Sreda, 04.12.2013.

23:43

"U četvrtak se otkriva nova afera"

Savetnik predsednika Srbije Oliver Antić izjavio je da iza <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=12&dd=03&nav_category=11&nav_id=784653" class="text-link" target= "_blank">napada na predsednika Tomislava Nikolića </a>u medijima stoji strah pojedinaca od mogućeg procesuiranja.

Izvor: Beta

"U èetvrtak se otkriva nova afera" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

332 Komentari

Sortiraj po:

Oliver

pre 10 godina

Mislim da iza svih ovih napada stoje oni koji pokusavaju ovim napadima da skrenu paznju sa sebe i onoga sta su oni uradili kako bi sebe zastitili.

Srbin 100%

pre 10 godina

Odredjene interesne grupe su se aktivirale i pokusavaju na sve nacine da diskredituju nosioce najvisih javnih funkcija u drzavi koji insistiraju na nultoj toleranciji u borbi protiv korupcije

Miša

pre 10 godina

Država ima svoja ministarstva preko kojih vodi računa o dokumentima i ugovorima koji treba da budu korisni i u interesu države.

dantes

pre 10 godina

Evo četvrtak je skoro prošao a pd pomenute konferencije još ništa.
A možda se ipak čeka da prvo počne ona prva koja je obećana prošle godine kada je trebalo da se obelodani kako su ukradeni džakovi sa glasačkim listićima!?
A možda se pojavi i informacija o koferčetu...

Miša

pre 10 godina

Treba da se obeladani ova afera, da znaju da mora da se radi po zakonu, jer ako je u ovoj aferi učestvovao bivši premijer Hrvatske koji je uhapšen, onda nema sumnje da to treba da se obelodani.

koxx

pre 10 godina

U prethodnom režimu se svašta izgleda radilo, dok narod o tome nije imao nikakva saznanja, vreme je došlo da se obelodane sve mahinacije.

smakevic

pre 10 godina

Lepo je videti rezultate borbe protiv korupcije, trebace jos vremena da se stane na put tome ali bitno je da se pocelo. Svima koji su učestvovali u aferi "vršački vinogradi" treba oduzeti imovinu i vratiti ta sredstva u preduzeće ili u budžet i osuditi ih na višegodišnji prinudni rad u istim tim vinogradima. Bila bi to veoma dobra vaspitna mera, koja bi mnoge eventualne buduće bahate pljačkaše odvratila od ovakvih i sličnih "kombinacija".

Vladana

pre 10 godina

Na početku rada Vučećevog antikorupcijskog tima, precizirani su i podeljeni zadaci. Rešanja istih su urađena. Ako se tome i doda i unutrastranačka ocena sopstvenih kadrova, biće doista pakleno.

the real truth

pre 10 godina

Ako Vučić sa svojim antikorupcijskim timom procesuira sve afere od čuvenih 24 i obradi novonastale, ali i godinama prikrivane, i prečisti svoje nadobudne kadrove (naročito one nalik nekoj prošloj profilaciji), rezultat podrške će biti od 53-55% za SNS.

Vlada

pre 10 godina

Evo, skoro je prosao najavljeni cetvrtak - i nista se nije desilo! Isto kao sa najavljenim sankcijama "u roku dan, dva" prema "poznatim" izgrednicima na prvom krugu izbora u Kosovskoj Mitrovici!

bleja za džabe

pre 10 godina

U koliko sati? Ja radim do 17:00, kokičar radi do 16:00 a pivo se prodaje do 22:00 a grejanje gase u 23:00. Vidite molim vas pa se uglavite u ovaj termin da ne blejim za džabe.

Gargantua bez Pantagruela

pre 10 godina

Metoda zamagljivanja svakodnevice hapšenjima nije ništa novo u našoj artificijelnoj četničko-vojvodsko-evropejskoj političkoj stvarnosti. Ali ima nešto što je veoma loše za Srbiju. Najava predsednikovog savetnika o otvaranju optužnica i hapšenjima preko medija je nedopustiva. Ne samo u ovom slučaju i ne samo od ovog državnog službenika, nego uvek. Ali, šta očekivati od preobučenih radikala koji jednostavno drugačije ne funkcionišu. Govoriti njima da se ne sme mešati predsednička,zakonodavna i izvršna vlast jedna drugoj u posao teško će im biti jasna.
A kada to učini skandal-majstor, profesor koji je poznat po sumnjivom ponašanju, vodjenju i zloupotrebi profesorske katedre na Pravnom falultetu,slika dobija pozlaćeni okvir. Nosilac Titove štafete, progonitelj kolega, pravoverni radikal, čuvar Šešeljevog imena na Pravnom i još pravoverniji SNS evropejac je suviše profanisano ime da bi bio bilo kome savetnik, ali.... Kako ste glasali tako će vam i biti, a oni koji su to spoznali na vreme imaju pravo na komentar i kritiku.

Cinderella

pre 10 godina

Po prvi put u Srbiji se dešava mnogo toga: oni koji su se prethodnih godina bogatili na račun svih nas pozvani su da dokažu da li su pošteno radili, borba protiv korupcije uzima maha, konačno i znamo magičnu brojku zaposlenih u javnom sektoru i po prvi put znamo realan odnos prihoda i rashoda u državi. Sumnjive privatizacije i raspetljavanje svih slučajeva da i ne pominjem. Za mene je to sasvim dovoljno „prvih puta“.

ana

pre 10 godina

Za ovako malu drzavu,mi smo rekorderi za afere. Bas me zanima sta ce sad isplivati na videlo.Opet neka garnitura oko DS ili Dinkica pretpostavljam.

Osmatračnica

pre 10 godina

Konstruktivni potezi ove vlasti, koje pre svega vezujem za Vučića, itekako su vidljivi. Mene raduje sama činjenica da se pojavio neko sa idejom da nam zaista kao društvu može biti bolje jednog dana ako prepakujemo naše prioritete i iskreno krenemo u njihovu realizaciju. Pitam se šta bi bilo sa ovom zemljom da se to nije desilo.

Ruke

pre 10 godina

Sta se sve radilo u Srbiji? Strasno, samo pljacke i malverzacije. Lagali su narod, zamazivale nam oci, konacno cemo sada saznati sve sta se radilo.

Mica Zivkovic,Zlatibor,zaseok Uvac

pre 10 godina

Da li ima iko posten u vrhu Srbije i jedan Ministar i jedan sekretar ijedan sluzbenik?Ja Mica Zivkovic, iz Zlatiborskog okruga pratim dogadaje po mogucnosti, jer sume pritisle godine roden sam 1925 godine,posedujem 4 razreda skole bijo sam u Parizanima i prosao sve golgote sa svojim saborcima u drugom S.ratu pet puta ranjavan,na Sutjesci, Tejntistu,Bjelovaru,S.Frontu,dans sam ostao sam bez penzije ili bilo kojig srestava za zivot,ali se ne zalim!!Ali ovaj lopovluk u Srbiji ne mogu da podnesem!Sta treba ponovo revolucija koja revolucija da novi dodu da kradu kao ovi sto su konstantno krali, mislim Srbija je bogata sumadija i Vojvodina mogu da hrane pola evrope.Ja sam Seljak pa ne zamerite i ne vidim dobro da nesto nisam pogresio.U napred hvala ako objavite moj komentar?

Tatjana9090

pre 10 godina

I tako, bila jednom jedna čudna zemlja, sa još čudnijim narodom... Od ovih bajki mi je već muka. Na kraju ćemo još da platimo Miškoviću za izgubljenu dobit, duševnu bol, sramotu...jer je neko hteo da se ispromoviše, al zaboravio da mora da ima temeljnu optužnicu, sa čvrstim dokazima. Ako ima neko da se hapsi, onda neka se to radi bez najave, ovako, ne vidim suštinu. Zamisli mene neko preko medija obevasti da ću da budem uhapšena u neki tamo četvrtak. Zaista neozbiljno, kao vašarište!

Draganče

pre 10 godina

I kad sve pohvataju, pohapse, dokažu i osude mi od toga nećemo imati ništa, jer niko neće vratiti pare, a neće odvratiti neke sledeće, jer svi računaju na sporost pravosudnog sistema. Dakle, stvar je jasna, ne otimaju se oni za vlast zbog nas, nego zbog sebe. Tačka

Domino efekat

pre 10 godina

Koliko afera u ovoj maloj zemlji… Pitam se kako smo uopšte opstali da sada. U sve afere su po pravilu umešani političari i najuspešniji privrednici - tajkuni. Zemlja se čerupala na najperfidnije načine, narodu su se mazale oči, slavili su se oni koji su nam o glavi radili... Treba li ići dalje?

Winstonka

pre 10 godina

Draganče, logika kojom se ti vodiš je, što da uopšte hvatate te lopove, kad niko neće vratiti pare?! Dragi Dragane, u pravoj državi se lopovi hvataju radi pravde - da ne bi budale ispali svi koji su pošteni, ali i za nauk drugima, da bi se ubuduće slična dela svela na minimum.

Rade

pre 10 godina

Najavljeno je objavljivanje rezultata istraga spornih privatizacija, verovatno i hapšanja. Sve ide po planu, tako je Vučić i obećao, do kraja decembra.

бидермајер

pre 10 godina

Ало бре опет неки аброви? Време вам је и било да исисате неке претње,јел сваком озбиљном политичару неко прети,ах та ваша резигнирана параноична патетичност ,која нам не да миран сан?!

Budalica

pre 10 godina

Ajde, već je pola jedan, dosaaadno mi je. Pa dok listam oglase za posao, bar da se zanimam. Kad će to da počne? Jel će biti prenosa?

Pravilnik

pre 10 godina

Javio se covek koji je tumacio Ustav devedesetih i koji je pricao da nema zakonskih prepreka da se Milosevic cetvrti put kandiduje za predsednika. Covek koji je devedesetih kao dekan pravnog razjurio sve profesore protivnike Milosevica i zabranjivao studentske skupove.Covek koji je ustolicio Seselja za profesora na pravnom. Covek cija je cerka udata za vecitog diplomatu u Americi.Covek koji je Tomi pisao onaj sraman govor u NY.

Juce prica da ce se Saric uhapisti do Nove godine, danas prica o novoj aferi,onda sledi ponovo Djilas, Beograd i sve u cilju da se narod zamajava i da ne primecuje sve gori zivot. Nikkao daopvaj "savetnik" otkrije istinu o Tominoj diplomi

petar

pre 10 godina

na skali odvratnih sns-ovaca,a skala je veoma duga i poccinje sa glavnim,naravno,ovaj se dosta visoko kotira.u stvari zassto da vas lazzem,samo je prvi(ppv)neprikosnoven,svi ostali su drugi.

meri dzejn

pre 10 godina

Koliko vise novih,koliko pozadina? Narod je zeljan da vidi pravdu i njih iza resetaka! Otkrivajte i zatvarajte. Ne dopustite da nas vise truju

samoabolicija

pre 10 godina

zar ovaj savetnika ništa drugo ne zna nego staru foru, čim ih kritikuješ, napadaš državu i institucije ili se plašiš.
kada bi se sve brljotine i stravične greške koje su radikali na čelu sa šešeljem, tomom i vučićem počinili, procesuirale kao što je red, i oni bi se plašili.

mlekadzija

pre 10 godina

Dzaba vam radnja. Otkrivanje jos jedne a ni jednu do sada niste razresili...a pa naravno mi imamo nezavisno sudstvo po najvisim evropskim standardima i cuveni apelacioni sud. Da nije tuyno bilo bi smesno.

fidel

pre 10 godina

Afera, afera, afera dakle to je ekonomski program. Izdrzite do prvog uz afere. Hapsite ne najavljujte po novinama. Bilo bi mi draze da procitam jos jedno radon mesto.

aleksandar

pre 10 godina

glasao za tomu naravno nisam,al mi je drago sto ce mladja zaduziti prugasto odelo.treba mu se konfiskovati imovina.ali on mora biti u zatvoru najmanje 15 god.i jos nesto.radim u firmi za koju se prica da upravo mladja stoji iza nje.direktor se naprasno razboleo.poceo je da uplacuje plate na banku.ukinuo je radne subote koje za koje smo novac dobijali na ruke.sigurno ovo ima veze sa mladjom.iz kraljeva sam.od vase kuce ocekujem da pokrenete istrazivanje o ovome.lako cete doznati o kojoj firmi je rec.novinari ste

VUK - DLAKU - MENJA - CUD - NIKADA

pre 10 godina

Ljudi moji daj vec jednom da pustimo nadlezne drzavne organe da rade svoj posao, da se od njih konacno trazi da svaki slucaj dovedu do kraja. Ovako gradjani polako gube poverenje u nadlezne institucije. Malo mi je muka od svih ovih najava, pogotovu kada to sada vidim poceo da nam saopstava i Oliver Antic samo ne znam kako on od koga je dobio dozvolu da najvljuje hapsenja. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji.

Knjaz Milos

pre 10 godina

Konacno neko ko je uspostavio red i postenje u drzavi.Znamo da ima jos mnogo da se radi da bi Srbija stala na noge i izasla na pravi put,ali ovakvim predanim i upornim radom Srbija ce to svakako docekati.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Najava dace se obledaniti afere slicne Sanaderovoj, se polako klupko odmotava,i ako je cvrsto bilo zamotano? Znase na koga se cilja? Cilja se na onoga koje bijo blize KESI,pase malo maca omastila.Stase dogodilo sa Beo Bankom, Jugo Bankom,Privrednom Bankom, infesticijijom Bankom, plus Finansije koje vodijo?Kadase unistavane prodavane banke PROFIZIA JE zgrtata, i to u nezaustavljivom pohlepom!!Zasto se tako dugo cekalo,dase lopovi obledane(lopov)?

falko

pre 10 godina

Mnogi kreiranjem afera pokusavaju da skrenu paznju sa sebe misleci da na taj nacin kupuju vreme....ali nece pobeci od zakona i odgovaranja pred licem pravde.

meri dzejn

pre 10 godina

Koliko vise novih,koliko pozadina? Narod je zeljan da vidi pravdu i njih iza resetaka! Otkrivajte i zatvarajte. Ne dopustite da nas vise truju

tibulo

pre 10 godina

Nisam pravnik. Iz moje gimnazijske generacije svi su skoro otisli.Nem ni jednog drugara, profu sa vaseg fakulteta da ga pitam o vama. Ono sto mi sluzi kao referenca o vama je ta da ste unisli generacije dobrih ljudi, pravnika za buducnost. Vas kao da izdrzava neko jako bogat. Vas sef i njegov pomocnik duguju self-proces kao ispovest i priznanje o greskama i ucestvovanju u zaveri protiv nacije pogotovu mladih koji su u inostranstv, onih kojih vise nema, koliko zivota je nestalo u tzv ratovia. Koliko vremena je izgubljeno, pokradeno od vas radikala...? Koliko to kosta preinaceno u zatvorske sate . dane , mesece i godine. ok se toga "ne operete" , nadjite cak i mirisljave sapune, nema vama mira i morala da nam se obracate i bez obzira na izbore preko infuzija, stiropora, kradje sa glasackim listicima, diplomama, kofercicima , a baska o onome sto ste gurnuli "pod tepih" sto necemo nikad znati jer nema Zorana Djindjica......

pravni fakultet je postao izvor zla

pre 10 godina

Ja sam jos odavno rekao da ce pravnici upropastiti ovu drzavu,i upropastili su je.
Kraci spisak pravnika koji su nas urnisali i koji su mi prvi pali na pamet: Milosevic,Seselj,Kostunica,Vucic,Antic...ne mogu da se setim nikog iz DS ali ih sigurno i tamo ima.

p.s. A svojevremeno se i preCednik lazno predstavljao (sto i danas cini) kao pravnik i ako se potpisivao (kad je bio na funkciji u Zemunu).

Nina

pre 10 godina

Sve koji su prekršili Zakon po redovnoj proceduri treba kazniti. SNS je dosledna i rasčišćava jednu po jednu aferu, bez izuzetaka, to poštujem. Zato rejting te stranke svakim danom raste.

ribe

pre 10 godina

Antić je za list "Politika" kazao da će u četvrtak biti "obelodanjena ogromna afera u odnosu na koju će sve prethodne izgledati smešne".
Podrška u borbi protiv kriminala i korupcije.

Westside Barbell

pre 10 godina

Želim da svi koji čitaju ovo što ja pišem zamisle sledeće.Peti oktobar,svi koji su ovaj narod vratili u srednji vek su počapšeni.Šesti oktobar proglašena je lustracija i svi koji su se bavili trovanjem naroda dobijaju 20 godišnju zabranu političkog delovanja i medijskog eksponiranja.Nadam se da ste sve ovo zamislili a sada zamislite gde bi se Srbija nalazila 2013.godine?Da li bi se neko njih sada i sećao?Primer za ovo je je lustracija SRS od strane SNS.Molim da mi neko navede 5 članova ove stranke?Srbija je zemlja u debelom problemu zemlja koju vode tajne službe zarad interesa klike koje se menja na vlasti.Jedan im je smetao i ubili su ga onaj drugi je kobajagi umro u Hagu.Sve najbolje drage moje Srpkinje i dragi moji Srbi u 2014. godini!

cobi ns

pre 10 godina

Samo napred,svi koji su učestvovali u krađama i mahinacijama treba da odgovaraju,nadležni za to da se bave sa tim,a,nadležni za ekonomiju i 'posao'da se posvete onome,bez čega ne vredi ništa,sve ostalo....'pocrkasmo',posla sve manje a pričama nikad kraja.....!!?

Prle

pre 10 godina

Obaveštavanje javnosi o kriminalu i hapšenje kriminalaca je posao države i tu ne sme biti grešaka.SNS je podigla znatno rejting jer taj posao radi dobro.

Adrian

pre 10 godina

Saric, Ostatak od "24 afere", Najnoviji "slucaj", "Cistke" u zandarmeriji.
Bojim se da nije malo previse, sve u isto vreme.

ps: iz mesta se krece u prvoj, a ne u petoj brzini

Пера

pre 10 godina

Значи Динкићу је одзвонило.Нека спава обучен да га не одводе у пиџами.А и колико је штете држави нанео и време је било да одговара.Само и остали који су се бавили криминалом и преварама.

dosadno

pre 10 godina

Postalo je vise dosadno citati i slusati ovakve i slicne najave. Pa dokle? Pre svega nije posao politicara da najavljuju hapsenja, policija to radi u tisini, pa kad uhapse onda objave, a ovo bice uhapseni, pa bice procesuirani, postaje DOSADNO. Time se vrsi pritisak na institucije koje bi morale da budu neznavisne, a i sto nas to interesuje u opste. Ajde najavite otvaranje neke fabrike koja ce da nas zaposli. To vase hapsenje se ne maze na hleb. OMOGUCITE NAM DA RADIM I DA ZARADIMO, nismo mi lenji nego vi niste sposobnida to sprovedete pa nas zatrpavate ovom vestima. Jos jednom, DOSADNO!!!!!

zlobni cinik

pre 10 godina

Ova gospoda iz SNS-a me podsećaju na inspektora Kluzoa u filmu "Pucanj u tami" kada je smislio genijalan plan da otkrije ubicu: skupi sve osumnjičene u jednu sobu , priča , priča i kad treba da kaže ko je ubica njegov pomoćnik treba da ugasi svetlo i onda će krivac biti onaj ko napusti sobu.
Tako i ovaj, priča o najvećem hapšenju i onda će da posmatraju ko će da zbriše iz zemlje i onda će da bude "To je taj, držte lopova"!

Dragan Jurić

pre 10 godina

(NemanjaVac8, 05. decembar 2
013 02:22)
Kako to ti reče da Vučić nema nijednu mrlju? Valjda to što je bio radikal i Miloševićev ministar informisanja predstavlja ponos i diku!?

fekete diablo

pre 10 godina

kada neko sledeci put kaze da smo banana drzava treba oni iz bonito banana da ga tuze
danasnja srbija je na nivou mz kozara iz sredine 80-tih!!!

druze leko pomagaj i daj neku najavu za engleze za subotu

Lično ja

pre 10 godina

Sve ovo priča čovek koji je akter prve afere Indeks u Srbiji, koji je ko zna kako uspeo svog zeta pre 4 godine sa malo više od 30 godina da progura na mesto ambasadora Srbije u SAD i očekuje da će mu neko poverovati??? Malo kredibiliteta imate g-dina Antiću da nam šaljete moralne lekcije i lekcije iz zakonitiosti, kadda ste vi prvi koji koriswti sve moguće načine za uspeh! Ali SNS je već postala Srpska Preletačka Stranka u koju se slio sav talog iz drugih partija.

Borko

pre 10 godina

Iz niskih pobuda, kazes? Ma samo da nisu iz niskih strasti, bas bi me bilo sramota. A sta su to niske pobude, gospodine? Pobude da se bude vlast, da ste poznati, imate dobru platu iz nekoliko izvora i sa nekoliko funkcija? Ja mislim da su to niske pobude. Pa zar niste svi vi koji ste na vlasti iz istih 'niskih pobuda' i dosli na vlast? Svi ste mi vi isti, ili u najavi.I, sudstvo... Okupi 50 mladih, neiskvarenih advokata i sudija i kreni? Ali ne, ovako je bolje, uz najave, sve vise odpustenih i sve manje zaposlenih. Kao Bela ladja sa Soicem na celu. Aktuelno? Samo sto je nasa ladja odavno trula, na suvom... Zrela za reciklazu.

Pametnjaković

pre 10 godina

Vratite preko 20 milijardi evra koje su uzete i distribuirane, a narod ostavljen da u bedi večno robuje i plaća kamate na te pare. Nemamo mi nikakve koristi od hapšenja, osim ako će onda da se te pare vrate, da bi mogli da se konačno oslobodimo bede. Ovo više deluje kao glavna predizborna kampanja, znači da su parlamentarni izbori zaista blizu.

Milan

pre 10 godina

Zbog cega se ceka cetvrtak? Ako imas dokaze ,objavi ih odmah.Sad cemo svi da padamo u nesvest do cetvrtka.Dramski momenat.Pozoriste za siroke narodne mase.

Djoshica

pre 10 godina

Presiti smo hapšenja, daj još neki dezert pa da se ispovraćamo. Na političkom meniju, samo inflatorna hapšenja, koje će se proširiti i na ostale inflancije.

Sale

pre 10 godina

Nikada nećemo biti "normalna" zemlja! Savetnik Predsednika države najavljuje hapšenja!!!??? Pa gde to ima? Hoćemo u EU? Kako? Ovim svojim postupkom samo pokazuje da je Dinkić, možda, i u pravu kada kaže da su mu se mešali!

desa

pre 10 godina

SNS, SNS, SNS... Vucic, Vucic, Vucic, Vucic.... Afere, afere, afere, afere.... Vreme ide, para nema, meni nije nista bolje, obecavate jos gore?! Alo, bre!

Siniša

pre 10 godina

A otkud gospodin Antić sve to zna? On nije ni policajac, ni tužilac, nije ni bezbednjak, ni obaveštajac, nije ni koordinator bezbednosnih službi,ni...

Josh

pre 10 godina

Naravno da je sve bilo gotovo pre odlaska u Kinu i da je Dinkić sam sebe prozvao od straha da ne bi bio procesuiran brže nego što bi inače bio. Videćeno koja će se to afera izbaciti, da konačno prestnu da provlače Nikolića po novinama zbog ovoga.

DaliborML

pre 10 godina

Mislim da je bilo krajnje vreme da se uhapsi jedan pravi politicar. S obzirom da je dugacak spisak potencijalnih kandidata, zeljno cekam danasnju vest.

`leba od 3 dinara

pre 10 godina

Bolje u petak, u cetvrtak sam kod zubara.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (predrag, 5. decembar 2013 00:06)

Imas kintu za zubara??!!

dantes

pre 10 godina

SNS je došla na vlast bombastičnim obećanjima o raznoraznim aferama a sve na način kako su ih posavetovali američki republikanci. Još se čeka rasplet krađe džakova sa glasačkim listićima...

PRPA - BATO

pre 10 godina

Ljudi moji daj vec jednom da pustimo nadlezne drzavne organe da rade svoj posao, da se od njih konacno trazi da svaki slucaj dovedu do kraja. Ovako gradjani polako gube poverenje u nadlezne institucije. Malo mi je muka od svih ovih najava, pogotovu kada to sada vidim poceo da nam saopstava i Oliver Antic samo ne znam kako on od koga je dobio dozvolu da najvljuje hapsenja. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji.

Mister NO

pre 10 godina

Novo! Neverovatno! Uzbuđujuće! Napeto! Ne propustite! Šou program od države! Čitajte u našim glasilima koja na kiosku možete kupiti za 20 dinara! Rekli bi vam odmah, ali moramo vas dovesti u stanje ekstatične napetosti! I, noooovaaaaa aaaaaafeeeraaaa jeeee.... saznaćete posle reklamnog bloka naših sponzora! (država zadržava pravo izmene programa ako akter afere u međuvremenu postane sponzor, o upotrebi se posavetujte sa vašim lekarom ili psihologom)

Robespjer

pre 10 godina

Da li ćemo se baviti temom vršačkih vinograda, najavama velikih hapšenja, udara na predsednika, ne bi li se izglasao neprimetno za javnost novi budžet? U slobodno vreme ispratim i dešavanja u skupštinama sa demokratskom tradicijom, na primer u Kanadi poslanik pita ministre šta ćete danas uraditi, sutra postavlja pitanje da li ste uradili ono što ste juče rekli i šta danas radite. Zašto samo mi imamo običaj da pitamo šta ste uradili juče 30 godina? Da li smo mi zaista zreli za demokratiju, modernizaciju i politiko šta radimo, i šta ćemo raditi a ne šta smo uradili?

Sale

pre 10 godina

Nikada nećemo biti "normalna" zemlja! Savetnik Predsednika države najavljuje hapšenja!!!??? Pa gde to ima? Hoćemo u EU? Kako? Ovim svojim postupkom samo pokazuje da je Dinkić, možda, i u pravu kada kaže da su mu se mešali!

Inside off side

pre 10 godina

Ova sns kamarila recikliranog polusveta opet se igra države kao mali Perica. Ludilo. Dve godine na vlasti, život nikad gori, oslobadjaju krimose iz zatvora, mlate, lupetaju a rejting raste li raste.

Babin_zub

pre 10 godina

Dosta mi je afera. Hapsite a ne osudjujete. Kad hapsite to izlazi na naslovnim stranama,pune novine, a onda kad nekog oslobodite optuzbi to izadje na 14-toj strani, u nekom sićušnom tekstu. I onda taj kog uhapsite i oslobodite bez dokaza tuzi drzavu i onda opet mi iz svog dzepa placamo. Vec pocinjem da sumnjam da ste i to namestili u dilu sa tajkunima, da je to novoosmisljen nacin da se iz naroda kroz porez uzme grdan novac.
Sve go lopov do lopova.

ponos i dika

pre 10 godina

Srbi se ponose time da mogu na tv-u da kazu kako ce da hapse.
Sramota je da ima toliko kriminalaca, a ne ponos! Samim tim ni ta hapsenja nisu za najave ni za samohvalisanje.
Da ste potekli iz domacinskih kuca, znali biste da se to tako ne radi.
Nego, ako ima sumnji-dokaza, obavi se hapsenje i objavi vest.
Ovako izgleda kao da se zeli dobiti podrska javnosti-mase za hapsenje nekog, verovatno, bivseg aktivnog politicara.

Sinnisa

pre 10 godina

Kaže ona narodna: napad je najbolja odbrana. Dinkić je očajnik kojem su ovo poslednji trzaji na političkoj sceni. Sva je sreća pa ga više nikad nećemo gledati u vladi.

Deda i repa

pre 10 godina

Danas je cetvrtak. Evo pijem kaficu i rakijicu i cekam novu aferu. Sta je bilo u prosloj epizodi, zaboravio sam? A da, pusten Miskovic & Sin, sada je svedok, pusten direktor Kolubare, Joca Amsterdam se seta po Beogradu...

veca-pereca

pre 10 godina

izvanredno,samo vas molim da ta hapsenja ravnomerno raspodelite, po jedno svaki dan... da se ne predoziramo ,opasnoje zdravlje... e kad bi ovaj covek imao malo morala ne bi ni zucnuo....sin mu se rasipao dok je bio ambasador u americi... a ovaj covek od perjanice komunizma kad je pisao nebulozne radove na temu "tito, partija..." postade ncionalista i rojalista...fuj!

Slobodan

pre 10 godina

A gde je prezumpcija nevinosti do završetka postupka? E moj g-dine Antiću vama i vašima ne trebaju državne institucije kad imate novinare prodate duše. Stvarno ste PRETERALI.

Unhappy

pre 10 godina

Joooj koliko je ovo i smesno i tuzno. Pre nego sto su usli u koaliciju sa Dinkicem bio je lopov, pa im je bio dobar, pa je sad opet lopov. U politici nema ni casti ni morala. Cim oni mogu svi medjusobno da se dogovaraju i SNS i URS i DS i SPS i Razni znaci da im je jedini cilj da opljackaju jos ovo malo sirotinje.

pedja

pre 10 godina

Krajem decembra šarić, krajem marta Mercedes u FAP-u, u februaru izbori, a i bolji život krajem 14 godine. Etihad samo što nije. Da li ima kraja ova politika naše odložene sreće?

Predrag

pre 10 godina

Mislim super su afere, hapšenja i sl, svaka čast. Ali jel može i neka pravosnažna presuda sa dugogodišnjom zatvorskom kaznom? Pre neki dan oslobodiste ekipu iz Kolubare. Tužilac koji pored toliko dokaza nije dobio taj slučaj treba da dobije momentalni otkaz.

iona

pre 10 godina

ovi političari su gori od pevaljki kad krenu da najavljuju "nove projekte". pri čemu građani od njihovih najava i hapšenja imaju koristi taman koliko i od estradnih arlaukanja. nesposobnost i pilićarenje na svim nivoima.

slobodan

pre 10 godina

ANTICU POCEO SI KAO VUCIC!!!
Ipak si ti nekakav profesor Pravnog fakulteta,trebalo bi studente i etici u pravu da poducavas.
Ovako najavljivanje hapsenja,je teska povreda vise osnovnih pravnih principa ,ukljucujuci i pretpostavku nevinosti do sudskog okoncanja postupka.
STRASNO,ko nam vodi zemlju.

Dragan Jurić

pre 10 godina

Znaci,ako sam dobro razumeo,od danas nam skaču plate,padaju cene,nezaposleni svi dobijaju posao,a cena gasa i naftnih derivata se prepolovljava!? Ipak ta hapšenja utiču na nagli porast standarda naših prezadovoljnih i presrećnih građana... Evo,baš mi deca odoše u školu,pa nisu htela ni pare za užinu,pošto predpostavljaju da je od danas dobijaju besplatno!? Koga,bre,vi ovde zamajavate? Zamazujete oči gladnom i naivnom narodu,umesto da se bavite pravom problematikom. Ako ništa drugo,bar svaki dan pokazujete koliko nam nedostaje 6. oktobar...

Worgen

pre 10 godina

Srbiji odavno treba vlada koji se bori protiv kriminala i korupcije na svim nivoima jer samo tako mozemo imati jaku i stabilnu drzavu.

Rale

pre 10 godina

A da malo prestanete da sudite i hapsite preko novina???
I da ne ložite polupismen narod koji misli da je neko kriv odmah čim ga uhapse, a dokaze ne umete da nadjete ni za pišljivu tešku kradju!!!

Futurist

pre 10 godina

sta je ovo bre ????
ja navikao da cujem od njih USKORO i NEKI LJUDI ...
poceli su da daju tacne vremenske termine ! ! ! !
(mada nisu rekli koji cetvrtak ) :)
u stvari nije ni bitno.. postali su dosadni sa pricama o hapsenjima.
neodredjeni programi za izlazak iz krize, neodredjeni ljudi i termini za hapsenje.. sve je neodredjeno

onako usput

pre 10 godina

ova vlast shvata drzavu kao "reality show" kako su ovi programi izuzetno popularni njihova popularnost je normalono izuzetna, ali ova drzava je najgora za svoje gradjane, e sad kako to pa lepo DS i kompanija je kriva za prekomerno zaduzivanje i deficit u budzetu (e sad od ovih para najvecu korist ima drzavni aparat njih 750000) e sad ovi novi predvidjaju jos veci deficit i jos vece zaduzivanje, normalno u korist drzavnog aparata i vlasti a narod je ovca koji voli da gleda ovaj "riality show" u svakom slucaju TRAZILI STE GLEDAJTE, a nista nije besplatno pa ni ovaj "riality show" racun ce stici za naplatu sa epilogom scenarija iz BELORUSIJE! za one koji neznaju glavni problem je dug Belorusije koja ne moze da plati gas Rusima a kako stvari stoje samo se nagomilava dug SRBIJE GASA, sta mislite onako slucajno!!!!!!!!!!!!!!

Lily **

pre 10 godina

@Aleksandar: Nije uopšte bitno da li je pred izbore ili kada, bitno je da počne čišćenje i hapšenje a naravno sa tim i da neko odgovara. Konačno je neko smogao snage da se u tu akciju krene.

gile

pre 10 godina

1. Da li ce sve to smannjiti nezaposlenost, resiti pitanje nasih dugova, oporaviti nasu privredu i omoguciti ljudima da bolje zive? NECE!

2. Koliko ce uhapseni ostati u pritvoru? 24 sata, a onda ce se godinama braniti sa slobode dok slucaj ne zastari. A ako ih i osude apelacioni sud ce ih osloboditi.

3. Da li ce sve to imati nekog efekta na postovanje zakona? Nareavno da ne, jer ce doci neki novi lopovi i igranka ide dalje.

Jedini lek je ekonomski jaka drzava, koja samu sebe uteruje u red i kontrolise. Samo drustvo sa jakim standardom prosecnih ljudi i jakom srednjom klasom garantuje postovanje zakona! Jer drzavu cini vecina ljudi koja u njoj zivi. Drzava u kojoj manjina zivi besno a vecina prezivljava ne moze da bude ni drzava prava i zakona. I Amerika je postala uredjena drzava tek kada je srednja klasa stala na svoje noge.

Gulag, revansizam i represija bez ekonomskog bioljitka nije resenje, niti nam moze doneti ekonomski boljitak!

Goran, Požega

pre 10 godina

Jel mi, obični građani, sada treba samo o tome da mislimo? Ko li će biti uhapšen, zašto..? Da zaboravimo da smo u poluhladnim stanovima, da ne razmišljamo kako ćemo preživeti bar do proleća, kako ćemo platiti struju, šta ćemo deci za Novu godinu i predstojeće praznike, da li ćemo dobiti otkaz? Jel to poenta čoveče?

Rajko

pre 10 godina

Evo i ovaj kao Vucic. Dokaz da smo daleko od vladavine prava: politicari pricaju o onome sto treba da radi tuzilastvo, pa to koriste za demagogiju i
nadigravanje. Gde su presude posle onolikih hapsenja koje je najavljivao Vucic? Muka mi je. Pogledajte pahulja.com. https://pahulja.com/

milorad

pre 10 godina

Kada ćemo konačno tebe videti na poternici premudri savetniče Tomin.Uspeo si za vrlo kratko vreme pokrasti ono što nikome od 1945 godine nije uspelo pa čak nije ni palo na pamet.No doći će vrlo brzo vreme kada će progovoriti sef NBS i Jorgovanka.Biće ono ,bezite noge u...a vas g..a.

klosar72

pre 10 godina

Zapravo je obrnuto.

Ko se god usudi da kaže nešto loše o našem predsedniku, protiv njega će se otkriti neka afera.

Treba nam samo vremena do četvrtka da je osmislimo.

Ovaj mentalni sklop tako funkcionše.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Kako vam vise ne dosadi, u petak, u cetvrtak, kada cete poceti sa radom, prodje godina i po, sta ste otvorili da ljudi rade, koliko ste otpustili u javnom sektoru viska, koji ste sada stvorili da bude veci, gde je 100 milijardi evra investicija. Cime se vi bavite, niste nizasta, nemate kapacitet, nemate znanja. Gladni smo i dezorijentisani, malo fali da se svi kolektivno ne poubijamo na ulici, a vi se bavite receptima UDBE.

Milijana

pre 10 godina

Ko bi se ovde snasao, ljudi moji?Ovi Seseljevi vojnici odrekli su se samo Seselja.Sve ostalo je Seseljevo.Sad i ovaj najavljuje...Ko je sledeci za hapsenje, a ko je sledeci najvljivac?Strah se uvlaci u Srbiju."Pametne" glave Srbije cute,tisinu remete samo SNS najavljivaci.Vucic je najavljivao ponedeljak, utorak, sredu i petak. Cetvrtak je rezervisan za savetnika Predsednika........ledeno.

s.c.

pre 10 godina

Nerviraju me ova najavljivanja hapsenja, ne treba tako raditi, ali sam jako uzbudjen da ce posle vise od decenije, gospodin mag ekonomskih nauka zavrsiti iza resetaka..pravda je spor ali dostizna..idem da pijem kafu I cekam vest:)

sumorni

pre 10 godina

Tek u četvrtak?

A šta mi da radimo do četvrtka? I zašto tek u četvrtak, treba vam vremena da osmislite detalje?

I kako ovaj tip zna da će tamo neko u četvrtak otkriti još jednu aferu?

Muenchner

pre 10 godina

Vucicev recept. očigledno oni nas poznaju mnogo bolje nego mi sami sebe. Ja bih naivno mislio da su ovakve izjave smešne i da to niko neće da padne. Međutim očigledno oni mnogo bolje razumeju narod od mene to pokazuje i podrška SNSu od 45 procenata.

Miroslav

pre 10 godina

Svi koji su pokrali ovaj narod i državu treba da odgovaraju ali kad mi hapšenja najavljuje Oliver Antić udbaški potrčko koji je jedan od glavnih aktera u aferi indeks onda mi ove najave deluju u najmanju ruku smešno i besmisleno.

SuperHik

pre 10 godina

Ja predlazem da uvedete i giljotinu cetvrtkom na Trgu republike, a subotom borbe opozicionih politicara sa lavovima u Areni. Time cete dobiti jos par meseci zabave za narod zeljan krvi i niko nece pitati sta to radi Bacevic, ili predsednicki par koji izigrava Njihova visocanstva, ili predsednikov savetnik koji prodaje wc solje i falsifikovane Magnohrom bojlere, ili Bajatovic itd.

Relja

pre 10 godina

Najave su klasični spinovi čija je svrha skretanja pažnje na nešto drugo. Ne znam da li Dinkić ima neku drugu aferu, no činjenice oko Vršačkih vinograda su jasne: Nikolić se spremao u Kinu i hteo je da ode tamo sa potpisanim ugovorom. Dinkić to nije potpisao. Sada mu Nikolić "poručuje" da se mane predsednika. Jasno je da sledi ukazivanje na Dinkića kao na mega-lopova, da bi se opralo sve što je u ovom poslu rađeno sa Kinezima. Meni je ovde sve jasno.

Nikola Andjelic

pre 10 godina

Mislim da je vreme da se taj Dinkić skloni. Čovek vec 12 godina vlada nasim finansijama a mi sve gore zivimo i sve smo zaduzeniji. Izgleda da mu je vreme isteklo ili nam se samo tako cini. Mada svih ovih godina kada je delovalo da je gotov on se vracao sve jaci i jaci. Izgleda Mladja ima neki tajni recept za prezivljavanje?!

Mala neka

pre 10 godina

Gradjanima Srbije je preko glave raznih afera, hapsenja i slicno. Kakva je korist od toga? Oni hoce da vide konkretan rezultat-da je neko osudjen na visegodisnju zatvorsku kaznu i da mu je oduzeta imovina. To bi bio jedini pokazatelj pravde trenutno u Srbiji. Ali ne da proces traje 10 godina, vec najvise 3. I corava koka vidi da sada nema politicke volje u Srbiji da se to ucini. Sta znaci "politicka volja"? Pa ako Pero Peric plati nekom iz ministarstva da mu namesti tender za javnu nabavku u tom ministarstvu i to se otkrije, onda taj ministar treba da podnese ostavku i da se procesuira, a ne da neko od politicara potegne veze u sudu i da to ostane u fioci i zastari. Sad svaki tajkun i bizMismen ima svog politicara koji ga stiti i koji poteze svoje veze u sudu cim se otkrije neka pljacka. Sudije su sramota za Srbiju. Najslabija i najkorumpiranija karika u vlasti!

AJ

pre 10 godina

Zivim vise od tri decenije u Nemackoj i Australiji. Najave hapsenja u medijama je u tim zemljama nezamislivo. Samo u banana republici to je sasvim normalno...

Dragoslav Bosnjakovic

pre 10 godina

Pa B R EEEEEE...bivsi nosioce PSTE...pardon stafete,KOAKO TE NIJE SRAMOTA,smoru jedan.Koliko si I Z A S T O studenata obori dok bejase na Pravnom,oborio jer ne bejahu tvoji istomisljenici!To je TRAGEDIJA sadasnje Srpske politike.Ti pre neki dan malte ne OBECAVAS,(ALO BRE)da ce tvoj partijski gmizavac,prisipetlja,PODG..NA MUVA malte ne biti pomilovan.....A I ti nisi dalje od repa...za PODG..NU MUVU,ali jos zujis/.Da neces biti nagradjen mestom ambasadora,a?
SRAMOTA je tvoje ime I procitati.!!!!!

veseljko

pre 10 godina

Jedna je vec otkrivena,)Enormno trosenje Vaseg zeta i kabadahijsko ponasanje u Americi.Dajte nam i komentar za takvu aferu, nego sada Antic objasnjava sta ce da bude.... Sram te bilo jer je na tvoju preporuku taj covek trosio kao da je Srbija bogata ko zna cime... Bogata je samo politickim kriminalcima i tajkunima svih fela!

Sale

pre 10 godina

To ce biti afera kako je Nikolic dobio stan od 150 kvadrata krajem 90-ih, i kako je Vucic za sacicu maraka dobio stan na lepe oci kao nagradu za podrsku u Vladi Milosevica. Takodje, otkrice se dodatno kako je to Nikolic umesto pisac 13 knjiga samo autor JEDNE, dok je u ostalim knjigama samo ko-autor, a u bar tri samo KONTRIBUTOR. Dakle, diploma - koja odakle i koliko ne kostala!? A placena iz Dacicevog koferceta od Mise Banane a oko cega su se dogovorili preko Saricevog poklona Blekberi telefona!!!!!!! Ku's vece afere?

Terapeut Justin

pre 10 godina

Onu krilaticu "ne znamo da radimo,ali znamo da se bijemo",ovi su sad zamenili sa "ne znamo da radimo,ali znamo da hapsimo".Prvom su nas zamajavali i raspamecivali jednu deceniju. U medjuvremenu,mi smo se (valjda) opametili i setili da su nam prazni frizideri. Valjda je i Vucic toga svestan.

m

pre 10 godina

Opet hapšenja da se skrene pažnja sa lošeg budžeta. Muka mi je od toga. Na kraju nikoga ne osude jer su svi isti. Eve, posle toliko buke pustise direktora Kolubare, a tamo se kralo sakom i kapom.

A.M.

pre 10 godina

šta sad? opozicija umešana u neku aferu? i to baš pred lokalne izbore. Nadam se da će im ovo pući jednom u lice sam da bi prestali da najavljuju i počnu da rade za šta su plaćeni. TV program se najavljuje a ne hapšenje.

Momčilo

pre 10 godina

Dinkić je do sad bio u svim Vladama, vremenom postajao jedan od glavnih razloga njihovog obaranja, a kao nagradu dobijao mesto u narednoj. Oprobani recept ostajanja na vlasti i pored skromnih izbornih rezultata, kome ni gebelsovksa saopštenja nosača štafete mladosti neće naškoditi.

Reality show

pre 10 godina

Uh, "afera nad aferama"... Ovo mu dođe kao finale "rijalitija", ili kao poslednja epizoda sapunice. Što ne reče Antiću u koliko sati je konferencija i gde će biti prenos. Da spremim kokice?

Mladen

pre 10 godina

Koliko bi se pogresilo kada bi se pohapsili svi bivsi i sadasnji tkz politicari.Kad bi se pored njih pohapsili i oni iz `lada tj senke(tkz privreda tkz pravosudje tkz.......)

zlo doba i gladne godine

pre 10 godina

naarod voli hapšenja,što je neukiji i prostiji,voli više.Za njega je to kao cirkus,zna da neće biti sitiji od toga,ali će zato nekome biti gore i time se duševno hrani.Ovi politikanti na vlasti,koji nas u crno zavijaju,kao što to već jednom uradiše,dobro to znaju i masovno to zloupotrebljavaju.Bedan narod,bedno vođstvo...

Miles Gloriosus

pre 10 godina

Dedinjski hajzajin, Ceku-ov nadvojvoda i Solanin kaplar. Nista vise necu reci, ko ima pamcenje duze od zlatne ribice znace cije su ovo reci i kome su svojevremeno upucene. Sad skavlice a ranije sta nije pricao o tadasnjem predsedniku. Samo sto me ovaj bio gospodin i nije se obracao na prozivke ovog pajaca.

Ivana

pre 10 godina

Gade mi se ovi likovi! Pa ima li gde I svetu da političar na vlasti se posvađa sa drugim, pa odmah posle svađe prete hapšenjem. Pa nije to vaša prcija da se njome svetite. I kako da vam iko veruje da I vi niste lopovi tek kad vam neko nagazi na prste. Inače vam isti valja. Zaista se plašim diktature jer je ljudska glupost beskonačna

alex

pre 10 godina

У нормалним земљама НИКАД се хапшења не најављују у медијима...... Србија-лакрдија!

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Profesore zar vi niste savetnik predsednika? Odakle vas na policijskoj poziciji? Da niste možda zainteresovani za sudbinu zeta u Americi?

Vojislav YVR_BGD

pre 10 godina

Dosla su poslednja vremena. Oliver Antic bivsi cuveni dekan Pravnog fakulteta (gde se i danas cuva kabinet Voje Seselja kazu) sada je kao savetnik bivseg radikalskog Vojvode (mislim da je i Toma diploma bio Vojvoda onomad) a sadasnjeg predsednika Republike, u najlepsem radikalskom i post radikalskom maniru najavio novu aferu/hapsenje/senzaciju.... kada? u Cetvrtak... Na slici nema u rukama nikakvog papira, sto je malo neobichno, jer oni uvek imaju nekakav papir (kao bajagi dokaz) kojime masu ped kamerama...
Naravno u cetvrtak ce da bude malo sutra, cek da skupimo jos malo dokaza, i sve tako i sve uvek isto... Posle ce da uapsi Dinkica Mladjana. A i taj se u lepo kolo uvatio, tako mu i treba . Ko se sa radilalima igra, na kraju ide u bajbok u najboljem slucaju.. Sala komika sa pevanjem i pucanjem u zemlji radikalskoj gde cak i jadni azilanti nemaju gde da se sklone od zime jer eto su opasni cak i po Termoelektranu (izjava predsednika opstine Obrenovac).....
Neko je davno u Srbiji ugasio svetlo, al to Srbi neznaju, jer ne zasluzuju da znaju.

DJ Hill

pre 10 godina

SIEPA, Fond za Razvoj uz pomalo i USAID-a i kompanija oko njih. Tj. nacin - sistem kojim je nas novac poklanjan stranim velikim kompanijama kroz fingirane nazovi investicije.

Moje ime zvuči poznato

pre 10 godina

Ajmo malo da nas ponovo zamajavate dok se krađe u Kolubari i Boru i SrbijaGasu nastavljaju, a mi ćemo da se igramo najava hapšenja i ostalih gluposti koje samo kod nas najavljuju u medijima. Pa uhapsi, pa kaži uhapšen je taj i taj.

Baš iritiraju ovi SNSovci sa najavama hapšenja, ala njegova visost neustrašivi Vučko.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.
(Aleksandar, 4. decembar 2013 23:57)
...
A meni je muka od lopova iz sveta politike. Razume se muka me spopadne i od svih drugih mafijaša, razbojnika, kriminalaca, lopova, ubica itd...Ipak nekako mi najviše muka od ovih političkih mafijaša. Oni su glavna mafija u Srbiji. Tako da ova vlast po mom mišljenju ima samo jednu svetlu tačku, a to je borba protiv istih. Osim toga Vučić je po pitanju lopovluka i mafijašluka čist kao suza i niko ništa evo eć dugo ne uspeva da mu prnađe. Inače da ima jednu mrrlju, mnogi poritvnici bi to jedva dočekali i trubili na sva zvona.Takođe,da ima mrlju ne bi ni bilo hapšenja i odlučnosti. Ne zato što on hapsi,nego zato što bi u tom slučaju bio ucenjivan i morao bi da koči takva hapšenja.Osim toga i za vreme DS su bili pokrenuti mnogi procesi,ali nekako razvoj i kulminacija se događa za vreme SNS-a. Za sada to rade dobro, ali ako kiksnu na polju korupcije i ako nikoga ne osude ili ako ne osude najveće zverke, nikada, ali nikada SNS i Vučić neće dobiti uzbore.Tačnije biće oduvani sa političke scene.I na kraju, veoma važna stvar za Srbiju je da pohapsi i osudi političare mafijaše kao i sve krupne mafijaše.Važno je da se razbije organizovani kriminal i da se mafijašluk svede na minimum.To između ostalog traži i EU.

zmitjkoe

pre 10 godina

Fala bogu da je neko izabrao aferu koja ne mora da se ceka, vec se afera dogodi cim ustanem sledeceg dana. Drago mi je da se i ovaj lik ukljucio u najavljivanje hapsenja. Vucic je postao dosadan, a i nigde ga nema vec danima. Nadam se da mu se nista nije dogodilo kao sto se nista nije dogodilo od kako nam se sve smucilo.

Mrga

pre 10 godina

Bez obzira o cemu se radi u ovoj najavi, ako je u pitanju privodjenje samozvanog "experta" onda racunam da je konacno pravda dostizna. Verujem da vecina postenog sveta dobija neku moralnu satisfakciju!

zmitjkoe

pre 10 godina

A da li ce afera potpuno da se skine i bude gola od pola na dole ili od pola do jos gore. ili ce afera da peva na plejbek. E da, i na kom kanalu se afera predaje da mogu da gledam vicepredsednika.

Salle

pre 10 godina

Da li bi objavili moj komentar da mi se od ovakvih "vesti" povraća. Možda nekog i trgne. A to je ipak dobro delo. Dobro za sve nas.

Wert

pre 10 godina

Kakve gromoglasne najave!!
Ipak, politika tipa "hapsi-pustaj" meni licno nista bolje donela nije za ovih godinu i kusur!
Krajnje je zalosno u kakvoj zemlji nam prolazi vreme, zivot... a reprize nema!
Samo se pitam koliki je prag tolerancije gradjana Srbije da ovo decenijama sve podnosi i koja se ovo kazna tolika svalila na ovu zemlju?
Kao i to da li ima energije, ljudi ili bilo cega da "napokon" dodje do: istnskih promena, istinskih procesuiranja, ....
Ma sta ja bulaznim laku noc, moji evropejci a rusofili neka malo prosetaju po ovom mrazu navike radi!

kaiser soze

pre 10 godina

igramo jamb, npr. hapsenje dinkica u najavi! ako ne padnu kockice, brise se kolona I vise se ne igra. ajde da se padnu te kockice vec jednom

Glas razuma

pre 10 godina

(Aleksandar, 4. decembar 2013 23:57)
Nedovoljno providno. Ako se uzme kome je upućena poruka-voždovačkim biračima čija opština ima interesantnu strukturu. Seoski, prigradski i gradski deo. Mislim da se ovako nešto vrlo dobro prima, i da je to krajnji domet SNS-a, ali do sada funkcioniše.To što se pokaže neistinitim, nema veze, svrha je postignuta. Ono što trenutno brine Acu "najavu" Vučića Velikog je nedovršen istražni postupak za 24 privatizacije koje je navela EU. Zamisli sada za 24 dana do krajnjeg termina koji je dala EU bombardovanje javnosti svakodnevnim privodjenjima. Mislim da i EU neće nimalo biti zadovoljna ovakvim radom, i to će pokazati. Medeni mesec SNS i Evrope je prošao. Ovo što rade je zagadjenje javnosti što može i da im se osveti, možda ne odmah,ali ipak hoće. Afere se ne mažu na hleb,a Mišković ćer im presesti jer uz kontrolu sudjenja izvana osuditi Miškovića, uz sve "afere"najvećeg poreskog obveznika Srbije neće ići lako.

zoran

pre 10 godina

Neka najavljuju i neka hapse lopove. Ko god da je drzava,glasao ja za njega ili ne, neka radi svoj posao. Mnogo vesti i medijska pompa su ubili osecaj koliko je Srbija opljackana. Ne zna se ni trecina te katastrofe. Svi ponavljamo nekakve ogromne brojeve evra,polu otupele svesti sta je to.

Кривокапић

pre 10 godina

Провидни сте више. Нема ко није крао од политичара. Нема ко није био купљен од тајкуна. Инсајдер је све открио још пре 5 година. Касни вам то хапшење.

sasa jokic

pre 10 godina

A zet u vili od 13.500 u Wasingtonu? Sta Ti covece pricas, i koga Ti prozivas? Kakve pobude? Pa Ti si ucestvovao u aferi prodaje ocena, oterao najbolje profesore sa Prvnog fakulteta, doveo Seselja tamo?!
I sada Ti pricas o nekoj aferi, Ti si savetnik Predsednika Srbije?!

ne verujem kako smisljaju

pre 10 godina

Opaaa Dinkica za NIS :)) Kako je sve providno. Covek koji zivi na Novom Beogradu, zimuje na Kopaoniku, predaje ceo zivot studentima na ekonomskom fakultetu, odrzavao je finansije ove zemlje 10 godina i zivi kao svaki normalan uspesan Beogradjanin sad je kao pokrao zemlju. Zar mislite komunjare da cu da verujem onima koji su sa Seseljem planirali veliku Srbiju? Pustite Dinkica na miru. Jedini covek koji je nesto zna i vi glumite moc nad njim. Tuga.

Samo mahneš kešom ispred očiju i svi problemi nestaju! Puf!

pre 10 godina

Može biti samo jedan - Dinkić!

Ništa zato, platiće i on reket Vučiću i kroz 6 meseci (2 meseca nakon izbora u martu i nakon što Vučić i formalno uzurpira vlast u Srbiji) izaći će iz pritvora i kao da ništa nije bilo. Kao rukom odnešeno.

Kaledar

pre 10 godina

Naime Cetvrak se uvek nesto trsio da ne kazem kurajberio. Uvek je hteo da bude pre petka i subote, evo i ja iz strahopostovnja napisah njegovo ime velik slovom. Ali ostalim danima je dozlogrdilo da ne kazem dopi*delo. E nece moci vise tako!!. Cetvrak od sada ima da bude u sred Srede. Vidi ti sredu, i ona nesto poce da se kurajberi. O njoj cemo sledece nedelje

zozonko

pre 10 godina

Kada ce te drugovi napredni radikali da otkrijete kako da ovaj narod zivi bolje a drzava krene napred? Dosta vise vaseg medijskog spina i zamajavanja naroda, za preko godinu dana vlasti niste uradili nista. Samo hapsenja, najave, delite odrdenje i zaposljavate svoje kadrove. Bruka i sramnota. Dobro dosli u devedesete.

Hromi

pre 10 godina

Sta ti ima da najavljujes nove afere? Gde ti radis? U Vladi ili Predsednistvu? Umesto da posaljes te podatke koje imas organima kojima treba, ti glumis izvrsnu vlast? E sad, to sto nasa izvrsna vlast ne funkcionise kako treba, to je drugo pitanje.
Ako predsednik Republike zeli da se prema njegovoj tituli ophode sa postovanjem, onda i on mora da postuje sistem drzave Srbije.

nemanjaBB

pre 10 godina

Samo nam mazu oci sa TV hapsenjima. Nigde presuda, igraju se stapa I magarca sa narodom, drze pateticne govore pred kamerama. Isti sljam kao I prethodni, nazalost. Narod ne zivi bolje..

Markić

pre 10 godina

Iskreno se nadam da će se konačno javno i na sva zvona obelodaniti uloga Dinkića u kiparskom slučaju i progonu Karića zbog Mobtela i pranja novca preko Hypo banke. Imamo internet i sve znamo. Narod ključa, temperatura se penje.

Milos

pre 10 godina

Ova vlada je imala toliko najava, da su presisali i onaj cirkus sto je u mom gradu letos gostovao gotovo mesec dana i bar 3 puta dnevno isao i najavljivao predstave!

Marko

pre 10 godina

Smesni ste vise g-ine savetnice i Vi i Srpska Nesposobna Stranka. Sta nas je vise briga za afere, proslo je 2 godine od kako ste na vlasti a iza vasih odluka ostaje samo prah i pepeo. Nista bolji niste od vasih prethodnika i ne mozete nam vise mazati oci medijskim spinovima, postali ste prozirni kao najlon carape.

Rudolf

pre 10 godina

Vau,pretvorise stvarnost u jedan veliki reality show. Rajo srbistanska,aktiviraj sve tri preostale mozdane celije i namesti se pred monitore,u cetvrtak sledi novo ubacivanje na farmu afera.

069

pre 10 godina

Ne ulazim u to da li neko treba da bude uhapšen i ko je taj, ali najava hapšenja u novinama "za sutra" je odlika neorganizovane države.

tenej

pre 10 godina

Ovaj Antic me podseca na Slobinog savetnika iza 90-ih koji nam je tumacio ustav gde nam se cini da Sloba ne moze po ustavu da se opet kandiduje za predsednika jer svi mi citamo ustav sa leva na desno a u stvari to treba da se cita sa desna na levo i tu vidimo da to sve moze. Tako i ovaj jahac u magli, ce nam prosvetliti horizont, samo treba njega da pitamo jer on je nacitan covek, sve zna a mi svi slepci.

C.K.

pre 10 godina

Neispunjena predizborna obećanja i sve lošiji život zatrpavati sve većim aferama. Jednostavno, provereno u praksi, a i dalje deluje. Valjda će jednom i većina birača provaliti ovu čarobnu formulu za opstanak svakojakih bulumenti na vlasti u Srbiji. I odustati od glasanja, bojkot, to bi bila senzacija i najgora kazna pomenutim "usrećiteljima" naroda, raznoraznim Kurtama i Murtama.

Ovo moze samo u Srbiji

pre 10 godina

Koliko vidim, sada su i savetnici predsednika drzave, a koji nemaju nikakva zvanicna ovlastenja [osim da savetuju predswenika], poceli i da najavljuju hapsenja i cak da ih hvale/reklamiraju unaped ["Bice to jedna jako dobra akcija"]

Bane

pre 10 godina

G-ne savetnice zaista ste nam se smucili i Vi i Srpska Nesposobna Stranka, kako vise ne shvatite da ste na vlasti 2 godine a iza Vas BAS NIKAKVIH REZULTATA !!! bolje receno iza Vasih odluka ostaje samo PRAH I PEPEO !!!

Od vasih SPIN hapsenja i procesuiranja i borbe protiv korupcije i borbe za sredjivanje javnih finansija i Javnih preduzeca i KASTROFALNOG pravosudja i policije i zandarmerije i proturanje GMO hrane i pogubne EUtanazije i menjanja nase svesti i Vasih propalih inostranih i domacih savetnika od svega nam je muka i od Vasih zaglupljivanja sa Vasim tabloidima i turbo muzikom i sundom i besomucnim zaduzivanjem koje ni cukun-cukun unuci nece moci da vrate.

Dosta ste nam vise prali mozgove, Vase mozgove jedino moze da otrezni narodno-rumunski scenario.

peka

pre 10 godina

‟Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.‟

Kada god da se tempiraju za prikazivanje u javnosti, nebitno je. Ono sto je jedino vazno jeste da budu otkrivene, pa ko god da je na vlasti.

Student

pre 10 godina

Koliko ja ne volim ovog coveka!
Nekada je moja antipatija bujala iz cinjenica da mi je uspeh zavisio od njega,danas ga mrzim jer sam shvatiio da je stvarno los covek!
Nastavlja se sarada!
Glasao sam za SNS - NIKAD VISE!
Jedina opozicija - VOJA KOSTUNICA!

Djoka

pre 10 godina

Na zalost, to je jedino sto znaju i umeju - cim nema para - pokazuju prstom jedni u druge pa se optuzuju. A napacen i izrabljen i nacionalizmom otrovan obican narod gladuje…Postovani komentatori - mene je ovakve Srbije sramota, iako sam je napustio jos pre 20 godina. Pa zar nismo nista naucili od 90-ih?

stizu dolari

pre 10 godina

Evo stize lova sa Kipra i iz Moskve.To je bila najveca kradja i afera, bez premca.Sve ostalo je kusur.Imamo novu pticu Airbus,bice specijalni letovi, avion ima specijalnu biznis klasu.
Hoce li se u ovoj zemlji pojaviti jedan normalan covek koji se bavi politikom? Zemlja se raspada a oni se samo medjusobno optuzuju.

farma

pre 10 godina

Ova nasa zemlja je kao rijaliti. U novoj epizodi ovog cetvrtka gledacete hapsenje...... a ako ostanate sa nama do kraja meseca imacete prilike da vidite i ova hapsenja......

Sve je ovo samo jedna velika farsa, jer bez pravosnaznih presuda svi uhapseni dobice vece honorare nego ovi sa farme.
Da barem stave kamere u zatvorske celije pa da imamo uzivo prenos 24 sata, pa da znamo barem zasta im dajemo pare.

brebre

pre 10 godina

Muka mi je vise od vasih politickih abrova i afera,jer ja sa tim ne moguv da platim potrosacku korpu ni da platim racune..Okanite se rekla_kazala,pokrenite fabrike,proizvodnju,gradnju,da narod ima od cega da zivi..A narodu ako je do cirkusa i zabave,moci ce da kupe karte i da gledaju sta zele..Zato nema potrebe da nam isti prikazujete svakodnevno.DOSTA VISE!Radite malo na podizanju standarda ovog naroda,a ne ko neke babe,staje ko kome,sta rekao i zasto..Bre,bre dokle vise???

Aleksandar

pre 10 godina

Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.

Aleksandar

pre 10 godina

Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.

farma

pre 10 godina

Ova nasa zemlja je kao rijaliti. U novoj epizodi ovog cetvrtka gledacete hapsenje...... a ako ostanate sa nama do kraja meseca imacete prilike da vidite i ova hapsenja......

Sve je ovo samo jedna velika farsa, jer bez pravosnaznih presuda svi uhapseni dobice vece honorare nego ovi sa farme.
Da barem stave kamere u zatvorske celije pa da imamo uzivo prenos 24 sata, pa da znamo barem zasta im dajemo pare.

Djoka

pre 10 godina

Na zalost, to je jedino sto znaju i umeju - cim nema para - pokazuju prstom jedni u druge pa se optuzuju. A napacen i izrabljen i nacionalizmom otrovan obican narod gladuje…Postovani komentatori - mene je ovakve Srbije sramota, iako sam je napustio jos pre 20 godina. Pa zar nismo nista naucili od 90-ih?

Ovo moze samo u Srbiji

pre 10 godina

Koliko vidim, sada su i savetnici predsednika drzave, a koji nemaju nikakva zvanicna ovlastenja [osim da savetuju predswenika], poceli i da najavljuju hapsenja i cak da ih hvale/reklamiraju unaped ["Bice to jedna jako dobra akcija"]

Marko

pre 10 godina

Smesni ste vise g-ine savetnice i Vi i Srpska Nesposobna Stranka. Sta nas je vise briga za afere, proslo je 2 godine od kako ste na vlasti a iza vasih odluka ostaje samo prah i pepeo. Nista bolji niste od vasih prethodnika i ne mozete nam vise mazati oci medijskim spinovima, postali ste prozirni kao najlon carape.

sasa jokic

pre 10 godina

A zet u vili od 13.500 u Wasingtonu? Sta Ti covece pricas, i koga Ti prozivas? Kakve pobude? Pa Ti si ucestvovao u aferi prodaje ocena, oterao najbolje profesore sa Prvnog fakulteta, doveo Seselja tamo?!
I sada Ti pricas o nekoj aferi, Ti si savetnik Predsednika Srbije?!

nemanjaBB

pre 10 godina

Samo nam mazu oci sa TV hapsenjima. Nigde presuda, igraju se stapa I magarca sa narodom, drze pateticne govore pred kamerama. Isti sljam kao I prethodni, nazalost. Narod ne zivi bolje..

tenej

pre 10 godina

Ovaj Antic me podseca na Slobinog savetnika iza 90-ih koji nam je tumacio ustav gde nam se cini da Sloba ne moze po ustavu da se opet kandiduje za predsednika jer svi mi citamo ustav sa leva na desno a u stvari to treba da se cita sa desna na levo i tu vidimo da to sve moze. Tako i ovaj jahac u magli, ce nam prosvetliti horizont, samo treba njega da pitamo jer on je nacitan covek, sve zna a mi svi slepci.

069

pre 10 godina

Ne ulazim u to da li neko treba da bude uhapšen i ko je taj, ali najava hapšenja u novinama "za sutra" je odlika neorganizovane države.

Milos

pre 10 godina

Ova vlada je imala toliko najava, da su presisali i onaj cirkus sto je u mom gradu letos gostovao gotovo mesec dana i bar 3 puta dnevno isao i najavljivao predstave!

stizu dolari

pre 10 godina

Evo stize lova sa Kipra i iz Moskve.To je bila najveca kradja i afera, bez premca.Sve ostalo je kusur.Imamo novu pticu Airbus,bice specijalni letovi, avion ima specijalnu biznis klasu.
Hoce li se u ovoj zemlji pojaviti jedan normalan covek koji se bavi politikom? Zemlja se raspada a oni se samo medjusobno optuzuju.

Hromi

pre 10 godina

Sta ti ima da najavljujes nove afere? Gde ti radis? U Vladi ili Predsednistvu? Umesto da posaljes te podatke koje imas organima kojima treba, ti glumis izvrsnu vlast? E sad, to sto nasa izvrsna vlast ne funkcionise kako treba, to je drugo pitanje.
Ako predsednik Republike zeli da se prema njegovoj tituli ophode sa postovanjem, onda i on mora da postuje sistem drzave Srbije.

brebre

pre 10 godina

Muka mi je vise od vasih politickih abrova i afera,jer ja sa tim ne moguv da platim potrosacku korpu ni da platim racune..Okanite se rekla_kazala,pokrenite fabrike,proizvodnju,gradnju,da narod ima od cega da zivi..A narodu ako je do cirkusa i zabave,moci ce da kupe karte i da gledaju sta zele..Zato nema potrebe da nam isti prikazujete svakodnevno.DOSTA VISE!Radite malo na podizanju standarda ovog naroda,a ne ko neke babe,staje ko kome,sta rekao i zasto..Bre,bre dokle vise???

C.K.

pre 10 godina

Neispunjena predizborna obećanja i sve lošiji život zatrpavati sve većim aferama. Jednostavno, provereno u praksi, a i dalje deluje. Valjda će jednom i većina birača provaliti ovu čarobnu formulu za opstanak svakojakih bulumenti na vlasti u Srbiji. I odustati od glasanja, bojkot, to bi bila senzacija i najgora kazna pomenutim "usrećiteljima" naroda, raznoraznim Kurtama i Murtama.

zozonko

pre 10 godina

Kada ce te drugovi napredni radikali da otkrijete kako da ovaj narod zivi bolje a drzava krene napred? Dosta vise vaseg medijskog spina i zamajavanja naroda, za preko godinu dana vlasti niste uradili nista. Samo hapsenja, najave, delite odrdenje i zaposljavate svoje kadrove. Bruka i sramnota. Dobro dosli u devedesete.

Rudolf

pre 10 godina

Vau,pretvorise stvarnost u jedan veliki reality show. Rajo srbistanska,aktiviraj sve tri preostale mozdane celije i namesti se pred monitore,u cetvrtak sledi novo ubacivanje na farmu afera.

Кривокапић

pre 10 godina

Провидни сте више. Нема ко није крао од политичара. Нема ко није био купљен од тајкуна. Инсајдер је све открио још пре 5 година. Касни вам то хапшење.

Student

pre 10 godina

Koliko ja ne volim ovog coveka!
Nekada je moja antipatija bujala iz cinjenica da mi je uspeh zavisio od njega,danas ga mrzim jer sam shvatiio da je stvarno los covek!
Nastavlja se sarada!
Glasao sam za SNS - NIKAD VISE!
Jedina opozicija - VOJA KOSTUNICA!

Bane

pre 10 godina

G-ne savetnice zaista ste nam se smucili i Vi i Srpska Nesposobna Stranka, kako vise ne shvatite da ste na vlasti 2 godine a iza Vas BAS NIKAKVIH REZULTATA !!! bolje receno iza Vasih odluka ostaje samo PRAH I PEPEO !!!

Od vasih SPIN hapsenja i procesuiranja i borbe protiv korupcije i borbe za sredjivanje javnih finansija i Javnih preduzeca i KASTROFALNOG pravosudja i policije i zandarmerije i proturanje GMO hrane i pogubne EUtanazije i menjanja nase svesti i Vasih propalih inostranih i domacih savetnika od svega nam je muka i od Vasih zaglupljivanja sa Vasim tabloidima i turbo muzikom i sundom i besomucnim zaduzivanjem koje ni cukun-cukun unuci nece moci da vrate.

Dosta ste nam vise prali mozgove, Vase mozgove jedino moze da otrezni narodno-rumunski scenario.

Glas razuma

pre 10 godina

(Aleksandar, 4. decembar 2013 23:57)
Nedovoljno providno. Ako se uzme kome je upućena poruka-voždovačkim biračima čija opština ima interesantnu strukturu. Seoski, prigradski i gradski deo. Mislim da se ovako nešto vrlo dobro prima, i da je to krajnji domet SNS-a, ali do sada funkcioniše.To što se pokaže neistinitim, nema veze, svrha je postignuta. Ono što trenutno brine Acu "najavu" Vučića Velikog je nedovršen istražni postupak za 24 privatizacije koje je navela EU. Zamisli sada za 24 dana do krajnjeg termina koji je dala EU bombardovanje javnosti svakodnevnim privodjenjima. Mislim da i EU neće nimalo biti zadovoljna ovakvim radom, i to će pokazati. Medeni mesec SNS i Evrope je prošao. Ovo što rade je zagadjenje javnosti što može i da im se osveti, možda ne odmah,ali ipak hoće. Afere se ne mažu na hleb,a Mišković ćer im presesti jer uz kontrolu sudjenja izvana osuditi Miškovića, uz sve "afere"najvećeg poreskog obveznika Srbije neće ići lako.

Kaledar

pre 10 godina

Naime Cetvrak se uvek nesto trsio da ne kazem kurajberio. Uvek je hteo da bude pre petka i subote, evo i ja iz strahopostovnja napisah njegovo ime velik slovom. Ali ostalim danima je dozlogrdilo da ne kazem dopi*delo. E nece moci vise tako!!. Cetvrak od sada ima da bude u sred Srede. Vidi ti sredu, i ona nesto poce da se kurajberi. O njoj cemo sledece nedelje

Salle

pre 10 godina

Da li bi objavili moj komentar da mi se od ovakvih "vesti" povraća. Možda nekog i trgne. A to je ipak dobro delo. Dobro za sve nas.

Markić

pre 10 godina

Iskreno se nadam da će se konačno javno i na sva zvona obelodaniti uloga Dinkića u kiparskom slučaju i progonu Karića zbog Mobtela i pranja novca preko Hypo banke. Imamo internet i sve znamo. Narod ključa, temperatura se penje.

ne verujem kako smisljaju

pre 10 godina

Opaaa Dinkica za NIS :)) Kako je sve providno. Covek koji zivi na Novom Beogradu, zimuje na Kopaoniku, predaje ceo zivot studentima na ekonomskom fakultetu, odrzavao je finansije ove zemlje 10 godina i zivi kao svaki normalan uspesan Beogradjanin sad je kao pokrao zemlju. Zar mislite komunjare da cu da verujem onima koji su sa Seseljem planirali veliku Srbiju? Pustite Dinkica na miru. Jedini covek koji je nesto zna i vi glumite moc nad njim. Tuga.

peka

pre 10 godina

‟Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.‟

Kada god da se tempiraju za prikazivanje u javnosti, nebitno je. Ono sto je jedino vazno jeste da budu otkrivene, pa ko god da je na vlasti.

zmitjkoe

pre 10 godina

Fala bogu da je neko izabrao aferu koja ne mora da se ceka, vec se afera dogodi cim ustanem sledeceg dana. Drago mi je da se i ovaj lik ukljucio u najavljivanje hapsenja. Vucic je postao dosadan, a i nigde ga nema vec danima. Nadam se da mu se nista nije dogodilo kao sto se nista nije dogodilo od kako nam se sve smucilo.

Pravilnik

pre 10 godina

Javio se covek koji je tumacio Ustav devedesetih i koji je pricao da nema zakonskih prepreka da se Milosevic cetvrti put kandiduje za predsednika. Covek koji je devedesetih kao dekan pravnog razjurio sve profesore protivnike Milosevica i zabranjivao studentske skupove.Covek koji je ustolicio Seselja za profesora na pravnom. Covek cija je cerka udata za vecitog diplomatu u Americi.Covek koji je Tomi pisao onaj sraman govor u NY.

Juce prica da ce se Saric uhapisti do Nove godine, danas prica o novoj aferi,onda sledi ponovo Djilas, Beograd i sve u cilju da se narod zamajava i da ne primecuje sve gori zivot. Nikkao daopvaj "savetnik" otkrije istinu o Tominoj diplomi

Wert

pre 10 godina

Kakve gromoglasne najave!!
Ipak, politika tipa "hapsi-pustaj" meni licno nista bolje donela nije za ovih godinu i kusur!
Krajnje je zalosno u kakvoj zemlji nam prolazi vreme, zivot... a reprize nema!
Samo se pitam koliki je prag tolerancije gradjana Srbije da ovo decenijama sve podnosi i koja se ovo kazna tolika svalila na ovu zemlju?
Kao i to da li ima energije, ljudi ili bilo cega da "napokon" dodje do: istnskih promena, istinskih procesuiranja, ....
Ma sta ja bulaznim laku noc, moji evropejci a rusofili neka malo prosetaju po ovom mrazu navike radi!

Samo mahneš kešom ispred očiju i svi problemi nestaju! Puf!

pre 10 godina

Može biti samo jedan - Dinkić!

Ništa zato, platiće i on reket Vučiću i kroz 6 meseci (2 meseca nakon izbora u martu i nakon što Vučić i formalno uzurpira vlast u Srbiji) izaći će iz pritvora i kao da ništa nije bilo. Kao rukom odnešeno.

kaiser soze

pre 10 godina

igramo jamb, npr. hapsenje dinkica u najavi! ako ne padnu kockice, brise se kolona I vise se ne igra. ajde da se padnu te kockice vec jednom

Vojislav YVR_BGD

pre 10 godina

Dosla su poslednja vremena. Oliver Antic bivsi cuveni dekan Pravnog fakulteta (gde se i danas cuva kabinet Voje Seselja kazu) sada je kao savetnik bivseg radikalskog Vojvode (mislim da je i Toma diploma bio Vojvoda onomad) a sadasnjeg predsednika Republike, u najlepsem radikalskom i post radikalskom maniru najavio novu aferu/hapsenje/senzaciju.... kada? u Cetvrtak... Na slici nema u rukama nikakvog papira, sto je malo neobichno, jer oni uvek imaju nekakav papir (kao bajagi dokaz) kojime masu ped kamerama...
Naravno u cetvrtak ce da bude malo sutra, cek da skupimo jos malo dokaza, i sve tako i sve uvek isto... Posle ce da uapsi Dinkica Mladjana. A i taj se u lepo kolo uvatio, tako mu i treba . Ko se sa radilalima igra, na kraju ide u bajbok u najboljem slucaju.. Sala komika sa pevanjem i pucanjem u zemlji radikalskoj gde cak i jadni azilanti nemaju gde da se sklone od zime jer eto su opasni cak i po Termoelektranu (izjava predsednika opstine Obrenovac).....
Neko je davno u Srbiji ugasio svetlo, al to Srbi neznaju, jer ne zasluzuju da znaju.

tibulo

pre 10 godina

Nisam pravnik. Iz moje gimnazijske generacije svi su skoro otisli.Nem ni jednog drugara, profu sa vaseg fakulteta da ga pitam o vama. Ono sto mi sluzi kao referenca o vama je ta da ste unisli generacije dobrih ljudi, pravnika za buducnost. Vas kao da izdrzava neko jako bogat. Vas sef i njegov pomocnik duguju self-proces kao ispovest i priznanje o greskama i ucestvovanju u zaveri protiv nacije pogotovu mladih koji su u inostranstv, onih kojih vise nema, koliko zivota je nestalo u tzv ratovia. Koliko vremena je izgubljeno, pokradeno od vas radikala...? Koliko to kosta preinaceno u zatvorske sate . dane , mesece i godine. ok se toga "ne operete" , nadjite cak i mirisljave sapune, nema vama mira i morala da nam se obracate i bez obzira na izbore preko infuzija, stiropora, kradje sa glasackim listicima, diplomama, kofercicima , a baska o onome sto ste gurnuli "pod tepih" sto necemo nikad znati jer nema Zorana Djindjica......

pravni fakultet je postao izvor zla

pre 10 godina

Ja sam jos odavno rekao da ce pravnici upropastiti ovu drzavu,i upropastili su je.
Kraci spisak pravnika koji su nas urnisali i koji su mi prvi pali na pamet: Milosevic,Seselj,Kostunica,Vucic,Antic...ne mogu da se setim nikog iz DS ali ih sigurno i tamo ima.

p.s. A svojevremeno se i preCednik lazno predstavljao (sto i danas cini) kao pravnik i ako se potpisivao (kad je bio na funkciji u Zemunu).

petar

pre 10 godina

na skali odvratnih sns-ovaca,a skala je veoma duga i poccinje sa glavnim,naravno,ovaj se dosta visoko kotira.u stvari zassto da vas lazzem,samo je prvi(ppv)neprikosnoven,svi ostali su drugi.

Budalica

pre 10 godina

Ajde, već je pola jedan, dosaaadno mi je. Pa dok listam oglase za posao, bar da se zanimam. Kad će to da počne? Jel će biti prenosa?

bleja za džabe

pre 10 godina

U koliko sati? Ja radim do 17:00, kokičar radi do 16:00 a pivo se prodaje do 22:00 a grejanje gase u 23:00. Vidite molim vas pa se uglavite u ovaj termin da ne blejim za džabe.

zoran

pre 10 godina

Neka najavljuju i neka hapse lopove. Ko god da je drzava,glasao ja za njega ili ne, neka radi svoj posao. Mnogo vesti i medijska pompa su ubili osecaj koliko je Srbija opljackana. Ne zna se ni trecina te katastrofe. Svi ponavljamo nekakve ogromne brojeve evra,polu otupele svesti sta je to.

AJ

pre 10 godina

Zivim vise od tri decenije u Nemackoj i Australiji. Najave hapsenja u medijama je u tim zemljama nezamislivo. Samo u banana republici to je sasvim normalno...

SuperHik

pre 10 godina

Ja predlazem da uvedete i giljotinu cetvrtkom na Trgu republike, a subotom borbe opozicionih politicara sa lavovima u Areni. Time cete dobiti jos par meseci zabave za narod zeljan krvi i niko nece pitati sta to radi Bacevic, ili predsednicki par koji izigrava Njihova visocanstva, ili predsednikov savetnik koji prodaje wc solje i falsifikovane Magnohrom bojlere, ili Bajatovic itd.

Gargantua bez Pantagruela

pre 10 godina

Metoda zamagljivanja svakodnevice hapšenjima nije ništa novo u našoj artificijelnoj četničko-vojvodsko-evropejskoj političkoj stvarnosti. Ali ima nešto što je veoma loše za Srbiju. Najava predsednikovog savetnika o otvaranju optužnica i hapšenjima preko medija je nedopustiva. Ne samo u ovom slučaju i ne samo od ovog državnog službenika, nego uvek. Ali, šta očekivati od preobučenih radikala koji jednostavno drugačije ne funkcionišu. Govoriti njima da se ne sme mešati predsednička,zakonodavna i izvršna vlast jedna drugoj u posao teško će im biti jasna.
A kada to učini skandal-majstor, profesor koji je poznat po sumnjivom ponašanju, vodjenju i zloupotrebi profesorske katedre na Pravnom falultetu,slika dobija pozlaćeni okvir. Nosilac Titove štafete, progonitelj kolega, pravoverni radikal, čuvar Šešeljevog imena na Pravnom i još pravoverniji SNS evropejac je suviše profanisano ime da bi bio bilo kome savetnik, ali.... Kako ste glasali tako će vam i biti, a oni koji su to spoznali na vreme imaju pravo na komentar i kritiku.

sumorni

pre 10 godina

Tek u četvrtak?

A šta mi da radimo do četvrtka? I zašto tek u četvrtak, treba vam vremena da osmislite detalje?

I kako ovaj tip zna da će tamo neko u četvrtak otkriti još jednu aferu?

Mica Zivkovic,Zlatibor,zaseok Uvac

pre 10 godina

Da li ima iko posten u vrhu Srbije i jedan Ministar i jedan sekretar ijedan sluzbenik?Ja Mica Zivkovic, iz Zlatiborskog okruga pratim dogadaje po mogucnosti, jer sume pritisle godine roden sam 1925 godine,posedujem 4 razreda skole bijo sam u Parizanima i prosao sve golgote sa svojim saborcima u drugom S.ratu pet puta ranjavan,na Sutjesci, Tejntistu,Bjelovaru,S.Frontu,dans sam ostao sam bez penzije ili bilo kojig srestava za zivot,ali se ne zalim!!Ali ovaj lopovluk u Srbiji ne mogu da podnesem!Sta treba ponovo revolucija koja revolucija da novi dodu da kradu kao ovi sto su konstantno krali, mislim Srbija je bogata sumadija i Vojvodina mogu da hrane pola evrope.Ja sam Seljak pa ne zamerite i ne vidim dobro da nesto nisam pogresio.U napred hvala ako objavite moj komentar?

zmitjkoe

pre 10 godina

A da li ce afera potpuno da se skine i bude gola od pola na dole ili od pola do jos gore. ili ce afera da peva na plejbek. E da, i na kom kanalu se afera predaje da mogu da gledam vicepredsednika.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Profesore zar vi niste savetnik predsednika? Odakle vas na policijskoj poziciji? Da niste možda zainteresovani za sudbinu zeta u Americi?

alex

pre 10 godina

У нормалним земљама НИКАД се хапшења не најављују у медијима...... Србија-лакрдија!

Sale

pre 10 godina

To ce biti afera kako je Nikolic dobio stan od 150 kvadrata krajem 90-ih, i kako je Vucic za sacicu maraka dobio stan na lepe oci kao nagradu za podrsku u Vladi Milosevica. Takodje, otkrice se dodatno kako je to Nikolic umesto pisac 13 knjiga samo autor JEDNE, dok je u ostalim knjigama samo ko-autor, a u bar tri samo KONTRIBUTOR. Dakle, diploma - koja odakle i koliko ne kostala!? A placena iz Dacicevog koferceta od Mise Banane a oko cega su se dogovorili preko Saricevog poklona Blekberi telefona!!!!!!! Ku's vece afere?

Miroslav

pre 10 godina

Svi koji su pokrali ovaj narod i državu treba da odgovaraju ali kad mi hapšenja najavljuje Oliver Antić udbaški potrčko koji je jedan od glavnih aktera u aferi indeks onda mi ove najave deluju u najmanju ruku smešno i besmisleno.

Slobodan

pre 10 godina

A gde je prezumpcija nevinosti do završetka postupka? E moj g-dine Antiću vama i vašima ne trebaju državne institucije kad imate novinare prodate duše. Stvarno ste PRETERALI.

pedja

pre 10 godina

Krajem decembra šarić, krajem marta Mercedes u FAP-u, u februaru izbori, a i bolji život krajem 14 godine. Etihad samo što nije. Da li ima kraja ova politika naše odložene sreće?

Moje ime zvuči poznato

pre 10 godina

Ajmo malo da nas ponovo zamajavate dok se krađe u Kolubari i Boru i SrbijaGasu nastavljaju, a mi ćemo da se igramo najava hapšenja i ostalih gluposti koje samo kod nas najavljuju u medijima. Pa uhapsi, pa kaži uhapšen je taj i taj.

Baš iritiraju ovi SNSovci sa najavama hapšenja, ala njegova visost neustrašivi Vučko.

fidel

pre 10 godina

Afera, afera, afera dakle to je ekonomski program. Izdrzite do prvog uz afere. Hapsite ne najavljujte po novinama. Bilo bi mi draze da procitam jos jedno radon mesto.

Tatjana9090

pre 10 godina

I tako, bila jednom jedna čudna zemlja, sa još čudnijim narodom... Od ovih bajki mi je već muka. Na kraju ćemo još da platimo Miškoviću za izgubljenu dobit, duševnu bol, sramotu...jer je neko hteo da se ispromoviše, al zaboravio da mora da ima temeljnu optužnicu, sa čvrstim dokazima. Ako ima neko da se hapsi, onda neka se to radi bez najave, ovako, ne vidim suštinu. Zamisli mene neko preko medija obevasti da ću da budem uhapšena u neki tamo četvrtak. Zaista neozbiljno, kao vašarište!

NemanjaVac8

pre 10 godina

Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.
(Aleksandar, 4. decembar 2013 23:57)
...
A meni je muka od lopova iz sveta politike. Razume se muka me spopadne i od svih drugih mafijaša, razbojnika, kriminalaca, lopova, ubica itd...Ipak nekako mi najviše muka od ovih političkih mafijaša. Oni su glavna mafija u Srbiji. Tako da ova vlast po mom mišljenju ima samo jednu svetlu tačku, a to je borba protiv istih. Osim toga Vučić je po pitanju lopovluka i mafijašluka čist kao suza i niko ništa evo eć dugo ne uspeva da mu prnađe. Inače da ima jednu mrrlju, mnogi poritvnici bi to jedva dočekali i trubili na sva zvona.Takođe,da ima mrlju ne bi ni bilo hapšenja i odlučnosti. Ne zato što on hapsi,nego zato što bi u tom slučaju bio ucenjivan i morao bi da koči takva hapšenja.Osim toga i za vreme DS su bili pokrenuti mnogi procesi,ali nekako razvoj i kulminacija se događa za vreme SNS-a. Za sada to rade dobro, ali ako kiksnu na polju korupcije i ako nikoga ne osude ili ako ne osude najveće zverke, nikada, ali nikada SNS i Vučić neće dobiti uzbore.Tačnije biće oduvani sa političke scene.I na kraju, veoma važna stvar za Srbiju je da pohapsi i osudi političare mafijaše kao i sve krupne mafijaše.Važno je da se razbije organizovani kriminal i da se mafijašluk svede na minimum.To između ostalog traži i EU.

A.M.

pre 10 godina

šta sad? opozicija umešana u neku aferu? i to baš pred lokalne izbore. Nadam se da će im ovo pući jednom u lice sam da bi prestali da najavljuju i počnu da rade za šta su plaćeni. TV program se najavljuje a ne hapšenje.

zlo doba i gladne godine

pre 10 godina

naarod voli hapšenja,što je neukiji i prostiji,voli više.Za njega je to kao cirkus,zna da neće biti sitiji od toga,ali će zato nekome biti gore i time se duševno hrani.Ovi politikanti na vlasti,koji nas u crno zavijaju,kao što to već jednom uradiše,dobro to znaju i masovno to zloupotrebljavaju.Bedan narod,bedno vođstvo...

Reality show

pre 10 godina

Uh, "afera nad aferama"... Ovo mu dođe kao finale "rijalitija", ili kao poslednja epizoda sapunice. Što ne reče Antiću u koliko sati je konferencija i gde će biti prenos. Da spremim kokice?

milorad

pre 10 godina

Kada ćemo konačno tebe videti na poternici premudri savetniče Tomin.Uspeo si za vrlo kratko vreme pokrasti ono što nikome od 1945 godine nije uspelo pa čak nije ni palo na pamet.No doći će vrlo brzo vreme kada će progovoriti sef NBS i Jorgovanka.Biće ono ,bezite noge u...a vas g..a.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Kako vam vise ne dosadi, u petak, u cetvrtak, kada cete poceti sa radom, prodje godina i po, sta ste otvorili da ljudi rade, koliko ste otpustili u javnom sektoru viska, koji ste sada stvorili da bude veci, gde je 100 milijardi evra investicija. Cime se vi bavite, niste nizasta, nemate kapacitet, nemate znanja. Gladni smo i dezorijentisani, malo fali da se svi kolektivno ne poubijamo na ulici, a vi se bavite receptima UDBE.

klosar72

pre 10 godina

Zapravo je obrnuto.

Ko se god usudi da kaže nešto loše o našem predsedniku, protiv njega će se otkriti neka afera.

Treba nam samo vremena do četvrtka da je osmislimo.

Ovaj mentalni sklop tako funkcionše.

Mister NO

pre 10 godina

Novo! Neverovatno! Uzbuđujuće! Napeto! Ne propustite! Šou program od države! Čitajte u našim glasilima koja na kiosku možete kupiti za 20 dinara! Rekli bi vam odmah, ali moramo vas dovesti u stanje ekstatične napetosti! I, noooovaaaaa aaaaaafeeeraaaa jeeee.... saznaćete posle reklamnog bloka naših sponzora! (država zadržava pravo izmene programa ako akter afere u međuvremenu postane sponzor, o upotrebi se posavetujte sa vašim lekarom ili psihologom)

Westside Barbell

pre 10 godina

Želim da svi koji čitaju ovo što ja pišem zamisle sledeće.Peti oktobar,svi koji su ovaj narod vratili u srednji vek su počapšeni.Šesti oktobar proglašena je lustracija i svi koji su se bavili trovanjem naroda dobijaju 20 godišnju zabranu političkog delovanja i medijskog eksponiranja.Nadam se da ste sve ovo zamislili a sada zamislite gde bi se Srbija nalazila 2013.godine?Da li bi se neko njih sada i sećao?Primer za ovo je je lustracija SRS od strane SNS.Molim da mi neko navede 5 članova ove stranke?Srbija je zemlja u debelom problemu zemlja koju vode tajne službe zarad interesa klike koje se menja na vlasti.Jedan im je smetao i ubili su ga onaj drugi je kobajagi umro u Hagu.Sve najbolje drage moje Srpkinje i dragi moji Srbi u 2014. godini!

mlekadzija

pre 10 godina

Dzaba vam radnja. Otkrivanje jos jedne a ni jednu do sada niste razresili...a pa naravno mi imamo nezavisno sudstvo po najvisim evropskim standardima i cuveni apelacioni sud. Da nije tuyno bilo bi smesno.

Dragoslav Bosnjakovic

pre 10 godina

Pa B R EEEEEE...bivsi nosioce PSTE...pardon stafete,KOAKO TE NIJE SRAMOTA,smoru jedan.Koliko si I Z A S T O studenata obori dok bejase na Pravnom,oborio jer ne bejahu tvoji istomisljenici!To je TRAGEDIJA sadasnje Srpske politike.Ti pre neki dan malte ne OBECAVAS,(ALO BRE)da ce tvoj partijski gmizavac,prisipetlja,PODG..NA MUVA malte ne biti pomilovan.....A I ti nisi dalje od repa...za PODG..NU MUVU,ali jos zujis/.Da neces biti nagradjen mestom ambasadora,a?
SRAMOTA je tvoje ime I procitati.!!!!!

Terapeut Justin

pre 10 godina

Onu krilaticu "ne znamo da radimo,ali znamo da se bijemo",ovi su sad zamenili sa "ne znamo da radimo,ali znamo da hapsimo".Prvom su nas zamajavali i raspamecivali jednu deceniju. U medjuvremenu,mi smo se (valjda) opametili i setili da su nam prazni frizideri. Valjda je i Vucic toga svestan.

m

pre 10 godina

Opet hapšenja da se skrene pažnja sa lošeg budžeta. Muka mi je od toga. Na kraju nikoga ne osude jer su svi isti. Eve, posle toliko buke pustise direktora Kolubare, a tamo se kralo sakom i kapom.

Milijana

pre 10 godina

Ko bi se ovde snasao, ljudi moji?Ovi Seseljevi vojnici odrekli su se samo Seselja.Sve ostalo je Seseljevo.Sad i ovaj najavljuje...Ko je sledeci za hapsenje, a ko je sledeci najvljivac?Strah se uvlaci u Srbiju."Pametne" glave Srbije cute,tisinu remete samo SNS najavljivaci.Vucic je najavljivao ponedeljak, utorak, sredu i petak. Cetvrtak je rezervisan za savetnika Predsednika........ledeno.

Muenchner

pre 10 godina

Vucicev recept. očigledno oni nas poznaju mnogo bolje nego mi sami sebe. Ja bih naivno mislio da su ovakve izjave smešne i da to niko neće da padne. Međutim očigledno oni mnogo bolje razumeju narod od mene to pokazuje i podrška SNSu od 45 procenata.

Rale

pre 10 godina

A da malo prestanete da sudite i hapsite preko novina???
I da ne ložite polupismen narod koji misli da je neko kriv odmah čim ga uhapse, a dokaze ne umete da nadjete ni za pišljivu tešku kradju!!!

slobodan

pre 10 godina

ANTICU POCEO SI KAO VUCIC!!!
Ipak si ti nekakav profesor Pravnog fakulteta,trebalo bi studente i etici u pravu da poducavas.
Ovako najavljivanje hapsenja,je teska povreda vise osnovnih pravnih principa ,ukljucujuci i pretpostavku nevinosti do sudskog okoncanja postupka.
STRASNO,ko nam vodi zemlju.

Deda i repa

pre 10 godina

Danas je cetvrtak. Evo pijem kaficu i rakijicu i cekam novu aferu. Sta je bilo u prosloj epizodi, zaboravio sam? A da, pusten Miskovic & Sin, sada je svedok, pusten direktor Kolubare, Joca Amsterdam se seta po Beogradu...

veca-pereca

pre 10 godina

izvanredno,samo vas molim da ta hapsenja ravnomerno raspodelite, po jedno svaki dan... da se ne predoziramo ,opasnoje zdravlje... e kad bi ovaj covek imao malo morala ne bi ni zucnuo....sin mu se rasipao dok je bio ambasador u americi... a ovaj covek od perjanice komunizma kad je pisao nebulozne radove na temu "tito, partija..." postade ncionalista i rojalista...fuj!

gile

pre 10 godina

1. Da li ce sve to smannjiti nezaposlenost, resiti pitanje nasih dugova, oporaviti nasu privredu i omoguciti ljudima da bolje zive? NECE!

2. Koliko ce uhapseni ostati u pritvoru? 24 sata, a onda ce se godinama braniti sa slobode dok slucaj ne zastari. A ako ih i osude apelacioni sud ce ih osloboditi.

3. Da li ce sve to imati nekog efekta na postovanje zakona? Nareavno da ne, jer ce doci neki novi lopovi i igranka ide dalje.

Jedini lek je ekonomski jaka drzava, koja samu sebe uteruje u red i kontrolise. Samo drustvo sa jakim standardom prosecnih ljudi i jakom srednjom klasom garantuje postovanje zakona! Jer drzavu cini vecina ljudi koja u njoj zivi. Drzava u kojoj manjina zivi besno a vecina prezivljava ne moze da bude ni drzava prava i zakona. I Amerika je postala uredjena drzava tek kada je srednja klasa stala na svoje noge.

Gulag, revansizam i represija bez ekonomskog bioljitka nije resenje, niti nam moze doneti ekonomski boljitak!

Dragan Jurić

pre 10 godina

(NemanjaVac8, 05. decembar 2
013 02:22)
Kako to ti reče da Vučić nema nijednu mrlju? Valjda to što je bio radikal i Miloševićev ministar informisanja predstavlja ponos i diku!?

Relja

pre 10 godina

Najave su klasični spinovi čija je svrha skretanja pažnje na nešto drugo. Ne znam da li Dinkić ima neku drugu aferu, no činjenice oko Vršačkih vinograda su jasne: Nikolić se spremao u Kinu i hteo je da ode tamo sa potpisanim ugovorom. Dinkić to nije potpisao. Sada mu Nikolić "poručuje" da se mane predsednika. Jasno je da sledi ukazivanje na Dinkića kao na mega-lopova, da bi se opralo sve što je u ovom poslu rađeno sa Kinezima. Meni je ovde sve jasno.

Unhappy

pre 10 godina

Joooj koliko je ovo i smesno i tuzno. Pre nego sto su usli u koaliciju sa Dinkicem bio je lopov, pa im je bio dobar, pa je sad opet lopov. U politici nema ni casti ni morala. Cim oni mogu svi medjusobno da se dogovaraju i SNS i URS i DS i SPS i Razni znaci da im je jedini cilj da opljackaju jos ovo malo sirotinje.

iona

pre 10 godina

ovi političari su gori od pevaljki kad krenu da najavljuju "nove projekte". pri čemu građani od njihovih najava i hapšenja imaju koristi taman koliko i od estradnih arlaukanja. nesposobnost i pilićarenje na svim nivoima.

Predrag

pre 10 godina

Mislim super su afere, hapšenja i sl, svaka čast. Ali jel može i neka pravosnažna presuda sa dugogodišnjom zatvorskom kaznom? Pre neki dan oslobodiste ekipu iz Kolubare. Tužilac koji pored toliko dokaza nije dobio taj slučaj treba da dobije momentalni otkaz.

Dragan Jurić

pre 10 godina

Znaci,ako sam dobro razumeo,od danas nam skaču plate,padaju cene,nezaposleni svi dobijaju posao,a cena gasa i naftnih derivata se prepolovljava!? Ipak ta hapšenja utiču na nagli porast standarda naših prezadovoljnih i presrećnih građana... Evo,baš mi deca odoše u školu,pa nisu htela ni pare za užinu,pošto predpostavljaju da je od danas dobijaju besplatno!? Koga,bre,vi ovde zamajavate? Zamazujete oči gladnom i naivnom narodu,umesto da se bavite pravom problematikom. Ako ništa drugo,bar svaki dan pokazujete koliko nam nedostaje 6. oktobar...

dosadno

pre 10 godina

Postalo je vise dosadno citati i slusati ovakve i slicne najave. Pa dokle? Pre svega nije posao politicara da najavljuju hapsenja, policija to radi u tisini, pa kad uhapse onda objave, a ovo bice uhapseni, pa bice procesuirani, postaje DOSADNO. Time se vrsi pritisak na institucije koje bi morale da budu neznavisne, a i sto nas to interesuje u opste. Ajde najavite otvaranje neke fabrike koja ce da nas zaposli. To vase hapsenje se ne maze na hleb. OMOGUCITE NAM DA RADIM I DA ZARADIMO, nismo mi lenji nego vi niste sposobnida to sprovedete pa nas zatrpavate ovom vestima. Jos jednom, DOSADNO!!!!!

Draganče

pre 10 godina

I kad sve pohvataju, pohapse, dokažu i osude mi od toga nećemo imati ništa, jer niko neće vratiti pare, a neće odvratiti neke sledeće, jer svi računaju na sporost pravosudnog sistema. Dakle, stvar je jasna, ne otimaju se oni za vlast zbog nas, nego zbog sebe. Tačka

Winstonka

pre 10 godina

Draganče, logika kojom se ti vodiš je, što da uopšte hvatate te lopove, kad niko neće vratiti pare?! Dragi Dragane, u pravoj državi se lopovi hvataju radi pravde - da ne bi budale ispali svi koji su pošteni, ali i za nauk drugima, da bi se ubuduće slična dela svela na minimum.

Ivana

pre 10 godina

Gade mi se ovi likovi! Pa ima li gde I svetu da političar na vlasti se posvađa sa drugim, pa odmah posle svađe prete hapšenjem. Pa nije to vaša prcija da se njome svetite. I kako da vam iko veruje da I vi niste lopovi tek kad vam neko nagazi na prste. Inače vam isti valja. Zaista se plašim diktature jer je ljudska glupost beskonačna

veseljko

pre 10 godina

Jedna je vec otkrivena,)Enormno trosenje Vaseg zeta i kabadahijsko ponasanje u Americi.Dajte nam i komentar za takvu aferu, nego sada Antic objasnjava sta ce da bude.... Sram te bilo jer je na tvoju preporuku taj covek trosio kao da je Srbija bogata ko zna cime... Bogata je samo politickim kriminalcima i tajkunima svih fela!

Mala neka

pre 10 godina

Gradjanima Srbije je preko glave raznih afera, hapsenja i slicno. Kakva je korist od toga? Oni hoce da vide konkretan rezultat-da je neko osudjen na visegodisnju zatvorsku kaznu i da mu je oduzeta imovina. To bi bio jedini pokazatelj pravde trenutno u Srbiji. Ali ne da proces traje 10 godina, vec najvise 3. I corava koka vidi da sada nema politicke volje u Srbiji da se to ucini. Sta znaci "politicka volja"? Pa ako Pero Peric plati nekom iz ministarstva da mu namesti tender za javnu nabavku u tom ministarstvu i to se otkrije, onda taj ministar treba da podnese ostavku i da se procesuira, a ne da neko od politicara potegne veze u sudu i da to ostane u fioci i zastari. Sad svaki tajkun i bizMismen ima svog politicara koji ga stiti i koji poteze svoje veze u sudu cim se otkrije neka pljacka. Sudije su sramota za Srbiju. Najslabija i najkorumpiranija karika u vlasti!

VUK - DLAKU - MENJA - CUD - NIKADA

pre 10 godina

Ljudi moji daj vec jednom da pustimo nadlezne drzavne organe da rade svoj posao, da se od njih konacno trazi da svaki slucaj dovedu do kraja. Ovako gradjani polako gube poverenje u nadlezne institucije. Malo mi je muka od svih ovih najava, pogotovu kada to sada vidim poceo da nam saopstava i Oliver Antic samo ne znam kako on od koga je dobio dozvolu da najvljuje hapsenja. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji.

Miles Gloriosus

pre 10 godina

Dedinjski hajzajin, Ceku-ov nadvojvoda i Solanin kaplar. Nista vise necu reci, ko ima pamcenje duze od zlatne ribice znace cije su ovo reci i kome su svojevremeno upucene. Sad skavlice a ranije sta nije pricao o tadasnjem predsedniku. Samo sto me ovaj bio gospodin i nije se obracao na prozivke ovog pajaca.

Rajko

pre 10 godina

Evo i ovaj kao Vucic. Dokaz da smo daleko od vladavine prava: politicari pricaju o onome sto treba da radi tuzilastvo, pa to koriste za demagogiju i
nadigravanje. Gde su presude posle onolikih hapsenja koje je najavljivao Vucic? Muka mi je. Pogledajte pahulja.com. https://pahulja.com/

Siniša

pre 10 godina

A otkud gospodin Antić sve to zna? On nije ni policajac, ni tužilac, nije ni bezbednjak, ni obaveštajac, nije ni koordinator bezbednosnih službi,ni...

Lično ja

pre 10 godina

Sve ovo priča čovek koji je akter prve afere Indeks u Srbiji, koji je ko zna kako uspeo svog zeta pre 4 godine sa malo više od 30 godina da progura na mesto ambasadora Srbije u SAD i očekuje da će mu neko poverovati??? Malo kredibiliteta imate g-dina Antiću da nam šaljete moralne lekcije i lekcije iz zakonitiosti, kadda ste vi prvi koji koriswti sve moguće načine za uspeh! Ali SNS je već postala Srpska Preletačka Stranka u koju se slio sav talog iz drugih partija.

бидермајер

pre 10 godina

Ало бре опет неки аброви? Време вам је и било да исисате неке претње,јел сваком озбиљном политичару неко прети,ах та ваша резигнирана параноична патетичност ,која нам не да миран сан?!

Nikola Andjelic

pre 10 godina

Mislim da je vreme da se taj Dinkić skloni. Čovek vec 12 godina vlada nasim finansijama a mi sve gore zivimo i sve smo zaduzeniji. Izgleda da mu je vreme isteklo ili nam se samo tako cini. Mada svih ovih godina kada je delovalo da je gotov on se vracao sve jaci i jaci. Izgleda Mladja ima neki tajni recept za prezivljavanje?!

Goran, Požega

pre 10 godina

Jel mi, obični građani, sada treba samo o tome da mislimo? Ko li će biti uhapšen, zašto..? Da zaboravimo da smo u poluhladnim stanovima, da ne razmišljamo kako ćemo preživeti bar do proleća, kako ćemo platiti struju, šta ćemo deci za Novu godinu i predstojeće praznike, da li ćemo dobiti otkaz? Jel to poenta čoveče?

Futurist

pre 10 godina

sta je ovo bre ????
ja navikao da cujem od njih USKORO i NEKI LJUDI ...
poceli su da daju tacne vremenske termine ! ! ! !
(mada nisu rekli koji cetvrtak ) :)
u stvari nije ni bitno.. postali su dosadni sa pricama o hapsenjima.
neodredjeni programi za izlazak iz krize, neodredjeni ljudi i termini za hapsenje.. sve je neodredjeno

Babin_zub

pre 10 godina

Dosta mi je afera. Hapsite a ne osudjujete. Kad hapsite to izlazi na naslovnim stranama,pune novine, a onda kad nekog oslobodite optuzbi to izadje na 14-toj strani, u nekom sićušnom tekstu. I onda taj kog uhapsite i oslobodite bez dokaza tuzi drzavu i onda opet mi iz svog dzepa placamo. Vec pocinjem da sumnjam da ste i to namestili u dilu sa tajkunima, da je to novoosmisljen nacin da se iz naroda kroz porez uzme grdan novac.
Sve go lopov do lopova.

`leba od 3 dinara

pre 10 godina

Bolje u petak, u cetvrtak sam kod zubara.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (predrag, 5. decembar 2013 00:06)

Imas kintu za zubara??!!

Sale

pre 10 godina

Nikada nećemo biti "normalna" zemlja! Savetnik Predsednika države najavljuje hapšenja!!!??? Pa gde to ima? Hoćemo u EU? Kako? Ovim svojim postupkom samo pokazuje da je Dinkić, možda, i u pravu kada kaže da su mu se mešali!

s.c.

pre 10 godina

Nerviraju me ova najavljivanja hapsenja, ne treba tako raditi, ali sam jako uzbudjen da ce posle vise od decenije, gospodin mag ekonomskih nauka zavrsiti iza resetaka..pravda je spor ali dostizna..idem da pijem kafu I cekam vest:)

onako usput

pre 10 godina

ova vlast shvata drzavu kao "reality show" kako su ovi programi izuzetno popularni njihova popularnost je normalono izuzetna, ali ova drzava je najgora za svoje gradjane, e sad kako to pa lepo DS i kompanija je kriva za prekomerno zaduzivanje i deficit u budzetu (e sad od ovih para najvecu korist ima drzavni aparat njih 750000) e sad ovi novi predvidjaju jos veci deficit i jos vece zaduzivanje, normalno u korist drzavnog aparata i vlasti a narod je ovca koji voli da gleda ovaj "riality show" u svakom slucaju TRAZILI STE GLEDAJTE, a nista nije besplatno pa ni ovaj "riality show" racun ce stici za naplatu sa epilogom scenarija iz BELORUSIJE! za one koji neznaju glavni problem je dug Belorusije koja ne moze da plati gas Rusima a kako stvari stoje samo se nagomilava dug SRBIJE GASA, sta mislite onako slucajno!!!!!!!!!!!!!!

Inside off side

pre 10 godina

Ova sns kamarila recikliranog polusveta opet se igra države kao mali Perica. Ludilo. Dve godine na vlasti, život nikad gori, oslobadjaju krimose iz zatvora, mlate, lupetaju a rejting raste li raste.

fekete diablo

pre 10 godina

kada neko sledeci put kaze da smo banana drzava treba oni iz bonito banana da ga tuze
danasnja srbija je na nivou mz kozara iz sredine 80-tih!!!

druze leko pomagaj i daj neku najavu za engleze za subotu

zlobni cinik

pre 10 godina

Ova gospoda iz SNS-a me podsećaju na inspektora Kluzoa u filmu "Pucanj u tami" kada je smislio genijalan plan da otkrije ubicu: skupi sve osumnjičene u jednu sobu , priča , priča i kad treba da kaže ko je ubica njegov pomoćnik treba da ugasi svetlo i onda će krivac biti onaj ko napusti sobu.
Tako i ovaj, priča o najvećem hapšenju i onda će da posmatraju ko će da zbriše iz zemlje i onda će da bude "To je taj, držte lopova"!

samoabolicija

pre 10 godina

zar ovaj savetnika ništa drugo ne zna nego staru foru, čim ih kritikuješ, napadaš državu i institucije ili se plašiš.
kada bi se sve brljotine i stravične greške koje su radikali na čelu sa šešeljem, tomom i vučićem počinili, procesuirale kao što je red, i oni bi se plašili.

Mladen

pre 10 godina

Koliko bi se pogresilo kada bi se pohapsili svi bivsi i sadasnji tkz politicari.Kad bi se pored njih pohapsili i oni iz `lada tj senke(tkz privreda tkz pravosudje tkz.......)

dantes

pre 10 godina

SNS je došla na vlast bombastičnim obećanjima o raznoraznim aferama a sve na način kako su ih posavetovali američki republikanci. Još se čeka rasplet krađe džakova sa glasačkim listićima...

ponos i dika

pre 10 godina

Srbi se ponose time da mogu na tv-u da kazu kako ce da hapse.
Sramota je da ima toliko kriminalaca, a ne ponos! Samim tim ni ta hapsenja nisu za najave ni za samohvalisanje.
Da ste potekli iz domacinskih kuca, znali biste da se to tako ne radi.
Nego, ako ima sumnji-dokaza, obavi se hapsenje i objavi vest.
Ovako izgleda kao da se zeli dobiti podrska javnosti-mase za hapsenje nekog, verovatno, bivseg aktivnog politicara.

Djoshica

pre 10 godina

Presiti smo hapšenja, daj još neki dezert pa da se ispovraćamo. Na političkom meniju, samo inflatorna hapšenja, koje će se proširiti i na ostale inflancije.

Sale

pre 10 godina

Nikada nećemo biti "normalna" zemlja! Savetnik Predsednika države najavljuje hapšenja!!!??? Pa gde to ima? Hoćemo u EU? Kako? Ovim svojim postupkom samo pokazuje da je Dinkić, možda, i u pravu kada kaže da su mu se mešali!

desa

pre 10 godina

SNS, SNS, SNS... Vucic, Vucic, Vucic, Vucic.... Afere, afere, afere, afere.... Vreme ide, para nema, meni nije nista bolje, obecavate jos gore?! Alo, bre!

Borko

pre 10 godina

Iz niskih pobuda, kazes? Ma samo da nisu iz niskih strasti, bas bi me bilo sramota. A sta su to niske pobude, gospodine? Pobude da se bude vlast, da ste poznati, imate dobru platu iz nekoliko izvora i sa nekoliko funkcija? Ja mislim da su to niske pobude. Pa zar niste svi vi koji ste na vlasti iz istih 'niskih pobuda' i dosli na vlast? Svi ste mi vi isti, ili u najavi.I, sudstvo... Okupi 50 mladih, neiskvarenih advokata i sudija i kreni? Ali ne, ovako je bolje, uz najave, sve vise odpustenih i sve manje zaposlenih. Kao Bela ladja sa Soicem na celu. Aktuelno? Samo sto je nasa ladja odavno trula, na suvom... Zrela za reciklazu.

Vlada

pre 10 godina

Evo, skoro je prosao najavljeni cetvrtak - i nista se nije desilo! Isto kao sa najavljenim sankcijama "u roku dan, dva" prema "poznatim" izgrednicima na prvom krugu izbora u Kosovskoj Mitrovici!

Momčilo

pre 10 godina

Dinkić je do sad bio u svim Vladama, vremenom postajao jedan od glavnih razloga njihovog obaranja, a kao nagradu dobijao mesto u narednoj. Oprobani recept ostajanja na vlasti i pored skromnih izbornih rezultata, kome ni gebelsovksa saopštenja nosača štafete mladosti neće naškoditi.

Pametnjaković

pre 10 godina

Vratite preko 20 milijardi evra koje su uzete i distribuirane, a narod ostavljen da u bedi večno robuje i plaća kamate na te pare. Nemamo mi nikakve koristi od hapšenja, osim ako će onda da se te pare vrate, da bi mogli da se konačno oslobodimo bede. Ovo više deluje kao glavna predizborna kampanja, znači da su parlamentarni izbori zaista blizu.

falko

pre 10 godina

Mnogi kreiranjem afera pokusavaju da skrenu paznju sa sebe misleci da na taj nacin kupuju vreme....ali nece pobeci od zakona i odgovaranja pred licem pravde.

meri dzejn

pre 10 godina

Koliko vise novih,koliko pozadina? Narod je zeljan da vidi pravdu i njih iza resetaka! Otkrivajte i zatvarajte. Ne dopustite da nas vise truju

Knjaz Milos

pre 10 godina

Konacno neko ko je uspostavio red i postenje u drzavi.Znamo da ima jos mnogo da se radi da bi Srbija stala na noge i izasla na pravi put,ali ovakvim predanim i upornim radom Srbija ce to svakako docekati.

dantes

pre 10 godina

Evo četvrtak je skoro prošao a pd pomenute konferencije još ništa.
A možda se ipak čeka da prvo počne ona prva koja je obećana prošle godine kada je trebalo da se obelodani kako su ukradeni džakovi sa glasačkim listićima!?
A možda se pojavi i informacija o koferčetu...

DJ Hill

pre 10 godina

SIEPA, Fond za Razvoj uz pomalo i USAID-a i kompanija oko njih. Tj. nacin - sistem kojim je nas novac poklanjan stranim velikim kompanijama kroz fingirane nazovi investicije.

Robespjer

pre 10 godina

Da li ćemo se baviti temom vršačkih vinograda, najavama velikih hapšenja, udara na predsednika, ne bi li se izglasao neprimetno za javnost novi budžet? U slobodno vreme ispratim i dešavanja u skupštinama sa demokratskom tradicijom, na primer u Kanadi poslanik pita ministre šta ćete danas uraditi, sutra postavlja pitanje da li ste uradili ono što ste juče rekli i šta danas radite. Zašto samo mi imamo običaj da pitamo šta ste uradili juče 30 godina? Da li smo mi zaista zreli za demokratiju, modernizaciju i politiko šta radimo, i šta ćemo raditi a ne šta smo uradili?

Milan

pre 10 godina

Zbog cega se ceka cetvrtak? Ako imas dokaze ,objavi ih odmah.Sad cemo svi da padamo u nesvest do cetvrtka.Dramski momenat.Pozoriste za siroke narodne mase.

PRPA - BATO

pre 10 godina

Ljudi moji daj vec jednom da pustimo nadlezne drzavne organe da rade svoj posao, da se od njih konacno trazi da svaki slucaj dovedu do kraja. Ovako gradjani polako gube poverenje u nadlezne institucije. Malo mi je muka od svih ovih najava, pogotovu kada to sada vidim poceo da nam saopstava i Oliver Antic samo ne znam kako on od koga je dobio dozvolu da najvljuje hapsenja. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji.

Adrian

pre 10 godina

Saric, Ostatak od "24 afere", Najnoviji "slucaj", "Cistke" u zandarmeriji.
Bojim se da nije malo previse, sve u isto vreme.

ps: iz mesta se krece u prvoj, a ne u petoj brzini

ana

pre 10 godina

Za ovako malu drzavu,mi smo rekorderi za afere. Bas me zanima sta ce sad isplivati na videlo.Opet neka garnitura oko DS ili Dinkica pretpostavljam.

Mrga

pre 10 godina

Bez obzira o cemu se radi u ovoj najavi, ako je u pitanju privodjenje samozvanog "experta" onda racunam da je konacno pravda dostizna. Verujem da vecina postenog sveta dobija neku moralnu satisfakciju!

Пера

pre 10 godina

Значи Динкићу је одзвонило.Нека спава обучен да га не одводе у пиџами.А и колико је штете држави нанео и време је било да одговара.Само и остали који су се бавили криминалом и преварама.

cobi ns

pre 10 godina

Samo napred,svi koji su učestvovali u krađama i mahinacijama treba da odgovaraju,nadležni za to da se bave sa tim,a,nadležni za ekonomiju i 'posao'da se posvete onome,bez čega ne vredi ništa,sve ostalo....'pocrkasmo',posla sve manje a pričama nikad kraja.....!!?

Domino efekat

pre 10 godina

Koliko afera u ovoj maloj zemlji… Pitam se kako smo uopšte opstali da sada. U sve afere su po pravilu umešani političari i najuspešniji privrednici - tajkuni. Zemlja se čerupala na najperfidnije načine, narodu su se mazale oči, slavili su se oni koji su nam o glavi radili... Treba li ići dalje?

the real truth

pre 10 godina

Ako Vučić sa svojim antikorupcijskim timom procesuira sve afere od čuvenih 24 i obradi novonastale, ali i godinama prikrivane, i prečisti svoje nadobudne kadrove (naročito one nalik nekoj prošloj profilaciji), rezultat podrške će biti od 53-55% za SNS.

Oliver

pre 10 godina

Mislim da iza svih ovih napada stoje oni koji pokusavaju ovim napadima da skrenu paznju sa sebe i onoga sta su oni uradili kako bi sebe zastitili.

Worgen

pre 10 godina

Srbiji odavno treba vlada koji se bori protiv kriminala i korupcije na svim nivoima jer samo tako mozemo imati jaku i stabilnu drzavu.

Sinnisa

pre 10 godina

Kaže ona narodna: napad je najbolja odbrana. Dinkić je očajnik kojem su ovo poslednji trzaji na političkoj sceni. Sva je sreća pa ga više nikad nećemo gledati u vladi.

Lily **

pre 10 godina

@Aleksandar: Nije uopšte bitno da li je pred izbore ili kada, bitno je da počne čišćenje i hapšenje a naravno sa tim i da neko odgovara. Konačno je neko smogao snage da se u tu akciju krene.

Josh

pre 10 godina

Naravno da je sve bilo gotovo pre odlaska u Kinu i da je Dinkić sam sebe prozvao od straha da ne bi bio procesuiran brže nego što bi inače bio. Videćeno koja će se to afera izbaciti, da konačno prestnu da provlače Nikolića po novinama zbog ovoga.

ribe

pre 10 godina

Antić je za list "Politika" kazao da će u četvrtak biti "obelodanjena ogromna afera u odnosu na koju će sve prethodne izgledati smešne".
Podrška u borbi protiv kriminala i korupcije.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Najava dace se obledaniti afere slicne Sanaderovoj, se polako klupko odmotava,i ako je cvrsto bilo zamotano? Znase na koga se cilja? Cilja se na onoga koje bijo blize KESI,pase malo maca omastila.Stase dogodilo sa Beo Bankom, Jugo Bankom,Privrednom Bankom, infesticijijom Bankom, plus Finansije koje vodijo?Kadase unistavane prodavane banke PROFIZIA JE zgrtata, i to u nezaustavljivom pohlepom!!Zasto se tako dugo cekalo,dase lopovi obledane(lopov)?

meri dzejn

pre 10 godina

Koliko vise novih,koliko pozadina? Narod je zeljan da vidi pravdu i njih iza resetaka! Otkrivajte i zatvarajte. Ne dopustite da nas vise truju

Ruke

pre 10 godina

Sta se sve radilo u Srbiji? Strasno, samo pljacke i malverzacije. Lagali su narod, zamazivale nam oci, konacno cemo sada saznati sve sta se radilo.

Cinderella

pre 10 godina

Po prvi put u Srbiji se dešava mnogo toga: oni koji su se prethodnih godina bogatili na račun svih nas pozvani su da dokažu da li su pošteno radili, borba protiv korupcije uzima maha, konačno i znamo magičnu brojku zaposlenih u javnom sektoru i po prvi put znamo realan odnos prihoda i rashoda u državi. Sumnjive privatizacije i raspetljavanje svih slučajeva da i ne pominjem. Za mene je to sasvim dovoljno „prvih puta“.

Osmatračnica

pre 10 godina

Konstruktivni potezi ove vlasti, koje pre svega vezujem za Vučića, itekako su vidljivi. Mene raduje sama činjenica da se pojavio neko sa idejom da nam zaista kao društvu može biti bolje jednog dana ako prepakujemo naše prioritete i iskreno krenemo u njihovu realizaciju. Pitam se šta bi bilo sa ovom zemljom da se to nije desilo.

smakevic

pre 10 godina

Lepo je videti rezultate borbe protiv korupcije, trebace jos vremena da se stane na put tome ali bitno je da se pocelo. Svima koji su učestvovali u aferi "vršački vinogradi" treba oduzeti imovinu i vratiti ta sredstva u preduzeće ili u budžet i osuditi ih na višegodišnji prinudni rad u istim tim vinogradima. Bila bi to veoma dobra vaspitna mera, koja bi mnoge eventualne buduće bahate pljačkaše odvratila od ovakvih i sličnih "kombinacija".

Vladana

pre 10 godina

Na početku rada Vučećevog antikorupcijskog tima, precizirani su i podeljeni zadaci. Rešanja istih su urađena. Ako se tome i doda i unutrastranačka ocena sopstvenih kadrova, biće doista pakleno.

Srbin 100%

pre 10 godina

Odredjene interesne grupe su se aktivirale i pokusavaju na sve nacine da diskredituju nosioce najvisih javnih funkcija u drzavi koji insistiraju na nultoj toleranciji u borbi protiv korupcije

DaliborML

pre 10 godina

Mislim da je bilo krajnje vreme da se uhapsi jedan pravi politicar. S obzirom da je dugacak spisak potencijalnih kandidata, zeljno cekam danasnju vest.

Prle

pre 10 godina

Obaveštavanje javnosi o kriminalu i hapšenje kriminalaca je posao države i tu ne sme biti grešaka.SNS je podigla znatno rejting jer taj posao radi dobro.

Nina

pre 10 godina

Sve koji su prekršili Zakon po redovnoj proceduri treba kazniti. SNS je dosledna i rasčišćava jednu po jednu aferu, bez izuzetaka, to poštujem. Zato rejting te stranke svakim danom raste.

aleksandar

pre 10 godina

glasao za tomu naravno nisam,al mi je drago sto ce mladja zaduziti prugasto odelo.treba mu se konfiskovati imovina.ali on mora biti u zatvoru najmanje 15 god.i jos nesto.radim u firmi za koju se prica da upravo mladja stoji iza nje.direktor se naprasno razboleo.poceo je da uplacuje plate na banku.ukinuo je radne subote koje za koje smo novac dobijali na ruke.sigurno ovo ima veze sa mladjom.iz kraljeva sam.od vase kuce ocekujem da pokrenete istrazivanje o ovome.lako cete doznati o kojoj firmi je rec.novinari ste

Rade

pre 10 godina

Najavljeno je objavljivanje rezultata istraga spornih privatizacija, verovatno i hapšanja. Sve ide po planu, tako je Vučić i obećao, do kraja decembra.

koxx

pre 10 godina

U prethodnom režimu se svašta izgleda radilo, dok narod o tome nije imao nikakva saznanja, vreme je došlo da se obelodane sve mahinacije.

Miša

pre 10 godina

Treba da se obeladani ova afera, da znaju da mora da se radi po zakonu, jer ako je u ovoj aferi učestvovao bivši premijer Hrvatske koji je uhapšen, onda nema sumnje da to treba da se obelodani.

Miša

pre 10 godina

Država ima svoja ministarstva preko kojih vodi računa o dokumentima i ugovorima koji treba da budu korisni i u interesu države.

Aleksandar

pre 10 godina

Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.

Student

pre 10 godina

Koliko ja ne volim ovog coveka!
Nekada je moja antipatija bujala iz cinjenica da mi je uspeh zavisio od njega,danas ga mrzim jer sam shvatiio da je stvarno los covek!
Nastavlja se sarada!
Glasao sam za SNS - NIKAD VISE!
Jedina opozicija - VOJA KOSTUNICA!

Knjaz Milos

pre 10 godina

Konacno neko ko je uspostavio red i postenje u drzavi.Znamo da ima jos mnogo da se radi da bi Srbija stala na noge i izasla na pravi put,ali ovakvim predanim i upornim radom Srbija ce to svakako docekati.

Markić

pre 10 godina

Iskreno se nadam da će se konačno javno i na sva zvona obelodaniti uloga Dinkića u kiparskom slučaju i progonu Karića zbog Mobtela i pranja novca preko Hypo banke. Imamo internet i sve znamo. Narod ključa, temperatura se penje.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.
(Aleksandar, 4. decembar 2013 23:57)
...
A meni je muka od lopova iz sveta politike. Razume se muka me spopadne i od svih drugih mafijaša, razbojnika, kriminalaca, lopova, ubica itd...Ipak nekako mi najviše muka od ovih političkih mafijaša. Oni su glavna mafija u Srbiji. Tako da ova vlast po mom mišljenju ima samo jednu svetlu tačku, a to je borba protiv istih. Osim toga Vučić je po pitanju lopovluka i mafijašluka čist kao suza i niko ništa evo eć dugo ne uspeva da mu prnađe. Inače da ima jednu mrrlju, mnogi poritvnici bi to jedva dočekali i trubili na sva zvona.Takođe,da ima mrlju ne bi ni bilo hapšenja i odlučnosti. Ne zato što on hapsi,nego zato što bi u tom slučaju bio ucenjivan i morao bi da koči takva hapšenja.Osim toga i za vreme DS su bili pokrenuti mnogi procesi,ali nekako razvoj i kulminacija se događa za vreme SNS-a. Za sada to rade dobro, ali ako kiksnu na polju korupcije i ako nikoga ne osude ili ako ne osude najveće zverke, nikada, ali nikada SNS i Vučić neće dobiti uzbore.Tačnije biće oduvani sa političke scene.I na kraju, veoma važna stvar za Srbiju je da pohapsi i osudi političare mafijaše kao i sve krupne mafijaše.Važno je da se razbije organizovani kriminal i da se mafijašluk svede na minimum.To između ostalog traži i EU.

Nina

pre 10 godina

Sve koji su prekršili Zakon po redovnoj proceduri treba kazniti. SNS je dosledna i rasčišćava jednu po jednu aferu, bez izuzetaka, to poštujem. Zato rejting te stranke svakim danom raste.

peka

pre 10 godina

‟Malo mi je muka od svih ovih najava. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji. Ove najave se dogadjaju pred izbore na Vozdovcu. Providno.‟

Kada god da se tempiraju za prikazivanje u javnosti, nebitno je. Ono sto je jedino vazno jeste da budu otkrivene, pa ko god da je na vlasti.

ribe

pre 10 godina

Antić je za list "Politika" kazao da će u četvrtak biti "obelodanjena ogromna afera u odnosu na koju će sve prethodne izgledati smešne".
Podrška u borbi protiv kriminala i korupcije.

Rade

pre 10 godina

Najavljeno je objavljivanje rezultata istraga spornih privatizacija, verovatno i hapšanja. Sve ide po planu, tako je Vučić i obećao, do kraja decembra.

ne verujem kako smisljaju

pre 10 godina

Opaaa Dinkica za NIS :)) Kako je sve providno. Covek koji zivi na Novom Beogradu, zimuje na Kopaoniku, predaje ceo zivot studentima na ekonomskom fakultetu, odrzavao je finansije ove zemlje 10 godina i zivi kao svaki normalan uspesan Beogradjanin sad je kao pokrao zemlju. Zar mislite komunjare da cu da verujem onima koji su sa Seseljem planirali veliku Srbiju? Pustite Dinkica na miru. Jedini covek koji je nesto zna i vi glumite moc nad njim. Tuga.

Cinderella

pre 10 godina

Po prvi put u Srbiji se dešava mnogo toga: oni koji su se prethodnih godina bogatili na račun svih nas pozvani su da dokažu da li su pošteno radili, borba protiv korupcije uzima maha, konačno i znamo magičnu brojku zaposlenih u javnom sektoru i po prvi put znamo realan odnos prihoda i rashoda u državi. Sumnjive privatizacije i raspetljavanje svih slučajeva da i ne pominjem. Za mene je to sasvim dovoljno „prvih puta“.

Mrga

pre 10 godina

Bez obzira o cemu se radi u ovoj najavi, ako je u pitanju privodjenje samozvanog "experta" onda racunam da je konacno pravda dostizna. Verujem da vecina postenog sveta dobija neku moralnu satisfakciju!

Osmatračnica

pre 10 godina

Konstruktivni potezi ove vlasti, koje pre svega vezujem za Vučića, itekako su vidljivi. Mene raduje sama činjenica da se pojavio neko sa idejom da nam zaista kao društvu može biti bolje jednog dana ako prepakujemo naše prioritete i iskreno krenemo u njihovu realizaciju. Pitam se šta bi bilo sa ovom zemljom da se to nije desilo.

Djoka

pre 10 godina

Na zalost, to je jedino sto znaju i umeju - cim nema para - pokazuju prstom jedni u druge pa se optuzuju. A napacen i izrabljen i nacionalizmom otrovan obican narod gladuje…Postovani komentatori - mene je ovakve Srbije sramota, iako sam je napustio jos pre 20 godina. Pa zar nismo nista naucili od 90-ih?

Marko

pre 10 godina

Smesni ste vise g-ine savetnice i Vi i Srpska Nesposobna Stranka. Sta nas je vise briga za afere, proslo je 2 godine od kako ste na vlasti a iza vasih odluka ostaje samo prah i pepeo. Nista bolji niste od vasih prethodnika i ne mozete nam vise mazati oci medijskim spinovima, postali ste prozirni kao najlon carape.

meri dzejn

pre 10 godina

Koliko vise novih,koliko pozadina? Narod je zeljan da vidi pravdu i njih iza resetaka! Otkrivajte i zatvarajte. Ne dopustite da nas vise truju

meri dzejn

pre 10 godina

Koliko vise novih,koliko pozadina? Narod je zeljan da vidi pravdu i njih iza resetaka! Otkrivajte i zatvarajte. Ne dopustite da nas vise truju

Ruke

pre 10 godina

Sta se sve radilo u Srbiji? Strasno, samo pljacke i malverzacije. Lagali su narod, zamazivale nam oci, konacno cemo sada saznati sve sta se radilo.

Lily **

pre 10 godina

@Aleksandar: Nije uopšte bitno da li je pred izbore ili kada, bitno je da počne čišćenje i hapšenje a naravno sa tim i da neko odgovara. Konačno je neko smogao snage da se u tu akciju krene.

ana

pre 10 godina

Za ovako malu drzavu,mi smo rekorderi za afere. Bas me zanima sta ce sad isplivati na videlo.Opet neka garnitura oko DS ili Dinkica pretpostavljam.

zoran

pre 10 godina

Neka najavljuju i neka hapse lopove. Ko god da je drzava,glasao ja za njega ili ne, neka radi svoj posao. Mnogo vesti i medijska pompa su ubili osecaj koliko je Srbija opljackana. Ne zna se ni trecina te katastrofe. Svi ponavljamo nekakve ogromne brojeve evra,polu otupele svesti sta je to.

Worgen

pre 10 godina

Srbiji odavno treba vlada koji se bori protiv kriminala i korupcije na svim nivoima jer samo tako mozemo imati jaku i stabilnu drzavu.

Sinnisa

pre 10 godina

Kaže ona narodna: napad je najbolja odbrana. Dinkić je očajnik kojem su ovo poslednji trzaji na političkoj sceni. Sva je sreća pa ga više nikad nećemo gledati u vladi.

Prle

pre 10 godina

Obaveštavanje javnosi o kriminalu i hapšenje kriminalaca je posao države i tu ne sme biti grešaka.SNS je podigla znatno rejting jer taj posao radi dobro.

aleksandar

pre 10 godina

glasao za tomu naravno nisam,al mi je drago sto ce mladja zaduziti prugasto odelo.treba mu se konfiskovati imovina.ali on mora biti u zatvoru najmanje 15 god.i jos nesto.radim u firmi za koju se prica da upravo mladja stoji iza nje.direktor se naprasno razboleo.poceo je da uplacuje plate na banku.ukinuo je radne subote koje za koje smo novac dobijali na ruke.sigurno ovo ima veze sa mladjom.iz kraljeva sam.od vase kuce ocekujem da pokrenete istrazivanje o ovome.lako cete doznati o kojoj firmi je rec.novinari ste

Domino efekat

pre 10 godina

Koliko afera u ovoj maloj zemlji… Pitam se kako smo uopšte opstali da sada. U sve afere su po pravilu umešani političari i najuspešniji privrednici - tajkuni. Zemlja se čerupala na najperfidnije načine, narodu su se mazale oči, slavili su se oni koji su nam o glavi radili... Treba li ići dalje?

farma

pre 10 godina

Ova nasa zemlja je kao rijaliti. U novoj epizodi ovog cetvrtka gledacete hapsenje...... a ako ostanate sa nama do kraja meseca imacete prilike da vidite i ova hapsenja......

Sve je ovo samo jedna velika farsa, jer bez pravosnaznih presuda svi uhapseni dobice vece honorare nego ovi sa farme.
Da barem stave kamere u zatvorske celije pa da imamo uzivo prenos 24 sata, pa da znamo barem zasta im dajemo pare.

tenej

pre 10 godina

Ovaj Antic me podseca na Slobinog savetnika iza 90-ih koji nam je tumacio ustav gde nam se cini da Sloba ne moze po ustavu da se opet kandiduje za predsednika jer svi mi citamo ustav sa leva na desno a u stvari to treba da se cita sa desna na levo i tu vidimo da to sve moze. Tako i ovaj jahac u magli, ce nam prosvetliti horizont, samo treba njega da pitamo jer on je nacitan covek, sve zna a mi svi slepci.

zmitjkoe

pre 10 godina

Fala bogu da je neko izabrao aferu koja ne mora da se ceka, vec se afera dogodi cim ustanem sledeceg dana. Drago mi je da se i ovaj lik ukljucio u najavljivanje hapsenja. Vucic je postao dosadan, a i nigde ga nema vec danima. Nadam se da mu se nista nije dogodilo kao sto se nista nije dogodilo od kako nam se sve smucilo.

C.K.

pre 10 godina

Neispunjena predizborna obećanja i sve lošiji život zatrpavati sve većim aferama. Jednostavno, provereno u praksi, a i dalje deluje. Valjda će jednom i većina birača provaliti ovu čarobnu formulu za opstanak svakojakih bulumenti na vlasti u Srbiji. I odustati od glasanja, bojkot, to bi bila senzacija i najgora kazna pomenutim "usrećiteljima" naroda, raznoraznim Kurtama i Murtama.

Bane

pre 10 godina

G-ne savetnice zaista ste nam se smucili i Vi i Srpska Nesposobna Stranka, kako vise ne shvatite da ste na vlasti 2 godine a iza Vas BAS NIKAKVIH REZULTATA !!! bolje receno iza Vasih odluka ostaje samo PRAH I PEPEO !!!

Od vasih SPIN hapsenja i procesuiranja i borbe protiv korupcije i borbe za sredjivanje javnih finansija i Javnih preduzeca i KASTROFALNOG pravosudja i policije i zandarmerije i proturanje GMO hrane i pogubne EUtanazije i menjanja nase svesti i Vasih propalih inostranih i domacih savetnika od svega nam je muka i od Vasih zaglupljivanja sa Vasim tabloidima i turbo muzikom i sundom i besomucnim zaduzivanjem koje ni cukun-cukun unuci nece moci da vrate.

Dosta ste nam vise prali mozgove, Vase mozgove jedino moze da otrezni narodno-rumunski scenario.

Nikola Andjelic

pre 10 godina

Mislim da je vreme da se taj Dinkić skloni. Čovek vec 12 godina vlada nasim finansijama a mi sve gore zivimo i sve smo zaduzeniji. Izgleda da mu je vreme isteklo ili nam se samo tako cini. Mada svih ovih godina kada je delovalo da je gotov on se vracao sve jaci i jaci. Izgleda Mladja ima neki tajni recept za prezivljavanje?!

Josh

pre 10 godina

Naravno da je sve bilo gotovo pre odlaska u Kinu i da je Dinkić sam sebe prozvao od straha da ne bi bio procesuiran brže nego što bi inače bio. Videćeno koja će se to afera izbaciti, da konačno prestnu da provlače Nikolića po novinama zbog ovoga.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Najava dace se obledaniti afere slicne Sanaderovoj, se polako klupko odmotava,i ako je cvrsto bilo zamotano? Znase na koga se cilja? Cilja se na onoga koje bijo blize KESI,pase malo maca omastila.Stase dogodilo sa Beo Bankom, Jugo Bankom,Privrednom Bankom, infesticijijom Bankom, plus Finansije koje vodijo?Kadase unistavane prodavane banke PROFIZIA JE zgrtata, i to u nezaustavljivom pohlepom!!Zasto se tako dugo cekalo,dase lopovi obledane(lopov)?

stizu dolari

pre 10 godina

Evo stize lova sa Kipra i iz Moskve.To je bila najveca kradja i afera, bez premca.Sve ostalo je kusur.Imamo novu pticu Airbus,bice specijalni letovi, avion ima specijalnu biznis klasu.
Hoce li se u ovoj zemlji pojaviti jedan normalan covek koji se bavi politikom? Zemlja se raspada a oni se samo medjusobno optuzuju.

zozonko

pre 10 godina

Kada ce te drugovi napredni radikali da otkrijete kako da ovaj narod zivi bolje a drzava krene napred? Dosta vise vaseg medijskog spina i zamajavanja naroda, za preko godinu dana vlasti niste uradili nista. Samo hapsenja, najave, delite odrdenje i zaposljavate svoje kadrove. Bruka i sramnota. Dobro dosli u devedesete.

Hromi

pre 10 godina

Sta ti ima da najavljujes nove afere? Gde ti radis? U Vladi ili Predsednistvu? Umesto da posaljes te podatke koje imas organima kojima treba, ti glumis izvrsnu vlast? E sad, to sto nasa izvrsna vlast ne funkcionise kako treba, to je drugo pitanje.
Ako predsednik Republike zeli da se prema njegovoj tituli ophode sa postovanjem, onda i on mora da postuje sistem drzave Srbije.

069

pre 10 godina

Ne ulazim u to da li neko treba da bude uhapšen i ko je taj, ali najava hapšenja u novinama "za sutra" je odlika neorganizovane države.

brebre

pre 10 godina

Muka mi je vise od vasih politickih abrova i afera,jer ja sa tim ne moguv da platim potrosacku korpu ni da platim racune..Okanite se rekla_kazala,pokrenite fabrike,proizvodnju,gradnju,da narod ima od cega da zivi..A narodu ako je do cirkusa i zabave,moci ce da kupe karte i da gledaju sta zele..Zato nema potrebe da nam isti prikazujete svakodnevno.DOSTA VISE!Radite malo na podizanju standarda ovog naroda,a ne ko neke babe,staje ko kome,sta rekao i zasto..Bre,bre dokle vise???

nemanjaBB

pre 10 godina

Samo nam mazu oci sa TV hapsenjima. Nigde presuda, igraju se stapa I magarca sa narodom, drze pateticne govore pred kamerama. Isti sljam kao I prethodni, nazalost. Narod ne zivi bolje..

sasa jokic

pre 10 godina

A zet u vili od 13.500 u Wasingtonu? Sta Ti covece pricas, i koga Ti prozivas? Kakve pobude? Pa Ti si ucestvovao u aferi prodaje ocena, oterao najbolje profesore sa Prvnog fakulteta, doveo Seselja tamo?!
I sada Ti pricas o nekoj aferi, Ti si savetnik Predsednika Srbije?!

Glas razuma

pre 10 godina

(Aleksandar, 4. decembar 2013 23:57)
Nedovoljno providno. Ako se uzme kome je upućena poruka-voždovačkim biračima čija opština ima interesantnu strukturu. Seoski, prigradski i gradski deo. Mislim da se ovako nešto vrlo dobro prima, i da je to krajnji domet SNS-a, ali do sada funkcioniše.To što se pokaže neistinitim, nema veze, svrha je postignuta. Ono što trenutno brine Acu "najavu" Vučića Velikog je nedovršen istražni postupak za 24 privatizacije koje je navela EU. Zamisli sada za 24 dana do krajnjeg termina koji je dala EU bombardovanje javnosti svakodnevnim privodjenjima. Mislim da i EU neće nimalo biti zadovoljna ovakvim radom, i to će pokazati. Medeni mesec SNS i Evrope je prošao. Ovo što rade je zagadjenje javnosti što može i da im se osveti, možda ne odmah,ali ipak hoće. Afere se ne mažu na hleb,a Mišković ćer im presesti jer uz kontrolu sudjenja izvana osuditi Miškovića, uz sve "afere"najvećeg poreskog obveznika Srbije neće ići lako.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Profesore zar vi niste savetnik predsednika? Odakle vas na policijskoj poziciji? Da niste možda zainteresovani za sudbinu zeta u Americi?

zlo doba i gladne godine

pre 10 godina

naarod voli hapšenja,što je neukiji i prostiji,voli više.Za njega je to kao cirkus,zna da neće biti sitiji od toga,ali će zato nekome biti gore i time se duševno hrani.Ovi politikanti na vlasti,koji nas u crno zavijaju,kao što to već jednom uradiše,dobro to znaju i masovno to zloupotrebljavaju.Bedan narod,bedno vođstvo...

klosar72

pre 10 godina

Zapravo je obrnuto.

Ko se god usudi da kaže nešto loše o našem predsedniku, protiv njega će se otkriti neka afera.

Treba nam samo vremena do četvrtka da je osmislimo.

Ovaj mentalni sklop tako funkcionše.

Пера

pre 10 godina

Значи Динкићу је одзвонило.Нека спава обучен да га не одводе у пиџами.А и колико је штете држави нанео и време је било да одговара.Само и остали који су се бавили криминалом и преварама.

pravni fakultet je postao izvor zla

pre 10 godina

Ja sam jos odavno rekao da ce pravnici upropastiti ovu drzavu,i upropastili su je.
Kraci spisak pravnika koji su nas urnisali i koji su mi prvi pali na pamet: Milosevic,Seselj,Kostunica,Vucic,Antic...ne mogu da se setim nikog iz DS ali ih sigurno i tamo ima.

p.s. A svojevremeno se i preCednik lazno predstavljao (sto i danas cini) kao pravnik i ako se potpisivao (kad je bio na funkciji u Zemunu).

Srbin 100%

pre 10 godina

Odredjene interesne grupe su se aktivirale i pokusavaju na sve nacine da diskredituju nosioce najvisih javnih funkcija u drzavi koji insistiraju na nultoj toleranciji u borbi protiv korupcije

Rudolf

pre 10 godina

Vau,pretvorise stvarnost u jedan veliki reality show. Rajo srbistanska,aktiviraj sve tri preostale mozdane celije i namesti se pred monitore,u cetvrtak sledi novo ubacivanje na farmu afera.

Ovo moze samo u Srbiji

pre 10 godina

Koliko vidim, sada su i savetnici predsednika drzave, a koji nemaju nikakva zvanicna ovlastenja [osim da savetuju predswenika], poceli i da najavljuju hapsenja i cak da ih hvale/reklamiraju unaped ["Bice to jedna jako dobra akcija"]

Кривокапић

pre 10 godina

Провидни сте више. Нема ко није крао од политичара. Нема ко није био купљен од тајкуна. Инсајдер је све открио још пре 5 година. Касни вам то хапшење.

Salle

pre 10 godina

Da li bi objavili moj komentar da mi se od ovakvih "vesti" povraća. Možda nekog i trgne. A to je ipak dobro delo. Dobro za sve nas.

Samo mahneš kešom ispred očiju i svi problemi nestaju! Puf!

pre 10 godina

Može biti samo jedan - Dinkić!

Ništa zato, platiće i on reket Vučiću i kroz 6 meseci (2 meseca nakon izbora u martu i nakon što Vučić i formalno uzurpira vlast u Srbiji) izaći će iz pritvora i kao da ništa nije bilo. Kao rukom odnešeno.

kaiser soze

pre 10 godina

igramo jamb, npr. hapsenje dinkica u najavi! ako ne padnu kockice, brise se kolona I vise se ne igra. ajde da se padnu te kockice vec jednom

Wert

pre 10 godina

Kakve gromoglasne najave!!
Ipak, politika tipa "hapsi-pustaj" meni licno nista bolje donela nije za ovih godinu i kusur!
Krajnje je zalosno u kakvoj zemlji nam prolazi vreme, zivot... a reprize nema!
Samo se pitam koliki je prag tolerancije gradjana Srbije da ovo decenijama sve podnosi i koja se ovo kazna tolika svalila na ovu zemlju?
Kao i to da li ima energije, ljudi ili bilo cega da "napokon" dodje do: istnskih promena, istinskih procesuiranja, ....
Ma sta ja bulaznim laku noc, moji evropejci a rusofili neka malo prosetaju po ovom mrazu navike radi!

Vojislav YVR_BGD

pre 10 godina

Dosla su poslednja vremena. Oliver Antic bivsi cuveni dekan Pravnog fakulteta (gde se i danas cuva kabinet Voje Seselja kazu) sada je kao savetnik bivseg radikalskog Vojvode (mislim da je i Toma diploma bio Vojvoda onomad) a sadasnjeg predsednika Republike, u najlepsem radikalskom i post radikalskom maniru najavio novu aferu/hapsenje/senzaciju.... kada? u Cetvrtak... Na slici nema u rukama nikakvog papira, sto je malo neobichno, jer oni uvek imaju nekakav papir (kao bajagi dokaz) kojime masu ped kamerama...
Naravno u cetvrtak ce da bude malo sutra, cek da skupimo jos malo dokaza, i sve tako i sve uvek isto... Posle ce da uapsi Dinkica Mladjana. A i taj se u lepo kolo uvatio, tako mu i treba . Ko se sa radilalima igra, na kraju ide u bajbok u najboljem slucaju.. Sala komika sa pevanjem i pucanjem u zemlji radikalskoj gde cak i jadni azilanti nemaju gde da se sklone od zime jer eto su opasni cak i po Termoelektranu (izjava predsednika opstine Obrenovac).....
Neko je davno u Srbiji ugasio svetlo, al to Srbi neznaju, jer ne zasluzuju da znaju.

DJ Hill

pre 10 godina

SIEPA, Fond za Razvoj uz pomalo i USAID-a i kompanija oko njih. Tj. nacin - sistem kojim je nas novac poklanjan stranim velikim kompanijama kroz fingirane nazovi investicije.

Ivana

pre 10 godina

Gade mi se ovi likovi! Pa ima li gde I svetu da političar na vlasti se posvađa sa drugim, pa odmah posle svađe prete hapšenjem. Pa nije to vaša prcija da se njome svetite. I kako da vam iko veruje da I vi niste lopovi tek kad vam neko nagazi na prste. Inače vam isti valja. Zaista se plašim diktature jer je ljudska glupost beskonačna

Momčilo

pre 10 godina

Dinkić je do sad bio u svim Vladama, vremenom postajao jedan od glavnih razloga njihovog obaranja, a kao nagradu dobijao mesto u narednoj. Oprobani recept ostajanja na vlasti i pored skromnih izbornih rezultata, kome ni gebelsovksa saopštenja nosača štafete mladosti neće naškoditi.

Reality show

pre 10 godina

Uh, "afera nad aferama"... Ovo mu dođe kao finale "rijalitija", ili kao poslednja epizoda sapunice. Što ne reče Antiću u koliko sati je konferencija i gde će biti prenos. Da spremim kokice?

milorad

pre 10 godina

Kada ćemo konačno tebe videti na poternici premudri savetniče Tomin.Uspeo si za vrlo kratko vreme pokrasti ono što nikome od 1945 godine nije uspelo pa čak nije ni palo na pamet.No doći će vrlo brzo vreme kada će progovoriti sef NBS i Jorgovanka.Biće ono ,bezite noge u...a vas g..a.

gile

pre 10 godina

1. Da li ce sve to smannjiti nezaposlenost, resiti pitanje nasih dugova, oporaviti nasu privredu i omoguciti ljudima da bolje zive? NECE!

2. Koliko ce uhapseni ostati u pritvoru? 24 sata, a onda ce se godinama braniti sa slobode dok slucaj ne zastari. A ako ih i osude apelacioni sud ce ih osloboditi.

3. Da li ce sve to imati nekog efekta na postovanje zakona? Nareavno da ne, jer ce doci neki novi lopovi i igranka ide dalje.

Jedini lek je ekonomski jaka drzava, koja samu sebe uteruje u red i kontrolise. Samo drustvo sa jakim standardom prosecnih ljudi i jakom srednjom klasom garantuje postovanje zakona! Jer drzavu cini vecina ljudi koja u njoj zivi. Drzava u kojoj manjina zivi besno a vecina prezivljava ne moze da bude ni drzava prava i zakona. I Amerika je postala uredjena drzava tek kada je srednja klasa stala na svoje noge.

Gulag, revansizam i represija bez ekonomskog bioljitka nije resenje, niti nam moze doneti ekonomski boljitak!

cobi ns

pre 10 godina

Samo napred,svi koji su učestvovali u krađama i mahinacijama treba da odgovaraju,nadležni za to da se bave sa tim,a,nadležni za ekonomiju i 'posao'da se posvete onome,bez čega ne vredi ništa,sve ostalo....'pocrkasmo',posla sve manje a pričama nikad kraja.....!!?

Vladana

pre 10 godina

Na početku rada Vučećevog antikorupcijskog tima, precizirani su i podeljeni zadaci. Rešanja istih su urađena. Ako se tome i doda i unutrastranačka ocena sopstvenih kadrova, biće doista pakleno.

the real truth

pre 10 godina

Ako Vučić sa svojim antikorupcijskim timom procesuira sve afere od čuvenih 24 i obradi novonastale, ali i godinama prikrivane, i prečisti svoje nadobudne kadrove (naročito one nalik nekoj prošloj profilaciji), rezultat podrške će biti od 53-55% za SNS.

Miša

pre 10 godina

Država ima svoja ministarstva preko kojih vodi računa o dokumentima i ugovorima koji treba da budu korisni i u interesu države.

Oliver

pre 10 godina

Mislim da iza svih ovih napada stoje oni koji pokusavaju ovim napadima da skrenu paznju sa sebe i onoga sta su oni uradili kako bi sebe zastitili.

Milos

pre 10 godina

Ova vlada je imala toliko najava, da su presisali i onaj cirkus sto je u mom gradu letos gostovao gotovo mesec dana i bar 3 puta dnevno isao i najavljivao predstave!

Kaledar

pre 10 godina

Naime Cetvrak se uvek nesto trsio da ne kazem kurajberio. Uvek je hteo da bude pre petka i subote, evo i ja iz strahopostovnja napisah njegovo ime velik slovom. Ali ostalim danima je dozlogrdilo da ne kazem dopi*delo. E nece moci vise tako!!. Cetvrak od sada ima da bude u sred Srede. Vidi ti sredu, i ona nesto poce da se kurajberi. O njoj cemo sledece nedelje

zmitjkoe

pre 10 godina

A da li ce afera potpuno da se skine i bude gola od pola na dole ili od pola do jos gore. ili ce afera da peva na plejbek. E da, i na kom kanalu se afera predaje da mogu da gledam vicepredsednika.

alex

pre 10 godina

У нормалним земљама НИКАД се хапшења не најављују у медијима...... Србија-лакрдија!

veseljko

pre 10 godina

Jedna je vec otkrivena,)Enormno trosenje Vaseg zeta i kabadahijsko ponasanje u Americi.Dajte nam i komentar za takvu aferu, nego sada Antic objasnjava sta ce da bude.... Sram te bilo jer je na tvoju preporuku taj covek trosio kao da je Srbija bogata ko zna cime... Bogata je samo politickim kriminalcima i tajkunima svih fela!

Sale

pre 10 godina

To ce biti afera kako je Nikolic dobio stan od 150 kvadrata krajem 90-ih, i kako je Vucic za sacicu maraka dobio stan na lepe oci kao nagradu za podrsku u Vladi Milosevica. Takodje, otkrice se dodatno kako je to Nikolic umesto pisac 13 knjiga samo autor JEDNE, dok je u ostalim knjigama samo ko-autor, a u bar tri samo KONTRIBUTOR. Dakle, diploma - koja odakle i koliko ne kostala!? A placena iz Dacicevog koferceta od Mise Banane a oko cega su se dogovorili preko Saricevog poklona Blekberi telefona!!!!!!! Ku's vece afere?

Dragoslav Bosnjakovic

pre 10 godina

Pa B R EEEEEE...bivsi nosioce PSTE...pardon stafete,KOAKO TE NIJE SRAMOTA,smoru jedan.Koliko si I Z A S T O studenata obori dok bejase na Pravnom,oborio jer ne bejahu tvoji istomisljenici!To je TRAGEDIJA sadasnje Srpske politike.Ti pre neki dan malte ne OBECAVAS,(ALO BRE)da ce tvoj partijski gmizavac,prisipetlja,PODG..NA MUVA malte ne biti pomilovan.....A I ti nisi dalje od repa...za PODG..NU MUVU,ali jos zujis/.Da neces biti nagradjen mestom ambasadora,a?
SRAMOTA je tvoje ime I procitati.!!!!!

Terapeut Justin

pre 10 godina

Onu krilaticu "ne znamo da radimo,ali znamo da se bijemo",ovi su sad zamenili sa "ne znamo da radimo,ali znamo da hapsimo".Prvom su nas zamajavali i raspamecivali jednu deceniju. U medjuvremenu,mi smo se (valjda) opametili i setili da su nam prazni frizideri. Valjda je i Vucic toga svestan.

m

pre 10 godina

Opet hapšenja da se skrene pažnja sa lošeg budžeta. Muka mi je od toga. Na kraju nikoga ne osude jer su svi isti. Eve, posle toliko buke pustise direktora Kolubare, a tamo se kralo sakom i kapom.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Kako vam vise ne dosadi, u petak, u cetvrtak, kada cete poceti sa radom, prodje godina i po, sta ste otvorili da ljudi rade, koliko ste otpustili u javnom sektoru viska, koji ste sada stvorili da bude veci, gde je 100 milijardi evra investicija. Cime se vi bavite, niste nizasta, nemate kapacitet, nemate znanja. Gladni smo i dezorijentisani, malo fali da se svi kolektivno ne poubijamo na ulici, a vi se bavite receptima UDBE.

Miroslav

pre 10 godina

Svi koji su pokrali ovaj narod i državu treba da odgovaraju ali kad mi hapšenja najavljuje Oliver Antić udbaški potrčko koji je jedan od glavnih aktera u aferi indeks onda mi ove najave deluju u najmanju ruku smešno i besmisleno.

Rajko

pre 10 godina

Evo i ovaj kao Vucic. Dokaz da smo daleko od vladavine prava: politicari pricaju o onome sto treba da radi tuzilastvo, pa to koriste za demagogiju i
nadigravanje. Gde su presude posle onolikih hapsenja koje je najavljivao Vucic? Muka mi je. Pogledajte pahulja.com. https://pahulja.com/

AJ

pre 10 godina

Zivim vise od tri decenije u Nemackoj i Australiji. Najave hapsenja u medijama je u tim zemljama nezamislivo. Samo u banana republici to je sasvim normalno...

SuperHik

pre 10 godina

Ja predlazem da uvedete i giljotinu cetvrtkom na Trgu republike, a subotom borbe opozicionih politicara sa lavovima u Areni. Time cete dobiti jos par meseci zabave za narod zeljan krvi i niko nece pitati sta to radi Bacevic, ili predsednicki par koji izigrava Njihova visocanstva, ili predsednikov savetnik koji prodaje wc solje i falsifikovane Magnohrom bojlere, ili Bajatovic itd.

Slobodan

pre 10 godina

A gde je prezumpcija nevinosti do završetka postupka? E moj g-dine Antiću vama i vašima ne trebaju državne institucije kad imate novinare prodate duše. Stvarno ste PRETERALI.

Rale

pre 10 godina

A da malo prestanete da sudite i hapsite preko novina???
I da ne ložite polupismen narod koji misli da je neko kriv odmah čim ga uhapse, a dokaze ne umete da nadjete ni za pišljivu tešku kradju!!!

Unhappy

pre 10 godina

Joooj koliko je ovo i smesno i tuzno. Pre nego sto su usli u koaliciju sa Dinkicem bio je lopov, pa im je bio dobar, pa je sad opet lopov. U politici nema ni casti ni morala. Cim oni mogu svi medjusobno da se dogovaraju i SNS i URS i DS i SPS i Razni znaci da im je jedini cilj da opljackaju jos ovo malo sirotinje.

slobodan

pre 10 godina

ANTICU POCEO SI KAO VUCIC!!!
Ipak si ti nekakav profesor Pravnog fakulteta,trebalo bi studente i etici u pravu da poducavas.
Ovako najavljivanje hapsenja,je teska povreda vise osnovnih pravnih principa ,ukljucujuci i pretpostavku nevinosti do sudskog okoncanja postupka.
STRASNO,ko nam vodi zemlju.

Goran, Požega

pre 10 godina

Jel mi, obični građani, sada treba samo o tome da mislimo? Ko li će biti uhapšen, zašto..? Da zaboravimo da smo u poluhladnim stanovima, da ne razmišljamo kako ćemo preživeti bar do proleća, kako ćemo platiti struju, šta ćemo deci za Novu godinu i predstojeće praznike, da li ćemo dobiti otkaz? Jel to poenta čoveče?

onako usput

pre 10 godina

ova vlast shvata drzavu kao "reality show" kako su ovi programi izuzetno popularni njihova popularnost je normalono izuzetna, ali ova drzava je najgora za svoje gradjane, e sad kako to pa lepo DS i kompanija je kriva za prekomerno zaduzivanje i deficit u budzetu (e sad od ovih para najvecu korist ima drzavni aparat njih 750000) e sad ovi novi predvidjaju jos veci deficit i jos vece zaduzivanje, normalno u korist drzavnog aparata i vlasti a narod je ovca koji voli da gleda ovaj "riality show" u svakom slucaju TRAZILI STE GLEDAJTE, a nista nije besplatno pa ni ovaj "riality show" racun ce stici za naplatu sa epilogom scenarija iz BELORUSIJE! za one koji neznaju glavni problem je dug Belorusije koja ne moze da plati gas Rusima a kako stvari stoje samo se nagomilava dug SRBIJE GASA, sta mislite onako slucajno!!!!!!!!!!!!!!

Inside off side

pre 10 godina

Ova sns kamarila recikliranog polusveta opet se igra države kao mali Perica. Ludilo. Dve godine na vlasti, život nikad gori, oslobadjaju krimose iz zatvora, mlate, lupetaju a rejting raste li raste.

`leba od 3 dinara

pre 10 godina

Bolje u petak, u cetvrtak sam kod zubara.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (predrag, 5. decembar 2013 00:06)

Imas kintu za zubara??!!

Djoshica

pre 10 godina

Presiti smo hapšenja, daj još neki dezert pa da se ispovraćamo. Na političkom meniju, samo inflatorna hapšenja, koje će se proširiti i na ostale inflancije.

Siniša

pre 10 godina

A otkud gospodin Antić sve to zna? On nije ni policajac, ni tužilac, nije ni bezbednjak, ni obaveštajac, nije ni koordinator bezbednosnih službi,ni...

DaliborML

pre 10 godina

Mislim da je bilo krajnje vreme da se uhapsi jedan pravi politicar. S obzirom da je dugacak spisak potencijalnih kandidata, zeljno cekam danasnju vest.

Borko

pre 10 godina

Iz niskih pobuda, kazes? Ma samo da nisu iz niskih strasti, bas bi me bilo sramota. A sta su to niske pobude, gospodine? Pobude da se bude vlast, da ste poznati, imate dobru platu iz nekoliko izvora i sa nekoliko funkcija? Ja mislim da su to niske pobude. Pa zar niste svi vi koji ste na vlasti iz istih 'niskih pobuda' i dosli na vlast? Svi ste mi vi isti, ili u najavi.I, sudstvo... Okupi 50 mladih, neiskvarenih advokata i sudija i kreni? Ali ne, ovako je bolje, uz najave, sve vise odpustenih i sve manje zaposlenih. Kao Bela ladja sa Soicem na celu. Aktuelno? Samo sto je nasa ladja odavno trula, na suvom... Zrela za reciklazu.

tibulo

pre 10 godina

Nisam pravnik. Iz moje gimnazijske generacije svi su skoro otisli.Nem ni jednog drugara, profu sa vaseg fakulteta da ga pitam o vama. Ono sto mi sluzi kao referenca o vama je ta da ste unisli generacije dobrih ljudi, pravnika za buducnost. Vas kao da izdrzava neko jako bogat. Vas sef i njegov pomocnik duguju self-proces kao ispovest i priznanje o greskama i ucestvovanju u zaveri protiv nacije pogotovu mladih koji su u inostranstv, onih kojih vise nema, koliko zivota je nestalo u tzv ratovia. Koliko vremena je izgubljeno, pokradeno od vas radikala...? Koliko to kosta preinaceno u zatvorske sate . dane , mesece i godine. ok se toga "ne operete" , nadjite cak i mirisljave sapune, nema vama mira i morala da nam se obracate i bez obzira na izbore preko infuzija, stiropora, kradje sa glasackim listicima, diplomama, kofercicima , a baska o onome sto ste gurnuli "pod tepih" sto necemo nikad znati jer nema Zorana Djindjica......

VUK - DLAKU - MENJA - CUD - NIKADA

pre 10 godina

Ljudi moji daj vec jednom da pustimo nadlezne drzavne organe da rade svoj posao, da se od njih konacno trazi da svaki slucaj dovedu do kraja. Ovako gradjani polako gube poverenje u nadlezne institucije. Malo mi je muka od svih ovih najava, pogotovu kada to sada vidim poceo da nam saopstava i Oliver Antic samo ne znam kako on od koga je dobio dozvolu da najvljuje hapsenja. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji.

бидермајер

pre 10 godina

Ало бре опет неки аброви? Време вам је и било да исисате неке претње,јел сваком озбиљном политичару неко прети,ах та ваша резигнирана параноична патетичност ,која нам не да миран сан?!

Mica Zivkovic,Zlatibor,zaseok Uvac

pre 10 godina

Da li ima iko posten u vrhu Srbije i jedan Ministar i jedan sekretar ijedan sluzbenik?Ja Mica Zivkovic, iz Zlatiborskog okruga pratim dogadaje po mogucnosti, jer sume pritisle godine roden sam 1925 godine,posedujem 4 razreda skole bijo sam u Parizanima i prosao sve golgote sa svojim saborcima u drugom S.ratu pet puta ranjavan,na Sutjesci, Tejntistu,Bjelovaru,S.Frontu,dans sam ostao sam bez penzije ili bilo kojig srestava za zivot,ali se ne zalim!!Ali ovaj lopovluk u Srbiji ne mogu da podnesem!Sta treba ponovo revolucija koja revolucija da novi dodu da kradu kao ovi sto su konstantno krali, mislim Srbija je bogata sumadija i Vojvodina mogu da hrane pola evrope.Ja sam Seljak pa ne zamerite i ne vidim dobro da nesto nisam pogresio.U napred hvala ako objavite moj komentar?

smakevic

pre 10 godina

Lepo je videti rezultate borbe protiv korupcije, trebace jos vremena da se stane na put tome ali bitno je da se pocelo. Svima koji su učestvovali u aferi "vršački vinogradi" treba oduzeti imovinu i vratiti ta sredstva u preduzeće ili u budžet i osuditi ih na višegodišnji prinudni rad u istim tim vinogradima. Bila bi to veoma dobra vaspitna mera, koja bi mnoge eventualne buduće bahate pljačkaše odvratila od ovakvih i sličnih "kombinacija".

Moje ime zvuči poznato

pre 10 godina

Ajmo malo da nas ponovo zamajavate dok se krađe u Kolubari i Boru i SrbijaGasu nastavljaju, a mi ćemo da se igramo najava hapšenja i ostalih gluposti koje samo kod nas najavljuju u medijima. Pa uhapsi, pa kaži uhapšen je taj i taj.

Baš iritiraju ovi SNSovci sa najavama hapšenja, ala njegova visost neustrašivi Vučko.

Miles Gloriosus

pre 10 godina

Dedinjski hajzajin, Ceku-ov nadvojvoda i Solanin kaplar. Nista vise necu reci, ko ima pamcenje duze od zlatne ribice znace cije su ovo reci i kome su svojevremeno upucene. Sad skavlice a ranije sta nije pricao o tadasnjem predsedniku. Samo sto me ovaj bio gospodin i nije se obracao na prozivke ovog pajaca.

A.M.

pre 10 godina

šta sad? opozicija umešana u neku aferu? i to baš pred lokalne izbore. Nadam se da će im ovo pući jednom u lice sam da bi prestali da najavljuju i počnu da rade za šta su plaćeni. TV program se najavljuje a ne hapšenje.

Mladen

pre 10 godina

Koliko bi se pogresilo kada bi se pohapsili svi bivsi i sadasnji tkz politicari.Kad bi se pored njih pohapsili i oni iz `lada tj senke(tkz privreda tkz pravosudje tkz.......)

Mala neka

pre 10 godina

Gradjanima Srbije je preko glave raznih afera, hapsenja i slicno. Kakva je korist od toga? Oni hoce da vide konkretan rezultat-da je neko osudjen na visegodisnju zatvorsku kaznu i da mu je oduzeta imovina. To bi bio jedini pokazatelj pravde trenutno u Srbiji. Ali ne da proces traje 10 godina, vec najvise 3. I corava koka vidi da sada nema politicke volje u Srbiji da se to ucini. Sta znaci "politicka volja"? Pa ako Pero Peric plati nekom iz ministarstva da mu namesti tender za javnu nabavku u tom ministarstvu i to se otkrije, onda taj ministar treba da podnese ostavku i da se procesuira, a ne da neko od politicara potegne veze u sudu i da to ostane u fioci i zastari. Sad svaki tajkun i bizMismen ima svog politicara koji ga stiti i koji poteze svoje veze u sudu cim se otkrije neka pljacka. Sudije su sramota za Srbiju. Najslabija i najkorumpiranija karika u vlasti!

Milijana

pre 10 godina

Ko bi se ovde snasao, ljudi moji?Ovi Seseljevi vojnici odrekli su se samo Seselja.Sve ostalo je Seseljevo.Sad i ovaj najavljuje...Ko je sledeci za hapsenje, a ko je sledeci najvljivac?Strah se uvlaci u Srbiju."Pametne" glave Srbije cute,tisinu remete samo SNS najavljivaci.Vucic je najavljivao ponedeljak, utorak, sredu i petak. Cetvrtak je rezervisan za savetnika Predsednika........ledeno.

sumorni

pre 10 godina

Tek u četvrtak?

A šta mi da radimo do četvrtka? I zašto tek u četvrtak, treba vam vremena da osmislite detalje?

I kako ovaj tip zna da će tamo neko u četvrtak otkriti još jednu aferu?

Relja

pre 10 godina

Najave su klasični spinovi čija je svrha skretanja pažnje na nešto drugo. Ne znam da li Dinkić ima neku drugu aferu, no činjenice oko Vršačkih vinograda su jasne: Nikolić se spremao u Kinu i hteo je da ode tamo sa potpisanim ugovorom. Dinkić to nije potpisao. Sada mu Nikolić "poručuje" da se mane predsednika. Jasno je da sledi ukazivanje na Dinkića kao na mega-lopova, da bi se opralo sve što je u ovom poslu rađeno sa Kinezima. Meni je ovde sve jasno.

s.c.

pre 10 godina

Nerviraju me ova najavljivanja hapsenja, ne treba tako raditi, ali sam jako uzbudjen da ce posle vise od decenije, gospodin mag ekonomskih nauka zavrsiti iza resetaka..pravda je spor ali dostizna..idem da pijem kafu I cekam vest:)

Muenchner

pre 10 godina

Vucicev recept. očigledno oni nas poznaju mnogo bolje nego mi sami sebe. Ja bih naivno mislio da su ovakve izjave smešne i da to niko neće da padne. Međutim očigledno oni mnogo bolje razumeju narod od mene to pokazuje i podrška SNSu od 45 procenata.

Deda i repa

pre 10 godina

Danas je cetvrtak. Evo pijem kaficu i rakijicu i cekam novu aferu. Sta je bilo u prosloj epizodi, zaboravio sam? A da, pusten Miskovic & Sin, sada je svedok, pusten direktor Kolubare, Joca Amsterdam se seta po Beogradu...

veca-pereca

pre 10 godina

izvanredno,samo vas molim da ta hapsenja ravnomerno raspodelite, po jedno svaki dan... da se ne predoziramo ,opasnoje zdravlje... e kad bi ovaj covek imao malo morala ne bi ni zucnuo....sin mu se rasipao dok je bio ambasador u americi... a ovaj covek od perjanice komunizma kad je pisao nebulozne radove na temu "tito, partija..." postade ncionalista i rojalista...fuj!

pedja

pre 10 godina

Krajem decembra šarić, krajem marta Mercedes u FAP-u, u februaru izbori, a i bolji život krajem 14 godine. Etihad samo što nije. Da li ima kraja ova politika naše odložene sreće?

iona

pre 10 godina

ovi političari su gori od pevaljki kad krenu da najavljuju "nove projekte". pri čemu građani od njihovih najava i hapšenja imaju koristi taman koliko i od estradnih arlaukanja. nesposobnost i pilićarenje na svim nivoima.

Predrag

pre 10 godina

Mislim super su afere, hapšenja i sl, svaka čast. Ali jel može i neka pravosnažna presuda sa dugogodišnjom zatvorskom kaznom? Pre neki dan oslobodiste ekipu iz Kolubare. Tužilac koji pored toliko dokaza nije dobio taj slučaj treba da dobije momentalni otkaz.

Dragan Jurić

pre 10 godina

Znaci,ako sam dobro razumeo,od danas nam skaču plate,padaju cene,nezaposleni svi dobijaju posao,a cena gasa i naftnih derivata se prepolovljava!? Ipak ta hapšenja utiču na nagli porast standarda naših prezadovoljnih i presrećnih građana... Evo,baš mi deca odoše u školu,pa nisu htela ni pare za užinu,pošto predpostavljaju da je od danas dobijaju besplatno!? Koga,bre,vi ovde zamajavate? Zamazujete oči gladnom i naivnom narodu,umesto da se bavite pravom problematikom. Ako ništa drugo,bar svaki dan pokazujete koliko nam nedostaje 6. oktobar...

Futurist

pre 10 godina

sta je ovo bre ????
ja navikao da cujem od njih USKORO i NEKI LJUDI ...
poceli su da daju tacne vremenske termine ! ! ! !
(mada nisu rekli koji cetvrtak ) :)
u stvari nije ni bitno.. postali su dosadni sa pricama o hapsenjima.
neodredjeni programi za izlazak iz krize, neodredjeni ljudi i termini za hapsenje.. sve je neodredjeno

Babin_zub

pre 10 godina

Dosta mi je afera. Hapsite a ne osudjujete. Kad hapsite to izlazi na naslovnim stranama,pune novine, a onda kad nekog oslobodite optuzbi to izadje na 14-toj strani, u nekom sićušnom tekstu. I onda taj kog uhapsite i oslobodite bez dokaza tuzi drzavu i onda opet mi iz svog dzepa placamo. Vec pocinjem da sumnjam da ste i to namestili u dilu sa tajkunima, da je to novoosmisljen nacin da se iz naroda kroz porez uzme grdan novac.
Sve go lopov do lopova.

Mister NO

pre 10 godina

Novo! Neverovatno! Uzbuđujuće! Napeto! Ne propustite! Šou program od države! Čitajte u našim glasilima koja na kiosku možete kupiti za 20 dinara! Rekli bi vam odmah, ali moramo vas dovesti u stanje ekstatične napetosti! I, noooovaaaaa aaaaaafeeeraaaa jeeee.... saznaćete posle reklamnog bloka naših sponzora! (država zadržava pravo izmene programa ako akter afere u međuvremenu postane sponzor, o upotrebi se posavetujte sa vašim lekarom ili psihologom)

dantes

pre 10 godina

SNS je došla na vlast bombastičnim obećanjima o raznoraznim aferama a sve na način kako su ih posavetovali američki republikanci. Još se čeka rasplet krađe džakova sa glasačkim listićima...

ponos i dika

pre 10 godina

Srbi se ponose time da mogu na tv-u da kazu kako ce da hapse.
Sramota je da ima toliko kriminalaca, a ne ponos! Samim tim ni ta hapsenja nisu za najave ni za samohvalisanje.
Da ste potekli iz domacinskih kuca, znali biste da se to tako ne radi.
Nego, ako ima sumnji-dokaza, obavi se hapsenje i objavi vest.
Ovako izgleda kao da se zeli dobiti podrska javnosti-mase za hapsenje nekog, verovatno, bivseg aktivnog politicara.

Robespjer

pre 10 godina

Da li ćemo se baviti temom vršačkih vinograda, najavama velikih hapšenja, udara na predsednika, ne bi li se izglasao neprimetno za javnost novi budžet? U slobodno vreme ispratim i dešavanja u skupštinama sa demokratskom tradicijom, na primer u Kanadi poslanik pita ministre šta ćete danas uraditi, sutra postavlja pitanje da li ste uradili ono što ste juče rekli i šta danas radite. Zašto samo mi imamo običaj da pitamo šta ste uradili juče 30 godina? Da li smo mi zaista zreli za demokratiju, modernizaciju i politiko šta radimo, i šta ćemo raditi a ne šta smo uradili?

Milan

pre 10 godina

Zbog cega se ceka cetvrtak? Ako imas dokaze ,objavi ih odmah.Sad cemo svi da padamo u nesvest do cetvrtka.Dramski momenat.Pozoriste za siroke narodne mase.

Sale

pre 10 godina

Nikada nećemo biti "normalna" zemlja! Savetnik Predsednika države najavljuje hapšenja!!!??? Pa gde to ima? Hoćemo u EU? Kako? Ovim svojim postupkom samo pokazuje da je Dinkić, možda, i u pravu kada kaže da su mu se mešali!

Sale

pre 10 godina

Nikada nećemo biti "normalna" zemlja! Savetnik Predsednika države najavljuje hapšenja!!!??? Pa gde to ima? Hoćemo u EU? Kako? Ovim svojim postupkom samo pokazuje da je Dinkić, možda, i u pravu kada kaže da su mu se mešali!

PRPA - BATO

pre 10 godina

Ljudi moji daj vec jednom da pustimo nadlezne drzavne organe da rade svoj posao, da se od njih konacno trazi da svaki slucaj dovedu do kraja. Ovako gradjani polako gube poverenje u nadlezne institucije. Malo mi je muka od svih ovih najava, pogotovu kada to sada vidim poceo da nam saopstava i Oliver Antic samo ne znam kako on od koga je dobio dozvolu da najvljuje hapsenja. Ne moze jedna zemlja da zivi od najava hapsenja. Sva dosadasnja hapsena su nekako tempirana pred neke od vanrednih lokalnih izbora po Srbiji.

desa

pre 10 godina

SNS, SNS, SNS... Vucic, Vucic, Vucic, Vucic.... Afere, afere, afere, afere.... Vreme ide, para nema, meni nije nista bolje, obecavate jos gore?! Alo, bre!

Lično ja

pre 10 godina

Sve ovo priča čovek koji je akter prve afere Indeks u Srbiji, koji je ko zna kako uspeo svog zeta pre 4 godine sa malo više od 30 godina da progura na mesto ambasadora Srbije u SAD i očekuje da će mu neko poverovati??? Malo kredibiliteta imate g-dina Antiću da nam šaljete moralne lekcije i lekcije iz zakonitiosti, kadda ste vi prvi koji koriswti sve moguće načine za uspeh! Ali SNS je već postala Srpska Preletačka Stranka u koju se slio sav talog iz drugih partija.

Pametnjaković

pre 10 godina

Vratite preko 20 milijardi evra koje su uzete i distribuirane, a narod ostavljen da u bedi večno robuje i plaća kamate na te pare. Nemamo mi nikakve koristi od hapšenja, osim ako će onda da se te pare vrate, da bi mogli da se konačno oslobodimo bede. Ovo više deluje kao glavna predizborna kampanja, znači da su parlamentarni izbori zaista blizu.

fekete diablo

pre 10 godina

kada neko sledeci put kaze da smo banana drzava treba oni iz bonito banana da ga tuze
danasnja srbija je na nivou mz kozara iz sredine 80-tih!!!

druze leko pomagaj i daj neku najavu za engleze za subotu

dosadno

pre 10 godina

Postalo je vise dosadno citati i slusati ovakve i slicne najave. Pa dokle? Pre svega nije posao politicara da najavljuju hapsenja, policija to radi u tisini, pa kad uhapse onda objave, a ovo bice uhapseni, pa bice procesuirani, postaje DOSADNO. Time se vrsi pritisak na institucije koje bi morale da budu neznavisne, a i sto nas to interesuje u opste. Ajde najavite otvaranje neke fabrike koja ce da nas zaposli. To vase hapsenje se ne maze na hleb. OMOGUCITE NAM DA RADIM I DA ZARADIMO, nismo mi lenji nego vi niste sposobnida to sprovedete pa nas zatrpavate ovom vestima. Jos jednom, DOSADNO!!!!!

Adrian

pre 10 godina

Saric, Ostatak od "24 afere", Najnoviji "slucaj", "Cistke" u zandarmeriji.
Bojim se da nije malo previse, sve u isto vreme.

ps: iz mesta se krece u prvoj, a ne u petoj brzini

zlobni cinik

pre 10 godina

Ova gospoda iz SNS-a me podsećaju na inspektora Kluzoa u filmu "Pucanj u tami" kada je smislio genijalan plan da otkrije ubicu: skupi sve osumnjičene u jednu sobu , priča , priča i kad treba da kaže ko je ubica njegov pomoćnik treba da ugasi svetlo i onda će krivac biti onaj ko napusti sobu.
Tako i ovaj, priča o najvećem hapšenju i onda će da posmatraju ko će da zbriše iz zemlje i onda će da bude "To je taj, držte lopova"!

Dragan Jurić

pre 10 godina

(NemanjaVac8, 05. decembar 2
013 02:22)
Kako to ti reče da Vučić nema nijednu mrlju? Valjda to što je bio radikal i Miloševićev ministar informisanja predstavlja ponos i diku!?

Westside Barbell

pre 10 godina

Želim da svi koji čitaju ovo što ja pišem zamisle sledeće.Peti oktobar,svi koji su ovaj narod vratili u srednji vek su počapšeni.Šesti oktobar proglašena je lustracija i svi koji su se bavili trovanjem naroda dobijaju 20 godišnju zabranu političkog delovanja i medijskog eksponiranja.Nadam se da ste sve ovo zamislili a sada zamislite gde bi se Srbija nalazila 2013.godine?Da li bi se neko njih sada i sećao?Primer za ovo je je lustracija SRS od strane SNS.Molim da mi neko navede 5 članova ove stranke?Srbija je zemlja u debelom problemu zemlja koju vode tajne službe zarad interesa klike koje se menja na vlasti.Jedan im je smetao i ubili su ga onaj drugi je kobajagi umro u Hagu.Sve najbolje drage moje Srpkinje i dragi moji Srbi u 2014. godini!

samoabolicija

pre 10 godina

zar ovaj savetnika ništa drugo ne zna nego staru foru, čim ih kritikuješ, napadaš državu i institucije ili se plašiš.
kada bi se sve brljotine i stravične greške koje su radikali na čelu sa šešeljem, tomom i vučićem počinili, procesuirale kao što je red, i oni bi se plašili.

falko

pre 10 godina

Mnogi kreiranjem afera pokusavaju da skrenu paznju sa sebe misleci da na taj nacin kupuju vreme....ali nece pobeci od zakona i odgovaranja pred licem pravde.

petar

pre 10 godina

na skali odvratnih sns-ovaca,a skala je veoma duga i poccinje sa glavnim,naravno,ovaj se dosta visoko kotira.u stvari zassto da vas lazzem,samo je prvi(ppv)neprikosnoven,svi ostali su drugi.

mlekadzija

pre 10 godina

Dzaba vam radnja. Otkrivanje jos jedne a ni jednu do sada niste razresili...a pa naravno mi imamo nezavisno sudstvo po najvisim evropskim standardima i cuveni apelacioni sud. Da nije tuyno bilo bi smesno.

fidel

pre 10 godina

Afera, afera, afera dakle to je ekonomski program. Izdrzite do prvog uz afere. Hapsite ne najavljujte po novinama. Bilo bi mi draze da procitam jos jedno radon mesto.

Pravilnik

pre 10 godina

Javio se covek koji je tumacio Ustav devedesetih i koji je pricao da nema zakonskih prepreka da se Milosevic cetvrti put kandiduje za predsednika. Covek koji je devedesetih kao dekan pravnog razjurio sve profesore protivnike Milosevica i zabranjivao studentske skupove.Covek koji je ustolicio Seselja za profesora na pravnom. Covek cija je cerka udata za vecitog diplomatu u Americi.Covek koji je Tomi pisao onaj sraman govor u NY.

Juce prica da ce se Saric uhapisti do Nove godine, danas prica o novoj aferi,onda sledi ponovo Djilas, Beograd i sve u cilju da se narod zamajava i da ne primecuje sve gori zivot. Nikkao daopvaj "savetnik" otkrije istinu o Tominoj diplomi

Budalica

pre 10 godina

Ajde, već je pola jedan, dosaaadno mi je. Pa dok listam oglase za posao, bar da se zanimam. Kad će to da počne? Jel će biti prenosa?

Tatjana9090

pre 10 godina

I tako, bila jednom jedna čudna zemlja, sa još čudnijim narodom... Od ovih bajki mi je već muka. Na kraju ćemo još da platimo Miškoviću za izgubljenu dobit, duševnu bol, sramotu...jer je neko hteo da se ispromoviše, al zaboravio da mora da ima temeljnu optužnicu, sa čvrstim dokazima. Ako ima neko da se hapsi, onda neka se to radi bez najave, ovako, ne vidim suštinu. Zamisli mene neko preko medija obevasti da ću da budem uhapšena u neki tamo četvrtak. Zaista neozbiljno, kao vašarište!

Draganče

pre 10 godina

I kad sve pohvataju, pohapse, dokažu i osude mi od toga nećemo imati ništa, jer niko neće vratiti pare, a neće odvratiti neke sledeće, jer svi računaju na sporost pravosudnog sistema. Dakle, stvar je jasna, ne otimaju se oni za vlast zbog nas, nego zbog sebe. Tačka

Winstonka

pre 10 godina

Draganče, logika kojom se ti vodiš je, što da uopšte hvatate te lopove, kad niko neće vratiti pare?! Dragi Dragane, u pravoj državi se lopovi hvataju radi pravde - da ne bi budale ispali svi koji su pošteni, ali i za nauk drugima, da bi se ubuduće slična dela svela na minimum.

bleja za džabe

pre 10 godina

U koliko sati? Ja radim do 17:00, kokičar radi do 16:00 a pivo se prodaje do 22:00 a grejanje gase u 23:00. Vidite molim vas pa se uglavite u ovaj termin da ne blejim za džabe.

Gargantua bez Pantagruela

pre 10 godina

Metoda zamagljivanja svakodnevice hapšenjima nije ništa novo u našoj artificijelnoj četničko-vojvodsko-evropejskoj političkoj stvarnosti. Ali ima nešto što je veoma loše za Srbiju. Najava predsednikovog savetnika o otvaranju optužnica i hapšenjima preko medija je nedopustiva. Ne samo u ovom slučaju i ne samo od ovog državnog službenika, nego uvek. Ali, šta očekivati od preobučenih radikala koji jednostavno drugačije ne funkcionišu. Govoriti njima da se ne sme mešati predsednička,zakonodavna i izvršna vlast jedna drugoj u posao teško će im biti jasna.
A kada to učini skandal-majstor, profesor koji je poznat po sumnjivom ponašanju, vodjenju i zloupotrebi profesorske katedre na Pravnom falultetu,slika dobija pozlaćeni okvir. Nosilac Titove štafete, progonitelj kolega, pravoverni radikal, čuvar Šešeljevog imena na Pravnom i još pravoverniji SNS evropejac je suviše profanisano ime da bi bio bilo kome savetnik, ali.... Kako ste glasali tako će vam i biti, a oni koji su to spoznali na vreme imaju pravo na komentar i kritiku.

Vlada

pre 10 godina

Evo, skoro je prosao najavljeni cetvrtak - i nista se nije desilo! Isto kao sa najavljenim sankcijama "u roku dan, dva" prema "poznatim" izgrednicima na prvom krugu izbora u Kosovskoj Mitrovici!

dantes

pre 10 godina

Evo četvrtak je skoro prošao a pd pomenute konferencije još ništa.
A možda se ipak čeka da prvo počne ona prva koja je obećana prošle godine kada je trebalo da se obelodani kako su ukradeni džakovi sa glasačkim listićima!?
A možda se pojavi i informacija o koferčetu...

koxx

pre 10 godina

U prethodnom režimu se svašta izgleda radilo, dok narod o tome nije imao nikakva saznanja, vreme je došlo da se obelodane sve mahinacije.

Miša

pre 10 godina

Treba da se obeladani ova afera, da znaju da mora da se radi po zakonu, jer ako je u ovoj aferi učestvovao bivši premijer Hrvatske koji je uhapšen, onda nema sumnje da to treba da se obelodani.