Subota, 21.12.2013.

15:48

Želim da birači DS postanu LDP-ovi

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da nema nikakav problem da "dogovor" s građanima ponudi svakoj stranci u Srbiji i da u tome ne beži od naprednjaka.

Izvor: Tanjug

Želim da biraèi DS postanu LDP-ovi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Čarolija

pre 10 godina

Brrr... Sad sam se definitivno smrzla od staha... Ovo što je Čeda izjavio, ne treba ništa da čudi. Odavno već se osipa biračko telo DS-a, a LDP kao hijena otima DS-u taj deo plena. I pored svega toga, opet jedva prelazi cenzus. Narod se opredeljuje za ideju, a čini mi se da Čeda, kao ni Đilas nemaju dovoljno političke mudrosti da učine nešto više na našoj političkoj sceni.

maksim

pre 10 godina

LDP ima legitimno pravo da želi da preuzme glasače DS-a, ali raspoloženje naroda pokazano na poslednjim izborima pokazuje da narod sve manje veruje i jednima i drugima.

herc

pre 10 godina

Kakvo je stanje u DS ne bi me čudilo da ljudi glasaju za LDP . Tome su najviše doprineli sami čelnici demokratske stranke koji ne mogu da se dogovore oko krucijalnih stvar vezanih za istu.

STAKLENO - ZVONO

pre 10 godina

Ovako ne ozbiljnim nastupima i pozivima Cedomira Jovanovica ni LDP i DS ce nastaviti da gube podrsku gradjana sve dok su lideri tih stranaka Dragan Djilas i Cedomir Jovanovic . Prvi znak da zele dobrobit svojim strankama, opoziciji i citavoj drzavi bi bio da se njih dvojica povuku sa liderskih pozicija, u protivnom ce da povuku jedan drugoga da obojica padnu u ambis. Pa ovakvo ponizenje DS nije doziveo ni dok su bili u teskoj opoziciji da ih na ovakav nacin neko ponizava kao sto to cini LDP. Ali gledano u celini oni su to i zasluzili.

Sava

pre 10 godina

Cedomir Jovanovic je politicki izgubljen lik, naoruzavanje narkokartela Ljubise Buhe i Dusana Spasojevica u svakoj normalnoj zemlji odavno bi takvog politicara dovelo pred sudiju,a kod nas,zbog kombinacija sa jos jednim kontraverznim politicarem Vucicem, odrzava se covek vestacki u politickom zivotu .Politicari koji su imali neraskidive veze sa mafijom moraju u penziju,a mozda i u zatvor ako tuzilac podigne optuznice.Ulazaku EU naterace drzavu da "penzionise" sve mafijaske bosove u Srbiji.

Robespjer

pre 10 godina

Lukavi Čedica. Zna on da su glasači najčešći preletači. Mnogo češći nego političari. Ali ipak će prvenstveno glasati za onu stranku koja je bila najsličnija po opcijama onoj za koju su prethodno glasali. Nije ni zapad poverljiv prema Vučku i bivšim šešeljevcima, ma koliko da su ovi sada poslušnici zapad zna ko su oni bili i kako u principu razmišljaju. Stoga će zapadu trebati partija koja je garant demokratskih procesa. Pošto je DS puko, a LDP nikad nije ni bio normalan ostaje jedino URS i još po koja partija demokratske orijentacije. Moj sud je da samo čelnici Ujedinjenih regiona imaju energije i stručnost da reformišu Srbiju, dok su istovremeno Dinkić i Grubješić veoma cenjeni u Evropi i svetu. Jedino političku partiju URS vidim kao novog nosioca demokratije i demokratskih procesa.

Siniša

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam kakve veze ima DS sa LDP, jer je DS socijaldemokratska partija, a LDP kapitalistička partija, pa je i normalno da oni koji rade u interesu kapitalista, SNS i LDP, budu zajedno.

Srbin100%

pre 10 godina

Ako ubrzo ne dodje do drasticne promene politike demokrata i smene pojedinaca iz samog vrha stranke ne bi me cudilo da u ne tako dalekoj buducnosti glasaci Ds-a postanu simpatizeri LDP-a

macili

pre 10 godina

Kakvo je stanje u DS ne bi bilo iznenadjenje ako deo DS glasaca, ukaze poverenje Cedi u ime svih onih ranijih godina kada je bio odan DS, zato Cedo mozda snovi postanu stvarnost.

5sm

pre 10 godina

Mnogo zelite a malo radite...price su jedno a stvarnost je drugo,mnogo ste jaki kada treba nesto reci i komentarisati a kada treba to isto sprovesti u delo onda negde nesto zataji zato tako i prolazite u politici da vam tebaju tudji clanovi i glasovi

Rudi Lazarevski,Skopje

pre 10 godina

Gospodin Jovanovic je posteno ponudio Dogovor opoziciji(DS). Bez razlike dali je on dobar ili savrsen,ali je ipak pokusaj za saradnju. Problem nije u Dogovoru. Problem je u clanovima rukovodstva DS koji u momentu ne mogu da se dogovore ni licno sami sa sobom sta u stvari zele i hoce. I kako ce sutra. A vremena za "razmisljanje",nema. Rok ovog Dogovora je bio "juce",a ne danas ili sutra. Tacnije u momentu kad su izgubili izbore. Dali su Liberali mala i beznacajna stranka je Form Over Substance,kako kazu Englezi. Kad nemaju argumente to je uvek prvo sto neko izvuce iz rukava . Jas sam liberal i bio sam i Podpretsednik Liberalne partije u Makedoniji do zadnjih izbora. Vrlo dobro znam koja je to balkanska malicioznost. Danas mladi kazu: "vise nije dovoljno biti samo pametan,nego pamet treba da vam dogje na vreme!:)". Bilo bi dobro da rukovodsvo DS-a razmisli o ovome. Idu teska vremena u srpskoj politici. Ovo sve vise mi lici na copy/paste sliku iz Makedonije. Jedno narednih osam do deset narednih godina.

natasa

pre 10 godina

"Ako je s druge strane Vučić, onda ćemo raditi s Vučićem. Ne za sebe, onako kako su demokrate radile poslednjih godina najčešće, nego za svoju zemlju." - pozitivno me je iznenadio ovom izjavom.Sve je rekao,i o Vucicu i o demokratama.Nisam verovala da ce se ovo desiti ali Ceda od mene zbog ove izjave ima veliki +!!!

Čerčil

pre 10 godina

Ja želim da u Srbiji ne postoje stranke.
(SaleMSN, 21. decembar 2013 16:21)

...well, kostalo nas je 25 godina zivota i nekoliko desetina milijardi $/€ da bi shvatili kakva je to prevara...
..
(kraja, 21. decembar 2013 17:20)

Narode srpski! Parlamentarizam se neguje vekovima, a vi hoćete da iz turskog vakufa i kmetstva uskočimo u visoko razvijenu parlamentarnu demokratiju.
Proći će još mnogo dok se narod u Srbiji politički ne opismeni!
Što se tiče Čedine izjave, potpuno je u pravu. Ja sam DS-ov glasač koji ću sada glasati za njega. DS je napravio najveću glupost kada se udružio sa Dačićem. Rezultat toga se video na izborima. Dačić je narastao kao krpelj koji je isisao svu krv DS-u i istovremeno zarazio DS svojim nezdravim sadržajem.
Kalicija LDP i SNS? Potpuno je moguće. Pa, da li vidite da SNS sada radi ono o čemu LDP priča godinama? Svi su došli na Čedinu priču, samo što je on jedini imao ... da je kaže pre više godina.

guja

pre 10 godina

Nećete imati vi glasača uopšte. Niko. Nijedna stranka. Moći ćete da glasate jedni za druge, među sobom. Ko ima malo mozga aktivno će da bojkotuje izbore. Taj vaš trojni pakt (partije-banke-mediji) vrlo brzo će biti "razbivena od patos". A da, pozdravi Deretu. Njegova izjava "kako glasate, tako ćete da jedete" se ne zaboravlja. Nek pripazi šta će da jede on posle sledećih izbora. Da ne bude "ono što se ne jede". E pa da objavimo početak kampanje za BOJKOT izbora : KAD STE KRALI, NISTE ZVALI.

nišlija

pre 10 godina

DS se u svom opozicionom delovanju ponaša upravo onako kako ne bi smela da se ponaša stranka koja za sebe kaže da je državno odgovorna, pa jednu priču Đilas priča kada razgovrara za zvaničnicima EU u Briselu, a kada se vrati u Srbiju drži se parole: "što gore za Srbiju, to bolje za DS", i nema snage da prizna da je SNS mnogo uradila na polju evrointegracija, borbe protiv korupcije, i rešavanja problema Kosova, a to LDP-u, LSV-u i SVM-u, kao konstruktivnoj opoziciji nije problem da prizna.

Ivan

pre 10 godina

Sve sto ovakvim pricama postizete, gospodine Jovanovicu, jeste da biraci LDP postanu biraci DS. Prvi ja, iako nikad nisam glasao za DS (osim na prvim visestranackim izborima 1990). Nakon toga je moj izbor uvek bio Gradjanski savez, a posle toga LDP. Ali vasa spremnost da se brze-bolje ponudite Vucicu toliko mi je odvratna da cu DS-u progledati kroz prste za sve lose sto su uradili prethodnih godina.

sickofitall

pre 10 godina

E taj film nećeš da gledaš. Bio sam glasač DS a kada se tvoj LDP pojavio glasao sam za vas, prešli ste cenzus i izveo sam vas na put. Bio sam uz LDP pre nego uz DS, mada mu to dođe slično. Sa ovakvim brljotinama i udvaranjem naprednjacima skroz si ga ugasio. Uopšte nisam slušao priče o privatnom životu, jer da sam to gledao tek onda te nikad ne bih podržao. Mislim, generalno je raspad sistema u celoj zemlji, sve moj do mojega ali posle ovoga samo mi je lakše da se vratim DS-u, premda su i oni teški čabar. Ustvari svi ste vi isti, ucenjujete jadne građane, sve ste nas uhapsili, sve resurse držite u vašim rukama i naravno da možete da nas tlačite. Kažeš pre neki dan da moraš da radiš i moraš od nečega da živiš. E, pa i drugi moraju da rade i da žive od nečeg a kada tebi i drugima treba podrška onda treba budale da idu na barikade i rizikuju svoj posao da bi završavali tuđ.Znači huškate ljedu u propast da se zameraju sa onima koji drže vlast i radna mesta a kada te ljude zezaju onda vi gledate svoja posla i ne poznajete nikoga.Sad odjedanput ti moraš od nečeg da živiš. More, use i u svoje kljuse!

Sova-usara

pre 10 godina

Nesto ga nisam mirisao ali jedini od svih govori isto svih godina DS vratio SPS Tome i veliki vezir celog zivota velicali Sekija pa onda promenili plocu Presednik nam malo strajkovo gladju pa oda ode na post a u medjuvremenu je zavrsio i fakultet.Za ovog govore da je narkomam 10 godina a on sve bolje izgleda.
P.S. bio je u pravu i za moje Kosovo

justin

pre 10 godina

Dokle vise ovog čoveka ?Malo-malo pa evo intervju,gost ovde ,gost onde.Čovek je predstavnik jedne minorne strankekoja na sledećim izborima ni census neće preći.

prokleta avlija

pre 10 godina

Čedo brate...kupio si me argumentima ničim više,najargumentovanija i najiskrenija priča jednog političar u 2013 godini,svaka čast na iskrenosti...ako je jedino što mogu da ti zamere što se penješ na Akonkagvu ja ti zameram što se nisis popeo na Mount Everest,ako je jedina zamerka to što si preplanuo ja kažem hvala Bogu da svaki Srbin ima love da ode do Grčke,Španije ili makar Crne gore da pocrni...znači SNS-ovce i DS-ovce sada vam je Čeda na nišanu,mora se zgazit svako ko vam ubija komabinacije jel tako

Smiljana

pre 10 godina

E Cedo, Cedo pusto nadanje, ovi tvoji u Vranju sklopise koaliciju sa SPS-om, izgubio si i to malo poverenja kod ljudi, menjaj i raspustaj ih, inace ni jednog odbornika neces dobiti od nas Vranjanaca na sledecim izborima ako HITNO ne reagujes i raskrinkas tu koliciju, zar sa SPS-om, katastrofa.

Nenad Prokic

pre 10 godina

Sasvim, dakle, drugacije od urugbajskog predsednika:http://www.e-novine.com/svet/svet-licnosti/95906-Najsiromaniji-predsednik-svetu.html

Sevojno

pre 10 godina

Znači, Čeda je neverovatan! Ne odustaje, šta god da se dogodi. Toliko je uporan da ne odustaje da se nudi SNS-u, ali ni DS-ovim glasačima. Sve mi se čini da mu Deda Mraz po oba pitanja neće doći, bar ne ove godine.

lalle

pre 10 godina

"Herkules": Znamo mi normalni da od ovoga Cede nema nista ni dobro ni pametno ali znamo i ko je dao Kosovo,a radi i na Vojvodini. Po tebi je to prosperitet? Bar cuvaj svoju glupost za sebe.

TRUBA

pre 10 godina

Hahaha Čedine želje još samo da dobiju u DS utemeljenje,ali ni to nije isključeno,ako DS nastavi da vodi sadašnje rukovodstvo.

Petar

pre 10 godina

Sećam se da je Čeda svojevremeno devedesetih govorio da od imovine ima samo kolekciju diskova. Kad je došao na vlast, na pitanje odakle mu džip i vila, odgovarao je da su mu dali "prijatelji" na korišćenje. Sada priča da to što je bogataš sa privatnom firmom nie problem za bavljenje politikom, jer onda nije podložan korupciji (sic!) Za razliku od njega, ja nisam imun da zbog takve politike ne osetim gađenje.

herkules s

pre 10 godina

ldp ili ds, za narod je to sve isto jer svakako ,prethodnu deceniju, nijedna od navedene dve stranke se nije zalagala za interese gradjana.

Deki

pre 10 godina

Ne vidim razlog zasto ldp ne bi mogao ici u koaliciju sa sns-om , sns je prakticno prepisao program ldpa.
Mozda je bolja opcija ta koalicija nego sa sps-om koji je na vlasti poslednjih 20 godina sa samo dve godine pauze.
Na kraju stranke treba da se bore da kvalitetom pridobiju nekog od dve trecine neopredjenih biraca a ne da se prepucavaju koji su ciji glasaci

herkules s

pre 10 godina

"ne bih štitio ne u politici nego ni u svakodnevnom životu, jer nemam nikakvo razumevanje za politiku koja zloupotrebljava svoju moć svodeći samu sebe na servis za lične interese onih koji se u tom trenutku nalaze na vlasti". Jel se ovo Ceda sali sa nama?

Mirce

pre 10 godina

Usled niza loših poteza Đilasa i drugih problema unutar Ds mnogi njihovi birači su postali simpatizeri ili Sns-a ili Ldp-a ali će se verovatno taj trend i nastaviti.

Hm!

pre 10 godina

LDP I DS ce nastaviti da gube podrsku gradjana sve dok su lideri Djilas I Cedomir . Prvi znak da zele dobrobit svojim strankama, opoziciji i citavoj drzavi bi bio da se njih dvojica povuku sa liderskih pozicija, u protivnom ce da povuku jedan drugoga za ......!

kraja

pre 10 godina

Ja želim da u Srbiji ne postoje stranke.
(SaleMSN, 21. decembar 2013 16:21)

...well, kostalo nas je 25 godina zivota i nekoliko desetina milijardi $/€ da bi shvatili kakva je to prevara...
...visestranacje...
...stotinak komada na "sisi" drzave...
...+ sve ostale privilegije, od kojih je "imunitet" na lopovluk najvaznija...

Kalifornija

pre 10 godina

I ja zelim da postanem Tim Cook i da budem CEO Apple-a ali mislim da je to malo nerealno. Glasaci DS-a ce samo apstinirati sve vise i vise dok se ne svedu na 5% tj na one koji od toga imaju direktan interest i njihove porodice i to je to.

Dovidjena DS ugasite stranku.

Hromi

pre 10 godina

Ono sto mozes da ocekujes od biraca DSa je da nece izlaziti na izbore, a ako i izadju ocekuj jedan lepi beli listic ;)
P.S. To isto mozes i od tvojih glasaca da ocekujes ;) ;)

Viva

pre 10 godina

Birači DS će definitivno postati tuđi. Oni više nemaju za koga da glasaju, kod njih je totalna konfuzija, svako je protiv svakog. Čedina izjava je još jedan udarac na Đilasa koji je izgubio podršku svih nekadašnjih saboraca.

Slobo

pre 10 godina

Posle izbora Vlada: SNS-LDP-MANJINE. Vucic premijer, Ceda ministar vanjskih poslova, i kao takva ce da opstane do ulaska u Evropsku uniju.

bigrabbitear

pre 10 godina

I moja je ambicija da više ne izlazim na izbore, pa makar bilo pitanje života Srbije! Ćao, nema više Čedo... Od mene za tebe, dosta!

potkivač

pre 10 godina

Pusta želja!
Da je tako, pre bi presli kod Zorana Zivkovica u Novu Stranku, nego kod tebe brbljivko!
Ti se polako pakuj a svom clanstvu preporuci da glasa za jednu od ove dve stranke!

Prevarantu

pre 10 godina

Čedo, gotov si, gotovo je sa tvojim prevarama...za tebe ni članovi LDP ne glasaju, ti si miš, niko i ništa, tajkun koji ima za cilj da zaštiti svoj privatan biznis...Ne rasipajte glasove na partije koje ne prelaze cenzus. Glas za Čedu je glasanje za SNS.

bigrabbitear

pre 10 godina

I moja je ambicija da više ne izlazim na izbore, pa makar bilo pitanje života Srbije! Ćao, nema više Čedo... Od mene za tebe, dosta!

Hromi

pre 10 godina

Ono sto mozes da ocekujes od biraca DSa je da nece izlaziti na izbore, a ako i izadju ocekuj jedan lepi beli listic ;)
P.S. To isto mozes i od tvojih glasaca da ocekujes ;) ;)

potkivač

pre 10 godina

Pusta želja!
Da je tako, pre bi presli kod Zorana Zivkovica u Novu Stranku, nego kod tebe brbljivko!
Ti se polako pakuj a svom clanstvu preporuci da glasa za jednu od ove dve stranke!

Kalifornija

pre 10 godina

I ja zelim da postanem Tim Cook i da budem CEO Apple-a ali mislim da je to malo nerealno. Glasaci DS-a ce samo apstinirati sve vise i vise dok se ne svedu na 5% tj na one koji od toga imaju direktan interest i njihove porodice i to je to.

Dovidjena DS ugasite stranku.

Petar

pre 10 godina

Sećam se da je Čeda svojevremeno devedesetih govorio da od imovine ima samo kolekciju diskova. Kad je došao na vlast, na pitanje odakle mu džip i vila, odgovarao je da su mu dali "prijatelji" na korišćenje. Sada priča da to što je bogataš sa privatnom firmom nie problem za bavljenje politikom, jer onda nije podložan korupciji (sic!) Za razliku od njega, ja nisam imun da zbog takve politike ne osetim gađenje.

Sevojno

pre 10 godina

Znači, Čeda je neverovatan! Ne odustaje, šta god da se dogodi. Toliko je uporan da ne odustaje da se nudi SNS-u, ali ni DS-ovim glasačima. Sve mi se čini da mu Deda Mraz po oba pitanja neće doći, bar ne ove godine.

Viva

pre 10 godina

Birači DS će definitivno postati tuđi. Oni više nemaju za koga da glasaju, kod njih je totalna konfuzija, svako je protiv svakog. Čedina izjava je još jedan udarac na Đilasa koji je izgubio podršku svih nekadašnjih saboraca.

herkules s

pre 10 godina

"ne bih štitio ne u politici nego ni u svakodnevnom životu, jer nemam nikakvo razumevanje za politiku koja zloupotrebljava svoju moć svodeći samu sebe na servis za lične interese onih koji se u tom trenutku nalaze na vlasti". Jel se ovo Ceda sali sa nama?

Prevarantu

pre 10 godina

Čedo, gotov si, gotovo je sa tvojim prevarama...za tebe ni članovi LDP ne glasaju, ti si miš, niko i ništa, tajkun koji ima za cilj da zaštiti svoj privatan biznis...Ne rasipajte glasove na partije koje ne prelaze cenzus. Glas za Čedu je glasanje za SNS.

kraja

pre 10 godina

Ja želim da u Srbiji ne postoje stranke.
(SaleMSN, 21. decembar 2013 16:21)

...well, kostalo nas je 25 godina zivota i nekoliko desetina milijardi $/€ da bi shvatili kakva je to prevara...
...visestranacje...
...stotinak komada na "sisi" drzave...
...+ sve ostale privilegije, od kojih je "imunitet" na lopovluk najvaznija...

herkules s

pre 10 godina

ldp ili ds, za narod je to sve isto jer svakako ,prethodnu deceniju, nijedna od navedene dve stranke se nije zalagala za interese gradjana.

Smiljana

pre 10 godina

E Cedo, Cedo pusto nadanje, ovi tvoji u Vranju sklopise koaliciju sa SPS-om, izgubio si i to malo poverenja kod ljudi, menjaj i raspustaj ih, inace ni jednog odbornika neces dobiti od nas Vranjanaca na sledecim izborima ako HITNO ne reagujes i raskrinkas tu koliciju, zar sa SPS-om, katastrofa.

Nenad Prokic

pre 10 godina

Sasvim, dakle, drugacije od urugbajskog predsednika:http://www.e-novine.com/svet/svet-licnosti/95906-Najsiromaniji-predsednik-svetu.html

justin

pre 10 godina

Dokle vise ovog čoveka ?Malo-malo pa evo intervju,gost ovde ,gost onde.Čovek je predstavnik jedne minorne strankekoja na sledećim izborima ni census neće preći.

lalle

pre 10 godina

"Herkules": Znamo mi normalni da od ovoga Cede nema nista ni dobro ni pametno ali znamo i ko je dao Kosovo,a radi i na Vojvodini. Po tebi je to prosperitet? Bar cuvaj svoju glupost za sebe.

Slobo

pre 10 godina

Posle izbora Vlada: SNS-LDP-MANJINE. Vucic premijer, Ceda ministar vanjskih poslova, i kao takva ce da opstane do ulaska u Evropsku uniju.

prokleta avlija

pre 10 godina

Čedo brate...kupio si me argumentima ničim više,najargumentovanija i najiskrenija priča jednog političar u 2013 godini,svaka čast na iskrenosti...ako je jedino što mogu da ti zamere što se penješ na Akonkagvu ja ti zameram što se nisis popeo na Mount Everest,ako je jedina zamerka to što si preplanuo ja kažem hvala Bogu da svaki Srbin ima love da ode do Grčke,Španije ili makar Crne gore da pocrni...znači SNS-ovce i DS-ovce sada vam je Čeda na nišanu,mora se zgazit svako ko vam ubija komabinacije jel tako

Deki

pre 10 godina

Ne vidim razlog zasto ldp ne bi mogao ici u koaliciju sa sns-om , sns je prakticno prepisao program ldpa.
Mozda je bolja opcija ta koalicija nego sa sps-om koji je na vlasti poslednjih 20 godina sa samo dve godine pauze.
Na kraju stranke treba da se bore da kvalitetom pridobiju nekog od dve trecine neopredjenih biraca a ne da se prepucavaju koji su ciji glasaci

Čerčil

pre 10 godina

Ja želim da u Srbiji ne postoje stranke.
(SaleMSN, 21. decembar 2013 16:21)

...well, kostalo nas je 25 godina zivota i nekoliko desetina milijardi $/€ da bi shvatili kakva je to prevara...
..
(kraja, 21. decembar 2013 17:20)

Narode srpski! Parlamentarizam se neguje vekovima, a vi hoćete da iz turskog vakufa i kmetstva uskočimo u visoko razvijenu parlamentarnu demokratiju.
Proći će još mnogo dok se narod u Srbiji politički ne opismeni!
Što se tiče Čedine izjave, potpuno je u pravu. Ja sam DS-ov glasač koji ću sada glasati za njega. DS je napravio najveću glupost kada se udružio sa Dačićem. Rezultat toga se video na izborima. Dačić je narastao kao krpelj koji je isisao svu krv DS-u i istovremeno zarazio DS svojim nezdravim sadržajem.
Kalicija LDP i SNS? Potpuno je moguće. Pa, da li vidite da SNS sada radi ono o čemu LDP priča godinama? Svi su došli na Čedinu priču, samo što je on jedini imao ... da je kaže pre više godina.

Mirce

pre 10 godina

Usled niza loših poteza Đilasa i drugih problema unutar Ds mnogi njihovi birači su postali simpatizeri ili Sns-a ili Ldp-a ali će se verovatno taj trend i nastaviti.

natasa

pre 10 godina

"Ako je s druge strane Vučić, onda ćemo raditi s Vučićem. Ne za sebe, onako kako su demokrate radile poslednjih godina najčešće, nego za svoju zemlju." - pozitivno me je iznenadio ovom izjavom.Sve je rekao,i o Vucicu i o demokratama.Nisam verovala da ce se ovo desiti ali Ceda od mene zbog ove izjave ima veliki +!!!

Hm!

pre 10 godina

LDP I DS ce nastaviti da gube podrsku gradjana sve dok su lideri Djilas I Cedomir . Prvi znak da zele dobrobit svojim strankama, opoziciji i citavoj drzavi bi bio da se njih dvojica povuku sa liderskih pozicija, u protivnom ce da povuku jedan drugoga za ......!

Sova-usara

pre 10 godina

Nesto ga nisam mirisao ali jedini od svih govori isto svih godina DS vratio SPS Tome i veliki vezir celog zivota velicali Sekija pa onda promenili plocu Presednik nam malo strajkovo gladju pa oda ode na post a u medjuvremenu je zavrsio i fakultet.Za ovog govore da je narkomam 10 godina a on sve bolje izgleda.
P.S. bio je u pravu i za moje Kosovo

nišlija

pre 10 godina

DS se u svom opozicionom delovanju ponaša upravo onako kako ne bi smela da se ponaša stranka koja za sebe kaže da je državno odgovorna, pa jednu priču Đilas priča kada razgovrara za zvaničnicima EU u Briselu, a kada se vrati u Srbiju drži se parole: "što gore za Srbiju, to bolje za DS", i nema snage da prizna da je SNS mnogo uradila na polju evrointegracija, borbe protiv korupcije, i rešavanja problema Kosova, a to LDP-u, LSV-u i SVM-u, kao konstruktivnoj opoziciji nije problem da prizna.

Srbin100%

pre 10 godina

Ako ubrzo ne dodje do drasticne promene politike demokrata i smene pojedinaca iz samog vrha stranke ne bi me cudilo da u ne tako dalekoj buducnosti glasaci Ds-a postanu simpatizeri LDP-a

sickofitall

pre 10 godina

E taj film nećeš da gledaš. Bio sam glasač DS a kada se tvoj LDP pojavio glasao sam za vas, prešli ste cenzus i izveo sam vas na put. Bio sam uz LDP pre nego uz DS, mada mu to dođe slično. Sa ovakvim brljotinama i udvaranjem naprednjacima skroz si ga ugasio. Uopšte nisam slušao priče o privatnom životu, jer da sam to gledao tek onda te nikad ne bih podržao. Mislim, generalno je raspad sistema u celoj zemlji, sve moj do mojega ali posle ovoga samo mi je lakše da se vratim DS-u, premda su i oni teški čabar. Ustvari svi ste vi isti, ucenjujete jadne građane, sve ste nas uhapsili, sve resurse držite u vašim rukama i naravno da možete da nas tlačite. Kažeš pre neki dan da moraš da radiš i moraš od nečega da živiš. E, pa i drugi moraju da rade i da žive od nečeg a kada tebi i drugima treba podrška onda treba budale da idu na barikade i rizikuju svoj posao da bi završavali tuđ.Znači huškate ljedu u propast da se zameraju sa onima koji drže vlast i radna mesta a kada te ljude zezaju onda vi gledate svoja posla i ne poznajete nikoga.Sad odjedanput ti moraš od nečeg da živiš. More, use i u svoje kljuse!

Sava

pre 10 godina

Cedomir Jovanovic je politicki izgubljen lik, naoruzavanje narkokartela Ljubise Buhe i Dusana Spasojevica u svakoj normalnoj zemlji odavno bi takvog politicara dovelo pred sudiju,a kod nas,zbog kombinacija sa jos jednim kontraverznim politicarem Vucicem, odrzava se covek vestacki u politickom zivotu .Politicari koji su imali neraskidive veze sa mafijom moraju u penziju,a mozda i u zatvor ako tuzilac podigne optuznice.Ulazaku EU naterace drzavu da "penzionise" sve mafijaske bosove u Srbiji.

Ivan

pre 10 godina

Sve sto ovakvim pricama postizete, gospodine Jovanovicu, jeste da biraci LDP postanu biraci DS. Prvi ja, iako nikad nisam glasao za DS (osim na prvim visestranackim izborima 1990). Nakon toga je moj izbor uvek bio Gradjanski savez, a posle toga LDP. Ali vasa spremnost da se brze-bolje ponudite Vucicu toliko mi je odvratna da cu DS-u progledati kroz prste za sve lose sto su uradili prethodnih godina.

Rudi Lazarevski,Skopje

pre 10 godina

Gospodin Jovanovic je posteno ponudio Dogovor opoziciji(DS). Bez razlike dali je on dobar ili savrsen,ali je ipak pokusaj za saradnju. Problem nije u Dogovoru. Problem je u clanovima rukovodstva DS koji u momentu ne mogu da se dogovore ni licno sami sa sobom sta u stvari zele i hoce. I kako ce sutra. A vremena za "razmisljanje",nema. Rok ovog Dogovora je bio "juce",a ne danas ili sutra. Tacnije u momentu kad su izgubili izbore. Dali su Liberali mala i beznacajna stranka je Form Over Substance,kako kazu Englezi. Kad nemaju argumente to je uvek prvo sto neko izvuce iz rukava . Jas sam liberal i bio sam i Podpretsednik Liberalne partije u Makedoniji do zadnjih izbora. Vrlo dobro znam koja je to balkanska malicioznost. Danas mladi kazu: "vise nije dovoljno biti samo pametan,nego pamet treba da vam dogje na vreme!:)". Bilo bi dobro da rukovodsvo DS-a razmisli o ovome. Idu teska vremena u srpskoj politici. Ovo sve vise mi lici na copy/paste sliku iz Makedonije. Jedno narednih osam do deset narednih godina.

Robespjer

pre 10 godina

Lukavi Čedica. Zna on da su glasači najčešći preletači. Mnogo češći nego političari. Ali ipak će prvenstveno glasati za onu stranku koja je bila najsličnija po opcijama onoj za koju su prethodno glasali. Nije ni zapad poverljiv prema Vučku i bivšim šešeljevcima, ma koliko da su ovi sada poslušnici zapad zna ko su oni bili i kako u principu razmišljaju. Stoga će zapadu trebati partija koja je garant demokratskih procesa. Pošto je DS puko, a LDP nikad nije ni bio normalan ostaje jedino URS i još po koja partija demokratske orijentacije. Moj sud je da samo čelnici Ujedinjenih regiona imaju energije i stručnost da reformišu Srbiju, dok su istovremeno Dinkić i Grubješić veoma cenjeni u Evropi i svetu. Jedino političku partiju URS vidim kao novog nosioca demokratije i demokratskih procesa.

Siniša

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam kakve veze ima DS sa LDP, jer je DS socijaldemokratska partija, a LDP kapitalistička partija, pa je i normalno da oni koji rade u interesu kapitalista, SNS i LDP, budu zajedno.

guja

pre 10 godina

Nećete imati vi glasača uopšte. Niko. Nijedna stranka. Moći ćete da glasate jedni za druge, među sobom. Ko ima malo mozga aktivno će da bojkotuje izbore. Taj vaš trojni pakt (partije-banke-mediji) vrlo brzo će biti "razbivena od patos". A da, pozdravi Deretu. Njegova izjava "kako glasate, tako ćete da jedete" se ne zaboravlja. Nek pripazi šta će da jede on posle sledećih izbora. Da ne bude "ono što se ne jede". E pa da objavimo početak kampanje za BOJKOT izbora : KAD STE KRALI, NISTE ZVALI.

macili

pre 10 godina

Kakvo je stanje u DS ne bi bilo iznenadjenje ako deo DS glasaca, ukaze poverenje Cedi u ime svih onih ranijih godina kada je bio odan DS, zato Cedo mozda snovi postanu stvarnost.

TRUBA

pre 10 godina

Hahaha Čedine želje još samo da dobiju u DS utemeljenje,ali ni to nije isključeno,ako DS nastavi da vodi sadašnje rukovodstvo.

5sm

pre 10 godina

Mnogo zelite a malo radite...price su jedno a stvarnost je drugo,mnogo ste jaki kada treba nesto reci i komentarisati a kada treba to isto sprovesti u delo onda negde nesto zataji zato tako i prolazite u politici da vam tebaju tudji clanovi i glasovi

STAKLENO - ZVONO

pre 10 godina

Ovako ne ozbiljnim nastupima i pozivima Cedomira Jovanovica ni LDP i DS ce nastaviti da gube podrsku gradjana sve dok su lideri tih stranaka Dragan Djilas i Cedomir Jovanovic . Prvi znak da zele dobrobit svojim strankama, opoziciji i citavoj drzavi bi bio da se njih dvojica povuku sa liderskih pozicija, u protivnom ce da povuku jedan drugoga da obojica padnu u ambis. Pa ovakvo ponizenje DS nije doziveo ni dok su bili u teskoj opoziciji da ih na ovakav nacin neko ponizava kao sto to cini LDP. Ali gledano u celini oni su to i zasluzili.

herc

pre 10 godina

Kakvo je stanje u DS ne bi me čudilo da ljudi glasaju za LDP . Tome su najviše doprineli sami čelnici demokratske stranke koji ne mogu da se dogovore oko krucijalnih stvar vezanih za istu.

Čarolija

pre 10 godina

Brrr... Sad sam se definitivno smrzla od staha... Ovo što je Čeda izjavio, ne treba ništa da čudi. Odavno već se osipa biračko telo DS-a, a LDP kao hijena otima DS-u taj deo plena. I pored svega toga, opet jedva prelazi cenzus. Narod se opredeljuje za ideju, a čini mi se da Čeda, kao ni Đilas nemaju dovoljno političke mudrosti da učine nešto više na našoj političkoj sceni.

maksim

pre 10 godina

LDP ima legitimno pravo da želi da preuzme glasače DS-a, ali raspoloženje naroda pokazano na poslednjim izborima pokazuje da narod sve manje veruje i jednima i drugima.

Hromi

pre 10 godina

Ono sto mozes da ocekujes od biraca DSa je da nece izlaziti na izbore, a ako i izadju ocekuj jedan lepi beli listic ;)
P.S. To isto mozes i od tvojih glasaca da ocekujes ;) ;)

prokleta avlija

pre 10 godina

Čedo brate...kupio si me argumentima ničim više,najargumentovanija i najiskrenija priča jednog političar u 2013 godini,svaka čast na iskrenosti...ako je jedino što mogu da ti zamere što se penješ na Akonkagvu ja ti zameram što se nisis popeo na Mount Everest,ako je jedina zamerka to što si preplanuo ja kažem hvala Bogu da svaki Srbin ima love da ode do Grčke,Španije ili makar Crne gore da pocrni...znači SNS-ovce i DS-ovce sada vam je Čeda na nišanu,mora se zgazit svako ko vam ubija komabinacije jel tako

Kalifornija

pre 10 godina

I ja zelim da postanem Tim Cook i da budem CEO Apple-a ali mislim da je to malo nerealno. Glasaci DS-a ce samo apstinirati sve vise i vise dok se ne svedu na 5% tj na one koji od toga imaju direktan interest i njihove porodice i to je to.

Dovidjena DS ugasite stranku.

herkules s

pre 10 godina

ldp ili ds, za narod je to sve isto jer svakako ,prethodnu deceniju, nijedna od navedene dve stranke se nije zalagala za interese gradjana.

potkivač

pre 10 godina

Pusta želja!
Da je tako, pre bi presli kod Zorana Zivkovica u Novu Stranku, nego kod tebe brbljivko!
Ti se polako pakuj a svom clanstvu preporuci da glasa za jednu od ove dve stranke!

lalle

pre 10 godina

"Herkules": Znamo mi normalni da od ovoga Cede nema nista ni dobro ni pametno ali znamo i ko je dao Kosovo,a radi i na Vojvodini. Po tebi je to prosperitet? Bar cuvaj svoju glupost za sebe.

Slobo

pre 10 godina

Posle izbora Vlada: SNS-LDP-MANJINE. Vucic premijer, Ceda ministar vanjskih poslova, i kao takva ce da opstane do ulaska u Evropsku uniju.

Viva

pre 10 godina

Birači DS će definitivno postati tuđi. Oni više nemaju za koga da glasaju, kod njih je totalna konfuzija, svako je protiv svakog. Čedina izjava je još jedan udarac na Đilasa koji je izgubio podršku svih nekadašnjih saboraca.

Prevarantu

pre 10 godina

Čedo, gotov si, gotovo je sa tvojim prevarama...za tebe ni članovi LDP ne glasaju, ti si miš, niko i ništa, tajkun koji ima za cilj da zaštiti svoj privatan biznis...Ne rasipajte glasove na partije koje ne prelaze cenzus. Glas za Čedu je glasanje za SNS.

bigrabbitear

pre 10 godina

I moja je ambicija da više ne izlazim na izbore, pa makar bilo pitanje života Srbije! Ćao, nema više Čedo... Od mene za tebe, dosta!

kraja

pre 10 godina

Ja želim da u Srbiji ne postoje stranke.
(SaleMSN, 21. decembar 2013 16:21)

...well, kostalo nas je 25 godina zivota i nekoliko desetina milijardi $/€ da bi shvatili kakva je to prevara...
...visestranacje...
...stotinak komada na "sisi" drzave...
...+ sve ostale privilegije, od kojih je "imunitet" na lopovluk najvaznija...

Petar

pre 10 godina

Sećam se da je Čeda svojevremeno devedesetih govorio da od imovine ima samo kolekciju diskova. Kad je došao na vlast, na pitanje odakle mu džip i vila, odgovarao je da su mu dali "prijatelji" na korišćenje. Sada priča da to što je bogataš sa privatnom firmom nie problem za bavljenje politikom, jer onda nije podložan korupciji (sic!) Za razliku od njega, ja nisam imun da zbog takve politike ne osetim gađenje.

justin

pre 10 godina

Dokle vise ovog čoveka ?Malo-malo pa evo intervju,gost ovde ,gost onde.Čovek je predstavnik jedne minorne strankekoja na sledećim izborima ni census neće preći.

herkules s

pre 10 godina

"ne bih štitio ne u politici nego ni u svakodnevnom životu, jer nemam nikakvo razumevanje za politiku koja zloupotrebljava svoju moć svodeći samu sebe na servis za lične interese onih koji se u tom trenutku nalaze na vlasti". Jel se ovo Ceda sali sa nama?

Mirce

pre 10 godina

Usled niza loših poteza Đilasa i drugih problema unutar Ds mnogi njihovi birači su postali simpatizeri ili Sns-a ili Ldp-a ali će se verovatno taj trend i nastaviti.

Sevojno

pre 10 godina

Znači, Čeda je neverovatan! Ne odustaje, šta god da se dogodi. Toliko je uporan da ne odustaje da se nudi SNS-u, ali ni DS-ovim glasačima. Sve mi se čini da mu Deda Mraz po oba pitanja neće doći, bar ne ove godine.

natasa

pre 10 godina

"Ako je s druge strane Vučić, onda ćemo raditi s Vučićem. Ne za sebe, onako kako su demokrate radile poslednjih godina najčešće, nego za svoju zemlju." - pozitivno me je iznenadio ovom izjavom.Sve je rekao,i o Vucicu i o demokratama.Nisam verovala da ce se ovo desiti ali Ceda od mene zbog ove izjave ima veliki +!!!

TRUBA

pre 10 godina

Hahaha Čedine želje još samo da dobiju u DS utemeljenje,ali ni to nije isključeno,ako DS nastavi da vodi sadašnje rukovodstvo.

Hm!

pre 10 godina

LDP I DS ce nastaviti da gube podrsku gradjana sve dok su lideri Djilas I Cedomir . Prvi znak da zele dobrobit svojim strankama, opoziciji i citavoj drzavi bi bio da se njih dvojica povuku sa liderskih pozicija, u protivnom ce da povuku jedan drugoga za ......!

Ivan

pre 10 godina

Sve sto ovakvim pricama postizete, gospodine Jovanovicu, jeste da biraci LDP postanu biraci DS. Prvi ja, iako nikad nisam glasao za DS (osim na prvim visestranackim izborima 1990). Nakon toga je moj izbor uvek bio Gradjanski savez, a posle toga LDP. Ali vasa spremnost da se brze-bolje ponudite Vucicu toliko mi je odvratna da cu DS-u progledati kroz prste za sve lose sto su uradili prethodnih godina.

Nenad Prokic

pre 10 godina

Sasvim, dakle, drugacije od urugbajskog predsednika:http://www.e-novine.com/svet/svet-licnosti/95906-Najsiromaniji-predsednik-svetu.html

sickofitall

pre 10 godina

E taj film nećeš da gledaš. Bio sam glasač DS a kada se tvoj LDP pojavio glasao sam za vas, prešli ste cenzus i izveo sam vas na put. Bio sam uz LDP pre nego uz DS, mada mu to dođe slično. Sa ovakvim brljotinama i udvaranjem naprednjacima skroz si ga ugasio. Uopšte nisam slušao priče o privatnom životu, jer da sam to gledao tek onda te nikad ne bih podržao. Mislim, generalno je raspad sistema u celoj zemlji, sve moj do mojega ali posle ovoga samo mi je lakše da se vratim DS-u, premda su i oni teški čabar. Ustvari svi ste vi isti, ucenjujete jadne građane, sve ste nas uhapsili, sve resurse držite u vašim rukama i naravno da možete da nas tlačite. Kažeš pre neki dan da moraš da radiš i moraš od nečega da živiš. E, pa i drugi moraju da rade i da žive od nečeg a kada tebi i drugima treba podrška onda treba budale da idu na barikade i rizikuju svoj posao da bi završavali tuđ.Znači huškate ljedu u propast da se zameraju sa onima koji drže vlast i radna mesta a kada te ljude zezaju onda vi gledate svoja posla i ne poznajete nikoga.Sad odjedanput ti moraš od nečeg da živiš. More, use i u svoje kljuse!

guja

pre 10 godina

Nećete imati vi glasača uopšte. Niko. Nijedna stranka. Moći ćete da glasate jedni za druge, među sobom. Ko ima malo mozga aktivno će da bojkotuje izbore. Taj vaš trojni pakt (partije-banke-mediji) vrlo brzo će biti "razbivena od patos". A da, pozdravi Deretu. Njegova izjava "kako glasate, tako ćete da jedete" se ne zaboravlja. Nek pripazi šta će da jede on posle sledećih izbora. Da ne bude "ono što se ne jede". E pa da objavimo početak kampanje za BOJKOT izbora : KAD STE KRALI, NISTE ZVALI.

Sava

pre 10 godina

Cedomir Jovanovic je politicki izgubljen lik, naoruzavanje narkokartela Ljubise Buhe i Dusana Spasojevica u svakoj normalnoj zemlji odavno bi takvog politicara dovelo pred sudiju,a kod nas,zbog kombinacija sa jos jednim kontraverznim politicarem Vucicem, odrzava se covek vestacki u politickom zivotu .Politicari koji su imali neraskidive veze sa mafijom moraju u penziju,a mozda i u zatvor ako tuzilac podigne optuznice.Ulazaku EU naterace drzavu da "penzionise" sve mafijaske bosove u Srbiji.

Deki

pre 10 godina

Ne vidim razlog zasto ldp ne bi mogao ici u koaliciju sa sns-om , sns je prakticno prepisao program ldpa.
Mozda je bolja opcija ta koalicija nego sa sps-om koji je na vlasti poslednjih 20 godina sa samo dve godine pauze.
Na kraju stranke treba da se bore da kvalitetom pridobiju nekog od dve trecine neopredjenih biraca a ne da se prepucavaju koji su ciji glasaci

Smiljana

pre 10 godina

E Cedo, Cedo pusto nadanje, ovi tvoji u Vranju sklopise koaliciju sa SPS-om, izgubio si i to malo poverenja kod ljudi, menjaj i raspustaj ih, inace ni jednog odbornika neces dobiti od nas Vranjanaca na sledecim izborima ako HITNO ne reagujes i raskrinkas tu koliciju, zar sa SPS-om, katastrofa.

Robespjer

pre 10 godina

Lukavi Čedica. Zna on da su glasači najčešći preletači. Mnogo češći nego političari. Ali ipak će prvenstveno glasati za onu stranku koja je bila najsličnija po opcijama onoj za koju su prethodno glasali. Nije ni zapad poverljiv prema Vučku i bivšim šešeljevcima, ma koliko da su ovi sada poslušnici zapad zna ko su oni bili i kako u principu razmišljaju. Stoga će zapadu trebati partija koja je garant demokratskih procesa. Pošto je DS puko, a LDP nikad nije ni bio normalan ostaje jedino URS i još po koja partija demokratske orijentacije. Moj sud je da samo čelnici Ujedinjenih regiona imaju energije i stručnost da reformišu Srbiju, dok su istovremeno Dinkić i Grubješić veoma cenjeni u Evropi i svetu. Jedino političku partiju URS vidim kao novog nosioca demokratije i demokratskih procesa.

Siniša

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam kakve veze ima DS sa LDP, jer je DS socijaldemokratska partija, a LDP kapitalistička partija, pa je i normalno da oni koji rade u interesu kapitalista, SNS i LDP, budu zajedno.

herc

pre 10 godina

Kakvo je stanje u DS ne bi me čudilo da ljudi glasaju za LDP . Tome su najviše doprineli sami čelnici demokratske stranke koji ne mogu da se dogovore oko krucijalnih stvar vezanih za istu.

nišlija

pre 10 godina

DS se u svom opozicionom delovanju ponaša upravo onako kako ne bi smela da se ponaša stranka koja za sebe kaže da je državno odgovorna, pa jednu priču Đilas priča kada razgovrara za zvaničnicima EU u Briselu, a kada se vrati u Srbiju drži se parole: "što gore za Srbiju, to bolje za DS", i nema snage da prizna da je SNS mnogo uradila na polju evrointegracija, borbe protiv korupcije, i rešavanja problema Kosova, a to LDP-u, LSV-u i SVM-u, kao konstruktivnoj opoziciji nije problem da prizna.

Rudi Lazarevski,Skopje

pre 10 godina

Gospodin Jovanovic je posteno ponudio Dogovor opoziciji(DS). Bez razlike dali je on dobar ili savrsen,ali je ipak pokusaj za saradnju. Problem nije u Dogovoru. Problem je u clanovima rukovodstva DS koji u momentu ne mogu da se dogovore ni licno sami sa sobom sta u stvari zele i hoce. I kako ce sutra. A vremena za "razmisljanje",nema. Rok ovog Dogovora je bio "juce",a ne danas ili sutra. Tacnije u momentu kad su izgubili izbore. Dali su Liberali mala i beznacajna stranka je Form Over Substance,kako kazu Englezi. Kad nemaju argumente to je uvek prvo sto neko izvuce iz rukava . Jas sam liberal i bio sam i Podpretsednik Liberalne partije u Makedoniji do zadnjih izbora. Vrlo dobro znam koja je to balkanska malicioznost. Danas mladi kazu: "vise nije dovoljno biti samo pametan,nego pamet treba da vam dogje na vreme!:)". Bilo bi dobro da rukovodsvo DS-a razmisli o ovome. Idu teska vremena u srpskoj politici. Ovo sve vise mi lici na copy/paste sliku iz Makedonije. Jedno narednih osam do deset narednih godina.

5sm

pre 10 godina

Mnogo zelite a malo radite...price su jedno a stvarnost je drugo,mnogo ste jaki kada treba nesto reci i komentarisati a kada treba to isto sprovesti u delo onda negde nesto zataji zato tako i prolazite u politici da vam tebaju tudji clanovi i glasovi

STAKLENO - ZVONO

pre 10 godina

Ovako ne ozbiljnim nastupima i pozivima Cedomira Jovanovica ni LDP i DS ce nastaviti da gube podrsku gradjana sve dok su lideri tih stranaka Dragan Djilas i Cedomir Jovanovic . Prvi znak da zele dobrobit svojim strankama, opoziciji i citavoj drzavi bi bio da se njih dvojica povuku sa liderskih pozicija, u protivnom ce da povuku jedan drugoga da obojica padnu u ambis. Pa ovakvo ponizenje DS nije doziveo ni dok su bili u teskoj opoziciji da ih na ovakav nacin neko ponizava kao sto to cini LDP. Ali gledano u celini oni su to i zasluzili.

Čarolija

pre 10 godina

Brrr... Sad sam se definitivno smrzla od staha... Ovo što je Čeda izjavio, ne treba ništa da čudi. Odavno već se osipa biračko telo DS-a, a LDP kao hijena otima DS-u taj deo plena. I pored svega toga, opet jedva prelazi cenzus. Narod se opredeljuje za ideju, a čini mi se da Čeda, kao ni Đilas nemaju dovoljno političke mudrosti da učine nešto više na našoj političkoj sceni.

Sova-usara

pre 10 godina

Nesto ga nisam mirisao ali jedini od svih govori isto svih godina DS vratio SPS Tome i veliki vezir celog zivota velicali Sekija pa onda promenili plocu Presednik nam malo strajkovo gladju pa oda ode na post a u medjuvremenu je zavrsio i fakultet.Za ovog govore da je narkomam 10 godina a on sve bolje izgleda.
P.S. bio je u pravu i za moje Kosovo

Čerčil

pre 10 godina

Ja želim da u Srbiji ne postoje stranke.
(SaleMSN, 21. decembar 2013 16:21)

...well, kostalo nas je 25 godina zivota i nekoliko desetina milijardi $/€ da bi shvatili kakva je to prevara...
..
(kraja, 21. decembar 2013 17:20)

Narode srpski! Parlamentarizam se neguje vekovima, a vi hoćete da iz turskog vakufa i kmetstva uskočimo u visoko razvijenu parlamentarnu demokratiju.
Proći će još mnogo dok se narod u Srbiji politički ne opismeni!
Što se tiče Čedine izjave, potpuno je u pravu. Ja sam DS-ov glasač koji ću sada glasati za njega. DS je napravio najveću glupost kada se udružio sa Dačićem. Rezultat toga se video na izborima. Dačić je narastao kao krpelj koji je isisao svu krv DS-u i istovremeno zarazio DS svojim nezdravim sadržajem.
Kalicija LDP i SNS? Potpuno je moguće. Pa, da li vidite da SNS sada radi ono o čemu LDP priča godinama? Svi su došli na Čedinu priču, samo što je on jedini imao ... da je kaže pre više godina.

macili

pre 10 godina

Kakvo je stanje u DS ne bi bilo iznenadjenje ako deo DS glasaca, ukaze poverenje Cedi u ime svih onih ranijih godina kada je bio odan DS, zato Cedo mozda snovi postanu stvarnost.

Srbin100%

pre 10 godina

Ako ubrzo ne dodje do drasticne promene politike demokrata i smene pojedinaca iz samog vrha stranke ne bi me cudilo da u ne tako dalekoj buducnosti glasaci Ds-a postanu simpatizeri LDP-a

maksim

pre 10 godina

LDP ima legitimno pravo da želi da preuzme glasače DS-a, ali raspoloženje naroda pokazano na poslednjim izborima pokazuje da narod sve manje veruje i jednima i drugima.