Užice:Nova kontrola vode u četvrtak

Užice -- Voda iz užičkog vodovoda koja se već šest dana ne koristi za piće, biće ponovo proverena u četvrtak, 2. januara, izjavio je direktor "Vodovoda" Dragan Simić.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Voda u Uzicu nije za pice !!!
  Iz moralnih razloga, svi koji su na funkciji u uzickom vodovodu treba da podhitno podnesu ostavku, pognu glave i nista da ne komentarisu !!!
  Dragi gradjani, moji uzicani, daj da predlozimo da se ova brana na Vrutcima komplet isprazni(Ionako su ovih godina pricali da treba da se saniraju propustljivi zidovi na brani, pa ce i to u ovom slucaju lakse odraditi) da se organizuje RADNA AKCIJA svih nasih gradjana koji su u mogucnosti, i da ocistimo komplet branu Vrutci, da se sija ko apoteka... Zatim da se uvedu rigorozne mere po pitanju ocuvanja prirode i obavezno da se dovedu MLADI, SKOLOVANI I ISKLJUCIVO LJUDI OD STRUKE KOJI NISU POLITICKI ZATROVANI !!! ( Da resimo problem ciste i kvalitetne vode u narednih 200 godina , bas kakvu i zasluzujemo MI uzicani ) Hvala !!!
  (Tiosav Cukeric, 1. januar 2014 16:56)

  # Link komentara

 2. Vrli promoteri i realizatori projekta Centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Gorjani šta će mo sada???!!! Kredit je krenuo u tečaj, realizacija projekta ne( svakako ne od strane onih... iz Vodovoda... koji nisu mogli da sačuvaju, i distribuiraju, čistu vrutačku vodu a kamo li da prečiste fekalne i ostale otpadne vode). Slede nam penali zbog kašnjneja u povlačenju kredita. Ko će to da plati... poreski obveznici ... smrdljivi i žedni ,koji da ironija bude veća, ovih dana plaćaju nekakvu ekološku taksu
  (veselin, 31. decembar 2013 21:08)

  # Link komentara