Sreda, 18.12.2013.

10:32

Dačić i Tači kandidati za Nobela?

Vođa albanskog kokusa u Kongresu lobira da dobije podršku za nominaciju Ketrin Ešton, Ivice Dačića i Hašima Tačija za Nobelovu nagradu za mir, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Daèiæ i Taèi kandidati za Nobela? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

266 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 10 godina

Gospodin Vučić je mnogo više zaslužo ovu nagradu, da nije bilo njega u odsudnim fazama pregovora, da podvikne i najavi, nikada ovaj sporazum ne bi bio potpisan.

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

Ko? Dači i Tačić? Ne, nego Vuči i Dači... Ili... Tačić i Vuči? Ne, Dačić i Tačić? Ili možda... Ne zna čovek više ko je ko.

бидермајер

pre 10 godina

Ако то буде истина мораће "два премијера" да направе споменик Милошевићу до неба на Газиместану ,а Тома да заврши цркву покајницу под хитно.

vid

pre 10 godina

Prvo pocnemo rat gde strada na 1000-e ljudi, privreda unistena i ocaj,
ratujemo sa EU i NATO, onda se pomirimo i dobijemo Nobela za mir,
prikljucimo se EU i NATO.

U potpisu Dacic.

Vokrri, optimista

pre 10 godina

Nema politicara kojeg mrzim vise od Thaçi-ja, a bogami ni ovog Dacica nemam bas puno razloga da volim, ali ako na ova dva lidera pada odluka da se jednom i zauvek zakopa ratna sekira medju dva naroda i pocnemo da zivimo kao normalni ljudi, civilizovane komsije i evropski partneri - onda neka im je sa srecom!

Enver Kelmendi

pre 10 godina

Ipak ja nisam da ova gospoda dobijaju Nobelovu nagradu,jer imaju dosta para.Ja predlazem da glavna ulica u Srbici (danas Skenderaj)dobije ime Ivica Dacic,a jedna ulica u Beogradu,u blizini gde zivi Dacic,dobije ime Hashim Thaci.

Mrgud

pre 10 godina

Milošević je zločinac po mišljenju svetskih sila, mada nisu stigli da to i dokažu pošto je umro... a Dačić mu je bio desna ruka i naslednik, a Tači... ma s kim si takav si... dobar su tandem.
Uglavnom ako hoćeš nagradu i kintu, pa bavi se pravim delatnostima, a ne korisnim po čovečanstvo.

Aleksandar

pre 10 godina

Zaslužili su obojica po Nobela, odnosno po primerak najpoznatijeg pronalaska gospodina Alfreda Nobela. I da im se isti stavi tamo gde sunce ne sija, i da se upali fitilj. E takvu su nagradu zaslužili.

Mujo 11

pre 10 godina

Dačić i Tači kandidati za Nobela?

Ja nisam bas siguruan da ovih dva "politicara" zasluzuju "Nobela", ali, posto se nikada ne zna, ako oni dobiju to siguran sam da ni srbi, pa ni albanci ne bi radovali, ne bih bili srecni, naprotiv...?!

djuro

pre 10 godina

pa mora se priznati da ima logike i da je potpuno u duhu Nobelove nagrade za mir i prethodnih laureata. Zlocinac do kriminalca. Ovo troje, pogotovo dvojac sa minulim radom iz devedesetih, bi bili savrsen dodatak u tu grupu.

у пролазу

pre 10 godina

није ствар у Ивици, ствар је у прању Хашима (читај Aлбанаца). Пљување у лице свим жртвама на Косову и Метохији.

Ritter

pre 10 godina

Nobel daje "koferce" od oko milion dolara dakle po pola milke da podele. Kad moze Barak sto ne bi i oni. Nobel licno izumeo dinamit. Znaci cirkus.

deda pera

pre 10 godina

Pre su obojica za Haski tribunal. Prvi sto je podrzavao suludu politiku Milosevica. Drugi zbog zlocina koje je cinio za vreme rata na Kosovu.

ded gho luli preshevska dolina

pre 10 godina

A posle nagrade treba dignuti spomenik jedan u beogradu jedan u prishtinu i jedan u briselu a eshtenova u sredinu

Kampfar

pre 10 godina

A hoće li da dobiju Nobelovu pre ili posle Đilasovog ekonomskog tima za Beograd? Ovo se zove iz sarkazma u sarkazam, nova stilska figura.

Петар Миловановић

pre 10 godina

Vođa albanskog kokusa u Kongresu lobira da dobije podršku za nominaciju Ketrin Ešton, Ivice Dačića i Hašima Tačija za Nobelovu nagradu za mir, saznaje Tanjug.
Лепо ће ови евроамериканци и њихове верне слуге Албанци са Косова и Метохије капитализовати и озаконити окупацију наше покрајине, односно 15% територије са бројним манастирима и црквама, рудним богатствима, фабрикама и предузећима! Бадава се радују, јер већина Срба ни за милион Нобелових награда за мир неће дати окупаторима ни педаљ земље! Бадава се радују и ови љотићевци и недићевци у лику Дачића, Вучића и Николића, све то што су продали биће враћено првом приликом, а они ће завршити у затвору због велеиздаје! Најсмешније је што ће евроамерички окупатори мислити да су усавршили метод отимања територија од држава и народа који им стоје на путу! Не виде бедници да им на путу стоји Владимир Путин!

Frodo

pre 10 godina

Kako je krenulo, Nobelova nagrada će vredeti i biti cenjena isto koliko i Tomino ordenje. Nešto malo manje od onih plastičnih igračkica što se dobijaju s kukuruznim pahuljicama.

kupac

pre 10 godina

Ivica je zvanicno pregovarao ali iza svega stoji i Vlada Srbije i njima treba odati priznanje, moze da prica ko sta hoce ali ucestvovao je i Vucic

Ice Age

pre 10 godina

Obično pišem velike komentare i nekada mi je malo 1500 karaktera, ali samo mogu reći da me ovo podseća na filim ili pozorišnu predstavu:

SMEŠNA STRANA ISTORIJE

vodoinstalater

pre 10 godina

@ latino, 18. decembar 2013 11:49

Šta baljezgaš ti Srbine van Srbije??? Pa u Srbiji više skoro i da nema Srba iz Srbije. Ostale izbJeglice, prognanici, privremeno raseljeni, poneki političar i oni koji nemaju gde da odu...

tonik

pre 10 godina

isto kao i Obama - nobel za nista?

cekajte dok udjemo u EU pa onda dajte nagrade. Nista u ovim dogovorima garantuje mir izmedju nasih drzava.

dnK

pre 10 godina

Jedi nasa strana moze da bude nobelovana, jer mi smo njima dali svoju teritoriju zarad mira, a Estonova je samo podrzavala sekcesiju i u takvim okolnostima pretendirala mir. Mada, danas svako dobija Nobela, pa i Obama pod cijim je mandatom mnogo ratova izvedeno, spijunaza...

Beqa.

pre 10 godina

Dvojica ljudih koji bi u svakoj normalnoj zemlji bili optuzeni za ratne zlocine, treba da dobijaju nobelovu nagradu za mir! O tempora o mores! Stvarno balkanska posla!

Jovan Mitrović

pre 10 godina

Strašno. Kuda ide ovaj svet. Neko više, neko manje, ali obojica imaju krvave ruke.
Zaustavite planetu, hteo bih da siđem.

polonijum

pre 10 godina

najsnaznije podrzavam inicijativu! kosovu i metohiji je odavno trebalo pristupiti kao i palestinskom pitanju, a ako je jaser arafat mogao da dobije Nobela, nadam se da ce moci i hasim taci i da ce se u svemu izjednaciti sa svetlim primerom iz proslosti...

samarcina

pre 10 godina

Ovo je ne šamar nego nokaut za ljubitelje lika i dela A.Vučica.
Ali sto pre ukapirate da Dačic ima mnogo veci rejting u Evropi, kakav god da je, nego Prvi i Velicanstveni, bolje za vas.Ovako ste pali u teskog bedaka.

Satiricar

pre 10 godina

Pa Radoje Domanovic ne bi bolje ovo komponovao, ahahaha, ahahhah, gggghhhhaaaagggkr, ahaha. Nadam se da cu prestati da se smejem sutra ujutru. Dva giliptera pa Nobelovci, ahahahahah,..........

dok holidej

pre 10 godina

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ....a sad malo da placem pa opet ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Aleksandar

pre 10 godina

A PPV?
(Prle, 18. decembar 2013 10:42)

On će za ekonomiju - ne spašava se svaki dan jedna zemlja od bankrota zajmom od 5 milijardi dolara (plus još dve najavljene) za godinu i po dana.

Još da Jeremiću tutnu Nobela za fiziku pa može slobodno neki asteroid da nas izbriše jer nismo dostojni ovog Univerzuma.

ludimilojko

pre 10 godina

Znaci li to da Nobela trebaju dobiti svi koji su zapoceli ratove, zbog njih izginuo silan narod, a kasnije se kao trude da postignu mir??? Obojici je mesto na stubu srama i nista vise

gusim se od smeha

pre 10 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem. "Zmija" i "Mali Sloba" kao Nobelovci - totalno genijalno. Ova vest mi je maksimalno ulepsala dan. Nobelova nagrada za mir je ionako odavno izgubila poentu, ovo bi samo bi slag na torti, ali taaako zelim da vidim njih dvojcu kako primaju tu nagradu. Jel postoji neka peticija za podrsku ovih fenomenalnih kandidata?

Albanac do noge

pre 10 godina

Vrlo lepa vest. Dvojica ratni zlocina za Nobelovu nagradu. Vidite ljudi sta prave politicari prvo otrove narod, pa onda mrznja, pa ubistva, pa profituju miljiona dlrs. Pa onda mirotvorci pa Nobel. Ovo je Evropa , zapad, a mi baljjjkanci jedemo trave.
Ziveli

jova

pre 10 godina

kada procitam ove komentare, jao, gadi mi se, budale., povraca mi se.
pa sto da ne dobiju, njihova stvar. a mi cemo biti ni zadovoljni, ni mrzovoljni, ni ravnodusni, ni ljuti..

Aki

pre 10 godina

Odbiti ovu politicku igru jer je u pitanju je zelja albanskih lobista da taj sporazum predstave kao istorijski dogovor o priznavanju nezavisnosti kako bi pridobili nova priznanja itd. Nobelovu nagradu eventualno cuvati za konacan dogovor o statusu koji mora biti Kompromisan i to kada albanska strana najzad dozove pameti.

бидермајер

pre 10 godina

Па што да не?Ако може џамија у Штокхолму и Ослу зашто не би могао и нобел ?
Нешто ме асоцира на Бреивика,али "не знам " шта !?

bolje dajte nagradu ARKANOVIM TIGROVIMA - za nenasilnu komunikaciju

pre 10 godina

Jadna je nagrada koja se dodeljuje ovoj dvojici koji su simboli ratno-huckacke propagande tokom 90.-tih...

Prota Mateja

pre 10 godina

Taci Zmija i Ivica Koferce kandidati za Nobela? Vucko ce da presvisne od muke. I Ceda, Sonja, Natasa a tek onaj Dereta to i da ne pominjem.E bas mi je drago.

Ivan

pre 10 godina

Ao, ako je Taci kandidat za Nobela, mislim da to kalja djelo i lik svih onih koji su zaista nesto ucinili da doprinesu miru, stavljati u isti kos Tacija koji je kriminalac sa Mandelom i ostalim nobelovcima je sraman cin!

VUK

pre 10 godina

Dajte slobodno Taciju. Pa on je zasluzan zbog svoje humanosti, i zalaganja u projektu Zuta kuca. Pa onda UCK, ma lepota. Steta bi prava bila ako nedobije Nobelovu nagradu.

DERATIZACIJA

pre 10 godina

Posle "nobelovca" Ahtisarija, ova nominacija je prirodno stanje stvari. Za par decenija će i Hitler posthumno da dobije nobelovu nagradu...

bez_cenzure

pre 10 godina

Još uvijek se smijem. Prvo sam pomislio da vijest nije prenesena sa sajta njuz.net. Nobelova nagrada za mir je toliko obesmišljena da ne vrijedi o tome više ni govoriti, od Begina, Kissingera, Obame do Evropske Unije i sada Dačića i Tačija.

Branko Von Beca

pre 10 godina

Mene ovo ne čudi, ako su oni "poyitivan" reper sistema vrednosti, onda je ovo još jedan dokaz vi[e u kakvom bednom svetu živimo ...

zoran

pre 10 godina

Apokalipsa stigla!!! Peranovića i Pahomija proglasće za svece... "Kuku mene, što ću jadna", kako je nekada davno govorila moja pokojna baba...

Vladimir

pre 10 godina

Definitivno ću se iseliti iz ove lude zemlje. Odo na Jamajku da slušam rege i ... Tada verovatno neću dobijati nervne slomove na ovako debilne stvari...ima da mi sve bude smešno

Mita

pre 10 godina

Sve je bolje,nego da se koljemo međusobno narednih 1000 godina,a da onda svoj "ručni rad" sejemo po Srbiji,i da se nadamo da to niko neće primetiti...

mattko

pre 10 godina

Koliko je zlih komentara objavljeno to nije normalno. Kandidature ovo troje za Nobelovu nagradu za mir je sasvim OK jer su ulozili ogroman napor i prelomili sama sa sobom da naprave nesto pozitivno za obe nacije rizikujuci da budu proglaseni ya izdajnike i da primaju bas onakve citalacke komentare kakvi su danas objavljeni na sajtu B92. Ali bas zato oni i jesu na mestima koja zauzimaju i to je po meni sasvim zasluzeno.

Горан

pre 10 godina

Мука ми је од Нобелове награде за мир. Никада не бих прихватио Нобелову награду за мир с обзиром да ју је и Ахтисари добио. А о Обами и да не причам.

juca

pre 10 godina

Mislim da Keti nece drustvo odgovarati. Inace ovaj Kongresmen koji lobira, je dobio pare za to. Proveriti znacenje reci, u Americi je ozakonjeno lobiranje, samo se mora znati KO ti je da pare. Uz lobiranje uvek ide novac. Ovo je prvoaprilska vest.

G@kisha

pre 10 godina

E vala, ko sve nije u prošlosti dobijao Nobel-a ne bi me začudilo da je dobije i ovaj dvojac. Jedan nosio pušku, ko zna šta radio s njom a drugi se iskazao kao vrhunski ratni portparol.

student_iz_parka

pre 10 godina

Ako ova dvojca budu makar nominovana, kunem se da cu zadnji atom snage kojim imam u sebi posvetiti tome da odem sto dalje od Srbije i Balkana, u nadi da nikad vise ni ne cujem za ovu prokletu zemlju. Ljudi probudite se / ovo su kriminalci, lopovi, lazovi lukte na koncu! Marionete!

mane vipra

pre 10 godina

dvojca koja su direktno i indirektno odgovorni sa smrt i nestanak hiljade ljudi! mislim da je vreme yellowstone da pukne i da sve ovo ode dodjavola.

Danilo

pre 10 godina

Ovaj sto je parcao ljude i prodavao organe i ovaj sto mu oprasta smrt drugih ljudi, tudjih zivota i prodao Kosovo, kandidati za Nobela? Uzas.

SVET JE OTIŠO U TRI LEPE

pre 10 godina

Kad se ne preturih sa stolice!!!
I sama nominacija bi bila parodija...
Nije Dačić zaslužio ni blizu, ali Hašim Tači za Nobela??!!
Ameri bi sve kupili parama da mogu...

JedanJePippo

pre 10 godina

Koja je komeNdija sa nagradom, mislim da bi Nobel promenio mišljenje i razloge zašto je uopšte pokrenuo ovu inicijativu. Možda bi mu i bilo drago zbog otkrivenog dinamita.

Zagor-te-nej

pre 10 godina

E @(Miki, 18. decembar 2013 10:55) to sa Dačićgrad i Tačigrad ti je super.
Pa po uzoru na Budim i Pestu proglase Dačitačigrad ili Tačidači.
Ovo je stvarno smejurija, ali takvo je valjda vreme doslo.
Nista nas ne sme iznenaditi!

Filip

pre 10 godina

U pitanju je šema krvave šape iz Vatikana za kandidate za Nobelovu nagradu. Od Tačija teroriste, koji je po nalogu jezuita iiz Vatikana živim Srbima vadio organe i Dačića mutanta koji je mutiro od: Reketaša za izvoz malina 1992, pa preko Koferčeta, sve do Banana mena se stvaraju kandidati za Nobelovu nagradu?!

saravalovinovacki

pre 10 godina

Konačno, prilika da imamo još jednog Nobelovca!
U stvari dva, jer Kosovo je Srbija a Tači je tako srBski državljanin. Zar to nije san svake države, dva Nobelovca u jednoj godini.

mlekadzija

pre 10 godina

Uz snazno lobiranje SAD ova sumanuta ideja uopste nije nemoguca. Bilo bi bas lepo da SAD nagradi svog pulena za ostvarivanje svojih ciljeva. Sto su mu ruke krvave nema veze. I drugi isti takvi su dobijali. A Nobel je toliko kompromitovan da i nema mesta cudjenju...

Darwinče

pre 10 godina

kada bi ova dvojica stvarno dobila Nobela za mir, verovatno bi nekoliko minuta kasnije ogroman asteroid udario u zemlju i izazvao globalnu kataklizmu u kojoj bi život na zemlji bio zbrisan...

salele

pre 10 godina

E,vecu glupost nisam skoro čuo!?Tači-terorista zvani Zmija i Dačić ministar policije koja i nije baš nevina u toj kosovskoj tragediji,nažalost!?Sram nas bilo,imamo li mi makar još malo zdrave pameti ili slepo idemo za našim slepim i suludim "vođama"!?

mnun

pre 10 godina

Onaj isti Dacic za cije vladavine je stvoreno onoliko masovnih grobnice koje se i danas otkrivaju? Onaj isti Taci za cijih je dejstava nestalo hiljade civila i koji je upravljao Zutom kucom? Ma mora da se salite...

Ja sam

pre 10 godina

Preduslov za Nobela je, izgleda, aktivno ucesce u ratnim operacijama.
Tako da mu Nobel dodje kao slag na tortu, kojim se prikrivaju sve strahote koje su cinjene u ratu.

Ahahahahaha-hehehehe-hihihihihi-hohohohoho

pre 10 godina

Smejem se, smejem se, smejem se, a plakao bih.......od smeha!!!
Btw. ovo je prava kazna za malog Slobu zbog njegove ruzne proslosti.

latino

pre 10 godina

zna se ko godinama dobija "nobile".....lijepo oni sebi obezbijedise drzavu sa sve medjunarodnim pocastima ..........vas Srbe iz Srbije trebalo bi malo u Bosnu da se prekalite u branjenju drzave...........lopovi i cigani(bez uvrede Romima)

Novosadjanin.

pre 10 godina

Covek koji je optuzen da je ubijao ljude, vadio im organe i iste prodavao je uzet u razmatranje od nekog da dobije Nobelovu nagradu? Ne postoji adekvatan komentar ni adekvatno gadjenje.

podsetitese

pre 10 godina

Slobina desna ruka i terorista nagradu za mir, pa neko mora da se sali.
(Nemanja, 18. decembar 2013 10:54)

Pa da li se secas koju je nagradu nekad ''Sloba'' dobio? Aj, preslisavanje ;)

guri

pre 10 godina

osumnjiceni za organe i portparol ratne ubilacke masinerije, kandidati za mir, ajde da su bili Rugova i Djindjic umesto njih ali ovako, mislim stvarno...!!!

nikola

pre 10 godina

pa sve je moguće to može umiriti srbe i ojačati ih da budu što jače vezani za zapad,sa druge strane nagrada bi izgubila značaj jer se radi o zločincu i mafijašu.

zuta osa

pre 10 godina

Samo se vi sprdajte, ljudi rade u interesu oba naroda. Jes da rade ono sto im se kaze ali iskreno receno za nas Balkance je to jedini nacin da se dozovemo pameti. Bez bica ponasamo se ko raspusteno stado.

dax

pre 10 godina

Ovako: navikli smo na SVE. Na lazi, na gluposti, na nepravdu, na bombe, na ludilo, na bedu, na psihopatologiju mocnika, medija, sistema. Na SVE. Ali ovo je kao kad te biju i zdusno ti kazu "uzivaj, bolje od ovoga nikada nece biti"....

T.

pre 10 godina

To bi bilo gluplje nego kada je Arafat dobio nagradu. Arafat barem nije zapoceto rat u Palestini, ova dvojica su direktno zasluzni za desavanja 1998/99 i hiljade mrtvih.

Miki

pre 10 godina

Ako se ovo dogodi, Kusturica će morati da sagradi Dačićgrad. Verovatno na Ibru, kod Kosovske Mitrovice, a preko reke će da bude Tačigrad.
Vučić će od muke morati da pronađe fuzioni reaktor ili univerzalni lek protiv raka, kako ne bi ostao bez Nobela.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

To će biti siguran znak, i odagnaće sve moje sumnje, da su ovi pregovori imali bilo kakvu korist po Srbiju. Nobelova nagrada je postala sinonim za poslušnike i izvršioce američkih interesa. Nagrada će gospodina Dačića da "makne" sa političke scene Srbije zato smatram da je mnogo bolje i, da moli Boga da tu nagradu ne dobije niti da ga Amarikanci predlažu. Isuviše će biti očigledno.

dd

pre 10 godina

kometa usmerena ka srbiji, e to je sada potrebno. covek koji je odgovoran za velika sr**a koja su se desila i zbog kojih veliki broj nacija pati...cuti srbijo, cuti i pokrij se. nikada se srbin nece opametiti...

XQA

pre 10 godina

HAHAHHAHAHA.Zlocinac i socialisticki demagog,Aahahahahahhaaha.Uzivamo u souu,moze li SMS broj da glasamo ili bolje organizujte reality,pa da zibacimo jedmu od ove dvojice.

shame

pre 10 godina

Ako,neka se sprdaju sa nama.Za 20 godina u ovoj zemlji je potrosen ceo vek.Nasim,nazovi politicarima,vizije traju jedan dan.Najvaznije je srediti se,steci imovinsku kartu i ostaviti naslednicima da im se nadje.Ko od njih jos razmislja o vekovima i o Srbiji...

Aleksandar

pre 10 godina

Ok. Jesam za resavanje pitanja Kosova i svestan sam da kao ceo entitet ne moze da ostane u Srbiji. I znam da smo i jedni i drugi dole pravili gluposti, teske..... Kosovo je predstavljalo bolest Srbije u stanju gangrene koje je bilo opasno po zivot srpskog drustva. Lekari spasiocii, Dacic i Taci nam ni malo mi nisu simpaticni i oni su taj problem resili tako sto su taj gangrenizovani deo tela, odstranili. Hocete da im budem zahvalan sto su nam odstranili deo tela i spasili zivot? Da budu kandidati za Nobelovu nagradu za mir? Zahvalan cu im biti na uspesno izvedenoj operaciji i spasavanju zivota, ali im nikada necu zaboraviti da su isti ti "lekari" i njihovi drugari doveli 80-ih i 90-ih do te gangrenizacije srpskog dela teritorije. Da su u pitanju ljudi koji nisu ucestvovali u s*****a 90-ih, svim srcem bih podrzao kandidaturu.

Predrag

pre 10 godina

A Vucic? Hoce li on biti Prvi Zamenik nagradjenog Nobelovom nagradom za mir? Ha ha ha ha... Opet ce ga preveslati Dacic. Prvi me sve vise podesca na Vuka Draskovica (sa kojim je inace u koaliciji) devedesetih: uvek ima vecinu, ali nikad nije stvarno Prvi, kakvim se predstavlja.

Cestitam gopspdinu Dacicu ako ga predloze, a Prvi neka saceka malo.

Miki

pre 10 godina

Ako se ovo dogodi, Kusturica će morati da sagradi Dačićgrad. Verovatno na Ibru, kod Kosovske Mitrovice, a preko reke će da bude Tačigrad.
Vučić će od muke morati da pronađe fuzioni reaktor ili univerzalni lek protiv raka, kako ne bi ostao bez Nobela.

dax

pre 10 godina

Ovako: navikli smo na SVE. Na lazi, na gluposti, na nepravdu, na bombe, na ludilo, na bedu, na psihopatologiju mocnika, medija, sistema. Na SVE. Ali ovo je kao kad te biju i zdusno ti kazu "uzivaj, bolje od ovoga nikada nece biti"....

T.

pre 10 godina

To bi bilo gluplje nego kada je Arafat dobio nagradu. Arafat barem nije zapoceto rat u Palestini, ova dvojica su direktno zasluzni za desavanja 1998/99 i hiljade mrtvih.

Predrag

pre 10 godina

A Vucic? Hoce li on biti Prvi Zamenik nagradjenog Nobelovom nagradom za mir? Ha ha ha ha... Opet ce ga preveslati Dacic. Prvi me sve vise podesca na Vuka Draskovica (sa kojim je inace u koaliciji) devedesetih: uvek ima vecinu, ali nikad nije stvarno Prvi, kakvim se predstavlja.

Cestitam gopspdinu Dacicu ako ga predloze, a Prvi neka saceka malo.

DERATIZACIJA

pre 10 godina

Posle "nobelovca" Ahtisarija, ova nominacija je prirodno stanje stvari. Za par decenija će i Hitler posthumno da dobije nobelovu nagradu...

Aleksandar

pre 10 godina

Ok. Jesam za resavanje pitanja Kosova i svestan sam da kao ceo entitet ne moze da ostane u Srbiji. I znam da smo i jedni i drugi dole pravili gluposti, teske..... Kosovo je predstavljalo bolest Srbije u stanju gangrene koje je bilo opasno po zivot srpskog drustva. Lekari spasiocii, Dacic i Taci nam ni malo mi nisu simpaticni i oni su taj problem resili tako sto su taj gangrenizovani deo tela, odstranili. Hocete da im budem zahvalan sto su nam odstranili deo tela i spasili zivot? Da budu kandidati za Nobelovu nagradu za mir? Zahvalan cu im biti na uspesno izvedenoj operaciji i spasavanju zivota, ali im nikada necu zaboraviti da su isti ti "lekari" i njihovi drugari doveli 80-ih i 90-ih do te gangrenizacije srpskog dela teritorije. Da su u pitanju ljudi koji nisu ucestvovali u s*****a 90-ih, svim srcem bih podrzao kandidaturu.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

To će biti siguran znak, i odagnaće sve moje sumnje, da su ovi pregovori imali bilo kakvu korist po Srbiju. Nobelova nagrada je postala sinonim za poslušnike i izvršioce američkih interesa. Nagrada će gospodina Dačića da "makne" sa političke scene Srbije zato smatram da je mnogo bolje i, da moli Boga da tu nagradu ne dobije niti da ga Amarikanci predlažu. Isuviše će biti očigledno.

saravalovinovacki

pre 10 godina

Konačno, prilika da imamo još jednog Nobelovca!
U stvari dva, jer Kosovo je Srbija a Tači je tako srBski državljanin. Zar to nije san svake države, dva Nobelovca u jednoj godini.

Prota Mateja

pre 10 godina

Taci Zmija i Ivica Koferce kandidati za Nobela? Vucko ce da presvisne od muke. I Ceda, Sonja, Natasa a tek onaj Dereta to i da ne pominjem.E bas mi je drago.

bez_cenzure

pre 10 godina

Još uvijek se smijem. Prvo sam pomislio da vijest nije prenesena sa sajta njuz.net. Nobelova nagrada za mir je toliko obesmišljena da ne vrijedi o tome više ni govoriti, od Begina, Kissingera, Obame do Evropske Unije i sada Dačića i Tačija.

mane vipra

pre 10 godina

dvojca koja su direktno i indirektno odgovorni sa smrt i nestanak hiljade ljudi! mislim da je vreme yellowstone da pukne i da sve ovo ode dodjavola.

Aleksandar

pre 10 godina

Zaslužili su obojica po Nobela, odnosno po primerak najpoznatijeg pronalaska gospodina Alfreda Nobela. I da im se isti stavi tamo gde sunce ne sija, i da se upali fitilj. E takvu su nagradu zaslužili.

XQA

pre 10 godina

HAHAHHAHAHA.Zlocinac i socialisticki demagog,Aahahahahahhaaha.Uzivamo u souu,moze li SMS broj da glasamo ili bolje organizujte reality,pa da zibacimo jedmu od ove dvojice.

zoran

pre 10 godina

Apokalipsa stigla!!! Peranovića i Pahomija proglasće za svece... "Kuku mene, što ću jadna", kako je nekada davno govorila moja pokojna baba...

Zagor-te-nej

pre 10 godina

E @(Miki, 18. decembar 2013 10:55) to sa Dačićgrad i Tačigrad ti je super.
Pa po uzoru na Budim i Pestu proglase Dačitačigrad ili Tačidači.
Ovo je stvarno smejurija, ali takvo je valjda vreme doslo.
Nista nas ne sme iznenaditi!

JedanJePippo

pre 10 godina

Koja je komeNdija sa nagradom, mislim da bi Nobel promenio mišljenje i razloge zašto je uopšte pokrenuo ovu inicijativu. Možda bi mu i bilo drago zbog otkrivenog dinamita.

VUK

pre 10 godina

Dajte slobodno Taciju. Pa on je zasluzan zbog svoje humanosti, i zalaganja u projektu Zuta kuca. Pa onda UCK, ma lepota. Steta bi prava bila ako nedobije Nobelovu nagradu.

bolje dajte nagradu ARKANOVIM TIGROVIMA - za nenasilnu komunikaciju

pre 10 godina

Jadna je nagrada koja se dodeljuje ovoj dvojici koji su simboli ratno-huckacke propagande tokom 90.-tih...

Beqa.

pre 10 godina

Dvojica ljudih koji bi u svakoj normalnoj zemlji bili optuzeni za ratne zlocine, treba da dobijaju nobelovu nagradu za mir! O tempora o mores! Stvarno balkanska posla!

guri

pre 10 godina

osumnjiceni za organe i portparol ratne ubilacke masinerije, kandidati za mir, ajde da su bili Rugova i Djindjic umesto njih ali ovako, mislim stvarno...!!!

Ivan

pre 10 godina

Ao, ako je Taci kandidat za Nobela, mislim da to kalja djelo i lik svih onih koji su zaista nesto ucinili da doprinesu miru, stavljati u isti kos Tacija koji je kriminalac sa Mandelom i ostalim nobelovcima je sraman cin!

vodoinstalater

pre 10 godina

@ latino, 18. decembar 2013 11:49

Šta baljezgaš ti Srbine van Srbije??? Pa u Srbiji više skoro i da nema Srba iz Srbije. Ostale izbJeglice, prognanici, privremeno raseljeni, poneki političar i oni koji nemaju gde da odu...

Vladimir

pre 10 godina

Definitivno ću se iseliti iz ove lude zemlje. Odo na Jamajku da slušam rege i ... Tada verovatno neću dobijati nervne slomove na ovako debilne stvari...ima da mi sve bude smešno

Ja sam

pre 10 godina

Preduslov za Nobela je, izgleda, aktivno ucesce u ratnim operacijama.
Tako da mu Nobel dodje kao slag na tortu, kojim se prikrivaju sve strahote koje su cinjene u ratu.

deda pera

pre 10 godina

Pre su obojica za Haski tribunal. Prvi sto je podrzavao suludu politiku Milosevica. Drugi zbog zlocina koje je cinio za vreme rata na Kosovu.

Горан

pre 10 godina

Мука ми је од Нобелове награде за мир. Никада не бих прихватио Нобелову награду за мир с обзиром да ју је и Ахтисари добио. А о Обами и да не причам.

mlekadzija

pre 10 godina

Uz snazno lobiranje SAD ova sumanuta ideja uopste nije nemoguca. Bilo bi bas lepo da SAD nagradi svog pulena za ostvarivanje svojih ciljeva. Sto su mu ruke krvave nema veze. I drugi isti takvi su dobijali. A Nobel je toliko kompromitovan da i nema mesta cudjenju...

Aki

pre 10 godina

Odbiti ovu politicku igru jer je u pitanju je zelja albanskih lobista da taj sporazum predstave kao istorijski dogovor o priznavanju nezavisnosti kako bi pridobili nova priznanja itd. Nobelovu nagradu eventualno cuvati za konacan dogovor o statusu koji mora biti Kompromisan i to kada albanska strana najzad dozove pameti.

Aleksandar

pre 10 godina

A PPV?
(Prle, 18. decembar 2013 10:42)

On će za ekonomiju - ne spašava se svaki dan jedna zemlja od bankrota zajmom od 5 milijardi dolara (plus još dve najavljene) za godinu i po dana.

Još da Jeremiću tutnu Nobela za fiziku pa može slobodno neki asteroid da nas izbriše jer nismo dostojni ovog Univerzuma.

juca

pre 10 godina

Mislim da Keti nece drustvo odgovarati. Inace ovaj Kongresmen koji lobira, je dobio pare za to. Proveriti znacenje reci, u Americi je ozakonjeno lobiranje, samo se mora znati KO ti je da pare. Uz lobiranje uvek ide novac. Ovo je prvoaprilska vest.

SVET JE OTIŠO U TRI LEPE

pre 10 godina

Kad se ne preturih sa stolice!!!
I sama nominacija bi bila parodija...
Nije Dačić zaslužio ni blizu, ali Hašim Tači za Nobela??!!
Ameri bi sve kupili parama da mogu...

Albanac do noge

pre 10 godina

Vrlo lepa vest. Dvojica ratni zlocina za Nobelovu nagradu. Vidite ljudi sta prave politicari prvo otrove narod, pa onda mrznja, pa ubistva, pa profituju miljiona dlrs. Pa onda mirotvorci pa Nobel. Ovo je Evropa , zapad, a mi baljjjkanci jedemo trave.
Ziveli

shame

pre 10 godina

Ako,neka se sprdaju sa nama.Za 20 godina u ovoj zemlji je potrosen ceo vek.Nasim,nazovi politicarima,vizije traju jedan dan.Najvaznije je srediti se,steci imovinsku kartu i ostaviti naslednicima da im se nadje.Ko od njih jos razmislja o vekovima i o Srbiji...

gusim se od smeha

pre 10 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem. "Zmija" i "Mali Sloba" kao Nobelovci - totalno genijalno. Ova vest mi je maksimalno ulepsala dan. Nobelova nagrada za mir je ionako odavno izgubila poentu, ovo bi samo bi slag na torti, ali taaako zelim da vidim njih dvojcu kako primaju tu nagradu. Jel postoji neka peticija za podrsku ovih fenomenalnih kandidata?

samarcina

pre 10 godina

Ovo je ne šamar nego nokaut za ljubitelje lika i dela A.Vučica.
Ali sto pre ukapirate da Dačic ima mnogo veci rejting u Evropi, kakav god da je, nego Prvi i Velicanstveni, bolje za vas.Ovako ste pali u teskog bedaka.

Frodo

pre 10 godina

Kako je krenulo, Nobelova nagrada će vredeti i biti cenjena isto koliko i Tomino ordenje. Nešto malo manje od onih plastičnih igračkica što se dobijaju s kukuruznim pahuljicama.

Jovan Mitrović

pre 10 godina

Strašno. Kuda ide ovaj svet. Neko više, neko manje, ali obojica imaju krvave ruke.
Zaustavite planetu, hteo bih da siđem.

Ice Age

pre 10 godina

Obično pišem velike komentare i nekada mi je malo 1500 karaktera, ali samo mogu reći da me ovo podseća na filim ili pozorišnu predstavu:

SMEŠNA STRANA ISTORIJE

student_iz_parka

pre 10 godina

Ako ova dvojca budu makar nominovana, kunem se da cu zadnji atom snage kojim imam u sebi posvetiti tome da odem sto dalje od Srbije i Balkana, u nadi da nikad vise ni ne cujem za ovu prokletu zemlju. Ljudi probudite se / ovo su kriminalci, lopovi, lazovi lukte na koncu! Marionete!

latino

pre 10 godina

zna se ko godinama dobija "nobile".....lijepo oni sebi obezbijedise drzavu sa sve medjunarodnim pocastima ..........vas Srbe iz Srbije trebalo bi malo u Bosnu da se prekalite u branjenju drzave...........lopovi i cigani(bez uvrede Romima)

djuro

pre 10 godina

pa mora se priznati da ima logike i da je potpuno u duhu Nobelove nagrade za mir i prethodnih laureata. Zlocinac do kriminalca. Ovo troje, pogotovo dvojac sa minulim radom iz devedesetih, bi bili savrsen dodatak u tu grupu.

у пролазу

pre 10 godina

није ствар у Ивици, ствар је у прању Хашима (читај Aлбанаца). Пљување у лице свим жртвама на Косову и Метохији.

Danilo

pre 10 godina

Ovaj sto je parcao ljude i prodavao organe i ovaj sto mu oprasta smrt drugih ljudi, tudjih zivota i prodao Kosovo, kandidati za Nobela? Uzas.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Covek koji je optuzen da je ubijao ljude, vadio im organe i iste prodavao je uzet u razmatranje od nekog da dobije Nobelovu nagradu? Ne postoji adekvatan komentar ni adekvatno gadjenje.

Ahahahahaha-hehehehe-hihihihihi-hohohohoho

pre 10 godina

Smejem se, smejem se, smejem se, a plakao bih.......od smeha!!!
Btw. ovo je prava kazna za malog Slobu zbog njegove ruzne proslosti.

Satiricar

pre 10 godina

Pa Radoje Domanovic ne bi bolje ovo komponovao, ahahaha, ahahhah, gggghhhhaaaagggkr, ahaha. Nadam se da cu prestati da se smejem sutra ujutru. Dva giliptera pa Nobelovci, ahahahahah,..........

dd

pre 10 godina

kometa usmerena ka srbiji, e to je sada potrebno. covek koji je odgovoran za velika sr**a koja su se desila i zbog kojih veliki broj nacija pati...cuti srbijo, cuti i pokrij se. nikada se srbin nece opametiti...

mnun

pre 10 godina

Onaj isti Dacic za cije vladavine je stvoreno onoliko masovnih grobnice koje se i danas otkrivaju? Onaj isti Taci za cijih je dejstava nestalo hiljade civila i koji je upravljao Zutom kucom? Ma mora da se salite...

dok holidej

pre 10 godina

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ....a sad malo da placem pa opet ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

ludimilojko

pre 10 godina

Znaci li to da Nobela trebaju dobiti svi koji su zapoceli ratove, zbog njih izginuo silan narod, a kasnije se kao trude da postignu mir??? Obojici je mesto na stubu srama i nista vise

Mrgud

pre 10 godina

Milošević je zločinac po mišljenju svetskih sila, mada nisu stigli da to i dokažu pošto je umro... a Dačić mu je bio desna ruka i naslednik, a Tači... ma s kim si takav si... dobar su tandem.
Uglavnom ako hoćeš nagradu i kintu, pa bavi se pravim delatnostima, a ne korisnim po čovečanstvo.

Enver Kelmendi

pre 10 godina

Ipak ja nisam da ova gospoda dobijaju Nobelovu nagradu,jer imaju dosta para.Ja predlazem da glavna ulica u Srbici (danas Skenderaj)dobije ime Ivica Dacic,a jedna ulica u Beogradu,u blizini gde zivi Dacic,dobije ime Hashim Thaci.

salele

pre 10 godina

E,vecu glupost nisam skoro čuo!?Tači-terorista zvani Zmija i Dačić ministar policije koja i nije baš nevina u toj kosovskoj tragediji,nažalost!?Sram nas bilo,imamo li mi makar još malo zdrave pameti ili slepo idemo za našim slepim i suludim "vođama"!?

Darwinče

pre 10 godina

kada bi ova dvojica stvarno dobila Nobela za mir, verovatno bi nekoliko minuta kasnije ogroman asteroid udario u zemlju i izazvao globalnu kataklizmu u kojoj bi život na zemlji bio zbrisan...

podsetitese

pre 10 godina

Slobina desna ruka i terorista nagradu za mir, pa neko mora da se sali.
(Nemanja, 18. decembar 2013 10:54)

Pa da li se secas koju je nagradu nekad ''Sloba'' dobio? Aj, preslisavanje ;)

Filip

pre 10 godina

U pitanju je šema krvave šape iz Vatikana za kandidate za Nobelovu nagradu. Od Tačija teroriste, koji je po nalogu jezuita iiz Vatikana živim Srbima vadio organe i Dačića mutanta koji je mutiro od: Reketaša za izvoz malina 1992, pa preko Koferčeta, sve do Banana mena se stvaraju kandidati za Nobelovu nagradu?!

G@kisha

pre 10 godina

E vala, ko sve nije u prošlosti dobijao Nobel-a ne bi me začudilo da je dobije i ovaj dvojac. Jedan nosio pušku, ko zna šta radio s njom a drugi se iskazao kao vrhunski ratni portparol.

бидермајер

pre 10 godina

Па што да не?Ако може џамија у Штокхолму и Ослу зашто не би могао и нобел ?
Нешто ме асоцира на Бреивика,али "не знам " шта !?

Mujo 11

pre 10 godina

Dačić i Tači kandidati za Nobela?

Ja nisam bas siguruan da ovih dva "politicara" zasluzuju "Nobela", ali, posto se nikada ne zna, ako oni dobiju to siguran sam da ni srbi, pa ni albanci ne bi radovali, ne bih bili srecni, naprotiv...?!

vid

pre 10 godina

Prvo pocnemo rat gde strada na 1000-e ljudi, privreda unistena i ocaj,
ratujemo sa EU i NATO, onda se pomirimo i dobijemo Nobela za mir,
prikljucimo se EU i NATO.

U potpisu Dacic.

Ritter

pre 10 godina

Nobel daje "koferce" od oko milion dolara dakle po pola milke da podele. Kad moze Barak sto ne bi i oni. Nobel licno izumeo dinamit. Znaci cirkus.

Mita

pre 10 godina

Sve je bolje,nego da se koljemo međusobno narednih 1000 godina,a da onda svoj "ručni rad" sejemo po Srbiji,i da se nadamo da to niko neće primetiti...

nikola

pre 10 godina

pa sve je moguće to može umiriti srbe i ojačati ih da budu što jače vezani za zapad,sa druge strane nagrada bi izgubila značaj jer se radi o zločincu i mafijašu.

Петар Миловановић

pre 10 godina

Vođa albanskog kokusa u Kongresu lobira da dobije podršku za nominaciju Ketrin Ešton, Ivice Dačića i Hašima Tačija za Nobelovu nagradu za mir, saznaje Tanjug.
Лепо ће ови евроамериканци и њихове верне слуге Албанци са Косова и Метохије капитализовати и озаконити окупацију наше покрајине, односно 15% територије са бројним манастирима и црквама, рудним богатствима, фабрикама и предузећима! Бадава се радују, јер већина Срба ни за милион Нобелових награда за мир неће дати окупаторима ни педаљ земље! Бадава се радују и ови љотићевци и недићевци у лику Дачића, Вучића и Николића, све то што су продали биће враћено првом приликом, а они ће завршити у затвору због велеиздаје! Најсмешније је што ће евроамерички окупатори мислити да су усавршили метод отимања територија од држава и народа који им стоје на путу! Не виде бедници да им на путу стоји Владимир Путин!

Vokrri, optimista

pre 10 godina

Nema politicara kojeg mrzim vise od Thaçi-ja, a bogami ni ovog Dacica nemam bas puno razloga da volim, ali ako na ova dva lidera pada odluka da se jednom i zauvek zakopa ratna sekira medju dva naroda i pocnemo da zivimo kao normalni ljudi, civilizovane komsije i evropski partneri - onda neka im je sa srecom!

dnK

pre 10 godina

Jedi nasa strana moze da bude nobelovana, jer mi smo njima dali svoju teritoriju zarad mira, a Estonova je samo podrzavala sekcesiju i u takvim okolnostima pretendirala mir. Mada, danas svako dobija Nobela, pa i Obama pod cijim je mandatom mnogo ratova izvedeno, spijunaza...

mattko

pre 10 godina

Koliko je zlih komentara objavljeno to nije normalno. Kandidature ovo troje za Nobelovu nagradu za mir je sasvim OK jer su ulozili ogroman napor i prelomili sama sa sobom da naprave nesto pozitivno za obe nacije rizikujuci da budu proglaseni ya izdajnike i da primaju bas onakve citalacke komentare kakvi su danas objavljeni na sajtu B92. Ali bas zato oni i jesu na mestima koja zauzimaju i to je po meni sasvim zasluzeno.

Branko Von Beca

pre 10 godina

Mene ovo ne čudi, ako su oni "poyitivan" reper sistema vrednosti, onda je ovo još jedan dokaz vi[e u kakvom bednom svetu živimo ...

ded gho luli preshevska dolina

pre 10 godina

A posle nagrade treba dignuti spomenik jedan u beogradu jedan u prishtinu i jedan u briselu a eshtenova u sredinu

zuta osa

pre 10 godina

Samo se vi sprdajte, ljudi rade u interesu oba naroda. Jes da rade ono sto im se kaze ali iskreno receno za nas Balkance je to jedini nacin da se dozovemo pameti. Bez bica ponasamo se ko raspusteno stado.

jova

pre 10 godina

kada procitam ove komentare, jao, gadi mi se, budale., povraca mi se.
pa sto da ne dobiju, njihova stvar. a mi cemo biti ni zadovoljni, ni mrzovoljni, ni ravnodusni, ni ljuti..

polonijum

pre 10 godina

najsnaznije podrzavam inicijativu! kosovu i metohiji je odavno trebalo pristupiti kao i palestinskom pitanju, a ako je jaser arafat mogao da dobije Nobela, nadam se da ce moci i hasim taci i da ce se u svemu izjednaciti sa svetlim primerom iz proslosti...

tonik

pre 10 godina

isto kao i Obama - nobel za nista?

cekajte dok udjemo u EU pa onda dajte nagrade. Nista u ovim dogovorima garantuje mir izmedju nasih drzava.

Kampfar

pre 10 godina

A hoće li da dobiju Nobelovu pre ili posle Đilasovog ekonomskog tima za Beograd? Ovo se zove iz sarkazma u sarkazam, nova stilska figura.

бидермајер

pre 10 godina

Ако то буде истина мораће "два премијера" да направе споменик Милошевићу до неба на Газиместану ,а Тома да заврши цркву покајницу под хитно.

kupac

pre 10 godina

Ivica je zvanicno pregovarao ali iza svega stoji i Vlada Srbije i njima treba odati priznanje, moze da prica ko sta hoce ali ucestvovao je i Vucic

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

Ko? Dači i Tačić? Ne, nego Vuči i Dači... Ili... Tačić i Vuči? Ne, Dačić i Tačić? Ili možda... Ne zna čovek više ko je ko.

Ivan

pre 10 godina

Gospodin Vučić je mnogo više zaslužo ovu nagradu, da nije bilo njega u odsudnim fazama pregovora, da podvikne i najavi, nikada ovaj sporazum ne bi bio potpisan.

jova

pre 10 godina

kada procitam ove komentare, jao, gadi mi se, budale., povraca mi se.
pa sto da ne dobiju, njihova stvar. a mi cemo biti ni zadovoljni, ni mrzovoljni, ni ravnodusni, ni ljuti..

mattko

pre 10 godina

Koliko je zlih komentara objavljeno to nije normalno. Kandidature ovo troje za Nobelovu nagradu za mir je sasvim OK jer su ulozili ogroman napor i prelomili sama sa sobom da naprave nesto pozitivno za obe nacije rizikujuci da budu proglaseni ya izdajnike i da primaju bas onakve citalacke komentare kakvi su danas objavljeni na sajtu B92. Ali bas zato oni i jesu na mestima koja zauzimaju i to je po meni sasvim zasluzeno.

kupac

pre 10 godina

Ivica je zvanicno pregovarao ali iza svega stoji i Vlada Srbije i njima treba odati priznanje, moze da prica ko sta hoce ali ucestvovao je i Vucic

polonijum

pre 10 godina

najsnaznije podrzavam inicijativu! kosovu i metohiji je odavno trebalo pristupiti kao i palestinskom pitanju, a ako je jaser arafat mogao da dobije Nobela, nadam se da ce moci i hasim taci i da ce se u svemu izjednaciti sa svetlim primerom iz proslosti...

Aki

pre 10 godina

Odbiti ovu politicku igru jer je u pitanju je zelja albanskih lobista da taj sporazum predstave kao istorijski dogovor o priznavanju nezavisnosti kako bi pridobili nova priznanja itd. Nobelovu nagradu eventualno cuvati za konacan dogovor o statusu koji mora biti Kompromisan i to kada albanska strana najzad dozove pameti.

zuta osa

pre 10 godina

Samo se vi sprdajte, ljudi rade u interesu oba naroda. Jes da rade ono sto im se kaze ali iskreno receno za nas Balkance je to jedini nacin da se dozovemo pameti. Bez bica ponasamo se ko raspusteno stado.

Петар Миловановић

pre 10 godina

Vođa albanskog kokusa u Kongresu lobira da dobije podršku za nominaciju Ketrin Ešton, Ivice Dačića i Hašima Tačija za Nobelovu nagradu za mir, saznaje Tanjug.
Лепо ће ови евроамериканци и њихове верне слуге Албанци са Косова и Метохије капитализовати и озаконити окупацију наше покрајине, односно 15% територије са бројним манастирима и црквама, рудним богатствима, фабрикама и предузећима! Бадава се радују, јер већина Срба ни за милион Нобелових награда за мир неће дати окупаторима ни педаљ земље! Бадава се радују и ови љотићевци и недићевци у лику Дачића, Вучића и Николића, све то што су продали биће враћено првом приликом, а они ће завршити у затвору због велеиздаје! Најсмешније је што ће евроамерички окупатори мислити да су усавршили метод отимања територија од држава и народа који им стоје на путу! Не виде бедници да им на путу стоји Владимир Путин!

latino

pre 10 godina

zna se ko godinama dobija "nobile".....lijepo oni sebi obezbijedise drzavu sa sve medjunarodnim pocastima ..........vas Srbe iz Srbije trebalo bi malo u Bosnu da se prekalite u branjenju drzave...........lopovi i cigani(bez uvrede Romima)

Mladen Mladenović

pre 10 godina

To će biti siguran znak, i odagnaće sve moje sumnje, da su ovi pregovori imali bilo kakvu korist po Srbiju. Nobelova nagrada je postala sinonim za poslušnike i izvršioce američkih interesa. Nagrada će gospodina Dačića da "makne" sa političke scene Srbije zato smatram da je mnogo bolje i, da moli Boga da tu nagradu ne dobije niti da ga Amarikanci predlažu. Isuviše će biti očigledno.

Aleksandar

pre 10 godina

Ok. Jesam za resavanje pitanja Kosova i svestan sam da kao ceo entitet ne moze da ostane u Srbiji. I znam da smo i jedni i drugi dole pravili gluposti, teske..... Kosovo je predstavljalo bolest Srbije u stanju gangrene koje je bilo opasno po zivot srpskog drustva. Lekari spasiocii, Dacic i Taci nam ni malo mi nisu simpaticni i oni su taj problem resili tako sto su taj gangrenizovani deo tela, odstranili. Hocete da im budem zahvalan sto su nam odstranili deo tela i spasili zivot? Da budu kandidati za Nobelovu nagradu za mir? Zahvalan cu im biti na uspesno izvedenoj operaciji i spasavanju zivota, ali im nikada necu zaboraviti da su isti ti "lekari" i njihovi drugari doveli 80-ih i 90-ih do te gangrenizacije srpskog dela teritorije. Da su u pitanju ljudi koji nisu ucestvovali u s*****a 90-ih, svim srcem bih podrzao kandidaturu.

T.

pre 10 godina

To bi bilo gluplje nego kada je Arafat dobio nagradu. Arafat barem nije zapoceto rat u Palestini, ova dvojica su direktno zasluzni za desavanja 1998/99 i hiljade mrtvih.

Miki

pre 10 godina

Ako se ovo dogodi, Kusturica će morati da sagradi Dačićgrad. Verovatno na Ibru, kod Kosovske Mitrovice, a preko reke će da bude Tačigrad.
Vučić će od muke morati da pronađe fuzioni reaktor ili univerzalni lek protiv raka, kako ne bi ostao bez Nobela.

Ivan

pre 10 godina

Ao, ako je Taci kandidat za Nobela, mislim da to kalja djelo i lik svih onih koji su zaista nesto ucinili da doprinesu miru, stavljati u isti kos Tacija koji je kriminalac sa Mandelom i ostalim nobelovcima je sraman cin!

Mita

pre 10 godina

Sve je bolje,nego da se koljemo međusobno narednih 1000 godina,a da onda svoj "ručni rad" sejemo po Srbiji,i da se nadamo da to niko neće primetiti...

DERATIZACIJA

pre 10 godina

Posle "nobelovca" Ahtisarija, ova nominacija je prirodno stanje stvari. Za par decenija će i Hitler posthumno da dobije nobelovu nagradu...

VUK

pre 10 godina

Dajte slobodno Taciju. Pa on je zasluzan zbog svoje humanosti, i zalaganja u projektu Zuta kuca. Pa onda UCK, ma lepota. Steta bi prava bila ako nedobije Nobelovu nagradu.

бидермајер

pre 10 godina

Па што да не?Ако може џамија у Штокхолму и Ослу зашто не би могао и нобел ?
Нешто ме асоцира на Бреивика,али "не знам " шта !?

Vokrri, optimista

pre 10 godina

Nema politicara kojeg mrzim vise od Thaçi-ja, a bogami ni ovog Dacica nemam bas puno razloga da volim, ali ako na ova dva lidera pada odluka da se jednom i zauvek zakopa ratna sekira medju dva naroda i pocnemo da zivimo kao normalni ljudi, civilizovane komsije i evropski partneri - onda neka im je sa srecom!

Predrag

pre 10 godina

A Vucic? Hoce li on biti Prvi Zamenik nagradjenog Nobelovom nagradom za mir? Ha ha ha ha... Opet ce ga preveslati Dacic. Prvi me sve vise podesca na Vuka Draskovica (sa kojim je inace u koaliciji) devedesetih: uvek ima vecinu, ali nikad nije stvarno Prvi, kakvim se predstavlja.

Cestitam gopspdinu Dacicu ako ga predloze, a Prvi neka saceka malo.

bez_cenzure

pre 10 godina

Još uvijek se smijem. Prvo sam pomislio da vijest nije prenesena sa sajta njuz.net. Nobelova nagrada za mir je toliko obesmišljena da ne vrijedi o tome više ni govoriti, od Begina, Kissingera, Obame do Evropske Unije i sada Dačića i Tačija.

Filip

pre 10 godina

U pitanju je šema krvave šape iz Vatikana za kandidate za Nobelovu nagradu. Od Tačija teroriste, koji je po nalogu jezuita iiz Vatikana živim Srbima vadio organe i Dačića mutanta koji je mutiro od: Reketaša za izvoz malina 1992, pa preko Koferčeta, sve do Banana mena se stvaraju kandidati za Nobelovu nagradu?!

dax

pre 10 godina

Ovako: navikli smo na SVE. Na lazi, na gluposti, na nepravdu, na bombe, na ludilo, na bedu, na psihopatologiju mocnika, medija, sistema. Na SVE. Ali ovo je kao kad te biju i zdusno ti kazu "uzivaj, bolje od ovoga nikada nece biti"....

zoran

pre 10 godina

Apokalipsa stigla!!! Peranovića i Pahomija proglasće za svece... "Kuku mene, što ću jadna", kako je nekada davno govorila moja pokojna baba...

Enver Kelmendi

pre 10 godina

Ipak ja nisam da ova gospoda dobijaju Nobelovu nagradu,jer imaju dosta para.Ja predlazem da glavna ulica u Srbici (danas Skenderaj)dobije ime Ivica Dacic,a jedna ulica u Beogradu,u blizini gde zivi Dacic,dobije ime Hashim Thaci.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Covek koji je optuzen da je ubijao ljude, vadio im organe i iste prodavao je uzet u razmatranje od nekog da dobije Nobelovu nagradu? Ne postoji adekvatan komentar ni adekvatno gadjenje.

saravalovinovacki

pre 10 godina

Konačno, prilika da imamo još jednog Nobelovca!
U stvari dva, jer Kosovo je Srbija a Tači je tako srBski državljanin. Zar to nije san svake države, dva Nobelovca u jednoj godini.

Danilo

pre 10 godina

Ovaj sto je parcao ljude i prodavao organe i ovaj sto mu oprasta smrt drugih ljudi, tudjih zivota i prodao Kosovo, kandidati za Nobela? Uzas.

Горан

pre 10 godina

Мука ми је од Нобелове награде за мир. Никада не бих прихватио Нобелову награду за мир с обзиром да ју је и Ахтисари добио. А о Обами и да не причам.

Vladimir

pre 10 godina

Definitivno ću se iseliti iz ove lude zemlje. Odo na Jamajku da slušam rege i ... Tada verovatno neću dobijati nervne slomove na ovako debilne stvari...ima da mi sve bude smešno

dnK

pre 10 godina

Jedi nasa strana moze da bude nobelovana, jer mi smo njima dali svoju teritoriju zarad mira, a Estonova je samo podrzavala sekcesiju i u takvim okolnostima pretendirala mir. Mada, danas svako dobija Nobela, pa i Obama pod cijim je mandatom mnogo ratova izvedeno, spijunaza...

student_iz_parka

pre 10 godina

Ako ova dvojca budu makar nominovana, kunem se da cu zadnji atom snage kojim imam u sebi posvetiti tome da odem sto dalje od Srbije i Balkana, u nadi da nikad vise ni ne cujem za ovu prokletu zemlju. Ljudi probudite se / ovo su kriminalci, lopovi, lazovi lukte na koncu! Marionete!

samarcina

pre 10 godina

Ovo je ne šamar nego nokaut za ljubitelje lika i dela A.Vučica.
Ali sto pre ukapirate da Dačic ima mnogo veci rejting u Evropi, kakav god da je, nego Prvi i Velicanstveni, bolje za vas.Ovako ste pali u teskog bedaka.

tonik

pre 10 godina

isto kao i Obama - nobel za nista?

cekajte dok udjemo u EU pa onda dajte nagrade. Nista u ovim dogovorima garantuje mir izmedju nasih drzava.

dd

pre 10 godina

kometa usmerena ka srbiji, e to je sada potrebno. covek koji je odgovoran za velika sr**a koja su se desila i zbog kojih veliki broj nacija pati...cuti srbijo, cuti i pokrij se. nikada se srbin nece opametiti...

nikola

pre 10 godina

pa sve je moguće to može umiriti srbe i ojačati ih da budu što jače vezani za zapad,sa druge strane nagrada bi izgubila značaj jer se radi o zločincu i mafijašu.

SVET JE OTIŠO U TRI LEPE

pre 10 godina

Kad se ne preturih sa stolice!!!
I sama nominacija bi bila parodija...
Nije Dačić zaslužio ni blizu, ali Hašim Tači za Nobela??!!
Ameri bi sve kupili parama da mogu...

guri

pre 10 godina

osumnjiceni za organe i portparol ratne ubilacke masinerije, kandidati za mir, ajde da su bili Rugova i Djindjic umesto njih ali ovako, mislim stvarno...!!!

Prota Mateja

pre 10 godina

Taci Zmija i Ivica Koferce kandidati za Nobela? Vucko ce da presvisne od muke. I Ceda, Sonja, Natasa a tek onaj Dereta to i da ne pominjem.E bas mi je drago.

Kampfar

pre 10 godina

A hoće li da dobiju Nobelovu pre ili posle Đilasovog ekonomskog tima za Beograd? Ovo se zove iz sarkazma u sarkazam, nova stilska figura.

Darwinče

pre 10 godina

kada bi ova dvojica stvarno dobila Nobela za mir, verovatno bi nekoliko minuta kasnije ogroman asteroid udario u zemlju i izazvao globalnu kataklizmu u kojoj bi život na zemlji bio zbrisan...

bolje dajte nagradu ARKANOVIM TIGROVIMA - za nenasilnu komunikaciju

pre 10 godina

Jadna je nagrada koja se dodeljuje ovoj dvojici koji su simboli ratno-huckacke propagande tokom 90.-tih...

vodoinstalater

pre 10 godina

@ latino, 18. decembar 2013 11:49

Šta baljezgaš ti Srbine van Srbije??? Pa u Srbiji više skoro i da nema Srba iz Srbije. Ostale izbJeglice, prognanici, privremeno raseljeni, poneki političar i oni koji nemaju gde da odu...

у пролазу

pre 10 godina

није ствар у Ивици, ствар је у прању Хашима (читај Aлбанаца). Пљување у лице свим жртвама на Косову и Метохији.

Ivan

pre 10 godina

Gospodin Vučić je mnogo više zaslužo ovu nagradu, da nije bilo njega u odsudnim fazama pregovora, da podvikne i najavi, nikada ovaj sporazum ne bi bio potpisan.

JedanJePippo

pre 10 godina

Koja je komeNdija sa nagradom, mislim da bi Nobel promenio mišljenje i razloge zašto je uopšte pokrenuo ovu inicijativu. Možda bi mu i bilo drago zbog otkrivenog dinamita.

juca

pre 10 godina

Mislim da Keti nece drustvo odgovarati. Inace ovaj Kongresmen koji lobira, je dobio pare za to. Proveriti znacenje reci, u Americi je ozakonjeno lobiranje, samo se mora znati KO ti je da pare. Uz lobiranje uvek ide novac. Ovo je prvoaprilska vest.

Branko Von Beca

pre 10 godina

Mene ovo ne čudi, ako su oni "poyitivan" reper sistema vrednosti, onda je ovo još jedan dokaz vi[e u kakvom bednom svetu živimo ...

mlekadzija

pre 10 godina

Uz snazno lobiranje SAD ova sumanuta ideja uopste nije nemoguca. Bilo bi bas lepo da SAD nagradi svog pulena za ostvarivanje svojih ciljeva. Sto su mu ruke krvave nema veze. I drugi isti takvi su dobijali. A Nobel je toliko kompromitovan da i nema mesta cudjenju...

mane vipra

pre 10 godina

dvojca koja su direktno i indirektno odgovorni sa smrt i nestanak hiljade ljudi! mislim da je vreme yellowstone da pukne i da sve ovo ode dodjavola.

Zagor-te-nej

pre 10 godina

E @(Miki, 18. decembar 2013 10:55) to sa Dačićgrad i Tačigrad ti je super.
Pa po uzoru na Budim i Pestu proglase Dačitačigrad ili Tačidači.
Ovo je stvarno smejurija, ali takvo je valjda vreme doslo.
Nista nas ne sme iznenaditi!

Aleksandar

pre 10 godina

A PPV?
(Prle, 18. decembar 2013 10:42)

On će za ekonomiju - ne spašava se svaki dan jedna zemlja od bankrota zajmom od 5 milijardi dolara (plus još dve najavljene) za godinu i po dana.

Još da Jeremiću tutnu Nobela za fiziku pa može slobodno neki asteroid da nas izbriše jer nismo dostojni ovog Univerzuma.

Mrgud

pre 10 godina

Milošević je zločinac po mišljenju svetskih sila, mada nisu stigli da to i dokažu pošto je umro... a Dačić mu je bio desna ruka i naslednik, a Tači... ma s kim si takav si... dobar su tandem.
Uglavnom ako hoćeš nagradu i kintu, pa bavi se pravim delatnostima, a ne korisnim po čovečanstvo.

mnun

pre 10 godina

Onaj isti Dacic za cije vladavine je stvoreno onoliko masovnih grobnice koje se i danas otkrivaju? Onaj isti Taci za cijih je dejstava nestalo hiljade civila i koji je upravljao Zutom kucom? Ma mora da se salite...

Ritter

pre 10 godina

Nobel daje "koferce" od oko milion dolara dakle po pola milke da podele. Kad moze Barak sto ne bi i oni. Nobel licno izumeo dinamit. Znaci cirkus.

djuro

pre 10 godina

pa mora se priznati da ima logike i da je potpuno u duhu Nobelove nagrade za mir i prethodnih laureata. Zlocinac do kriminalca. Ovo troje, pogotovo dvojac sa minulim radom iz devedesetih, bi bili savrsen dodatak u tu grupu.

XQA

pre 10 godina

HAHAHHAHAHA.Zlocinac i socialisticki demagog,Aahahahahahhaaha.Uzivamo u souu,moze li SMS broj da glasamo ili bolje organizujte reality,pa da zibacimo jedmu od ove dvojice.

Ahahahahaha-hehehehe-hihihihihi-hohohohoho

pre 10 godina

Smejem se, smejem se, smejem se, a plakao bih.......od smeha!!!
Btw. ovo je prava kazna za malog Slobu zbog njegove ruzne proslosti.

podsetitese

pre 10 godina

Slobina desna ruka i terorista nagradu za mir, pa neko mora da se sali.
(Nemanja, 18. decembar 2013 10:54)

Pa da li se secas koju je nagradu nekad ''Sloba'' dobio? Aj, preslisavanje ;)

Beqa.

pre 10 godina

Dvojica ljudih koji bi u svakoj normalnoj zemlji bili optuzeni za ratne zlocine, treba da dobijaju nobelovu nagradu za mir! O tempora o mores! Stvarno balkanska posla!

Frodo

pre 10 godina

Kako je krenulo, Nobelova nagrada će vredeti i biti cenjena isto koliko i Tomino ordenje. Nešto malo manje od onih plastičnih igračkica što se dobijaju s kukuruznim pahuljicama.

Mujo 11

pre 10 godina

Dačić i Tači kandidati za Nobela?

Ja nisam bas siguruan da ovih dva "politicara" zasluzuju "Nobela", ali, posto se nikada ne zna, ako oni dobiju to siguran sam da ni srbi, pa ni albanci ne bi radovali, ne bih bili srecni, naprotiv...?!

бидермајер

pre 10 godina

Ако то буде истина мораће "два премијера" да направе споменик Милошевићу до неба на Газиместану ,а Тома да заврши цркву покајницу под хитно.

Ja sam

pre 10 godina

Preduslov za Nobela je, izgleda, aktivno ucesce u ratnim operacijama.
Tako da mu Nobel dodje kao slag na tortu, kojim se prikrivaju sve strahote koje su cinjene u ratu.

G@kisha

pre 10 godina

E vala, ko sve nije u prošlosti dobijao Nobel-a ne bi me začudilo da je dobije i ovaj dvojac. Jedan nosio pušku, ko zna šta radio s njom a drugi se iskazao kao vrhunski ratni portparol.

salele

pre 10 godina

E,vecu glupost nisam skoro čuo!?Tači-terorista zvani Zmija i Dačić ministar policije koja i nije baš nevina u toj kosovskoj tragediji,nažalost!?Sram nas bilo,imamo li mi makar još malo zdrave pameti ili slepo idemo za našim slepim i suludim "vođama"!?

dok holidej

pre 10 godina

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ....a sad malo da placem pa opet ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ice Age

pre 10 godina

Obično pišem velike komentare i nekada mi je malo 1500 karaktera, ali samo mogu reći da me ovo podseća na filim ili pozorišnu predstavu:

SMEŠNA STRANA ISTORIJE

shame

pre 10 godina

Ako,neka se sprdaju sa nama.Za 20 godina u ovoj zemlji je potrosen ceo vek.Nasim,nazovi politicarima,vizije traju jedan dan.Najvaznije je srediti se,steci imovinsku kartu i ostaviti naslednicima da im se nadje.Ko od njih jos razmislja o vekovima i o Srbiji...

ludimilojko

pre 10 godina

Znaci li to da Nobela trebaju dobiti svi koji su zapoceli ratove, zbog njih izginuo silan narod, a kasnije se kao trude da postignu mir??? Obojici je mesto na stubu srama i nista vise

Albanac do noge

pre 10 godina

Vrlo lepa vest. Dvojica ratni zlocina za Nobelovu nagradu. Vidite ljudi sta prave politicari prvo otrove narod, pa onda mrznja, pa ubistva, pa profituju miljiona dlrs. Pa onda mirotvorci pa Nobel. Ovo je Evropa , zapad, a mi baljjjkanci jedemo trave.
Ziveli

gusim se od smeha

pre 10 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem. "Zmija" i "Mali Sloba" kao Nobelovci - totalno genijalno. Ova vest mi je maksimalno ulepsala dan. Nobelova nagrada za mir je ionako odavno izgubila poentu, ovo bi samo bi slag na torti, ali taaako zelim da vidim njih dvojcu kako primaju tu nagradu. Jel postoji neka peticija za podrsku ovih fenomenalnih kandidata?

Satiricar

pre 10 godina

Pa Radoje Domanovic ne bi bolje ovo komponovao, ahahaha, ahahhah, gggghhhhaaaagggkr, ahaha. Nadam se da cu prestati da se smejem sutra ujutru. Dva giliptera pa Nobelovci, ahahahahah,..........

Jovan Mitrović

pre 10 godina

Strašno. Kuda ide ovaj svet. Neko više, neko manje, ali obojica imaju krvave ruke.
Zaustavite planetu, hteo bih da siđem.

ded gho luli preshevska dolina

pre 10 godina

A posle nagrade treba dignuti spomenik jedan u beogradu jedan u prishtinu i jedan u briselu a eshtenova u sredinu

deda pera

pre 10 godina

Pre su obojica za Haski tribunal. Prvi sto je podrzavao suludu politiku Milosevica. Drugi zbog zlocina koje je cinio za vreme rata na Kosovu.

Aleksandar

pre 10 godina

Zaslužili su obojica po Nobela, odnosno po primerak najpoznatijeg pronalaska gospodina Alfreda Nobela. I da im se isti stavi tamo gde sunce ne sija, i da se upali fitilj. E takvu su nagradu zaslužili.

vid

pre 10 godina

Prvo pocnemo rat gde strada na 1000-e ljudi, privreda unistena i ocaj,
ratujemo sa EU i NATO, onda se pomirimo i dobijemo Nobela za mir,
prikljucimo se EU i NATO.

U potpisu Dacic.

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

Ko? Dači i Tačić? Ne, nego Vuči i Dači... Ili... Tačić i Vuči? Ne, Dačić i Tačić? Ili možda... Ne zna čovek više ko je ko.