izbore samo na osnovu svojih politickih stavova i profita koji ce da izvuku iz trenutne popularnosti Vucica. Da li je moguce da u ovoj zemlji ne postoji nijedan pravnik da podnese tuzbu protiv svih koji su protivzakonito raspisali izbore? Zasto je raspustena skupstina? Ovo je ogoljena diktatura. Ne mora da bude diktatura samo kad te tuku i zlostavljaju fizicki, kako su to nekada radili SPS, JUL i SRS (danas SNS). Moze i ovako, nasiljem nad pravom i zakonima Srbije i citave civilizacije.

Allegro, ma non troppo

pre 10 godina

Не припадам нити једној странци па ме брине оно што видим са стране. Колико ће нас шkола , километара путева или нпр. станова коштати то што ће неке странке добити , а друге изгубити по неколико посланика у скупштини ? Ја сам се спремио за почетак предизборне кампање на тв. Купио сам два лавора и два буренцета. Када почне кампања ја турим лаворе испод телевизора и сакупљам у један мед у други млијеко од силних предизборних обећања , па послије то преспем у буриће. Ово је прилика коју не смијемо пропустити ???
(Драган КНН, 29. januar 2014 12:28)

Pametna ideja, ali pored fotelje iz koje gledaš TV postavi i jedno veliko bure od 200 litara, trebaće ti za povraćanje. Bure stavi na postolje s točkićima da ga lakše odguraš do mesta za pražnjenje jer ćeš morati da ga često prazniš u toku dana.

Televizor obavezno opremi brisačima jer će biti mnogo onoga, "pu, mamicu mu...!"

Brzak

pre 10 godina

Samo cekam da vidim kakav ce odnos imati SPS i SNS u kampanji, tj. da li ce SPS kritikovati SNS iako su do juce bili zajedno u koaliciji i Vladi.

MRV

pre 10 godina

@Despina

И, шта кажеш: "Građani moraju da pruže Aleksandru Vučiću potpuni ekonomski prosparitet i razvoj".

Е, моја Деспина, проблем и јесте у томе што већ 25 година грађани, који као овце излазе на изборе, свим политичарима (укључујући и Првог Допредседника Владе) и њима блиским бизнисменима пружају економски просперитет и развој. Када схватиш да се нико од њих не облачи из контејнера, на бувљаку и код Кинеза, да за оброке немају величанствени избор 100 јела од кромпира и да им деца не умиру зто што нема пара за њихово лечење, нећеш више заговарати њихов економски просперитет и развој.

Бојкот, Деспина, бојкот је једино што нас у догледној будућности може довести до тога да се и ми, обична с***а, мало огребемо о тај њихов економски просперитет и развој.

Magdalena

pre 10 godina

Vlada je toliko toga uradila, ostvarila, postigla, započela, razradila viziju...da joj je sada neophodno da se raspusti kako bi proverila legimitet svog posla!? Da Radoje Domanović živi danas sa nama-umro bi od gladi! Čik ti na ovo da napraviš parodiju...

Gvozden

pre 10 godina

Naprpljavija kampanja kako to politicari kazu bice definitivno u Bgd, jer ni Djilas a ni Vucic nisu spremni da prepuste vlast u beogradu onom drugom, mislim da ce tu biti najnapetiji izbori i jedva cekam da vidim ko ce ih dobiti.

Jaaaaaaaaa

pre 10 godina

E NEĆU VIŠE DA GLASAM!MUKA MI! Ko obezbedi građanima posao, a bolesnoj deci omogući adekvatno lečenje i na vreme‚nadarenu decu koja su budućnost ove zemlje zadrži u istoj! E ZA NJEGA ĆU DA GLASAM!