Subota, 28.12.2013.

12:59

"Rešićemo slučaj ubistva Ćuruvije"

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će slučaj ubistva Slavka Ćuruvije biti rešen, ili on podnosi ostavku.

Izvor: B92

"Rešiæemo sluèaj ubistva Æuruvije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

ORAO - PAO - SOKO - DOLAZI

pre 10 godina

Resenost Aleksandra Vucica da ce ubica Slavka Curuvije biti konacno resen, je presedan u srpskoj politickoj sceni, jer pokazuje cvrstu resenost drzave i Aleksandra Vucica kao nosioca te borbe, da se konacno resi ovaj slucaj koji je morao imati prioritet i kod ranijih vlada, jer je ubistvo novinara najgrublji atak na drzavu. Jer su se svi samo deklarativno zaklinjali da ce resiti ovaj nemio dogadjaj.

EmilijaBlag

pre 10 godina

Kada ponudi neko ostavku namecu mi se dve stvari o kojim razmisljam- ili je u pitanju odgovoran i savestan covek kojem funkcija ne znaci nista ako izgubi poverenje i ne moze da ispuno obecano ili je zaista blizu da se sazna ko je ubica i da zaista i bude taj neko za ovo nedelo i osudjen- u oba slucaja jasno je da ce Vucic uspesno pvo obaviti na radost prvenstveno porodice ubijenog a onda i svih koji cene istinu i pravdu.

Borko

pre 10 godina

U svim vremenima i u mnogim zemljama novinari stradaju, bivaju ubijeni. I kod nas se to dešavalo ali je prosto nezamislivo da u modernom dobu njihova ubistva ostaju nerasvetljena. Vučić je izgleda iskreno i stvarno sa namerom formirao tim koji će i otkriti nalogodavce i počinioce ubistva Ćuruvije. Biće to veliki dan za novinarstvo, ali i za porodicu. Vučić je obećao, to će se i desiti.

Šetač

pre 10 godina

Obzirom da je savet za borbu protiv korupcije sakupio sve relevantne podatke radi rasvetljavanja bitnih stvari koje se tiču ovog slučaja, sumnjam da će više bilo ko ovo da uradi. Smatram da ovo treba da bude poruka svima, da je država jača od kriminalaca, te da niko ne može niko da radi suprotno usvojenim zakonskim normama.

Solo

pre 10 godina

Ovo su veoma ozbiljne stvari za državu, narod podržava takva istraživanja za koja nije imao nikakva saznanja u kojima učestvovale službe koje je narod finansirao. Društvo da se onda pitalo ne bi dolazilo do takvih događaja.

Ćirko

pre 10 godina

Dugo očekivano rešavanje slučaja “Ćuruvija”, koje su prethodne vlasti čuvale pod velom tajne izaćiće na svetlost dana. Ovo treba da bude škola za sve ljude koji su radili na nezakonit način da ne mogu sebi da dozvole takav luksuz, da rade protiv novinara.

Saša

pre 10 godina

Svi ostali slučajevi u kojima su učestvovale ovakve grupe za likvidacije političkih neistomišljenika treba procesuirati i staviti pred lice pravde. Uzmimo na primer slučaj novinara Pantića kako je izvršena njegova likvidacija, koja još nije rešena.

Srbin100%

pre 10 godina

Resavanje ubistava novinara predstavlja jedan od prioritetnih zadataka jer ne moze se pricati o sredjivanju situacije u drzavi i drustvu bez konkretnih rezultata u ovim slucajevima,ono sto posebno ohrabruje je da postoji politicka volja da se bez obzira na posledice ovaj slucaj do kraja razresi

Milan 021

pre 10 godina

Sam sastav komisije, u kojoj su predstavnici medija, je dokaz da se danas ozbiljno radi po pitanju razrešavanja ubistva novinara, jer je Vučić u sastav komisije uvrstio upravo one ljude koji su, sa pravom, kritikovali sve prethodne vlade da se ne angažuju dovoljno da na rešavanju ovih slučajeva, i na ovaj način je Vučić pokazao da konačno u Srbiji postoji politička volja da se dođe do odgovora ko je, i po čijem nalogu, ubio Slavka Ćuruviju, Dadu Vujasinovića i MIlana Pantića iz Jagodine.

Simpatizer SNS

pre 10 godina

Nije mi jasno zašto bi gospodin Aleksandar Vučić snosio odgovornost za greške predhodnih režima. Zna se ko je vodio Kriminalistiku i MUP minulih godina.

Mia

pre 10 godina

Ovo je veoma važno. Ako sebude rasvetlilo ubistvo Ćuruvije onda je to veliki napredak u rasvetljavanja i ostalih ubistava. Međutim pošto je to Vučić zvanično obećao verujemo da će se i to brzo rasvetliti. Dugo se počinioci tog gnusnog dela nalaze na slobodi.

нашуд

pre 10 godina

Ћу д' урадим ово, ћу д' урадим оно, све ћу д' урадим некад.
П.С. Ето сад су
кривци упозорени и већ им кле'цу коленца. Имају и време д' изваде карту за Хаваје или неко друго егзотично место. Ајд' у здравље.

Jim Morrison

pre 10 godina

Opet ćete rešiti? Po koji put? Kao što ste rešili problem "24 sporne privatizacije"? Nemojte samo da preterujete u "rešavanju".

LidijaV

pre 10 godina

Sve najavljeno se potrudio i da ispuni, shvatam da mu je i interes Srbije i ISTINA mnogo vaznija od funkcije.Odavno je pokazao da radi kako bi rezultata zaista i bilo.

SQI

pre 10 godina

Ovo je kompletno ludilo, pa on je najviše proganjao Ćuruviju svojim suludim zakonom o informisanju! Ovde SNS botovi pominju kako su to bila mračna vremena... Ne sećate se ko je tad bio na vlasti?

MRKI

pre 10 godina

Volim ove minuse od SNS dezurnih glasaca. Cim nesto protiv PPV se kaze odmah 100-150 minusa. Molim vas pa covek koji je bio ministar informisanja i uticao na sud da kaznjava Curuviju i Nedeljni telegraf sada je glavni borac da se nadje ubica Curuvije. Malo ne pije vodu.

Krle

pre 10 godina

Sve je tu jasno samo ko koga stiti ili ucenjuje iz policije samo je tu problem.Kad se razjasni onda treba raspustiti udbe i sve clanove staviti javno na rezim pracenja mnogo su nam stete i jada naneli leglo zla koje ima moc i radi za licne interese.

Vatrogasac

pre 10 godina

Nikada nisam voleo Radikalne Naprednjake, i danas ih ne volim i svi su mi antipatičani, ali to veze nema samnom, pošteno bi bilo da kažem , bravo gospodine Vučiću.

FPN novinar

pre 10 godina

Nadam se iskreno da ce se konacno otkriti istina, ne samo o Curuviji vec i o Panticu, sramota je da u Srbiji novinari nemaju slobodu, a vec 13 godina se hvalimo demokratijom. Podrska Vucicu.

Dusan

pre 10 godina

Ovo je definitivno ohrabrujuca cinjenica za sve nas jer je to ujedno i znak da smo poceli da izlazimo iz onog mracnog perioda u kojem se i desilo ovo ubistvo jer cim se do sada nisu nasli pocinioci a od jednom mogu to znaci da je neko ko je bio veoma dobar sa predhodnom vlasti stajao iza toga i drago mi je da je napokon neko skupio snage da istera ovakve stvari na svetlost dana, ne sumnjam u Vucica da ce ispuniti ono sto je i obecao.

Filip

pre 10 godina

Slučaj Ćuruvija je veoma važan i bitan, ne samo za novinarstvo, porodicu već i Srbiju. Moramo jednom otkriti kompletnu istinu i saznati ko je u tim mračnim vremenima naručio a ko izvršio ubistvo. Tek tada ćemo odužiti dug prema ovom čestitom novinaru koji je tragao za istinom.

neglasac

pre 10 godina

rece radikal bez bedza , ministar informisanja u vreme kada je gasen Dnevni telegraf urednika Slavka Curuvije i kad je novinar ubijen.....

gde si bio tada ?????????

neki pamte vise

neša012

pre 10 godina

Tako radi odgovoran i dosledan političar kakav je prvi potpredsednik vlade Vučić koji je svim stavio pred sto činjenicu ili će se ubicie novinara Ćurivije naći ili će on podneti ostavku.Svi drugi bi se u takvoj situaciji ponašali lagodno i bez takvog osećaja odgovornosti za takvo delo.Zelja da se ovom narodfu pokaže da se može mnogo bolje i kvalitetnije i odgovornije važnija je od privilegija i fotelja i pokazuje da nekim ljudima poput Vučić prvenstveni zadatak nije lično zbrinjavanje i napredak nego dobrobit cele države.Takvim postupcima i dobija naklonost građana koji u njemu vide nadu da se i državom može rukovoditi mnogo bolje i kvalitetnije.

MRKI

pre 10 godina

Gospodo sve se zna samo zadnjih 30 sekundi se ne zna ono najvaznije ko je pucao i gde je oruzje. Moje je misljenje nazalost da ovo ubistvo nece biti reseno a mozda bi nesto oko toge migli reci Uros Suvakovic pa i tadasnji ministar informisanja sadasnji PPV.

Јован Росић

pre 10 godina

Ја верујем Вучићу да ће се решити и случај убиства Славка Ћурувије,али не онда, када хоће они који то нису ни хтели ни смели да ураде скоро читаву деценију своје власти.Ти исти су се сећали Ћурувије и Ђинђића само када су били у изборној кампањи,после тога све иде у заборав до наредних избора и све тако у круг.Сада траже да се ово реши преко ноћи,е полако момци.

ZNAMO VAS

pre 10 godina

što to nisi govorio pre 13 godina, nego seirio sa tomom i ostalim veselnicima što je čovek ubijen?
(ubjanje ispočetka, 28. decembar 2013 15:01)

A što onda vi ne rešiste slučaj za prošlih 13 godina? Govorili ste da će te ga rešiti koliko sutra,ali samo u izbornim kampanjama a posle toga je padalo u zaborav do narednih izbora.

bubica

pre 10 godina

Šta reći, toliko je sramno što se do sada ovaj slučaj nije završio. Ubiti novinara i ostaviti slučaj da se vuče tj. da prašina padne na njega je sramno. Ubili su slobodu govora samim tim. Veoma je važno da se pronadje ubica i time stavi do znanja da nema nedodirljivih.

Basser

pre 10 godina

@Goran:
Sta pricas to covece bozji, da li ti uopste znas u sta je Haris bio zagazio? Ne pricaj napamet nikad, koliko god bio veliki igrac kojeg sam licno obozavao, pociscen je jer u neke stvari nije trebao da zalazi.

The end

pre 10 godina

Vucic je bukvalno dao glavu na panju, ali ce to biti i smrtna presuda ubicama Curuvije. Jer ce u utrkivanju da smeste Vucicu sami sebe otkriti!

Grejalica

pre 10 godina

Imam utisak da ce Vucic i tokom praznika,kada svi budemo na okupu sa svojim porodicama,da radi u interesu svih nas.On ne zna za odmor.

Vratice se rode

pre 10 godina

Ako Vucic kaze da ce resiti slucaj ubistva Curuvije, ja zaista verujem da ce tako i biti! Do sada je uradio sve sto je rekao, organizovani kriminal, korupcija, 24 sporne privatizacije i dovodjenje investitora. Malo li je?!

Neutralan komentator

pre 10 godina

Svi zlocinci moraju da se izvedu pred lice pravde, totlno je nebitno da li je zrtva politicki protivnik, novinar ili politicki istomisljenik! Takve stvari nam se ne smeju vise ponavljati i ostati nekaznjeno! Pruzam podrsku svakom coveku koji ima hrabrosti da se uhvati kostac sa takvom vrstom neljudi!

Dimitrije

pre 10 godina

Svaka čast Vučiću na hrabrosti i istrajnosti da reši ovo ubistvo posle toliko vremena i prethodne vlasti su mnogo obećavale a imale su priliku da ranije saznaju mnogo više detalja ali dobro je da se konačno reši to

Berkut

pre 10 godina

Ubijen je čovek.Zvao s eon Slavki Ćuruvija ili Para Perić ubistvo čoveka je ubistvo čoveka.Ne treba puno mudrosti da shvatiš koje mutivode su učestvovale u tom ubistvu.Kako stoje stvari izgleda je "Država Srbija" ubila gradjanina Srbije.To je teško priznati.Kada vlast ubija svoje iz bilo kog razloga za njih opravdano.Posle toliko godina bar 100 njih treba da bude oterano doživotno u kamenolom ili da krenemo kao Kinezi do juče Radni logori.Ovde nije samo pitanje ko je povukao obarač nego ko je organizator ko je sve ove godine štitio ubicu i organizatore.Kome treba tvoja ostavka ili d aostaneš na vlasti.Treba tebi ili oni koji kevću redu i kidišu na tvoje mesto.Dao ti ostavku ili ne ako se ubica i organizatori ne uhvate i za 48 sati ne osude i pošalju u zatvor ubistvo ostaje ubistvo.Dakle imamo još jedan brend u Srbiji.Savršen zločin.Sve što si obećavao za sada si samo završio predistražne radnje i ništa više.Pustio si Džaju i z zatvora dok tvoj najbolji drug Toma je to uradio pita 4000.Pa sad gledaj i pravi konferencije do mile volje i pričaj svoje snove.

lulu

pre 10 godina

Evo populizma, evo propagande...ostavka ili resenje..Eto opet hleba i igara za napacen narod. E pa dokle god postoji puna aktivnost na radu i tuzilastva i policije i pravosudja, komentari omalovazavanja su suvisni...Ako do sad drugi nisu uradili nista po pitanju, i ubistva Curuvije, i drugih kriminalnih akata u politickim i privrednim strukturrama, ocigledno je postojao jasan interes da to upravo ostane tako, nereseno.

dobro jutro Kolumbo

pre 10 godina

Pa nije ni vazno ko je povukao obarac,koga zanimaju samo puki izvrsitelji.To smo vec dobili u slucaju Djindjica.Dajte nalogodavce ako toboze radite na tome i ima li vise drzave i institucija a ne da se jedan covek za sve pita i mesa.

Spasenija Hadži- Gutović

pre 10 godina

Pitanje razrešavanja misterije Ćuruvijine smrti je nešto što godinama tinja u narodu. Političari su to pominjali samo u kontekstu kampanje protiv pripadnika režima iz devedesetih. Za ime Boga, ubijen je vrstan žurnalista kao pseto na ulici! Niko dosad ovo nije smatrao prioritetnim pitanjem. Raduje me činjenica da neko od političara ipak nije zaboravio da porodica ubijenog zaslužuje da sazna istinu i konačno pravosudno osveti njegovu smrt.

kgb nba cia

pre 10 godina

Onda tu ostavku podnesi bolje odmah,jer prvo,naravno da neces resiti ubistvo novinara jer su to tvoje vec poznate predizborne otrcane fraze,a drugo,resi ovaj narod bede koju joj nanosis svakodnevno,vec kako te je i naucio tvoj "duhovni otac"Seselj,koji ti je vecito tepao da si mu "cetvrti sin",a ti to sada samo dokazujes i nastavljas tu "lepu tradiciju",koja nas je tada,sa tobom,Slobom i Seseljem odvela u sankcije,ratove,krize i na kraju i Nato agresiju. SRAMOTA.

Dejan L

pre 10 godina

Aha, pa zna se.
Mira Markovic i njeni podanici, kao i u svim 2. slucajevima, SPS i Paravojni narko klanovi.
Dok ne skinu Dacica, nema ni otvaranja tajnih dosijea

Goran

pre 10 godina

Mene nije briga za Curuviju, ko je on i sta je dobro uradio za ovu drzavu da se o njemu svaki dan pise? Niko ne spominje Harisa Brkica, momka koji nikome nije stao na zulj, koji nikada nije pisao ili pricao protiv nase zemlje pa je opet ubijen, kada ce neko pokazati zelju da nadje njegove ubice?

maksim

pre 10 godina

Garancija Vučića da će ubica Ćuruvije biti rešen, je presedan u srpskoj političkoj sceni, i pokazuje čvrstu rešenost države i Vučića kao nosioca te borbe, da se konačno reši ovaj slučaj koji je morao imati prioritet i kod ranijih vlada, jer je ubistvo novinara najgrublje atak na državu.

Podrška

pre 10 godina

Sve čestitike vicepremijeru Vučiću za istrajnost u sprovođenju ovako velike i značajne stvari za državu kao što je rasvetljavanje 24 sporne privatizacije i obračun sa narko dilerima. Rasvetljavanje ubistva novinara Ćuruvije je nešto na čemu se kao radilo konstantno, ali se stvarno radilo i radi od kad se Vučić angažovao za taj slučaj. Verujem da će to ubistvo biti razjašnjeno, počinioci smešteni iza rešetaka. Očigledno je da mnogi nisu imali koristi od rasvetljavanja tog slučaja, sada će se sve otkriti i javnost upoznati sa pravim licima poojedinaca koji su izigravali dušebrižnike kod porodice Ćuruvija, njegovih kolega i javnosti.

ObiWanKenobi

pre 10 godina

Zrtvovao bih pronalazenje fizickog ubice Slavka Curuvije za ostavku apsolutnog podpredsednika vlade. Jul i Mira Markovic stoje iza tog ubistva, to i vrapci znaju...

drvobradi

pre 10 godina

@Jadranka Petrovic
@marijamatić
i ostali SNS botovi
Kako vas nije sramota? Imate li vi ljudi obraza? Prvi potpredsednik a ni predsednik očigledno nemaju.

Krlja

pre 10 godina

Prvi put čini mi se postoji volja da se reši ovo ubistvo i ako je Vučić rekao da će biti rešene verujem da hoće vreme je da se počinioci saznaju i kazne svi koji su učestvovali u tome

KaTa

pre 10 godina

Do sada je gospodin Vučić pokazao da je veoma ozbiljan, pogotovo u vezi sa svim onim što javno izgovara. Vučić će svakako otkriti ko je povukao taj obarač prilikom ubistva Ćuruvije. Takođe, pokazuje da nije sujetan i naglašava da su drugi prikupili puno dokaza u otkrivanju ovog slučaja. Ovo je neverovatno dobar politički potez za Vučića.

taktika

pre 10 godina

Taj isti Vucic je ,kada je Curuvija ubijen,bio ministar informisanja,pri tom,bio je protiv njega .Nemoguce da ne zna ko je ubio Curuviju.Naravno da zna,a ta informacija ce biti objavljena u jeku predizborne kampanje.Uostalom,posto je toliko mocan,zasto ne naredi otvaranje tajnih dosijea?

kobricca

pre 10 godina

Ovo je zaista veliki dogadjaj za citavo javno mnenje, za citavu naciju, i sire. Toliko dugo vremena je proslo od ubistva ovog novinara, nije se moglo ili nije htelo rasverliti njegovo ubistvo. Vucicu, ako i to uspes, da dovedes do kraja ovaj slucaj, zaista nemas premca u svom radu, casnom, postenom, bezobzirnom ma ko da je u pitanju. A policija, pravosudje, tuzilastvo, najmerodavniji da orgovaraju. Neka se preispita zasto se ovaj slucaj maskirao toliko dugo?

NeboSar

pre 10 godina

Verujem da zaista zeli da se ubistvo Curuvije resi i da se neoborovim dokazima ubica i odgovorni za ovo nadju pred licem pravde.Zasluziju da budu kaznjeni, a porodica te i Srbija sazna istinu.

Heba

pre 10 godina

Ubistvo Slavka Ćuruvije je veliki izazov za Aleksandra Vučića, i velika misterija.Aleksandar Vučić rešava najteže probleme u Srbiji, a rešava i najveće kriminalne slučajeve. Borba protiv kriminala i korupcije našu državu će izvući iz krize. Pojaviće se neki novi dokazi, pojaviće nešto novo, i utvrditi ko je naručio Slavka Ćuruvije i ko je zahtevao da se ovaj novinar ubije. U borbi protiv kriminala i korupciji nema zaštićenih i svako ko je kriv odgovaraće za svoje postupke. Zahvaljujući radu Aleksandra Vučića SNS ima najveći reting. Potpuno podržavam, volim, cenim i poštujem rad Aleksandra Vučića.

Zeus

pre 10 godina

Jednostavno nije bilo volje u prethodnim Vlada da se ovaj slučaj reši i vreme je da se rasvetli pozadina ubistva Ćuruvije ali i ostalih kao i slučaj Pantića.

Basser

pre 10 godina

Da da, samo sto nalogodavac slican s.....i sa simpaticnim cvetkom u kosi i dalje uziva legalan azil u bratskoj nam Rusiji i taj komfor placa nasim parama.

UraGan

pre 10 godina

Svaka čast Vučku što se hvata u koštac sa najtežim problemima i najproblematičnijim ljudima... Čovek se bori za nas..Cenite to..Ko je do sada radio ovakve stvari?Recite da čujem?

drFeelgood

pre 10 godina

Da ne gresim dusu, i ako sam dvadeset godina bio na potpuno suprotnoj strani od ovog coveka, priznajem da se promenio. Rekao bih i da mu od svih na politickoj sceni Srbije nekako jedinom po nesto i verujem. Posto se odlicno secam ko je bio ministar informisanja u vreme ubistva Curuvije, a to je bio Aleksandar Vucic, i kako odlicno znam sta je kao ministar radio za to vreme sa medijima i novinarima, moja najveca nepoznanica je: Zasto ti je covece, kad si inteligentan i obrazovan, a cini mi se i posten, trebalo dvadeset godina da otkrijes rupu na saksiji? Zasto si se vucarao sa onim psihopatama i glupacima i nezanemarljivo doprineo unistavanju svega sto je u onoj zemlji i nasim zivotima bilo vredno? To bi bilo moje pitanje da sam novinar. I dok ne dobijem smislen odgovor ni jedno drugo ne bih postavljao.

kimi

pre 10 godina

Sećam se kao da je juče bilo, pre nekoliko godina u emisiji Utisak nedelje, na pitanje Bećkovićke upućeno Nikoliću da li mu je žao zbog ubistva Ćuruvije on je hladnokrvno odgovorio da nije. Zašto sam ovo sada napisao, pa da budem iskren ne znam ni sam, samo sam osećao potrebu to da uradim.

Oziris

pre 10 godina

Rece bivsi ministar informisanja za cijeg je mandata Curuvijin list, a i ostali, drakonski kaznjavan. Na kraju ga je ista ova ekipa na vlasti i ubila. Ovaj covek je definitivno bolestan

Crveno-crna banda

pre 10 godina

Ovde možete pročitati ko je kriv za Ćuruvijino ubistvo, a ko je direktan ižvršilac nije toliko bitno...važnije je ko ga je ,,postavio kao metu''. http://www.istinomer.rs/rubrika/bonus/vlada-sps-jul-srs/

boki

pre 10 godina

A da li se neko seca ko je bio ministar informisanja te 1999., zaduzen za "pripitomljavanje" novinara i sprovodjenje cenzure nad svakim i svacim ko je tada mislio drugacije? Ko je po prirodi svog posla bio zaduzen za nepodobne novinare? Ako me secanje dobro sluzi, a sluzi, lik se odazivao na prezime Vucic... Kakva je ovo kolosalna farsa... Ajde SNSovci, pocnite sa lupanjem minusa....

Jadranka Petrovic

pre 10 godina

Sigurno je da i ova stvar može da se rasvetli, a mogla je i do sad, ali neko nije hteo i nije dao. Nije bilo pravog čovek da se zauzme oko toga, a taj pravi čovek jeste Vučić! Da Srbija nema Vučića, trebalo bi ga izmisliti! Svi jedva čekamo da vidimo ubicu ili ubice na optuženičkoj klupi! (koji je inače, sve ove godine slobodno i bezbrižno živeo, sramota!)

crni domino

pre 10 godina

Nemoj molim te, Srbija ce tugovati za tobom ako ne resis ubistvo Curuvije. Narocito botovi SNS.
Ja ipak vise verujem da lozis proste narodne mase, jer da si postovalac pravde koliko se predstavljas, ti bi obnovio proces oko ubistva Djindjica!

marijamatić

pre 10 godina

Ako je Vučić rekao da će pronaći ubice i organizatore, onda zaista prvi put i verujem da će se ova stvar rešiti. Sramota za Srbiju da ubistvo novinara ne može da se rasvetli toliko dugo.

zdravko djorić

pre 10 godina

Godinama traje zavera ćutanja u kojoj se više ne zna ko koga štiti. Svaka čast Vučiću što se prihvatio ovog vrzinog kola! Neustrašiv je i hrabar! Pravi čovek koji može da raščisti ovu Srbiju ogrezlu u svemu i svačemu!

titikaka

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da se razresi pomenuto ubistvo. Taj sramni cin je i previse dugo neresen i za nas kao narod resavanje bi vratilo minimum samopostovanja i vere u drzavu. Drago mi je sto su drzavni organi poceli da rade svoj posao i sto su politicari poceli da ispunjavaju obecanja. Sve to budi nadu u neko bolje sutra i veru da mozemo da najzad postanemo pravna drzava u kojoj ce biti sankcionisani svi oni koji su prekrsili zakon i u kojoj nece biti zasticen niko, bez obzira na to ko je i ko ga stiti.

marijamatić

pre 10 godina

Ako je Vučić rekao da će pronaći ubice i organizatore, onda zaista prvi put i verujem da će se ova stvar rešiti. Sramota za Srbiju da ubistvo novinara ne može da se rasvetli toliko dugo.

zdravko djorić

pre 10 godina

Godinama traje zavera ćutanja u kojoj se više ne zna ko koga štiti. Svaka čast Vučiću što se prihvatio ovog vrzinog kola! Neustrašiv je i hrabar! Pravi čovek koji može da raščisti ovu Srbiju ogrezlu u svemu i svačemu!

Jadranka Petrovic

pre 10 godina

Sigurno je da i ova stvar može da se rasvetli, a mogla je i do sad, ali neko nije hteo i nije dao. Nije bilo pravog čovek da se zauzme oko toga, a taj pravi čovek jeste Vučić! Da Srbija nema Vučića, trebalo bi ga izmisliti! Svi jedva čekamo da vidimo ubicu ili ubice na optuženičkoj klupi! (koji je inače, sve ove godine slobodno i bezbrižno živeo, sramota!)

titikaka

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da se razresi pomenuto ubistvo. Taj sramni cin je i previse dugo neresen i za nas kao narod resavanje bi vratilo minimum samopostovanja i vere u drzavu. Drago mi je sto su drzavni organi poceli da rade svoj posao i sto su politicari poceli da ispunjavaju obecanja. Sve to budi nadu u neko bolje sutra i veru da mozemo da najzad postanemo pravna drzava u kojoj ce biti sankcionisani svi oni koji su prekrsili zakon i u kojoj nece biti zasticen niko, bez obzira na to ko je i ko ga stiti.

Dejan L

pre 10 godina

Aha, pa zna se.
Mira Markovic i njeni podanici, kao i u svim 2. slucajevima, SPS i Paravojni narko klanovi.
Dok ne skinu Dacica, nema ni otvaranja tajnih dosijea

Filip

pre 10 godina

Slučaj Ćuruvija je veoma važan i bitan, ne samo za novinarstvo, porodicu već i Srbiju. Moramo jednom otkriti kompletnu istinu i saznati ko je u tim mračnim vremenima naručio a ko izvršio ubistvo. Tek tada ćemo odužiti dug prema ovom čestitom novinaru koji je tragao za istinom.

bubica

pre 10 godina

Šta reći, toliko je sramno što se do sada ovaj slučaj nije završio. Ubiti novinara i ostaviti slučaj da se vuče tj. da prašina padne na njega je sramno. Ubili su slobodu govora samim tim. Veoma je važno da se pronadje ubica i time stavi do znanja da nema nedodirljivih.

maksim

pre 10 godina

Garancija Vučića da će ubica Ćuruvije biti rešen, je presedan u srpskoj političkoj sceni, i pokazuje čvrstu rešenost države i Vučića kao nosioca te borbe, da se konačno reši ovaj slučaj koji je morao imati prioritet i kod ranijih vlada, jer je ubistvo novinara najgrublje atak na državu.

Basser

pre 10 godina

Da da, samo sto nalogodavac slican s.....i sa simpaticnim cvetkom u kosi i dalje uziva legalan azil u bratskoj nam Rusiji i taj komfor placa nasim parama.

kobricca

pre 10 godina

Ovo je zaista veliki dogadjaj za citavo javno mnenje, za citavu naciju, i sire. Toliko dugo vremena je proslo od ubistva ovog novinara, nije se moglo ili nije htelo rasverliti njegovo ubistvo. Vucicu, ako i to uspes, da dovedes do kraja ovaj slucaj, zaista nemas premca u svom radu, casnom, postenom, bezobzirnom ma ko da je u pitanju. A policija, pravosudje, tuzilastvo, najmerodavniji da orgovaraju. Neka se preispita zasto se ovaj slucaj maskirao toliko dugo?

boki

pre 10 godina

A da li se neko seca ko je bio ministar informisanja te 1999., zaduzen za "pripitomljavanje" novinara i sprovodjenje cenzure nad svakim i svacim ko je tada mislio drugacije? Ko je po prirodi svog posla bio zaduzen za nepodobne novinare? Ako me secanje dobro sluzi, a sluzi, lik se odazivao na prezime Vucic... Kakva je ovo kolosalna farsa... Ajde SNSovci, pocnite sa lupanjem minusa....

Podrška

pre 10 godina

Sve čestitike vicepremijeru Vučiću za istrajnost u sprovođenju ovako velike i značajne stvari za državu kao što je rasvetljavanje 24 sporne privatizacije i obračun sa narko dilerima. Rasvetljavanje ubistva novinara Ćuruvije je nešto na čemu se kao radilo konstantno, ali se stvarno radilo i radi od kad se Vučić angažovao za taj slučaj. Verujem da će to ubistvo biti razjašnjeno, počinioci smešteni iza rešetaka. Očigledno je da mnogi nisu imali koristi od rasvetljavanja tog slučaja, sada će se sve otkriti i javnost upoznati sa pravim licima poojedinaca koji su izigravali dušebrižnike kod porodice Ćuruvija, njegovih kolega i javnosti.

UraGan

pre 10 godina

Svaka čast Vučku što se hvata u koštac sa najtežim problemima i najproblematičnijim ljudima... Čovek se bori za nas..Cenite to..Ko je do sada radio ovakve stvari?Recite da čujem?

KaTa

pre 10 godina

Do sada je gospodin Vučić pokazao da je veoma ozbiljan, pogotovo u vezi sa svim onim što javno izgovara. Vučić će svakako otkriti ko je povukao taj obarač prilikom ubistva Ćuruvije. Takođe, pokazuje da nije sujetan i naglašava da su drugi prikupili puno dokaza u otkrivanju ovog slučaja. Ovo je neverovatno dobar politički potez za Vučića.

ZNAMO VAS

pre 10 godina

što to nisi govorio pre 13 godina, nego seirio sa tomom i ostalim veselnicima što je čovek ubijen?
(ubjanje ispočetka, 28. decembar 2013 15:01)

A što onda vi ne rešiste slučaj za prošlih 13 godina? Govorili ste da će te ga rešiti koliko sutra,ali samo u izbornim kampanjama a posle toga je padalo u zaborav do narednih izbora.

Heba

pre 10 godina

Ubistvo Slavka Ćuruvije je veliki izazov za Aleksandra Vučića, i velika misterija.Aleksandar Vučić rešava najteže probleme u Srbiji, a rešava i najveće kriminalne slučajeve. Borba protiv kriminala i korupcije našu državu će izvući iz krize. Pojaviće se neki novi dokazi, pojaviće nešto novo, i utvrditi ko je naručio Slavka Ćuruvije i ko je zahtevao da se ovaj novinar ubije. U borbi protiv kriminala i korupciji nema zaštićenih i svako ko je kriv odgovaraće za svoje postupke. Zahvaljujući radu Aleksandra Vučića SNS ima najveći reting. Potpuno podržavam, volim, cenim i poštujem rad Aleksandra Vučića.

FPN novinar

pre 10 godina

Nadam se iskreno da ce se konacno otkriti istina, ne samo o Curuviji vec i o Panticu, sramota je da u Srbiji novinari nemaju slobodu, a vec 13 godina se hvalimo demokratijom. Podrska Vucicu.

Krlja

pre 10 godina

Prvi put čini mi se postoji volja da se reši ovo ubistvo i ako je Vučić rekao da će biti rešene verujem da hoće vreme je da se počinioci saznaju i kazne svi koji su učestvovali u tome

neša012

pre 10 godina

Tako radi odgovoran i dosledan političar kakav je prvi potpredsednik vlade Vučić koji je svim stavio pred sto činjenicu ili će se ubicie novinara Ćurivije naći ili će on podneti ostavku.Svi drugi bi se u takvoj situaciji ponašali lagodno i bez takvog osećaja odgovornosti za takvo delo.Zelja da se ovom narodfu pokaže da se može mnogo bolje i kvalitetnije i odgovornije važnija je od privilegija i fotelja i pokazuje da nekim ljudima poput Vučić prvenstveni zadatak nije lično zbrinjavanje i napredak nego dobrobit cele države.Takvim postupcima i dobija naklonost građana koji u njemu vide nadu da se i državom može rukovoditi mnogo bolje i kvalitetnije.

Zeus

pre 10 godina

Jednostavno nije bilo volje u prethodnim Vlada da se ovaj slučaj reši i vreme je da se rasvetli pozadina ubistva Ćuruvije ali i ostalih kao i slučaj Pantića.

kimi

pre 10 godina

Sećam se kao da je juče bilo, pre nekoliko godina u emisiji Utisak nedelje, na pitanje Bećkovićke upućeno Nikoliću da li mu je žao zbog ubistva Ćuruvije on je hladnokrvno odgovorio da nije. Zašto sam ovo sada napisao, pa da budem iskren ne znam ni sam, samo sam osećao potrebu to da uradim.

Oziris

pre 10 godina

Rece bivsi ministar informisanja za cijeg je mandata Curuvijin list, a i ostali, drakonski kaznjavan. Na kraju ga je ista ova ekipa na vlasti i ubila. Ovaj covek je definitivno bolestan

NeboSar

pre 10 godina

Verujem da zaista zeli da se ubistvo Curuvije resi i da se neoborovim dokazima ubica i odgovorni za ovo nadju pred licem pravde.Zasluziju da budu kaznjeni, a porodica te i Srbija sazna istinu.

Grejalica

pre 10 godina

Imam utisak da ce Vucic i tokom praznika,kada svi budemo na okupu sa svojim porodicama,da radi u interesu svih nas.On ne zna za odmor.

neglasac

pre 10 godina

rece radikal bez bedza , ministar informisanja u vreme kada je gasen Dnevni telegraf urednika Slavka Curuvije i kad je novinar ubijen.....

gde si bio tada ?????????

neki pamte vise

taktika

pre 10 godina

Taj isti Vucic je ,kada je Curuvija ubijen,bio ministar informisanja,pri tom,bio je protiv njega .Nemoguce da ne zna ko je ubio Curuviju.Naravno da zna,a ta informacija ce biti objavljena u jeku predizborne kampanje.Uostalom,posto je toliko mocan,zasto ne naredi otvaranje tajnih dosijea?

Јован Росић

pre 10 godina

Ја верујем Вучићу да ће се решити и случај убиства Славка Ћурувије,али не онда, када хоће они који то нису ни хтели ни смели да ураде скоро читаву деценију своје власти.Ти исти су се сећали Ћурувије и Ђинђића само када су били у изборној кампањи,после тога све иде у заборав до наредних избора и све тако у круг.Сада траже да се ово реши преко ноћи,е полако момци.

Vratice se rode

pre 10 godina

Ako Vucic kaze da ce resiti slucaj ubistva Curuvije, ja zaista verujem da ce tako i biti! Do sada je uradio sve sto je rekao, organizovani kriminal, korupcija, 24 sporne privatizacije i dovodjenje investitora. Malo li je?!

Dimitrije

pre 10 godina

Svaka čast Vučiću na hrabrosti i istrajnosti da reši ovo ubistvo posle toliko vremena i prethodne vlasti su mnogo obećavale a imale su priliku da ranije saznaju mnogo više detalja ali dobro je da se konačno reši to

Neutralan komentator

pre 10 godina

Svi zlocinci moraju da se izvedu pred lice pravde, totlno je nebitno da li je zrtva politicki protivnik, novinar ili politicki istomisljenik! Takve stvari nam se ne smeju vise ponavljati i ostati nekaznjeno! Pruzam podrsku svakom coveku koji ima hrabrosti da se uhvati kostac sa takvom vrstom neljudi!

The end

pre 10 godina

Vucic je bukvalno dao glavu na panju, ali ce to biti i smrtna presuda ubicama Curuvije. Jer ce u utrkivanju da smeste Vucicu sami sebe otkriti!

crni domino

pre 10 godina

Nemoj molim te, Srbija ce tugovati za tobom ako ne resis ubistvo Curuvije. Narocito botovi SNS.
Ja ipak vise verujem da lozis proste narodne mase, jer da si postovalac pravde koliko se predstavljas, ti bi obnovio proces oko ubistva Djindjica!

Spasenija Hadži- Gutović

pre 10 godina

Pitanje razrešavanja misterije Ćuruvijine smrti je nešto što godinama tinja u narodu. Političari su to pominjali samo u kontekstu kampanje protiv pripadnika režima iz devedesetih. Za ime Boga, ubijen je vrstan žurnalista kao pseto na ulici! Niko dosad ovo nije smatrao prioritetnim pitanjem. Raduje me činjenica da neko od političara ipak nije zaboravio da porodica ubijenog zaslužuje da sazna istinu i konačno pravosudno osveti njegovu smrt.

MRKI

pre 10 godina

Volim ove minuse od SNS dezurnih glasaca. Cim nesto protiv PPV se kaze odmah 100-150 minusa. Molim vas pa covek koji je bio ministar informisanja i uticao na sud da kaznjava Curuviju i Nedeljni telegraf sada je glavni borac da se nadje ubica Curuvije. Malo ne pije vodu.

drvobradi

pre 10 godina

@Jadranka Petrovic
@marijamatić
i ostali SNS botovi
Kako vas nije sramota? Imate li vi ljudi obraza? Prvi potpredsednik a ni predsednik očigledno nemaju.

LidijaV

pre 10 godina

Sve najavljeno se potrudio i da ispuni, shvatam da mu je i interes Srbije i ISTINA mnogo vaznija od funkcije.Odavno je pokazao da radi kako bi rezultata zaista i bilo.

Goran

pre 10 godina

Mene nije briga za Curuviju, ko je on i sta je dobro uradio za ovu drzavu da se o njemu svaki dan pise? Niko ne spominje Harisa Brkica, momka koji nikome nije stao na zulj, koji nikada nije pisao ili pricao protiv nase zemlje pa je opet ubijen, kada ce neko pokazati zelju da nadje njegove ubice?

MRKI

pre 10 godina

Gospodo sve se zna samo zadnjih 30 sekundi se ne zna ono najvaznije ko je pucao i gde je oruzje. Moje je misljenje nazalost da ovo ubistvo nece biti reseno a mozda bi nesto oko toge migli reci Uros Suvakovic pa i tadasnji ministar informisanja sadasnji PPV.

ObiWanKenobi

pre 10 godina

Zrtvovao bih pronalazenje fizickog ubice Slavka Curuvije za ostavku apsolutnog podpredsednika vlade. Jul i Mira Markovic stoje iza tog ubistva, to i vrapci znaju...

Crveno-crna banda

pre 10 godina

Ovde možete pročitati ko je kriv za Ćuruvijino ubistvo, a ko je direktan ižvršilac nije toliko bitno...važnije je ko ga je ,,postavio kao metu''. http://www.istinomer.rs/rubrika/bonus/vlada-sps-jul-srs/

kgb nba cia

pre 10 godina

Onda tu ostavku podnesi bolje odmah,jer prvo,naravno da neces resiti ubistvo novinara jer su to tvoje vec poznate predizborne otrcane fraze,a drugo,resi ovaj narod bede koju joj nanosis svakodnevno,vec kako te je i naucio tvoj "duhovni otac"Seselj,koji ti je vecito tepao da si mu "cetvrti sin",a ti to sada samo dokazujes i nastavljas tu "lepu tradiciju",koja nas je tada,sa tobom,Slobom i Seseljem odvela u sankcije,ratove,krize i na kraju i Nato agresiju. SRAMOTA.

Berkut

pre 10 godina

Ubijen je čovek.Zvao s eon Slavki Ćuruvija ili Para Perić ubistvo čoveka je ubistvo čoveka.Ne treba puno mudrosti da shvatiš koje mutivode su učestvovale u tom ubistvu.Kako stoje stvari izgleda je "Država Srbija" ubila gradjanina Srbije.To je teško priznati.Kada vlast ubija svoje iz bilo kog razloga za njih opravdano.Posle toliko godina bar 100 njih treba da bude oterano doživotno u kamenolom ili da krenemo kao Kinezi do juče Radni logori.Ovde nije samo pitanje ko je povukao obarač nego ko je organizator ko je sve ove godine štitio ubicu i organizatore.Kome treba tvoja ostavka ili d aostaneš na vlasti.Treba tebi ili oni koji kevću redu i kidišu na tvoje mesto.Dao ti ostavku ili ne ako se ubica i organizatori ne uhvate i za 48 sati ne osude i pošalju u zatvor ubistvo ostaje ubistvo.Dakle imamo još jedan brend u Srbiji.Savršen zločin.Sve što si obećavao za sada si samo završio predistražne radnje i ništa više.Pustio si Džaju i z zatvora dok tvoj najbolji drug Toma je to uradio pita 4000.Pa sad gledaj i pravi konferencije do mile volje i pričaj svoje snove.

Krle

pre 10 godina

Sve je tu jasno samo ko koga stiti ili ucenjuje iz policije samo je tu problem.Kad se razjasni onda treba raspustiti udbe i sve clanove staviti javno na rezim pracenja mnogo su nam stete i jada naneli leglo zla koje ima moc i radi za licne interese.

drFeelgood

pre 10 godina

Da ne gresim dusu, i ako sam dvadeset godina bio na potpuno suprotnoj strani od ovog coveka, priznajem da se promenio. Rekao bih i da mu od svih na politickoj sceni Srbije nekako jedinom po nesto i verujem. Posto se odlicno secam ko je bio ministar informisanja u vreme ubistva Curuvije, a to je bio Aleksandar Vucic, i kako odlicno znam sta je kao ministar radio za to vreme sa medijima i novinarima, moja najveca nepoznanica je: Zasto ti je covece, kad si inteligentan i obrazovan, a cini mi se i posten, trebalo dvadeset godina da otkrijes rupu na saksiji? Zasto si se vucarao sa onim psihopatama i glupacima i nezanemarljivo doprineo unistavanju svega sto je u onoj zemlji i nasim zivotima bilo vredno? To bi bilo moje pitanje da sam novinar. I dok ne dobijem smislen odgovor ni jedno drugo ne bih postavljao.

lulu

pre 10 godina

Evo populizma, evo propagande...ostavka ili resenje..Eto opet hleba i igara za napacen narod. E pa dokle god postoji puna aktivnost na radu i tuzilastva i policije i pravosudja, komentari omalovazavanja su suvisni...Ako do sad drugi nisu uradili nista po pitanju, i ubistva Curuvije, i drugih kriminalnih akata u politickim i privrednim strukturrama, ocigledno je postojao jasan interes da to upravo ostane tako, nereseno.

Basser

pre 10 godina

@Goran:
Sta pricas to covece bozji, da li ti uopste znas u sta je Haris bio zagazio? Ne pricaj napamet nikad, koliko god bio veliki igrac kojeg sam licno obozavao, pociscen je jer u neke stvari nije trebao da zalazi.

dobro jutro Kolumbo

pre 10 godina

Pa nije ni vazno ko je povukao obarac,koga zanimaju samo puki izvrsitelji.To smo vec dobili u slucaju Djindjica.Dajte nalogodavce ako toboze radite na tome i ima li vise drzave i institucija a ne da se jedan covek za sve pita i mesa.

Vatrogasac

pre 10 godina

Nikada nisam voleo Radikalne Naprednjake, i danas ih ne volim i svi su mi antipatičani, ali to veze nema samnom, pošteno bi bilo da kažem , bravo gospodine Vučiću.

SQI

pre 10 godina

Ovo je kompletno ludilo, pa on je najviše proganjao Ćuruviju svojim suludim zakonom o informisanju! Ovde SNS botovi pominju kako su to bila mračna vremena... Ne sećate se ko je tad bio na vlasti?

Dusan

pre 10 godina

Ovo je definitivno ohrabrujuca cinjenica za sve nas jer je to ujedno i znak da smo poceli da izlazimo iz onog mracnog perioda u kojem se i desilo ovo ubistvo jer cim se do sada nisu nasli pocinioci a od jednom mogu to znaci da je neko ko je bio veoma dobar sa predhodnom vlasti stajao iza toga i drago mi je da je napokon neko skupio snage da istera ovakve stvari na svetlost dana, ne sumnjam u Vucica da ce ispuniti ono sto je i obecao.

Jim Morrison

pre 10 godina

Opet ćete rešiti? Po koji put? Kao što ste rešili problem "24 sporne privatizacije"? Nemojte samo da preterujete u "rešavanju".

нашуд

pre 10 godina

Ћу д' урадим ово, ћу д' урадим оно, све ћу д' урадим некад.
П.С. Ето сад су
кривци упозорени и већ им кле'цу коленца. Имају и време д' изваде карту за Хаваје или неко друго егзотично место. Ајд' у здравље.

Borko

pre 10 godina

U svim vremenima i u mnogim zemljama novinari stradaju, bivaju ubijeni. I kod nas se to dešavalo ali je prosto nezamislivo da u modernom dobu njihova ubistva ostaju nerasvetljena. Vučić je izgleda iskreno i stvarno sa namerom formirao tim koji će i otkriti nalogodavce i počinioce ubistva Ćuruvije. Biće to veliki dan za novinarstvo, ali i za porodicu. Vučić je obećao, to će se i desiti.

ORAO - PAO - SOKO - DOLAZI

pre 10 godina

Resenost Aleksandra Vucica da ce ubica Slavka Curuvije biti konacno resen, je presedan u srpskoj politickoj sceni, jer pokazuje cvrstu resenost drzave i Aleksandra Vucica kao nosioca te borbe, da se konacno resi ovaj slucaj koji je morao imati prioritet i kod ranijih vlada, jer je ubistvo novinara najgrublji atak na drzavu. Jer su se svi samo deklarativno zaklinjali da ce resiti ovaj nemio dogadjaj.

Mia

pre 10 godina

Ovo je veoma važno. Ako sebude rasvetlilo ubistvo Ćuruvije onda je to veliki napredak u rasvetljavanja i ostalih ubistava. Međutim pošto je to Vučić zvanično obećao verujemo da će se i to brzo rasvetliti. Dugo se počinioci tog gnusnog dela nalaze na slobodi.

Milan 021

pre 10 godina

Sam sastav komisije, u kojoj su predstavnici medija, je dokaz da se danas ozbiljno radi po pitanju razrešavanja ubistva novinara, jer je Vučić u sastav komisije uvrstio upravo one ljude koji su, sa pravom, kritikovali sve prethodne vlade da se ne angažuju dovoljno da na rešavanju ovih slučajeva, i na ovaj način je Vučić pokazao da konačno u Srbiji postoji politička volja da se dođe do odgovora ko je, i po čijem nalogu, ubio Slavka Ćuruviju, Dadu Vujasinovića i MIlana Pantića iz Jagodine.

Simpatizer SNS

pre 10 godina

Nije mi jasno zašto bi gospodin Aleksandar Vučić snosio odgovornost za greške predhodnih režima. Zna se ko je vodio Kriminalistiku i MUP minulih godina.

Srbin100%

pre 10 godina

Resavanje ubistava novinara predstavlja jedan od prioritetnih zadataka jer ne moze se pricati o sredjivanju situacije u drzavi i drustvu bez konkretnih rezultata u ovim slucajevima,ono sto posebno ohrabruje je da postoji politicka volja da se bez obzira na posledice ovaj slucaj do kraja razresi

Ćirko

pre 10 godina

Dugo očekivano rešavanje slučaja “Ćuruvija”, koje su prethodne vlasti čuvale pod velom tajne izaćiće na svetlost dana. Ovo treba da bude škola za sve ljude koji su radili na nezakonit način da ne mogu sebi da dozvole takav luksuz, da rade protiv novinara.

Saša

pre 10 godina

Svi ostali slučajevi u kojima su učestvovale ovakve grupe za likvidacije političkih neistomišljenika treba procesuirati i staviti pred lice pravde. Uzmimo na primer slučaj novinara Pantića kako je izvršena njegova likvidacija, koja još nije rešena.

Solo

pre 10 godina

Ovo su veoma ozbiljne stvari za državu, narod podržava takva istraživanja za koja nije imao nikakva saznanja u kojima učestvovale službe koje je narod finansirao. Društvo da se onda pitalo ne bi dolazilo do takvih događaja.

Šetač

pre 10 godina

Obzirom da je savet za borbu protiv korupcije sakupio sve relevantne podatke radi rasvetljavanja bitnih stvari koje se tiču ovog slučaja, sumnjam da će više bilo ko ovo da uradi. Smatram da ovo treba da bude poruka svima, da je država jača od kriminalaca, te da niko ne može niko da radi suprotno usvojenim zakonskim normama.

EmilijaBlag

pre 10 godina

Kada ponudi neko ostavku namecu mi se dve stvari o kojim razmisljam- ili je u pitanju odgovoran i savestan covek kojem funkcija ne znaci nista ako izgubi poverenje i ne moze da ispuno obecano ili je zaista blizu da se sazna ko je ubica i da zaista i bude taj neko za ovo nedelo i osudjen- u oba slucaja jasno je da ce Vucic uspesno pvo obaviti na radost prvenstveno porodice ubijenog a onda i svih koji cene istinu i pravdu.

Crveno-crna banda

pre 10 godina

Ovde možete pročitati ko je kriv za Ćuruvijino ubistvo, a ko je direktan ižvršilac nije toliko bitno...važnije je ko ga je ,,postavio kao metu''. http://www.istinomer.rs/rubrika/bonus/vlada-sps-jul-srs/

boki

pre 10 godina

A da li se neko seca ko je bio ministar informisanja te 1999., zaduzen za "pripitomljavanje" novinara i sprovodjenje cenzure nad svakim i svacim ko je tada mislio drugacije? Ko je po prirodi svog posla bio zaduzen za nepodobne novinare? Ako me secanje dobro sluzi, a sluzi, lik se odazivao na prezime Vucic... Kakva je ovo kolosalna farsa... Ajde SNSovci, pocnite sa lupanjem minusa....

kgb nba cia

pre 10 godina

Onda tu ostavku podnesi bolje odmah,jer prvo,naravno da neces resiti ubistvo novinara jer su to tvoje vec poznate predizborne otrcane fraze,a drugo,resi ovaj narod bede koju joj nanosis svakodnevno,vec kako te je i naucio tvoj "duhovni otac"Seselj,koji ti je vecito tepao da si mu "cetvrti sin",a ti to sada samo dokazujes i nastavljas tu "lepu tradiciju",koja nas je tada,sa tobom,Slobom i Seseljem odvela u sankcije,ratove,krize i na kraju i Nato agresiju. SRAMOTA.

MRKI

pre 10 godina

Gospodo sve se zna samo zadnjih 30 sekundi se ne zna ono najvaznije ko je pucao i gde je oruzje. Moje je misljenje nazalost da ovo ubistvo nece biti reseno a mozda bi nesto oko toge migli reci Uros Suvakovic pa i tadasnji ministar informisanja sadasnji PPV.

kimi

pre 10 godina

Sećam se kao da je juče bilo, pre nekoliko godina u emisiji Utisak nedelje, na pitanje Bećkovićke upućeno Nikoliću da li mu je žao zbog ubistva Ćuruvije on je hladnokrvno odgovorio da nije. Zašto sam ovo sada napisao, pa da budem iskren ne znam ni sam, samo sam osećao potrebu to da uradim.

Vatrogasac

pre 10 godina

Nikada nisam voleo Radikalne Naprednjake, i danas ih ne volim i svi su mi antipatičani, ali to veze nema samnom, pošteno bi bilo da kažem , bravo gospodine Vučiću.

Dusan

pre 10 godina

Ovo je definitivno ohrabrujuca cinjenica za sve nas jer je to ujedno i znak da smo poceli da izlazimo iz onog mracnog perioda u kojem se i desilo ovo ubistvo jer cim se do sada nisu nasli pocinioci a od jednom mogu to znaci da je neko ko je bio veoma dobar sa predhodnom vlasti stajao iza toga i drago mi je da je napokon neko skupio snage da istera ovakve stvari na svetlost dana, ne sumnjam u Vucica da ce ispuniti ono sto je i obecao.

marijamatić

pre 10 godina

Ako je Vučić rekao da će pronaći ubice i organizatore, onda zaista prvi put i verujem da će se ova stvar rešiti. Sramota za Srbiju da ubistvo novinara ne može da se rasvetli toliko dugo.

zdravko djorić

pre 10 godina

Godinama traje zavera ćutanja u kojoj se više ne zna ko koga štiti. Svaka čast Vučiću što se prihvatio ovog vrzinog kola! Neustrašiv je i hrabar! Pravi čovek koji može da raščisti ovu Srbiju ogrezlu u svemu i svačemu!

taktika

pre 10 godina

Taj isti Vucic je ,kada je Curuvija ubijen,bio ministar informisanja,pri tom,bio je protiv njega .Nemoguce da ne zna ko je ubio Curuviju.Naravno da zna,a ta informacija ce biti objavljena u jeku predizborne kampanje.Uostalom,posto je toliko mocan,zasto ne naredi otvaranje tajnih dosijea?

crni domino

pre 10 godina

Nemoj molim te, Srbija ce tugovati za tobom ako ne resis ubistvo Curuvije. Narocito botovi SNS.
Ja ipak vise verujem da lozis proste narodne mase, jer da si postovalac pravde koliko se predstavljas, ti bi obnovio proces oko ubistva Djindjica!

ObiWanKenobi

pre 10 godina

Zrtvovao bih pronalazenje fizickog ubice Slavka Curuvije za ostavku apsolutnog podpredsednika vlade. Jul i Mira Markovic stoje iza tog ubistva, to i vrapci znaju...

Oziris

pre 10 godina

Rece bivsi ministar informisanja za cijeg je mandata Curuvijin list, a i ostali, drakonski kaznjavan. Na kraju ga je ista ova ekipa na vlasti i ubila. Ovaj covek je definitivno bolestan

drvobradi

pre 10 godina

@Jadranka Petrovic
@marijamatić
i ostali SNS botovi
Kako vas nije sramota? Imate li vi ljudi obraza? Prvi potpredsednik a ni predsednik očigledno nemaju.

Jadranka Petrovic

pre 10 godina

Sigurno je da i ova stvar može da se rasvetli, a mogla je i do sad, ali neko nije hteo i nije dao. Nije bilo pravog čovek da se zauzme oko toga, a taj pravi čovek jeste Vučić! Da Srbija nema Vučića, trebalo bi ga izmisliti! Svi jedva čekamo da vidimo ubicu ili ubice na optuženičkoj klupi! (koji je inače, sve ove godine slobodno i bezbrižno živeo, sramota!)

drFeelgood

pre 10 godina

Da ne gresim dusu, i ako sam dvadeset godina bio na potpuno suprotnoj strani od ovog coveka, priznajem da se promenio. Rekao bih i da mu od svih na politickoj sceni Srbije nekako jedinom po nesto i verujem. Posto se odlicno secam ko je bio ministar informisanja u vreme ubistva Curuvije, a to je bio Aleksandar Vucic, i kako odlicno znam sta je kao ministar radio za to vreme sa medijima i novinarima, moja najveca nepoznanica je: Zasto ti je covece, kad si inteligentan i obrazovan, a cini mi se i posten, trebalo dvadeset godina da otkrijes rupu na saksiji? Zasto si se vucarao sa onim psihopatama i glupacima i nezanemarljivo doprineo unistavanju svega sto je u onoj zemlji i nasim zivotima bilo vredno? To bi bilo moje pitanje da sam novinar. I dok ne dobijem smislen odgovor ni jedno drugo ne bih postavljao.

MRKI

pre 10 godina

Volim ove minuse od SNS dezurnih glasaca. Cim nesto protiv PPV se kaze odmah 100-150 minusa. Molim vas pa covek koji je bio ministar informisanja i uticao na sud da kaznjava Curuviju i Nedeljni telegraf sada je glavni borac da se nadje ubica Curuvije. Malo ne pije vodu.

neglasac

pre 10 godina

rece radikal bez bedza , ministar informisanja u vreme kada je gasen Dnevni telegraf urednika Slavka Curuvije i kad je novinar ubijen.....

gde si bio tada ?????????

neki pamte vise

Berkut

pre 10 godina

Ubijen je čovek.Zvao s eon Slavki Ćuruvija ili Para Perić ubistvo čoveka je ubistvo čoveka.Ne treba puno mudrosti da shvatiš koje mutivode su učestvovale u tom ubistvu.Kako stoje stvari izgleda je "Država Srbija" ubila gradjanina Srbije.To je teško priznati.Kada vlast ubija svoje iz bilo kog razloga za njih opravdano.Posle toliko godina bar 100 njih treba da bude oterano doživotno u kamenolom ili da krenemo kao Kinezi do juče Radni logori.Ovde nije samo pitanje ko je povukao obarač nego ko je organizator ko je sve ove godine štitio ubicu i organizatore.Kome treba tvoja ostavka ili d aostaneš na vlasti.Treba tebi ili oni koji kevću redu i kidišu na tvoje mesto.Dao ti ostavku ili ne ako se ubica i organizatori ne uhvate i za 48 sati ne osude i pošalju u zatvor ubistvo ostaje ubistvo.Dakle imamo još jedan brend u Srbiji.Savršen zločin.Sve što si obećavao za sada si samo završio predistražne radnje i ništa više.Pustio si Džaju i z zatvora dok tvoj najbolji drug Toma je to uradio pita 4000.Pa sad gledaj i pravi konferencije do mile volje i pričaj svoje snove.

lulu

pre 10 godina

Evo populizma, evo propagande...ostavka ili resenje..Eto opet hleba i igara za napacen narod. E pa dokle god postoji puna aktivnost na radu i tuzilastva i policije i pravosudja, komentari omalovazavanja su suvisni...Ako do sad drugi nisu uradili nista po pitanju, i ubistva Curuvije, i drugih kriminalnih akata u politickim i privrednim strukturrama, ocigledno je postojao jasan interes da to upravo ostane tako, nereseno.

Goran

pre 10 godina

Mene nije briga za Curuviju, ko je on i sta je dobro uradio za ovu drzavu da se o njemu svaki dan pise? Niko ne spominje Harisa Brkica, momka koji nikome nije stao na zulj, koji nikada nije pisao ili pricao protiv nase zemlje pa je opet ubijen, kada ce neko pokazati zelju da nadje njegove ubice?

dobro jutro Kolumbo

pre 10 godina

Pa nije ni vazno ko je povukao obarac,koga zanimaju samo puki izvrsitelji.To smo vec dobili u slucaju Djindjica.Dajte nalogodavce ako toboze radite na tome i ima li vise drzave i institucija a ne da se jedan covek za sve pita i mesa.

Jim Morrison

pre 10 godina

Opet ćete rešiti? Po koji put? Kao što ste rešili problem "24 sporne privatizacije"? Nemojte samo da preterujete u "rešavanju".

SQI

pre 10 godina

Ovo je kompletno ludilo, pa on je najviše proganjao Ćuruviju svojim suludim zakonom o informisanju! Ovde SNS botovi pominju kako su to bila mračna vremena... Ne sećate se ko je tad bio na vlasti?

titikaka

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da se razresi pomenuto ubistvo. Taj sramni cin je i previse dugo neresen i za nas kao narod resavanje bi vratilo minimum samopostovanja i vere u drzavu. Drago mi je sto su drzavni organi poceli da rade svoj posao i sto su politicari poceli da ispunjavaju obecanja. Sve to budi nadu u neko bolje sutra i veru da mozemo da najzad postanemo pravna drzava u kojoj ce biti sankcionisani svi oni koji su prekrsili zakon i u kojoj nece biti zasticen niko, bez obzira na to ko je i ko ga stiti.

нашуд

pre 10 godina

Ћу д' урадим ово, ћу д' урадим оно, све ћу д' урадим некад.
П.С. Ето сад су
кривци упозорени и већ им кле'цу коленца. Имају и време д' изваде карту за Хаваје или неко друго егзотично место. Ајд' у здравље.

UraGan

pre 10 godina

Svaka čast Vučku što se hvata u koštac sa najtežim problemima i najproblematičnijim ljudima... Čovek se bori za nas..Cenite to..Ko je do sada radio ovakve stvari?Recite da čujem?

Podrška

pre 10 godina

Sve čestitike vicepremijeru Vučiću za istrajnost u sprovođenju ovako velike i značajne stvari za državu kao što je rasvetljavanje 24 sporne privatizacije i obračun sa narko dilerima. Rasvetljavanje ubistva novinara Ćuruvije je nešto na čemu se kao radilo konstantno, ali se stvarno radilo i radi od kad se Vučić angažovao za taj slučaj. Verujem da će to ubistvo biti razjašnjeno, počinioci smešteni iza rešetaka. Očigledno je da mnogi nisu imali koristi od rasvetljavanja tog slučaja, sada će se sve otkriti i javnost upoznati sa pravim licima poojedinaca koji su izigravali dušebrižnike kod porodice Ćuruvija, njegovih kolega i javnosti.

Heba

pre 10 godina

Ubistvo Slavka Ćuruvije je veliki izazov za Aleksandra Vučića, i velika misterija.Aleksandar Vučić rešava najteže probleme u Srbiji, a rešava i najveće kriminalne slučajeve. Borba protiv kriminala i korupcije našu državu će izvući iz krize. Pojaviće se neki novi dokazi, pojaviće nešto novo, i utvrditi ko je naručio Slavka Ćuruvije i ko je zahtevao da se ovaj novinar ubije. U borbi protiv kriminala i korupciji nema zaštićenih i svako ko je kriv odgovaraće za svoje postupke. Zahvaljujući radu Aleksandra Vučića SNS ima najveći reting. Potpuno podržavam, volim, cenim i poštujem rad Aleksandra Vučića.

maksim

pre 10 godina

Garancija Vučića da će ubica Ćuruvije biti rešen, je presedan u srpskoj političkoj sceni, i pokazuje čvrstu rešenost države i Vučića kao nosioca te borbe, da se konačno reši ovaj slučaj koji je morao imati prioritet i kod ranijih vlada, jer je ubistvo novinara najgrublje atak na državu.

Grejalica

pre 10 godina

Imam utisak da ce Vucic i tokom praznika,kada svi budemo na okupu sa svojim porodicama,da radi u interesu svih nas.On ne zna za odmor.

KaTa

pre 10 godina

Do sada je gospodin Vučić pokazao da je veoma ozbiljan, pogotovo u vezi sa svim onim što javno izgovara. Vučić će svakako otkriti ko je povukao taj obarač prilikom ubistva Ćuruvije. Takođe, pokazuje da nije sujetan i naglašava da su drugi prikupili puno dokaza u otkrivanju ovog slučaja. Ovo je neverovatno dobar politički potez za Vučića.

Vratice se rode

pre 10 godina

Ako Vucic kaze da ce resiti slucaj ubistva Curuvije, ja zaista verujem da ce tako i biti! Do sada je uradio sve sto je rekao, organizovani kriminal, korupcija, 24 sporne privatizacije i dovodjenje investitora. Malo li je?!

Basser

pre 10 godina

@Goran:
Sta pricas to covece bozji, da li ti uopste znas u sta je Haris bio zagazio? Ne pricaj napamet nikad, koliko god bio veliki igrac kojeg sam licno obozavao, pociscen je jer u neke stvari nije trebao da zalazi.

neša012

pre 10 godina

Tako radi odgovoran i dosledan političar kakav je prvi potpredsednik vlade Vučić koji je svim stavio pred sto činjenicu ili će se ubicie novinara Ćurivije naći ili će on podneti ostavku.Svi drugi bi se u takvoj situaciji ponašali lagodno i bez takvog osećaja odgovornosti za takvo delo.Zelja da se ovom narodfu pokaže da se može mnogo bolje i kvalitetnije i odgovornije važnija je od privilegija i fotelja i pokazuje da nekim ljudima poput Vučić prvenstveni zadatak nije lično zbrinjavanje i napredak nego dobrobit cele države.Takvim postupcima i dobija naklonost građana koji u njemu vide nadu da se i državom može rukovoditi mnogo bolje i kvalitetnije.

Dimitrije

pre 10 godina

Svaka čast Vučiću na hrabrosti i istrajnosti da reši ovo ubistvo posle toliko vremena i prethodne vlasti su mnogo obećavale a imale su priliku da ranije saznaju mnogo više detalja ali dobro je da se konačno reši to

The end

pre 10 godina

Vucic je bukvalno dao glavu na panju, ali ce to biti i smrtna presuda ubicama Curuvije. Jer ce u utrkivanju da smeste Vucicu sami sebe otkriti!

bubica

pre 10 godina

Šta reći, toliko je sramno što se do sada ovaj slučaj nije završio. Ubiti novinara i ostaviti slučaj da se vuče tj. da prašina padne na njega je sramno. Ubili su slobodu govora samim tim. Veoma je važno da se pronadje ubica i time stavi do znanja da nema nedodirljivih.

ZNAMO VAS

pre 10 godina

što to nisi govorio pre 13 godina, nego seirio sa tomom i ostalim veselnicima što je čovek ubijen?
(ubjanje ispočetka, 28. decembar 2013 15:01)

A što onda vi ne rešiste slučaj za prošlih 13 godina? Govorili ste da će te ga rešiti koliko sutra,ali samo u izbornim kampanjama a posle toga je padalo u zaborav do narednih izbora.

Zeus

pre 10 godina

Jednostavno nije bilo volje u prethodnim Vlada da se ovaj slučaj reši i vreme je da se rasvetli pozadina ubistva Ćuruvije ali i ostalih kao i slučaj Pantića.

Krlja

pre 10 godina

Prvi put čini mi se postoji volja da se reši ovo ubistvo i ako je Vučić rekao da će biti rešene verujem da hoće vreme je da se počinioci saznaju i kazne svi koji su učestvovali u tome

FPN novinar

pre 10 godina

Nadam se iskreno da ce se konacno otkriti istina, ne samo o Curuviji vec i o Panticu, sramota je da u Srbiji novinari nemaju slobodu, a vec 13 godina se hvalimo demokratijom. Podrska Vucicu.

kobricca

pre 10 godina

Ovo je zaista veliki dogadjaj za citavo javno mnenje, za citavu naciju, i sire. Toliko dugo vremena je proslo od ubistva ovog novinara, nije se moglo ili nije htelo rasverliti njegovo ubistvo. Vucicu, ako i to uspes, da dovedes do kraja ovaj slucaj, zaista nemas premca u svom radu, casnom, postenom, bezobzirnom ma ko da je u pitanju. A policija, pravosudje, tuzilastvo, najmerodavniji da orgovaraju. Neka se preispita zasto se ovaj slucaj maskirao toliko dugo?

Јован Росић

pre 10 godina

Ја верујем Вучићу да ће се решити и случај убиства Славка Ћурувије,али не онда, када хоће они који то нису ни хтели ни смели да ураде скоро читаву деценију своје власти.Ти исти су се сећали Ћурувије и Ђинђића само када су били у изборној кампањи,после тога све иде у заборав до наредних избора и све тако у круг.Сада траже да се ово реши преко ноћи,е полако момци.

Filip

pre 10 godina

Slučaj Ćuruvija je veoma važan i bitan, ne samo za novinarstvo, porodicu već i Srbiju. Moramo jednom otkriti kompletnu istinu i saznati ko je u tim mračnim vremenima naručio a ko izvršio ubistvo. Tek tada ćemo odužiti dug prema ovom čestitom novinaru koji je tragao za istinom.

NeboSar

pre 10 godina

Verujem da zaista zeli da se ubistvo Curuvije resi i da se neoborovim dokazima ubica i odgovorni za ovo nadju pred licem pravde.Zasluziju da budu kaznjeni, a porodica te i Srbija sazna istinu.

Dejan L

pre 10 godina

Aha, pa zna se.
Mira Markovic i njeni podanici, kao i u svim 2. slucajevima, SPS i Paravojni narko klanovi.
Dok ne skinu Dacica, nema ni otvaranja tajnih dosijea

Neutralan komentator

pre 10 godina

Svi zlocinci moraju da se izvedu pred lice pravde, totlno je nebitno da li je zrtva politicki protivnik, novinar ili politicki istomisljenik! Takve stvari nam se ne smeju vise ponavljati i ostati nekaznjeno! Pruzam podrsku svakom coveku koji ima hrabrosti da se uhvati kostac sa takvom vrstom neljudi!

Spasenija Hadži- Gutović

pre 10 godina

Pitanje razrešavanja misterije Ćuruvijine smrti je nešto što godinama tinja u narodu. Političari su to pominjali samo u kontekstu kampanje protiv pripadnika režima iz devedesetih. Za ime Boga, ubijen je vrstan žurnalista kao pseto na ulici! Niko dosad ovo nije smatrao prioritetnim pitanjem. Raduje me činjenica da neko od političara ipak nije zaboravio da porodica ubijenog zaslužuje da sazna istinu i konačno pravosudno osveti njegovu smrt.

Krle

pre 10 godina

Sve je tu jasno samo ko koga stiti ili ucenjuje iz policije samo je tu problem.Kad se razjasni onda treba raspustiti udbe i sve clanove staviti javno na rezim pracenja mnogo su nam stete i jada naneli leglo zla koje ima moc i radi za licne interese.

Basser

pre 10 godina

Da da, samo sto nalogodavac slican s.....i sa simpaticnim cvetkom u kosi i dalje uziva legalan azil u bratskoj nam Rusiji i taj komfor placa nasim parama.

LidijaV

pre 10 godina

Sve najavljeno se potrudio i da ispuni, shvatam da mu je i interes Srbije i ISTINA mnogo vaznija od funkcije.Odavno je pokazao da radi kako bi rezultata zaista i bilo.

Mia

pre 10 godina

Ovo je veoma važno. Ako sebude rasvetlilo ubistvo Ćuruvije onda je to veliki napredak u rasvetljavanja i ostalih ubistava. Međutim pošto je to Vučić zvanično obećao verujemo da će se i to brzo rasvetliti. Dugo se počinioci tog gnusnog dela nalaze na slobodi.

Simpatizer SNS

pre 10 godina

Nije mi jasno zašto bi gospodin Aleksandar Vučić snosio odgovornost za greške predhodnih režima. Zna se ko je vodio Kriminalistiku i MUP minulih godina.

Milan 021

pre 10 godina

Sam sastav komisije, u kojoj su predstavnici medija, je dokaz da se danas ozbiljno radi po pitanju razrešavanja ubistva novinara, jer je Vučić u sastav komisije uvrstio upravo one ljude koji su, sa pravom, kritikovali sve prethodne vlade da se ne angažuju dovoljno da na rešavanju ovih slučajeva, i na ovaj način je Vučić pokazao da konačno u Srbiji postoji politička volja da se dođe do odgovora ko je, i po čijem nalogu, ubio Slavka Ćuruviju, Dadu Vujasinovića i MIlana Pantića iz Jagodine.

Srbin100%

pre 10 godina

Resavanje ubistava novinara predstavlja jedan od prioritetnih zadataka jer ne moze se pricati o sredjivanju situacije u drzavi i drustvu bez konkretnih rezultata u ovim slucajevima,ono sto posebno ohrabruje je da postoji politicka volja da se bez obzira na posledice ovaj slucaj do kraja razresi

Borko

pre 10 godina

U svim vremenima i u mnogim zemljama novinari stradaju, bivaju ubijeni. I kod nas se to dešavalo ali je prosto nezamislivo da u modernom dobu njihova ubistva ostaju nerasvetljena. Vučić je izgleda iskreno i stvarno sa namerom formirao tim koji će i otkriti nalogodavce i počinioce ubistva Ćuruvije. Biće to veliki dan za novinarstvo, ali i za porodicu. Vučić je obećao, to će se i desiti.

Ćirko

pre 10 godina

Dugo očekivano rešavanje slučaja “Ćuruvija”, koje su prethodne vlasti čuvale pod velom tajne izaćiće na svetlost dana. Ovo treba da bude škola za sve ljude koji su radili na nezakonit način da ne mogu sebi da dozvole takav luksuz, da rade protiv novinara.

Saša

pre 10 godina

Svi ostali slučajevi u kojima su učestvovale ovakve grupe za likvidacije političkih neistomišljenika treba procesuirati i staviti pred lice pravde. Uzmimo na primer slučaj novinara Pantića kako je izvršena njegova likvidacija, koja još nije rešena.

Solo

pre 10 godina

Ovo su veoma ozbiljne stvari za državu, narod podržava takva istraživanja za koja nije imao nikakva saznanja u kojima učestvovale službe koje je narod finansirao. Društvo da se onda pitalo ne bi dolazilo do takvih događaja.

Šetač

pre 10 godina

Obzirom da je savet za borbu protiv korupcije sakupio sve relevantne podatke radi rasvetljavanja bitnih stvari koje se tiču ovog slučaja, sumnjam da će više bilo ko ovo da uradi. Smatram da ovo treba da bude poruka svima, da je država jača od kriminalaca, te da niko ne može niko da radi suprotno usvojenim zakonskim normama.

EmilijaBlag

pre 10 godina

Kada ponudi neko ostavku namecu mi se dve stvari o kojim razmisljam- ili je u pitanju odgovoran i savestan covek kojem funkcija ne znaci nista ako izgubi poverenje i ne moze da ispuno obecano ili je zaista blizu da se sazna ko je ubica i da zaista i bude taj neko za ovo nedelo i osudjen- u oba slucaja jasno je da ce Vucic uspesno pvo obaviti na radost prvenstveno porodice ubijenog a onda i svih koji cene istinu i pravdu.

ORAO - PAO - SOKO - DOLAZI

pre 10 godina

Resenost Aleksandra Vucica da ce ubica Slavka Curuvije biti konacno resen, je presedan u srpskoj politickoj sceni, jer pokazuje cvrstu resenost drzave i Aleksandra Vucica kao nosioca te borbe, da se konacno resi ovaj slucaj koji je morao imati prioritet i kod ranijih vlada, jer je ubistvo novinara najgrublji atak na drzavu. Jer su se svi samo deklarativno zaklinjali da ce resiti ovaj nemio dogadjaj.