Muškarca pregazio autobus

Beograd -- Jedan muškarac stradao je u nesreći koja se dogodila u Kumodraškoj ulici, kada je ispao iz autobusa broj 25, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nešto je trulo sa vozačima GSP Beograd. S obzirom na relativno mali broj vozila unutar svih vozila u Beogradu, prečesto učestvuju u saobraćajnim nesrećama čak i sa smrtnim ishodom. I ne zaboravite: svi vozači su profesionalci sa povećanom odgovornošću jer prevoze putnike koji nisu vezani i koji u vozilima uglavnom stoje.

  O telefoniranju i kuckanju poruka u vožnji da ne govorim.

  Postoje i drugi indikatori: U kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima kada vozila odlaze ili izlaze iz depoa, višestruki sam svedok kriminalno bahate prebrze vožnje praznih autobusa kada vozači namerno ugrožavaju živote ostalih učesnika u saobraćaju( prolaze kroz crveno svetlo, ne poštuju prvenstvo, iznudjuju prednost, jure pešake po pešačkim prelazima, sve to velikim vozilima kojima upravljaju ....

  Ne sećam se da sam ikada video da je policija zaustavila vozača gradskog saobraćaja koji pred očima policajca više nego očigledno ugrožava ostaje učesnike u saobraćaju.
  (Beogradjanin, 1. novembar 2013 10:08)

  # Link komentara

 2. mnogo nesigurno voze svi,ja sam jednim kamionom presao 1000000km,i nikog nisam udario,niti zgazio!
   (markes, 1. novembar 2013 08:53)

  # Link komentara

 3. Gospodo sugradjani, da smo iole normalna nacija i da je ostalo pravilo da se ulazi samo na prednja vrata ovaj covek bi bio ziv. S obzirom da bi se period ukrcavanja u bus produzio jer svi idu na jedna vrata i kucaju karte, za to vreme bi i najsporiji covek izasao kroz ostala vrata i ovako nesto se ne bi tek tako desavalo..
   (pexx, 1. novembar 2013 08:25)

  # Link komentara

 4. kako svi vec osudjujete vozaca kad se iz samog teksta nista konkretno ne moze zakljuciti.Cekajmo potpunije informacije
   (alo, 1. novembar 2013 08:10)

  # Link komentara

 5. Pre nedelju dana se desio slican icident kada je bakica pokusala da izade pa majsror pozurio i pogibe bakica. mene zanima kad ce da se povede briga i usluga o putnicima u vozilu pogotovo kad soferi imaju zadnju voznju pa ceo bus koci zajedno sa njim pa se sprdaju al sam proteso putnike ko krompire.
   (sunce, 1. novembar 2013 08:07)

  # Link komentara

 6. Bizarne srpske smrti.
   (expat, 1. novembar 2013 07:44)

  # Link komentara

 7. Meni je ova vest suluda i ne bas realna sa ovakvim prostoprosirenom tekstom... Ima li jos detalja?
   (Blake, 1. novembar 2013 03:19)

  # Link komentara

 8. moguce je,kako voze dobro ne ginu stotine ljudi!
   (zvonko, 1. novembar 2013 02:06)

  # Link komentara

 9. Nemojte optuživati odmah vozača dok se ne sazna cela istina.

  Moj otac je nekada vozio na liniji 78 - .čega se sve nije nagledao... Primer: ukrcali se putnici, on uredno proverio spoljni i unutrašnji retrovizor, krenuo da zatvara vrata, i odjednom čuje neko zapomaganje - neka bakuta se setila u zadnjoj sekundi da siđe i bila je sakrivena od sedišta.

  Zatim, setite se koliko samo ljudi utrčava u autobus iako je vozač već krenuo da zatvara vrata.

  Zato i služe prednja vrata prvenstveno - da slabo pokretne ljude i majke sa decom vozač može videti.
   (Mare, 1. novembar 2013 01:27)

  # Link komentara

 10. to su ta nasa guranja i lomljenja, kad ne mozemo ni javni prevoz da organizujemo ko normalni ljudi
   (Dzabalaba, 1. novembar 2013 01:17)

  # Link komentara

 11. Ja tako jednom nisam uspeo da izađem iz busa jer je vozač sad pa sad zatvorio vrata i krenuo dalje. Odem do njega i najtananijim tonom ga pitam kuda mu se tako žuri i objasnim zašto pitam, na šta on mene pita kako on da zna da nisu svi izašli koji hoće da izađu, ja ga na to pitam čemu mu služi retrovizor, a on kaže: "Dobro pitanje..."
   (Miljan, 1. novembar 2013 01:17)

  # Link komentara

 12. Nisam jednom bio svedol slucajeva da vozac krece a da vrata nisu zatvorena te da ih zatvara tek na "suptilnu" sugestiju putnika! Nemar vozaca ili sta god ali samo je bilo pitanje vremena kada ce nesto ovako da se desi!
   (Wllaxy, 1. novembar 2013 01:13)

  # Link komentara

 13. Daleko od toga da branim vozača, ali pretpostavimo da nije sve vreme gledao ulazak putnika u autobus, već je samo pogledao da li neko još ulazi, video nema nikog i krenuo... Ono što mene ovde brine je činjenica da niko od putnika, ni u vozilu ni na stanici nije signalizizao vozaču da ne kreće jer ima čoveka ispod vozila!!! Još više je za brigu to da niko nije prišao da pomogne tom čoveku, jer da je tako bilo vozač bi sigurno video da se nešto dešava i ne bi krenuo... Zaista ne branim vozača, on je kriv, tu nema dileme, ali da li je moguće da smo se do te mere otuđili?
   (Jak si mi ti majstor, 1. novembar 2013 01:09)

  # Link komentara

 14. desi se nesreca lako... neka mu je laka zemlja
   (Paja Patak, 1. novembar 2013 00:54)

  # Link komentara

 15. Svakog dana se desavaju ovakvi da kazem glupi ispadi ljudi, zasto trcati i juriti ako je puno vec...ispade bolje da sacekas drugi bus 5 minuta, nego da ne docekas nijedan vise...strasno...
   (student, 1. novembar 2013 00:53)

  # Link komentara

 16. Pa juče je čoveka pregazio kamion u istoj ulici, prošao sam pored... Danas je pešaka ubio tramvaj u rakovici, sad ovo... Ja ne znam zašto živimo ovako?
   (Spavac, 1. novembar 2013 00:32)

  # Link komentara

 17. Bio više puta prisutan situacijama kada vrata uhvate putnike koji na kraju nije ni van ni unutar autobusa, obično starije putnike koji su malo sporiji ali se dešava i pri velikim gužvama. Izluđuju me vozači koji još u pokretu autobusa otvore vrata i isto tako pri polasku krecu sa otvorenim pa ih onda zatvaraju. Većina vozača na koje sam naleteo i imao bilo kakvu komunikaciju su normalni, fini ljudi, ali stvarno ima i psihopata koji se iživljavaju nad autobusima i putnicima. Pogledaj u je*eni retrovizor!!!
   (nbgd, 1. novembar 2013 00:16)

  # Link komentara

 18. Kako je nesrećnik ispao iz autobusa? Kroz zatvorena vrata? Ili vrata nisu bila ispravna pa se otvorila???

  Strašno! Jadan čovek.
  (zoran, 1. novembar 2013 00:05)

  # Link komentara

 19. Kako je vozac smeo da krene bez provere da li su se svi putnici ukrcali i da li su otvorena vrata? Cemu sluze reteovizori?
   (jelena, 31. oktobar 2013 22:38)

  # Link komentara

 20. Gospode Boze...Jel ovo moguce!?
  (Nemanja, 31. oktobar 2013 22:25)

  # Link komentara

 21. A vozac bi trebalo na robiju...Mora da gleda u retrovizir...
   (Kuper, 31. oktobar 2013 22:25)

  # Link komentara