Utorak, 05.11.2013.

00:11

Upucan jedan od vođa "Zabranjenih"

Muškarac (27) koji je ranjen sinoć iz vatrenog oružja u Železniku je Alen Kostić, jedan od najpoznatijih navijača Partizana iz grupe "Zabranjeni", saznaje B92.

Izvor: B92

Upucan jedan od voða "Zabranjenih" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

e

pre 10 godina

Šta reći! Sila boga nemoli. Izgleda da tu niko ništa nemože. Ipak ja bih rekao da nadležni BEZOBRAZNO neće ništa preduzimati. Koliko vidim ovo na stadionu su pripremljeno ovaj put navijači Partizana. i Gle molim Vas kazniše i Zvezdu. Ovo mi liči na "hrvatsko proleće 1971." kada su komunisti pored hrvatskog smenili i srpsko rukovodstvo koje tada ništa nije skrivilo. Tada su dominirali Hrvati u vlasti, a danas u FSS je čuveni Karadžić bivši predsednik Partizana.Čak i ovde dominiraju neki političari iz različitih stranaka, pa oni moćniji kažnjavaju i one koji ponavljam ovaj put nisu krivi, ali nisu ni oni nikakve cvećke. TREBA- TREBA us..na brezova motka pa tu gamad očistiti odreda.Inače zvezdin sam navijač još od osnivanja zvezde i jednom prilikom negde 1972-3. god. ja i moj pašenog inače Hrvat iz Hrvatske navijač Dinama na Marakani zajedno posmatrali utakmicu. On je glasno navijao za Dinamo, ja za Zvezdu. Dinamo je pobedio i nikom normalnom nije padalo napamet da učini nešto nasilničko. Ovu utakmicu naših beogradskih klubova mukom sam gledao na tv.i video da policija ništa ne reaguje a oni su baš zato da čuvaju mir i bezbednost. Jadni smo svi mi sa ovakvom bezbednošću!

Goran Zemun

pre 10 godina

''Srp bratac za radnike, a cekic za ovu bagru''
Xaxa o čem u se ovde priča kada se zna da je 'gospodin Arkan'' zajedno sa mnogim drugim siledžijama i ubicama i stvoren od strane Titove UDBA-e da bi išao po svetu i ubijao ''nelojalne' Srbe, Hrvate, Albance...Dokle više idolizovanje totalitarizma koji je istina bio nešto slabijeg intenziteta nego u Kini ili Rusiji ali je svejedno totalitarizam...

skorpija

pre 10 godina

Ja sam "Obicna" gradjanka koja je od malih nogu navijala za partizan. Isla na utakmice u Pioniru izz radovala se pobedama. A sad. sad mi je muka od svega nema ovde vise ni S od sporta.... Sve je upropasceno.....

Родољуб

pre 10 godina

Ја сам из Железника и наш комшија Ален је рањен у сачекуши испред куће. Не могу да верујем да ви људи не капирате да је дечко рањен испред своје куће. Могли су неко дете да погоде, пошто у Железнику има доста деце и живе породични људи. Ја Алену желим брз опоравак, а ви људи размислите зашто подржавате да се пуца на грађане Железника. Убеђен сам да Б92 неће објавити мој коментар.

Duci0167

pre 10 godina

Zabranite fudbal ali bagra ce otici na basket pa na kraju i na folklor samo dok mogu da vilene. Nesto drugo tu treba. I zasto uopste mi treba da znamo ko je upucan ili izboden od tog olosa? Nije mi vise smesno kad u Tri karte za Holivud Lecic porucuje da treba praviti zatvore a ne skole.

zvrk

pre 10 godina

Dobro bre kad ce hapsenja vise??! Nzaci muka nam je svima od citanja i geldanja kako neki se baskare na huliganizmu,procenti od transfera trguju kojekakvim narkoticima i to tako sve opusteno prolazi,pale stadion...Hapsite bre to i svu ali svu imovinu im oduzeti ,beskucnici da budu. dajte jednom ovom narodu pokazite da mozete nesto,a ako neje ensto lako onda je to pohapsiti tu bagru..Dosta mi je vise tih ''vidjenijih vodja'' kao da su fakultete zavrsili doktorate itd...I taj lik sto je ranjen,pa da su ga ostavili na robiji 10 ak godina ne bi mus e to desilo!

Ice Age

pre 10 godina

More trebalo je to sve pokupiti u kamione ašove u ruke i da ašove vojvodinu do proleća pa da tanjiraju zemlju da vidiš kako bi se izduvali svi zajedno pa tako jedno 10 godina. Bar bi uštedeli na nafti.

zvrk

pre 10 godina

Pa sta je problem vise da hapsite policijo??? Gde su Vucic i Dacic?? gdeeeee ,sad niko nije geldao derbi od politicara kao ,jel?Obican anrod hoce ove i ovakve odmah iza brave,dosta je vise,menjajte zakon i javno da se izmeni ko ima toliko k prijava odmah na robiju od 20 godina nema vise sta ovde da se odlaze,prelilo je svaku kap ovo,brukamo se u svetu,gledaju i smeju nam se,kad cuju srbija kao da su culi za Hune,kakav djokovic kakvi brakraci pa i on se stidi...!

only fools and horses

pre 10 godina

(jsd zlo Srbije, 05. novembar 2013 19:02) Auuu, koja mržnja prema Partizanu. Ja bi na tvom mestu ozbiljno razmislio o stručnoj pomoći, možda još nije kasno. Tolika mržnja između navijača je postala veliki problem za ovu državu i društvo. Kao rezultat imamo opsadno stanje u gradu na dan derbija, sačekuše i masovne tuče, kao što je bila ona kod Umke, gde su tzv delije čekale u zasedi autobus iz Obrenovca. Na stadionu kao da je rat a ne utakmica. Samo čekam kad će opet "navijači" preskočiti ogradu i krenuti u "konačni" obračun. Na žalost vlast očigledno nema nameru da se obračuna sa tzv. vođama navijača koji to u stvari koriste kao pokriće za svoje kriminalne radnje. Izgleda da je jedino rešenje uvesti vanredne mere u fudbal, ako treba čak i zamrznuti i zvezdu i partizan na nekoliko godina (možda i gašenje istih, ali to bi bilo ipak previše drastično).

neznanje je (ne)moć

pre 10 godina

(jsd zlo Srbije, 05. novembar 2013 19:02) blago tebi kada praviš razliku između zvezde i partizana. za oba kluba navija jedan narod, nema tu mnogo razlike, ustvari nikakve

Djifs

pre 10 godina

ako se zna ko najvise pravi nerede na utakmicama,pa zabranite im ulaz I resite delimicno taj problem... zasto oni I dalje posecuju I prave probleme na utakmicama ako se vode kao neke vodje navijaca..cemu to?niko ne ide na utakmicama da se bije a jod manje da bude povredjen u nekoj tuci...
I nevezano,gde sakrijete tolike baklje protiv obezbedjenja,da nije mozda u anusu?

popp

pre 10 godina

vatreni navijac povredjen na radnom mestu! sad bi drzava trebala da mu plati odstetu zbog sprecenosti u radu i karijeri kriminalca!

M2, bolji komentar nisam dugo procitao. Objasnio si sustinu u dve recenice. Svaka cast.

zivorad

pre 10 godina

Kada je pre desetak godina u Beogradu lincovan Zivorad Siskovic (66 g.) zato sto je stao u odbrano nekog Kineza od razularenih navijaca, niko u Beogradu nije izasao da protestuje. http://www.vreme.com/cms/view.php?id=314242
A trebalo je da izadje makar desetak hiljada.
Zato smo sada tu gde smo...

Milko

pre 10 godina

Tužna Srbijo, udarna vest celog bogovetnog dana je "Upucan jedan od vodja "Zabranjenih" "
Šta je to "Zabranjeni"?
Je li to vladina agencija?
Ako je i tako, mnogo je.

jsd zlo Srbije

pre 10 godina

JSD partizan od devedesetih nadalje i sve oko njega je nešto najgore što se desilo srpskom sportu u istoriji. Šta očekivati od navijača sportskog društva čiji predsednik vujošević priča da će doneti dinamit na stadion i poziva druge da mu se pridruže, koji poziva na bojkot Đokovića jer je došao na Zvezdinu utakmicu (?!) koji poziva ljude koji navijaju za partizan na građansku neposlušnost i preti državi ako mu ne obezbedi i 13. uzastopnu godinu milione od državnih sponzora?! Čovek koji je držao vrata dok biju sudiju. I šta je uradila država? Dala mu najhitnije NIS, Komercijalnu banku, Telekom, Marfin banku itd za sponzore! Čovek koji je uneo toliko mržnje i zla u sport da je to jezivo. 2 nedelje pred derbi priča o dinamitu a onda se desi paljenje Marakane i masovno spinovanje grobara da je Zvezda i za to kriva?! Pre deset dana je bila godišnjica otkako su ubili dete na Marakani. Zašto b92 ne objavi zvanični izveštaj policije o grobarima sa derbija? Oduzeli su im dovoljno oružja da se započne rat i planirano su pravili incidente pre utakmice! Na drugom sajtu je bio dobar tekst o tome kako su zabranjeni i alcatraz grupe dva narkodilera. Važno da su svi mediji pisali nedelju dana o 3 pečurke a nema veze što sa druge strane ne mogu više ni da se prebroje žrtve grobara. Šta je bilo sa slučajem Taton? Zašto Danilović čeka Stanišića i Simatovića na aerodromu? Kako to da su skoro sva finala u košarci završena sudijskim skandalima i neredima i da je sva dobio partizan? Zašto je Daniloviću ukinuta suspenzija zbog prebijanja sudije? Zašto se ništa ne zna o poslovanju jsd-a a znamo sve o Zvezdi? Brankice molim te vrati se i istraži šta se nalazi iza JSD-a. Uništen je ceo srpski sport samo da bi postojao jedan klub. Na Marakani se pevalo protiv svih vlasti i to neko danas vraća sa kamatom.

Gradjanin

pre 10 godina

@A oko cega se svadjaju Zabranjeni i Alkatraz kad obe strane navijaju za Partizan?
(Milka, 5. novembar 2013 15:24)

Nekoliko njih iz vrha tzv. Alkatraza je u sukobu sa nekoliko njih iz vrha tzv. Zabranjenih iskljucivo ZBOG NOVCA (PRODAJE DROGE NA JUZNOJ TRIBINI). U pitanju je ko sme da prodaje a ko ne sme ("ko je stariji tu"). Ostalih po nekoliko hiljada od svake grupe misli nesto drugo sigurno posto nemaju mozak da razmisljaju jer su obicni tupani (e oni misle da je to radi bela bosiljka i eto nekih crno-belih situacija na tribinama).

Pera lozac

pre 10 godina

Da se organizuje vanredno kolo na Marakani (postoje najveca).da se unutra puste sve partizanove i zvezdine frakcije' moze i radovci. Da se objekat spolja obezbedi i da se niko ne pusta 24 sata. Ko prezivi moze kuci ostale pokupiti pa na Orlovacu. Tako bi se resio deo problema.

nebeski srbin

pre 10 godina

Mislio sam da smo mi sto smo prosli inflaciju, rat, tesku nemastinu promasili citavu deceniju. Varam se, danas su deset puta gori a za sve su krivi roditelji... iz kuce polazi vaspitanje!

big p

pre 10 godina

Zasto je ovo vest? Zasto ovakve informacije zasluzuju prostor u medijima? Samo nas podsecate na korupciju i nemoc organa u drzavi u kojoj zivimo.
Pisite o necemu lepom i pozitivnom. Probudite u citaocima neko drugo osecanje osim straha za sopstvenu bezbednost.

pendrek pa sve po spisku

pre 10 godina

Da sam ja vlast na par dana mlatio bih ovakvu telad na svakom koraku. Kakvi bre navijaci...kao da imamo nekakav fudbal. Kriminalna gamad koja kao rak jede ono sto je ostalo od dece i omladine. Odgovornost je na drzavi.

mika

pre 10 godina

Ja vozio auto istekle mi probne table dva dana dobio kaznu mogao sam platiti 10 registracija i 6 bodova,3 meseca oduzeta dozvola a ovaj takozvani navijac pokusaji ubistva i nista toliko o tom zakonu i drzavi

Garko Skyler Yannusevitsch i Borodin

pre 10 godina

Eto šta se dobija kada se pomeša podrška određenih struktra vlasti sa upotrebom anaboličkih steroida.

Hrvat-ZGB

pre 10 godina

Rece jedan komentator "Zakupiti Goli Otok od Hrvata" ... Eh mili moj, da smo i mi kud i kamo pametni, vec odavno bi taj otocic radio punom parom, a danas je to samo uspomena i podsjetnik na neka druga vremena, BOLJA vremena! Pozdrav svima u Srbiju, po mnogo cemu, zemlju nam blisku ..

neccko

pre 10 godina

Momak je malo problematican, a? Ima nekoliko istovremenih postupaka pred Sudom, napao ovog, napao onog, .....
Imao sam par prilika u zivotu da se nadjem u blizini slicnih ljudi i mogu reci da sam imao osecaj kao da pricam sa nekim iz doba kada je covek tek postojao to sto jeste. Njihivo shvatanje i dozivljavanje okoline se nimalo ne razlikuje od zivotinskog sveta: krecu se u coporima (navijcke grupe), bore se medjusobom za prevlast na prostoru o kome se krecu (grad, stadion), ne mesaju se jedni sa drugima, itd.... Mozda bi trebalo pre svake utakmice, na stadionu pustiti neku emisiju tipa "opstanak" sa napomenom "svaka slicnost sa vama je slucajna", pa mozda se neko i prepozna u nekom pavijanu, gorili, lavu, vuku, kitu....

Ognjen

pre 10 godina

Posle tragedije na staionu Hejsel u Briselu 1985god.tadasnji Britanski premijer Margaret Tacer je uvela veoma radikalne mere i donela ostre zakone protiv huliganizma i divljanja na stadionima (npr stanes nogom na teren i automatski bez sudjenja ides u zatvor na 3god.)i u Engleskoj se taj zakon i danas sprovodi.Pitam se kako bi izgledalo i da li bi nesto slicno tome funkcionisalo u Srbiji?Najverovatnije da ne bi,ili bi drzava trebalo da ovdasnjim huliganima dozvoli da se poubijaju medjusobno i da omoguci pravim navijacima da udju na stadione i navijaju za svoje klubove kako bi i trebalo da bude.

col kurtz

pre 10 godina

Zovite stvari pravim imenom. Nisu ovo nikakvi navijaci vec organizovane kriminalne grupe. Skupstina pod hitno da uvede americki three strike law, pa ko ponavlja teska krivicna dela automatski 25 god robije bez prava na pomilovanje. A ko pravi izgrede na stadionu TRAJNA zabrana ulaska na utakmice.

Vain

pre 10 godina

Podhitno vratiti komunizam i samoupravljanje. Doduse u malo modernijoj formi, pa akcije preduzeca dati radnicima, pa da ti isti radnici odlucuju o sudbini fabrike. U takvom uredjenju nema kriminala, ili je sveden na malu meru...Tu ne mislim samo na fabrike, vec i na firme i javne institucije i dobra...
Pa da vidimo da li bi radnici i posteni ljudi tako lako unistavali steceno.
Riba se cisti od glave, onda bi sve funkcionisalo kako treba, pa bi se ovakvi (ne)ljudi kao sto je ranjeni, itekako priucili pameti...
Ovakava struktura sudstva, tuzilastva i policije, sa ovakvim idiotskim zakonima odvesce nas jos vise u propast...

SIlvester

pre 10 godina

Ovakva bagra korumpiranim režimima služi za prljave poslove i podmukle ratnohuškačke operacije kao pre 20 godina. Ovakvi su mrzeli Tita, jer su za njegovog života bili lešeni od policije i visili na robiji, ili bar van granica Jugoslavije. Nije Tito dao da mu se svakakve džukele vrzmaju unaokolo. Eto nam "demokratije i slobodnog tržišta". Kriminal, korupcija, nasilje, primitivizam, beda...

Srp bratac za radnike, a cekic za ovu bagru

pre 10 godina

A za vreme "diktatora" Tita uzmes decu i odes na stadion kao u pozoriste, kazete nije valjao jel?
Samo me zanima sta bi bilo sa svima niima da se ovo desilo u " njegovo vreme".

kriticar

pre 10 godina

Huligan - praznoglavac(nije uvreda vec konstatacija)!
Gledam ih dok divljaju,raduju se i likuju!? Cemu? Da su diplomirali,ljbav
osvojili,neko dobro delo ucinili pa da se raduju,a ovo,sta je ovo? Zalim ih

rade

pre 10 godina

"Oni imaju privilegije vezane i za položaj i za materijalne uslove i za deo ili procenat od transfera igrača, od trgovine nekim drugim artiklima, jer to je sivo tržište i ima informacija da se stošta 'valja'. Zato je njihov interes da to bude pod njihovm kontrolom i zato je sukob između nekoliko frakcija. Njih nije podelila ljubav prema istom klubu već ljubav prema nekim beneficijama koje iz toga treba da imaju ili već imaju"...

"od transfera igrača"!!! Ej bre ljudi, pa o cemu mi govorimo i ko koga ovde pravi ludim?!.... Zasto ja nemam procenat? Kako to da sam ja manje zasluzan od tih huligana?

Ma jasno je ko dan, samo ja ipak ne smem to da kazem - ko ima naj veci interes od toga da se pale i unistavaju stadioni i deca ubijaju medjusobno. "Jer jer to je sivo tržište i ima informacija da se stošta 'valja'"

Stvarno, zar meni pise na celu da sam ja totalni kreten?!?

Ako, tako mi i treba kad sam "nepismen" za visoku politiku i za ovako "posteno" pravosudje.. E zemljo Srbijo! - otvori se pa da svi u pm!...

Mikeli

pre 10 godina

Imaju li neki rudnici u ovoj zemlji gde ovakve treba slati da tucaju kamen 16 sati dnevno? Nisam za to da na konto moje grbace ovaj uziva u zatvorskim uslovima (iako je od toga daleko svetlosnim miljama). Drzava mora doneti neki zakon gde ovakvi treba da doprinose drustvu. Mozda ce tucanjem kamena ovakvi izbaciti agresivnost i postati ljudi za primer...da...

raks

pre 10 godina

Sta se svi redom pravimo ludi? Pa Dacicu licno iza ledja je stajao vodja navijaca Partizana sa upaljenom bakljom!?! E; onda sledi komedija u vidu Daciceve izjave" ...ja tog coveka ne poznajem" ??!! Ministru policije, i premijeru, stoji nepoznat covek iza ledja jedan metar. Pa premijeru, mogao je biti recimo ubica!! Znaci dosta je foliranja,i cudjenja. Zna se pod cijom su zastitom, i ko ih stiti !!!

Danubewalker

pre 10 godina

Jel mu je to "vodja Zabranjenih" zanimanje?Pojam "navijac" je potpuno izmenjen,nekad je to bila osoba koja bodri svoj tim iskljucivo zato sto ga voli,osoba koja ostavlja ruke i dlanove za isti a danas?Vratite sport pravim navijacima,stop finansiranju navijaca!

Posmatrac, NL

pre 10 godina

Voleo bih da se vreme vrati jedno 80 godina unazad. Tada je ovakvima radjena lobotomija (u slucaju da su izbegli vesala), i nisu vise predstavljali opasnost ni za sebe ni za druge. I za ovog bi to bilo najbolje resenje, imajuci u vidu njegov kompletan CV.

sumadinac atl

pre 10 godina

"Nije poznato da li je Kostić bio na derbiju za vikend, kada se navijačka grupa "Zabranjeni" sukobila sa suparnicima iz "Alkatraza", 

nije poznato?? zaista? imate snimke i sve plus "najpoznatiji "navijac"" a ja bih rekao huligan pa kako da izbegne derbi? sve vi iz policije znate a prstom ne mrdate da narod ne bi skontao koliko zaista lose zivi. zamazujete oci pricama o "navijacima" i milijardama seikovih dolara od kojih godinu dana kasnije nema ni centa.
Aca Najava ce sada da kaze "do kraja godine cemo da raskrinkamo navijace..." i posle nove godine NISTA.

Nikola: Riba smrdi od glave! Pocnimo od glave.

pre 10 godina

Celoj Srbiji je potreban EULEX ili nesto slicno; u svakom slucaju medjunarodna kontrola, inkluzivno vojna i policijska, toliko dugo, dok se politicka, sudska, policijska i "navijacka" gamad ne istrebi. Do poslednjeg.

miki

pre 10 godina

Kriminalcima je tesko opravdati ono sto posjeduju jer su nezaposleni. Ono, vide te kad vozis skupo auto i vide kako zivis u velikoj svjeze renoviranoj kuci i okolo trosis pare a ne radis nigdje. Kao navijac je zgodno jer onda ne obracaju paznju na tebe. Moracu i ja u navijace...

Zora

pre 10 godina

Gospodo sa vlasti, vi se bavite Miskovicem i ostalima koje ste hapsili, dobrostojecim ljudima, a sta cete sa drugima? Da li cete preuzeti u svoje ruke ovaj haos sa omladinom: ubistva, samoubistva, saobracajne nesrece? Ako se ovako nastavi, Srbija be biti zemlja staraca.

sasa

pre 10 godina

ja cu da pocnem da nosim naoruzanje, za koje imam dozvolu i to stoji! objavite, da ljudi znaju koji je nacin odbrane od ovih malih degenerika podrzanih od strane policije, ili se izbrisite iz popisa slobodnih medija!

sasa

pre 10 godina

"Gospodo sa vlasti, vi se bavite Miskovicem i ostalima koje ste hapsili, dobrostojecim ljudima, a sta cete sa drugima? Da li cete preuzeti u svoje ruke ovaj haos sa omladinom: ubistva, samoubistva, saobracajne nesrece? Ako se ovako nastavi, Srbija be biti zemlja staraca."
zoro, oni se ne bave NICIM, a kamoli miskovicem. uzeli su od njega pare da ga puste, a on ce to da naplati od odstete od nas! vucic, dacic i ekipa su opasni spineri i neprijatelji sopstvenog naroda, koji, radeci po direktivi iz vasingtona, prenebregavaju sopstveni narod i njegove potrebe. ako ne budu visili obojica, otezani odozdo nikolicem i ostalom ekipom politicke "elite", pozicije i opozicije, onda cemo visiti mi!

navijac barse

pre 10 godina

zabraniti utakmicu zvezda-rad zbog nereda koji ce se mozda dogoditi u obracunu izmedju ludaka po beogradu.na sceni je navijacki obracun a ne sport.

akajea

pre 10 godina

sta reci kad su nam generacije sve gluplje i gluplje, samo splavovi i kladionice, dete pravo iz skole ide u kladionicu ili pre skole, u zavisnosti od smene ;)

bogdanov

pre 10 godina

predlažem da se napravi enciklopedija "srpski huligan u 21 veku" a može i da se pokrene izdavanje albuma sa sličicama navijačkih skupina i njihovih vođa da ih malo bolje upoznamo a ne ovako da ništa neznamo o čoveku a on pogođen metkom - sramota !

maja

pre 10 godina

mislim da narodu ne koristi publicitet kad je rec suzbijanja delovanja ovoj grupa. nije fer sa strane poznatog.medijum ako vas da urusavate I otezavate najtezu borbu ovog drustva . svako pametam seca se vasih informacija I nema potrebe za ponavljanje istih u toku aktivnosti. molim vas drzite nivo iznad...

darko

pre 10 godina

Mozda je upucan dok se vracao iz biblioteke, jer drugi korisnik nije mogao da mu oprosti to sto je produzio rok vracanja njegove omiljene knjige? :-))))

milan

pre 10 godina

Kome te sve priče kada niko ne reaguje niti klubovi, niti drugi navijači a ponajmanje se čuje onaj koja mora da uradi najviše, DRŽAVA.

Junacina

pre 10 godina

Kakav junak,razbije glavu sipkom coveku,izbode vise ljudi nozem!Takav covek ima neku reputaciju.Ja kad sam bio momak takvi su nazivani jajarama,jer nisu imali ****.Izadji jedan na jedan ako nesto imas protiv koga i posibaj se,pa il dobijes il podelis batine.A ne ovako uz pomoc sipke,noza i koje cega!Strasno

Duško,Banja Luka

pre 10 godina

Ma to više nije normalno šta se dešava na tribinama.Ma treba sve na goli otok.Ja se samo pitam da li i kući pravi takve nerede,tuče li rofitelje.braću,sestre.

Beogradjanin

pre 10 godina

Necu u taj Beograd bre... lepo mi je u Sumadiji... (Shelby, 05. novembar 2013 10:14)

Hvala ti! Da su mnogi razmisljali tako kao ti, Beograd bi sad bio jedan divan grad, a ne "Beograd bre".

Veerghoen

pre 10 godina

Nismo svesni koje sve sluzbe su umesane u ovaj slucaj. Cini se da ovde nema nista navijacko i povezano sa tribinom. Samo ime Zabranjeni dolazi od zabrane partizanove uprave ovim momcima da prisustvuju na JNA. Uprava Partizana je u sprezi sa Alkatrazom, grupom koja izvrsava sve mutne poslove, bavi se iznudom, menadziranjem, reketom, gepekovanjem. Zabranjeni im smetaju jer su prvi uperili prst u Alkatrazove prljave igre. Koliko ih fudbal i klub ne zanimaju, pokazuje i podatak da medju njima ima i gomila bivsih navijaca Zvezde.

Dusan

pre 10 godina

I vi posle suspendujete stadione!? Zasto? Da bi vam ovakvi likovi dok su dokoni hodali ulicama???

Organizujete bre novi derbi (prosli je ionako bio sr..e), da SVI dodju. Zatvorite kapije, opasite bodljikavom zicom i drzite divljake tu kao u konc-logoru, da bar mi ostali mozemo normalno da setamo ulicama!!!

Vlada Jova

pre 10 godina

Sve je smišljeno urađeno, ukinuta vojska, nema posla, roditelji nemaju novca za letovanja i šta je ostalo ovoj deci nego ulica i pogrešni primeri u vidu navijačkih vođa koji su svi višestruki povratnici a nikad osuđeni niti su videli zatvor. Država hitno treba da vrati služenje vojske i to 24 meseca za momke koji se trebaju skloniti sa ulice od droge i kriminala a vođe zatvoriti na 20 godina bez prava posete ... Država treba da reaguje a ne da zatvara oči i to sistemski ujedno poništavajući zlo a ujedno čineći korist za sve jačanjem vojske!

kikile

pre 10 godina

Da li je ovo vest za B92(kao naslov)?
Da li je Beograd Srbija?
Da li od renomirane kuce postajete tabloid?
Da li razmisljate da bagri koja nema sta da radi podizete popularnost?
Da li da nastavim,hvala.
(Capakovic Nebojsa, 5. novembar 2013 09:28)

ja se sve nekako nadam da ce "neko" ko odlucuje o necemu u ovom vilajetu jednog dana uzeti novine, procitati ovako nesto, i poceti da radi svoj posao. o kriminalu se ne sme cutati. neka se bar stide oni sto treba da cuvaju posten svet od balave omladine i njihovih uzora

Petrolhead

pre 10 godina

Nemoć države i njenog sudstva je da se na legalan način obračuna sa ovakvima. Ako neće sudstvo, onda će izgleda služba, a kad zakon zakaže, tu batina stupa na snagu.

Andria

pre 10 godina

Ovo nema veze sa navijanjem.
Oni se kriju pod nazivom "navijači" jer na taj način regrutuju nove članove. Reč je o ratu za tržište droge i obezbeđenje lokala i splavova(čitaj - reket)u Beogradu. Ako to ja znam, verujem da policija ima više podataka. A zašto niko ne reaguje, e to stvarno ne znam !
Valjda čekaju da se stvori novi Zemunski klan, pa će onda da se pitaju otkud sad to.

Amos

pre 10 godina

Eh, kakva bi ovo bila drzava da DB slucajno radi svoj posao... Gde "njihov posao" ne znaci - obezbedi potomstvo ucenama, zloupotrebom polozaja i korupcijom, vec "obezbedi da drzava i drustvo funkcionisu".

Sa 22 si tropa

pre 10 godina

Opet sam se prevario u proceni! Bio sam ubedjen da je upucani student generacije na ETF-u. Kad', ono, navijač....
Kuda ide ovaj svet?

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Kakav sport, kakvi navijači?!Pa ovo je ološ, koji nikada nije potrčao za loptom?!Svi ovi huligani imaju po dve leve noge i kvocijent inteligencije idijota.Na utakmice odlaze da bi nekoga povredili ili da bi dobili dozu batina bez kojih ne mogu normalno da funkcionišu. Debili kojima je jedina prava sredina ČOPOR i MOTKA. Kao u rodovskoj zajednici. Interesovanja su zadržana na nivou dve fiziološke potrebe.Tragika je da se ovakvih idijota boje svi.Čak i novine ne smeju da objave ružan komentar o njihovom ponašanju,ako za ovakve varvare, bilo koji komentar može da bude dovoljno ružan.Zbog ovakvih neljudi bi trebalo zabraniti fudbal jer je ovaj sport od "najvažnije sporedne stvari" postao utočište za sve hulje i probisvete, za nepismen i drogiran svet, koji razume samo logiku batine.Da li zaista država ne može da se obračuna sa ljudima koji su na nivou osoba sa "posebnim potrebama"?!Ne mogu da verujem?!Treba menjati zakon i za ovakve huligane,ako se ove životinje tako mogu nazvati, i odrediti im kazne od po dvadeset i više godina bez mogućnosti "žalbe" na presudu, po sistemu, "Pravda za Uroša".

Deni Krejn

pre 10 godina

Kakvo nam vreme samo dolazi, ne možeš ni ulicom, bez ikakvih obeležja voljenog kluba, da prošetaš, a da te neka bud*la ne napadne.

Coa

pre 10 godina

Nije nemoć države, jer država može da se izbori sa ovim problemom, ima aparat koji se zove policija i sudstvo, ali mislim da tu dolazimo do problema... Mada nije i samo tu problem, jer kako smo mi svi zapravo država, mislim da je problem malo veći.

MANOLO

pre 10 godina

@
(markooo, 5. novembar 2013 10:59)

Bravo Marko pogodak u centar da nema tih huligana nebi bilo ni te stranke pa oni rukovode malte ne tom strankom.Ni jedna promocija ili partisko slavlje ne može da prodje a da oni nisu prisutni, kako će on da hapsi svoje.

Is-no-Good

pre 10 godina

Oчигледно је да криминалцима спортска друштва служе као штит, који ће да их чува од државе (која практично и не постоји)и "лица правде".
Зато и имамо осуђених криминалаца који седе и по Управним одборима спортских друштава, али и политичких странака...
ТРАГЕДИЈА...

trenerZG

pre 10 godina

O Bože, najpoznatiji navijači... Po čemu su poznati? Po treniranju, odricanju, rezultatima? Sve u zatvor, obični lopovi i kriminalci!

Andrija

pre 10 godina

@(Sveti Ilija Gromovnik, 5. novembar 2013 10:06): Zar dotični nesrećnik ne bi trebalo da bude na odsluženju kazne? Ko ga je i zašto pustio napolje?

Toma ga pomilovao. Dobro dete iz fine porodice. Od njega u buvari nije bilo koristi, pa rekose da ga puste (amnestiraju) da bude produktivan.
A.

Pera

pre 10 godina

Ovaj je u septembru bio uhapsen jer je nekom tipu polomio lobanju sipkom zbog pevanja zvezdine pesme. Imate vesto o tome. Nisam znao da se kod nas za pokusaj ubistva robija mesec i po dana. Bitno da ljude za privredne prestupe drze po godinu dana u zatvoru "da ne bi uticali na svedoke", a ovakva nevinasca ne dobijaju ni mesec dana pritvora.

Domanovic

pre 10 godina

Mislim da je ova vest nehotice potisnula ovu:
Porodicni covek sinoc legao neistusiran
U naselju Borca, oprethodne noci, ko 23:30, Radoje Domanovic, diplomirani inzenjer elektrotehnike, nije mogao da se istusira pred spavanje, posle igranja sa decom i pravljenja planova za zimovanje sa suprugom.
Kako smo saznali, Radoju se ovo retko desava, ali su jucerasnji dan na poslu i popodnevni zadaci, kao i vecernje aktivnosti, uzele svoj danak.
Radoje je jedan od najpoznatijih radnika u svojoj firmi, svake godine u prethodnih deset je biran medju cetiri najperspektivnija i najbolja radnika, vise puta je unapredjivan. On ima i medjunarodno iskustvo, a clan je i dve volonterske organizacije. Redovno posecuje pozorista i bioskope.
Racunam da ako neko procita i ovu vest, moze barem na nuli da bude.
Sramota je da mi i dalje pratimo sta se desava na marginama drustva na ovaj nacin, kroz glorifikaciju. Drzava mora da ucini, ali i tabliodi moraju svoj deo. Svako mora po malo.

malisa

pre 10 godina

Šta na ovu vest koja oslikava NAŠU SUROVU REALNOST imaju da kažu SNS botovi? Ili nisu dobili direktivu/komandu da se mešaju u temu koju VVVV (Veliki Voljeni Vođa Vučić) ne pominje?

Stefan

pre 10 godina

I posle svega ovoga, on je na slobodi? U SAD bi do sada dobio 2 dozivotne za ovo. Mozda se vecina nece sloziti, ali pre bih ziveo u tiraniji od SAD u kojoj je svaki kriminalac ostro kaznjen, nego ovde, gde se svaki posten covek/policajac ostro kaznjava.

pera

pre 10 godina

znaci on je poznat jer je navihac koji ucestvuje u tucama? dajte ga odma sa sorajom i ostalim "zvezdama" na farmu,kod lee kis i u ostale emisije...

Miro

pre 10 godina

Jedan od najpoznatijih vodja navijaca!? A po cemu je poznat? Jepo peva ili po dosijeu? Obicna bagra I nije joj mesto u novinama nego u zatvoru!!!

Delija

pre 10 godina

Tamanite se izmedju sebe.Bice mirnije na tribinama.Imao 14 krivicnih prijava i jos je na slobodi.Ko ga stiti? Verovatno neko od politicara a zna se koji je to kome trebaju glasovi.I lepo rece Ceda Jovanovic to su oni koji krecu na ambasade, na paradu ponosa, na Kosovo radi opstrukcije. PatriJote ali politicari nece da priznaju javno da su to njihovi

Coco Bill

pre 10 godina

Eto ne napisaste od čega živi taj "navijač". Evo i ja sam navijač Partizana pa moram da radim, a on ima 27 godina i izgleda da se "brine samo o Partizanu". Zato je i nakarikao toliko optužnica jer "teško" je danas biti "navijač" i brinuti" se o klubu koji "voliš". Izgleda da to i sud uviđa jer, eto oslobodiše ga ptužnice za Suboticu.

Capakovic Nebojsa

pre 10 godina

Mozda ovo i objavite.
Da li je ovo vest za B92(kao naslov)?
Da li je Beograd Srbija?
Da li od renomirane kuce postajete tabloid?
Da li razmisljate da bagri koja nema sta da radi podizete popularnost?
Da li da nastavim,hvala.

Stevan

pre 10 godina

Alo bre, o cemu se radi ovde? Mozda nisam bio na casu, jel to sme da se nosi oruzje, da li da kupim jedan komad za svaki slucaj? Mislim da nikada ovakav divlji zapad nije bio kod nas... Nikakvi ratovi nama ne trebaju, istrebicemo se sami, sto od revolverasa, sto od ubica u vozilima...

petar

pre 10 godina

daleko bilo ko sad sve nema oruzije .... strah te da uvece prosetas jer ne znas koji sve ludaci setaju slobodno ulicama grada ! Jer "NE UBIJA PISTOLJ" vec BUDALA sa pistoljem !!!

Capakovic Nebojsa

pre 10 godina

Mozda ovo i objavite.
Da li je ovo vest za B92(kao naslov)?
Da li je Beograd Srbija?
Da li od renomirane kuce postajete tabloid?
Da li razmisljate da bagri koja nema sta da radi podizete popularnost?
Da li da nastavim,hvala.

petar

pre 10 godina

daleko bilo ko sad sve nema oruzije .... strah te da uvece prosetas jer ne znas koji sve ludaci setaju slobodno ulicama grada ! Jer "NE UBIJA PISTOLJ" vec BUDALA sa pistoljem !!!

Miro

pre 10 godina

Jedan od najpoznatijih vodja navijaca!? A po cemu je poznat? Jepo peva ili po dosijeu? Obicna bagra I nije joj mesto u novinama nego u zatvoru!!!

Stevan

pre 10 godina

Alo bre, o cemu se radi ovde? Mozda nisam bio na casu, jel to sme da se nosi oruzje, da li da kupim jedan komad za svaki slucaj? Mislim da nikada ovakav divlji zapad nije bio kod nas... Nikakvi ratovi nama ne trebaju, istrebicemo se sami, sto od revolverasa, sto od ubica u vozilima...

Domanovic

pre 10 godina

Mislim da je ova vest nehotice potisnula ovu:
Porodicni covek sinoc legao neistusiran
U naselju Borca, oprethodne noci, ko 23:30, Radoje Domanovic, diplomirani inzenjer elektrotehnike, nije mogao da se istusira pred spavanje, posle igranja sa decom i pravljenja planova za zimovanje sa suprugom.
Kako smo saznali, Radoju se ovo retko desava, ali su jucerasnji dan na poslu i popodnevni zadaci, kao i vecernje aktivnosti, uzele svoj danak.
Radoje je jedan od najpoznatijih radnika u svojoj firmi, svake godine u prethodnih deset je biran medju cetiri najperspektivnija i najbolja radnika, vise puta je unapredjivan. On ima i medjunarodno iskustvo, a clan je i dve volonterske organizacije. Redovno posecuje pozorista i bioskope.
Racunam da ako neko procita i ovu vest, moze barem na nuli da bude.
Sramota je da mi i dalje pratimo sta se desava na marginama drustva na ovaj nacin, kroz glorifikaciju. Drzava mora da ucini, ali i tabliodi moraju svoj deo. Svako mora po malo.

Delija

pre 10 godina

Tamanite se izmedju sebe.Bice mirnije na tribinama.Imao 14 krivicnih prijava i jos je na slobodi.Ko ga stiti? Verovatno neko od politicara a zna se koji je to kome trebaju glasovi.I lepo rece Ceda Jovanovic to su oni koji krecu na ambasade, na paradu ponosa, na Kosovo radi opstrukcije. PatriJote ali politicari nece da priznaju javno da su to njihovi

trenerZG

pre 10 godina

O Bože, najpoznatiji navijači... Po čemu su poznati? Po treniranju, odricanju, rezultatima? Sve u zatvor, obični lopovi i kriminalci!

Stefan

pre 10 godina

I posle svega ovoga, on je na slobodi? U SAD bi do sada dobio 2 dozivotne za ovo. Mozda se vecina nece sloziti, ali pre bih ziveo u tiraniji od SAD u kojoj je svaki kriminalac ostro kaznjen, nego ovde, gde se svaki posten covek/policajac ostro kaznjava.

pera

pre 10 godina

znaci on je poznat jer je navihac koji ucestvuje u tucama? dajte ga odma sa sorajom i ostalim "zvezdama" na farmu,kod lee kis i u ostale emisije...

Pera

pre 10 godina

Ovaj je u septembru bio uhapsen jer je nekom tipu polomio lobanju sipkom zbog pevanja zvezdine pesme. Imate vesto o tome. Nisam znao da se kod nas za pokusaj ubistva robija mesec i po dana. Bitno da ljude za privredne prestupe drze po godinu dana u zatvoru "da ne bi uticali na svedoke", a ovakva nevinasca ne dobijaju ni mesec dana pritvora.

Dusan

pre 10 godina

I vi posle suspendujete stadione!? Zasto? Da bi vam ovakvi likovi dok su dokoni hodali ulicama???

Organizujete bre novi derbi (prosli je ionako bio sr..e), da SVI dodju. Zatvorite kapije, opasite bodljikavom zicom i drzite divljake tu kao u konc-logoru, da bar mi ostali mozemo normalno da setamo ulicama!!!

Coco Bill

pre 10 godina

Eto ne napisaste od čega živi taj "navijač". Evo i ja sam navijač Partizana pa moram da radim, a on ima 27 godina i izgleda da se "brine samo o Partizanu". Zato je i nakarikao toliko optužnica jer "teško" je danas biti "navijač" i brinuti" se o klubu koji "voliš". Izgleda da to i sud uviđa jer, eto oslobodiše ga ptužnice za Suboticu.

Beogradjanin

pre 10 godina

Necu u taj Beograd bre... lepo mi je u Sumadiji... (Shelby, 05. novembar 2013 10:14)

Hvala ti! Da su mnogi razmisljali tako kao ti, Beograd bi sad bio jedan divan grad, a ne "Beograd bre".

Junacina

pre 10 godina

Kakav junak,razbije glavu sipkom coveku,izbode vise ljudi nozem!Takav covek ima neku reputaciju.Ja kad sam bio momak takvi su nazivani jajarama,jer nisu imali ****.Izadji jedan na jedan ako nesto imas protiv koga i posibaj se,pa il dobijes il podelis batine.A ne ovako uz pomoc sipke,noza i koje cega!Strasno

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Kakav sport, kakvi navijači?!Pa ovo je ološ, koji nikada nije potrčao za loptom?!Svi ovi huligani imaju po dve leve noge i kvocijent inteligencije idijota.Na utakmice odlaze da bi nekoga povredili ili da bi dobili dozu batina bez kojih ne mogu normalno da funkcionišu. Debili kojima je jedina prava sredina ČOPOR i MOTKA. Kao u rodovskoj zajednici. Interesovanja su zadržana na nivou dve fiziološke potrebe.Tragika je da se ovakvih idijota boje svi.Čak i novine ne smeju da objave ružan komentar o njihovom ponašanju,ako za ovakve varvare, bilo koji komentar može da bude dovoljno ružan.Zbog ovakvih neljudi bi trebalo zabraniti fudbal jer je ovaj sport od "najvažnije sporedne stvari" postao utočište za sve hulje i probisvete, za nepismen i drogiran svet, koji razume samo logiku batine.Da li zaista država ne može da se obračuna sa ljudima koji su na nivou osoba sa "posebnim potrebama"?!Ne mogu da verujem?!Treba menjati zakon i za ovakve huligane,ako se ove životinje tako mogu nazvati, i odrediti im kazne od po dvadeset i više godina bez mogućnosti "žalbe" na presudu, po sistemu, "Pravda za Uroša".

darko

pre 10 godina

Mozda je upucan dok se vracao iz biblioteke, jer drugi korisnik nije mogao da mu oprosti to sto je produzio rok vracanja njegove omiljene knjige? :-))))

Andria

pre 10 godina

Ovo nema veze sa navijanjem.
Oni se kriju pod nazivom "navijači" jer na taj način regrutuju nove članove. Reč je o ratu za tržište droge i obezbeđenje lokala i splavova(čitaj - reket)u Beogradu. Ako to ja znam, verujem da policija ima više podataka. A zašto niko ne reaguje, e to stvarno ne znam !
Valjda čekaju da se stvori novi Zemunski klan, pa će onda da se pitaju otkud sad to.

Andrija

pre 10 godina

@(Sveti Ilija Gromovnik, 5. novembar 2013 10:06): Zar dotični nesrećnik ne bi trebalo da bude na odsluženju kazne? Ko ga je i zašto pustio napolje?

Toma ga pomilovao. Dobro dete iz fine porodice. Od njega u buvari nije bilo koristi, pa rekose da ga puste (amnestiraju) da bude produktivan.
A.

Veerghoen

pre 10 godina

Nismo svesni koje sve sluzbe su umesane u ovaj slucaj. Cini se da ovde nema nista navijacko i povezano sa tribinom. Samo ime Zabranjeni dolazi od zabrane partizanove uprave ovim momcima da prisustvuju na JNA. Uprava Partizana je u sprezi sa Alkatrazom, grupom koja izvrsava sve mutne poslove, bavi se iznudom, menadziranjem, reketom, gepekovanjem. Zabranjeni im smetaju jer su prvi uperili prst u Alkatrazove prljave igre. Koliko ih fudbal i klub ne zanimaju, pokazuje i podatak da medju njima ima i gomila bivsih navijaca Zvezde.

Sa 22 si tropa

pre 10 godina

Opet sam se prevario u proceni! Bio sam ubedjen da je upucani student generacije na ETF-u. Kad', ono, navijač....
Kuda ide ovaj svet?

malisa

pre 10 godina

Šta na ovu vest koja oslikava NAŠU SUROVU REALNOST imaju da kažu SNS botovi? Ili nisu dobili direktivu/komandu da se mešaju u temu koju VVVV (Veliki Voljeni Vođa Vučić) ne pominje?

MANOLO

pre 10 godina

@
(markooo, 5. novembar 2013 10:59)

Bravo Marko pogodak u centar da nema tih huligana nebi bilo ni te stranke pa oni rukovode malte ne tom strankom.Ni jedna promocija ili partisko slavlje ne može da prodje a da oni nisu prisutni, kako će on da hapsi svoje.

Amos

pre 10 godina

Eh, kakva bi ovo bila drzava da DB slucajno radi svoj posao... Gde "njihov posao" ne znaci - obezbedi potomstvo ucenama, zloupotrebom polozaja i korupcijom, vec "obezbedi da drzava i drustvo funkcionisu".

Vlada Jova

pre 10 godina

Sve je smišljeno urađeno, ukinuta vojska, nema posla, roditelji nemaju novca za letovanja i šta je ostalo ovoj deci nego ulica i pogrešni primeri u vidu navijačkih vođa koji su svi višestruki povratnici a nikad osuđeni niti su videli zatvor. Država hitno treba da vrati služenje vojske i to 24 meseca za momke koji se trebaju skloniti sa ulice od droge i kriminala a vođe zatvoriti na 20 godina bez prava posete ... Država treba da reaguje a ne da zatvara oči i to sistemski ujedno poništavajući zlo a ujedno čineći korist za sve jačanjem vojske!

Is-no-Good

pre 10 godina

Oчигледно је да криминалцима спортска друштва служе као штит, који ће да их чува од државе (која практично и не постоји)и "лица правде".
Зато и имамо осуђених криминалаца који седе и по Управним одборима спортских друштава, али и политичких странака...
ТРАГЕДИЈА...

Deni Krejn

pre 10 godina

Kakvo nam vreme samo dolazi, ne možeš ni ulicom, bez ikakvih obeležja voljenog kluba, da prošetaš, a da te neka bud*la ne napadne.

bogdanov

pre 10 godina

predlažem da se napravi enciklopedija "srpski huligan u 21 veku" a može i da se pokrene izdavanje albuma sa sličicama navijačkih skupina i njihovih vođa da ih malo bolje upoznamo a ne ovako da ništa neznamo o čoveku a on pogođen metkom - sramota !

kikile

pre 10 godina

Da li je ovo vest za B92(kao naslov)?
Da li je Beograd Srbija?
Da li od renomirane kuce postajete tabloid?
Da li razmisljate da bagri koja nema sta da radi podizete popularnost?
Da li da nastavim,hvala.
(Capakovic Nebojsa, 5. novembar 2013 09:28)

ja se sve nekako nadam da ce "neko" ko odlucuje o necemu u ovom vilajetu jednog dana uzeti novine, procitati ovako nesto, i poceti da radi svoj posao. o kriminalu se ne sme cutati. neka se bar stide oni sto treba da cuvaju posten svet od balave omladine i njihovih uzora

Coa

pre 10 godina

Nije nemoć države, jer država može da se izbori sa ovim problemom, ima aparat koji se zove policija i sudstvo, ali mislim da tu dolazimo do problema... Mada nije i samo tu problem, jer kako smo mi svi zapravo država, mislim da je problem malo veći.

akajea

pre 10 godina

sta reci kad su nam generacije sve gluplje i gluplje, samo splavovi i kladionice, dete pravo iz skole ide u kladionicu ili pre skole, u zavisnosti od smene ;)

mika

pre 10 godina

Ja vozio auto istekle mi probne table dva dana dobio kaznu mogao sam platiti 10 registracija i 6 bodova,3 meseca oduzeta dozvola a ovaj takozvani navijac pokusaji ubistva i nista toliko o tom zakonu i drzavi

Duško,Banja Luka

pre 10 godina

Ma to više nije normalno šta se dešava na tribinama.Ma treba sve na goli otok.Ja se samo pitam da li i kući pravi takve nerede,tuče li rofitelje.braću,sestre.

Petrolhead

pre 10 godina

Nemoć države i njenog sudstva je da se na legalan način obračuna sa ovakvima. Ako neće sudstvo, onda će izgleda služba, a kad zakon zakaže, tu batina stupa na snagu.

milan

pre 10 godina

Kome te sve priče kada niko ne reaguje niti klubovi, niti drugi navijači a ponajmanje se čuje onaj koja mora da uradi najviše, DRŽAVA.

raks

pre 10 godina

Sta se svi redom pravimo ludi? Pa Dacicu licno iza ledja je stajao vodja navijaca Partizana sa upaljenom bakljom!?! E; onda sledi komedija u vidu Daciceve izjave" ...ja tog coveka ne poznajem" ??!! Ministru policije, i premijeru, stoji nepoznat covek iza ledja jedan metar. Pa premijeru, mogao je biti recimo ubica!! Znaci dosta je foliranja,i cudjenja. Zna se pod cijom su zastitom, i ko ih stiti !!!

Srp bratac za radnike, a cekic za ovu bagru

pre 10 godina

A za vreme "diktatora" Tita uzmes decu i odes na stadion kao u pozoriste, kazete nije valjao jel?
Samo me zanima sta bi bilo sa svima niima da se ovo desilo u " njegovo vreme".

sasa

pre 10 godina

ja cu da pocnem da nosim naoruzanje, za koje imam dozvolu i to stoji! objavite, da ljudi znaju koji je nacin odbrane od ovih malih degenerika podrzanih od strane policije, ili se izbrisite iz popisa slobodnih medija!

Nikola: Riba smrdi od glave! Pocnimo od glave.

pre 10 godina

Celoj Srbiji je potreban EULEX ili nesto slicno; u svakom slucaju medjunarodna kontrola, inkluzivno vojna i policijska, toliko dugo, dok se politicka, sudska, policijska i "navijacka" gamad ne istrebi. Do poslednjeg.

Hrvat-ZGB

pre 10 godina

Rece jedan komentator "Zakupiti Goli Otok od Hrvata" ... Eh mili moj, da smo i mi kud i kamo pametni, vec odavno bi taj otocic radio punom parom, a danas je to samo uspomena i podsjetnik na neka druga vremena, BOLJA vremena! Pozdrav svima u Srbiju, po mnogo cemu, zemlju nam blisku ..

Posmatrac, NL

pre 10 godina

Voleo bih da se vreme vrati jedno 80 godina unazad. Tada je ovakvima radjena lobotomija (u slucaju da su izbegli vesala), i nisu vise predstavljali opasnost ni za sebe ni za druge. I za ovog bi to bilo najbolje resenje, imajuci u vidu njegov kompletan CV.

zivorad

pre 10 godina

Kada je pre desetak godina u Beogradu lincovan Zivorad Siskovic (66 g.) zato sto je stao u odbrano nekog Kineza od razularenih navijaca, niko u Beogradu nije izasao da protestuje. http://www.vreme.com/cms/view.php?id=314242
A trebalo je da izadje makar desetak hiljada.
Zato smo sada tu gde smo...

sumadinac atl

pre 10 godina

"Nije poznato da li je Kostić bio na derbiju za vikend, kada se navijačka grupa "Zabranjeni" sukobila sa suparnicima iz "Alkatraza", 

nije poznato?? zaista? imate snimke i sve plus "najpoznatiji "navijac"" a ja bih rekao huligan pa kako da izbegne derbi? sve vi iz policije znate a prstom ne mrdate da narod ne bi skontao koliko zaista lose zivi. zamazujete oci pricama o "navijacima" i milijardama seikovih dolara od kojih godinu dana kasnije nema ni centa.
Aca Najava ce sada da kaze "do kraja godine cemo da raskrinkamo navijace..." i posle nove godine NISTA.

navijac barse

pre 10 godina

zabraniti utakmicu zvezda-rad zbog nereda koji ce se mozda dogoditi u obracunu izmedju ludaka po beogradu.na sceni je navijacki obracun a ne sport.

Mikeli

pre 10 godina

Imaju li neki rudnici u ovoj zemlji gde ovakve treba slati da tucaju kamen 16 sati dnevno? Nisam za to da na konto moje grbace ovaj uziva u zatvorskim uslovima (iako je od toga daleko svetlosnim miljama). Drzava mora doneti neki zakon gde ovakvi treba da doprinose drustvu. Mozda ce tucanjem kamena ovakvi izbaciti agresivnost i postati ljudi za primer...da...

jsd zlo Srbije

pre 10 godina

JSD partizan od devedesetih nadalje i sve oko njega je nešto najgore što se desilo srpskom sportu u istoriji. Šta očekivati od navijača sportskog društva čiji predsednik vujošević priča da će doneti dinamit na stadion i poziva druge da mu se pridruže, koji poziva na bojkot Đokovića jer je došao na Zvezdinu utakmicu (?!) koji poziva ljude koji navijaju za partizan na građansku neposlušnost i preti državi ako mu ne obezbedi i 13. uzastopnu godinu milione od državnih sponzora?! Čovek koji je držao vrata dok biju sudiju. I šta je uradila država? Dala mu najhitnije NIS, Komercijalnu banku, Telekom, Marfin banku itd za sponzore! Čovek koji je uneo toliko mržnje i zla u sport da je to jezivo. 2 nedelje pred derbi priča o dinamitu a onda se desi paljenje Marakane i masovno spinovanje grobara da je Zvezda i za to kriva?! Pre deset dana je bila godišnjica otkako su ubili dete na Marakani. Zašto b92 ne objavi zvanični izveštaj policije o grobarima sa derbija? Oduzeli su im dovoljno oružja da se započne rat i planirano su pravili incidente pre utakmice! Na drugom sajtu je bio dobar tekst o tome kako su zabranjeni i alcatraz grupe dva narkodilera. Važno da su svi mediji pisali nedelju dana o 3 pečurke a nema veze što sa druge strane ne mogu više ni da se prebroje žrtve grobara. Šta je bilo sa slučajem Taton? Zašto Danilović čeka Stanišića i Simatovića na aerodromu? Kako to da su skoro sva finala u košarci završena sudijskim skandalima i neredima i da je sva dobio partizan? Zašto je Daniloviću ukinuta suspenzija zbog prebijanja sudije? Zašto se ništa ne zna o poslovanju jsd-a a znamo sve o Zvezdi? Brankice molim te vrati se i istraži šta se nalazi iza JSD-a. Uništen je ceo srpski sport samo da bi postojao jedan klub. Na Marakani se pevalo protiv svih vlasti i to neko danas vraća sa kamatom.

sasa

pre 10 godina

"Gospodo sa vlasti, vi se bavite Miskovicem i ostalima koje ste hapsili, dobrostojecim ljudima, a sta cete sa drugima? Da li cete preuzeti u svoje ruke ovaj haos sa omladinom: ubistva, samoubistva, saobracajne nesrece? Ako se ovako nastavi, Srbija be biti zemlja staraca."
zoro, oni se ne bave NICIM, a kamoli miskovicem. uzeli su od njega pare da ga puste, a on ce to da naplati od odstete od nas! vucic, dacic i ekipa su opasni spineri i neprijatelji sopstvenog naroda, koji, radeci po direktivi iz vasingtona, prenebregavaju sopstveni narod i njegove potrebe. ako ne budu visili obojica, otezani odozdo nikolicem i ostalom ekipom politicke "elite", pozicije i opozicije, onda cemo visiti mi!

pendrek pa sve po spisku

pre 10 godina

Da sam ja vlast na par dana mlatio bih ovakvu telad na svakom koraku. Kakvi bre navijaci...kao da imamo nekakav fudbal. Kriminalna gamad koja kao rak jede ono sto je ostalo od dece i omladine. Odgovornost je na drzavi.

Gradjanin

pre 10 godina

@A oko cega se svadjaju Zabranjeni i Alkatraz kad obe strane navijaju za Partizan?
(Milka, 5. novembar 2013 15:24)

Nekoliko njih iz vrha tzv. Alkatraza je u sukobu sa nekoliko njih iz vrha tzv. Zabranjenih iskljucivo ZBOG NOVCA (PRODAJE DROGE NA JUZNOJ TRIBINI). U pitanju je ko sme da prodaje a ko ne sme ("ko je stariji tu"). Ostalih po nekoliko hiljada od svake grupe misli nesto drugo sigurno posto nemaju mozak da razmisljaju jer su obicni tupani (e oni misle da je to radi bela bosiljka i eto nekih crno-belih situacija na tribinama).

Milko

pre 10 godina

Tužna Srbijo, udarna vest celog bogovetnog dana je "Upucan jedan od vodja "Zabranjenih" "
Šta je to "Zabranjeni"?
Je li to vladina agencija?
Ako je i tako, mnogo je.

Danubewalker

pre 10 godina

Jel mu je to "vodja Zabranjenih" zanimanje?Pojam "navijac" je potpuno izmenjen,nekad je to bila osoba koja bodri svoj tim iskljucivo zato sto ga voli,osoba koja ostavlja ruke i dlanove za isti a danas?Vratite sport pravim navijacima,stop finansiranju navijaca!

Zora

pre 10 godina

Gospodo sa vlasti, vi se bavite Miskovicem i ostalima koje ste hapsili, dobrostojecim ljudima, a sta cete sa drugima? Da li cete preuzeti u svoje ruke ovaj haos sa omladinom: ubistva, samoubistva, saobracajne nesrece? Ako se ovako nastavi, Srbija be biti zemlja staraca.

neccko

pre 10 godina

Momak je malo problematican, a? Ima nekoliko istovremenih postupaka pred Sudom, napao ovog, napao onog, .....
Imao sam par prilika u zivotu da se nadjem u blizini slicnih ljudi i mogu reci da sam imao osecaj kao da pricam sa nekim iz doba kada je covek tek postojao to sto jeste. Njihivo shvatanje i dozivljavanje okoline se nimalo ne razlikuje od zivotinskog sveta: krecu se u coporima (navijcke grupe), bore se medjusobom za prevlast na prostoru o kome se krecu (grad, stadion), ne mesaju se jedni sa drugima, itd.... Mozda bi trebalo pre svake utakmice, na stadionu pustiti neku emisiju tipa "opstanak" sa napomenom "svaka slicnost sa vama je slucajna", pa mozda se neko i prepozna u nekom pavijanu, gorili, lavu, vuku, kitu....

SIlvester

pre 10 godina

Ovakva bagra korumpiranim režimima služi za prljave poslove i podmukle ratnohuškačke operacije kao pre 20 godina. Ovakvi su mrzeli Tita, jer su za njegovog života bili lešeni od policije i visili na robiji, ili bar van granica Jugoslavije. Nije Tito dao da mu se svakakve džukele vrzmaju unaokolo. Eto nam "demokratije i slobodnog tržišta". Kriminal, korupcija, nasilje, primitivizam, beda...

Pera lozac

pre 10 godina

Da se organizuje vanredno kolo na Marakani (postoje najveca).da se unutra puste sve partizanove i zvezdine frakcije' moze i radovci. Da se objekat spolja obezbedi i da se niko ne pusta 24 sata. Ko prezivi moze kuci ostale pokupiti pa na Orlovacu. Tako bi se resio deo problema.

popp

pre 10 godina

vatreni navijac povredjen na radnom mestu! sad bi drzava trebala da mu plati odstetu zbog sprecenosti u radu i karijeri kriminalca!

M2, bolji komentar nisam dugo procitao. Objasnio si sustinu u dve recenice. Svaka cast.

only fools and horses

pre 10 godina

(jsd zlo Srbije, 05. novembar 2013 19:02) Auuu, koja mržnja prema Partizanu. Ja bi na tvom mestu ozbiljno razmislio o stručnoj pomoći, možda još nije kasno. Tolika mržnja između navijača je postala veliki problem za ovu državu i društvo. Kao rezultat imamo opsadno stanje u gradu na dan derbija, sačekuše i masovne tuče, kao što je bila ona kod Umke, gde su tzv delije čekale u zasedi autobus iz Obrenovca. Na stadionu kao da je rat a ne utakmica. Samo čekam kad će opet "navijači" preskočiti ogradu i krenuti u "konačni" obračun. Na žalost vlast očigledno nema nameru da se obračuna sa tzv. vođama navijača koji to u stvari koriste kao pokriće za svoje kriminalne radnje. Izgleda da je jedino rešenje uvesti vanredne mere u fudbal, ako treba čak i zamrznuti i zvezdu i partizan na nekoliko godina (možda i gašenje istih, ali to bi bilo ipak previše drastično).

nebeski srbin

pre 10 godina

Mislio sam da smo mi sto smo prosli inflaciju, rat, tesku nemastinu promasili citavu deceniju. Varam se, danas su deset puta gori a za sve su krivi roditelji... iz kuce polazi vaspitanje!

col kurtz

pre 10 godina

Zovite stvari pravim imenom. Nisu ovo nikakvi navijaci vec organizovane kriminalne grupe. Skupstina pod hitno da uvede americki three strike law, pa ko ponavlja teska krivicna dela automatski 25 god robije bez prava na pomilovanje. A ko pravi izgrede na stadionu TRAJNA zabrana ulaska na utakmice.

neznanje je (ne)moć

pre 10 godina

(jsd zlo Srbije, 05. novembar 2013 19:02) blago tebi kada praviš razliku između zvezde i partizana. za oba kluba navija jedan narod, nema tu mnogo razlike, ustvari nikakve

Garko Skyler Yannusevitsch i Borodin

pre 10 godina

Eto šta se dobija kada se pomeša podrška određenih struktra vlasti sa upotrebom anaboličkih steroida.

kriticar

pre 10 godina

Huligan - praznoglavac(nije uvreda vec konstatacija)!
Gledam ih dok divljaju,raduju se i likuju!? Cemu? Da su diplomirali,ljbav
osvojili,neko dobro delo ucinili pa da se raduju,a ovo,sta je ovo? Zalim ih

miki

pre 10 godina

Kriminalcima je tesko opravdati ono sto posjeduju jer su nezaposleni. Ono, vide te kad vozis skupo auto i vide kako zivis u velikoj svjeze renoviranoj kuci i okolo trosis pare a ne radis nigdje. Kao navijac je zgodno jer onda ne obracaju paznju na tebe. Moracu i ja u navijace...

Ognjen

pre 10 godina

Posle tragedije na staionu Hejsel u Briselu 1985god.tadasnji Britanski premijer Margaret Tacer je uvela veoma radikalne mere i donela ostre zakone protiv huliganizma i divljanja na stadionima (npr stanes nogom na teren i automatski bez sudjenja ides u zatvor na 3god.)i u Engleskoj se taj zakon i danas sprovodi.Pitam se kako bi izgledalo i da li bi nesto slicno tome funkcionisalo u Srbiji?Najverovatnije da ne bi,ili bi drzava trebalo da ovdasnjim huliganima dozvoli da se poubijaju medjusobno i da omoguci pravim navijacima da udju na stadione i navijaju za svoje klubove kako bi i trebalo da bude.

zvrk

pre 10 godina

Dobro bre kad ce hapsenja vise??! Nzaci muka nam je svima od citanja i geldanja kako neki se baskare na huliganizmu,procenti od transfera trguju kojekakvim narkoticima i to tako sve opusteno prolazi,pale stadion...Hapsite bre to i svu ali svu imovinu im oduzeti ,beskucnici da budu. dajte jednom ovom narodu pokazite da mozete nesto,a ako neje ensto lako onda je to pohapsiti tu bagru..Dosta mi je vise tih ''vidjenijih vodja'' kao da su fakultete zavrsili doktorate itd...I taj lik sto je ranjen,pa da su ga ostavili na robiji 10 ak godina ne bi mus e to desilo!

Duci0167

pre 10 godina

Zabranite fudbal ali bagra ce otici na basket pa na kraju i na folklor samo dok mogu da vilene. Nesto drugo tu treba. I zasto uopste mi treba da znamo ko je upucan ili izboden od tog olosa? Nije mi vise smesno kad u Tri karte za Holivud Lecic porucuje da treba praviti zatvore a ne skole.

Ice Age

pre 10 godina

More trebalo je to sve pokupiti u kamione ašove u ruke i da ašove vojvodinu do proleća pa da tanjiraju zemlju da vidiš kako bi se izduvali svi zajedno pa tako jedno 10 godina. Bar bi uštedeli na nafti.

Родољуб

pre 10 godina

Ја сам из Железника и наш комшија Ален је рањен у сачекуши испред куће. Не могу да верујем да ви људи не капирате да је дечко рањен испред своје куће. Могли су неко дете да погоде, пошто у Железнику има доста деце и живе породични људи. Ја Алену желим брз опоравак, а ви људи размислите зашто подржавате да се пуца на грађане Железника. Убеђен сам да Б92 неће објавити мој коментар.

Vain

pre 10 godina

Podhitno vratiti komunizam i samoupravljanje. Doduse u malo modernijoj formi, pa akcije preduzeca dati radnicima, pa da ti isti radnici odlucuju o sudbini fabrike. U takvom uredjenju nema kriminala, ili je sveden na malu meru...Tu ne mislim samo na fabrike, vec i na firme i javne institucije i dobra...
Pa da vidimo da li bi radnici i posteni ljudi tako lako unistavali steceno.
Riba se cisti od glave, onda bi sve funkcionisalo kako treba, pa bi se ovakvi (ne)ljudi kao sto je ranjeni, itekako priucili pameti...
Ovakava struktura sudstva, tuzilastva i policije, sa ovakvim idiotskim zakonima odvesce nas jos vise u propast...

zvrk

pre 10 godina

Pa sta je problem vise da hapsite policijo??? Gde su Vucic i Dacic?? gdeeeee ,sad niko nije geldao derbi od politicara kao ,jel?Obican anrod hoce ove i ovakve odmah iza brave,dosta je vise,menjajte zakon i javno da se izmeni ko ima toliko k prijava odmah na robiju od 20 godina nema vise sta ovde da se odlaze,prelilo je svaku kap ovo,brukamo se u svetu,gledaju i smeju nam se,kad cuju srbija kao da su culi za Hune,kakav djokovic kakvi brakraci pa i on se stidi...!

rade

pre 10 godina

"Oni imaju privilegije vezane i za položaj i za materijalne uslove i za deo ili procenat od transfera igrača, od trgovine nekim drugim artiklima, jer to je sivo tržište i ima informacija da se stošta 'valja'. Zato je njihov interes da to bude pod njihovm kontrolom i zato je sukob između nekoliko frakcija. Njih nije podelila ljubav prema istom klubu već ljubav prema nekim beneficijama koje iz toga treba da imaju ili već imaju"...

"od transfera igrača"!!! Ej bre ljudi, pa o cemu mi govorimo i ko koga ovde pravi ludim?!.... Zasto ja nemam procenat? Kako to da sam ja manje zasluzan od tih huligana?

Ma jasno je ko dan, samo ja ipak ne smem to da kazem - ko ima naj veci interes od toga da se pale i unistavaju stadioni i deca ubijaju medjusobno. "Jer jer to je sivo tržište i ima informacija da se stošta 'valja'"

Stvarno, zar meni pise na celu da sam ja totalni kreten?!?

Ako, tako mi i treba kad sam "nepismen" za visoku politiku i za ovako "posteno" pravosudje.. E zemljo Srbijo! - otvori se pa da svi u pm!...

skorpija

pre 10 godina

Ja sam "Obicna" gradjanka koja je od malih nogu navijala za partizan. Isla na utakmice u Pioniru izz radovala se pobedama. A sad. sad mi je muka od svega nema ovde vise ni S od sporta.... Sve je upropasceno.....

Djifs

pre 10 godina

ako se zna ko najvise pravi nerede na utakmicama,pa zabranite im ulaz I resite delimicno taj problem... zasto oni I dalje posecuju I prave probleme na utakmicama ako se vode kao neke vodje navijaca..cemu to?niko ne ide na utakmicama da se bije a jod manje da bude povredjen u nekoj tuci...
I nevezano,gde sakrijete tolike baklje protiv obezbedjenja,da nije mozda u anusu?

big p

pre 10 godina

Zasto je ovo vest? Zasto ovakve informacije zasluzuju prostor u medijima? Samo nas podsecate na korupciju i nemoc organa u drzavi u kojoj zivimo.
Pisite o necemu lepom i pozitivnom. Probudite u citaocima neko drugo osecanje osim straha za sopstvenu bezbednost.

maja

pre 10 godina

mislim da narodu ne koristi publicitet kad je rec suzbijanja delovanja ovoj grupa. nije fer sa strane poznatog.medijum ako vas da urusavate I otezavate najtezu borbu ovog drustva . svako pametam seca se vasih informacija I nema potrebe za ponavljanje istih u toku aktivnosti. molim vas drzite nivo iznad...

Goran Zemun

pre 10 godina

''Srp bratac za radnike, a cekic za ovu bagru''
Xaxa o čem u se ovde priča kada se zna da je 'gospodin Arkan'' zajedno sa mnogim drugim siledžijama i ubicama i stvoren od strane Titove UDBA-e da bi išao po svetu i ubijao ''nelojalne' Srbe, Hrvate, Albance...Dokle više idolizovanje totalitarizma koji je istina bio nešto slabijeg intenziteta nego u Kini ili Rusiji ali je svejedno totalitarizam...

e

pre 10 godina

Šta reći! Sila boga nemoli. Izgleda da tu niko ništa nemože. Ipak ja bih rekao da nadležni BEZOBRAZNO neće ništa preduzimati. Koliko vidim ovo na stadionu su pripremljeno ovaj put navijači Partizana. i Gle molim Vas kazniše i Zvezdu. Ovo mi liči na "hrvatsko proleće 1971." kada su komunisti pored hrvatskog smenili i srpsko rukovodstvo koje tada ništa nije skrivilo. Tada su dominirali Hrvati u vlasti, a danas u FSS je čuveni Karadžić bivši predsednik Partizana.Čak i ovde dominiraju neki političari iz različitih stranaka, pa oni moćniji kažnjavaju i one koji ponavljam ovaj put nisu krivi, ali nisu ni oni nikakve cvećke. TREBA- TREBA us..na brezova motka pa tu gamad očistiti odreda.Inače zvezdin sam navijač još od osnivanja zvezde i jednom prilikom negde 1972-3. god. ja i moj pašenog inače Hrvat iz Hrvatske navijač Dinama na Marakani zajedno posmatrali utakmicu. On je glasno navijao za Dinamo, ja za Zvezdu. Dinamo je pobedio i nikom normalnom nije padalo napamet da učini nešto nasilničko. Ovu utakmicu naših beogradskih klubova mukom sam gledao na tv.i video da policija ništa ne reaguje a oni su baš zato da čuvaju mir i bezbednost. Jadni smo svi mi sa ovakvom bezbednošću!

Beogradjanin

pre 10 godina

Necu u taj Beograd bre... lepo mi je u Sumadiji... (Shelby, 05. novembar 2013 10:14)

Hvala ti! Da su mnogi razmisljali tako kao ti, Beograd bi sad bio jedan divan grad, a ne "Beograd bre".

Capakovic Nebojsa

pre 10 godina

Mozda ovo i objavite.
Da li je ovo vest za B92(kao naslov)?
Da li je Beograd Srbija?
Da li od renomirane kuce postajete tabloid?
Da li razmisljate da bagri koja nema sta da radi podizete popularnost?
Da li da nastavim,hvala.

jsd zlo Srbije

pre 10 godina

JSD partizan od devedesetih nadalje i sve oko njega je nešto najgore što se desilo srpskom sportu u istoriji. Šta očekivati od navijača sportskog društva čiji predsednik vujošević priča da će doneti dinamit na stadion i poziva druge da mu se pridruže, koji poziva na bojkot Đokovića jer je došao na Zvezdinu utakmicu (?!) koji poziva ljude koji navijaju za partizan na građansku neposlušnost i preti državi ako mu ne obezbedi i 13. uzastopnu godinu milione od državnih sponzora?! Čovek koji je držao vrata dok biju sudiju. I šta je uradila država? Dala mu najhitnije NIS, Komercijalnu banku, Telekom, Marfin banku itd za sponzore! Čovek koji je uneo toliko mržnje i zla u sport da je to jezivo. 2 nedelje pred derbi priča o dinamitu a onda se desi paljenje Marakane i masovno spinovanje grobara da je Zvezda i za to kriva?! Pre deset dana je bila godišnjica otkako su ubili dete na Marakani. Zašto b92 ne objavi zvanični izveštaj policije o grobarima sa derbija? Oduzeli su im dovoljno oružja da se započne rat i planirano su pravili incidente pre utakmice! Na drugom sajtu je bio dobar tekst o tome kako su zabranjeni i alcatraz grupe dva narkodilera. Važno da su svi mediji pisali nedelju dana o 3 pečurke a nema veze što sa druge strane ne mogu više ni da se prebroje žrtve grobara. Šta je bilo sa slučajem Taton? Zašto Danilović čeka Stanišića i Simatovića na aerodromu? Kako to da su skoro sva finala u košarci završena sudijskim skandalima i neredima i da je sva dobio partizan? Zašto je Daniloviću ukinuta suspenzija zbog prebijanja sudije? Zašto se ništa ne zna o poslovanju jsd-a a znamo sve o Zvezdi? Brankice molim te vrati se i istraži šta se nalazi iza JSD-a. Uništen je ceo srpski sport samo da bi postojao jedan klub. Na Marakani se pevalo protiv svih vlasti i to neko danas vraća sa kamatom.

Родољуб

pre 10 godina

Ја сам из Железника и наш комшија Ален је рањен у сачекуши испред куће. Не могу да верујем да ви људи не капирате да је дечко рањен испред своје куће. Могли су неко дете да погоде, пошто у Железнику има доста деце и живе породични људи. Ја Алену желим брз опоравак, а ви људи размислите зашто подржавате да се пуца на грађане Железника. Убеђен сам да Б92 неће објавити мој коментар.

Vlada Jova

pre 10 godina

Sve je smišljeno urađeno, ukinuta vojska, nema posla, roditelji nemaju novca za letovanja i šta je ostalo ovoj deci nego ulica i pogrešni primeri u vidu navijačkih vođa koji su svi višestruki povratnici a nikad osuđeni niti su videli zatvor. Država hitno treba da vrati služenje vojske i to 24 meseca za momke koji se trebaju skloniti sa ulice od droge i kriminala a vođe zatvoriti na 20 godina bez prava posete ... Država treba da reaguje a ne da zatvara oči i to sistemski ujedno poništavajući zlo a ujedno čineći korist za sve jačanjem vojske!

maja

pre 10 godina

mislim da narodu ne koristi publicitet kad je rec suzbijanja delovanja ovoj grupa. nije fer sa strane poznatog.medijum ako vas da urusavate I otezavate najtezu borbu ovog drustva . svako pametam seca se vasih informacija I nema potrebe za ponavljanje istih u toku aktivnosti. molim vas drzite nivo iznad...

Domanovic

pre 10 godina

Mislim da je ova vest nehotice potisnula ovu:
Porodicni covek sinoc legao neistusiran
U naselju Borca, oprethodne noci, ko 23:30, Radoje Domanovic, diplomirani inzenjer elektrotehnike, nije mogao da se istusira pred spavanje, posle igranja sa decom i pravljenja planova za zimovanje sa suprugom.
Kako smo saznali, Radoju se ovo retko desava, ali su jucerasnji dan na poslu i popodnevni zadaci, kao i vecernje aktivnosti, uzele svoj danak.
Radoje je jedan od najpoznatijih radnika u svojoj firmi, svake godine u prethodnih deset je biran medju cetiri najperspektivnija i najbolja radnika, vise puta je unapredjivan. On ima i medjunarodno iskustvo, a clan je i dve volonterske organizacije. Redovno posecuje pozorista i bioskope.
Racunam da ako neko procita i ovu vest, moze barem na nuli da bude.
Sramota je da mi i dalje pratimo sta se desava na marginama drustva na ovaj nacin, kroz glorifikaciju. Drzava mora da ucini, ali i tabliodi moraju svoj deo. Svako mora po malo.

Delija

pre 10 godina

Tamanite se izmedju sebe.Bice mirnije na tribinama.Imao 14 krivicnih prijava i jos je na slobodi.Ko ga stiti? Verovatno neko od politicara a zna se koji je to kome trebaju glasovi.I lepo rece Ceda Jovanovic to su oni koji krecu na ambasade, na paradu ponosa, na Kosovo radi opstrukcije. PatriJote ali politicari nece da priznaju javno da su to njihovi

Veerghoen

pre 10 godina

Nismo svesni koje sve sluzbe su umesane u ovaj slucaj. Cini se da ovde nema nista navijacko i povezano sa tribinom. Samo ime Zabranjeni dolazi od zabrane partizanove uprave ovim momcima da prisustvuju na JNA. Uprava Partizana je u sprezi sa Alkatrazom, grupom koja izvrsava sve mutne poslove, bavi se iznudom, menadziranjem, reketom, gepekovanjem. Zabranjeni im smetaju jer su prvi uperili prst u Alkatrazove prljave igre. Koliko ih fudbal i klub ne zanimaju, pokazuje i podatak da medju njima ima i gomila bivsih navijaca Zvezde.

Junacina

pre 10 godina

Kakav junak,razbije glavu sipkom coveku,izbode vise ljudi nozem!Takav covek ima neku reputaciju.Ja kad sam bio momak takvi su nazivani jajarama,jer nisu imali ****.Izadji jedan na jedan ako nesto imas protiv koga i posibaj se,pa il dobijes il podelis batine.A ne ovako uz pomoc sipke,noza i koje cega!Strasno

darko

pre 10 godina

Mozda je upucan dok se vracao iz biblioteke, jer drugi korisnik nije mogao da mu oprosti to sto je produzio rok vracanja njegove omiljene knjige? :-))))

navijac barse

pre 10 godina

zabraniti utakmicu zvezda-rad zbog nereda koji ce se mozda dogoditi u obracunu izmedju ludaka po beogradu.na sceni je navijacki obracun a ne sport.

Stevan

pre 10 godina

Alo bre, o cemu se radi ovde? Mozda nisam bio na casu, jel to sme da se nosi oruzje, da li da kupim jedan komad za svaki slucaj? Mislim da nikada ovakav divlji zapad nije bio kod nas... Nikakvi ratovi nama ne trebaju, istrebicemo se sami, sto od revolverasa, sto od ubica u vozilima...

malisa

pre 10 godina

Šta na ovu vest koja oslikava NAŠU SUROVU REALNOST imaju da kažu SNS botovi? Ili nisu dobili direktivu/komandu da se mešaju u temu koju VVVV (Veliki Voljeni Vođa Vučić) ne pominje?

Dusan

pre 10 godina

I vi posle suspendujete stadione!? Zasto? Da bi vam ovakvi likovi dok su dokoni hodali ulicama???

Organizujete bre novi derbi (prosli je ionako bio sr..e), da SVI dodju. Zatvorite kapije, opasite bodljikavom zicom i drzite divljake tu kao u konc-logoru, da bar mi ostali mozemo normalno da setamo ulicama!!!

Srp bratac za radnike, a cekic za ovu bagru

pre 10 godina

A za vreme "diktatora" Tita uzmes decu i odes na stadion kao u pozoriste, kazete nije valjao jel?
Samo me zanima sta bi bilo sa svima niima da se ovo desilo u " njegovo vreme".

only fools and horses

pre 10 godina

(jsd zlo Srbije, 05. novembar 2013 19:02) Auuu, koja mržnja prema Partizanu. Ja bi na tvom mestu ozbiljno razmislio o stručnoj pomoći, možda još nije kasno. Tolika mržnja između navijača je postala veliki problem za ovu državu i društvo. Kao rezultat imamo opsadno stanje u gradu na dan derbija, sačekuše i masovne tuče, kao što je bila ona kod Umke, gde su tzv delije čekale u zasedi autobus iz Obrenovca. Na stadionu kao da je rat a ne utakmica. Samo čekam kad će opet "navijači" preskočiti ogradu i krenuti u "konačni" obračun. Na žalost vlast očigledno nema nameru da se obračuna sa tzv. vođama navijača koji to u stvari koriste kao pokriće za svoje kriminalne radnje. Izgleda da je jedino rešenje uvesti vanredne mere u fudbal, ako treba čak i zamrznuti i zvezdu i partizan na nekoliko godina (možda i gašenje istih, ali to bi bilo ipak previše drastično).

petar

pre 10 godina

daleko bilo ko sad sve nema oruzije .... strah te da uvece prosetas jer ne znas koji sve ludaci setaju slobodno ulicama grada ! Jer "NE UBIJA PISTOLJ" vec BUDALA sa pistoljem !!!

Vain

pre 10 godina

Podhitno vratiti komunizam i samoupravljanje. Doduse u malo modernijoj formi, pa akcije preduzeca dati radnicima, pa da ti isti radnici odlucuju o sudbini fabrike. U takvom uredjenju nema kriminala, ili je sveden na malu meru...Tu ne mislim samo na fabrike, vec i na firme i javne institucije i dobra...
Pa da vidimo da li bi radnici i posteni ljudi tako lako unistavali steceno.
Riba se cisti od glave, onda bi sve funkcionisalo kako treba, pa bi se ovakvi (ne)ljudi kao sto je ranjeni, itekako priucili pameti...
Ovakava struktura sudstva, tuzilastva i policije, sa ovakvim idiotskim zakonima odvesce nas jos vise u propast...

trenerZG

pre 10 godina

O Bože, najpoznatiji navijači... Po čemu su poznati? Po treniranju, odricanju, rezultatima? Sve u zatvor, obični lopovi i kriminalci!

Nikola: Riba smrdi od glave! Pocnimo od glave.

pre 10 godina

Celoj Srbiji je potreban EULEX ili nesto slicno; u svakom slucaju medjunarodna kontrola, inkluzivno vojna i policijska, toliko dugo, dok se politicka, sudska, policijska i "navijacka" gamad ne istrebi. Do poslednjeg.

Andrija

pre 10 godina

@(Sveti Ilija Gromovnik, 5. novembar 2013 10:06): Zar dotični nesrećnik ne bi trebalo da bude na odsluženju kazne? Ko ga je i zašto pustio napolje?

Toma ga pomilovao. Dobro dete iz fine porodice. Od njega u buvari nije bilo koristi, pa rekose da ga puste (amnestiraju) da bude produktivan.
A.

Goran Zemun

pre 10 godina

''Srp bratac za radnike, a cekic za ovu bagru''
Xaxa o čem u se ovde priča kada se zna da je 'gospodin Arkan'' zajedno sa mnogim drugim siledžijama i ubicama i stvoren od strane Titove UDBA-e da bi išao po svetu i ubijao ''nelojalne' Srbe, Hrvate, Albance...Dokle više idolizovanje totalitarizma koji je istina bio nešto slabijeg intenziteta nego u Kini ili Rusiji ali je svejedno totalitarizam...

Stefan

pre 10 godina

I posle svega ovoga, on je na slobodi? U SAD bi do sada dobio 2 dozivotne za ovo. Mozda se vecina nece sloziti, ali pre bih ziveo u tiraniji od SAD u kojoj je svaki kriminalac ostro kaznjen, nego ovde, gde se svaki posten covek/policajac ostro kaznjava.

Sa 22 si tropa

pre 10 godina

Opet sam se prevario u proceni! Bio sam ubedjen da je upucani student generacije na ETF-u. Kad', ono, navijač....
Kuda ide ovaj svet?

big p

pre 10 godina

Zasto je ovo vest? Zasto ovakve informacije zasluzuju prostor u medijima? Samo nas podsecate na korupciju i nemoc organa u drzavi u kojoj zivimo.
Pisite o necemu lepom i pozitivnom. Probudite u citaocima neko drugo osecanje osim straha za sopstvenu bezbednost.

Miro

pre 10 godina

Jedan od najpoznatijih vodja navijaca!? A po cemu je poznat? Jepo peva ili po dosijeu? Obicna bagra I nije joj mesto u novinama nego u zatvoru!!!

MANOLO

pre 10 godina

@
(markooo, 5. novembar 2013 10:59)

Bravo Marko pogodak u centar da nema tih huligana nebi bilo ni te stranke pa oni rukovode malte ne tom strankom.Ni jedna promocija ili partisko slavlje ne može da prodje a da oni nisu prisutni, kako će on da hapsi svoje.

miki

pre 10 godina

Kriminalcima je tesko opravdati ono sto posjeduju jer su nezaposleni. Ono, vide te kad vozis skupo auto i vide kako zivis u velikoj svjeze renoviranoj kuci i okolo trosis pare a ne radis nigdje. Kao navijac je zgodno jer onda ne obracaju paznju na tebe. Moracu i ja u navijace...

pera

pre 10 godina

znaci on je poznat jer je navihac koji ucestvuje u tucama? dajte ga odma sa sorajom i ostalim "zvezdama" na farmu,kod lee kis i u ostale emisije...

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Kakav sport, kakvi navijači?!Pa ovo je ološ, koji nikada nije potrčao za loptom?!Svi ovi huligani imaju po dve leve noge i kvocijent inteligencije idijota.Na utakmice odlaze da bi nekoga povredili ili da bi dobili dozu batina bez kojih ne mogu normalno da funkcionišu. Debili kojima je jedina prava sredina ČOPOR i MOTKA. Kao u rodovskoj zajednici. Interesovanja su zadržana na nivou dve fiziološke potrebe.Tragika je da se ovakvih idijota boje svi.Čak i novine ne smeju da objave ružan komentar o njihovom ponašanju,ako za ovakve varvare, bilo koji komentar može da bude dovoljno ružan.Zbog ovakvih neljudi bi trebalo zabraniti fudbal jer je ovaj sport od "najvažnije sporedne stvari" postao utočište za sve hulje i probisvete, za nepismen i drogiran svet, koji razume samo logiku batine.Da li zaista država ne može da se obračuna sa ljudima koji su na nivou osoba sa "posebnim potrebama"?!Ne mogu da verujem?!Treba menjati zakon i za ovakve huligane,ako se ove životinje tako mogu nazvati, i odrediti im kazne od po dvadeset i više godina bez mogućnosti "žalbe" na presudu, po sistemu, "Pravda za Uroša".

Duško,Banja Luka

pre 10 godina

Ma to više nije normalno šta se dešava na tribinama.Ma treba sve na goli otok.Ja se samo pitam da li i kući pravi takve nerede,tuče li rofitelje.braću,sestre.

Hrvat-ZGB

pre 10 godina

Rece jedan komentator "Zakupiti Goli Otok od Hrvata" ... Eh mili moj, da smo i mi kud i kamo pametni, vec odavno bi taj otocic radio punom parom, a danas je to samo uspomena i podsjetnik na neka druga vremena, BOLJA vremena! Pozdrav svima u Srbiju, po mnogo cemu, zemlju nam blisku ..

SIlvester

pre 10 godina

Ovakva bagra korumpiranim režimima služi za prljave poslove i podmukle ratnohuškačke operacije kao pre 20 godina. Ovakvi su mrzeli Tita, jer su za njegovog života bili lešeni od policije i visili na robiji, ili bar van granica Jugoslavije. Nije Tito dao da mu se svakakve džukele vrzmaju unaokolo. Eto nam "demokratije i slobodnog tržišta". Kriminal, korupcija, nasilje, primitivizam, beda...

kriticar

pre 10 godina

Huligan - praznoglavac(nije uvreda vec konstatacija)!
Gledam ih dok divljaju,raduju se i likuju!? Cemu? Da su diplomirali,ljbav
osvojili,neko dobro delo ucinili pa da se raduju,a ovo,sta je ovo? Zalim ih

Gradjanin

pre 10 godina

@A oko cega se svadjaju Zabranjeni i Alkatraz kad obe strane navijaju za Partizan?
(Milka, 5. novembar 2013 15:24)

Nekoliko njih iz vrha tzv. Alkatraza je u sukobu sa nekoliko njih iz vrha tzv. Zabranjenih iskljucivo ZBOG NOVCA (PRODAJE DROGE NA JUZNOJ TRIBINI). U pitanju je ko sme da prodaje a ko ne sme ("ko je stariji tu"). Ostalih po nekoliko hiljada od svake grupe misli nesto drugo sigurno posto nemaju mozak da razmisljaju jer su obicni tupani (e oni misle da je to radi bela bosiljka i eto nekih crno-belih situacija na tribinama).

Pera

pre 10 godina

Ovaj je u septembru bio uhapsen jer je nekom tipu polomio lobanju sipkom zbog pevanja zvezdine pesme. Imate vesto o tome. Nisam znao da se kod nas za pokusaj ubistva robija mesec i po dana. Bitno da ljude za privredne prestupe drze po godinu dana u zatvoru "da ne bi uticali na svedoke", a ovakva nevinasca ne dobijaju ni mesec dana pritvora.

kikile

pre 10 godina

Da li je ovo vest za B92(kao naslov)?
Da li je Beograd Srbija?
Da li od renomirane kuce postajete tabloid?
Da li razmisljate da bagri koja nema sta da radi podizete popularnost?
Da li da nastavim,hvala.
(Capakovic Nebojsa, 5. novembar 2013 09:28)

ja se sve nekako nadam da ce "neko" ko odlucuje o necemu u ovom vilajetu jednog dana uzeti novine, procitati ovako nesto, i poceti da radi svoj posao. o kriminalu se ne sme cutati. neka se bar stide oni sto treba da cuvaju posten svet od balave omladine i njihovih uzora

Coa

pre 10 godina

Nije nemoć države, jer država može da se izbori sa ovim problemom, ima aparat koji se zove policija i sudstvo, ali mislim da tu dolazimo do problema... Mada nije i samo tu problem, jer kako smo mi svi zapravo država, mislim da je problem malo veći.

Posmatrac, NL

pre 10 godina

Voleo bih da se vreme vrati jedno 80 godina unazad. Tada je ovakvima radjena lobotomija (u slucaju da su izbegli vesala), i nisu vise predstavljali opasnost ni za sebe ni za druge. I za ovog bi to bilo najbolje resenje, imajuci u vidu njegov kompletan CV.

neznanje je (ne)moć

pre 10 godina

(jsd zlo Srbije, 05. novembar 2013 19:02) blago tebi kada praviš razliku između zvezde i partizana. za oba kluba navija jedan narod, nema tu mnogo razlike, ustvari nikakve

Andria

pre 10 godina

Ovo nema veze sa navijanjem.
Oni se kriju pod nazivom "navijači" jer na taj način regrutuju nove članove. Reč je o ratu za tržište droge i obezbeđenje lokala i splavova(čitaj - reket)u Beogradu. Ako to ja znam, verujem da policija ima više podataka. A zašto niko ne reaguje, e to stvarno ne znam !
Valjda čekaju da se stvori novi Zemunski klan, pa će onda da se pitaju otkud sad to.

Deni Krejn

pre 10 godina

Kakvo nam vreme samo dolazi, ne možeš ni ulicom, bez ikakvih obeležja voljenog kluba, da prošetaš, a da te neka bud*la ne napadne.

Zora

pre 10 godina

Gospodo sa vlasti, vi se bavite Miskovicem i ostalima koje ste hapsili, dobrostojecim ljudima, a sta cete sa drugima? Da li cete preuzeti u svoje ruke ovaj haos sa omladinom: ubistva, samoubistva, saobracajne nesrece? Ako se ovako nastavi, Srbija be biti zemlja staraca.

sumadinac atl

pre 10 godina

"Nije poznato da li je Kostić bio na derbiju za vikend, kada se navijačka grupa "Zabranjeni" sukobila sa suparnicima iz "Alkatraza", 

nije poznato?? zaista? imate snimke i sve plus "najpoznatiji "navijac"" a ja bih rekao huligan pa kako da izbegne derbi? sve vi iz policije znate a prstom ne mrdate da narod ne bi skontao koliko zaista lose zivi. zamazujete oci pricama o "navijacima" i milijardama seikovih dolara od kojih godinu dana kasnije nema ni centa.
Aca Najava ce sada da kaze "do kraja godine cemo da raskrinkamo navijace..." i posle nove godine NISTA.

sasa

pre 10 godina

"Gospodo sa vlasti, vi se bavite Miskovicem i ostalima koje ste hapsili, dobrostojecim ljudima, a sta cete sa drugima? Da li cete preuzeti u svoje ruke ovaj haos sa omladinom: ubistva, samoubistva, saobracajne nesrece? Ako se ovako nastavi, Srbija be biti zemlja staraca."
zoro, oni se ne bave NICIM, a kamoli miskovicem. uzeli su od njega pare da ga puste, a on ce to da naplati od odstete od nas! vucic, dacic i ekipa su opasni spineri i neprijatelji sopstvenog naroda, koji, radeci po direktivi iz vasingtona, prenebregavaju sopstveni narod i njegove potrebe. ako ne budu visili obojica, otezani odozdo nikolicem i ostalom ekipom politicke "elite", pozicije i opozicije, onda cemo visiti mi!

mika

pre 10 godina

Ja vozio auto istekle mi probne table dva dana dobio kaznu mogao sam platiti 10 registracija i 6 bodova,3 meseca oduzeta dozvola a ovaj takozvani navijac pokusaji ubistva i nista toliko o tom zakonu i drzavi

Pera lozac

pre 10 godina

Da se organizuje vanredno kolo na Marakani (postoje najveca).da se unutra puste sve partizanove i zvezdine frakcije' moze i radovci. Da se objekat spolja obezbedi i da se niko ne pusta 24 sata. Ko prezivi moze kuci ostale pokupiti pa na Orlovacu. Tako bi se resio deo problema.

Coco Bill

pre 10 godina

Eto ne napisaste od čega živi taj "navijač". Evo i ja sam navijač Partizana pa moram da radim, a on ima 27 godina i izgleda da se "brine samo o Partizanu". Zato je i nakarikao toliko optužnica jer "teško" je danas biti "navijač" i brinuti" se o klubu koji "voliš". Izgleda da to i sud uviđa jer, eto oslobodiše ga ptužnice za Suboticu.

Petrolhead

pre 10 godina

Nemoć države i njenog sudstva je da se na legalan način obračuna sa ovakvima. Ako neće sudstvo, onda će izgleda služba, a kad zakon zakaže, tu batina stupa na snagu.

sasa

pre 10 godina

ja cu da pocnem da nosim naoruzanje, za koje imam dozvolu i to stoji! objavite, da ljudi znaju koji je nacin odbrane od ovih malih degenerika podrzanih od strane policije, ili se izbrisite iz popisa slobodnih medija!

neccko

pre 10 godina

Momak je malo problematican, a? Ima nekoliko istovremenih postupaka pred Sudom, napao ovog, napao onog, .....
Imao sam par prilika u zivotu da se nadjem u blizini slicnih ljudi i mogu reci da sam imao osecaj kao da pricam sa nekim iz doba kada je covek tek postojao to sto jeste. Njihivo shvatanje i dozivljavanje okoline se nimalo ne razlikuje od zivotinskog sveta: krecu se u coporima (navijcke grupe), bore se medjusobom za prevlast na prostoru o kome se krecu (grad, stadion), ne mesaju se jedni sa drugima, itd.... Mozda bi trebalo pre svake utakmice, na stadionu pustiti neku emisiju tipa "opstanak" sa napomenom "svaka slicnost sa vama je slucajna", pa mozda se neko i prepozna u nekom pavijanu, gorili, lavu, vuku, kitu....

Ice Age

pre 10 godina

More trebalo je to sve pokupiti u kamione ašove u ruke i da ašove vojvodinu do proleća pa da tanjiraju zemlju da vidiš kako bi se izduvali svi zajedno pa tako jedno 10 godina. Bar bi uštedeli na nafti.

Amos

pre 10 godina

Eh, kakva bi ovo bila drzava da DB slucajno radi svoj posao... Gde "njihov posao" ne znaci - obezbedi potomstvo ucenama, zloupotrebom polozaja i korupcijom, vec "obezbedi da drzava i drustvo funkcionisu".

milan

pre 10 godina

Kome te sve priče kada niko ne reaguje niti klubovi, niti drugi navijači a ponajmanje se čuje onaj koja mora da uradi najviše, DRŽAVA.

akajea

pre 10 godina

sta reci kad su nam generacije sve gluplje i gluplje, samo splavovi i kladionice, dete pravo iz skole ide u kladionicu ili pre skole, u zavisnosti od smene ;)

Mikeli

pre 10 godina

Imaju li neki rudnici u ovoj zemlji gde ovakve treba slati da tucaju kamen 16 sati dnevno? Nisam za to da na konto moje grbace ovaj uziva u zatvorskim uslovima (iako je od toga daleko svetlosnim miljama). Drzava mora doneti neki zakon gde ovakvi treba da doprinose drustvu. Mozda ce tucanjem kamena ovakvi izbaciti agresivnost i postati ljudi za primer...da...

raks

pre 10 godina

Sta se svi redom pravimo ludi? Pa Dacicu licno iza ledja je stajao vodja navijaca Partizana sa upaljenom bakljom!?! E; onda sledi komedija u vidu Daciceve izjave" ...ja tog coveka ne poznajem" ??!! Ministru policije, i premijeru, stoji nepoznat covek iza ledja jedan metar. Pa premijeru, mogao je biti recimo ubica!! Znaci dosta je foliranja,i cudjenja. Zna se pod cijom su zastitom, i ko ih stiti !!!

Danubewalker

pre 10 godina

Jel mu je to "vodja Zabranjenih" zanimanje?Pojam "navijac" je potpuno izmenjen,nekad je to bila osoba koja bodri svoj tim iskljucivo zato sto ga voli,osoba koja ostavlja ruke i dlanove za isti a danas?Vratite sport pravim navijacima,stop finansiranju navijaca!

Garko Skyler Yannusevitsch i Borodin

pre 10 godina

Eto šta se dobija kada se pomeša podrška određenih struktra vlasti sa upotrebom anaboličkih steroida.

Ognjen

pre 10 godina

Posle tragedije na staionu Hejsel u Briselu 1985god.tadasnji Britanski premijer Margaret Tacer je uvela veoma radikalne mere i donela ostre zakone protiv huliganizma i divljanja na stadionima (npr stanes nogom na teren i automatski bez sudjenja ides u zatvor na 3god.)i u Engleskoj se taj zakon i danas sprovodi.Pitam se kako bi izgledalo i da li bi nesto slicno tome funkcionisalo u Srbiji?Najverovatnije da ne bi,ili bi drzava trebalo da ovdasnjim huliganima dozvoli da se poubijaju medjusobno i da omoguci pravim navijacima da udju na stadione i navijaju za svoje klubove kako bi i trebalo da bude.

pendrek pa sve po spisku

pre 10 godina

Da sam ja vlast na par dana mlatio bih ovakvu telad na svakom koraku. Kakvi bre navijaci...kao da imamo nekakav fudbal. Kriminalna gamad koja kao rak jede ono sto je ostalo od dece i omladine. Odgovornost je na drzavi.

Djifs

pre 10 godina

ako se zna ko najvise pravi nerede na utakmicama,pa zabranite im ulaz I resite delimicno taj problem... zasto oni I dalje posecuju I prave probleme na utakmicama ako se vode kao neke vodje navijaca..cemu to?niko ne ide na utakmicama da se bije a jod manje da bude povredjen u nekoj tuci...
I nevezano,gde sakrijete tolike baklje protiv obezbedjenja,da nije mozda u anusu?

popp

pre 10 godina

vatreni navijac povredjen na radnom mestu! sad bi drzava trebala da mu plati odstetu zbog sprecenosti u radu i karijeri kriminalca!

M2, bolji komentar nisam dugo procitao. Objasnio si sustinu u dve recenice. Svaka cast.

nebeski srbin

pre 10 godina

Mislio sam da smo mi sto smo prosli inflaciju, rat, tesku nemastinu promasili citavu deceniju. Varam se, danas su deset puta gori a za sve su krivi roditelji... iz kuce polazi vaspitanje!

zivorad

pre 10 godina

Kada je pre desetak godina u Beogradu lincovan Zivorad Siskovic (66 g.) zato sto je stao u odbrano nekog Kineza od razularenih navijaca, niko u Beogradu nije izasao da protestuje. http://www.vreme.com/cms/view.php?id=314242
A trebalo je da izadje makar desetak hiljada.
Zato smo sada tu gde smo...

zvrk

pre 10 godina

Dobro bre kad ce hapsenja vise??! Nzaci muka nam je svima od citanja i geldanja kako neki se baskare na huliganizmu,procenti od transfera trguju kojekakvim narkoticima i to tako sve opusteno prolazi,pale stadion...Hapsite bre to i svu ali svu imovinu im oduzeti ,beskucnici da budu. dajte jednom ovom narodu pokazite da mozete nesto,a ako neje ensto lako onda je to pohapsiti tu bagru..Dosta mi je vise tih ''vidjenijih vodja'' kao da su fakultete zavrsili doktorate itd...I taj lik sto je ranjen,pa da su ga ostavili na robiji 10 ak godina ne bi mus e to desilo!

Duci0167

pre 10 godina

Zabranite fudbal ali bagra ce otici na basket pa na kraju i na folklor samo dok mogu da vilene. Nesto drugo tu treba. I zasto uopste mi treba da znamo ko je upucan ili izboden od tog olosa? Nije mi vise smesno kad u Tri karte za Holivud Lecic porucuje da treba praviti zatvore a ne skole.

skorpija

pre 10 godina

Ja sam "Obicna" gradjanka koja je od malih nogu navijala za partizan. Isla na utakmice u Pioniru izz radovala se pobedama. A sad. sad mi je muka od svega nema ovde vise ni S od sporta.... Sve je upropasceno.....

e

pre 10 godina

Šta reći! Sila boga nemoli. Izgleda da tu niko ništa nemože. Ipak ja bih rekao da nadležni BEZOBRAZNO neće ništa preduzimati. Koliko vidim ovo na stadionu su pripremljeno ovaj put navijači Partizana. i Gle molim Vas kazniše i Zvezdu. Ovo mi liči na "hrvatsko proleće 1971." kada su komunisti pored hrvatskog smenili i srpsko rukovodstvo koje tada ništa nije skrivilo. Tada su dominirali Hrvati u vlasti, a danas u FSS je čuveni Karadžić bivši predsednik Partizana.Čak i ovde dominiraju neki političari iz različitih stranaka, pa oni moćniji kažnjavaju i one koji ponavljam ovaj put nisu krivi, ali nisu ni oni nikakve cvećke. TREBA- TREBA us..na brezova motka pa tu gamad očistiti odreda.Inače zvezdin sam navijač još od osnivanja zvezde i jednom prilikom negde 1972-3. god. ja i moj pašenog inače Hrvat iz Hrvatske navijač Dinama na Marakani zajedno posmatrali utakmicu. On je glasno navijao za Dinamo, ja za Zvezdu. Dinamo je pobedio i nikom normalnom nije padalo napamet da učini nešto nasilničko. Ovu utakmicu naših beogradskih klubova mukom sam gledao na tv.i video da policija ništa ne reaguje a oni su baš zato da čuvaju mir i bezbednost. Jadni smo svi mi sa ovakvom bezbednošću!

Is-no-Good

pre 10 godina

Oчигледно је да криминалцима спортска друштва служе као штит, који ће да их чува од државе (која практично и не постоји)и "лица правде".
Зато и имамо осуђених криминалаца који седе и по Управним одборима спортских друштава, али и политичких странака...
ТРАГЕДИЈА...

bogdanov

pre 10 godina

predlažem da se napravi enciklopedija "srpski huligan u 21 veku" a može i da se pokrene izdavanje albuma sa sličicama navijačkih skupina i njihovih vođa da ih malo bolje upoznamo a ne ovako da ništa neznamo o čoveku a on pogođen metkom - sramota !

rade

pre 10 godina

"Oni imaju privilegije vezane i za položaj i za materijalne uslove i za deo ili procenat od transfera igrača, od trgovine nekim drugim artiklima, jer to je sivo tržište i ima informacija da se stošta 'valja'. Zato je njihov interes da to bude pod njihovm kontrolom i zato je sukob između nekoliko frakcija. Njih nije podelila ljubav prema istom klubu već ljubav prema nekim beneficijama koje iz toga treba da imaju ili već imaju"...

"od transfera igrača"!!! Ej bre ljudi, pa o cemu mi govorimo i ko koga ovde pravi ludim?!.... Zasto ja nemam procenat? Kako to da sam ja manje zasluzan od tih huligana?

Ma jasno je ko dan, samo ja ipak ne smem to da kazem - ko ima naj veci interes od toga da se pale i unistavaju stadioni i deca ubijaju medjusobno. "Jer jer to je sivo tržište i ima informacija da se stošta 'valja'"

Stvarno, zar meni pise na celu da sam ja totalni kreten?!?

Ako, tako mi i treba kad sam "nepismen" za visoku politiku i za ovako "posteno" pravosudje.. E zemljo Srbijo! - otvori se pa da svi u pm!...

col kurtz

pre 10 godina

Zovite stvari pravim imenom. Nisu ovo nikakvi navijaci vec organizovane kriminalne grupe. Skupstina pod hitno da uvede americki three strike law, pa ko ponavlja teska krivicna dela automatski 25 god robije bez prava na pomilovanje. A ko pravi izgrede na stadionu TRAJNA zabrana ulaska na utakmice.

Milko

pre 10 godina

Tužna Srbijo, udarna vest celog bogovetnog dana je "Upucan jedan od vodja "Zabranjenih" "
Šta je to "Zabranjeni"?
Je li to vladina agencija?
Ako je i tako, mnogo je.

zvrk

pre 10 godina

Pa sta je problem vise da hapsite policijo??? Gde su Vucic i Dacic?? gdeeeee ,sad niko nije geldao derbi od politicara kao ,jel?Obican anrod hoce ove i ovakve odmah iza brave,dosta je vise,menjajte zakon i javno da se izmeni ko ima toliko k prijava odmah na robiju od 20 godina nema vise sta ovde da se odlaze,prelilo je svaku kap ovo,brukamo se u svetu,gledaju i smeju nam se,kad cuju srbija kao da su culi za Hune,kakav djokovic kakvi brakraci pa i on se stidi...!